Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;

11038922_420977548098707_6051095566374228787_n
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;
ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΈΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..

ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ Η ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PSI ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΤΟ ΤΧΣ, ΤΑ 255 ΕΚ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ..

ΆΡΑ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΟΧΗ “Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ = ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ( “Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ) ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…

ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ 
Ή ΟΧΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΗΤΟ «Η ΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ»..
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ 1.6 Ε ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 Ε.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΙΣ Ε ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ 60.000 ΜΕΧΡΙ 80.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 113 % ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΟ 2008 ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 206 % ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ !

ΆΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ; ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ;;;

Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ;;

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΑ..

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ..
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ως ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ.. ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

…………………………………………………..
ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/7/2015… ( ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ )
Άρτεμις Παπαδάκη Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!! ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Γι” αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα

Τσακαλώτος: «Αν φέρναμε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση»
Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι” αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα, δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος.

http://alfeiospotamos.gr/?p=16407

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;;

fasismou
Γιατί απέχω από το αυριανό δημοψήφισμα ;; Επειδή είναι κάλπικο και επειδή δεν θέλω να νομιμοποιήσω με την συμμετοχή μου τις καταστροφικές συνέπειες που επέφερε η προκήρυξη του.
ΕΞΗΓΩ:
Κατά δικής της ομολογία, η κυβέρνηση ζήτησε προκήρυξη δημοψηφίσματος για να λάβει εξουσιοδότηση σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις της με την τρόικα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) οι οποίες διαπραγματεύσεις όμως έληξαν στις 30 Ιουνίου 2015, χωρίς συμφωνία. Και επειδή δεν υπήρχε συμφωνία, δεν καταβλήθηκε η τελευταία δόση του δανείου, ζητήθηκε καινούργιο δάνειο (τουλάχιστον διπλάσιο της δόσης και των κεφαλαίων που χάθηκαν), έκλεισαν οι τράπεζες, δεν πληρώθηκε το ΔΝΤ, και το EFSF δικαιούται πια ανά πάσα στιγμή να κηρύξει άμεσα απαιτητά τα δάνεια που έχει δώσει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του δεύτερου “προγράμματος στήριξης” ήτοι της έτσι αποκαλούμενης Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έληξε στις 30 Ιουνίου 2015.

Για του λόγου το αληθές δείτε:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 26/06/2015
«Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 26/06/2015, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία όπως αυτή καταγράφηκε κατά τις διαδοχικές συναντήσεις με τους ηγέτες της Ευρώπης και τους επικεφαλής των θεσμών και εξειδικεύτηκε στο Eurogroup της 25/06/15, αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόταση διενέργειας Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα …
1. Ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους. Το πρώτο έγγραφο αποκαλείται Reforms for the completion of the Current Program and beyond και το δεύτερο Preliminary Debt Sustainability Analysis. Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ. Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: Εγκρίνεται/ΝΑΙ. 2. Το Δημοψήφισμα προτείνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου ο ελληνικός λαός, αφού ενημερωθεί αναλυτικά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που διαρκούν από την 20/02/2015 έως σήμερα ( 26/06/2015) εντατικά σε όλα τα θεσμικά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, να πάρει θέση για το περιεχόμενο της πρότασης των ως άνω τριών θεσμών και να εξουσιοδοτήσει την Κυβέρνησή του στους περαιτέρω χειρισμούς της κρίσιμης εθνικής υπόθεσης. Κατά συνέπεια, το Δημοψήφισμα εντάσσεται στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τη σύναψη της συμφωνίας και ο λαός καλείται από την Κυβέρνηση να έχει τον πρώτο λόγο για τη συμφωνία αυτή. ….. »
Η επέκταση της δανειακής σύμβασης έως 30 Ιουνίου 2015: MASTER FINANCIAL ASSISTANCE FACILITY AGREEMENT – THE THIRD AMENDMENT AGREEMENT
 “The Availability Period in respect of this Loan Facility shall commence on (and include) the date on which these Facility Specific Terms enter into force in accordance with Clause 3 and shall expire on (and include) 30 June 2015.”
EFSF: Ακυρώνονται τα 12,7 δισ. ευρώ για την Ελλάδα  Με μια ανακοίνωση το EFSF γνωστοποιεί ότι με την λήξη του προγράμματος στις 30 Ιουνίου 2015 τα μεσάνυχτα (ώρα κεντρικής Ευρώπης ή 01:00 ώρα Ελλάδας) τελειώνει η παράταση με αποτέλεσμα να ακυρώνονται τα διαθέσιμα για την χώρας μας κονδύλια (1,8 δισ. η δόση που δεν καταβλήθηκε και τα 10,9 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών). Το πρωτότυπο: EFSF programme for Greece expires today Date: 30 June 2015, Luxembourg – The Greek financial assistance programme of the European Financial Stability Facility (EFSF) expires tonight at midnight CET. As a result, the last EFSF loan tranche of €1.8 billion will no longer be available for Greece and the €10.9 billion in EFSF notes to cover the potential cost of bank recapitalisation or bank resolution in Greece will be cancelled.
Tsipras asked the eurozone’s rescue fund for a two-year loan / Η επιστολή Τσιπρα για ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ από ESM
PDF-tsipras.pdf-1-714x1010
Tsipras2-714x1010
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : «Αγαπητοί πρόεδροι, Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας, σας παρουσιάζω μία πρόταση για στήριξη με βάσει τα άρθρα 12 και 16 του κανονισμού του ESM. Όπως γνωρίζετε η χώρα αντιμετώπισε ισχυρές πιέσεις στο β’ εξάμηνο του 2015 και (θα αντιμετωπίσει) για το σύνολο του 2016, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 28 Ιουνίου 2015: Η χρονική περίοδος από 28 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου κηρύσσεται τραπεζική αργία. Η τραπεζική αργία καταλαμβάνει όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα με οποιαδήποτε μορφή, κλπ κλπ
Greek Default: Statement by the IMF on Greece /Δήλωση του ΔΝΤ σχετικά με την Ελλάδα Press Release No.15/310 June 30, 2015: Mr. Gerry Rice, Director of Communications at the International Monetary Fund (IMF), made the following statement today regarding Greece’s financial obligations to the IMF due today: “I confirm that the SDR 1.2 billion repayment (about EUR 1.5 billion) due by Greece to the IMF today has not been received. We have informed our Executive Board that Greece is now in arrears and can only receive IMF financing once the arrears are cleared. Δήλωση του ΔΝΤ σχετικά με την Ελλάδα: Ο κύριος Τζέρι Ράϊς, Διευθυντής Επικοινωνίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς το ΔΝΤ οι οποίες λήγουν σήμερα:«Επιβεβαιώνω ότι η αποπληρωμή του ποσού ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων Μονάδων Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (περίπου 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ), η οποία έπρεπε να γίνει σήμερα από την Ελλάδα προς στο ΔΝΤ, δεν έχει παραληφθεί. Ενημερώσαμε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι η Ελλάδα τώρα διατελεί σε καθυστέρηση της πληρωμής και ότι μπορεί να λάβει χρηματοδότηση από το ΔΝΤ μόνο μετά την καταβολή των καθυστερούμενων.
ESM/EFSF Press Releases: EFSF Board of Directors reserves its rights to act upon Greece’s default
Date: 03 July 2015
Luxembourg – The Board of Directors of the European Financial Stability Facility (EFSF) decided today to opt for a Reservation of Rights on EFSF loans to Greece, after the non-payment of Greece to the International Monetary Fund (IMF). Following the IMF Managing Director’s notification of the IMF Executive Board, this non-payment results in an Event of Default by Greece, according to EFSF financial agreements with Greece.
In line with a recommendation by the EFSF’s CEO Klaus Regling, the EFSF Board of Directors decided not to request immediate repayment of its loans nor to waive its right to action – the other two possible options. By issuing a Reservation of Rights, the EFSF keeps all its options open as a creditor as events in Greece evolve. The situation will be continuously monitored and the EFSF will consider its position regularly.
Mr Regling said: “The EFSF is Greece’s biggest creditor. This event of default is cause for deep concern. It breaks the commitment made by Greece to honour its financial obligations to all its creditors, and it opens the door to severe consequences for the Greek economy and the Greek people. The EFSF will closely coordinate with the euro area Member States, the European Commission, and the IMF on its future actions.”
The EFSF loans concerned are €109.1 billion under the Master Financial Assistance Facility Agreement, €5.5 billion under the Bond Interest Facility Agreement and €30 billion under Private Sector Involvement Facility Agreement.
The Greek non-payment has no influence on the EFSF’s capacity to repay its bondholders. Investors know that EFSF bonds benefit from a robust guarantee structure.
The EFSF Board of Directors is composed of deputy finance ministers and senior officials of each EFSF Member. It is chaired by Hans Vijlbrief, Treasurer-General at the Ministry of Finance of the Netherlands.
Χριστίνα Σαλεμή 

Λαέ, σου ζητούν να κατεβάσεις ομάδα ενώ το παιχνίδι έχει τελειώσει !

ΣΧΕΤΙΚΑ: 
– ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Αντικείμενο, χρονικό, σχετικά έγγραφα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες
– Αντικατάσταση εκλογών με δημοψήφισμα. Ο Τσακαλώτος αποκαλύπτει: «Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα. Διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές» 




ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ! Στο εξής γιατί να κάνουμε εκλογές όπου κερδίζει κάποιος επειδή λέει ότι θα σκίσει τα μνημόνια αφού με δημοψήφισμα αποκτά αυτός ο κάποιος το δικαίωμα να σκίσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις που τον έφεραν στην εξουσία ;;;
ΥΓ Αν το συγκεκριμένο δημοψήφισμα θα ήταν έγκυρο, τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης θα αποκτούσαν το δικαίωμα να σκίσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις είτε το αποτελέσματα θα ήταν ΝΑΙ είτε ΟΧΙ καθώς :
ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ = ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ = ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Δηλαδή, όπως και να έχει, ΝΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που καμιά σχέση έχουν με αυτά που τα δυο κόμματα έτασσαν προεκλογικά!



https://justiceforgreece.wordpress.com/

Μιχάλης Ζαμπίδης: ´Ελληνες τι κάνουμε;;; Έλληνες, μήπως ήρθε η στιγμή να ξυπνήσουμε απο την πλύση εγκεφάλου;;

11666222_10153508908849456_231344379431827087_n

Iron Mike Zambidis
´Ελληνες τι κάνουμε;;;
Έλληνες, μήπως ήρθε η στιγμή να ξυπνήσουμε απο την πλύση εγκεφάλου;;
Θέλετε να υπάρχει ένταση μεταξύ μας επειδή κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, όπως έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι και πριν μερικές ημέρες, που σηκώθηκαν κι έφυγαν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ υποτίθεται βρίσκονταν σε ένα καλό σημείο συζητήσεων, ενώ τους πληρώνουμε γι΄ αυτό; Λέτε και κανόνιζαν για το μέλλον της δίκης τους οικογένειας κι όχι για όλη την Ελλάδα κι όλους εμάς;
Βγαίνετε χιλιάδες στους δρόμους για το Ναι ή το Όχι με φανατισμό;;;
Διαχωρίζοντας το εμείς και το εσείς;
Για να ξεθυμάνετε,επειδή μας έχουν …………. τόσα χρόνια;;;;
Αρκετά προβλήματα δεν έχουμε;
Που είναι ο πολιτισμός μας;
Η ενότητα μας;
Να βράσω τα λεφτά, τους εγωισμούς, τα ναι και τα όχι.
Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και μονιασμένοι σαν μια γροθιά και να δώσουμε και αυτήν την μάχη μαζί.
Αυτή τη στιγμή ο εχθρός μας δεν είναι ο συνάνθρωπος μας, αυτός είναι η δύναμη μας, η ομάδα μας, το εκτόπισμα μας, η φωνή κι η ΕΛΛΑΔΑ μας.
Ζούμε στη χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό.
Αρκετά ρεζίλι δεν έχουμε γίνει σε όλον τον πλανήτη δείχνοντας αυτές τις τρισάθλιες εικόνες που προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακατάπαυστα;;;
Θέλετε κι άλλο;;
Συγχωρέστε με αν ο λόγος μου φαίνεται επιθετικός, μ’όλα αυτά τα παράλογα που συμβαίνουν, αλλά κάτι πρέπει να γίνει νωρίτερα, για να μην έρθουν τα χειρότερα. Η καλύτερη άμυνα είναι η πρόβλεψη.
Παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις και δεν πιστεύω στα μάτια μου, μ’αυτό που βλέπω να συμβαίνει και πως όλοι παίζουμε το παιχνίδι που μας έχουν βάλει και τι καλά στρατιωτάκια που είμαστε, λέτε και παίζει ρόλο στο τέλος.
Πριν μερικές ημέρες αγωνίστηκα για τελευταία φορά στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (συμβολική ονομασία κι ελπίζω να θυμίσει σε κάποιους σημαντικά πράγματα).
Περίμενα να ολοκληρώσω την αθλητική μου καριέρα και να απολαύσω τον παράδεισο που είμαστε τυχεροί να ζούμε, τουλάχιστον γεωγραφικά, αν σκεφτεί κάνεις ότι ο Θεός θα μπορούσε να τον «τοποθετήσει» να ζήσει στο κλίμα π.χ. της Γερμανίας…
Αγαπώ τη χώρα μας. Τόσα χρόνια αγωνίζομαι για αυτήν, τις αξίες, την ιστορία της και τα όσα πρεσβεύει.
Βγαίνω με το σταυρό και τη σημαία στο στήθος μου και ρίχνομαι ψυχή και σώμα σε μάχες ανά τον κόσμο, με μόνο στόχο τη νίκη, ως περήφανος Έλληνας κι ως γνήσιος μαχητής.
Δεν θα μπω στη διαδικασία που μας έβαλαν να μπούμε, δεν θα χρωματιστώ, να πω τα υπέρ και τα κατά, να πω τα συγκλονιστικά λάθη της κυβέρνησης, για το τι θα συμβει εάν δεν ανοίξουν οι τράπεζες, τις καταστροφές που θα ακολουθήσουν και την αναρχία κι όλα αυτά που συμβαίνουν και μπορούν να συμβούν. Τα έχουν πει όλα, οι άλλοι. Το μόνο που θέλω να πω σε ανθρώπινο επίπεδο, προσωπικά σε κάθε έναν από εσάς, που μου κάνει την τιμή και διαβάζει αυτό το κείμενο είναι πως:
Προτεραιότητα εχει ο σεβασμός του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, η υγεία, ο πολιτισμός κι η Δημοκρατία που γέννηθηκε στη χώρα μας.
Όλοι μέσα μας έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας, θετικές ή αρνητικές, υπάρχει ελεύθερη βούληση κι όλοι είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν αυτό που αισθάνονται σωστό με βάση τη διαίσθηση τους. Και λέω διαίσθηση γιατί τα πάντα ρεί, τίποτα δεν είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο κι η απόλυτη αλήθεια κι αυτό το έχουμε διαπιστώσει τις τελευταίες ημέρες πολλάκις. Θα μάθουμε την αλήθεια πολύ σύντομα. Μέχρι τότε ας μας φωτίσει ο Θεός για το σωστό και να είμαστε μονιασμένοι, αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ας μην κάνουμε δυσκολότερη τη ζωή μας με εμφύλιες οδυνηρές διενέξεις..
Απλά ψηφίζουμε την Κυριακή.
Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.
Μιχάλης Ζαμπιδης
…………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=16409

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 28 9 2899
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 28-06-2015
( από 1.25.24 έως 1.50.00 περίπου )
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ
Αρτέμης Σώρρας: Τιμή μου μεγάλη συνέλληνες που είμαι στην Ξάνθη μαζί σας, είναι η πρώτη φορά. Θέλω να θυμάστε ότι δεν έχω οπαδούς, έχω σε όλη την Ελλάδα αδερφούς, έχω τόσα πολλά αδέρφια σε όλο τον πλανήτη. Όλοι οι Έλληνες είμαστε από την ίδια ουσία.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Δεν θέλω να σας κουράσω, και δεν θα πω ευχαριστώ γιατί δεν λέω ποτέ ευχαριστώ, το ευχαριστώ δεν είναι Ελληνικό. Τιμή μου, και πρέπει να κάνω πάντα αυτό που πρέπει, που είστε όλοι εδώ. Θα ήθελα να είναι όλη η Ξάνθη εδώ, να αγκαλιαστεί και να ενωθεί, και που αυτό που γίνεται τώρα στην Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα έχει 2.500 χιλιάδες χρόνια να γίνει. Επί Φιλίππου, ο Φίλιππος έκανε την πρώτη Ελλήνων συνέλευση. Είδατε μωρέ τι έγινε; Πήρε τον πλανήτη, και αφήστε τα αυτά που γράφουν, την ιστορία που την γράψαν υποτίθεται οι νικητές, οι πραγματικοί νικητές δεν γράψαν την ιστορία, οι άλλοι έκλεψαν την ιστορία. Η πρώτη Ελλήνων συνέλευση έγινε επί εποχή Φιλίππου, με τον πρώτο βασιλιά των Ελλήνων ο οποίος ήταν εκλεγμένος όλης της Ευρώπης, και ο Αλέξανδρος έγινε παγκοσμιοποιητής. Έμαθαν οι επικυρίαρχοι ότι αυτοί δεν μπορούν να γίνουν ποτέ παγκοσμιοποιητές; Δεν το μάθαν; Πάνε να γίνουν τώρα ε;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ
Ακούστε αγαπητοί συνέλληνες, αυτό που έχω να σας πω, είμαι και εγώ κοντά στα 50, ότι πόλεμο έχω γνωρίσει ήτανε θρησκευτικός. Όσο και αν το έψαξα, και θέλω να ξέρετε ότι έχω γνώση όλων των θρησκειών, όλων των οικονομικών εργαλείων, όλων των πολιτικών των ιδεολογιών και των ψεύτο-ιδεολογιών ακόμα και σε πολύ μεγάλα συμπεράσματα σ’ όλο τον πλανήτη αλλά και σ’ όλες τις επιστήμες. Σας δηλώνω ότι είναι ψεύτικα όλα, σε μια μεγάλη ημερίδα θα καταλάβετε ότι είναι ψεύτικα όλα αυτά. Τα φάρμακά σας, η επιστήμη σας, η αστροφυσική μας. Πάντως αυτό που πρέπει να ξέρετε και να μάθετε είναι ότι όλος μου ο ουρανός όσο χαρτογραφημένος είναι, είναι με ελληνικά ονόματα, δεν σας κάνει εντύπωση; Γιατί δεν έχει Εβραϊκά, γιατί δεν έχει αγγλικά; όλοι οι πλανήτες ακόμα και τα σύμπαντα που δεν σας έχουνε πει, κι όχι μόνο το δικό μας, έχουνε ελληνικά ονόματα, είναι τυχαίο; έχω πει δεν υπάρχει τύχη, αν υπήρχε τύχη θα κουτουλάγανε οι πλανήτες. Είναι όλα σχεδιασμένα στο χιλιοστό. Ακόμα και αυτά τα άκυρα που συμβαίνουν στον πλανήτη.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ D.N.A. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
Όλα τα κόμματα λοιπόν δεν πέτυχε κανένα, όλες οι ιδεολογίες που περάσαν από τον πλανήτη μας, πέστε μου μία που πέτυχε; η δημοκρατία μας όμως πέτυχε, ο τρόπος που φτιάχναμε τις πόλεις πέτυχε. Μας τα πήρανε, μας τα έσπασαν, ναι γιατί εμείς είχαμε να δώσουμε αυτοί είχαν να αρπάξουν, αλλά αρπάζεις και κλέβεις από κάποιον που έχει. Ο μόνος που είχε σε αυτόν τον πλανήτη ήταν οι Έλληνες, και σήμερα μόνο εσείς είστε υπερήφανοι, και αντί να είστε υπερήφανοι έχετε γονατίσει κάτω από κόμματα, από δόγματα, δεν έχει σημασία όταν λέω δόγματα δεν είναι μόνο το χριστιανικό, είναι το καθολικό, είναι οι προτεστάντες, είναι οι μασόνοι, είναι οι ιλλουμινάτι, είναι τα τάγματα, είναι οι στοές, είναι ο ολυμπιακός, ο παναθηναϊκός, είναι η γιουβέντους, δεν είναι έτσι αδέρφια. Για πρώτη φορά μπορούμε να ενωθούμε μόνο σαν D.N.A. Έλληνες και φιλέλληνες. Και μην απορείτε, ξέρετε πόσα αδέρφια έχουμε στην Τουρκία που έμειναν πίσω;
ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Τις μετοχές της Ανατολής , που οι συνεργάτες και συμπολεμιστές μου σας εξήγησαν , τις έχω κληρονομιά από την γιαγιά της γυναίκας μου , ξέρω πολύ καλά την διαδικασία. Από ‘κεί έμειναν πάρα πολλοί, εκτός από τα 4 εκατομμύρια που μας έσφαξαν και αυτή είναι μία πραγματική γενοκτονία ή μήπως δεν είχαμε από εκεί συγγενείς; που το ξέρετε; όλο αυτό το αίμα δεν είναι δικό μου; Ποιος ήθελε το αίμα μου; ποιος με έσφαξε; τι ήθελε από εμένα; Γιατί με έκλεψε; γιατί μου πήρε τα υπάρχοντά μου; 120 χρόνια λέγεται Τουρκία, πριν πως λεγόταν; Πότε γίνανε οι Τούρκοι; μέχρι το 1453 μιλούσαν ελληνικά και ήταν το Βυζάντιο και την ίδια μέρα που έπεσε το Βυζάντιο αμέσως έχουμε οθωμανική αυτοκρατορία, τι λες; την είχατε έτοιμη; Πότε έγινε αυτοκρατορία η οθωμανία; Γιατί είχε μέσα σουλτάνους Έλληνες. Πάλι μας αγοράσανε, πάλι ρε γαμώτες προδοσίες , δεν τις μπορώ άλλο τις προδοσίες. Ο Αλέξανδρος, ο Ιάσωνας όλοι προδοθήκανε. Ποιος δεν προδόθηκε; Ο Αχιλλέας , ο Λεωνίδας. Τον Αχιλλέα τον έκαναν θεό και τον λένε Κρίσνα. Είναι ο Αχιλλέας και κάνουν πλάκα οι Ινδοί και δεν μιλάει κανένας. Όταν φτιάξανε τον βούδα είχαν τους δώδεκα θεούς τους και στην μέση βάλανε το χοντρούλι το παιδί. Αυτό το χοντρούλι το παιδί είναι ο δέκατος τρίτος που εδώ στην Ελλάδα είχες 13 βωμούς, όχι βωμούς για θυσίες αυτά που λένε τα άλλα ζώα.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ
Και θα εξηγήσω γιατί κάποιος δημοσιογράφος εδώ στην Ξάνθη προσβλήθηκε που τον είπα ζώο. Του εξηγώ ότι η διαφορά ζώου και ανθρώπου είναι ότι ο άνθρωπος έχει λογική και σκέφτεται ενώ το ζώο δεν σκέφτεται, άρα ένας δημοσιογράφος πρέπει να σκέφτεται. Δεν θα τον πω δημοσιοκάφρο γιατί αυτό είναι σχεδόν όλοι μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο, αλλά αυτά λέω ζώα, αυτά που δεν σκέφτονται και σε ρωτάνε χωρίς λογική, έχει το ρεπορτάζ ανοίξει δίπλα του και σε ρωτάει ότι να ναι, άρα δεν σκέφτεσαι, είσαι ζώο, του το εξηγώ λοιπόν γιατί έκανε και δημόσια ανακοινώσεις.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
Άρα αγαπητοί μου συνέλληνες είναι η πρώτη φορά που σας λέω το εξής, η δημοκρατία είναι στον δήμο, δηλαδή το κρατείν το δήμο είναι η δημοκρατία. Αυτή είναι η πρώτη ουσία για να εκτελεστεί η εξουσία. Σας μάθανε για την εξουσία ότι είναι δυνατή; κανείς δεν έχει την εξουσία. Θέλετε να μάθετε ποια είναι η εξουσία; έξω από την ουσία, που σημαίνει ότι η ουσία είναι ο λαός και ο δήμος, αυτός παίρνει τις αποφάσεις και ορίζει έναν να εκτελέσει την διαταγή του δηλαδή την ουσία και αυτός που
θα την εκτελέσει θα είναι η εξουσία, έξω από την ουσία. Γιατί σήμερα θεοποιήσανε την εξουσία; αυτοί οι κύριοι έχουνε την εξουσία που τους δώσαμε εμείς. Υποτίθεται αποφασίζουνε οι άνθρωποι στην βουλή μας. Ποια βουλή μας αφού το κράτος μας το λέει επίσημα, δεν το λέω εγώ το λέει το Φ.Ε.Κ. , σήμερα εσείς εδώ δεν το ξέρατε τώρα το μάθατε. Ναι να σας πω και κάτι; Τόσα χρόνια τόσοι πολιτικοί δεν μας είπε κανένας τίποτα; Κανένας βασιλιάς δεν βρέθηκε να μας το πει; Καμία ωραία χούντα δεν μας είπε; Κανένας κουμουνιστής δεν βρέθηκε να μας πει τι έχει γίνει στην χώρα μας; όχι έτσι; το δέχομαι. Προδότες, δεν με νοιάζει ποιον προδώσατε, στο καταστατικό της ψυχής σας ήτανε γραμμένο ποιον θα προδώσετε. Με νοιάζει και έχω θυμώσει που με πουλήσατε τόσο φτηνά, μία χώρα που αξίζει όσο ο πλανήτης!!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ
Είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες φτιάχνουν τα δικά τους γραφεία, να ανοίξουμε και να φτιάξουμε την δικιά μας πολιτεία, την Ελλήνων πολιτεία με αξίες και αρχές. Δώδεκα είναι οι αξίες δεν είναι άλλες. Όποιος θέλει να έρθει να μας πει σε ποιο αξιακό κινείται. Δεκαοχτώ οι αρχές, είναι δηλωμένες και τρεις πολιτειακοί νόμοι δεν έχουμε άλλους, έτσι είναι η πολιτεία, η πολιτεία βγάζει πολίτες. Τώρα ποιοι πολίτες βγαίνουν; τα παιδιά σας με τι γαλουχίζονται; τι μαθαίνουν; τι περνάνε; ποιο αξιακό: ποιος θέλει να με κάνει τι; Θέλει να με κάνει το δόγμα καλύτερο άνθρωπο; βεβαίως να έρθει να μου πει το αξιακό του να γίνω. Τι θέλουν οι πολιτικές ιδεολογίες; να με κάνουν σαν τι; Να μη κάνουν σαν μία χώρα τι; Πέστε μου σας παρακαλώ μία χώρα καλή που είναι στον πλανήτη και θέλετε να γίνω εγώ έτσι; Πέστε μου μία, γνωρίζετε; εγώ γνωρίζω όλο τον πλανήτη και τον έχω περπατήσει πάνω από δύο φορές, υπάρχει χώρα καλή; όχι, ε; υπάρχει καμία η οποία δεν χρωστάει; χρωστάνε όλες, που χρωστάνε; Σε ποιον χρωστάνε;
Κοινό: στους Ραβίνους
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ «ΑΚΥΡΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ» ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ «Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ»
Αρτέμης Σώρρας: Κάτσε να ‘ρθει, αφού είπε ο άλλος ότι δεν έρχεται ο χριστούλης δεν θα κάνει την Δευτέρα παρουσία, το είπε και το Βατικανό, παιδιά, λέει τελειώσαμε δεν θα γίνει η Δευτέρα παρουσία, το δήλωσε ο πάπας μόνος του. Έβγαλε επίσημη ανακοίνωση το Βατικανό ότι η Δευτέρα Παρουσία δεν έρχεται, για τον αντίχριστο είπανε ότι δεν θα έρθει, θα αργήσει λίγο παιδιά περιμένετε. Δεν τους βγήκε το γλυκό το 2012 να κάνουνε παγκόσμια κοινωνία ε; ούτε να κάνετε παγκόσμια θρησκεία έτσι; Και εσείς αποτύχατε; στον ίδιο θεό όλα; όλοι οι θάνατοι, όλοι οι πόλεμοι στους ίδιους προπάτορες του Αβραάμ και του Ισαάκ; αφού δεν υπάρχει τύχη σας το είπα. Μα βγήκε επίσημα και ο Ιερώνυμος, και ο Βαρθολομαίος και της Κρήτης και όλα τα παιδιά και λένε: «ο θεός μας είναι ο Γιαχβέ, και του Ισλάμ, και του Ισραήλ, και των Χριστιανών», και τότε γιατί κατηγορούνε τον άνθρωπο; Τότε γιατί σκοτώνονται; Στην Συρία γιατί γίνεται αυτό; προπάτορές μας όλοι ο Αβραάμ και ο Ισαάκ, πολύ ωραία, γιατί σκοτώνεστε; ευλογούσανε όμως τους Έλληνες να πάνε να
σκοτωθούνε με τους Βούλγαρους, χριστιανοί οι Βούλγαροι χριστιανοί και εδώ. Τους ευλογούσε ο παπάς εδώ και τους έλεγε: «να είστε καλά και ο θεός να δίνει δύναμη να σκοτώσετε τους άλλους». Το ίδιο έλεγαν και οι άλλοι και εμείς ήμασταν στην μέση. Ποιός κάνει πλάκα με την ψυχή μας; ο άνθρωπος που είναι; Ποιος είναι ο άνθρωπος τελικά; θα τους μάθουμε εμείς ποιος είναι ο άνθρωπος γιατί ο πόλεμος είναι ανθρώπων και μη ανθρώπων, όπως ζώων και ανθρώπων ας δούμε λοιπόν την λύση αυτή.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ D.N.A.
Και σήμερα χωρίσανε τον κόσμο, δηλαδή υπάρχει γονίδιο Μουσουλμάνου; Υπάρχει γονίδιο και D.N.A. Χριστιανού; υπάρχει μήπως γονίδιο μασόνου; όχι, υπάρχει γονίδιο Έλληνα, έτσι D.N.A.; εκεί θα το δούμε το θέμα παιδιά. Ας δούμε λοιπόν τι γονίδια έχουμε ας δούμε το D.N.A. μας άρα μιλάμε για ανθρώπους και για πολίτες. Ας αφήσουμε δεύτερο το δόγμα και ας θυμηθούμε από πού κινδυνεύουμε και τι θέλουμε να γίνει. Σήμερα κινδυνεύει ο Ελληνισμός. Να σας το πάω και ποιο μακριά; Σήμερα διώκεται και κινδυνεύει ο άνθρωπος, αυτό έχει σημασία. Τον ραντίζουν σε όλο τον πλανήτη, του δίνουνε τα φάρμακα τα δηλητηριασμένα, εμβολιάζονται τα παιδιά και σκοτώνονται, η παιδεραστία στον πλανήτη σκοτώνει τους πάντες τους αυριανούς ανθρώπους, τα δόγματα κάνουν ανθρωποθυσίες παντού, είναι δικασμένοι όλοι. Τους πιάσαμε και τους δικάσαμε 35 χρόνια φυλακή, ακόμα και η βασίλισσα, σκέψου πόσα ακόμα δεν ξέρετε, δεν πρέπει να το σταματήσει κάποιος; ποιος θα σταματήσει αυτήν την κατηφόρα; Καταστρεφόμαστε, ποιος θα το σταματήσει αν όχι εμείς; τίνος είναι οι πολιτείες; δικές μας σωστά; θα τις πάρουμε πίσω.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΓΡΑΦΑ –ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ BUNDESREPUBLIK ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Σήμερα λοιπόν μπαίνουνε οι βάσεις στην Ελλάδα, και σε κοιτάνε οι Ιταλοί, οι Γερμανοί. Νομίζετε ότι οι Γερμανοί είναι έτσι; ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος πήγε στην Γερμανία, και είναι η τρίτη φορά που δεν μπορώ να πετάξω στην Γερμανία, να μιλήσω, πάνε οι δικοί μου άνθρωποι γιατί είχα αξιωματούχους ξένους εδώ. Στην Γερμανία η εξόριστη κυβέρνηση, α, έχουμε εξόριστη κυβέρνηση στην Γερμανία, η επίσημη η οποία διαθέτει διαβατήριο 3ο Ράιχ όπως ήταν τότε. Έχουμε διαβατήριο 3ο Ράιχ, η επίσημη κυβέρνηση δηλαδή το κράτος το πραγματικό της Γερμανίας μας αρέσει δεν μας αρέσει. Έρχεται λοιπόν η επίσημη κυβέρνηση της Γερμανίας να χαιρετήσει τον Βασίλη τον εκπρόσωπό μου, να του πει πόσο με αγαπάει, πόσο θέλει να με βοηθήσει, ότι όπως και εμείς, ψάχνει και αυτή για την ελεύθερη Γερμανία με 14 εκατομμύρια οπαδούς, με ακούσατε; και μας δίνει χαρτιά στα χέρια, πέραν του ότι τα είχαμε αλλά μας έδωσε και άλλα ότι η εταιρεία Γερμανία, πως λέγεται η Γερμανική εταιρεία; BUNDESREPUBLIK, είναι 50.000 μάρκα και κατευθύνεται από το Βατικανό.
Κοινό: τι είναι το 50000 μάρκα;
Αρτέμης Σώρρας: Το κεφάλαιο της εταιρείας της BUNDESREPUBLIK, το κεφάλαιο ίδρυσης. Τώρα έχουμε ένα ιδιωτικό μαγαζί που ανήκει στο Βατικανό με μία εξόριστη κυβέρνηση η οποία έχει διαβατήριο, και έχουμε δει διαβατήριο 3ο Ράιχ να μπαίνει στην Αμερική άρα είναι αποδεχτό από την Βίζα, και έχουμε μια εταιρεία η οποία έχει την BUNDESREPUBLIK, οι Ασκενάζι κάνουν κουμάντο και σκάει μία Γερμανία μία ιδιωτική εταιρεία που την ελέγχει το Βατικανό, δεν είναι η πρώτη βέβαια υπάρχουν κι άλλα, το ίδιο είναι και η Ελβετία, και η Τουρκία είναι εταιρεία, μην ξεχαστείτε ότι είναι κράτος. Αυτό που κάνουνε λεζάντα είναι, άμα πάμε στα βαθιά θα δούμε, όπως εμείς εδώ νομίζαμε ότι είμαστε κράτος αλλά σήμερα έχουμε το Φ.Ε.Κ. το οποίο είσαι το κράτος της εκκλησίας, του πιστού, το πρόβατο δηλαδή, στο ιδιωτικό κράτος στο βασίλειο της Ελλάδος. Αυτό λέει το Φ.Ε.Κ. αγαπητοί μου Έλληνες, ιδιωτική εταιρεία το βασίλειο της Ελλάδος, άρα δηλαδή δεν είσαι ούτε ιθαγενής από τότε. Τώρα ο άλλος δίνει ιθαγένεια αφού δεν την έχω πως την δίνεις ρε; πόσο πλάκα μας κάνετε όλοι μαζί; πότε θα τελειώσει αυτή η παραλογία; Άι να χαθείτε άρρωστα καθάρματα, μέχρι που θα πάει;
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
Η Γερμανία τώρα που είναι ιδιωτική μου παίρνει το ευρώ; Και εγώ που ήμουν κράτος, πραγματικό κράτος, ας είναι και κυρίαρχο εκκλησιαστικό, δε βαριέσαι θα το δούμε με τα παπαδαριά, μου φτιάχνεις εμένα το ευρώ και σου δίνω την δραχμή μου και αγοράζω το νόμισμα σου, θα μου πεις τώρα η δραχμή δικιά σου ήτανε; του Ροθτσάιλντ ήτανε πάλι, πάλι δικιά μου δεν είναι. Τόσα χρόνια που ζω οι Τράπεζά μας, εγώ έχω πολλές κασέτες και βίντεο που λέγανε όλα αυτά τα πρακτόρια οι πολιτικοί τα ζώα, πρόσεξέ το, τα ζώα, η Ελλάδα μας, η Τράπεζα της Ελλάδος μας, η Ελληνική μας Τράπεζα, τελευταία ο Καρατζαφέρης έλεγε «θα σώσουμε την Τράπεζά μας την Εθνική, η Τράπεζα των Ελλήνων», τι έλεγε ο κωλοπράκτορας των Εγγλέζων; Ποιες σχολές έχουνε περάσει; πώς είναι τόσο βλάκες να λένε τέτοια σχόλια; ποια τράπεζα ρε, των Ελλήνων; του Ροθτσάιλντ που την ίδρυσε στην Αθήνα και έφερε το δικό του νόμισμα; που η τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στην Εθνική τράπεζα; δεν το ξερες Καρατζαφέρη; και συμφωνίες έκανε με την τράπεζα της Ελλάδος για μένα και την Βουλή; και όλοι εσείς που ήσασταν; Και τελικά η τράπεζα της Ελλάδος παίρνει τηλέφωνο τον κεντρικό τραπεζίτη και του λέει «δε πάω». Τι κάνεις; Μπορείτε να φανταστείτε τώρα εμένα τον παλιάνθρωπο αυτό να μου πει ο Κεντρικός μου Τραπεζίτης να πάω και να λέω όχι, από χτες έχεις πεθάνει. Δεν έρχεται ο Τραπεζίτης που τον φωνάζω, που ο τραπεζίτης αυτός έχει τον εθνικό μου πλούτο; και δουλεύει που; Εδώ στο γραφείο, θα σε φωνάξω και δεν θα έρθεις, μάλιστα. Τι λες ρε παιδί μου, είδες τι ωραία περίεργα πράγματα ζούμε; αλλά δεν πειράζει, δεν μιλάει κανείς, δεν μιλάει η κυβέρνηση, δεν βγάζει ένα διάταγμα, δεν ακούς; πέστο της δημοκρατίας, βγάλε ένα Φ.Ε.Κ. να ρθει ο τραπεζίτης από δω και πέρα να δεις τι σου ετοιμάζει η Βουλή να δεις πως έρχεται, α δεν το ξέρει το Φ.Ε.Κ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Αλλά ξέρετε να βγάζετε Φ.Ε.Κ. στους Εβραίους στο Κ.Ι.Σ. ε; να είναι αφορολόγητοι οι φουκαράδες οι Εβραίοι, τι κάθεσαι και λες; αφορολόγητοι μέσα στο κράτος μας οι Εβραίοι; οπότε αφορολόγητοι οι Εβραίοι, αφορολόγητοι οι Ιεχωβάδες, τι είναι αυτοί; δεν είναι άνθρωποι; δεν ζούμε μαζί; ο νόμος του συντάγματος ότι όλοι οι νόμοι είναι ίσοι απέναντι των Ελλήνων δεν υπάρχει; οπότε είναι αφορολόγητοι αυτοί και όσοι είναι εκεί μέσα και εντελώς τυχαία την πρώτη συναγωγή Εβραίων την υπογράφει ο Κάρολος Ροθτσάιλντ, δεν υπογράφει σαν Εβραίος όμως, υπογράφει σαν Ασκανάζι, α είναι κάτι διαφορετικό αυτό; και εσύ υπογράφεις στους Εβραίους; Πόσες κλίκες έχετε ρε παιδιά; άντε και δεν μας πειράζει, να έχετε όσες θέλετε, στο κράτος μου τι θέλετε; στο υπουργείο παιδείας μου τι θέλετε; την γλώσσα μου γιατί την πειράζετε; την παιδεία μου γιατί την πειράζετε; τι θα κάνετε; εσείς σκοτώνετε την παιδεία μου; σκοτώνετε τα πάντα; το ξέρετε ότι όλη η αρχαιολογία είναι μόνο Εβραίοι; Δεν υπάρχει κάτι, στα κρύβουν όλα. Η γραμματεία σου είναι 2% έξω, η υπόλοιπη είναι δικιά τους, και εγώ με την δικιά τους παλεύω και όλη η δικιά τους είναι ψεύτικη και την βγάζω τώρα και θα την δείτε. Το μόνο αληθινό όμως είναι ότι είμαι εδώ μαζί σας, αυτό είναι αληθινό, είμαι σε όλη την Ελλάδα να γίνω ένα με εσάς. Εσείς είστε τα αδέρφια μου, δεν έχω άλλους.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ
Για πρώτη φορά τα γραφεία θα είναι δικά σας, δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει δόγμα. Στην πραγματική δημοκρατία κύριοι δεν υπάρχουνε κόμματα υπάρχουνε εκλογές, εκλέγεσθαι και εκλέγειν. Θα εκλεγεί ο καλύτερος και θα διοικήσει να εκτελέσει την εξουσία, αυτόν που εσύ θα βάλεις, από κει και πέρα η δημοκρατία έχει μόνο δημόσια διοίκηση. Πότε η δημοκρατία ήτανε αριστερά; είναι μία, δεν έχει. Αύριο οι Έλληνες θα διοικήσουμε την χώρα μας, οι Ε.ΣΥ. είναι τα καταστήματα, είναι οι δήμοι που θα βγάλουν τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους να πάνε στην Βουλή, είτε του φορέα τους είτε της Εθνοσυνέλευσης. Μπορούμε αύριο να κάνουμε εθνοσυνέλευση και να καταργήσουμε όλα τα κακώς κείμενα; όλο το σκοτάδι και να το στείλουμε στο διάολο που ανήκει; Αλλά ακόμα και ο διάολος που λέμε τον Δία έχει μέσα, η πορεία του όλου, για φανταστείτε το, είναι παντού. Από κει και πέρα όμως τα κυριαρχικά δικαιώματα ανήκουν σε σας. Αυτήν την φορά ο φορέας ο Ελληνικός είστε εσείς. Το κάθε γραφείο είναι φορέας, όλοι μαζί οι δήμοι θα φτιάξουμε τον φορέα του ‘Εθνους, οι Έλληνες όχι ο Σώρρας. Κάθε παραπληγικό παιδί έχει και ένα κόμμα στην βουλή των Ελλήνων, 300 κόμματα έχουμε κύριοι, θέλετε να έχουμε 301; Δεν γίνεται είμαι περήφανος και είμαι και στρατηγικά πολύ καλός και τώρα θα το κάνω ανάποδα, εσείς θα διατάξετε να βγει ο φορέας ο εθνικός και η Ελλάδα να πάει στους Έλληνες.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ,
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.
Στην Ελλήνων πολιτεία χωράνε όλοι, δεν υπάρχει για μένα μουσουλμάνος, υπάρχει Έλληνας. Δεν υπάρχει Ρωμά, υπάρχει Έλληνας, δεν υπάρχει Χριστιανός υπάρχει Έλληνας. Όσοι είναι Έλληνες και είναι μαζί με τον Ελληνισμό είναι μαζί μου, ακόμα και ο Έλληνας που θα πάει ενάντια στον Ελληνισμό είναι χειρότερος κι από Εβραίο κι έχουμε τέτοιους, μέχρι εδώ. Ας μαζέψουμε τους ανθρώπους, ας μαζέψουμε τον πραγματικό άνθρωπο τον Έλληνα, αυτόν που θέλει να ζήσει στην πολιτεία μας, χωράει στην δικιά μας πολιτεία και την χρηματοδοτούμε μόνοι μας. Εκτός από τα 600 τα οποία είναι πιστοποιημένα και εδώ θέλω να ακουμπήσω και να πω ότι υπάρχουν τόσοι φορείς που λένε ότι είναι πιστοποιημένα. Εγώ άλλωστε τελευταία μίλησα με έναν δημοσιογράφο εδώ από την Ξάνθη, μου λέει κύριε Σώρρα, βέβαια δεν τα είχε τα στοιχεία ο άνθρωπος, τελευταία την κυβέρνηση την ενημέρωσα και πήρα και τους όρους πίσω.
Πριν ενημερώσω τον πρωθυπουργό της χώρας και την αντιπολίτευση πρέπει πρώτα να ενημερώνω τον Άρειο Πάγο και τον γενικό Εισαγγελέα της χώρας, το ίδιο εξώδικο με το οποίο ενημερώνω τον κύριο πρωθυπουργό το στέλνω και στον Άρειο Πάγο. Στον Άρειο Πάγο λοιπόν είναι ενημερωμένοι γιατί αυτοί βγάλαν την απόφαση των 600, τα έψαξαν όλα, σήκωσαν το τηλέφωνο στην μυστική υπηρεσία, στην C.I.A., στην ΙΝΤΕΡΠΟΛ και σε όποιον άλλο θεματοφύλακα και λένε τι γίνεται με αυτόν τον Σώρρα; Και του λένε τα “χει, αφού τα “χει, έχει απόφαση και εκεί σταματάς.
Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι σαν να έρθει μία γύφτισσα τσιγκανο-ρουμανο-ινδο βάλτε ότι θέλετε και να σας λέει ότι είστε πούστης, εσείς θα της απαντήσετε; Είναι δηλαδή σαν να ασχολείσαι με τι; για ποιο θέμα; όλο αυτό το στημένο, γιατί υπάρχει κάτι που δεν είναι στημένο; δεν υπάρχει φορέας; Δεν υπάρχουν θεσμοί; Άρειος Πάγος δεν υπάρχει; που την τελευταία φορά που ο επιμελητής πάει λέει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον Γενικό Εισαγγελέα «πέστε μου κάτι, αφού εσείς βγάλατε την απόφαση των 600,είναι; ναι λέει είναι ακριβώς όπως λέει ακριβώς και δεν τα έχει πάρει πίσω και βγάλαμε και την απόφαση, τι να πει ο άλλος τώρα, και ; λέει, εμείς σαν δικαστική εξουσία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι θέμα της κυβέρνησης» σοβαρά κύριοι; Μα ο Εισαγγελέας οτιδήποτε δει, θα έχει αύριο έρευνα. Γιατί δεν βγάζει αύριο μία έρευνα, «γιατί δεν τα παίρνουν;» αλλά ο Εισαγγελέας λέει είναι θέμα κυβέρνησης, οπότε περιμένουμε από την κυβέρνηση. Θα περιμένετε δισεκατομμύρια χρόνια δεν είναι δικιά σας καμία κυβέρνηση και ποτέ δεν ήταν.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ
Ας φτιάξουμε μια Ελληνική κυβέρνηση από Έλληνες πολίτες ώστε αυτήν την φορά να έχουμε την πολιτεία στα χέρια μας, την ζωή μας, το μέλλον μας έτσι όπως θέλουμε εμείς. Αυτό για να γίνει όμως θα πρέπει να καταλάβετε συνέλληνες ότι θα πρέπει να μονιάσουμε και χωρίς κόμμα και χωρίς δόγμα, όλα, και κατανοώ ότι θρησκεία κι αν έχει ο κάθε ένας, ότι ομάδα, ακόμη και ότι σεξουαλικές πεποιθήσεις έχει, είναι δεύτερες εκτός από την πολιτεία. Η πολιτεία είναι μία, οι αξίες είναι συγκεκριμένες, ο τρόπος λειτουργίας είναι συγκεκριμένος, ισότητα, αφθονία, δικαιοσύνη και τα πάντα, και έτσι βγαίνουν οι νόμοι στο τεράστιο αξιακό γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε να ενημερώσουμε τους Έλληνες. Το πρόβλημα είναι να ενώσουμε τους Έλληνες, δεν ζητάω δανικά από κανέναν, ζητάω μόνο να ενωθείτε σε ένα νου, ένα σώμα, για τον ίδιο σκοπό, τον ίδιο στόχο, την απελευθέρωση της Ελλάδας μας. Όλα τα άλλα τα έχουμε λυμένα εμείς, μόνο ενωθείτε.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙ” ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
Για να γίνει κάτι τέτοιο έχουμε βγάλει έναν ιερό όρκο για να μην προδώσετε ποτέ. Το πρόβλημα των Ελλήνων είναι η προδοσία. Προδίδουμε τους δικούς μας και αυτήν την φορά θα πρέπει να σταματήσουμε την προδοσία και θα πρέπει όλοι να μονιάσουμε και το πρόβλημα να το λύσουμε εδώ. Όλες αυτές οι προδοσίες θα σταματήσουν θέλοντας και μη γιατί καταλαβαίνετε ακόμα και μαθηματικά πέστε μου έναν προδότη που πρόδοσε, έναν, πέστε μου έναν που πήρε χρήματα, πέστε μου έναν που δεν έχασε την συνειδητότητά του, την συνείδησή του, την αιωνιότητά του, ακόμα και την ζωή του, τέλος οι προδοσίες, το μόνο συμφέρον που έχετε είναι με τα αδέρφια σας, είμαστε μόνοι μας στον πλανήτη και δεν έχει μείνει ούτε μια μικρή γωνίτσα να μείνουμε; που θα ζήσουν τα παιδιά μας; τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, εμείς θα το κανονίσουμε.
Είμαστε σε ένα μεγάλο πόλεμο και χρειαζόμαστε κάποια στιγμή να είμαστε ορκισμένοι τουλάχιστον μεταξύ σας. Στην Ξάνθη που είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι εδώ, και θα είμαι πάντα παρόν σε όλη την Ελλάδα και όπου χρειαστεί, γίνεται ορκωμοσία Ελλήνων. Μονιάστε όλοι μαζί Έλληνες δώστε έναν όρκο για τον συνέλληνά σας να τον προσέχετε πάντα, πάντα να είσαστε πλάτη του, ποτέ να μην τον αφήσετε, και όπου υπάρχει ανάγκη και όλοι ενωμένοι για την απελευθέρωσή μας. Να μονιάσουμε, μπορούμε να το κάνουμε.
Ελάτε συνέλληνες ενωθείτε με τα αδέρφια σας δεν έχετε άλλα, δεν θα φέρω εισαγωγή ούτε πράκτορες, ούτε Αμερικανούς, ούτε Εγγλέζους, θέλω μόνο Έλληνες, θέλω την φυλή μου, μ’ αυτήν θα φτιάξω την πολιτεία μου.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ Βασιλική Δρόσου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



…………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ… ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ… ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ… :


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1844 ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ «πρέπει να είναι πολίτης(;) του δόγματος της Ανατολικής Εκκλησίας.» ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;

Απο τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)

ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΜΥΚΗΝΑΙ (ΜΥΚΗΝΑΊΟΙ).

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ REICH (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ: D E U T S H E S R E I C H

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;

«ΦΙΡΜΑ» ΔΗΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

15 δις δρχ. ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ !

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!!! Η DEUTSCHE BANK ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ $ 75 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΤΙΜΟ $600 εκ. ΣΤΗΝ Deutsche Bank ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ LIBOR, EURIBOR κ” €/Γεν

Η Deutsche Bank Χρειάζεται οπωσδήποτε Μνημόνιο…

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η Singular Logik ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ… «ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ» !

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ & goldenboy

Τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του IRS (Internal Revenue Service) Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!! ΣΥΜΒΑΣΗ Cooper. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940). ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ COOPER GROUP !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

ΦΕΚ 78 Α” Νόμος 4510/2-4-1966 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ(QUOTA) ΣΤΟ ΔΝΤ 100.000.000 $ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠΕΖΑ 66.700.000 $ ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΤΑ 1.101.700.000 $ !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

Ποιός έχει έλεγχο στα ταμεία και τα διοικητικά του ΔΝΤ; Ποιός έχει δικαίωμα ελέγχου των ταμείων της Παγκόσμιας Τράπεζας;

ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ 1991-2030: 743 δις € + 333 δις € ΚΑΠΕΛΟ !!! ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!

World Bank’s ‘green growth’ ??? Ετοιμαστείτε να ακούσετε έκδοση ομολόγων με ρήτρα τα Δάση, τους Ωκεανούς και τις Θάλασσες, τα Ποτάμια και τις Λίμνες, και τη ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ως ιδιωτικοποιήσεις και ρευστοποιήσεις.

Μένουν όλοι οι μνημονιακοί φόροι! ΥΠ.ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ WORLD BANK ;

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ( ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΟΣΕΩΝ, ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΗΕ 68/304 (17/9/2014). Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!

Η ΣΤΟΑ(CLUB) ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Αφοι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ…

Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

H 4σέλιδη ανάλυση του διευθυντή της ΤτΑνατολής, Στ. Δέλτα, για την οικον. κατάσταση της Ελλάδας στις 31/3/1932.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ 1945

ΤΟ 2008 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; !!!

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Deutsche Bank. Λόγω Αγγλικού Δικαίου πλέον… όλο το Ευρωπαϊκό κύκλωμα ανήκει στους Έλληνες!

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ!

77.606.443.200.000 $ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗ-ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600δις$ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

«ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΙΟ… ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ…»

http://alfeiospotamos.gr/?p=16408

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Να ποιοί έκλεισαν τις τράπεζες!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ευρωπαϊκή επιτροπή παίζει παιχνίδι με τις τράπεζες
Ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα αποκλειστικά σήμερα το ThePressProject δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίζει παιχνίδι με τις ελληνικές τράπεζες, ζητώντας από τα εκτελεστικά της όργανα να μην πληρώνονται οι δικαιούχοι (κυρίως του ΕΣΠΑ και οι μισθοδοσίες των οργανισμών της Ε.Ε.) πριν πρώτα επικοινωνήσουν μαζί τους. Τους προτρέπει μάλιστα να υποδείξουν άλλους τρόπους πληρωμής ώστε τα λεφτά να μη φτάσουν καν στην Ελλάδα.

του Κώστα Εφήμερου
Το ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε αποτελεί έγγραφο του εσωτερικού συστήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο έφτασε στα χέρια μας από τις Βρυξέλλες. Το μήνυμα προωθήθηκε προς το Helpdesk της DG-BUGD (Γενική Διεύθυνση Προϋπολογισμού) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με αυτό δίνονται οδηγίες για τις πληρωμές προς τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα αναφέρεται ότι όσον αφορά «τη διαχείριση, και σχετικά με την εκτέλεση των πληρωμών, το γραφείο μας προτείνει με έμφαση να γίνει πρώτα επικοινωνία με τους δικαιούχους πριν εκτελεστεί οποιαδήποτε πληρωμή», ενώ προσθέτει ότι «για τις πληρωμές που έχουν εγκριθεί πάνω από τις 50.000€ θα υπάρξει προσωρινή αναστολή και οι υπηρεσίες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν πριν τις εκτελέσουν».
Ακόμα πιο σοκαριστικό πάντως είναι ότι σύμφωνα με αυτό το ενημερωτικό σημείωμα το λογιστήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εγκρίνει την καταβολή των ποσών σε «άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς», δηλαδή εκτός Ελλάδας. Πρόκειται για πρωτοφανή ενίσχυση της φοροαποφυγής, αφού η Ε.Ε. δείχνει διατεθειμένη να δώσει χρήματα του ΕΣΠΑ και πληρωμές σε τράπεζες του εξωτερικού.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λοιπόν, την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι ανησυχεί για τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, στερεί εκατομμύρια ευρώ που θα εξυπηρετούσαν εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι αναγκάζονται από την απόφασή της ΕΚΤ να στέκονται στις ουρές για να πάρουν 50€ την ημέρα.
Όσον αφορά το όριο των 50.000€ που αναγράφεται στο μήνυμα, η φημολογία για κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχει καμία σημασία τελικά το ΝΑΙ αυτή την Κυριακή. Γιατί, όπως αποκαλύψαμε και για την Κύπρο, η πολιτική βούληση των λαών δεν έχει σημασία για τους τεχνοκράτες που υπολογίζουν μόνο αριθμούς, αγνοώντας τις ζωές και το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.
Το TPP πριν από δύο μήνες αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αποδείκνυε ότι η κρίση της Κύπρου δεν ήταν και τόσο απρόσμενη. Η ΕΚΤ τότε από μήνες σχεδίαζε τις εξελίξεις που, ω του θαύματος, ακολούθησαν κατά γράμμα το σχέδιό της. Και η ΕΚΤ τότε (που υποτίθεται ότι είναι ουδέτερη) όχι μόνο αποφάσισε για το μέλλον των Κυπρίων, αλλά προετοίμασε πολύ καλά και το μέλλον ενός Έλληνα τραπεζίτη που αγόρασε έναντι πινακίου φακής καταθέσεις δισεκατομμυρίων.

thepressproject.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_5.html

ΜΥΣΤΙΚΗ συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με Εβραικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ




ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ: Κάθε φορά που τα νεοταξικά Μουνόπ@να νομίζουν ότι μπορούν κα κρυφτούν από το φώς της Χρυσής Αυγής έχοντας συμμάχους στο σκοτεινό έργο τους τα διευθαρμένα Εβραικά πορνοκ@ναλα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα τους αποκαλύπτουμε !


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_577.html

Το μυστικό του Ταΰγετου:


Στην Πελοπόννησο, στο πιο ψηλό σημείο του πανέμορφου βουνού που το όνομά του έδωσε η Ταϋγέτη, μια από τις επτά Ατλαντίδες ή Πλειάδες, η φυσική πυραμίδα στα 2.407 μέτρα υψόμετρο ακόμα ατενίζει το θεϊκό. Παλαιότερα στη μορφή του φωτοδότη Δία ή/και Απόλλωνα, σήμερα στο όνομα του προφήτη Ηλία, του Ήλιου που κατά πανάρχαιη παράδοση έχει το ναό του πάντα στις ψηλότερες κορφές, σε φυσικές ή τεχνητές πυραμίδες που αναπαριστούν το τεράστιο σύμβολο της φωτιάς και των ηλιακών ακτίνων, το τέλειο σχήμα του πυρός.
Η μακρινή και λαμπερή όπως φαίνεται ιστορία της πυραμίδας του Ταύγετου συνεχίζει και σήμερα, κάθε τέτοια μέρα, κάθε χρόνο που πιστοί ορειβάτες ξεκινούν να ανεβούν στο πέτρινο εκκλησάκι του Αι-Λιά ή του Αγιολιά του μακρυνού για να δουν μετά το γιορταστικό άνοιγμα της εκκλησίας, στην ανατολή του ήλιου, ένα από τα ομορφότερα θεάματα της ελληνικής φύσης:
Τον καθαρό σχηματισμό μιας τέλειας πυραμίδας μέσα στον μεσσηνιακό κόλπο, την ακριβή ισόπλευρη τριγωνική σκιά της κορυφής του βουνού.

Η σκιά της Πυραμίδας –παιχνίδια ιερής γεωγραφίας και φωτός
Δεν είναι όμως μόνο το υπερθέαμα της πελώριας σκιάς στην θάλασσα αλλά μια σειρά άλλα φαινόμενα που φτιάξανε και κρατάνε ακόμα το μύθο της αρχαιότερης, όπως πολλοί υποστηρίζουν, πυραμίδας, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά του κόσμου. Ο Ταϋγετος στο όριό του φτιάχνει όχι ένα, αλλά τρία εντυπωσιακά πυραμιδοειδή σχήματα στον γύρω τόπο. Η πρώτη πυραμίδα σχηματίζεται ψηλά στον ουρανό. Ένα ισόπλευρο τρίγωνο δείχνει στη δύση όταν λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος, οι ακτίνες του διαθλώμενες πίσω από τον Πάρνωνα στα 2407 μ. σχηματίζουν ψηλά το είδωλό της, σε ένα ουράνιο τρίγωνο που βλέπει προς τις Πλειάδες (να σημειώσουμε ξανά πως η Ταϋγέτη είναι μυθολογικά μία από τις Πλειάδες).
Στην αρχαιότητα ο Αναξίμανδρος, μας λέει ο Κικέρων, είχε στήσει αστεροσκοπείο στην κορυφή του βουνού και μελετούσε τις κινήσεις των άστρων. Με αυτό το πρώτο «γκρίζο, ισόπλευρο τρίγωνο στον ουρανό» συνδέεται και ένα αμνημονεύτων χρόνων παραμύθι για τον σοφό νομοθέτη της Σπάρτης Λυκούργο που έβαλε έναν γρίφο στους Λακεδαιμόνιους νέους να του βρουν την ακριβή στιγμή της ανατολής του ήλιου και που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάργηση του φοβερού εθίμου της ρίψης στον Καιάδα των αδύναμων βρεφών και των γέρων.

Τα τρία πυραμιδοειδή σχήματα
Το δεύτερο, εντυπωσιακό τρίγωνο είναι αυτό που βουτάει στα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου, τις ώρες της ανατολής. Το τρίτο, το τρίγωνο του Ηλιοβασιλέματος πέφτει στην άλλη πλευρά, στον λακωνικό κάμπο όταν το κοκκινωπό φως σχηματίζει τέλεια ευθεία γραμμή που εδράζει στην κορυφή της πυραμίδας. Το υπερθέαμα του Ταΰγετου δε σταματά εδώ.
Το πιο ανεξήγητο φαινόμενο είναι η ίδια η κατασκευή της πυραμίδας, αν είναι έργο φυσικό ή παρέμβαση του ανθρώπου, αφού υποψιάζουν, όχι μόνο το αφύσικα τέλειο σχήμα της αλλά και η εμφανής οριζοντίωση της βάσης της, που δείχνει να έχει περάσει από ανθρώπινα χέρια, καθώς από κει και πάνω το πέτρωμα και το χώμα αλλάζουν, σμιλεύονται και ισιώνουν για να φτιάξουν το ισόπλευρο τρίγωνο. Αν η πυραμίδα είναι τεχνητό κατασκεύασμα, η δόξα της εντείνεται και αφήνει να εννοηθούν αρχαίες τελετουργίες και πρόθεση ιερατική, όπως αναφέρει το thecuriosityofcat.
Από την πολύτιμη πηγή του Παυσανία γνωρίζουμε ότι σε πολύ παλιά χρόνια, οι Λακεδαίμονες θυσίαζαν λευκά άλογα (ηλιακό σύμβολο) στην απόληξή της.
Το όνομα της ψηλότερης κορφής του βουνού το αποκαλούσαν Ταλετόν ή Ταλητόν, λέξη ίδιας ρίζας με την Τελετή, την ιεροπραξία, τη θυσία. Οι Ορφικοί, αυτοί οι μυστικιστές της αρμονίας, που γνώριζαν περισσότερα και από όσα συναρπαστικά κατέγραψαν, θεωρούσαν τη γεωπυραμίδα του Ταϋγέτου ιερή, Πύλη κοσμική, μέσα από την οποία η ουράνια Αρμονία και το αείζωον φως κατέρχονται στον κόσμο.

Και το επίσης, εύγλωττο όνομα της περιοχής, αφήνει να εννοηθεί πως η πυραμίδα στη κορυφή ήταν κέντρο ύπαρξης και ορισμός για τον γύρω κόσμο. Λακωνία, με το πρώτο συνθετικό, λας, να σημαίνει λίθο και το δεύτερο –κωνία,να δείχνει το κωνικό, πυραμιδοειδές σχήμα στην κορφή. Λακωνία, η χώρα του κωνικού λίθου, ιερή τοποθεσία του Ήλιου και πύλη κοσμική για το φως.




kontranews.gr

http://mysthrioskosmos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_19.html

10 ερωτήσεις για το χρέος, από έναν Καθηγητή Πανεπιστημίου που πρέπει όλοι να διαβάσουμε!



Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1.000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500; Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά…
-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
-Η Γαλλία πάλι με 5 έλλειμμα τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους.
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος. Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:
Ερώτηση 1η
Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;
Ερώτηση 2η
Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να «ξετινάξει» μία χώρα;
Ερώτηση 3η
Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% τη στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;
Ερώτηση 4η
Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο να πληρώνεται με 2.000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;
Ερώτηση 5η
Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;
Ερώτηση 6η
Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 0.5 τρις που χρωστάμε εμείς;
Ερώτηση 7η
Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;
(σημείωση του e-fungus.gr: και σε ποιους τέλος πάντων χρωστάει κι είναι δέσμιος όλος ο πλανήτης?)
Ερώτηση 8η
Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;
Ερώτηση 9η
Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;
Ερώτηση 10η
Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;
Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος; Prof. Konstantinos Tokmakidis
Aristotle University of Thessaloniki
Greece

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το:http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/10_20.html#ixzz3MWDxBfoQ

http://oaplytos.blogspot.gr/2015/07/10.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΛΕΥΚΉ ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΤΗΣ ΕΡΉΜΟΥ ΤΆΚΛΑ-ΜΑΚΆΝ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ



Τι είναι πραγματικά και που είναι η αληθινή της τοποθεσία!

Όσοι ασχολείστε με το μεταφυσικό και έχετε δει εκπομπές του Λιακόπουλου(ή έχετε διαβάσει τα βιβλία του), σίγουρα έχετε ακούσει τον θρύλο της Λευκής Πυραμίδας στην Κίνα. Για όσους δεν ξέρετε, η Λευκή Πυραμίδα είναι το αρχηγείο της Λευκής Αδελφότητας, η οποία υποτίθεται πως κυβερνάει τον πλανήτη, και βρίσκεται στην Έρημο Τάκλα-Μακάν της Κίνας.



"Η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και από το δαιμονικό συνεχές των Αγγέλων του σκότους. Έχει την έδρα της στην Λευκή Πολιτεία (ΜΑΧ ΤΑΝΕ) που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν στην αυτόνομη επαρχία της Κίνας Σαανξί, σε 10 χιλιόμετρα βάθος.
Διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο αστο οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ. Σκοπός της η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του Σαμαέλ, που είναι 25 και έχουν σαν κεντρικό σκοπό την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με επικεφαλής το γιο του διαβόλου, τον Αντίχριστο."


Είναι όμως έτσι; Υπάρχουν πυραμίδες στην Κίνα κι αν ναι, υπάρχει ένα τόσο μεγάλο κι εντυπωσιακό κτίσμα, το οποίο κρατήθηκε κρυφό κάτω από την μύτη όλων; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το ξεκίνημα του θρύλου


Το 1912 δύο ταξιδιωτικοί πράκτορες, ο Fred Meyer Schroder και ο Oscar Maman ανέφεραν πως είδαν ένα τεράστιο κτίσμα στην Κίνα. «Ήταν πιο περίεργο απ' ότι θα ήταν αν το βρίσκαμε στην έρημο. Κι όμως ήταν εδώ, κάτω από την μύτη όλου του κόσμου, άγνωστο στους δυτικούς...

Η Μεγάλη Πυραμίδα είναι περίπου 1000 πόδια ψηλή(άλλες περιγραφές εκτιμούν πως είναι 1000 με 1200 πόδια) και περίπου 1500 πλατιά στην βάση της, γεγονός που την καθιστά διπλάσια από οποιαδήποτε πυραμίδα της Αιγύπτου. Οι τέσσερις όψεις της πυραμίδας ευθυγραμμίζονται με τα σημεία του ορίζοντα», είπανε οι δύο ταξιδιώτες.


Πιλότοι της αμερικανικής αεροπορίας φωτογραφίζουν την Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα
Κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας James Gaussman με τον συνοδηγό του πετάξανε - λόγω μιας βλάβης - αρκετές φορές πάνω από μια συγκεκριμένη περιοχή στην Κίνα. Αυτό που ανέφερε μετέπειτα φαντάζει απίστευτο:

«Έκανα έναν ελιγμό για να αποφύγω ένα βουνό και βρεθήκαμε σε μια επίπεδη κοιλάδα. Ακριβώς από κάτω μας βρισκόταν μια γιγαντιαία Λευκή Πυραμίδα. Έμοιαζε σαν κάτι που βγήκε από παραμύθι. Περικλείονταν μέσα σε αστραφτερό λευκό. Θα μπορούσε να ειναι μέταλλο ή κάποιο είδος πέτρας. Ήταν κατάλευκη απ' όλες τις πλευρές. Το αξιοσημείωτο ήταν η κορυφή της πυραμίδας, έμοιαζε με τεράστιο κόσμημα, θα μπορούσε να είναι κρύσταλλο. Δεν υπήρχε τρόπος να προσγειωθούμε, αν και το θέλαμε. Είχαμε μείνει άναυδοι από την απεραντοσύνη της...», είπε ο πιλότος.

Στις 28 Μαρτίου του 1947, οι New York Times δημοσιεύουν την ανακάλυψη. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα, ο πρώην δευθυντής των Αμερικανικών Αερογραμμών στην Άπω Ανατολή, Maurice Sheahan, λέει πως έχει δει μία γιγαντιαία πυραμίδα 40 μίλια νοτιοδυτικά της επαρχίας Xian. « Εντυπωσιάστηκα από την τέλεια πυραμιδοειδή μορφή της και το μέγεθός της,» είπε ο Sheahan.

Αργότερα, στις 30 Μαρτίου του 1947, η εφημερίδα New York Sunday News, δημοσίευσε το άρθρο μαζί με την φωτογραφία που είχαν τραβήξει οι πιλότοι το 1947. Η φωτογραφία σύντομα ξεχάστηκε.



Η αεροφωτογραφία της "Λευκής Πυραμίδας"

Περεταίρω έρευνες και φημολογία



Το 1978 ο Νεοζηλανδός ερευνητής Bruce L. Cathie προσπάθησε να λύσει το μυστήριο. Σύμφωνα με την Κινεζική Πρεσβεία και την Αμερικανική Αεροπορία, κράτησε την αναφορά του Gaussman μαζί με την φωτογραφία του 1947. Την δημοσιεύσε πολύ αργότερα στην πρώτη έκδοση του βιβλίου του The Bridge to Infinity το 1983.

Σύμφωνα με την φωτογραφία και τις έρευνες, ο Νεοζηλανδός ερευνητής υπολογίζει πως η Πυραμίδα έχει μήκος 450 μέτρα στην βάση της και ύψος περίπου 300 μέτρα. Η Λευκή Πυραμίδα βρίσκεται της πόλης Sian (Xi´an), στην βάση του ποταμού Wei-ho, ακριβώς 34.26 μοίρες γεωγραφικό πλάτος Βόρεια και 108.52 μοίρες γεωγραφικό μήκος ανατολικά.



Το 1994 ο Hartwig Hausdorf' εκδίδει το βιβλίο Die Weisse Pyramide , το κυκλοφόρησε στα Αγγλικά το 1998 με τον τίτλο The Chinese Roswell. Στο βιβλίο περιγράφει τα ταξίδια που έκανε στην Κίνα προσπαθώντας να ανακαλύψει την Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα. Ο Hausdorf ποτέ δεν εντοπίζει την πυραμίδα αλλά επέστρεψε από την Κίνα με μια σειρά από φωτογραφίες από αναχώματα πυραμίδων που έχουνδημοσιευθεί ευρέως σε βιβλία και περιοδικά και κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Ο Hausdorf δεν κάνει μεγάλη αναφορά στις πηγές του αλλά εικάζεται πως αντέγραψε πληροφορίες από το βιβλίο του Bruce L. Cathie.


Oι άγνωστες Πυραμίδες της Κίνας


Το 2006 ο Αυστριακός Walter Hain(φωτό) ξεκίνησε μια έρευνα μέσω internet προσπάθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με την Λευκή Πυραμίδα. Χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες από το βιβλίο του Bruce L. Cathie, προσπάθησε να εντοπίσει την μυστηριώδη Λευκή Πυραμίδα μέσω του Google Earth.
Αντί γι αυτό ανακάλυψε όχι μία, αλλά πάνω από 20 πυραμίδες/πυραμιδοειδή κτίσματα. Οι πυραμίδες είναι στην επαρχία Shaanxi, βόρεια της πόλης Σιάν (Xi'an). Τα περισσότερα από αυτά είναι πυλώνες, που χτίστηκαν πριν πολύ καιρό. Οι επιστήμονες λοιπόν κάνανε λάθος. Υπάρχουν όντως πυραμίδες στην Κίνα!



Τρισδιάστατη αναπαράσταση μιας Κινέζικης Πυραμίδας

Μερικές συντεταγμένες:
Πυραμίδα 6: μέγεθος 153 x 158 m, 34°21'47.45"N 108°37'51.52"E
Πυραμίδα 7: μέγεθος 149 x 155 m, 34°21'42.57"N 108°38'25.77"E
Πυραμίδα 11: μέγεθος 155 x 154 m, 34°22'29.88"N 108°41'52.78"E
Πυραμίδα 15: μέγεθος 219 x 230 m, 34°23'52.57"N 108°42'44.30"E
Πυραμίδα 25: μέγεθος 148 x 169 m, 34°25'22.83"N 108°50'29.31"E
Πυραμίδες 31,32,33: η μεγαλύτερη 160 x 167 m, 34°10'44.71"N 109°01'42.00"E
Η διασπορά των πυραμίδων θυμίζει έντονα τον τρόπο με τον οποίο είναι διατεταγμένες οι πυραμίδες στο συγκρότημα πυραμιδών της Γκίζας:


Οι πυραμίδες της Γκίζας σε σύγκριση με τις πυραμίδες της επαρχίας Shaanxi στην Κίνα





Η ανακάλυψη της "Λευκής Πυραμίδας"
Μετά από αυτή την ανακάλυψη, ένα πράγμα έμενε μόνο να απαντηθεί: Που βρισκόταν η διαβόητη Λευκή Πυραμίδα; Η απάντηση βρισκόταν στο γεγονός ότι η Λευκή Πυραμίδα δεν ήταν ένα μυστηριώδες και απόκοσμο κτίσμα, όπως πολλοί πιστεύανε αλλά βρισκόταν κάτω από την μύτη όλων.

Η Λευκή Πυραμίδα δεν ήταν τίποτε άλλο από το παγκοσμίως γνωστό Μαυσωλείο Maoling! Το μαυσωλείο Maoling είναι η τύμβος του Αυτοκράτορα Wudi της δυναστείας Han (206BC-8AD). Και φυσικά είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο στην Κίνα!


Η "Μεγάλη Λευκή Πυραμίδα", γνωστή παγκοσμίως ως Μαυσωλείο Maoling!
Συντεταγμένες:

Maoling Mausoleum 1: size 222 x 217 m, 34°20'17.71"N 108°34'10.68"E

Αρκεί κανείς να συγκρίνει την διαβόητη αεροφωτογραφία του 1947 και την δορυφορική φωτογραφία του Μαυσωλείου Maoling και θα δει πως είναι ταυτόσημες:




Τρισδιάστατη φωτογραφία μέσω Google Earth


Η φωτογραφία του 1947
Ολόκληρη την έρευνα του Walter Hain μπορείτε να την βρείτε εδώ. Επίσης ένα βίντεο που έφτιαξε στο Youtube εδώ.


Η έρημος Τάκλα-Μακάν και οι ανακρίβειες Λιακόπουλου


Ο κ. Λιακόπουλος στη σελίδα 35 του βιβλίου του : Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας – Νεφελίμ (Κεφάλαιο 36, Μαχ Τανέ), εμφανίζει την γνωστή αεροφωτογραφία του Μαυσωλείου Maoling του 1947. Κάτω απο την φωτογραφία της γράφει : "Η Λευκή Πυραμίδα. Ξιν Γιάνγκ, Βόρεια Κίνα …", και παραδίπλα γράφει : "…Λευκή Αδελφότητα. Η έδρα της ορίστηκε σε μια υπόγεια πόλη που επέζησε της καταστροφής, στην Τάκλα Μακάν της Βόρειας Κίνας, κάτω απο μια πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων, στην κορυφή της οποίας υπήρχε ο κατεστραμμένος πιά ναός του Βαάλ…"

Με μια πρώτη ματιά ακόμα κι ο μέσος αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πως η "πυραμίδα" που απεικονίζεται δεν βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία αλλά σε πεδινή! Πολύ περισσότερο στην έρημο Τάκλα-Μακάν.




Δορυφορική φωτογραφία της ερήμου Τάκλα-Μακάν

Η έρημος Τάκλα-Μακάν βρίσκεται στην αυτόνομη επαρχία της Βόρειoδυτικής Κίνας Ξιν Γιάνγκ (Xin Jiang). Έχει μέγεθος 337,000 km2. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη έρημος στον κόσμο και αποτελείται κατά 85% άμμο. Η Τάκλα-Μακάν είναι χαρακτηριστικό δείγμα παγωμένης ερήμου, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τις −20 °C! Δείτε εδώ τον δορυφορικό χάρτη.



Η έρημος Τάκλα-Μακάν
Το Μαυσωλείο Maoling βρίσκεται τουλάχιστον 2000 χιλιόμετρα μακριά από την έρημο στην επαρχία Shaanxi της Κεντρικής Κίνας, 64 χιλιόμετρα μακρυά από την πόλη Ξιαν Γιανγκ (Xian Yang).

Τώρα πως από την επαρχία Shaanxi και την πόλη Ξιαν Γιανγκ φτάσαμε στην Τάκλα-Μακάν και την επαρχία Ξιν Γιάνγκ, αυτό το αφήνω σε εσάς τους αναγνώστες. Βέβαια αν τα Νεφελίμ έχουν όντως το αρχηγείο τους στην έρημο Τάκλα-Μακάν, μπορούν να το κρύψουν από το Google Earth. Όμως δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η φωτογραφία που φιγουράρει χρόνια τώρα ήταν από το Μαυσωλείο Maoling.

πηγη

http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters