Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ZEITGEIST: Κίνημα ή Προπαγάνδα; Φάκελος θρησκεία

 


ZEITGEIST: Κίνημα ή Προπαγάνδα;





Τα στοιχεία που παρουσιάζει το Zeitgeist στο πρώτο μέρος για να δείξει ότι ο Χριστός ήταν άλλος ένας Sun God όπως όλοι οι παγανιστικοί θεοί της αρχαιότητας είναι τόσο αληθοφανή γιατί το Βατικανό και γενικά η οργανωμένη(από αυτοκράτορες και αρχιερείς) χριστιανική θρησκεία παραβίασε τις Γραφές ώστε να φαίνεται μεν χριστιανική στις μάζες που πλέον είχαν υιοθετήσει την διδασκαλία του Χριστού, αλλά να μην αλλάξει τίποτα στην καθιερωμένη κυριαρχία των ιερατείων σε όλη την ανθρώπινη ιστορία..

Προφανώς οι δημιουργοί του zeitgeist ξέρουν πολύ καλά αυτήν την αλήθεια για τον βρώμικο ρόλο των ιερατείων αλλά αντί να την αποκαλύψουν, δεν την αναφέρουν καν και προωθούν αυτό ακριβώς που το Βατικανό θέλει! Να δεχτούμε την διαστρέβλωση αυτή που έχει κάνει στο πρόσωπο του Χριστού ως την αλήθεια και να μας φανεί απολύτως λογικό το οικουμενικό κίνημα των θρησκειών αφού θα έχουμε πειστεί πλέον ότι όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο ..μόνο που όλες οι παγανιστικές θρησκείες είναι το ίδιο, οι Γραφές είναι άκρως αντίθετες..

Η απαξίωση του καπιταλισμού και του νομισματικού συστήματος που προωθεί το zeitgeist είναι κάτι που η ανθρωπότητα θα έπρεπε να είχε υιοθετήσει καιρό πριν, όταν οι πολυεθνικές και οι τράπεζες έστηναν την κυριαρχία τους..

Τώρα είναι αργά, έχουν ήδη αλλά σχέδια και η αντικατάσταση του παρόντος νομισματικού συστήματος από ένα παγκόσμιο νόμισμα και σταδιακά σε ηλεκτρονική κάρτα και τσιπάρισμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ο κόσμος δει αυτή την αλλαγή για καλό.. και ποιος μας προετοιμάζει να δεχτούμε την κατάρρευση του νομισματικού συστήματος με χαρά?

Ποιος μας πλασάρει μια ουτοπία γεμάτη ελπίδα και περιβαλλοντικές ανησυχίες όπως οι ηγέτες μας στις συνεδριάσεις της Ε.E και των U.N(Ο.Η.Ε)?

Το Venus Project δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, είναι απλά μια προπαγάνδα ώστε να φανταστούμε όλοι εμείς οι 'επαναστάτες του συστήματος' ένα μέλλον ακριβώς όπως θα μας το υποσχεθεί και επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και να πούμε κι ευχαριστώ..

Διαβάστε ιστορία και θα δείτε ότι όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα πούλησαν με προπαγάνδα μια ουτοπία..

http://www.ramnousia.com/2011/02/zeitgeist.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters