Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Cabal και Άρχοντες εναντίον της Θεάς που επέστρεψε

Η θηλυκή ενέργεια είναι η ισχυρότερη ενέργεια σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μια γυναίκα μεταδίδοντας την ενέργεια της είναι ικανή να σταματήσει έναν πόλεμο. Η ενέργεια αυτή πρέπει τώρα να μεταβληθεί σε καθαρή αγάπη, σε δεκτικότητα και σε συμπόνια για να προχωρήσουμε μακριά και πέρα από τα παιχνίδια της προσωπικότητας, της χειραγώγησης και της άρνησης.

Γιατί αυτή η ενέργεια της Θεάς είναι ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση των πλανητών ;

Η Cabal έχει κάνει τα πάντα για να καταστείλει αυτή την ενέργεια. Οι παλιοί πολιτισμοί ήταν πολύ συνδεδεμένοι με τη Θεά. Δεν γνώριζαν τον πόλεμο. Αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρχαν όπλα. Αυτή είναι και η συλλογική μας μνήμη για τον Παράδεισο. Τα πρώτα όπλα τα έφεραν στη Γη οι Άρχοντες κατά την πρώτη τους εισβολή. Όταν αφαιρέσουμε την εξουσία των Αρχόντων στον πλανήτη μας, τότε θα επιστρέψουμε στην φυσική μας κατάσταση του Παραδείσου και πάλι.

Καθώς οι Άρχοντες απομακρύνονται και αυτό συμβαίνει τώρα σιγά-σιγά, θα εισέλθουμε σε μια πολύ φυσική κατάσταση όπου θα μας αγκαλιάσει πάλι η Θεά. Και θα επανέλθουμε στον Παράδεισο.

Όταν η ενέργεια της Θεάς πλημμυρίζει την κάθε ανθρώπινη οντότητα, εκδηλώνεται με ένα τέλειο τρόπο ζωής, με την αγάπη, την ισορροπία κ.λπ. και θα θα υπάρχει αφθονία.
Η θηλυκή ενέργεια είναι αγγελική παρουσία και μας διαπερνά στο φυσικό επίπεδο. Οι Άρχοντες είναι αλλεργικοί σε αυτή την θηλυκή ενέργεια και αυτός είναι ο λόγος που η Καθολική Εκκλησία στράφηκε κατά των γυναικών. Οι μη φυσικοί Άρχοντες δεν ανέχονται την ενέργεια αυτή . Κάθε φορά που τυχόν η γυναικεία ενέργεια της Θεάς διαπερνά στα κανάλια τους, χιλιάδες ερπετοειδείς εξοντώνονται.

Ένα από τα αρνητικά προγράμματα που εισήγαγαν οι Άρχοντες, διαχωρίζει το σεξ με την καρδιά. Ο διαχωρισμός αυτός δημιουργεί ανισορροπία της ενέργειας. Κάποιος στη Laguna Beach ρώτησε τον Cobra για το Ταντρικό σεξ και του απάντησε ότι το Tantric σεξ ενοποιεί την σεξουαλική ενέργεια με την ενέργεια της καρδιάς . Οι άνδρες πρέπει να ενσωματώσουν την σεξουαλική τους ενέργεια με την καρδιά τους, όπως και οι γυναίκες.
Η Θεά της ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Όταν ένας άνδρας μάθει να ενσωματώνει την θηλυκή ενέργεια με την σεξουαλικότητα του, τότε ο ανδρισμός του γίνεται γίνεται πιο ισορροπημένος. Η ισορροπία αυτή είναι και η λεβεντιά του.

Η ενέργεια της Θεάς επέστρεψε τελικά στον πλανήτη μας. Κάθε ζευγάρι που ενώνεται τώρα με αληθινή αγάπη, θα αυξήσει τη δόνηση της Αγάπης του πλανήτη της Γαίας σε μεγάλο βαθμό . Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αληθινή αγάπη και όχι οι προσποιητές σχέσεις αγάπης. Αν βρίσκεστε σε μια σχέση εύκολη και βολική, δεν προσθέτετε οτιδήποτε στη θετική ενέργεια του συνόλου.

Εσείς οι γυναίκες πρέπει να καλέσετε τις παλαιές Θεές να συμμετάσχουν μαζί σας στην καθημερινή σας ζωή . Όταν χορεύετε μόνες σας με την αγαπημένη σας μουσική, ζητήστε μια Θεά να έρθει και να μείνει στην καρδιά σας και θα σας υποστηρίξει στην καθημερινή σας ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές θεές πρόθυμες να συμμετάσχουν μαζί σας. Μπορείτε να καλέσετε την Αφροδίτη, την Αθηνά, την Isis, ή την Άρτεμη {Diana}. Και μην ξεχνάτε ότι ένας άνθρωπος ενισχύεται, προσκαλώντας την θηλυκή ενέργεια της Θεάς να ενωθεί μαζί του.

Ευχαριστούμε τον Cobra γι’ αυτές τις πληροφορίες.

veritasgalacticsweden.net

https://www.diadrastika.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters