Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Τα ΝΟΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΙΝΔΩΝ πριν 6000 χρόνια!

 Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν εμπιστευτούμε τα αρχαία κείμενα, τότε η αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας είναι πολύ πιο συναρπαστική από ό, τι λένε οι συνηθισμένοι μελετητές και τα «βιβλία Ιστορίας»…

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρχαία κείμενα που χρονολογούνται από χιλιάδες χρόνια και αναφέρουν για οχήματα που ελέγχονται από το μυαλό, ή για τεχνολογίες όπως η αιώρηση, η αντιβαρύτητα αλλά και για διαστημόπλοια που προέρχονται από άλλους πλανήτες;

Ενώ πολλοί άνθρωποι θεωρούν την αρχαία Σουμερία ή την αρχαία Αίγυπτο ως δύο από τους πιο ενδιαφέροντες αρχαίους πολιτισμούς στη Γη, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρχαίοι πολιτισμοί που διέθεταν ανάλογη ή ανώτερη τεχνολογία και έχουν συμβάλει στον πολιτισμό σε διάφορες πτυχές και με διάφορους τεχνολογικούς τρόπους, τέτοιους που δεν πηγαίνει το μυαλό μας.

Στην αρχαία Ινδία, για παράδειγμα, θα ανακαλύψουμε αυτό που πολλοί αναφέρουν ως τα πιο συναρπαστικά αρχαία κείμενα όλων των εποχών.

Η αρχαία Ινδία έχει μια από τις πιο εκτεταμένες ιστορίες στον κόσμο. Ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία κείμενά τους ονομάζονται Βέδες και είναι από τα μεγαλύτερα αρχαία γραπτά στον πλανήτη Γη. Αποτελούν το παλαιότερο στρώμα λογοτεχνίας της Σανσκριτικής και των παλαιότερων γραφών του Ινδουισμού. Μιλούν για «ιπτάμενα πλοία» που επισκέφτηκαν την ήπειρό τους εδώ και πάνω από 6000 χρόνια…

Το αρχαίο βιβλίο της Vaimanika Shastra ή της «Επιστήμης της Αεροναυτικής» αναφέρει τις απίστευτες λεπτομέρειες των «οχημάτων» που ελέγχονται από το μυαλό, χάρη σε μια τεχνολογία – που χάθηκε – στην οποία είχαν πρόσβαση οι αρχαίοι πολιτισμοί.

Πολλοί ερευνητές θεωρούν το ιερό βιβλίο της Vaimanika Shastra ως οδηγό για την κατασκευή διαστημοπλοίων αλλά και για διαστρικά ταξίδια…

Για να καταλάβουμε τι λέει η Vaimanika Shastra, ακολουθούμε τον γνωστό σανσκριτικό μελετητή που ονομάζεται Δρ. V. Raghavam, ο οποίος έχει γράψει πάνω από 120 βιβλία και 1200 άρθρα και κέρδισε το βραβείο Akademi Sahitya για τα Σανσκκριτικά το 1966.

Σύμφωνα με τον Δρ V. Raghavam, αυτά τα συναρπαστικά αρχαία ινδικά κείμενα μιλάνε για ανθρώπους που ζούσαν σε άλλους πλανήτες και εξωγήινα όντα που επισκέφθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν τους προγόνους μας:

«Πενήντα χρόνια έρευνας αυτής της αρχαίας εργασίας με πείθει ότι υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί σε άλλους πλανήτες και ότι επισκέπτονταν τη γη ήδη από το 4000 π.Χ.»

Εξηγεί επίσης:

«Υπάρχει μια απλή μάζα από συναρπαστικές πληροφορίες για ιπτάμενα μηχανήματα, ακόμη και φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που μπορούν να βρεθούν σε μεταφράσεις των Βεδών, ινδικά έπη και άλλα αρχαία σανσκριτικά κείμενα».

Πολλοί άλλοι μελετητές και συγγραφείς συμφωνούν με τον Δρ. Raghavan. Υπάρχει ένα άφθονο αποδεικτικό στοιχείο γραμμένο στα Mahabharata και Ramayana όπου μπορούμε να βρούμε κάθε είδους τεχνολογίες.

«Είναι αλήθεια», λέει ο Δρ A.V. Krishna Murty, καθηγητής αεροναυπηγικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστήμης στη Μπανγκαλόρ, «ότι οι αρχαίες ινδικές Βέδες και άλλα κείμενα αναφέρονται στην αεροναυπηγική, στα διαστημόπλοια, στις ιπτάμενες μηχανές, στους αρχαίους αστροναύτες».

«Μια μελέτη των κειμένων της Σανσκριτικής με πείθει ότι η αρχαία Ινδία γνώριζε το μυστικό της κατασκευής ιπτάμενων μηχανών – και ότι αυτά τα μηχανήματα είχαν σχεδιαστεί από (ή όπως) διαστημόπλοια που προέρχονταν από άλλους πλανήτες».

Φαίνεται ότι ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουμε και ανεξάρτητα από το σημείο που βλέπουμε, όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν συναρπαστικές λεπτομέρειες που παρεξηγούνται από τους μελετητές του κατεστημένου.

Υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα που δείχνουν προς μια «ξεχασμένη ιστορία».

Όμως, απ’ ότι φαίνεται, αυτή η «ξεχασμένη ιστορία» βρίσκεται και στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Αν οι Δρ Raghavan και Δρ. Krishna Murty, ή σπουδαίοι άνθρωποι σαν και αυτούς, αφιέρωναν κάποια χρόνια μελέτης σε κείμενα, όπως του Ομήρου ή του Ορφέα, θεωρούμε ότι θα κατέληγαν σε ανάλογα συμπεράσματα και για τον τεχνολογικό πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.

Σε μία εξαιρετική εργασία του Λεωνίδα Μανιάτη, διαβάζουμε:

Οι Φαίακες, περήφανοι για την καταγωγή τους, κατά τον Όμηρο, είναι «αγχίθεοι» καθώς είναι συγγενείς των θεών. Αυτό δίνει στον πολιτισμό τους μία άλλη υπόσταση. Μία πολιτισμική υπόσταση που για τους αρχαίους συνεπαγόταν κάποιες μεταφυσικές «θεϊκές» ιδιότητες με τις οποίες είναι προικισμένα τα πλοία που ναυπηγούσαν, ή κάποιες προηγμένες τεχνολογικές και φυσικές γνώσεις, όπως υποστηρίζουν οι σύγχρονοι ερευνητές της Οδύσσειας.

και παραθέτει σε μετάφραση Αργύρη Εφταλιώτη:

Γιατί δεν ταξιδεύουνε οι Φαίακες με ποδότες,
μηδ’ έχουν τα καράβια τους τιμόνια, καθώς τ’ άλλα,
παρά μονάχα τους το νου μαντεύουνε του ανθρώπου,
κι όλων τις χώρες ξέρουνε και τα παχιά χωράφια·
κι ολόταχα περνούν και πάν στης θάλασσας τα πλάτια,
σε αντάρα και σε σύννεφα κρυμμένα· και δεν έχουν
κανένα φόβο ή να χαθούν ή να βλαφτούν ποτές τους.
(Οδύσσεια, ραψωδία θ΄, στ. 557-563)

έχοντας θάρρος στα γοργά καράβια τους, που σκίζουν
τα πέλαα με τη συνεργιά του θεού του κοσμοσείστη,
που σαν πουλιά γοργοπετούν ή σαν του νου τη σκέψη.»
(Οδύσσεια, ραψωδία η΄, στ. 34-35)

Κι έτρεχ’ εκείνο μιά χαρά, που μήτε κιρκινέζι,
το πιο γοργό πετάμενο, θα μπόρειε να το φτάξη
(Οδύσσεια, ραψωδία ν΄, στ. 81-88)

Τα παραπάνω είναι ένα πολύ μικρό και ελάχιστο δείγμα που καταδικνύει ότι στην αρχαία ελληνική γραμματεία έχουν καταγραφεί και περιγραφεί οχήματα, ως πλοία, τα οποία είχαν την δυνατότητα να πετούν μέσω κάποιας άγνωστης τεχνολογίας αλλά και με τον νου, με την σκέψη.

Ανάλογες συμπεριφορές εντοπίζουμε και στην Αργώ, κατά την Αργοναυτική εκστρατεία, όπου αν εμπιστευτούμε τις αστρονομικές πληροφορίες των κειμένων θα φτάσουμε σε χρονολογήσεις που μπορεί να αγγίζουν τα 16.000 χρόνια πριν…

Αφού εξετάσετε όλα τα στοιχεία, αναρωτηθείτε, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα βιβλία ιστορίας μας;


diadrastika.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters