Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη;;;;;

Μάλλον δεν θα έχετε διερωτηθεί ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη, και γιατί άραγε να διερωτηθείτε;

Η χλωροφύλλη είναι στα φυτά και η αιμοσφαιρίνη στα ζώα και τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι ;

Όταν λοιπόν έχετε αναιμία πάτε στον γιατρό σας και σας δίνει σίδηρο. Το παίρνετε λοιπόν και έχετε προβλήματα δυσκοιλιότητας και μεγάλο εκνευρισμό.

Όσο και να το παλεύετε λύση δεν υπάρχει γιατί ο οργανισμός απορροφά απειροελάχιστο σίδηρο επειδή δεν δουλεύει έτσι. Αν κανείς παρατηρεί την φύση θα δει ότι όπου υπάρχει σίδηρος υπάρχει και μαγγάνιο και αντίστροφα.

Έτσι όταν κανείς πάρει Μαγγάνιο πρόσθετο διατροφής (δεν είναι φάρμακο και δεν υπάρχουν κλινικές παρενέργειες ούτε υπερδοσολογία), τότε ο αιματοκρίτης αυξάνει και φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια !
Δρα μέσω της ικανότητος του οργανισμού να δημιουργεί ΨΥΧΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙΣ σε 37 βαθμούς Κελσίου, από Μαγγάνιο σε Σίδηρο.

Έχω ξαναγράψει πως γίνεται το πυρίτιο ασβέστιο. Ο οργανισμός έχει τον δικό του τρόπο, όχι να προσλαμβάνεται εξωτερικά, ο ίδιος τα μετατρέπει όπως θέλει αυτός και στους ανθρώπους και τα ζώα.

Και τώρα μάθετε το εξής, ότι η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν Μόνο σε Ένα Άτομο στο Κέντρο τους όπως φαίνεται και στα σχεδιαγράμματα, η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο Μαγνησίου, ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της.

Έτσι ερχόμαστε στο εύλογο ερώτημα στο αν η χλωροφύλλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του αίματος (ακούω ήδη τα ουρλιαχτά των γιατρών και όσων έχουν συμφέρον στα Χρήματα του Αίματος) .

Φυσικά και γίνεται, σκεφτείτε το πρακτικά μηδενικό κόστος της και την απίστευτη ευκολία στα νοσοκομεία τους πολέμους κλπ κλπ.
Ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός φυσικά το ξέρει αλλά τα Blood Money έχουν τεράστια ισχύ και έλεγχο.

Η χλωροφύλλη δεν περνά στον ασθενή καμία αρρώστια λόγω των φυσικών αντισηπτικών ιδιοτήτων της.
Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η η υγρή χλωροφύλλη όταν μεταγγιστεί στον άνθρωπο γίνεται αμέσως αίμα.
Ταυτόχρονα εξαφανίζονται αμέσως όσες αρρώστιες έχει ο ασθενής.

Όμως τα συμφέροντα είναι τερατώδη, και έτσι ούτε θα θεραπεύονται όσοι έχουν αναιμία με Μαγγάνιο, (όχι σίδηρο), ούτε θα επιτραπούν ποτέ οι μεταγγίσεις με χλωροφύλλη.

Από παλιό μου άρθρο στην ηρωική miastala com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters