Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Mhtsi Show: Βρήκε δουλειά ο Ανδρέας ο άνεργος (video)

Με το που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς το ευτυχές γεγονός ο Ανδρέας βαρέθηκε να μετράει δουλειές
Ο Ανδρέας ο άνεργος, η πιο cult φυσιογνωμία της ελληνικής τηλεόρασης βρήκε δουλειά.
Δεν προλάβαμε να βγούμε στις αγορές και τα αποτελέσματα φάνηκαν.
Με το που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς το ευτυχές γεγονός ο Ανδρέας βαρέθηκε να μετράει δουλειές. Το ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης στο Mhtsi Show!
http://myroniailias.blogspot.gr/2014/05/mhtsi-show-video.html

Σαν να ζουν σε άλλη χώρα

Το ζήτημα της χρηματοδότησης των κομμάτων έχει κατ' επανάληψιν τεθεί με διάφορες αφορμές. Ο τρόπος, όμως, που τώρα μοιράζεται το κρατικό χρήμα, εν μέσω κρίσης, δικαίως προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Γιατί τα ποσά προέρχονται από την εφαρμογή ενός προγράμματος σκληρής λιτότητας και, πάνω απ' όλα, η όποια κατανομή πρέπει να είναι δίκαιη.

Το παράδοξο είναι ότι η διακομματική επιτροπή αποφάσισε, ακολουθώντας το ποσοστό...
των ψήφων που έλαβαν τα κόμματα στις ευρωεκλογές προ πενταετίας, σε μια κατανομή που βγάζει μάτι. Από εκείνη την εποχή μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά, εκτός από ένα: το υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ θα λάβει το μεγαλύτερο μερίδιο, αν και τα σημερινά δημοσκοπικά ποσοστά του αποτελούν κακέκτυπο του παλιού εαυτού του.
Βεβαίως, η κατανομή της κρατικής χρηματοδότησης στους κομματικούς σχηματισμούς δεν ακολουθεί τα δημοσκοπικά ευρήματα μιας περιόδου. Ωστόσο, από τις ευρωεκλογές του 2009 έχουν ακολουθήσει κι άλλες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις, τρία χρόνια μετά, όταν και τα ποσοστά των κομμάτων μοιάζουν πιο κοντά στα σημερινά.
Μόλις σε ένα ποσοστό 10% λαμβάνονται υπ' όψιν οι ψήφοι στις βουλευτικές του 2012, ενώ για το υπόλοιπο 50% (της δόσης του 60% των χρημάτων που τους αναλογεί) δίδεται με βάση το εκλογικό τοπίο του 2009. Τότε, που επρόκειτο για μια άλλη χώρα, της οποίας ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ισχυριζόταν ότι η Ελλάδα είναι τάχα ισχυρή απέναντι στην παγκόσμια κρίση...
Με την απόφαση αυτή η διακομματική επιχείρησε να δώσει ουσία στη ρήση, που θα ήθελε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Και ακριβώς εδώ είναι η πρόκληση προς τους πολίτες: Στο βαθμό που αυτή η κατανομή δεν πείθει ότι είναι δίκαιη, πώς τα κόμματα μπορούν να ζητούν την ψήφο των πολιτών για να κυβερνήσουν στο όνομα των συμφερόντων του λαού;
Οι αποφάσεις που αφορούν σε κρατικό χρήμα δεν μπορεί να στέκονται μόνο στο γράμμα του νόμου. Οταν πρόκειται για τη χρηματοδότηση κομματικών μηχανισμών όχι μόνο δεν πρέπει να προκαλούν, αλλά καλούνται να συμβάλουν στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης πολιτών και πολιτικού συστήματος. Σε μια εποχή, που ειδικά τα κόμματα εξουσίας λοιδορούνται για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η χώρα.
Από enet
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5752.html

Ορφικοί Ύμνοι


 1. Ύμνος εις Εκάτην

 2. Προθυραίας θυμίαμα, στύρακα

 3. Νυκτός θυμίαμα, δάλους

 4. Ουρανού θυμίαμα, λίβανον

 5. Αιθέρος θυμίαμα, κρόκον

 6. Πρωτόγονου θυμίαμα, σμύρναν

 7. Άστρων θυμίαμα, άρωμα

 8. Ήλιου θυμίαμα, λιβανομάνναν

 9. Σελήνης θυμίαμα, αρώματα

 10. Φύσεως θυμίαμα, αρώματα

 11. Πανός θυμίαμα, ποικίλα

 12. Ηρακλέους θυμίαμα, λίβανον

 13. Κρόνου θυμίαμα, στύρακα

 14. Ρέας θυμίαμα, αρώματα

 15. Διός θυμίαμα, στύρακα

 16. Ήρας θυμίαμα, αρώματα

 17. Ποσειδώνος θυμίαμα, σμύρναν

 18. Εις Πλούτωνα

 19. Κεραύνιου Διός θυμίαμα, στύρακα

 20. Διός αστραπέως, θυμίαμα, λιβανομάνναν

 21. Νεφελών θυμίαμα, σμύρναν

 22. Τηθύος θυμίαμα, λιβανομάνναν

 23. Νηρέως θυμίαμα, σμύρναν

 24. Νηρηίδων θυμίαμα, αρώματα

 25. Πρωτέως θυμίαμα, στύρακα

 26. Γαίας

 27. Μητρός Θεών θυμίαμα, ποικίλα

 28. Ερμού θυμίαμα, λίβανον

 29. Ύμνος Περσεφόνης

 30. Διονύσου θυμίαμα, στύρακα

 31. Ύμνος Κουρητών

 32. Ύμνος Αθηνάς

 33. Νίκης θυμίαμα, μάνναν

 34. Απόλλωνος θυμίαμα, μάνναν

 35. Λητούς θυμίαμα, σμύρναν

 36. Αρτέμιδος θυμίαμα, μάνναν

 37. Τιτάνων θυμίαμα, λίβανον

 38. Κουρητών θυμίαμα, λίβανον

 39. Κορύβαντος θυμίαμα

 40. Δήμητρος Ελευσινίας θυμίαμα, στύρακα

 41. Μητρός Ανταίας θυμίαμα, αρώματα

 42. Μίσης θυμίαμα, στύρακα

 43. Ωρών θυμίαμα, αρώματα

 44. Σεμέλης θυμίαμα, στύρακα

 45. Ύμνος Διονύσου Βασσαρέως Τριετηρικου

 46. Λικνήτου θυμίαμα, μάνναν

 47. Βάκχου περικιόνιου θυμίαμα, αρώματα

 48. Σαβάζιου θυμίαμα, αρώματα

 49. Ίππας θυμίαμα, στύρακα

 50. Λύσιου ληναίου ύμνος

 51. Νυμφών θυμίαμα, αρώματα

 52. Τριετήρικου θυμίαμα, αρώματα

 53. Αμφιετους θυμίαμα, πάντα πλην λιβάνου

 54. Σιληνού, σατύρου, βακχών θυμίαμα, μάνναν

 55. Εις Αφροδίτην ύμνος

 56. Αδώνιδος θυμίαμα, αρώματα

 57. Ερμού χθόνιου θυμίαμα, στύρακα

 58. Έρωτος θυμίαμα, αρώματα

 59. Μοιρών θυμίαμα, αρώματα

 60. Χάριτων θυμίαμα, στύρακα

 61. Νεμέσεως

 62. Δίκης θυμίαμα, λίβανον

 63. Δικαιοσύνης θυμίαμα, λίβανον

 64. Ύμνος Νόμου

 65. Άρεος θυμίαμα, λίβανον

 66. Ηφαίστου θυμίαμα, λιβανομάνναν

 67. Ασκληπιού θυμίαμα, μάνναν

 68. Υγείας θυμίαμα, μάνναν

 69. Ερινύων θυμίαμα, αρώματα

 70. Ευμενίδων θυμίαμα, αρώματα

 71. Μηλινόης θυμίαμα, αρώματα

 72. Τύχης θυμίαμα, λίβανον

 73. Δαίμονος θυμίαμα, λίβανον

 74. Λευκοθέας θυμίαμα, αρώματα

 75. Παλαίμονος θυμίαμα, μάνναν

 76. Μουσών θυμίαμα, λίβανον

 77. Μνημοσύνη θυμίαμα, λίβανον

 78. Ηους θυμίαμα, μάνναν

 79. Θέμιδος θυμίαμα, λιβανον

 80. Βορέου θυμίαμα, λίβανον

 81. Ζέφυρου θυμίαμα, λίβανον

 82. Νότου θυμίαμα, λίβανον

 83. Ωκεανού θυμίαμα, αρώματα

 84. Εστίας θυμίαμα, αρώματα

 85. Ύπνου θυμίαμα μετά μήκωνος

 86. Όνειρου θυμίαμα, αρώματα

 87. Θανάτου θυμίαμα, μάννα

 88. Ύμνος εις Άρεα

 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Το κόμμα του Nigel Farage προκαλεί την μεγαλύτερη αναστάτωση στην πολιτική μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η αύξηση της υποστήριξης στο UKIP συνεχίζεται. Εν μέσω αυξανόμενης λαϊκής απογοήτευσης από την προοδευτική κυβερνώσα ελίτ, το κόμμα του Nigel Farage είναι στα πρόθυρα να προκαλέσει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην βρετανική πολιτική σκηνή μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια δημοσκόπηση το Σαββατοκύριακο έδειξε ότι το 31 τοις εκατό των ανθρώπων σχεδιάζει να ψηφίσει το UKIP στις ευρωεκλογές, αρκετά μπροστά από τους Εργατικούς και τους Συντηρητικούς.Αυτή η δραματική αύξηση της δημοτικότητας είναι αξιοσημείωτη για ένα κόμμα χωρίς ούτε μια έδρα στο Westminster. Αλλά η αυξανόμενη δημοφιλία του UKIP είναι μια καθαρή ένδειξη της ευρείας οργής ​​στην προδοσία της χώρας μας από μία στενή, ιδιοτελή πολιτική ελίτ που υπονόμευσε συστηματικά την εθνική μας ταυτότητα και επέτρεψε στην ΕΕ να κάνει κουρέλι την δημοκρατία μας.

Όσο πιο πολύ ανεβαίνει το UKIP τόσο πιο πολύ ταρακουνιέται το πολιτικό κατεστημένο. Ένα κλίμα υστερίας και απόγνωσης έχει συμπαρασύρει τα τρία κύρια κόμματα και μεγάλα τμήματα των μέσων ενημέρωσης, καθώς προσπαθούν να σταματήσουν τον Farage.

Τα ορθολογικά επιχείρημα έχουν αντικατασταθεί από μια μορφή Μακαρθισμού, και η πολιτική συζήτηση με παιδαριώδεις προσβολές. Έτσι, μας λένε ότι οι αφίσες της εκστρατείας του UKIP, που εκθέτουν τις καταστροφικές επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης είναι «ρατσιστικές».


Έψαξαν και βρήκαν αυτή την φωτογραφία του 22χρονου Alex Wood υποψηφίου του UKI, για να αποδείξουν τον "ρατσισμό". Ο Wood διώχθηκε από το κόμμα
Ομοίως, μια ψεύτικη καταιγίδα παράγεται από ανθρώπους που βγάζουν στην δημοσιότητα σχόλια σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και από τα πιο σκοτεινά μέλη του UKIP. Σε ένα τέτοιο κλίμα κυνηγιού μαγισσών και καλλιέργεια ενοχής, κάθε αμφιλεγόμενη παρατήρηση ή πονηρή συμπεριφορά από έναν υποστηρικτή του UKIP προβάλλεται ως αντιπροσωπευτική συνολικά του κόμματος.


Αλλά όλη αυτή η τακτική εκτόξευσης λάσπης απέτυχε θεαματικά. Η επίθεση το μόνο που κατάφερε ήταν να ενισχύσει την άνοδο του UKIP, όπως τα στοιχεία αυτού του Σαββατοκύριακου αποδεικνύουν. Αυτό επειδή οι περισσότεροι Βρετανοί είναι αγανακτισμένοι.


Το να απευθύνεις κατηγορίες περί «ρατσισμού» είναι η παλιά άσχημη τακτική που χρησιμοποιείται από τους ‘προοδευτικούς’ που θέλουν να επιβάλουν τις δίδυμες ιδεολογίες τους, αυτή της μαζικής μετανάστευσης και αυτή της πολιτιστικής πολυμορφίας. Η αποδοχή αυτών των δύο δογμάτων δεν τέθηκε ποτέ σε μια δημοκρατική ψηφοφορία ενώπιον του βρετανικού λαού. Αντ’ αυτού η δημιουργία τους επιβλήθηκε ανελέητα με τον εκφοβισμό τους αντιπάλων ώστε να σιωπήσουν και την παρουσίαση κάθε εναλλακτικής άποψης ως "προσβλητική".


Το απόλυτο αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτής της στάσης ήταν το περιβόητο ξέσπασμα του πρώην πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών του 2010, όταν ο ίδιος (off the record, ενώ δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοικτό!) χαρακτήρισε την ψηφοφόρο Gillian Duffy  μια «φανατική γυναίκα», επειδή τόλμησε να εκφράσει την ανησυχία της για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του λαού έχει πλέον βαρεθεί αυτή τη καταστολή των αντιφρονούντων.


ΦΩΤΟ: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του UKIP Δρ Bob Smith

Οι διαρκώς αυξανόμενοι εκλογείς θεωρούν τώρα απαράδεκτο να αντιμετωπίζονται ως «ρατσιστές» απλά επειδή αγαπούν την χώρα τους ή επειδή ανησυχούν για την κοινωνική επανάσταση που μαστίζει τη Βρετανία κατά την τελευταία δεκαετία. Η προσπάθεια να απεικονιστεί το UKIP ως ‘κοινωνικά απαράδεκτο’ πέτυχε μόνο να ενισχύσει την δυναμικότητα του μηνύματος του Farage : ότι θέλει να ανακτήσει την ελευθερία μας από την αντι -βρετανική, υπέρ της ΕΕ πολιτική τάξη που περιφρονεί τις ίδιες τις έννοιες της ελευθερίας του λόγου, του έθνους και της δημοκρατίας.


Η αύξηση των ποσοστών του UKIP είναι η πεμπτουσία της εξέγερσης των Βρετανών ενάντια στην αστυνομία της σκέψης, των επιτρόπων των φυλετικών σχέσεων, των  δογματικών της ποικιλομορφίας και των προπαγανδιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αντι-UKIP προσπάθειες του κατεστημένου αποπνέουν επίσης την βρωμερή δυσωδία της υποκρισίας.


Γιατί οι υποτιθέμενες αμαρτίες του κόμματος από κάποιες ατυχείς εκφράσεις ή κακή διοίκηση ωχριούν μπροστά στις δραστηριότητες των κατεστημένων φορέων του Westminster και των Βρυξελλών.


Δεν ήταν το UKIP που κυβέρνησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ή έστειλε τα βρετανικά στρατεύματα να πεθάνουν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ή παρήγαγε έναν περίεργο φάκελο για να δικαιολογήσει έναν παράνομο πόλεμο ή σπατάλησε δισεκατομμύρια για να ενισχύσει διεφθαρμένα καθεστώτα.


Δεν ήταν το UKIP που συνέπραξε στην μακροχρόνια συγκάλυψη της παιδεραστίας του μακαρίτη βουλευτή των Φιλελεύθερων Δημοκρατών (Lib Dem) Sir Cyril Smith (φώτο). Είναι η ΕΕ και όχι το UKIP, οι λογαριασμοί της οποίας έχουν αποτύχει να δώσουν ένα καθαρό νομοσχέδιο της υγείας για 18 χρόνια από τους ελεγκτές, λόγω των κατά συρροή καταχρήσεων και της κακοδιαχείρισης.


Φανταστείτε την βροντερή κατακραυγή που θα υπήρχε αν ο Nigel Farage ήταν ο κορυφαίος αξιωματούχος σε έναν οργανισμό που συνδέονταν με ένα δίκτυο υποστήριξης παιδεραστών. Αλλά αυτός είναι ο αναφερόμενος φάκελος της Harriet Harman, αναπληρωτή αρχηγού του Εργατικού Κόμματος και του συζύγου της Jack Dromey, του σκιώδη υπουργού τοπικής αυτοδιοίκησης.


Έχουμε ακούσει πολλά για ακραία σχόλια από μέλη του UKIP στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ας θυμηθούμε ότι η Diane Abbott των Εργατικών (φωτο) έχει αναμφισβήτητα κάνει ρατσιστικά σχόλια μιλώντας για "ξανθιές, γαλανομάτες" Φιλανδές νοσοκόμες που παίρνουν τις θέσεις εργασίας σε τοπικό νοσοκομείο και για την πίστη της ότι οι «λευκοί άνθρωποι αγαπούν να παίζουν το διαίρει και βασίλευε».


Η μεγάλη ειρωνεία του UKIP είναι ότι οφείλει την επιτυχία του στο πολιτικό κατεστημένο. Αν τα κύρια κόμματα δεν χλεύαζαν τις απόψεις των ανθρώπων για τόσο πολύ καιρό, ιδίως σχετικά με τη μετανάστευση και την ΕΕ, τότε το κόμμα του Farage δεν θα είχε ποτέ κερδίσει έδαφος.


Το κατεστημένο είναι έτοιμο να πληρώσει ένα βαρύ δίκαιο τίμημα για αυτή την περιφρόνηση.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
http://greeknation.blogspot.gr/2014/05/nigel-farage.html

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ


 
Ο Δρόμος είχε τη δική του ιστορία, ήταν μια λέξη μοναχά “Ελευθερία”
Ο στόχος κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος είναι η υποταγή της πλειοψηφίας μέσω της στέρησης γνώσης και έκφρασης. Σε αυτό το πλαίσιο δράσης, το υπερόπλο που ονομάζεται γλώσσα πρέπει να παραμείνει κτήμα μιας Ελίτ. Οι μάζες πρέπει να στερηθούν τον τρόπο δημιουργικής και ελεύθερης έκφρασης ώστε η νόηση και η παιδεία τους να είναι απόλυτα ελεγχόμενες και στείρες. Γι’ αυτό παραδοσιακά κάθε προοδευτική κίνηση είχε ως βασικό αίτημα την παιδεία, όχι ως προς τα κονδύλια αλλά το δικαίωμα ελευθερης διακίνησης της Γνώσης.
Το φαινόμενο ελέγχου της ανθρώπινης επικοινωνίας είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Στην Ελλάδα όμως ο χώρος της παιδείας ήταν ανέκαθεν στο στόχαστρο για συγκεκριμένους λόγους που επικεντρώνονται στη ιδιαίτερη φύση της Ελληνικής γλώσσας:
Η Ελληνική κατέχει την πρώτη θέση στο βιβλίο Γκίνες με 5,000,000 λέξεις και άνω των 80 εκατομμυρίων λεκτικών τύπων. Αντίστοιχα η Αγγλική έχει μόλις 490,000 λέξεις. Ακόμα και βάσει του μοντέρνου λεξικού Webster, η Αγγλική γλώσσα φαίνεται να έχει δανειστεί πάνω από 40,000 Ελληνικές λέξεις. Φανταστείτε ότι από όλες τις Σλαβικές διαλέκτους μαζί έχει δανειστεί μόλις 34 (!) ενώ λ.χ από την Τουρκική 57. Αντίστοιχη και μεγαλύτερη είναι η επιρροή στην Γαλλική, που οδήγησε τον Γάλλο ιστορικό J.P. Vernant να δηλώσει ότι “οι Έλληνες μας εφηύραν” (1997).
Η ίδια πολιτική ακρωτηριασμού Εθνικών γλωσσών όπως είπαμε είναι παγκόσμια πρακτική εμπνευσμένη από την απάνθρωπη ιμπεριαλιστική Βρεταννική αποικιοκρατία που συνεχίζεται από την πλανητική πλέον αυτοκρατορία του καπιταλισμού. Ο άμεσος στόχος είναι εμφανής: Η αποδυνάμωση της ανθρώπινης έκφρασης και σκέψης δημιουργεί τον ιδεατό υπήκοο του νέου καθεστώτος όπου αυτοσκοπός είναι η ταύτιση της ευτυχίας όχι με τη δημιουργία αλλά την κατανάλωση. Ποιά πολυεθνική άραγε δεν θα ονειρευόταν ένα παγκόσμιο πελατολόγιο όπου η διανομή των προϊόντων της θα γινόταν χωρίς αντίδραση ή αμφισβήτηση;

Εκεί αποσκοπούσαν και οι εγκάθετοι της “διανόησης” με αριστερή προβιά που προσπάθησαν έντεχνα να συκοφαντήσουν την εκάστοτε Εθνική γλώσσα προσδίδοντας της ταξικό χαρακτήρα: Ο πλούτος της γλώσσας ταυτίστηκε με τον ταξικό πλούτο ενώ ο σωστός προλετάριος έπρεπε να χρησιμοποιεί την απλοποιημένη “προλεταριακή” γραμματική. Τι γελοίος τρόπος για την ηλιθιοποίηση και υποδούλωση της πλειοψηφίας!  Το επιχείρημα όχι μόνο αυτοαναιρείται με μια μελέτη της Ποντιακής ή της Κυπριακής διαλέκτου (τι πλούτος) αλλά και από την φύση της ταξικής πάλης με Μαρξιστική ή άλλη προσέγγιση.
Ο ίδιος ο Στάλιν το 1950 διαβλέποντας τη σύνδεση καπιταλισμού – εκφυλισμού της γλώσσας έγραψε:
Δεν υπάρχει γλώσσα ταξική, γλώσσα του λαού παρά μόνον γλώσσα εθνική. Υπαρχει δημοτική που πρέπει σταδιακά να παραμεριστεί προς όφελος της ιστορικής εθνικής γλώσσας” και συμπληρώνει ” Ισχυρίζονται (οι εγκάθετοι) πως κάθε ταξική γλώσσα έχει την ταξική γραμματική της ήτοι προλεταριακή γραμματική και αστική γραμματική. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Στην εθνική γλώσσα υποτάσσονται οι διάλεκτοι ως κατώτερες μορφές“. (Περί Γλωσσολόγων, 28/7/1950).
Ιδιαίτερα γλώσσες όπως η Ελληνική και η Κινέζικη, οι μόνες ζώσες εδώ και 4,000 χρόνια σύμφωνα με τον Ισπανό ιστορικό Francisco Adrados, αποτελούν μήτρα δημιουργίας ευρύτερου πλέγματος γλωσσών που σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη Μητρική. Κατά τον Adrados οι περισσότερες γλώσσες του πλανήτη σήμερα θεωρουνται κρυφοελληνικές γεγονός που αποδεικνύεται από τα τμήματα Ελληνικών σπουδών ανά τον κόσμο.

Thomas Macaulay
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ιμπεριαλιστικού σχεδιασμού είναι η περίπτωση της Ινδίας και των Σανσκριτικών. Τα Σανσκριτικά είναι η μήτρα των 150 και πλέον διαλέκτων που ομιλούνται στην Ινδία και θα μπορούσε να είναι η ενωτική Λαϊκή γλώσσα, όπως ακριβώς έγινε στο Ισραήλ με την αρχαία Εβραϊκή). Εκεί ανέλαβε δράση ο βαρώνος Θωμάς Μακώλαιυ (Thomas Babington Macaulay, 1800 – 1859) ο αποκαλούμενος Πάπας της Βρεταννικής παιδείας των Ινδιών. Οργάνωσε την παιδεία της κατεχόμενης χώρας με σκοπό την κατασκευή μιας ελίτ Ινδών Εξευρωπαϊσμένων κλώνων. “Μιας τάξης ανθρώπων που θα είναι οι ενδιάμεσοι φορείς μεταξύ ημών, των επικυριάρχων και των εκατομμυρίων που διοικούμε“. Ένα “Κολωνάκι” λοιπόν με σκοπό να δυτικοποιήσει παιδεία, συνήθειες και ήθη. 
Αυτό ακριβώς το Κολωνάκι (με την ομώνυμη έδρα μάλιστα!) που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, για το οποίο διατέθηκαν πακτωλοί χρημάτων με σκοπό την αντίστοιχη εξευτελιστική διάβρωση. Επιστρατεύτηκαν απίστευτες περσόνες τύπου Κωστόπουλου για να περάσουν ένα life – style γκλαμουριάς και αγαμίας με όπλο την αμορφωσιά. Το “θέλω να γίνω σιτάρ“, αστείρευτη πηγή γέλιου στις παλιές Ελληνικές ταινίες έγινε επίσημη γλώσσα του Αθηναϊκού νεοαστικού κράτους και προωθήθηκε στους ιθαγενείς με χάντρες (πολύχρωμα εξώφυλλα) και τσόντα. Καρπαζοεισπράκτορες και λοβοτομημένοι Αυνάνες καθιερώθηκαν σαν status symbol με κοινό παράγοντα την ακρωτηριασμένη δυνατότητα έκφρασης και άφθονο χρήμα.Αποτέλεσμα;
Σύμφωνα με πρόσφατη μέτρηση της Alco για το Ινστιτούτο επικοινωνίας, το 64,8% των κατοίκων της Αττικής χρησιμοποιεί ξενικές λέξεις στην καθημερινή του ομιλία! Το ποσοστό πέφτει αισθητά στην επαρχία, αλλά είπαμε, γεωγραφικό το “Κολωνάκι” των συμπλεγματικών.
Ποιά Αριστερά; Το υπόβαθρο αυτής της εξαθλίωσης είχε θεμελιωθεί νωρίτερα βέβαια με τις απίστευτες ενέργειες του 1910 αλλά κυρίως του 1976 όπου η Ελληνική Δεξιά έδειξε το απεχθές της πρόσωπο ακρωτηριάζοντας την Ελληνική γλώσσα με την προκλητική ανοχή της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς που από θεματοφύλακας της ελεύθερης και ποιοτικής παιδείας, έγινε δεκανίκι του καπιταλισμού ακυρώνοντας αγώνες δεκαετιών. Το “ψωμί, παιδεία, ελευθερία” έγινε “φεράρι για τους πρυτάνεις, κλειστό πανεπιστήμιο και φασισμός στα ιδρύματα”. Το ταγάρι της Πόπης Τσουκάτου (αντιφασιστική, αντιιμπεριαλιστική πρωτοβουλία) έγινε Λουί Βιτόν και βόλτες μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου. Powered by Siemens.
Το έγκλημα έγινε με την συνενοχή των καπηλευτών της γενιάς του Πολυτεχνείου και οδήγησε τον Κορνήλιο Καστοριάδη να δηλώσει αηδιασμένος:  ” Αν δεν θέλετε κύριοι του υπουργείου να κάνετε φωνητική ορθογραφία τότε πρέπει να αφήσετε τους τόνους και τα πνεύματα γιατί αυτοί που τους βάλανε ήξεραν τι έκαναν. Δεν υπήρχαν στα αρχαία Ελληνικά γιατί απλούστατα υπήρχαν μέσα στις ίδιες τις λέξεις. Αυτά τα κτήνη, τα τετράποδα που έκαναν αυτές τις μεταρρυθμίσεις δεν ξέρουν τι είναι γλώσσα. Η κατάργηση των τόνων και των πνευμάτων είναι η κατάργηση της ορθογραφίας που τελικά είναι η καταστροφή της συνέχειας. Ήδη τα παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν Καβάφη, Σεφέρη, Ελύτη γιατί αυτοί είναι γεμάτοι από τον πλούτο των αρχαίων Ελληνικών. Δηλαδή πάμε να καταστρέψουμε ότι χτίσαμε. Αυτή είναι η δραματική μοίρα του σύγχρονου Ελληνισμού”. Βόλος, 1989.
Επιμένουμε σε αυτή τη χώρα να ζούμε σε έναν μίζερο μικρόκοσμο με μίζερες επιδιώξεις που συνεπάγονται μίζερα όνειρα. Έτσι και στο θέμα της ΕΕ δεν έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε ένα παράρτημα μιας πολυεθνικής που αν θέλει να έχει τη στοιχειώδη ευημερία για τους πολίτες της πρέπει να αγωνιστεί για το εδώ μαγαζί και όχι για τις ιδεοληψίες ή τα κομματικά συμφέροντα του καθενός. Τρανταχτό παράδειγμα των αρλεκίνων που στέλνουμε στην Ευρωβουλή (και φαίνεται μας αντιπροσωπεύουν επάξια) είναι η αντίδραση των Ελλήνων ευρωβουλευτών στην πρόταση Ισπανών (!!) συναδέλφων τους να ψηφιστεί η Αρχαία Ελληνική ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ. Την αγνόησαν επιδεικτικά και τις τρεις φορές που κατατέθηκε!
Ναι μεν ο επερχόμενος παγκόσμιος πολιτισμός αποσκοπεί στην επιβολή μιας παγκόσμιας γλώσσας, είναι όμως στο χέρι μας, στην καθημερινότητα μας να δράσουμε όχι ως ανάχωμα αλλά ως δημιουργοί και ενεργοί φορείς ενός πολιτισμού βασιζόμενου στην Ανθρωπιστική παιδεία που μας έχουν στερήσει. Και ο αγώνας αυτός είναι απλός, καθημερινός και όμορφος.
Πηγές:
Αντώνης Κουνάδης, Η Ελληνική γλώσσα ανά τον κόσμο: παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Εφημερίδα “Το Παρόν”
“Ενδιάμεση Περιοχή”, τ. 12, 1999
Δημήτρης Κιτσίκης, “Για μια παγκόσμια Γλώσσα”, π. Τρίτο Μάτι, τ.168
http://www.visaltis.net/2014/04/h.html

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
me1 
Η ΖΩΗ ΑΝΗΚΕΙ ΕΣΕΝΑ
Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΠΑΡΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
self40

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: http://www.thephilosophyofliberty.com/
me1
peristeri 


http://alfeiospotamos.gr/?p=4284

ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ & goldenboy

10168115_1471955216372004_6165683509910467873_n
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
ο παραλήπτης πρέπει υποχρεωτικά να παράσχει στον αποστολέα λήψη δεδομένων, τον διακομιστή (server) διαδικτυακό σύνδεσμο της παραλήπτριας τράπεζας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (COMPANY ADDRESS) : ……………………..……………………..…………………
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (REGISTRATION NUMBER): ……………………..……………………..……………..
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK NAME): ……………………..……………………..……………………..………….
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK ADDRESS) : ……………………..……………………..……………………..…..
BANK SWIFT : ……………………..……………………..……………………..…………
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (BANK ACCOUNT NUMBER): ……………………..……………………..…………….
BANK IBAN: ……………………..……………………..……………………..……………
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (BENEFICIARY ACCOUNT) (Euro): ……………………..……………………..…….
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK OFFICER): ……………………..……………………..……………………..…….
ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ (GLOBAL SERVER ID): ……………………..……………………..……………………..
ΙΡ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ (GLOBAL SERVER IP): ……………………..……………………..……………………
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ (TRANSACTION ID): ……………………..……………………..……………………..…..
IMAD NO: ……………………..……………………..……………………..………………..
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ COMMON ACCOUNT NUMBER: ……………………..……………………..……….
ΙΡ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVING SERVER IP): ……………………..……………………..……………………
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVING SERVER ID): ……………………..……………………..………………….
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (UNIQUE TRANSACTION) ……………………..……………………..…………………….
ΑΝΑΦΟΡΑ (REFERENCE): ……………………..……………………..……………………..…………….
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (WEB LINK) : ……………………..……………………..……………………..……………….
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ACCESS CODE) : ……………………..……………………..……………………..………
————————–————————–————————–————————–————————–————————–————————–
Αφού ο αποστολέας (sender) λάβει τα παραπάνω στοιχεία από τον παραλήπτη (receiver) θα ολοκληρώσει και θα υπογράψει το συμβόλαιο. Παρακαλώ προσέξτε το επόμενο θέμα
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
= CONTRACT MUST BE ASSUMED BY THE BANK RECEIVING =
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (ΜΟU) MEMORANDUM OF UNDERSTANDING
Αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) την …………..,………..………
Ανάμεσα:
ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ
και
……………………..……………………..…………….
Διεύθυνση ……………………..……………………..……., .
Ηλεκτρονική Διεύθυνση EMAIL:……………..@…………….
Κινητό Τηλέφωνο ……………………..
Αντιπροσωπευόμενου από …………………………………………Αριθμός Διαβατηρίου …………………….
ΩΣ ΠΑΡΟΧΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΟΘΟΝΗΣ
Οι διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθηθούν από τον Πάροχο, Αξιωματούχο Ασφαλείας της Τράπεζας ( Provider Bank Security Officer) να προχωρήσουν με αυτή την συναλλαγή.
Για να εκτελέσουν την συναλλαγή επιτυχώς το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλες τις συμβαλλόμενες πλευρές και όλοι οι κωδικοί πρέπει να συμπληρωθούν στο ΕΚΘΕΜΑ 3 (“EXHIBIT 3”). Αυτοί οι κωδικοί θα αποσταλούν στον κ. ………………. , ο οποίος είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο και την χρήση.
Ο ΠΑΡΟΧΟΣ (PROVIDER) φέρει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη αυτής της συναλλαγής, Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ (RECEIVER) φέρει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη της λήψης των κεφαλαίων και μόλις η λήψη (download) ολοκληρωθεί, τα χρήματα θα διανεμηθούν και θα πληρωθούν σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που έχουν οριστεί σε αυτό το συμβόλαιο. Θα ακολουθηθούν οι όροι που έχουν οριστεί σε αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ (RECEIVER)και Ο ΠΑΡΟΧΟΣ (PROVIDER)
Συμφωνούν να περάσουν σε έναν διακανονισμό συνεργασίας σε μία κοινή επιχείρηση (Joint Venture), υπό συγκεκριμένες συνθήκες για το αμοιβαίο τους όφελος.
Οι γενικές συμφωνίες είναι οι εξής:
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ (OBJECTIVE):
Ο αντικειμενικός σκοπός αυτού του μνημονίου (MOU) είναι να θέσει ένα πλαίσιο για την σχέση ανάμεσα στον ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVER , PAYMASTER) και στον ΠΑΡΟΧΟ ( PROVIDER) οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν σε οικονομικές συναλλαγές για τις οποίες ο ΠΑΡΟΧΟΣ διαθέτει ένα Σημαντικό ποσό κεφαλαίων προς χρήση για ανθρωπιστικές και οικονομικές εργασίες υπό μελέτη και εξέλιξη (Humanitarian and economic Projects).
1. Όλες οι πλευρές αναγνωρίζουν ότι αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) θα θέσει την εξέλιξη και διαδικασία της συνεργασίας ούτως ώστε να δημιουργήσει μία πιθανή επιχείρηση η οποία θα οδηγήσει σε αμοιβαίες πιθανότητες, όρους και συνθήκες στο παρόν συμφωνητικό καθώς και σε άλλες χρήσιμες και πολύτιμες αντιμισθίες, η απόδειξη και επάρκεια των οποίων αναγνωρίζεται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ :
1. Όλες οι εμπλεκόμενες Πλευρές συμφωνούν σε μία πρόσφορη Αμοιβαία Εχεμύθεια ιδιοκτησιακών πληροφοριών που σχετίζονται με αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) και στο ότι θα σεβαστούν την εμπορική εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που παρέχονται από την κάθε εμπλεκόμενη πλευρά και οποιεσδήποτε βασικές νομικές υποχρεώσεις, και πως αυτή η συμφωνία θα είναι δεσμευτική για τις πλευρές αυτές εν προκειμένω, και τους αντιπροσώπους, συμβούλους, συνεταίρους, εντολοδόχους και συνδέσεις αυτών.
2. Όλες οι εμπλεκόμενες Πλευρές συμφωνούν ότι έχουν την υποχρέωση να τηρήσουν όλες τις υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες, συμφωνίες μετόχων, αναλήψεων (έργων), υποχρεώσεις και δεσμεύσεις τις οποίες έχουν εντός αυτής της συμφωνίας με την υπογραφή του Μνημονίου Συμφωνίας (MOU).
3. Αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) μπορεί μόνο να τροποποιηθεί εάν μία τέτοια τροποποίηση έχει αποδεδειγμένη γραπτή μαρτυρία και υπογράφεται από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και των δύο πλευρών εν προκειμένω τραπεζικών αποδεκτών.
4. Όλες οι Πλευρές συμφωνούν ότι καμία πλευρά δεν μπορεί να εκχωρήσει αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της άλλης Πλευράς.
5. Όλες οι Πλευρές συμφωνούν ότι τα δελτία τύπου και άλλες δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τις υποθέσεις νέας επιχείρησης και/ή τους επενδυτές της, θα γίνονται μόνο με γραπτή συγκατάθεση και των δύο Πλευρών.
Προϋποθέσεις:
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα κανονίσει με μία τράπεζα να ανοίξει έναν Συντεχνιακό Τραπεζικό Λογαριασμό Καταπιστεύματος (CTBA) και έναν Συντεχνιακό Τραπεζικό Λογαριασμό Εμπορίου (CCBA) για όλα τα κεφάλαια που θα μεταφέρονται ηλεκτρονικά. Όλα τα μεταφερθέντα κεφάλαια θα κατατίθενται αρχικά στον CTBA κι έπειτα θα ελευθερώνονται στον CCBA για περαιτέρω διανομή που απαιτείται για οικονομικές και ανθρωπιστικές επιχειρήσεις.
Όπως ανωτέρω αναφέρθηκε, έκαστη και κάθε μεταφορά μετρητών θα πρέπει να κατατίθεται στον Λογαριασμό Καταπιστεύματος CTBA. Τα τοις μετρητοίς κεφάλαιά μας θα είναι ελεύθερα, καθαρά, και διαθέσιμα για άμεση μεταφορά από τον CTBA στον CCBA για να δαπανηθούν από τους υπογράψαντες για κάθε και όλες τις αμοιβές τραπέζης, προμήθειες, χρηματοδότηση έργων και άλλες υποχρεώσεις σύμφωνα με τιμολόγια ή ειδικές οδηγίες μετά την μεταφορά.
α) Ο ΠΑΡΟΧΟΣ είναι ……………………..……….., Διεύθυνση……………..……………..
Αριθμός κινητού τηλεφ.:……………………. Εκπροσωπούμενους από τον κο……………….
Αριθμ. Διαβατηρίου…………..
Και
β) Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ είναι : (ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ και λεπτομέρειες )
ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
Διά τούτο τώρα αυτή η συμφωνία μαρτυρεί πως λαμβανομένων υπ’ όψιν των προϋποθέσεων και συμβαλλομένων που εμπεριέχονται στο παρόν και άλλων εν ισχύ και αξιόλογων μελετών που δεν είναι απαραίτητο να απαγγελθούν στο παρόν, η λήψη και η “περί ού” επάρκεια αναγνωρίζεται από τις πλευρές, οι πλευρές συμβάλλουν και συμφωνεί η μία με την άλλη ως ακολούθως :
1. Διορισμός
Ως υπόκειται στους όρους και συνθήκες αυτού του Συμφωνητικού, ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ και ο ΠΑΡΟΧΟΣ
θα ενεργούν μαζί ώστε να αλληλοβοηθούνται προκειμένου να διοικούν και διευκολύνουν την εγκαθίδρυση, παραγωγή και οικειοποίηση της αμοιβαία απαιτούμενης χρηματοδότησης και επιχείρησης κεφαλαίου, και διά του παρόντος όλες οι Πλευρές αλληλο-διορίζονται ως επιχειρησιακοί συνέταιροι και συμφωνούν να επιτελέσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες όσον αφορά στα Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά S2S, WEB-LINK (Διαδικτυακή Σύνδεση) προς εγκαθίδρυση ενός επιτυχούς Μνημονίου Συμφωνίας (MOU) .
2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επενδύσεων και Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά.
α) Τα Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά αποτελούνται από Κεφάλαια σε Μετρητά και θα σταλούν μέσω S2S, WEB-LINK ενδοτραπεζικό σύστημα μέσω ……………………..…… ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
β) Τα συνήθη επενδυμένα κεφάλαια θα ληφθούν στον λογαριασμό ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ υπέρ του : …………………, Με μεταφόρτωση (Download), ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα μεταφέρει XX% των κεφαλαίων σ’ έναν λογαριασμό/υπολογαριασμό για επένδυση στο όνομα του …………………………, ή σε : ειδικές οδηγίες μετά την μεταφόρτωση, σύμφωνα με τιμολόγια μέσα σε 48 ώρες. Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα λάβει τιμολόγια μετά την μεταφόρτωση για την πληρωμή του XX% των Ληφθέντων Κεφαλαίων.
Οι Πλευρές μπορούν ν’ αποφασίσουν από κοινού για την τελική επένδυση αυτών των κεφαλαίων.
Οι Υπηρεσίες διοίκησης Καταπιστεύματος και οι Υπηρεσίες Eπιχείρησης είναι οι επαγγελματικές υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τον ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στον ΠΑΡΟΧΟ, σύμφωνα με αυτό το Συμφωνητικό και όσον αφορά στην λήψη των κεφαλαίων από τον διακομιστή (Server) στο ποσόν των 10 (ΔΕΚΑ) Δισεκατομμυρίων Ευρώ με μεταφορά χρημάτων από επένδυση σε επένδυση και επέκταση (roll & extension)
γ) Τέτοια ποσά – αφαιρουμένων των τραπεζικών αμοιβών, προμηθειών και αμοιβών συμβούλου που συμποσούνται συνολικά στο XX% των Ληφθέντων κεφαλαίων – θα παραδοθούν στον λογαριασμό του δικαιούχου στο (Εκθεμα 1) ( Exhibit 1).
3. Επεξηγήσεις και Συμφωνίες
α) Oι συμβαλλόμενες πλευρές δεν επιδιώκουν να οργανώσουν ή δημιουργήσουν εταιρεία, ασφάλεια, συνεταιρισμό, ταμείο, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (ΕΠΕ), ή κάποια άλλη οντότητα, σύστημα ή κανονισμό, θεωρούμενα ως μία ξεχωριστή φορολογητέα οντότητα. Επιπλέον, η συμμετοχή που δημιουργείται στο παρόν δεν θα επιφέρει οποιαδήποτε άλλη ευθύνη ή υποχρέωση για εκάστη πλευρά, εκτός από αυτές που υποδεικνύονται εδώ μέσα.
β) Κατά τη διάρκεια ύπαρξης αυτού του Μνημονίου Συμφωνίας (MOU), οι πλευρές αντίστοιχα θα έχουν την ευθύνη των ακόλουθων καθηκόντων:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
A) Η τράπεζα του Παραλήπτη θα στείλει τους κωδικούς μέσω του Παραλήπτη, προς εκτέλεση της συναλλαγής. Aπαξ η τράπεζα του αποστολέα έχει ελέγξει την ακεραιότητα και ορθότητά τους, θα μεταφέρουν ηλεκτρονικά (upload), χρήματα σε δόσεις, και τα ποσά που καθορίζονται στο συμβόλαιο και ταυτοχρόνως θα προχωρήσουν στην πίστωση του λογαριασμού του δικαιούχου και θα παράσχουν στον διακομιστή του παραλήπτη τα IPS και κωδικούς για την μεταφόρτωση (download)..
B) Aπαξ τα χρήματα κατεβούν και ληφθούν, η παραλήπτρια τράπεζα θα μεταφέρει τα χρήματα στον λογαριασμό του παραλήπτη. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση μετά την επιβεβαίωση λήψης των χρημάτων στον λογαριασμό. Η παραλήπτρια τράπεζα θα μεταφέρει μέσα σε X ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ( XX ώρες) στον ΠΑΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ XX% των κεφαλαίων στον λογαριασμό για επένδυση (ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ) (RESERVED) για ……………………..……. και XX% των ληφθέντων κεφαλαίων, θα παραμείνει στον λογαριασμό του παραλήπτη για περαιτέρω επενδύσεις, προς πληρωμή προμηθειών και /η αμοιβών που σχετίζονται με αυτήν την συναλλαγή.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να λάβει τα κεφάλαια σε μορφή μετρητών στο καθορισθέν ποσόν/υπολογαριασμό αμέσως μετά την αμετάκλητη μεταφόρτωση (Download). Μετά από XX ώρες, άπαξ τα κεφάλαια θεωρηθούν κατοχυρωμένα, τα κεφάλαια θα σταλούν στον κρατημένο λογαριασμό του ΠΑΡΟΧΟΥ ή σύμφωνα με ειδικές οδηγίες μετά την μεταφόρτωση (Download) ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ .
4. Αποζημιώσεις και Αμοιβές
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ πληρώνεται για υπηρεσίες αμέσως μετά την αμετάκλητη μεταφόρτωση downloading των S2S, διαδικτυακών συνδέσμων (WEB-LINK) κεφαλαίων πριν την μεταφορά στον καθορισθέντα λογαριασμό. Οι αμοιβές για υπηρεσίες επαγγελματικών συμβούλων θα είναι :
ΕΙΚΟΣΙ της εκατό % (XX%) συμπεριλαμβανομένων όλων των αμοιβών συμβούλων, προμηθειών, τραπεζικών αμοιβών και μελλοντικών επενδύσεων. Ένα IMFPA θα υπογραφεί και από τις δύο πλευρές για Προμήθεια Συμβούλων.
Η πληρωμή θα αφαιρεθεί απ’ευθείας από την τράπεζα από τα ποσά που θα μεταφορτωθούν (download) από τον διακομιστή (Server) ή στον κοινό λογαριασμό.
Το ποσό που αφορά στο Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) Προϋπολογισμός Έργου (Project Budget) είναι 10 (ΔΕΚΑ) Δισεκατομμύρια Ευρώ (EURO) με μεταφορά χρημάτων από επένδυση σε επένδυση και επέκταση (roll & extension) και XX% αυτού του ποσού θα μεταφερθεί στον προοριζόμενο λογαριασμό/υπολογαριασμό (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) (RESERVED) στο όνομα του ΠΑΡΟΧΟΥ ή θα ακολουθήσει τιμολόγια μέσα σε XX ώρες από τη στιγμή της μεταφόρτωσης (download time). Συντεταγμένες του Λογαριασμού/Υπολογαριασμού (Coordinates of Account/Subaccount) θα μεταβιβαστούν ξεχωριστά για σύμφωνα με τα τιμολόγια ( invoices ).
Πρώτη Δόση (First tranche):………………………(……………….) Ευρώ Euro.
Περαιτέρω Δόσεις επί το πλείστον ……………………(.……………………..……..) Ευρώ Euros κάθε δύο μέρες.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ και η τράπεζά του ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ να παράσχουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πληρωμή των XX% της ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ του ΠΟΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗΣ στον προτεινόμενο τραπεζικό λογαριασμό του ΠΑΡΟΧΟΥ σύμφωνα με τα τιμολόγια σε XX ΩΡΕΣ μετά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης. Στον ίδιο χρόνο θα πρέπει να πληρώσει την αμοιβή όπως αυτή ορίζετε στο IMPFA.
5. ΟΡΟΙ
α) Λόγω της υψηλής εμπιστευτικότητας και της ιδιοκτησιακής φύσης της χρηματοδότησης, οι επενδυτικές και οι διαχειριστικές διαδικασίες καθώς και οι εμπλεκόμενες οντότητες και οι όροι αυτής της Συμφωνίας θα είναι διαρκείς.
β) Στην περίπτωση που οποιαδήποτε πλευρά επιθυμεί να βελτιώσει την συμφωνία ή να την διακόψει, αυτό θα πρέπει να γίνει γραπτώς σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις συνήθεις και διαφόρων ειδών προϋποθέσεις Εμπιστευτικότητας (Non-Circumvention)
γ) Εκτός κι αν διατυπωθεί διαφορετικά, αυτή η συμφωνία θα είναι αναπόσπαστο μέρος κατά βάση μιας μόνιμης συνεργασίας η οποία ανανεώνεται αυτόματα με κάθε συναλλαγή.
δ) Η συμφωνία είναι εκτελεστέα υπό τους νόμους της Ελβετίας και τους διεθνείς νόμους. Αυτό το εργαλείο ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές σύμφωνα με το υπό συζήτηση θέμα και τους όρους και κανονισμούς δεν δύναται να τροποποιηθεί περαιτέρω παρά μόνο αν συμφωνηθεί γραπτώς και από τις δύο πλευρές.
ε) Αυτή η συναλλαγή άγεται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν δύναται να ερμηνευτεί ή να χαρακτηριστεί σύμφωνα με την νομοθετική πράξη περί ασφαλείας του 1934 των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή εντεύθεν ανανεώσεων αυτής, ως τροποποίηση, ή από νόμους οποιασδήποτε άλλης χώρας.
στ) Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφωνούν οτι υπογράφοντας αντίγραφα αυτής της συμφωνίας θεωρούνται νομικά δεσμευμένες σαν να υπογράφουν πρωτότυπα.
6. Τραπεζικές Συναλλαγές
α) Οι τραπεζικές συντεταγμένες (banking coordinates) της Πρώτης Πλευράς θα δοθούν σε αυτή τη Συμφωνία, αυτό απαιτείται για μεταφορά ηλεκτρονικών δεδομένων (uploading) στο σύστημα του αποστολέα για την πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του αποδέκτη.
β) Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ συμφωνεί στο να συνδράμει στην εγκαθίδρυση νέων τραπεζικών λογαριασμών ή τραπεζικών υπηρεσιών που ενδέχεται να είναι κατάλληλες ή απαραίτητες σύμφωνα με αυτήν την συγκεκριμένη συναλλαγή.
Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ υποχρεούται να παραμείνει στην τράπεζα κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης της συναλλαγής (downloading) και πρέπει να ενημερώνει τον Πάροχο (Provider) για την κατάσταση της διαδικασίας. Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς δεδομένων ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ καλείται από τον ΑΠΟΔΕΚΤΗ να ανοίξει και να υπογράψει τον λογαριασμό του στην τράπεζα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΓΙΑ ΤΗΝ Ei-End Μνημοσυνη

http://alfeiospotamos.gr/?p=4290
Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters