Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

FOX NEWS «Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»- ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα νέα από τις ΗΠΑ ανατρέπονται κάθε ώρα. Κανείς δεν εξετάζει πραγματικά τι συμβαίνει όσον αφορά τις ακροάσεις εκλογικής απάτης ή τις δικαστικές αποφάσεις. Σε κάθε κανάλι, συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων, υποστηρίζεται ή υποτίθεται κάτι διαφορετικό. Αυτό που απομένει είναι να παραμείνει ήρεμος και να περιμένει σκεπτικώς τι θα φέρει το εγγύς μέλλον. 

Ενώ ο μισός κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Μέρκελ, ακόμη και του Πούτιν (!) συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν για την αναμφισβήτητα δόλια «εκλογική νίκη» του, τόσο οι Αμερικανοί Δημοκρατικοί (που είναι υπεύθυνοι για τη μεγαλύτερη εκλογική απάτη στην ιστορία των ΗΠΑ) όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι ετοιμάζονται για αυτό. Το χειρότερο από όλα: Ένας εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, ο οποίος, ανεξάρτητα από το αν ο Τραμπ αναδύθηκε ως εκλεγμένος πρόεδρος στο τέλος ή ο Μπάιντεν ως ο εγκέφαλος αυτής της εκλογικής απάτης, φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτος.

Επειδή και τα δύο στρατόπεδα, αυτά του Τραμπ και του φον Μπάιντεν, δεν θέλουν να αναγνωρίσουν μια επικείμενη ήττα. Ακόμα και πριν από τις εκλογές, οι Αμερικανοί Δημοκρατικοί είχαν απειλήσει να «συνοδεύσουν» τον Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο με στρατιωτική δύναμη εάν ήταν απαραίτητο. Υπολοχαγός των ΗΠΑ: «Υπάρχει πραξικόπημα σε εξέλιξη. Οι ΗΠΑ δεν έχουν δει ποτέ προδοσία με αυτόν τον τρόπο. » Αφού πέντε αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιδρομή της CIA στη Φρανκφούρτη και ο γερμανικός Τύπος καλύφθηκε εμφανώς στο φόντο αυτής της επιδρομής (στη σκούρα κόκκινη πόλη της Μέρκελ της Φρανκφούρτης, όλων των τόπων, ο διακομιστής με το λογισμικό απάτης «Dominian», ο οποίος είχε παραποιήσει τις ψήφους των ΗΠΑ υπέρ του Μπάιντεν), ο υπολοχαγός των ΗΠΑ McInerney προειδοποίησε ότι «πραξικόπημα ήταν σε εξέλιξη» στις ΗΠΑ.

Ότι η άκρως εγκληματική Χίλαρι Κλίντον (η οποία εμπλέκεται βαθιά στην παιδική κακοποίηση που σκηνοθετεί ο Έπσταϊν μέχρι την τελετουργική δολοφονία παιδιών και που ευλόγως υποψιάζεται ότι σκότωσε όλους τους μάρτυρες) έχει τις πιο στενές συνδέσεις με τους κατασκευαστές λογισμικού Dominain με το Ίδρυμα Κλίντον, εάν η Γερμανία δεν ανακαλύψει κανέναν μέσω του εγκληματικού ενοποιημένου τύπου Merkel Σε συνέντευξη με τον συντηρητικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό WVW-TV από το Τενεσί, ο υπολοχαγός στρατηγός Thomas McInerney την Παρασκευή, οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ είχαν κατασχέσει έναν διακομιστή της εταιρείας «Dominion Voting Systems» στη Φρανκφούρτη, πιθανώς ενάντια στην αντίσταση άλλων μονάδων της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ακόμα, αλλά η αρχική έκθεση ανέφερε ότι πέντε αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης », δήλωσε ο ΜακΝνερνι σε συνέντευξή του με τον συντονιστή Μπράννον Χόουσε την Παρασκευή. «Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό γιατί ήταν επιχείρηση της CIA.» Ο McInerney είπε ότι έγινε «πραξικόπημα» σε εξέλιξη. «Δεν έχουμε βιώσει ποτέ τόσο μεγάλη προδοσία στην ιστορία μας.» Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν πρέπει να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο έως ότου ο αμερικανικός λαός «μάθει πλήρως τι συμβαίνει εδώ.» Ο ΜακΝνερνι εξήγησε επίσης την προέλευση του όρου «το χταπόδι», Ο δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε μια συνέντευξη με τον Lou Dobbs στο Fox News στις 13 Νοεμβρίου. Το «Χταπόδι» είναι το ψευδώνυμο για το 305ο τάγμα Στρατιωτικής Πληροφορίας από το Fort Huachuca της Αριζόνα.

Η αγωγή που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ στο Μίσιγκαν περιέχει την ένορκη δήλωση ενός πρώην εμπειρογνώμονα πληροφοριών της 305ης στρατιωτικής νοημοσύνης, αποδεικνύοντας τους δεσμούς των διακομιστών Dominion με το Ιράν και την Κίνα. Η εταιρεία δημοσκόπησης Edison Research, η οποία συνεργάστηκε με τον Dominion, έδειξε σύνδεση με έναν διακομιστή στο Ιράν, σύμφωνα με τον ανώνυμο εμπειρογνώμονα πληροφοριών. Ο Edison συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία BMA Capital Management στο Πακιστάν, η οποία συνδέεται επίσης με το Ιράν και παρέχει στο Ιράν πρόσβαση σε διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές. Τα μηχανήματα ψήφου Dominion ήταν παράνομα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, όπως δείχνει η ανάλυση «Spiderfoot».

Επίσης ένας από τους δικηγόρους του Τραμπ – Λουσιάν Λίνκολν Γουντ – μίλησε για «πραξικόπημα» Ο πρόεδρος, Λίνκολν Γουντ, έγραψε στο Twitter, πρέπει να χρησιμοποιήσει τον στρατιωτικό νόμο για να «καθαρίσει» τις εκλογές. Χιλιάδες συμμετείχαν στις εκλογικές νοθείες, είπε ο Γουντ, και απαρίθμησαν υποτιθέμενους συνεργούς: Σερβία, Καναδά, Βενεζουέλα, Κούβα, Ιράν, τη CIA, δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος και το Ίδρυμα Μπιλ Κλίντον ». Τι είπαν οι πηγές του Πενταγώνου για τις προηγούμενες εκλογές: «Ο Τραμπ κέρδισε μια τεράστια νίκη με το 80% των νόμιμων ψήφων και θα μπορούσε να πάρει 300 ψήφους καθώς εκτίθεται το λογισμικό εκλογών» Dominion «της CIA και η αχαλίνωτη εκλογική δημοκρατική απάτη».

Πολλά πραγματικά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν επίσης ότι η Dominion Voting Systems, η οποία ελέγχει περισσότερο από το ένα τρίτο της αγοράς των μηχανών ψηφοφορίας, απασχολεί μια ισχυρή εταιρεία πίεσης που είναι επί μακρόν βοηθός της εκπροσώπου της Nancy Pelosi. Ο Dominion έχει επίσης δεσμούς με το Ίδρυμα Κλίντον και ένα μεγάλο μερίδιο ανήκει στον σύζυγο της Δημοκρατικής Γερουσιαστής, Dianne Feinstein.

Nancy Pelosi’s Chief of Staff Is Chief Executive and Feinstein’s Husband a Shareholder at Dominion




Πλησιέστερη σύνδεση με το «Clinton Foundation» με τον κατασκευαστή του λογισμικού απάτης εκλογών «Dominian»


Ο Christopher North, ο οποίος εργάστηκε ως εκλογικός παρατηρητής στο Πίτσμπουργκ, έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες σε μια συνέντευξη. «Υπάρχει πραγματικά τεράστια απάτη στους ψηφοφόρους. Ήμουν παρατηρητής εκλογών και το είδα ο ίδιος …. Είδα ένα άτομο να υπογράφει μια δήλωση που να λέει ότι δεν έστειλαν ταχυδρομική ψηφοφορία, αλλά ότι κάποιος έστειλε ένα εκ μέρους τους ».

North stellte fest, dass in seinem Gebiet

Ο Christopher North σημείωσε ότι στην περιοχή του «Ο Μπάιντεν λαμβάνει περισσότερες από 50% περισσότερες μαύρες ψήφους από τον Μπαράκ Ομπάμα το 2008, και σε πολλές κομητείες η προσέλευση είναι πάνω από 100%».

US-Kriegsrecht: Was es bedeutet

Πολεμικός Νόμος των ΗΠΑ: Τι σημαίνει


Είναι νομικά δυνατό για τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι αξιωματούχος, να επιβάλει στρατιωτικό νόμο σε μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ (ακόμη και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ) μετά τη μαζική και αδιάψευστη εκλογική απάτη. Ο στρατιωτικός νόμος έχει ήδη διακηρυχθεί αρκετές φορές από έναν πρόεδρο των ΗΠΑ. Έχει επιβληθεί εννέα φορές από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μόνο, πέντε φορές, για την καταπολέμηση της αντίστασης κατά του διαχωρισμού στα νότια κράτη. Συνήθως, η επιβολή στρατιωτικού νόμου συνοδεύεται από απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολή αστικού δικαίου, αστικά δικαιώματα, habeas corpus * και εφαρμογή ή επέκταση στρατιωτικού δικαίου ή στρατιωτικής δικαιοσύνης στους πολίτες. Οι πολίτες που αντιτίθενται στον στρατιωτικό νόμο μπορούν να υποβληθούν σε στρατιωτικό δικαστήριο (στρατοδικείο).

Θεσμοθετείται στην Αγγλία το Habeas Corpus, που καθιερώνει την προστασία των πολιτών από την αυθαιρεσία της εξουσίας.
Η φράση «habeas corpus» (λατινικά) σημαίνει «έχε το σώμα».
Θεσμός του αγγλοσαξονικού δικαίου, που αποσκοπεί στην προστασία της ατομικής ελευθερίας του πολίτη έναντι της αυθαίρετης σύλληψης και κράτησης του• το habeas corpus ψηφίστηκε το 1679, την περίοδο του Καρόλου Β’.
Το Χάμπεας Κόρπους είναι μια δικαστική πράξη που προστατεύει τον πολίτη από την παράνομη πράξη που προστατεύει τον πολίτη από την παράνομη κράτηση, απαγορεύοντας τη δίκη προσώπων που κρατούνται παράνομα. Στηρίζεται στις αρχές της Μάγκνα Κάρτα και κωδικοποιήθηκε κυρίως με τον αγγλικό νόμο Χάμπεας Κόρπους του 1679, που ψηφίστηκε κατά τη βασιλεία του Καρόλου Β’. Η ονομασία προέρχεται από τις βασικές λέξεις του αντίστοιχου εντάλματος σε μεσαιωνικά λατινικά «habeas corpus ad subjiciendym», που σημαίνει «(Θα) έχετε το σώμα (του κρατουμένου) για να υποβληθεί σε (εξέταση)».
Νόμος Χάμπεας Κόρπους — Νόμος για την καλύτερη διασφάλιση της ελευθερίας του υπηκόου και για την πρόληψη φυλακίσεων πέρα των θαλασσών
Ι. Δεδομένου ότι έχουν παρατηρηθεί μεγάλες καθυστερήσεις από σερίφηδες, δεσμοφύλακες και άλλους αξιωματούχους, στη φύλαξη των οποίων βρίσκονται υπήκοοι του Βασιλιά για εγκληματικές ή φερόμενες εγκληματικές πράξεις, ως προς την ανταπόκρισή τους σε εντάλματα χάμπεας κόρπους που τους υποβάλλονται, τα οποία αγνοούν, αν και έχουν υποβληθεί και για δεύτερη και τρίτη φορά, και μερικές φορές παραπάνω, και αποφεύγουν με άλλα τεχνάσματα να συμμορφωθούν με τέτοια εντάλματα, σε παράβαση του καθήκοντός τους και των γνωστών νόμων της χώρας, με αποτέλεσμα πολλοί από τους υπηκόους του Βασιλιά να έχουν κρατηθεί και να κρατούνται επί μακρόν στη φυλακή, σε περιπτώσεις όπου σύμφωνα με τον νόμο μπορούν να αποφυλακιστούν, προς μεγάλη τους επιβάρυνση και ταλαιπωρία.

Συνεχεια εδώ

Ακόμα και η αμερικανική εικόνα Αβραάμ Λίνκολν ανέστειλε το habeas corpus τον Σεπτέμβριο του 1863, κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου (1861-65), ενόψει της αντίθεσης στη σύνταξη της πολιτοφυλακής, αυτή τη φορά για ολόκληρη τη χώρα, και υποτάσσοντας όποιον παρενέβη στη σύνταξη, εμπόδισε τη στρατολόγηση ή υποστήριξε τη Συνομοσπονδία, κήρυξε στρατιωτικό νόμο και στις 5 Ιουλίου 1864, κήρυξε στρατιωτικό νόμο στο Κεντάκι.

«Fox News»: «Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές»

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στην αρχή: Τα νέα από τις ΗΠΑ μεταδίδονται κάθε ώρα, κανείς δεν το βλέπει πλέον. Πριν από τρεις ημέρες – στις 15 Δεκεμβρίου 2020 – η Μαρία Μπαρτιρόμο διάβασε τα εκπληκτικά νέα για την εκλογική νίκη του Τραμπ στο πρωϊνό της περιοδικό. Η βραβευμένη δημοσιογράφος είπε στους θεατές της ότι έμαθε από πηγές πληροφοριών ότι ο Τραμπ είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Πρόσθεσε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τις εκκρεμείς εκλογές για απάτες προκειμένου να τερματίσει επιτέλους το κακό παιχνίδι. Ακολουθούν οι πιο σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό το μήνυμα:

• Το Bitcoin ξεπέρασε το σημάδι των 20.000 δολαρίων για πρώτη φορά χθες και επί του παρόντος φτάνει τα 23.300 $, οπότε χθες θα μπορούσατε να πείτε ότι κάτι έπαιζε. • Στο CBS, ο επικεφαλής των αμερικανικών εθνικών μυστικών υπηρεσιών, John Ratcliffe, ανακοίνωσε ότι η Κίνα, το Ιράν και η Ρωσία επηρέασαν τις εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο. • Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν ξαφνικά αναγνώρισε τον Μπάιντεν και έτσι πρόδωσε τον εαυτό του. Ο Τζον Ράτκλιφ άφησε τη γάτα να βγει από την τσάντα μια μέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο. • Αυτό σημαίνει ότι έχουν πλέον εκπληρωθεί τα ποινικά αδικήματα που προβλέφθηκαν εκ των προτέρων στην εκτελεστική εντολή. • Αυτός ο νόμος επιτρέπει τώρα στο Υπουργείο Οικονομικών του Τραμπ να κατασχέσει όλα τα μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και εταιρείες που συμμετείχαν σε αυτό το σχέδιο. Και σχεδόν όλα αυτά! • Ακόμη και το Google, το Facebook κ.λπ. πρέπει να το περιμένουν πριν από τα Χριστούγεννα.

Το βαθύ κράτος εξακολουθεί να προσπαθεί να αποτρέψει όλα αυτά, φυσικά, αλλά είναι πολύ αργά για αυτό. Μια αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είχε δώσει εντολή στο διοικητικό του προσωπικό να φύγει από την πρωτεύουσα. Λοιπόν, υπάρχει κάτι μεγαλύτερο. Ο CodeMonkeyZ έγραψε στο Twitter ότι του είπαν πολλές πηγές ότι υπήρχε κάτι σχετικά με μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης: «Ο τίτλος είναι λίγο πάνω από την κορυφή. Η Μαρία μόλις ανέφερε την πηγή πληροφοριών. Ήταν ήδη στις 15 Δεκεμβρίου. Αλλά νομίζω επίσης ότι κάτι έρχεται. » Τώρα διαβάστε το ακόλουθο άρθρο σχετικά με το αν ο Τραμπ, όπως ο Αβραάμ Λίνκολν τότε, θα διακηρύξει στρατιωτικό νόμο για να αποστραγγίσει το βάλτο των Βαθών κρατών. Ποιος θα ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε τις ΗΠΑ από το να περάσουν σε ένα σοσιαλιστικό κράτος που θα έφερνε τον υπόλοιπο κόσμο μαζί του στην άβυσσο.

Θα χρησιμοποιήσει ο Τραμπ το Λίνκολν ως πρότυπο;

Ο Πρόεδρος Τραμπ θα είχε την επιλογή να κηρύξει στρατιωτικό νόμο; Εάν ο Τραμπ επέβαλε στρατιωτικό νόμο και διεξήγαγε νέες εκλογές, θα ήταν πιθανό να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λίνκολν για «αποστράγγιση του βάλτου» – αυτή είναι μια φράση που ο Τραμπ έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στις ομιλίες του. Με το «βάλτο» ο Τραμπ παραπέμπει σε μια σκιώδη κυβέρνηση που χρησιμοποιεί εγκληματικά μέσα για να ακολουθήσει μια πολιτική εξουσίας με αθέμιτα συμφέροντα και δεν, όπως αυτός, ενεργεί προς όφελος του λαού. Αν κάποιος πιστεύει στους πολυάριθμους μάρτυρες και εμπειρογνώμονες που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους των δικηγόρων του Προέδρου Τραμπ, φαίνεται όλο και περισσότερο ότι οι υποθέσεις εκλογικής απάτης στις ΗΠΑ δεν είναι μεμονωμένοι δράστες – αλλά μια περίτεχνα οργανωμένη εκλογική απάτη, η οποία θα μπορούσε επίσης να υποστηριχθεί από ξένες δυνάμεις.

Σε αυτό θέλουμε να διερευνήσουμε το ζήτημα αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να διακηρύξει στρατιωτικό νόμο υπό αυτές τις συνθήκες και στο πλαίσιο του αμερικανικού συντάγματος. Ανησυχούμε επίσης για το γιατί τα συμβατικά μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολούνται με τις δημόσιες ακροάσεις στις οποίες πολλοί ορκωμένοι μάρτυρες κατέθεσαν τις παρατυπίες των εκλογών, και αντ ‘αυτού ακολουθούν συνεχώς μια ατζέντα που στρέφεται άμεσα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Μυστική ηχογράφηση: Η ατζέντα του CNN εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ .Μια τηλεφωνική καταγραφή μιας εσωτερικής συνάντησης του CNN που δημοσιεύτηκε από τον ερευνητικό δημοσιογράφο James O’Keefe δείχνει ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πολύ μονόπλευρα για τις εκλογές και τα λόγια του Προέδρου Τραμπ. Από αυτήν την ηχογράφηση φαίνεται ότι υπάρχει μια ατζέντα για την οποία ο πρόεδρος μπορεί να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. Την 1η Δεκεμβρίου, ο O’Keefe δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την ηχογράφηση. Σε αυτό, κάποιος από το CNN είπε ότι οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και πολύ υπεύθυνοι για να μην δώσουν στον Πρόεδρο Τραμπ μια πλατφόρμα εάν μιλά για μη αποδοχή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

EU warned China is ‘Biggest enemy’ for them.




Cyber Attack against the U.S. && Trump’s option.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


http://nikosxeiladakis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters