Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)

Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)
Mια περίεργη κατασκευή βρίσκεται στην κορυφή του Υμηττού στο ύψος της Βουλιαγμένης στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου και κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει ευφάνταστα σενάρια συνωμοσιολογίας.
Πρόκειται για μια κυκλική εγκατάσταση, υπερυψωμένη από το έδαφος, που έχει αποτελέσει αφορμή για να διατυπωθούν ακραίες υποθέσεις.


Στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι επρόκειτο για «μυστική βάση» που είναι κρυμμένη ακόμα και από τους δορυφόρους. Μάλιστα κατά καιρούς οι «ερευνητές» για να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους, επικαλούνται το google earth και αναφέρουν ότι πάνω από τις «μυστικές» εγκαταστάσεις η διαδικτυακή εφαρμογή τοποθέτησε ένα τεχνητό σύννεφο για να συσκοτίσει το σημείο …

Ο συνεργάτης μας updrones αποφάσισε να επισκεφθεί την δήθεν απαγορευμένη περιοχή και να «διαλύσει» το σύννεφο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο αποτυπώνουν ότι θα θέλατε να δείτε από κοντά.


Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)
Η «μυστική βάση» του Υμηττού όπως την κατέγραψε το drone. Καμία σχέση με στρατιωτικά μυστικά και εξωγήινους. Η φαντασία για κάποιους δεν έχει όρια…

Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ραδιοφάρο γνωστό ως V.O.R. που βοηθάει τα αεροσκάφη να ακολουθούν την πορεία από το αεροδρόμιο αναχώρησης προς το αεροδρόμιο προορισμού.

Η λέξη VOR στα ελληνικά μεταφράζεται ως Πανκατευθυντικός Αεροναυτιλιακός Ραδιοφάρος πολύ υψηλής συχνότητας. Υπάρχουν δύο ειδών VOR.

Αυτά που έχουν ισχύ μεταξύ 150-200 Watt και βοηθούν το αεροσκάφος κατά τη διάδρομή του και τα «τερματικά» που έχουν μικρότερη ισχύ και χρησιμοποιούνται όταν το αεροσκάφος πλησιάζει στο αεροδρόμιο για να προσγειωθεί.


Αποκαλύπτεται το «Μάτι της Αττικής»: Η «Μυστική» Εγκατάσταση στην Κορυφή του Υμηττού (video)
Οι σταθμοί VOR είναι προσανατολισμένοι στον Βορά και στέλνουν ενδείξεις με τις μοίρες της πορείας του αεροσκάφους από τον μαγνητικό βορρά…

Οι σταθμοί VOR που είναι υπεύθυνοι για τη διαδρομή του αεροσκάφους εγκαθίστανται συνήθως σε υψώματα και βουνά και εκπέμπουν στα αεροσκάφη κάποιες πληροφορίες σε ηλεκτρομαγνητική μορφή.

Τα αεροσκάφη λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες ως ενδείξεις VOR, οι οποίες αφορούν τις μοίρες της πορείας του αεροσκάφους από το μαγνητικό Βορά, την απόσταση του αεροσκάφους από το VOR και την ταυτότητα του μηχανήματος που εκπέμπει ώστε ο πιλότος να γνωρίζει ότι λαμβάνει ενδείξεις από το σωστό ραδιοβοήθημα.

Η ραδιοναυτιλιακή συσκευή του Υμηττού στήθηκε σε κοντινή απόσταση με το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου για να υπολογίζει τη θέση του αεροσκάφους, την πορεία και τις αποστάσεις που διανύει.

Δείτε βίντεο του updrones με το «Το μάτι της Αττικής» :



mixanitouxronou.gr

    https://www.diadrastika.com/2017/06/mati-attikis-mystiki-egkatastasi-koryfi-ymittou.html   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters