Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ιερώνυμος των τραπεζών και όχι των πιστών. Κηρύττει το ευρώ, ξεχνάει το Χριστό.



Του Στρατή Μαζίδη
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος μεταξύ άλλων στο μήνυμά του τονίζει:

«Ας μην διακινδυνεύσουμε κατακτήσεις που με μόχθο οι οραματιστές αυτού του τόπου κέρδισαν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»
Κι εγώ που γνώριζα ότι το μόνο αδιαπράγμευτο για έναν χριστιανό είναι ο Χριστός.

Και ποιοι ήταν οι οραματιστές; Είχαμε...οραματιστές στην Ελλάδα; Φανταστείτε, με τους οραματιστές φτάσαμε σε αυτά τα χάλια, που να μην τους είχαμε.
Και ποιες είναι οι κατακτήσεις αρχιεπίσκοπε; Το ευρώ; Ή η Ενωμένη Ευρώπη;
Αγνοείτε Μακαριώτατε το ευαγγελικό:
Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει ἢ ἕνος ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.
Τι δουλειά έχει η Εκκλησία να ασχολείται με το ευρώ; Τι δουλειά έχει ο Ανθιμος να ποδοπατεί στο κήρυγμά του την ανάλυση της ευαγγελικής περικοπής για να μιλήσει για το δημοψήφισμα δίνοντας γραμμή;
Και για ποια Ευρώπη μιλάμε; Των λαών ή των τραπεζών;
Αυτή των οποίων οι πρόγονοι έσφαξαν και λεηλάτησαν χειρότερα από τους Τούρκους την Κωνσταντινούπολη;
Αυτή στην οποία δεν υπάρχει ούτε ένας ομόδοξος;
Αυτή των γερμανών;
Αυτή που μας σφίγγει το λουρί;
1 Τότε ὁ ᾿Ιησοῦς ἐλάλησε τοῖς ὄχλοις καὶ τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ 2 λέγων· ἐπὶ τῆς Μωσέως καθέδρας ἐκάθισαν οἱ γραμματεῖς καὶ οἱ Φαρισαῖοι. 3 πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε· λέγουσι γάρ, καὶ οὐ ποιοῦσι. 4 δεσμεύουσι γὰρ φορτία βαρέα καὶ δυσβάστακτα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά. 5 πάντα δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν ποιοῦσι πρὸς τὸ θεαθῆναι τοῖς ἀνθρώποις
Πως ανέχεται η Εκκλησία αυτούς που φορτώνουν ασήκωτα βάρη στο λαό;
Φανταστείτε, όσοι είστε χριστιανοί όταν θα έρθουν όσα έχουμε διαβάσει, τι θα πρέπει να ...μην περιμένουμε από τους ποιμενάρχες. Πρώτοι θα μας ρίξουν στο στόμα του λύκου.
Δεηθείτε του Κυρίου να μας λυπηθεί να μην σφαχτούμε μεταξύ μας και άστε τους οραματιστές και τις κατακτήσεις.
Ωστόσο αναρωτιέμαι.
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters