Κυριακή 23 Μαΐου 2021

''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ''. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!

► Στην διάρκεια τής Γερμανικής Κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες (42), πέρασαν από τα Γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τουφεκίσθηκαν, τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!

● Σκοτώθηκαν από σφαίρες ''αδέσποτες'' και άλλα στρατιωτικής φύσεως ''ατυχήματα'' δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).

● Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).

● Πέθαναν από πείνα σ' ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ “COVID” ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 33.000+ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΙΑ «ΚΟΥΦΩΝ» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος .

Ελληνίδες και Έλληνες.  Απίστευτα συμβάντα για να χωρέσουν στο ανθρώπινο μυαλό, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες από τον Δικηγόρο κύριο Νίκο Αντωνιάδη με την υπόθεση της νοσηλείας του κυρίου Σπύρου Καραπιπέρη όπου έχει καταγγελθεί... από τον ίδιο, προσπάθεια να τον διασωληνώσουν με το ΖΟΡΙ στο Νοσοκομείο Αττικόν, χωρίς να συντρέχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters