Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ; με 8.34Ευρώ την ημέρα!

Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής(27.3.2011) δημοσιεύει στην πρώτη του σελίδα απόφαση του Υπουργού οικονομικών ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου με την οποία στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατίθεται για ψήφιση στην βουλή, δικαιολογεί για τεκμήριο διαβίωσης 3000Ευρώ για τον ελεύθερο και 5000Ευρώ για οικογένεια!
Δηλαδή ,

Με 13,89Ευρώ η οικογένεια ή 8,34Ευρώ το άτομο την ημέρα θα «κοιτάξει να την βγάλει, κατά το κοινώς λεγόμενο.

Αν λέω, αν κε ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου, εσύ και ο κος ΠΑΠΑ-Ανδρέου κατεβάσετε τον πληθωρισμό στο μηδέν, μειώσετε ΔΕΗ,ΟΥΘ,ΟΤΕ, καύσιμα, είδη διατροφής, ενδύσεως, εστιατόρια, αναψυκτήρια κατά 80% τότε ίσως ξεφύγουμε από την μηχανή της Κινεζοποίησης που μας οδηγεί η Γερμανία μέσω των κων ΠΑΠΑ-… . Απλά πράγματα, μετά τον ορυμαγδό της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των λαών του Νότου και μόνου αυτού (Όλοι πλην Αγγλοσαξώνων) θα κατανεμηθούν το που θα γίνει τι.

Τουρισμός, τουρισμός, τουρισμός. Ελεγχόμενος απόλυτα. Φτηνά έως ανύπαρκτα μεροκάματα σε ανώτερα και ανώτατα μορφωμένους Έλληνες γκαρσόνια και ότι άλλο, πάντα με τον τουρισμό. Και φυσικά κυματοθραύστης των κακομοιριασμένων προσφύγων. Αν υπάρχουν.

Αυτά είναι τα σχέδια για τα pigs(Portugal,Italy,Greece,Spain)των εκλεκτών του Δ’ Ράιχ. Δύο φορές το προσπαθήσατε και τα κάνατε ρόιδο. Τώρα τι νομίζετε ότι με αυτά τα τεχνάσματα και τα διάφορα που κάνετε με αιχμές τους ΠΑΠΑ-(μην ξεχνάτε πως δικός τους ήταν και ο ΠΑΠΑ-Ντόκ στην Αιτή), τι διάολο το ΠΑΠΑ είναι συνθηματικό; . Θα μας βάλετε στο Mixer της νέας τάξης να ζητάμε επειγόντως παγκόσμιες κυβερνήσεις κε Υπερυπουργέ κε Μπαμπούκη; ΕΛΛΑΣ εσταί ώδε, όπως θα έλεγε και ο πατριώτης μου μέγας στρατηλάτης Αλέξανδρος. Μολών λαβέ, Ελλάς εσταί ώδε, όπως θα έλεγε και ο πατριώτης μου Λεωνίδας(Λεονάιντες κατάς τους Αγγλοσάξωνες, κακό χρόνο να έχουν).

OXI! OXI! OXI! Κε πρωθυπουργέ, κε ΠΑΠΑ-Ανδρέου, κε ΠΑΠΑ-Κωνσταντίνου, κε Μπαμπούκη και Σια. Μας κοροϊδέψατε με τον σοσιαλισμό και μας πήρατε την ψήφο, τώρα ΔΕΝ θα πάρουμε και άσε τις ικανοποιήσεις από την επιμήκυνση και τα τοιαύτα, γιατί απλώς μας μάκραινες το χρέος, άρα πιο χοντρά λεφτά! Μιλάμε πάντα για δανεικά , κι’ αυτά τον Ιούνιο. Είναι τόσο γρήγορες οι εξελίξεις που, 4 μήνες είναι 4 χρόνια! Είδομεν!

Τελειώνω εγώ και πόσοι Έλληνες. Τα βάσανα μας όμως δεν τελειώνουν . Έχω την εντύπωση ΤΩΡΑ αρχίζουν! Το πόσο; Εξαρτάται από εμάς.

Αρισταρχος.ελ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters