Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Ή ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και η Κρυπτογραφημένη Ιστορία μας

Το μανιτάρι σε ιερογλυφική γραφή της Αιγύπτου του 2.700 π.Χ. αναφέρεται σαν το φυτό της ζωής ή δένδρο της ζωής.

Ο Αντρίζα Πουχάρις στο βιβλίο του «Το ιερό μανιτάρι» γράφει, ότι τα ιδεογράμματα που βρέθηκαν στην Αίγυπτο δίπλα στο ιερό μανιτάρι το «Αμανέτα Μουσκάρια» μεταφράζονται ως εξής:

«Ο θεός Τεχούτι (Ερμής) δίδαξε στην Αίγυπτο μουσική, γραφή και μαθηματικά. Ο θεός μίλησε για το ωραίο φυτό κ.λ.π.»

Στον ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ το μανιτάρι βρίσκεται σε πολλά σημεία.

Ζούμε σε ένα Matrix που συντηρείται από εξωγήινους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Nick Bostrom, επιστήμονας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι ο πρωταγωνιστής μιας πολύ σημαντικής θεωρίας που ονομάζεται “Υπόθεση Προσομοίωσης” (Simulation Hypothesis) και, εμμέσως πλην σαφώς, υπονοεί την δήλωση ότι «ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστών, και ότι μία ή περισσότερες εξωγήινες φυλές μας κρατούν παγιδευμένους».

Τα ΝΟΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΙΝΔΩΝ πριν 6000 χρόνια!

 Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν εμπιστευτούμε τα αρχαία κείμενα, τότε η αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας είναι πολύ πιο συναρπαστική από ό, τι λένε οι συνηθισμένοι μελετητές και τα «βιβλία Ιστορίας»…

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρχαία κείμενα που χρονολογούνται από χιλιάδες χρόνια και αναφέρουν για οχήματα που ελέγχονται από το μυαλό, ή για τεχνολογίες όπως η αιώρηση, η αντιβαρύτητα αλλά και για διαστημόπλοια που προέρχονται από άλλους πλανήτες;

Γιατί Άρχοντες και Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά;

Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά.

Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν…

Cabal και Άρχοντες εναντίον της Θεάς που επέστρεψε

Η θηλυκή ενέργεια είναι η ισχυρότερη ενέργεια σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μια γυναίκα μεταδίδοντας την ενέργεια της είναι ικανή να σταματήσει έναν πόλεμο. Η ενέργεια αυτή πρέπει τώρα να μεταβληθεί σε καθαρή αγάπη, σε δεκτικότητα και σε συμπόνια για να προχωρήσουμε μακριά και πέρα από τα παιχνίδια της προσωπικότητας, της χειραγώγησης και της άρνησης.

Γιατί αυτή η ενέργεια της Θεάς είναι ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση των πλανητών ;

Αμερικανικές εταιρείες που ανήκουν κρυφά στην Κίνα

Ορισμένες μάρκες που μπορεί να πιστεύετε ότι είναι αμερικάνικες, ανήκουν ή επιβλέπονται από κινέζους επενδυτικούς ομίλους. Δεν είναι πάντα προφανές μέχρι να το δείτε μόνοι σας - ακόμη και οι αθλητικοί σύλλογοι έχουν κάποια ενδιαφέροντα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η Αμερική φιλοξενεί πολλές εταιρείες που είναι αληθινοί τιτάνες της βιομηχανίας. Από τη General Electric έως τη General Motors , όλες αυτές οι ακμάζουσες επιχειρήσεις βοηθούν στην ενίσχυση της οικονομίας όταν τη χρειάζονται - αλλά ακόμη και αυτοί οι γίγαντες πρέπει να πάρουν τα χρήματά τους από κάπου.

FOX NEWS «Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»- ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα νέα από τις ΗΠΑ ανατρέπονται κάθε ώρα. Κανείς δεν εξετάζει πραγματικά τι συμβαίνει όσον αφορά τις ακροάσεις εκλογικής απάτης ή τις δικαστικές αποφάσεις. Σε κάθε κανάλι, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων, υποστηρίζεται ή υποτίθεται κάτι διαφορετικό. Αυτό που απομένει είναι να παραμείνει ήρεμος και να περιμένει σκεπτικώς τι θα φέρει το εγγύς μέλλον. 

Τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη;;;;;

Μάλλον δεν θα έχετε διερωτηθεί ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη, και γιατί άραγε να διερωτηθείτε;

Η χλωροφύλλη είναι στα φυτά και η αιμοσφαιρίνη στα ζώα και τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι ;

Όταν λοιπόν έχετε αναιμία πάτε στον γιατρό σας και σας δίνει σίδηρο. Το παίρνετε λοιπόν και έχετε προβλήματα δυσκοιλιότητας και μεγάλο εκνευρισμό.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters