Τρίτη 21 Απριλίου 2020

DONALD TRUMP KAI 5G !!! ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Σώζουμε την Αμερική και τον κόσμο από το σκοτάδι;


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση Shumann διπλασιάστηκε


Της Dr. Kathy Forti
Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz.
7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).

Συνελήφθη καθηγητής Παπυρολογίας και Ελληνικής Λογοτεχνίας της Οξφόρδης φερόμενος ότι έκλεβε αρχαίους παπύρους και τους πουλούσε στο Μουσείο της Βίβλου!


Συνελήφθη καθηγητής της Οξφόρδης, που κατηγορείται ότι… έκλεβε παπύρους με κείμενα της Βίβλου από την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Sackler.
Είναι η τελευταία εξέλιξη σε μια ιστορία που μοιάζει να έχει βγει από ταινία Ιντιάνα Τζόουνς, η οποία αφορά στην εξαφάνιση θραυσμάτων από παπύρους, που ανήκουν στην Εταιρεία Αιγυπτιακών Ερευνών και βρίσκονταν στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου!

«Η Αλβανία και η Τουρκία υπέγραψαν σχέδιο στρατιωτικής συνεργασίας»
Αυτή η είδηση έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης για το απόρρητο του χαρακτήρα της, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ρωσική εφημερίδα Ισβέστια.

Κορονοϊός: Πέθαναν ή αγνοούνται οι Κινέζοι που αποκάλυψαν το «μυστικό» της Γουχάν


Κορονοϊός - Κινέζοι - ΓουχάνΈξι επώνυμοι Κινέζοι που φώναξαν πρώτοι για τη λαίλαπα του κορονοϊού έχασαν τη ζωή τους ή εξαφανίστηκαν.

Το ένα μετά το άλλο τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη αναφέρουν για το θάνατο και την εξαφάνιση των επικριτών της κυβέρνησης της Κίνας και συγκεκριμένα του προέδρου Σι Τζιπίνγκ σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν στη πανδημία του κορονοϊού.

Συμβολή στη δικαστική επιτροπή της ITNJ για έρευνα σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών.

Περίληψη

Οκτώ εκατομμύρια παιδιά ετησίως - 22.000 παιδιά την ημέρα - συγκεντρώνονται σε όλο τον κόσμο και τίθενται σε αιχμαλωσία που στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί σε θάνατο εντός δύο ετών. Οι τυχεροί είναι σκλάβοι εργασίας και σκλάβοι σεξ. οι άτυχοι βασανίζονται, δολοφονούνται και τα μέρη του σώματός τους εκμεταλλεύονται για άθλιους σκοπούς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters