Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Για την Ελλάδα...

Παρακαλώ διαδώστε το συνημμένο σε κάθε Έλληνα, οργανώσεις Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, πνευματικά ιδρύματα, οργανώσεις καλλιτεχνών κλπ.
Όσοι το λάβουν και συμφωνούν, παρακαλούνται αφαιρώντας το δικό μου όνομα και τηλέφωνο, να βάλουν το δικό τους και να το στείλουν με τη σειρά τους
σε όποια δημόσια αρχή κρίνουν. Εγώ προτείνω τους εξής:
Στον πρόεδρο της...
ελληνικής δημοκρατίας
Στον πρωθυπουργό
Στους αρχηγούς των κομμάτων
Στους υπουργούς οικονομικών και πολιτισμού
Στον πρόεδρο της βουλής
Στους υπόλοιπους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.
Ελληνική διεκδίκηση

Τελευταία πληροφορήθηκα το εξής πρωτοφανές: Το βρετανικό αρχαιολογικό μουσείο του Λονδίνου ανακοίνωσε διεθνώς ότι νοικιάζει τα γλυπτά του Παρθενώνα που πήρε ο Έλγιν παράνομα από την Ελλάδα (τότε δεν υπήρχε ελληνική κυβέρνηση) και μάλιστα θα δώσει προτεραιότητα στην Ελλάδα!!!

Αυτό μοιάζει σαν να μπήκαν κλέφτες στο σπίτι σου κάποια περίοδο που έλειπες σου έκλεψαν ένα οικογενειακό κειμήλιο, έργο τέχνης, και μετά οι κλέφτες σε ειδοποιούν ότι σου το νοικιάζουν και πρέπει να πληρώσεις για να το έχεις κάποιο διάστημα.

Η ελληνική κυβέρνηση ευτυχώς δεν δέχτηκε αυτή τη συναλλαγή, γιατί απαιτεί την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Κατά τη γνώμη μου είναι ευκαιρία να ζητήσει αυτή ενοίκιο από το βρετανικό κράτος.

Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, την ελληνική κυβέρνηση και όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να διεκδικήσουν ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα που δικαιούται να ζητήσει η Ελλάδα από το εξωτερικό.
Από τότε που επίσημα το ελληνικό κράτος διεκδικεί τα γλυπτά του Παρθενώνα να απαιτηθεί ενοίκιο πλέον των τόκων από το βρετανικό κράτος και αυτό να συνεχίζεται και ν’ αυξάνεται μέχρι να επιστραφούν.
Το ελληνικό υπουργείο πολιτισμού να ερευνήσει και να καταγράψει ποια ελληνικά έργα τέχνης βρίσκονται παράνομα σε ξένες χώρες και να απαιτήσει την επιστροφή τους και επιπλέον ενοίκια και τόκους όπως για τα γλυπτά του Παρθενώνα.
Το ελληνικό κράτος να απαιτήσει από την Γερμανία την αποπληρωμή του αναγκαστικού δανείου και του χρυσού που πήρε από την Ελλάδα κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο πλέον τους τόκους με αναγωγή σε σημερινές τιμές. Αν κάποιοι ισχυρισθούν ότι αυτά είναι παλιά χρέη και παλιά χρέη δεν πληρώνονται, τότε και το ελληνικό κράτος να σταματήσει να πληρώνει το σημερινό εξωτερικό χρέος για να το αφήσει να παλιώσει.

Γαβριήλ Πανάγος (ένας Έλληνας πολίτης)

http://logioshermes.blogspot.com

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ!!

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο…


τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ..«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης». 
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ..εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σαςΣυστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ..«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην. Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν.

 
Ελάτε φίλοι μου να αποχαιρετηθούμε.
Να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε.
Σήμερα-αύριο...
ο Παπανδρέου θα π λ α σ τ ο γ ρ α φ ή σ ε ι την υπογραφή της Χώρας, σε μία συμφωνία διαρκούς λιτότητας και εκποίησης των πάντων.

Χωρίς καμία εξουσιοδότηση και κανέναν ενδοιασμό.

Ψύχραιμος, υπερήφανος και με το χέρι στο μέρος της καρδιάς, όπως όλα τα αμερικανάκια, θα ψάλλει τον ύμνο του νεοφιλελευθερισμού.
Μαζί με τους υπόλοιπους ευρωπαίους "ηγέτες", χριστιανούς και σοσιαλιστές.
Μία ιστορική μετριότητα, ένας "πολιτικός" από το πουθενά, ελέω ονόματος, οδηγεί τη Χώρα στο καταστροφικό...άπειρο.

Ναι, αυτός...
ο ηγέτης μιας παρέας καλοντυμένων νεαρών, καθόλα σοσιαλιστών.
ο ηγέτης διαχρονικών καρεκλοκένταυρων και φιλοτομαριστών.

ο αρχηγός μιας ομάδας εκλεγμένων χειροκροτητών και παπαγάλων.

ο υπασπιστής ξένων και ντόπιων αφεντάδων.
ο αγιο-βασίλης των τραπεζιτών.

ο Προκρούστης του Λαού.


Δεν διαπραγματεύτηκε ούτε μία παράγραφο της καταστροφικής "σύμβασης" με την τρόϊκα, παρακάμπτοντας τη Βουλή όταν την υπέγραφε.

Δεν παζάρεψε ούτε τον χρόνο "εξόφλησης", ούτε το επιτόκιο.

Υπονόμευσε με τις δηλώσεις και πρακτικές του την ίδια του τη χώρα.

Την διέσυρε με τους χαρακτηρισμούς του.
Στάθηκε ανίκανος να επισκεφθεί έστω και μία χώρα με παρόμοια με εμάς προβλήματα χρέους και ελλειμμάτων.
(Μόνο την Ουγγαρία είχε επισκεφτεί για πληροφορηθεί τις εμπειρίες τους από το ΔΝΤ, λες και δεν ήξερε!!).
Να προσπαθήσει έστω να συγκροτήσει κοινό μέτωπο, απέναντι στον γαλλογερμανικό άξονα.
Να "παίξει" σκληρά το πολιτικό χαρτί του ντόμινο για όλη την ευρωζώνη, σε περίπτωση ελληνικής χρωκοπίας.

Καθαριστής και καταπατητής.

Εμπροσθοφυλακή κατακτητών.


Φτάνει πια πρωθυπουργέ...

ΓΗ και ΥΔΩΡ παραδίδεις...


Δημήτριος Ζ

Τάσος κερνάει και Τάσος πίνει - Διευθύνων σύμβουλος μιας ζημιογόνου ΔΕΚΟ ενέκρινε χορηγία σε ΜΚΟ, στην οποία ο ίδιος συμβαίνει να έχει θέση ταμία.

Ο Τάσος Φιλιππάκος υπεραμύνεται της χορηγίας καθώς, η Διεθνής Διαφάνεια είναι «αναγνωρισμένη οργάνωση με θεάρεστο έργο», όπως λέει. Με τον πρόεδρο της ΜΚΟ, Κώστα Μπακούρη, αλληλογραφούσαν σαν δύο ξένοι.
Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ

Οσο κι αν η ενίσχυση έγινε για καλό σκοπό, στο όνομα της καταπολέμησης της διαφθοράς, δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου;

Η ενίσχυση υπογράφεται από τον Τάσο Φιλιππάκο, διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και αφορά την έγκριση ποσού 40.000 ευρώ στην οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς κατά το 2010. Είχε προηγηθεί επιστολή του προέδρου της ΜΚΟ, Κώστα Μπακούρη, πέρυσι τον Ιανουάριο, απευθείας προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΑΒ.

Σαν να μη γνωρίζονται ο δύο άνδρες μεταξύ τους, στην επιστολή του προέδρου γίνεται εκτενής αναφορά στους σκοπούς της οργάνωσης και επισημαίνεται το γεγονός ότι η διαφθορά εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη ζωή των πολιτών «διεισδύοντας τόσο στην πολιτική και τη δημόσια ζωή όσο και στις επιχειρήσεις» απειλώντας τη «σταθερότητα της κοινωνίας».

Επισυνάπτεται, επίσης, η έκθεση πεπραγμένων και γίνεται παραπομπή στον ιστότοπο της οργάνωσης, προκειμένου ο διευθύνων σύμβουλος να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

«Εχοντας την εταιρεία σας πολύτιμο υποστηρικτή», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, ο κ. Μπακούρης καταλήγει ότι ευελπιστεί «σε μια νέα συνεισφορά ή συγχρηματοδότηση δραστηριοτήτων μας», ώστε «η ισχυρή συμμαχία μας να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική». Κι έτσι, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της ΕΑΒ επείσθη και έδωσε την έγκρισή του για την οικονομική ενίσχυση της ΜΚΟ.

Εγινε με ιδιόχειρη αναφορά του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΒ στην ίδια επιστολή, με την επισήμανση η χορηγία να είναι «μειωμένη κατά 20%» σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω των «οικονομικών συνθηκών». Αλλωστε, πέρυσι είχε ξεκινήσει το ψαλίδισμα στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.

Ο κ. Φιλιππάκος δικαιολογεί την έγκριση σημειώνοντας ότι γίνεται «βάσει της εκπεφρασμένης πολιτικής της κυβέρνησης για στήριξη των προσπαθειών για διαφάνεια».

Η ΕΑΒ δεν είναι η μοναδική ΔΕΚΟ από την οποία η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς έχει λάβει κατά καιρούς οικονομική ενίσχυση. Η ΜΚΟ μπορεί να μην αποκρύπτει στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο κ. Φιλιππάκος είναι ταμίας στο δ.σ. της οργάνωσης. Μια τέτοια διαδικασία δεν είναι παράνομη και δεν αντίκειται ακόμη και στον κώδικα δεοντολογίας, που έχει υιοθετήσει η ίδια η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς. Το ζήτημα δεν είναι ούτε στο ποσό, παρότι στην επιστολή εμφανίζεται ότι κατά το 2009 η ΕΑΒ έχει χορηγήσει ακόμη περισσότερα, δηλαδή 50.000 ευρώ.

Οι συνολικές χορηγίες της οργάνωσης από εταιρείες, σύμφωνα με τη δική της έκθεση πεπραγμένων, ήταν 79.032 ευρώ για την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010.

Ο Τ. Φιλιππάκος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, υπεραμύνθηκε της χορηγίας, καθώς πρόκειται για «διεθνώς αναγνωρισμένη οργάνωση με θεάρεστο έργο». Συμπλήρωσε ότι τα μέλη του δ.σ. της ΜΚΟ προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους. Κατά τον ίδιο, τέτοιες ενισχύσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΑΒ και πλέον, λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι κατά πολύ μειωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από την πλευρά του, ο Κ. Μπακούρης, με τον οποίο επίσης επικοινώνησε η «Κ.Ε.», παραδέχθηκε ότι διέλαθε της προσοχής του αυτή η πτυχή της χορηγίας. Μας ευχαρίστησε για την επισήμανση και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσουν το ζήτημα στο δ.σ. της οργάνωσης.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_6224.html

Απίστευτο βίντεο απ τον πρ. αρχηγό στρατού των ΗΠΑ Wesley Clark!

Ο κύριος που θα δείτε δεν είναι οποιοσδήποτε… Είναι ο πρώην Αρχηγός Στρατού των ΗΠΑ Wesley Clark !!
Και τι λέει ; ότι 10 ημέρες μετά την πτώση των διδύμων πύργων
ενημερώθηκε από τους
Ράμσφελντ και Γούλφοβιτς πως είχε παρθεί η εξής απόφαση :
Να διαλύσουν επτά χώρες μέσα σε 5 χρόνια ξεκινώντας από το Ιράκ!






Η Ουγγαρία, έδιωξε το ΔΝΤ, ξεπέρασε την κρίση και “βγαίνει” στις διεθνείς αγορές

Η OYΓΓAPIA «διδάχθηκε» από την κρίση, την οποία αντιμετώπισε με επιτυχία σχετικά γρήγορα. Και τώρα έλαβε προληπτικά μέτρα, με τη δημιουργία του Ταμείου Ασφάλειας, ώστε εάν η κρίση τής ξαναχτυπήσει την πόρτα, να μην επηρεάσει την αναπτυξιακή πορεία της. Ή να βγει από αυτή με το λιγότερο αναπτυξιακό κόστος. Oπως δηλώνει ο πρέσβης της Ουγγαρίας στην Ελλάδα Γιόζεφ Τοτ, στη συνέντευξη που έδωσε στην «ΕΞΠΡΕΣ», «η Ουγγαρία είχε και αυτή ένα μνημόνιο, όπως η Ελλάδα, αλλά για 20 δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία χρησιμοποίησε τα 15 δισ. Τον Ιούνιο του 2010 διέκοψε τις σχετικές διαπραγματεύσεις, την τελευταία δόση αυτού του δανείου. Πέντε δισ. ευρώ δεν τα …χρησιμοποίησε, ενώ τα 15 θα αρχίσει από φέτος να τα επιστρέφει σταδιακά. Και τονίζει: «Είμαστε σήμερα σε θέση να μη χρειαζόμαστε το ΔΝΤ. Βγαίνουμε μόνοι μας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για χρηματοδότηση».

Με την Ελλάδα οι Ούγγροι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όπως δηλώνει ο κ. Τοτ, υποστηρίζουν πλήρως την ελληνική πρωτοβουλία «Ατζέντα 2014» για την ευρωπαϊκή πορεία των Βαλκανίων και επιδιώκουν στενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.
Σήμερα καλούν ελληνικές επιχειρήσεις και οργανώσεις να ενεργοποιηθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τον Δούναβη, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που αυτή δημιουργεί, συμμετέχοντας στα διάφορα έργα υποδομών, μεταφορών, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών κλ.π. που θα γίνουν σε μια περιοχή, από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ε.Ε. (Η στρατηγική αυτή αφορά άμεσα οκτώ χώρες – μέλη της Ε.Ε. και έξι εκτός Eνωσης χώρες).
Σχετικά με την ευρωπαϊκή προεδρία, που ασκεί η Ουγγαρία το τρέχον εξάμηνο, μια προεδρία γεμάτη προκλήσεις, ιδιαίτερα για την οικονομική διακυβέρνηση της Ε.Ε., ο Ούγγρος διπλωμάτης μιλά για πολλή δουλειά, για εφαρμογή όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί, ενώ εύχεται να ολοκληρωθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Κροατία, έως το τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει η θητεία της ουγγρικής προεδρίας.
Πέρα από τα θέματα που άπτονται των οικονομικών εξελίξεων, η Ουγγαρία έχει θέσει στις προτεραιότητες της προεδρίας της και το θέμα των Ρομά και προωθεί την επίτευξη μια συμφωνίας –πλαισίου, θα διευκολύνει τον συντονισμό των εθνικών πολιτικών για την κοινωνική ένταξή τους. Το θέμα αυτό θα έρθει προς έγκριση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του ερχόμενου Ιουνίου.
• Κύριε πρέσβη, τι είναι το Ταμείο Ασφάλειας που έχει δημιουργήσει η ουγγρική κυβέρνηση;…«Πρόσφατα η ουγγρική κυβέρνηση αποφάσισε τη δημιουργία ενός Ταμείου Ασφάλειας το οποίο προικοδοτείται από τον προϋπολογισμό με περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Οι πόροι του ταμείου θα χρησιμοποιούνται για την προστασία της ουγγρικής οικονομίας, σε περίπτωση κρίσης στην Ε.Ε. ή διεθνώς. Αν δεν προκύψει κάτι τέτοιο, τα χρήματα του ταμείου επιστρέφουν προς χρήση στον προϋπολογισμό, στο τέλος του χρόνου. Για τον επόμενο χρόνο το ταμείο αυτό προικοδοτείται εκ νέου. Το ταμείο αποτελεί ένα συμπληρωματικής μορφής μέτρο για την προστασία της ουγγρικής οικονομίας από φαινόμενα κρίσης, όπως αυτό που βιώνουμε από το 2008».

• Πώς έχει σήμερα το θέμα των ενισχύσεων της ουγγρικής οικονομίας από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ;
«Είχαμε και εμείς ένα μνημόνιο, όπως η Ελλάδα, το 2008, αλλά για είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ. Τον Ιούνιο του 2010 διακόψαμε τις σχετικές διαπραγματεύσεις και την τελευταία δόση αυτού του δανείου, η οποία ήταν πέντε δισεκατομμύρια ευρώ, δεν τη χρησιμοποιήσαμε. Χρησιμοποιήσαμε μόνο 15 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα αρχίσουμε σταδιακά από φέτος, να τα επιστρέφουμε. Πάντως, αυτή τη συνεργασία με το μνημόνιο τη σταματήσαμε. Είμαστε σήμερα σε θέση να μη χρειαζόμαστε το ΔΝΤ, βγαίνουμε μόνοι μας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για χρηματοδότηση».

• Ποια είναι η θέση της Ουγγαρίας για ένταξη στην ευρωζώνη;
«Θέλουμε να προσεγγίζουμε συνεχώς ως χώρα την ευρωζώνη και ίσως να ενταχθούμε. Σήμερα παρατηρούμε ότι στο πλαίσιο της ευρωζώνης υπάρχουν ασάφειες και αβεβαιότητες. Επίσης, και εμείς πρέπει να κάνουμε πολλά στο εσωτερικό για να βάλουμε την οικονομία μας σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης και για να το επιτύχουμε χρειαζόμαστε χρόνο. Σημειώστε ότι η Ουγγαρία συμμετέχει για πρώτη φορά στον επταετή προϋπολογισμό της Ε.Ε., δηλαδή στις δημοσιονομικές προοπτικές. Eτσι, στην ουσία είχαμε ενισχύσεις από την Ευρωπαϊκή Eνωση μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, από το 2007. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να δρομολογήσουμε την αναπτυξιακή πορεία της Ουγγαρίας».


• Η ουγγρική προεδρία στην Ε.Ε. έχει ένα εξάμηνο γεμάτο προκλήσεις. Πώς εξελίσσεται το έργο της;
«Eχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά για να εφαρμόσουμε αυτά που αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει πρώτα να εφαρμοστούν αυτά που έχουμε αποφασίσει μαζί. Οι νέες ιδέες και προτάσεις έπονται».


• Ποια είναι σήμερα τα θέματα με τα οποία ασχολείται η ουγγρική προεδρία, προς υλοποίηση όσων έχουν πρόσφατα συμφωνηθεί;
«Καταρχήν πρέπει να προωθήσουμε προς έγκριση τις έξι νομοθετικές προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το θεσμικό πλαίσιο της οικονομικής διακυβέρνησης, που θα ενισχύσουν τον οικονομικό πυλώνα της Οικονομικής και Νομισματικής Eνωσης και θα εφαρμοστούν μετά το 2013. Eως το τέλος του Ιουνίου, που λήγει και το εξάμηνο της ουγγρικής προεδρίας, πρέπει να έχει υπάρξει συμφωνία για αυτές τις νομοθετικές προτάσεις. Σε αυτά προστίθενται μια σειρά από άλλα, βασικά θέματα της Ε.Ε., όπως είναι η προώθηση των πενήντα προτάσεων για την πραγματοποίηση της Ενιαίας Αγοράς της Ε.Ε. (Προς μια Πράξη για την Ενιαία Αγορά). Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις κ.λπ., όπως είναι π.χ. το ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ακολουθεί το θέμα του ευρωπαϊκού εξαμήνου, στο πλαίσιο του οποίου η Ε.Ε. θα εκδώσει οδηγίες για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις των κρατών – μελών, με αποτέλεσμα το υψηλότερο επίπεδο συντονισμού μεταξύ των οικονομικών πολιτικών των κρατών – μελών. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 12 Ιανουαρίου».


• Ασχολείται η ουγγρική προεδρία και με το θέμα της νέας στρατηγικής, της Στρατηγικής Ε.Ε. 2020;
«Ναι, βέβαια, ασχολείται και συγκεκριμένα, με τις επτά εμβληματικές πρωτοβουλίες (επτά τομείς), που προβλέπει η νέα αυτή στρατηγική της Ε.Ε. για τη δεκαετία έως το 2020. Μια άλλη στρατηγική, που επίσης είναι στις προτεραιότητες της ουγγρικής προεδρίας, είναι στρατηγική για τους Ρομά, η οποία αφορά στην κοινωνική τους ένταξη. Πρόκειται για ένα νέο θέμα και αναμένεται να καταλήξουμε στην Ε.Ε. σε μια συμφωνία πλαίσιο, με την οποία θα επιτυγχάνεται ένας συντονισμός των εθνικών στρατηγικών των κρατών – μελών στο ίδιο θέμα, με σκοπό την κοινωνική ένταξη των Ρομά. Προς την κατεύθυνση αυτή, θα υπάρξουν ρυθμίσεις για την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την απασχόληση των Ρομά. Το θέμα θα έρθει προς έγκριση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου 2011».


• Κύριε πρέσβη, ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους η Ουγγαρία έθεσε το θέμα των Ρομά τόσο υψηλά και μάλιστα στις προτεραιότητές της;
«Eχουμε μια κοινότητα Ρομά, γύρω στις 500.000, ενώ στην Ε.Ε. οι Ρομά είναι μερικά εκατομμύρια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να δούμε το πρόβλημα των Ρομά, που διευκρινίζω ότι δεν είναι πρόβλημα μόνο για την Ουγγαρία, ψάχνοντας τις ρίζες που το δημιουργούν και όχι μόνο τα διάφορα μέρη του προβλήματος».


• Η ουγγρική προεδρία έχει θέσει στις προτεραιότητες του εξαμήνου της και την ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στο Schengen. Πώς εξελίσσεται το θέμα;
«Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, τον Μάρτιο περιμέναμε την απόφαση για την ένταξη αυτών των δύο κρατών στο Schengen. Γίνονται διαβουλεύσεις, αλλά η ουγγρική προεδρία θέλει να επιταχυνθεί η σχετική διαδικασία. Υποστηρίζει ότι και οι δύο αυτές χώρες πρέπει να ενταχθούν με βάση τα κριτήρια που ισχύουν και όχι με επιπλέον ή νέα κριτήρια. Eνα άλλο θέμα είναι αυτό της ένταξης νέων μελών, όπως η Κροατία, για την οποία θα θέλαμε να τελειώσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις στη διάρκεια της προεδρίας μας. Ασχολούμεθα, επίσης, με το θέμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας και με τα θέματα των άλλων, υποψηφίων προς ένταξη χωρών. Σχετικά με τα Βαλκάνια υποστηρίζουμε πλήρως την ευρωπαϊκή προοπτική των βαλκανικών χωρών και γι’Α αυτό είμαστε και υπέρ της ελληνικής πρωτοβουλίας για την Ατζέντα 2014».


• Βλέπετε δυνατότητες για τους Eλληνες επιχειρηματίες στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τον Δούναβη; Αν ναι, πού κυρίως;
«Σκοπός της Στρατηγικής για τον Δούναβη είναι η ανάπτυξη όλου αυτού του χώρου, που περικλείει τον ποταμό, μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες στην Ευρωπαϊκή Eνωση. Μιλάμε για την οικονομική ανάπτυξη, την περιβαλλοντική, την πολιτιστική, όπως και την ανάπτυξη στις υποδομές, τις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια.
Η Ελλάδα μπορεί από τον Δούναβη –στη Βουλγαρία και με κατεύθυνση προς τον Βορρά– να βρει μια νέα διέλευση στην καρδιά της Ευρώπης.
Η προώθηση της διασύνδεσης του Νότου με τον βορρά, στο πλαίσιο της Ε.Ε., ανταποκρίνεται τόσο στα ενδιαφέροντα της Ουγγαρίας όσο και σε αυτά της Ελλάδας. Στο θέμα αυτό η Στρατηγική για τον Δούναβη παρέχει νέες δυνατότητες, τις οποίες είναι σκόπιμο να αξιοποιήσουν ελληνικές επιχειρήσεις και ελληνικές οργανώσεις».


emprosdrama
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_179.html

Ακόμη μια μήνυση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία!

Ίσως τελικά δικαίως το χαμόγελο δεν έχει σβήσει ολοκληρωτικά απο τα χείλη μας.
Μετα τον δικηγόρο Γ. ΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ακόμη μια περίπτωση αφύπνισης και δράσης.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος που πραγματικά καθίσει εκτός προπαγάνδας να διαβάσει και να συνεκτιμήσει τα στοιχεία γύρω από την διακυβέρνηση και την ψήφιση νόμων του ΓΑΠ και της κυβέρνησης του, δεν είναι δυνατόν να μην διαπιστώσει την ευρύτατη και πλέον σαδιστική τακτική καμένης γής που εφαρμόζει στην Ελλάδα σε  μία λυσσαλέα προσπάθεια να διαλύσει ακόμα και σε βάση συνόρων εάν το πετύχει την Χώρα μας.

Τα στοιχεία πάμπολλα, από απλές μαρτυρίες μέχρι στοιχειοθετημένες μελέτες και εκτιμήσεις ειδικών, καθώς και κάθε στοιχείο που επί τούτου συνέλεγα από το 2008 για κάθε κυβέρνηση που συνέχιζε να σπρώχνει την Ελλάδα εντελώς προδοτικά σε μία πορεία διάλυσης και πλήρους καταστροφής. Κυρίως όμως η καθημερινότητα μας το καταμαρτυρεί, εάν βεβαίως δεν ανήκουμε στους κύκλους στήριξης ΓΑΠ / δικομματισμού / κράτους διαφθοράς όπου όποιος είναι συνδεδεμένος με την υπό έκπτωση βουλή εμμέσως ή αμέσως προστατεύεται από τα κύματα επί κυμάτων καταστροφής που η κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Και επειδή ο Ποινικός Κώδικας είναι σαφής στο τι συνιστά Εσχάτη Προδοσία, και επειδή ο ΓΑΠ έχει επιμελέστατα κάνει ό,τι μπορεί για να πληρεί τις προϋποθέσεις για την διάπραξη αυτού του αδικήματος, κατέθεσα μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία κατ’ αυτού και της κυβερνήσεως του και παντός ετέρου υπευθύνου με ΑΒΜ Δ2011/1369.

Στην μήνυση έχω συμπεριλάβει εκτός από πραγματικά περιστατικά που αποδεικνύουν τον δόλο του ΓΑΠ και της κυβερνήσεως του, μελέτες και επιστημονικές εκτιμήσεις αδιάσειστες που όλως περιέργως δεν προέρχονται μόνο από κρατικά και διεθνή κέντρα αλλά και από την ίδια την κομματική του υποδομή.

Κυριότερα, στην μήνυση έχει συμπεριληφθεί η ίδια η τοποθέτηση ΓΑΠ ενώπιον του νόμου, στην οποία προέβη μέσω της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων που του είχα κάνει, όπου κυριολεκτικά ομολογεί ότι θέτει εαυτόν υπεράνω του Συντάγματος, κάτι στο οποίο υπολόγιζα στην περίπτωση που ήταν αρκετά υπερόπτης ώστε να πει κάτι τέτοιο σε νομικό κείμενο.

Δηλαδή, εντός της μηνύσεως και βάσει των σχετικών εγγράφων και ντοκουμέντων με τα οποία την στηρίζω, έχουμε πλήθος τόπων και χρόνων όπου εντελώς ορισμένα και ουσιαστικά ( όπως δηλαδή ο νόμος απαιτεί ) ο ΓΑΠ και η κυβέρνηση του εμφανίζονται να διαπράττουν Εσχάτη Προδοσία μετά δόλου, εν πλήρη γνώσει και κατά συρροή.

Βεβαίως σε συμπληρωματικό μου υπόμνημα κατά την διάρκεια της προανάκρισης θα προσθέσω και κάθε νέο στοιχείο και απόδειξη των ανωτέρω που θα έχει μέχρι τότε διαπράξει ο ΓΑΠ και η κυβέρνηση του. Επίσης, όποιος συμπολίτης έχει τέτοια στοιχεία τα οποία δεν καλύπτονται στην μήνυση μου ή μπορεί να προσθέσει περισσότερους τόπους και χρόνους διάπραξης του αδικήματος μπορεί εντελώς ανέξοδα να γράψει μία καταγγελία όπου να το περιγράφει και να το πρωτοκολλήσει στην εισαγγελία της περιοχής του με αίτημα να συσχετισθεί η καταγγελία του με την υπόθεση που φέρει τον αριθμό ΑΒΜ που έχω παραθέσει ανωτέρω.

Αυτή η μήνυση βάσει της αυτεπάγγελτης φύσεως της αλλά και του εύρους των πόσων το έγκλημα αυτό βλάπτει έχει δυνατότητα αποδείξεως έννομου συμφέροντος για κάθε Έλληνα Πολίτη ο οποίος επιθυμεί την δίωξη του ΓΑΠ και της κυβερνήσεως του αλλά και επίσης κάθε προηγούμενης κυβέρνησης που υποβοήθησε τον ΓΑΠ ή ενορχήστρωσε την κατάσταση αυτή μαζί του ή κατά / προς προετοιμασία της καταστάσεως αυτής.

Ο εισαγγελέας βάσει της δικονομίας είναι υποχρεωμένος να αρχίσει έρευνα. Επίσης, για το έγκλημα αυτό δεν απαιτείται άδεια διώξεως από την βουλή. Για να θέσει ο εισαγγελέας στην υπόθεση στο αρχείο οφείλει βάσει νόμου να βγάλει σκεπτικό το οποίο να μην επιδέχεται ακύρωση / αναίρεση, κάτι ουσιαστικά αδύνατο δεδομένης της υποθέσεως. Εάν λοιπόν συμβεί αυτό κατευθείαν μπορούμε και θα προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια με περαιτέρω προσφυγή ότι η δικαιοσύνη είναι υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η υπόθεση θα παραπεμφθεί και θα εισαχθεί στο ακροατήριο.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το κείμενο της μήνυσης βρίσκεται εδώ : http://www.humansupport.gr/gr_kataggelies_more.php?katag=24  .

Πολύ σύντομα θα σκανάρω και όσα από τα σχετικά δεν είναι ήδη ψηφιοποιημένα και στο διαδίκτυο.

Καταδίκη αλλά ουσιαστικά και μόνο η παραπομπή θα θέσει υπό καθεστώς ακυρότητας κάθε νομοθέτημα, σύμβαση και συμφωνία που έχει συνάψει αυτή η προδοτική κυβέρνηση, η οποία πλέον παρανόμως θα έχει προχωρήσει σε αυτές. Ρήτρες λοιπόν και απαιτήσεις όπως αυτές εντός του μνημονίου δεν θα ισχύουν αφού και το σύνολο του μνημονίου θα έχει καταστεί άκυρη συμφωνία ενός απλού προδότη.


Όλγα Γεριτσίδου του Γεωργίου
 Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_6747.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ...

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΓΙΑΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΑΨΗ ΑΣΠΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΑΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ....
ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΣΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΖΥΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ......

ΚΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΞΥΛΑΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΟΥΝΑΔΗ ΓΩΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ


ΠΡΟΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.



Κε Πρωθυπουργέ
καί Βουλευτές τής παρούσας βουλής ,


Διαδίδεται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι πρόκειται να φέρετε προς ψήφιση νομοσχέδιο όπου θα κάνετε νόμο του κράτους , διατάξεις που περιλαμβάνει ό λεγόμενος διατροφικός κώδικας .

Ο κώδικας αυτός , όπως έχει ψηφιστεί στην Αμερική με την ονομασία
νόμος S-510 , αναφέρει ότι οι βιταμίνες A , B , C , D και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο καθίστανται παράνομα , όταν οι ποσότητες λήψης αυτών των ουσιών θα είναι θεραπευτικές .
Ο νέος αυτός κώδικας θα απαγορεύει επίσης την χρήση θρεπτικών ουσιών , όπως βιταμίνες ή μέταλλα ,τα οποία θα λαμβάνονται για πρόληψη ή για αντιμετώπιση κάποιας πάθησης .

Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια .

Ναι αυτές που αποδεδειγμένα είναι η βάση της σωστής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού και της ισχυροποίησης
του ανοσοποιητικού συστήματος , με το νέο νόμο θα είναι παράνομες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα απαγορεύεται ακόμα και ή συνταγή γιατρού , που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες , ακόμα και αν πραγματικά τα έχει ανάγκη κάποιος .
Συγκεκριμένα ή δοσολογία θα περιορίζεται μόνο στο 15% της συνιστώμενης ποσότητος .
Η θεραπεία θα γίνεται με άλλα φάρμακα εταιρειών , τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο.
Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής μέσω λήψης θρεπτικών ουσιών .
Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες των ουσιών αυτών που θα εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν την <<πλεονάζουσα>> τοξική ουσία , ώστε η λήψη θρεπτικών ουσιών να είναι περιορισμένη και με τον τρόπο αυτό να αποδυναμώνεται ο ανθρώπινος οργανισμός σε οποιαδήποτε επίθεση ιών , με αποτέλεσμα την προσβολή αυτού από κάθε είδους ασθένεια .
Την ίδια στιγμή θα επιβάλει την προσθήκη επιβλαβών ουσιών όπως πχ το φθόριο , το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα .
Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται .
Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί και μπορούσες εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις .
Πέρα από την λίστα των << παράνομων >> τοξικών ουσιών , κατά τους διατάσσοντες την εφαρμογή του διατροφικού αυτού κώδικα ,
ανοίγει ο δρόμος στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα αλλά και στα ζώα που θα παράγουν την τροφή μας .
Ο νέος κώδικας θα προβλέπει οτι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προιοντα , θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη
rBGH της διαβόητης πολυεθνικής MONSATO .
Είναι γνωστό ότι το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών στον πλανήτη.
Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για την διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες υποχρεωτικά .
Επίσης ό κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφή να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία , εκτός αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο.


Ο κώδικας περιλαμβάνει και τα φυσικά και βιολογικά προιοντα ,
που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται και αυτά στα οποία θα έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα , αυξητικές ορμόνες κλπ.
Δηλαδή όποιος θέλει θα βαπτίζει βιολογικό ότι θέλει .

Ακόμα και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT , για το οποίο στο παρελθόν αποδείχτηκε ότι η επίδραση του είναι καρκινογόνα , θα εισαχθούν πάλι στο εμπόριο .
Το DDT ,η διελδρίνη , η αλδρίνη , το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορεύτηκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης .
Με αυτόν τον νόμο επιστρέφουν 7 από τα 9 αυτά επικίνδυνα και απαγορευμένα εντομοκτόνα !!!!!!!
Επειδή λοιπόν , πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με τα αντίστοιχα των εντόμων , εμφανίσουν παθήσεις , που οφείλονται στην ελλειπή διατροφή και στους προαναφερθέντες παράγοντες , οι παθήσεις αυτές καθίστανται επικερδείς , όπως ό καρκίνος , ό ζαχαρώδης διαβήτης , οι καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.

Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με τον νέο κώδικα , είναι η αφλατοξίνη καθώς επίσης και η συσσώρευση της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα .
Η συγκεκριμένη ουσία είναι ή δεύτερη πιό καρκινογόνα .

Επειδή λοιπόν ένας από τους εμπνευστές του συγκεκριμένου κώδικα είναι και ό ιδρυτής τριών πανίσχυρων φαρμακοβιομηχανιών , ή επιβολή του με την ψήφιση νόμου από εσάς , σας κάνει συνεργούς , σε κάθε είδους βλάβη της υγείας των πολιτών της πατρίδος μας .

Επίσης από την 1η Απριλίου θα μπει σε εφαρμογή ή οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης ή οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προιόντα φυτικής προέλευσης .
Επειδή λοιπόν έγινε γνωστό ότι ή οδηγία αυτή ψηφίστηκε από
<< επιτροπή >> και δεν φροντίσατε να γνωστοποιήσετε στον κόσμο ότι υπήρχε περιθώριο μέχρι την 1η Απριλίου του 2011 να κατοχυρωθούν τα ελληνικά φυτικά προιόντα , έχουν κατοχυρωθεί μόνο 183 από αυτά .
Αυτά τα 183 θα είναι τα μόνα που θα μπορούν να εμπορεύονται και να χρησιμοποιούνται και όλα τα άλλα θα είναι παράνομα .
Αν υπάρχει κατανάλωση κάποιου από τα << παράνομα >> τότε
ο καταναλωτής θα έχει πρόβλημα με τον νόμο .
Δηλαδή μια μητέρα θα μηνυθεί αν δώσει τσάι στο παιδί της και αυτό αρρώστησε ακόμα και από μια άσχετη αρρώστια .
Επίσης θα απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής , εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας , κλείσιμο σχολών ομοιοπαθητικής , διότι αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας και όχι επιθετικός όπως η κανονική ιατρική που τα φάρμακα έχουν παρενέργειες .
Επίσης θα απαγορεύει όλα τα βιβλία σχετικά με τα βότανα , ιχνοστοιχεία κλπ.
Και αυτό θα το κάνει διότι τα φυτικά προιόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής , καθώς είναι προιόντα της φύσης ,ενώ αν επεξεργαστούν ως εκχύλισμα , με συσκευασία κλπ από τις φαρμακευτικές εταιρείες , ή αξία τους ανεβαίνει 1000 φορές επάνω .
Δηλαδή ένα στρέμμα άγριας ελληνικής φύσης έχει υπολογιστεί ότι θα αποφέρει κέρδος τον χρόνο από 10.000 έως 20.000 euro .
Και εδώ σας υπενθυμίζω την πρόσφατη ενέργεια της κυβέρνησης για την ψήφιση νόμου για τις περιοχές νατούρα όπου ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος , ( όταν στα άλλα κράτη φτάνουν το πολύ μέχρι 4% ) ,
για να τις παραδώσει στις φαρμακευτικές εταιρείες προς εκμετάλλευση .
Και σας ερωτώ εσάς που θέλετε να λέγεστε αντιπρόσωποι μας ,

πού είναι ή ενημέρωση που δώσατε στον κόσμο για την πραγματικότητα του σκοπού του συγκεκριμένου νόμου ;

Αντίθετα σχεδόν ταυτόχρονα προωθείται την απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών με όρους που φανερώνουν τον σκοπό αυτόν.

Και εδώ θέλουμε να τονίσουμε την ενέργεια του πρωθυπουργού πριν λίγους μήνες να υπογράψει για την εισαγωγή μεταλλαγμένου σπόρου πατάτας ειδικά για την χώρα μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης !!!!!

Έχει αποδειχτεί ότι ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας
προκαλεί γεννετικές μεταλλάξεις .

ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ

ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΣΠΟΡΟΥ


ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ .


Επίσης άλλες διατάξεις του κώδικα , που θα επιβάλουν την απαγόρευση διατήρησης κήπων και την σπορά σε αυτούς λαχανικών και κάθε είδους φυτικής τροφής , ακόμα και για ιδίαν χρήση , δεν χρειάζεται να σας αναφέρω ότι είναι και θα παραμείνουν στην σφαίρα της φαντασίας των διαστροφικών μυαλών που έχουν σκεφτεί τα ανωτέρω .

Με το παρόν εξώδικο καταρρίπτεται και ή δικαιολογία ,
( ψηφίσαμε χωρίς να έχουμε διαβάσει τι λένε ) , που είχε εκφράσει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τις χαρισματικές συμβάσεις των εθνικών οδών σε συγκεκριμένες ιδιωτικές εταιρείες .

Σάν αντιπρόσωποι μας ,

οι ζωές μας και οι ζωές σας ,

είναι σιαμαίες.


Δεν μπορούν να παρεμβληθούν ανάμεσα τους ,

ούτε ματ , ούτε στρατός εκπαιδευμένος με ασκήσεις καταστολής πλήθους .

Έκτος αυτού όμως η ψήφιση από εσάς του κώδικα τούτου θα έχει άμεση κατάθεση αγωγών αποζημίωσης για τις βλάβες που προξενήσουν τέτοιες διατάξεις και άμεσα ασφαλιστικά μέτρα για την δέσμευση της περιουσίας σας , όπως και κατάθεση μηνύσεων για γενοκτονία και εσχάτη προδοσία .

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ,
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής νά επιδώσει νόμιμα τήν παρούσα πρός τόν Πρωθυπουργό και τους Βουλευτές τού Ελληνικού Κοινοβουλίου πού κατοικοεδρεύουν στό μέγαρο τής ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
πρός γνώση καί γιά τίς νόμιμες συνέπειες ,αντιγράφοντας τό περιεχόμενο της ,
στήν έκθεση επιδόσεως πού θά συντάξει .
ΑΘΗΝΑ 28 / 3 / 2011

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο αγώνα για την υγεία τους έμπρακτα

ας επικοινωνήσουν έως το απόγευμα της Δευτέρας 28 / 3 /2011 στο
email theodoridispk@gmail.com


http://www.triklopodia.com/

Greek Wikileaks - Παρέμβαση του Αμερικανού διπλωμάτη Patrick Theros σε εσωτερικά θέματα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων - ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ > Greek/English





ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


ΠΗΓΗ
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/greek-wikileaks-patrick-theros.html

Μακεδόνες Υφηλίου για Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Επικοινωνία:
Nina Gatzoulis
President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations
Email: ninagatz@comcast.net
Τηλ: 603-742-0466
Φαξ: 603- 617-2977
25 Μαρτίου, 2011
Médecins Sans Frontières
Rue de Lausanne 78
CP 116 -1211
Geneva 21
Switzerland



Αγαπητή κυρία/κύριε,

Εμείς, τα μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες ελληνικές οργανώσεις εκπροσωπώντας εκατομμύρια Μακεδόνων (Έλληνες από τη διοικητική περιφέρεια της Μακεδονίας, οι οποίοι εθνολογικά και γλωσσικά είναι Έλληνες και υπερήφανοι για την Μακεδονική πολιτιστική τους ταυτότητα για χιλιετίες), η οποία συμπεριλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό γιατρών, γράφουμε για να σας επιστήσουμε την προσοχή στη χρήση του όρου «Μακεδονία» σε χάρτες που περιγράφουν έτσι τη γείτονα χώρα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας. Οι εν λόγω χάρτες προήρθαν από την αξιότιμη οργάνωσή σας. Οι χάρτες έχουν βρεθεί σε φυλλάδια και δωρεάν υλικό που χρησιμοποιούνται από την οργάνωσή σας για συγκέντρωση χρηματοδοτών, ακόμη και στην Ελλάδα.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) είναι μία από τις πιο αλτρουιστικές οργανώσεις στον κόσμο και αναδεικνύει την πραγματική φύση της
ιατρικής. Η σεβαστή οργάνωσή σας έχει βραβευτεί με το βραβείο Νόμπελ και πολλοί γιατροί εκ των μελών μας είναι υπερήφανοι που σας αποκαλούν συναδέλφους τους. Ωστόσο, η οργάνωσή σας θα πρέπει να τηρεί το δόγμα της αμεροληψίας, ουδετερότητας και να λειτουργεί ανεξάρτητα από πολιτικές ατζέντες. Αποκαλώντας «Μακεδονία» τη βόρεια γείτονα της Ελλάδας στους χάρτες που εξέδωσε η οργάνωσή σας δεν είναι αμερόληπτη πράξη και για εμάς τους Μακεδόνες είναι προσβλητική. Το καταστατικό σας ισχύει από το 1971 και αποσαφηνίζει τα εξής:


«Ο Γιατροί Χωρίς Σύνορα ακολουθούν ουδετερότητα και αμεροληψία στο όνομα της παγκόσμιας ιατρικής ηθικής [και]...και αναλαμβάνουν να τηρήσουν τον επαγγελματικό κώδικα ηθικής και να διατηρήσουν την πλήρη ανεξαρτησία τους από κάθε πολιτική, οικονομική, ή θρησκευτική δύναμη.»

Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα και η γειτονική Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) διαφωνούν για τ΄ όνομα της καινούργιας αυτής χώρας η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της από την Γιουγκοσλαβία το 1991. Η Ελλάδα διαφωνεί με τους όρους «Μακεδονία/Μακεδονικός-ή-ό» οι οποίοι οικειοποιούνται από την ΠΓΔΜ. Οι Έλληνες θεωρούν πως η χρήση των όρων αυτών από μια χώρα και πολιτισμό μη ελληνικό είναι επιθετική προς την Μακεδονική πολιτιστική ταυτότητα, όνομα και ιστορία, τα οποία είναι αναπόσπαστα κομμάτια του ελληνισμού και του ανήκουν για πάνω από 2.500 χρόνια. Κατά συνέπεια, και κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ, η Αθήνα και τα Σκόπια


διαπραγματεύονται για 20 χρόνια τώρα για να βρουν μια διέξοδο απ’ αυτό το αδιέξοδο. Το 1995 αμφότερες οι χώρες υπέγραψαν κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ την Προσωρινή Συμφωνία με την οποία η πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία εντάχθηκε στον ΟΗΕ με το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα «ΠΓΔΜ». Έως ότου επιτευχθεί μια αμοιβαία αποδεκτή ονομασία μεταξύ τους, το όνομα αυτής της χώρας είναι «ΠΓΔΜ».
Επιπλέον, κάθε χώρα πρέπει να απόσχει από αρνητικές ενέργειες και γλώσσα που μπορούν να εμποδίσουν μια αμοιβαία αποδεκτή κατάληξη αυτής της πολιτικής σύγκρουσης.

Χρησιμοποιώντας το όνομα «Μακεδονία» ή «Republika Makedonija – Δημοκρατία της Μακεδονίας» εσφαλμένα ή απρόσεχτα στους χάρτες των ΓΧΣ (ειδικά χάρτες που χρησιμοποιούνται για συλλογή χρηματοδοτών), η οργάνωσή σας φαίνεται να είναι προκατειλημμένη έναντι της μιας πλευράς σε μια προσβλητική για την Ελλάδα σύγκρουση και αντιτίθεται με την απόφαση του ΟΗΕ στο θέμα αυτό. Σας υπενθυμίζουμε ξανά το καταστατικό σας και σας παρακαλούμε να διορθώσετε τους χάρτες που χρησιμοποιεί η οργάνωσή σας έτσι ώστε να απεικονίζουν τον διεθνώς αποδεκτό και επικυρωμένο από τον ΟΗΕ όρο «ΠΓΔΜ» για τη γειτονική χώρα. Σε καιρούς σαν τους σημερινούς, προσβάλλοντας τους Έλληνες παγκοσμίως ενώ ψάχνετε για δωρητές, η χρήση τέτοιων χαρτών είναι ασεβής.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας. Αναμένουμε απάντησή σας σχετικά με αυτήν την υπόθεση, και για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας, σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας χωρίς καμιά επιφύλαξη.

Ειλικρινά,
Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος


Κοινοποίηση: Ελληνικό Κοινοβούλιο
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ & ΑΛΛΑ
 
http://visaltis.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html

Πόλεμος Βορείων – Νοτίων για τους μετανάστες

Πόλεμος βορείων – νοτίων έχει ξεσπάσει στην Ιταλία λόγω της εισβολής μεταναστών, με τον Μπερλουσκόνι σε ρόλο διαπραγματευτή.
Η χώρα έχει ψυχικά κοπεί στα δύο από την ημέρα που αποφασίστηκε η μεταφορά μεταναστών σε όλες τις περιφέρειες, με μοναδική εξαίρεση το σεισμοπαθές Αμπρούτσο.
Οι «Νότιοι» υψώνουν φωνή απόγνωσης, καταγγέλλοντας ότι οι περιοχές τους έχουν καταληφθεί και πως η Λαμπεντούσα θυμίζει χωριό της Τυνησίας και...
κάθε άλλο παρά ιταλικό νησί.

Οι «Βόρειοι» αντιδρούν στην προοπτική να στηθούν καταυλισμοί στις δικές τους περιοχές και απαντούν ειρωνικά: «Οι καταυλισμοί να στηθούν στη Σικελία, όπου το κλίμα είναι καλό. Εδώ κάνει κρύο!», δηλώνει ο γερουσιαστής της Λομβαρδίας, Πιερτζιόρτζιο Στιφόνι.

«Ώστε υπάρχουν δύο Ιταλίες», ξέσπασε ο περιφερειάρχης Σικελίας Ραφαέλλε (τι ειρωνεία!) Λομπάρντο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο, προκειμένου να του ζητήσει να εγγυηθεί την ενότητα της χώρας.

Από την πλευρά της, η Λέγκα του Βορρά του Μπόσι μπλοκάρει την πρόταση του υπουργού των Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι να δοθεί μπόνους 1.500 ευρώ σε κάθε μετανάστη για να ενθαρρυνθεί ο επαναπατρισμός τους. «Ούτε ένα σεντ», δηλώνει ο Μπόσσι, κλείνοντας τα αυτιά στα επιχειρήματα του Φραττίνι, σύμφωνα με τα οποία πρόκειται για χρήματα της ΕΕ και δεν θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός.

Την ίδια ώρα τα καράβια με τους μετανάστες δεν σταματούν να καταφθάνουν και ήδη μερικά αγκυροβόλησαν στο γειτονικό νησί, Λινόζα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται συνεχώς στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, ενώ υποσχέθηκε να στείλει μόνιμα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στα ανοιχτά, το οποίο θα υποδέχεται τους μετανάστες, χωρίς αυτοί να περνούν από τη Λαμπεντούσα.

Στο μεταξύ, οι βουλευτές και γερουσιαστές του Νότου κατηγορούν τους βόρειους συνάδελφούς τους ότι για πελατειακούς λόγους και για να μην δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους τους, οδηγούν σε διχασμό τη χώρα, δημιουργώντας πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

http://www.elzoni.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_8088.html

ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ; με 8.34Ευρώ την ημέρα!

Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής(27.3.2011) δημοσιεύει στην πρώτη του σελίδα απόφαση του Υπουργού οικονομικών ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου με την οποία στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται για ψήφιση στην βουλή, δικαιολογεί για τεκμήριο διαβίωσης 3000Ευρώ για τον ελεύθερο και 5000Ευρώ για οικογένεια!
Δηλαδή ,

Με 13,89Ευρώ η οικογένεια ή 8,34Ευρώ το άτομο την ημέρα θα «κοιτάξει να την βγάλει, κατά το κοινώς λεγόμενο.

Αν λέω, αν κε ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου, εσύ και ο κος ΠΑΠΑ-Ανδρέου κατεβάσετε τον πληθωρισμό στο μηδέν, μειώσετε ΔΕΗ,ΟΥΘ,ΟΤΕ, καύσιμα, είδη διατροφής, ενδύσεως, εστιατόρια, αναψυκτήρια κατά 80% τότε ίσως ξεφύγουμε από την μηχανή της Κινεζοποίησης που μας οδηγεί η Γερμανία μέσω των κων ΠΑΠΑ-… . Απλά πράγματα, μετά τον ορυμαγδό της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των λαών του Νότου και μόνου αυτού (Όλοι πλην Αγγλοσαξώνων) θα κατανεμηθούν το που θα γίνει τι.

Τουρισμός, τουρισμός, τουρισμός. Ελεγχόμενος απόλυτα. Φτηνά έως ανύπαρκτα μεροκάματα σε ανώτερα και ανώτατα μορφωμένους Έλληνες γκαρσόνια και ότι άλλο, πάντα με τον τουρισμό. Και φυσικά κυματοθραύστης των κακομοιριασμένων προσφύγων. Αν υπάρχουν.

Αυτά είναι τα σχέδια για τα pigs(Portugal,Italy,Greece,Spain)των εκλεκτών του Δ’ Ράιχ. Δύο φορές το προσπαθήσατε και τα κάνατε ρόιδο. Τώρα τι νομίζετε ότι με αυτά τα τεχνάσματα και τα διάφορα που κάνετε με αιχμές τους ΠΑΠΑ-(μην ξεχνάτε πως δικός τους ήταν και ο ΠΑΠΑ-Ντόκ στην Αιτή), τι διάολο το ΠΑΠΑ είναι συνθηματικό; . Θα μας βάλετε στο Mixer της νέας τάξης να ζητάμε επειγόντως παγκόσμιες κυβερνήσεις κε Υπερυπουργέ κε Μπαμπούκη; ΕΛΛΑΣ εσταί ώδε, όπως θα έλεγε και ο πατριώτης μου μέγας στρατηλάτης Αλέξανδρος. Μολών λαβέ, Ελλάς εσταί ώδε, όπως θα έλεγε και ο πατριώτης μου Λεωνίδας(Λεονάιντες κατάς τους Αγγλοσάξωνες, κακό χρόνο να έχουν).

OXI! OXI! OXI! Κε πρωθυπουργέ, κε ΠΑΠΑ-Ανδρέου, κε ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου, κε Μπαμπούκη και Σια. Μας κοροϊδέψατε με τον σοσιαλισμό και μας πήρατε την ψήφο, τώρα ΔΕΝ θα πάρουμε και άσε τις ικανοποιήσεις από την επιμήκυνση και τα τοιαύτα, γιατί απλώς μας μάκραινες το χρέος, άρα πιο χοντρά λεφτά! Μιλάμε πάντα για δανεικά , κι’ αυτά τον Ιούνιο. Είναι τόσο γρήγορες οι εξελίξεις που, 4 μήνες είναι 4 χρόνια! Είδομεν!

Τελειώνω εγώ και πόσοι Έλληνες. Τα βάσανα μας όμως δεν τελειώνουν . Έχω την εντύπωση ΤΩΡΑ αρχίζουν! Το πόσο; Εξαρτάται από εμάς.

Αρισταρχος.ελ

πηγή

Εκσυγχρονισμός υπουργείων με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για... ιστοσελίδες!


Προσφορά του ιστολογίου: 20.000 ευρώ για οποιουδήποτε τύπου κυβερνητική ιστοσελίδα

  • Enter σε χορό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή των ιστοσελίδων των Υπουργείων μετά από την έρευνα Νικολόπουλου και τις επερωτήσεις.
Ένα site κοστίζει όσο ένα σχολείο…»
Πραγματικά, έχασα τα λόγια μου μπροστά στα στοιχεία που έφθασαν στα χέρια μου. Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί είναι αμύθητα για την παροχή υπηρεσιών που αποδεικνύεται, ότι θα ήταν δυνατόν να παρασχεθούν χωρίς απολύτως κανένα κόστος για τους φορολογούμενους πολίτες. Μια ιστοσελίδα μπορεί να στοιχίσει από 400 ευρώ μέχρι εκατομμύρια;;;; Είναι απίστευτο, να κοστίζει ένα site όσο π.χ η κατασκευή ενός σχολείου!!!», μας δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος
Ή μήπως όλα αυτά είναι τυχαίο: Δεν νομίζω!!!

Τρικούβερτο γλέντι με χορό…εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται ότι έχει στηθεί στα Υπουργεία, με ασύλληπτα ποσά να δαπανώνται από χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σκληρά φορολογούμενων πολιτών για την κατασκευή και την συντήρηση των ιστοσελίδων των Υπουργείων και των υπαγόμενων σε αυτά, Υπηρεσιών, Οργανισμών και Φορέων.
Τα στοιχεία που τέθηκαν στη διάθεση του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Ι. Νικολόπουλου μετά από Ερώτησή του και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς όλα τα Υπουργεία, αποκαλύπτουν ότι το Κράτος, ξοδεύει κυριολεκτικά όσα χρήματα θέλει ή καλύτερα όσα… ζητήσουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών και διαδικτύου κάτω από το πέπλο ενός μάλλον σαθρού και ασαφούς νομικού πλαισίου και την τουλάχιστον περίεργη διαδικασία ανάθεσης μέσω διαγωνισμών σε αρκετές περιπτώσεις.
Από τις απαντήσεις των Υπουργείων, προκύπτει τεράστιο ζήτημα που ενδεχομένως συνιστά σκάνδαλο καθώς υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι ιστοσελίδες κατασκευάσθηκαν από προσωπικό των Υπουργείων, ακόμα και φοιτητές με μηδενικό κόστος αλλά, κυρίως, περιπτώσεις κατά τις οποίες ξοδεύτηκαν εξωφρενικά ποσά για την κατασκευή ιστοσελίδας με δαπάνες που ξεπερνούν και το 1.500.000 ευρώ!!!
«Πραγματικά, έχασα τα λόγια μου μπροστά στα στοιχεία που έφθασαν στα χέρια μου. Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί είναι αμύθητα για την παροχή υπηρεσιών που αποδεικνύεται, όχι μόνο ότι θα ήταν δυνατόν να παρασχεθούν χωρίς απολύτως κανένα κόστος για τους φορολογούμενους πολίτες αλλά έχουν μικρό ή σε γενικές γραμμές, ένα λογικό κόστος στην αγορά. Δηλαδή μια ιστοσελίδα μπορεί να στοιχίσει από 400 ευρώ μέχρι εκατομμύρια;;;; Είναι απίστευτο, να κοστίζει ένα site όσο π.χ η κατασκευή ενός σχολείου!!!», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος και προσέθεσε: «Προφανώς, κάποιοι έχουν βρει νέο τρόπο να καταβροχθίσουν το μέλι από το βάζο. Η διαδικασία ανάθεσης δεν εγγυάται διαφάνεια, όταν γίνεται όπως θέλει ο καθένας για όσο επιθυμεί ο καθένας. Έχουμε να κάνουμε με ακόμη ένα σκάνδαλο ή μήπως όλα αυτά είναι τυχαία; Δεν νομίζω…»
Από τα ίδια στοιχεία, ανακύπτουν και καταγγελίες εκπροσώπων θεσμικών φορέων όπως του Ά Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Φωκίδας Στέλιου Σχοινά, στο ενημερωτικό έγγραφό του προς το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: «Η λύση της σύμβασης με την ανάδοχο ένωση εταιρειών και η προσπάθεια που καταβάλλαμε για την εξεύρεση νέου κατασκευαστή, έγινε αφορμή να μάθουμε την αγορά κατασκευής των διαδικτυακών πυλών. Προβληματιστήκαμε εντονότατα για το πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει απολύτως καμία ενημέρωση για το αντικειμενικό κόστος των έργων αυτών, ειδικά την περίοδο οικονομικής κρίσης που περνάμε!»…Στην προκειμένη περίπτωση για την κατασκευή της ιστοσελίδας είχε επιλεγεί δίδυμο εταιρειών (Singular Logic και knowledge Broadband Service) που είχαν κοστολογήσει την κατασκευή της με 270.000 ευρώ(!) κι όταν κηρύχθηκαν έκπτωτες επειδή δεν παρέδωσαν έργο, η εταιρεία στην οποία ανατέθηκε τελικώς το έργο, κατασκεύασε την ιστοσελίδα με αμοιβή… 8.187 ευρώ!!!
Οι συγκεκριμένες εταιρείες εμφανίζονται να έχουν επιλεγεί και από άλλα Επιμελητήρια μέσω διεθνών διαγωνισμών και η υπόθεση, έχει και τοπικό χρώμα, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η μία εκ των δύο(knowledge Broadband Service) έχει έδρα την Πάτρα. Το μεγάλο ερώτημα στην περίπτωση αυτή, αφορά στο τεράστιο ποσό που κατακυρώνεται για το έργο την ίδια ώρα που η πατραϊκή εταιρεία έχει κατασκευάσει δωρεάν την ιστοσελίδα Επιμελητηρίου με το οποίο έχει ετήσια συνεργασία σε επίπεδο μηχανογράφησης.
«Οι δύο εταιρείες έχουν επιλεγεί σε αρκετές περιπτώσεις μέσω διεθνών διαγωνισμών με αμοιβές, από 200.000 ευρώ και πάνω, που συνιστούν…ταρίφα! Μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά λένε ότι αυτό που συμβαίνει πάνω από μία φορά, παύει να είναι σύμπτωση. Νομίζω, ότι είναι ώρα Εισαγγελέα!», κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.
*Ακολουθούν τα στοιχεία για τα κόστη ιστοσελίδων σύμφωνα με όσα Υπουργεία απάντησαν στην Ερώτηση του Αχαιού Βουλευτή.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Η ιστοσελίδα της Κεντρικής Υπηρεσίας, ανασχεδιάστηκε κατόπιν πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού στην εταιρεία «SDC Α.Ε». Κόστος 9.987 ευρώ!
Άρειος Πάγος: η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση στην «OTEnet Α.Ε». Κόστος: 4.130. ευρώ.
Το portal του Συμβουλίου της Επικρατείας, δημιουργήθηκε μέσω του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Ανατέθηκε με διεθνή ανοικτό διαγωνισμό στην εταιρεία UNISYSTEMS. Το επιμέρους σε σχέση με τον συνολικό προϋπολογισμό του έργου, κόστος κατασκευής, ανήλθε στο ποσό των 60.000 ευρώ!
Η ιστοσελίδα των δικαστηρίων των Διοικητικών Εφετείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανατέθηκε με διεθνή ανοικτό διαγωνισμό στην εταιρεία UNISYSTEMS έναντι 1.406.363 ευρώ!!!!!!!!
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού, οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι εσωτερικής ανάπτυξης, δηλαδή κατασκευάσθηκαν από προσωπικό του Υπουργείου.
Συγκεκριμένα:
ΥΠΕΘΑ
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ιστοσελίδας του ΥΠΕΘΑ κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία νέας ιστοσελίδας από προσωπικό της ΔΙΣΤΥ/ΤΠΕΝΤ, η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mod.mil.gr. Για την ανωτέρω ιστοσελίδα η οποία αναρτήθηκε τον Οκτώβριο του 2010, δεν δαπανήθηκαν χρήματα.
ΓΕΕΘΑ
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με πάροχο την εταιρεία Forthnet με κόστος 8.000 ευρώ για την σχεδίαση, κατασκευή, υποστήριξη δοκιμών και λειτουργία.
ΓΕΣ.
Η ιστοσελίδα www.army.gr κατασκευάστηκε με κόστος 14.000 ευρώ από την εταιρεία «ATCOM» η οποία κατόπιν διερεύνησης της αγοράς, προσέφερε την καλύτερη τιμή. Μέχρι σήμερα συντηρείται και αναπτύσσεται από εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό χωρίς επιπλέον κόστος.
Επίσης μέσω του ιστοτόπου του ΓΕΣ, για λόγους ασφάλειας και οικονομίας, προβάλλονται 35 ιστοσελίδες, διευθύνσεις του ΓΕΣ, κατασκευασμένες και συντηρούμενες χωρίς κόστος, από στρατιωτικά στελέχη. Επίσης φιλοξενούνται ιστότοποι 18 στρατιωτικών φορέων, οι οποίοι αναπτύχθηκαν από στρατιωτικό προσωπικό και των οποίων η ενημέρωση και συντήρηση γίνεται χωρίς κόστος.
ΓΕΝ
Δεν υπήρξε κόστος για την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία έχει δημιουργηθεί με την συνδρομή του έμπειρου μόνιμου προσωπικού και πλέον εξειδικευμένου στρατευμένης θητείας. Είναι αναρτημένη από το 1998 και δεν υφίσταται κόστος για τη λειτουργία, συντήρηση και ενημέρωσή της καθώς πραγματοποιείται με τη συνδρομή του μόνιμου και στρατευμένου προσωπικού.
ΓΕΑ
Ο διαδικτυακός τόπος της Π.Α www.haf.gr δημιουργήθηκε και συντηρείται από προσωπικό της Π.Α τον Νοέμβριο του 1998 και ουδέποτε έχει ανατεθεί η κατασκευή ιστοσελίδων σε τρίτο φορέα.
ΙΑΑ
Η ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων δημιουργήθηκε με κόστος 2.258,50 ευρώ. Η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος στην εταιρεία που είχε αναλάβει τη διαχείρισή της και καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος.
ΕΑΣ
Η κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ στοίχισε 6.900 ευρώ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ
Η ιστοσελίδα dis.army.gr κατασκευάσθηκε από την εταιρεία ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ μέσω δύο Δημόσιων Διαγωνισμών του Γ΄ Κ.Π.Σ. Έγινε ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου με κόστος 269.221.5 ευρώ και μετάφραση ιστορικών κειμένων με κόστος 235.679.5 ευρώ.
ΛΑΕΔ
Η ιστοσελίδα www.laed.gr κατασκευάσθηκε το 2009 μέσω απ’ ευθείας ανάθεσης από την εταιρεία Aivaz pc με κόστος 4.851 ευρώ.
ΓΥΣ
Η ιστοσελίδα http://web.gys.gr κατασκευάστηκε από την ΙΝΤΡΑΚΟΜ μέσω του Γ΄ Κ.Π.Σ και της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» μέσω διεθνούς διαγωνισμού που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα των ευρωπαϊκών κοινοτήτων. Υπήρξε χρηματοδότηση κατά 75% από την Ε.Ε και κατά 25% από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με κόστος 1.620.437,28 ευρώ!!
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Η ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.yptp.gr) στοίχiσε συνολικά 22.000,00 ευρώ (11.000,00 ευρώ για την ελληνική έκδοση και 11.000,00 ευρώ για την αγγλική).
Πέραν αυτών, οι ιστοσελίδες των εποπτευόμενων από το Υπουργείο φορέων κ.λπ., στοίχισαν, κάθε μια αναλυτικά:
Oι εργασίες κατασκευής των ιστοσελίδων του Υπουργείου και του
Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ανατέθηκαν στην εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», η οποία έδωσε την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά, μετά από έρευνα αγοράς και τη λήψη προσφορών από τρεις συνολικά εταιρείες.
Ειδικότερα, η ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτέλεσε μέρος του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «Σχεδίαση και Κατασκευή Πύλης Πυροσβεστικού Σώματος και Εφαρμογές Αυτού», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Η όλη διαδικασία προκήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού, ανάδειξης και ανάθεσης αναδόχου υπογραφής σύμβασης, παρακολούθησης και παραλαβής του έργου, έγινε από την Κ.τ.Π. Α.Ε., κατόπιν υπογραφής Προγραμματικής Συμφωνίας με το Υπουργείο. Συγκεκριμένα, αυτή καθ’ αυτή η ιστοσελίδα με το λογισμικό ενημέρωσης του Πυροσβεστικού Σώματος κόστισε 88.655,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το όλο έργο υλοποιήθηκε από την κοινοπραξία «Quality & Reliability ΑΒΕΕ- PC SYSTEMS ΑΕ».
  • Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, 27.187,43 ευρώ. Η κατασκευή της ιστοσελίδας ανατέθηκε στην εταιρεία «ΝΟΕΤΡΟΝ Α.Ε.» ύστερα από τη διενέργεια κλειστού διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές.
Οι ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας(www.passport.gov.gr και www.diavatiria.gr ), καθώς και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) (www.kemea.gr ) κατασκευάστηκαν και συντηρούνται εκ των ενόντων, με μηδενικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο. Για την πρώτη εκ των δύο δαπανήθηκαν εφάπαξ 935,00 ευρώ για εργασίες αναβάθμισης τμήματός της.
Για την κατασκευή της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.), η Διαδικτυακή Πύλη παρέχει τη δυνατότητα
λειτουργίας της ως άνω επίσημης ιστοσελίδας της Γ.Γ.Π.Π., αλλά και ως κεντρικό σημείο ολοκληρωμένης και ταυτόχρονα παραμετροποιημένης πρόσβασης στα δεδομένα και τις λειτουργίες που σχετίζονται με τις δραστηριότητές της. Η ανωτέρω λειτουργική ενότητα, είχε συνολικό προϋπολογισμό 359.380,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Η συγκεκριμένη διαδικτυακή πύλη της Γ.Γ.Π.Π. εντάχθηκε στο έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Πολιτικής Προστασίας», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κ.τ.Π.» του Γ’ Κ.Π.Σ. Το εν λόγω έργο προκηρύχθηκε με απόφαση της Κ.τ.Π. Ε.Α. για τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα, από οικονομικής απόψεως, προσφορά για την επιλογή αναδόχου και κατακυρώθηκε στην Ένωση Εταιρειών Space Hellas Α.Ε. – Q & R Α.Ε. – INTRACOM ΙΤ Services Α.Ε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών διαθέτει τις ακόλουθες ιστοσελίδες:
  • www.mfa.gr ή www.ypex.gov.gr, επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ.
Η μελέτη και η κατασκευή της αναπτύχθηκε από ομάδα στελεχών του ΥΠΕΞ. Για την προμήθεια, παραμετροποίηση και τεχνική υποστήριξη των servers καθώς επίσης και για τις άδειες χρήσης υποσυστημάτων λογισμικού καταβλήθηκαν: α) το ποσό των 15.000 ευρώ, στην εταιρεία Allweb Solutions -Συστήματα Ασφαλείας Α.Ε., με απευθείας ανάθεση, για υπηρεσίες αναβάθμισης του διαδικτυακού κόμβου, β) το ποσό των 8.793,04 ευρώ στην εταιρεία Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ, με απευθείας ανάθεση, για προμήθεια server και την αναβάθμιση ιστοσελίδας mfa.gr γ) το ποσό των 5.144,35 ευρώ, στην εταιρεία Hewlett Packard Hellas ΕΠΕ, με απευθείας ανάθεση, για προμήθεια και τοποθέτηση rack για τοποθέτηση εξυπηρετητή, δ) το ποσό των 14.696,35 ευρώ στην εταιρεία Info Quest Α.Ε.Β.Ε., με απευθείας ανάθεση, για την προμήθεια λογισμικού servers, ε) το ποσό των 11.067,00 ευρώ στην εταιρεία Info Quest, για προμήθεια εξαρτημάτων αναγκαίων για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της ιστοσελίδας και στ) το ποσό των 43.512,35 ευρώ στην εταιρεία COSMOS BUSINESS Α.Ε.Β.Ε,, κατόπιν διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την αναβάθμιση και επέκταση του πληροφοριακού συστήματος της κεντρικής διαδικτυακής πύλης του ΥΠΕΞ.
  • Η νέα κεντρική σελίδα του ΥΠΕΞ που πρόκειται σύντομα να τεθεί σε λειτουργία έχει σχεδιαστεί από την ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου , με μηδενικό κόστος
  • www.agora.mfa.gr, που αφορά στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και Αναπτυξιακή Συνεργασία.
  • www.hellenicaid.mfa.gr που αφορά στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας. Το κόστος των ανωτέρω ιστοσελίδων, της προμήθειας του σχετικού εξοπλισμού, καθώς και των υπηρεσιών εκπαίδευσης, ανήλθε στο ποσό των 423.604,58 ευρώ. Η υλοποίηση του έργου εντασσόταν στη «Δημιουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος διαχείρισης της πληροφορίας στο ΥΠΕΞ, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη (Γ’ Κ. Π. Σ.)». Το εν λόγω έργο κατόπιν προκηρύξεως διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού κατακυρώθηκε στην Ένωση Εταιρειών PANSYSTEMS Α. Ε. – GLOBO TECHNOLOGIES.
  • www.aidfunding.mfa.gr, που αφορά στην Ειδική Γραμματεία ΑξιοποίησηςΔιεθνών Προγραμμάτων-Πύλη Διεθνών Χρηματοδοτήσεων. Για τη δημιουργία της ιστοσελίδας καταβλήθηκαν: α) το ποσό των 1.706,40 ευρώ, με απευθείας ανάθεση, στην εταιρεία «DNHOST- ΟΥΜΠΑΒΙΣΙΟΥΣ-ΦΑΡΑΖΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝ. Ο.Ε.», για τη φιλοξενία βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας, β) το ποσό των 14.100 ευρώ, με απευθείας ανάθεση στον «Άγγελο Φιλίππου», για το σχεδιασμό περιβάλλοντος διεπαφής χρηστών και διαχειριστών της διαδικτυακής πύλης, γ) το ποσό των 7,500 ευρώ, με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία COMITECH Α. Ε., για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των διαδικτυακών πυλών και δ) το ποσό των 14.900 ευρώ, με απευθείας ανάθεση, στον «Γεώργιο Σιόλα – Ηλεκτρολόγο
Μηχανικό & Μηχανικό Η/Υ», για «Ενσωμάτωση στη βάση δεδομένων της Ειδικής Γραμματείας α) συλλογής πληροφοριών προκηρύξεων από τη νέα ιστοσελίδα της EUROPAID, β) προσθήκη στο σύστημα αυτόματης επεξεργασίας χαρακτήρων, γ) προσθήκη ελέγχου για τη μη διαγραφή των υπαρχόντων στοιχείων σε περίπτωση αποτυχίας του scrape.
  • www.eysxep.mfa.gr , που αφορά στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Χρηματοδότησης και Επενδυτικών Προγραμμάτων (ΕΥΣΧΕΠ). Η ανάπτυξη και ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, πραγματοποιήθηκε από συνεργάτη της Ειδικής Γραμματείας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το ελληνικό δημόσιο.
Πέρα των ανωτέρω ιστοσελίδων που απευθύνονται στο κοινό, λειτουργούν και ορισμένες άλλες περιορισμένης πρόσβασης για την εξυπηρέτηση των εργασιών των υπαλλήλων του ΥΠΕΞ, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων και του Τμήματος internet της αρμόδιας ΣΤ2 Διεύθυνσης, με μηδενικό κόστος.
Επίσης η Επιχειρησιακή Πύλη e-ΥΠ.ΕΞ. (Πύλη Προξενείων), που εντασσόταν στο έργο «Παροχή υπηρεσιών για τα έργα α) Υπηρεσίες Προξενείων και Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών και β) Ειδική Εκπαίδευση Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών», στο πλαίσιο της «Δημιουργίας Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος διαχείρισης της πληροφορίας στο ΥΠΕΞ, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη (Γ’ Κ.Π.Σ.)» η παραγωγική λειτουργία, της οποίας, όπως ενημέρωσε η ΣΤ2 Δ/νση, δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Για το εν λόγω έργο είχε προκηρυχθεί ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός, ο οποίος ανατέθηκε στις στην Ένωση εταιρειών «Siemens Α.Ε. Ηλεκτροτεχνικών Έργων» και «Quallity & Reliability Α.Ε. Εφαρμογές υψηλής Τεχνολογίας Α.Β.Ε.Ε.», έναντι του ποσού των 1.291.150, 00 ευρώ!
Όσον αφορά τους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εξωτερικών Φορείς, η ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κόστισε 118.739,27 ευρώ, η ιστοσελίδα του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών κόστισε 14.280 ευρώ, και τέλος, η ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, κόστισε 483 ευρώ!..
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
Στον τομέα Υποδομών και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων υπάγονται 15 Υπηρεσίες με αντίστοιχες ιστοσελίδες: ΓΓΔΕ (20.000 ευρώ), ΕΥΔΑΠ Παγίων (22.000), ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε (19.955 πλέον ΦΠΑ), ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (6.783), ΘΕΜΙΣ Α.Ε (3.780 πλέον ΦΠΑ), ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (18.950), ΙΟΚ (1.500), ΙΤΣΑΚ Α.Ε (6.500), ΕΥΔΑΠ ΑΕ (19.670), ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε (10.700), ΕΥΑΘ Α.Ε (9.050 πλέον ΦΠΑ), ΟΣΚ( 5.000 πλέον ΦΠΑ), ΕΥΑΘ Παγίων(1.000 πλέον ΦΠΑ), ΤΕΟ Α.Ε (12.000 πλέον ΦΠΑ)

Ειδικότερα δαπανήθηκαν τα ακόλουθα ποσά για τις ιστοσελίδες Υπηρεσιών και Φορέων:
  • Υ.Π.Α: στοίχισε 11.600 ευρώ.
  • ΗΛΠΑΠ: κόστισε 42.070 ευρώ.
  • ΗΣΑΠ Α.Ε: δαπανήθηκαν 22.700 ευρώ για σχεδιασμό και ανάπτυξη της ιστοσελίδας και επανασχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου.
  • ΟΑΣΘ: Το κόστος κατασκευής της ήταν 70.000 και έγινε μέσω επιδοτούμενου προγράμματος, κατά 75% από την Ε.Ε. και κατά 25% από το Υπουργείο.
  • ΤΡΑΜ Α.Ε: Η εταιρεία LEO BURNETT αμείφθηκε με 40. 930 ευρώ συν ΦΠΑ για την κατασκευή του ιστοτόπου της ΤΡΑΜ Α.Ε
  • ΕΛ.ΤΑ: Η ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων κόστισε 59.000 ευρώ.
  • ΑΜΕΛ: Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε μέσω δημόσιου διαγωνισμού και δαπανήθηκαν 58.500 ευρώ.
  • ΓΑΙΟΣΕ: Για την ιστοσελίδα της ΓΑΙΟΣΕ πληρώθηκαν 16.950 ευρώ.
  • ΟΣΕ: Η νέα ιστοσελίδα του ΟΣΕ κατασκευάσθηκε κατόπιν πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού και κόστισε 2.457 ευρώ.
  • ΣΑΣΘ: Η σελίδα του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, κόστισε 2.618 ευρώ.
  • ΕΡΓΟΣΕ: Το κόστος για το site της ΕΡΓΟΣΕ ήταν 22.500 ευρώ.
Στον Τομέα Μεταφορών και Δικτύων:
Η σημερινή ιστοσελίδα του Υπ. Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Υπ.Υ.Με.Δι), η οποία προέκυψε από αναβάθμιση της τότε ιστοσελίδας του πρώην Υ.Μ.Ε. είχε ανατεθεί στην εταιρεία Steficom A.E Α.Ε. μετά από πρόχειρο διαγωνισμό τμήματος 29.000 +ΦΠΑ18%. Εκτός από το ετήσιο κόστος των υπηρεσιών φιλοξενίας της ιστοσελίδας που παρέχει η ΟΤΕΝΕΤ Α.Ε. στο Υπ.Υ.Με.Δι, και το οποίο ανέρχεται σε περίπου 15.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%, το Υπουργείο δεν καταβάλει άλλη δαπάνη για την ιστοσελίδα του.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
Η τελευταία ιστοσελίδα του Υπουργείου κατασκευάστηκε από συνεργάτες του γραφείου του Υπουργού, χωρίς κόστος. Την περαιτέρω ανάπτυξη και συντήρηση ανέλαβε η Διεύθυνση Πληροφορικής επίσης χωρίς κόστος. Το ίδιο συνέβη και στον Τομέα Οικονομίας.
Η ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας ανατέθηκε κατόπιν προσφορών στην εταιρεία All Web Solutions με συνολικό κόστος 4.674 ευρώ.
Η κεντρική ιστοσελίδα του ΕΟΜΜΕΧ δημιουργήθηκε και συντηρείται με ίδια μέσα, ενώ το portal για το Εθνικό Παρατηρητήριο ΜΜΕ/ΕΟΜΜΕΧ κόστισε 83.992 ευρώ!
Το site του ΤΕΜΠΜΕ ανατέθηκε σε εξωτερικό συνεργάτη(κ. Χρυσοβαλάντη Σπυράκη) με κόστος 4.000 ευρώ.
Η σελίδα του ΕΛΟΤ, ανατέθηκε διαδοχικά σε δύο εταιρείες(Info Quest και Unisystems), κατόπιν διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού με συνολικό κόστος 132.654 ευρώ!
Στο Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας, η κατασκευή της ιστοσελίδας ήταν υπόθεση δύο φοιτητών χωρίς κανένα κόστος ή αμοιβή.
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών, απάντησε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε στο πλαίσιο του έργου «Διαδικτυακή πύλη ΕΕΧ» αλλά δεν δόθηκε καμία πληροφορία για το κόστος…
Χωρίς κόστος, κατά το Υπουργείο, δημιουργήθηκαν και οι ιστοσελίδες των Παρατηρητηρίων Τιμών Υγρών Καυσίμων και Διδάκτρων, ενώ σύμφωνα με την απάντηση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, το κόστος για την κεντρική ιστοσελίδα της δεν…προκύπτει από τη σύμβαση με την εταιρεία ALTEC Α.Ε…
To site του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, δημιουργήθηκε το 2001 με κόστος 400.000 δραχμές ενώ το κόστος για την αναβάθμισή της σε portal, εκτινάχθηκε σε 161.972 ευρώ(!) μέσω του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» με ανάδοχο την Singular Logic Α.Ε κατόπιν διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού. Αντιθέτως, η ιστοσελίδα της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, κόστισε… 2.450 ευρώ!!
Στον Συνήγορο του Καταναλωτή, έφτιαξαν μόνοι τους το site! Χωρίς κόστος, από ειδικό επιστημονικό προσωπικό γίνεται και η συντήρηση της ιστοσελίδας.
Περίπου 15.000 ευρώ κόστισε η ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην αρχική της μορφή το 2002 ενώ ο ανασχεδιασμός της ήταν φθηνότερος το 2007 και κόστισε 8.525 ευρώ…
Ο Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, πλήρωσε 3.987 ευρώ για την ιστοσελίδα του, ενώ για εκείνη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, δαπανήθηκαν 12.000 ευρώ με απ’ ευθείας ανάθεση.
Η ιστοσελίδα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα(ΕΠΑΝ ΙΙ) κατασκευάστηκε έναντι 25.000 ευρώ από την εταιρεία ISTOMEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, η οποία επελέγη μέσω διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, ενώ το site του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κόστισε 1.190 ευρώ και κατασκευάσθηκε από την POWERSOFT INTEGRATED SOLUTIONS ΕΠΕ.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ:
μπάτε σκύλοι αλέστε και…ξοδέψτε!
Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, η ιστοσελίδα κατασκευάσθηκε από την Singular Logic με κόστος 7.923 ευρώ, ενώ…αξιομνημόνευτη είναι η περίπτωση του Επιμελητηρίου Πέλλας: Η ίδια εταιρεία μαζί με την Knowledge Broadband Service S.A, αμείφθηκαν με 334,628,11 ευρώ για την κατασκευή της ιστοσελίδας!
Αναλυτικά, τα Επιμελητήρια της χώρας, δαπάνησαν τα παρακάτω ποσά για την κατασκευή των ιστοσελίδων τους:
  • Ρεθύμνης: 4.661, ευρώ και 1.200 και 2.975 ευρώ για αντίστοιχες αναβαθμίσεις.
  • Φθιώτιδος: Οι εταιρείες Singular Logic και knowledge Broadband Service ανέλαβαν τη δουλειά και σε αυτό το επιμελητήριο, ύστερα από δημόσιο, διεθνή διαγωνισμό. Κόστος: 339.745 ευρώ!
  • Αιτωλοακαρνανίας: Θέμα της Singular και αυτή η ιστοσελίδα, με αμοιβή 351.466 ευρώ…
  • Έβρου: Κόστος μόλις…9.500 ευρώ…
  • Φωκίδος: Το δίδυμο Singular και Knowledge και πάλι: Επιλέχθηκαν και πάλι από δημόσιο διαγωνισμό με κόστος 270.000 για την κατασκευή του site. Οι δύο εταιρείες όμως, κηρύχθηκαν έκπτωτες επειδή δεν είχαν ολοκληρώσει το έργο μέχρι τη λήξη της συμβατικής προθεσμίας και το Δ.Σ. ανέθεσε σε άλλη εταιρεία την κατασκευή της ιστοσελίδα με κόστος 8.187 ευρώ! Είναι χαρακτηριστική η παρατήρηση του Ά Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Φωκίδας Στέλιου Σχοινά, στο ενημερωτικό έγγραφό του προς το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: «Η λύση της σύμβασης με την ανάδοχο ένωση εταιρειών και η προσπάθεια που καταβάλλαμε για την εξεύρεση νέου κατασκευαστή, έγινε αφορμή να μάθουμε την αγορά κατασκευής των διαδικτυακών πυλών. Προβληματιστήκαμε εντονότατα για το πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει απολύτως καμία ενημέρωση για το αντικειμενικό κόστος των έργων αυτών, ειδικά την περίοδο οικονομικής κρίσης που περνάμε!»…
  • Σάμου: Καμία απάντηση για το κόστος…
  • Κυκλάδων: Δόθηκαν 241.264 ευρώ και ανατέθηκε μέσω διεθνή διαγωνισμού στην LOGICDIS S.A
  • Καρδίτσας: Η μόνη απάντηση που δόθηκε, ήταν ότι συγχρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας»…
  • Αργολίδος: Φθηνά τη γλίτωσε: 1.500 ευρώ με ανάθεση έργου στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-Π.ΡΑΠΤΗΣ Ο.Ε!
  • Χίου: Και πάλι η ισχύς εν τη ενώσει για τις εταιρείες Singular Logic και Knowledge Broadband SA. Συμπτωματικά επελέγησαν και από το Επιμελητήριο Χίου μέσω δημόσιου διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την κατασκευή της ιστοσελίδας, μέσω του προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Αμοιβή: 357,218,19 ευρώ!
  • Γρεβενών: Είδηση: Το Επιμελητήριο, δεν διαθέτει ιστοσελίδα!
  • Δράμας: Η κατασκευή του site έγινε με δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό από την εταιρεία «Exodus Noisis», με κόστος 117.500 ευρώ.
  • Κεφαλληνίας και Ιθάκης και Λευκάδος: Από την απάντηση των δύο Επιμελητηρίων, έγινε γνωστό μόνο ότι είχαν υποβάλλει κοινή πρόταση και ότι το έργο ολοκληρώθηκε. Άγνωστο το κόστος…
  • Αχαΐας: Η εταιρεία Knowledge, συμπωματικά και πάλι, επιλέχθηκε, αυτή τη φορά στην έδρα της την Πάτρα, για να κατασκευάσει την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Το κόστος, ήταν 320.000 ευρώ και εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» μέσω του οποίου καλύφθηκε το 80%, δηλαδή 270.000 ευρώ.
  • Κιλκίς: Ο δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός που προκηρύχθηκε, κερδήθηκε από την εταιρεία EMETRIS ΑΕ η οποία κατασκεύασε την ιστοσελίδα με κόστος 4.789,92 ευρώ!
  • Καβάλας: Το έργο ανατέθηκε μετά από απόφαση της Διοικούσης Επιτροπής του Επιμελητηρίου στον Ιωσήφ Μανελίδη. Για την δημιουργία του site δαπανήθηκαν 1.428 ευρώ.
  • Άρτας: Και πάλι… Knowledge Α.Ε η οποία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο Άρτας, υποστηρίζει τη μηχανογράφηση του Επιμελητηρίου τα τελευταία 15 χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία κατασκεύασε την ιστοσελίδα εντελώς δωρεάν!

*Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης θα βρείτε και στην ιστοσελίδα www.nikosnikolopoulos.gr

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_1345.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters