Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

Ήρα. Η Βασίλισσα των Θεών. Σιδερένια θέληση και θηλυκότητα μαζί.

» Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κόρη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. «

Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Οι Ελληνίδες μεγαλώνουν εδώ και χρόνια με την χριστιανο-ανατολίτικη νοοτροπία της υποταγής και της κουτοπονηριάς.

Από πολύ νωρίς εκτίθενται στην ιδέα ότι θα πρέπει να ντρέπονται για το φύλο τους, επειδή η βίβλος ενοχοποιεί τις γυναίκες για την απώλεια ενός ψεύτικου παραδείσου.

Μαθαίνουν να νιώθουν βρώμικες για την έμμηνο ρύση τους, για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, για την ίδια τους την ύπαρξη.

Το γράμμα (Β) ΒΗΤΑ και η Ειμαρμένη. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το γράμμα (Β) ΒΗΤΑ και η Ειμαρμένη. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ
Για να ενεργοποιηθούμε δια βοής… χρειάζεται εκ μέρους μας να υπάρχει η Βούλησις… αλλά τι είναι όμως αυτή η βούλησις;
Όταν λέμε βούληση σήμερα… εννούμε την ικανότητα του ατόμου… να θέτει κάποιους σκοπούς και στόχους και να αποφασίζει όσο το δυαντόν να τους πραγματοποιεί καλύτερα.
H έννοια της βούλησης παρουσιάζει όμως κάποια προβλήματα που θεωρούνται από τους περισσότερους… ότι παραμένουν άλυτα. Ένα από αυτά είναι και η διαφωνία που υπάρχει μεταξύ των Φιλοσόφων σχετικά με τη φύση της θέλησης ή βούλησης και εάν αυτή μπορεί να είναι ελεύθερη, δηλαδή…το περιβόητο γνωστό πρόβλημα της ελεύθερης θέλησης.

Σύμβαση «Cooper»: Ελλάδα, η Πλουσιότερη Χώρα του Πλανήτη

Σύμβαση Κούπερ
Η Σύμβαση «Cooper» υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται – σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!
Η Ελλάδα έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper» της οποίας η χρονική ισχύς, εληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2010, ενώ η διάρκειά της ήταν για 70 έτη!

Ποιές είναι οι «Αγορές»; Τι Κρύβεται Πίσω τους; Γιατί κανείς δεν Τολμάει να Πει τα Ονόματά τους; (video)

Δολάριο
Ένα εξόχως ενδιαφέρον θέμα επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το Economist. Όμως από το 1996 υπάρχει η τηλεοπτική (και διαδικτυακή) αποκάλυψη του παγκόσμιου ελέγχου που ασκείται από μεγάλους τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: είναι εβραίοι.
Ο λόγος που το Economist επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα ίσως είναι λόγω του τεράστιου αμερικανικού χρέους, αλλά από όλους γίνεται απολύτως κατανοητό πως όταν μεταδίδεται αυτή ακριβώς η είδηση από ένα παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό μέσο έχει κάποια βαρύτητα.

Τι ΒΡΗΚΑΝ στην ΒΑΛΤΙΚΗ; Μία ΑΛΗΘΕΙΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ (video)


Σύμφωνα με τα Σουηδικά νέα (εφημερίδες Aftonbladed και Expressen), κυνηγοί θησαυρών, έμειναν έκθαμβοι, στις 16/6/2011, με αυτό που διαπίστωσαν ότι έβλεπαν στην οθόνη του σόναρ τους, μέσω της οποίας, διαγραφόταν ο βυθός της θάλασσας στην Βαλτική, ανάμεσα στην Σουηδία και την Φινλανδία.

Αυτοί οι εξερευνητές των θαλασσών έψαχναν την Βαλτική για συντρίμια πλοίων μέσα στα οποία μπορεί να βρουν «αρχαίο» κρασί –και γενικότερα – αλκοόλ, το οποίο στην συνέχεια πουλούν σε δημοπρασίες.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ! «Θα σέρνω τον Τσίπρα με αλυσίδες, σαν το σκυλί, σε όλη την Ελλάδα!» (video)


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ;;;;;;

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Η χθεσινή συζήτησή μου με τον Βαγγέλη Γούτο ήταν συζήτηση για πολύ γερά νεύρα. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τον χειμαρρώδη λόγο αυτού του ανθρώπου που, κατά μια περίεργη τύχη ή συγκυρία, έπεσε στον λάκκο με τα φίδια, όπως λέει, και βγήκε ζωντανός!

Koρυφωση της εθνικης ιλαροτραγωδιας


 

Η κόκκινη κυλότα

Μαλέλης, Λιαρέλης, Παπαδάκης, Παπαδρόσος, Survivor με sexy δανειολήπτριες

 To έργο θ΄αρχίσει να γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό μετά τις γερμανικές εκλογές και η εθνική τραγωδία θα ολοκληρωθεί στην καρδιά του χειμώνα του 2017. Αυτός θα είναι ο πιο κολασμένος χειμώνας της μεταπολίτευσης και για την αριστερά ο πιο μαύρος χειμώνας.

Αποκάλυψη-βόμβα! Νομίζετε ότι τα παιδάκια… «χάνονται»; Ξανασκεφτείτε το [Βίντεο]


 

Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά; Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε; Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ…

Όλα απαγωγές για εκμετάλλευση, πορνεία ή δωρεές οργάνων; Ή μήπως και για άλλα…; Μήπως η υπόθεση της μικρής Άννυ έχει περισσότερη λογική τώρα;

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ =ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...............


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ =ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Triantafillos Samaras
ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,
ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΙΘΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ .. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ".

Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)

Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)
Mια περίεργη κατασκευή βρίσκεται στην κορυφή του Υμηττού στο ύψος της Βουλιαγμένης στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου και κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει ευφάνταστα σενάρια συνωμοσιολογίας.
Πρόκειται για μια κυκλική εγκατάσταση, υπερυψωμένη από το έδαφος, που έχει αποτελέσει αφορμή για να διατυπωθούν ακραίες υποθέσεις.

H.A.A.R.P. : Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων


 

Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα «όπλα»,

«όπλα» κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων.

Ένα από τα «όπλα» της τελευταίας κατηγορίας, που στρέφεται ενάντια στην υγεία, μεταξύ άλλων, των ανθρώπων του πλανήτη είναι το λεγόμενο H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project – Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες),

Αποκαλύπτουμε το ΑΙΣΧΟΣ που Νομιμοποιήθηκε Κάτω από τη Μύτη Όλων…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και Φρίξτε….

Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί την Παιδεραστία: Το «Βαθύ Κράτος» είναι ελεύθερο να κυνηγήσει τα παιδιά σας

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ που έχει Αναλάβει τη Λύση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ και τη Διατήρηση της «ΕΙΡΗΝΗΣ» σε όλο τον ΚΟΣΜΟ!!!

Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικυρώνει μια σεξουαλική επανάσταση που θα κορυφωθεί με τη νομιμοποίηση και την ολόψυχη υποστήριξη του «transgenderism» (όποιος καταφέρει ας το μεταφράσει), αλλά θα υποστηρίξει και τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters