Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Χιλιάδες παιδιά τραβούνται από τις υπόγειες αποθήκες.

Nicos Kastanias
Χιλιάδες παιδιά διασώθηκαν από την σατανική ελίτ, που τα είχε κρυμμένα σε υπόγειες βάσεις. Καμιά αναφορά γι' αυτό από τα ΜΜΕ, ούτε για το γεγονός ότι εξαφανίζονται 500.000 παιδιά ετησίως, για να τα βασανίσουν, να τα σφάξουν και να πάρουν το αίμα τους για να φτιάξουν το ελιξήριο τους, την adrenochrome, για να διατηρούνται νέοι και σφριγηλοί οι βρυκόλακες που κυβερνούν τον πλανήτη..

Η ΕΛΙΤ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ


BENJAMIN FULFORD 13/4/2020

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό… Ο πλανήτης Γη βρίσκεται εν μέσω Εξέγερσης Σκλάβων!
Ζούμε εποχές για τις οποίες θα διαβάζουν σε χιλιάδες χρόνια από τώρα. Είμαστε μάρτυρες της ανατροπής ενός αρχαίου συστήματος ελέγχου, στο οποίο εμπλέκονται φόνοι, ψέματα και δωροδοκίες. Οι ομάδες αιμομικτικών οικογενειών που ελέγχουν αυτό το σύστημα της Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους ονομάζονται Χαζάρικη Μαφία… ή πιο απλά Καμπάλ. Το επίκεντρο της εξέγερσης αυτής είναι οι ΗΠΑ.

Πολύ ἀπότομο ξύπνημα μᾶς περιμένει...!

Εἶμαι σίγουρη,πώς στήν οὐσία οἱ Ἕλληνες δέν ἔχουν καταλάβῃ καλῶς τί ἀκριβῶς γίνεται μέ τόν ἐποικισμό τῶν ἀφροασιανῶν λαθραίων τούς ὁποίους ἡ ὑποτακτική στήν ΝΤΠ κυβέρνησις τοῦ Κούλη,ἐγκαθιστᾶ σ᾿ὅλη τήν χώρα. Δέν ἔχει καταλάβῃ,ἐπαρκῶς,πώς ἀπό τήν πρώτη ἡμέρα τῆς ...καραντίνας,ὅλων τῶν ἑλλήνων πολιτῶν,δέν ἔχει σταματήσῃ,οὔτε μία ἡμέρα,ἡ παράνομη προσέλευσις τῶν μουσουλμανικῶν ὁρδῶν.

Μαζικός εμβολιασμός αλλιώς συναθροίσεις ΤΕΛΟΣ – Όποιος δεν έχει χάραγμα «τελείωσε» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Τι σημαίνει άρση της καραντίνας; Ποιες δραστηριότητες, όπως τα σχολεία, μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο κίνδυνος της διάδοσης (του κορωνοϊού) να είναι πολύ χαμηλός; Και ποιές δραστηριότητες, όπως οι μαζικές συναθροίσεις, μπορούν να είναι –κατά κάποιον τρόπο- προαιρετικές; Μέχρι να εμβολιαστείτε μαζικά, όλα αυτά μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ».

Ο Τραμπ και ο Μπαρ υψώνουν τείχος στην ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς. Με ελληνικούς υπότιτλους.


ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ Ευχαριστούμε τη φίλη Michaela Rota για την σπουδαία εργασία που έκανε υποτιτλίζοντάς το

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους

Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι τρελοί επιστήμονες από εταιρείες όπως η IG Farben, η BASF, η Hoechst, η Bayer και η Dow, οι οποίοι δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και δοκιμάζανε επικίνδυνα εμβόλια σε αθώους, δεν εξαφανίστηκαν. 

Στην πραγματικότητα, πήγαν να εργαστούν για τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται τη βιομηχανία των εμβολίων σήμερα. 
Τουλάχιστον μια δωδεκάδα από αυτούς τους εν ψυχρώ δολοφόνους είχαν προσληφθεί αμέσως μόλις βγήκαν από τη φυλακή, 4 έως 7 χρόνια μετά την δίκη της Νυρεμβέργης στην οποία βρέθηκαν ένοχοι για μαζικές δολοφονίες και υποδούλωση. (Η Δίκη της Νυρενβέργης)

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Brad Johnson: New Earth Teachings
Θα δηλώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, γίνονται μεγάλες αλλαγές. Παρόλο που μεγάλο μέρος των mainstream media σας ζωγραφίζουν μια πολύ θλιβερή εικόνα καθώς αφορά μια επιδημία. 

Ο Μπίλ Γκέιτς συνελήφθη τον Ιανουάριο. Υπάρχει και αυτή η πληροφορία


Eliana Elefheriou

Έγραψα γι 'αυτό το θέμα σε εκείνη την χρονική στιγμή.

Ο κλώνος του συνελήφθη πριν από δύο ημέρες.

Κανένα εμβόλιο δεν πρόκειται να ξεκινήσει .. δεν είναι έτοιμο .. τα λευκά καπέλα / Η συμμαχία είναι υπό έλεγχο.
Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται διαφορετικά, βλέπει το εμβόλιο της γρίπης να επιβάλλεται.

Ο Δεμερτζής Γιάννης, μιλάει για τον Κορωναϊό την καταιγίδα (VIDEO).

Ο Γιάννης Δεμερτζής μιλάει για την επιχείρηση καταιγίδα, τον κορωναϊό και όλο το φιάσκο που έχει στηθεί πίσω από αυτό.


Επίσης για τα Ελληνικά Χόαξες, τα οποία δυσφήμισαν τα άρθρα που υπάρχουν στην Σφαγή (sfagi.gr).


Πριν από λίγες ημέρες, παρατηρήσαμε ότι η «σελίδα διασταυρώσεων ειδήσεων», Ελληνικά Χόαξες, μας σημάδεψε κάποια άρθρα στο facebook, ως ψευδή, δηλαδή που έχουμε γράψει ψευδές πληροφορίες.

Οι συλλήψεις είναι γεγονός – Σορος – Μπους – Ομπάμα (VIDEO)

Για ακόμα μια φορά έχουμε επιβεβαιωθεί.

Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος, έχει συλληφθεί και έχει φυλακιστεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Γκουαντανάμο GITMO.
Ο Μπούς έχει συλληφθεί και αυτός, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες, εσχάτης προδοσίας, παιδοφιλίας, ξέπλυμα χρημάτων, και άλλα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters