Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

"Μέλλον" σημαίνει (μόνον) "Ελλάδα"

Από τις ελάχιστες φορές, κατά τις οποίες αγοράζω το χαλινάρι πριν το άλογο, θα είναι ετούτη εδώ. Θα είναι, ίσως, και η μοναδική φορά, κατά την οποία από μένα θα διαβάσετε αλήθειες "εξ αποκαλύψεως". (Δεν πιστεύω να διαφωνείτε πως μέχρι στιγμής σας παρουσιάζω μονάχα "ασκήσεις λογικής"!)
Αποξυόμενος, λοιπόν, στη γκλίτσα του τσοπάνη, ως φιλοδοξών να εκτοπίσω τον Αρμάνδο Δελλαπατρίδη από την κορυφή των γραφικών, ή και να φάω φτύσιμο από σύσσωμο το εγχώριο εκλογικό σώμα (μαζί και την πιτσιρικαρία των σχολείων), αναλαμβάνω την τρομερή ευθύνη να σας πω -να σας αποκαλύψω, ακριβέστερα- δυό πραγματάκια γιά το μέλλον της χώρας μας... όπως δεν το φανταστήκατε ποτέ.
Μπορεί να με κατατάξετε μαζί μ' εκείνους τους φαντασιόπληκτους, που επίσης πουλούσαν / πουλάνε αλήθειες εξ αποκαλύψεως, γιά δήθεν υπεροργανώσεις με υπερόπλα και μυστικούς στρατούς από σούπερμεν... οι οποίες υπεροργανώσεις δεν εμφανίζονται ούτε γιά καφέ στην Αρετσού. Και οι οποίες "υπεροργανώσεις" πεθαίνουν μαζί με τους φελλούς που τις φαντάστηκαν... ενώ στο μεταξύ τα φαντάσματα αυτά αδυνατούν να υπερασπίσουν πραγματικούς Έλληνες και πραγματικές Ελληνίδες, που πεθαίνουν -εν καιρώι ειρήνης- κατά χιλιάδες από φτώχεια, αυτοκτονίες, και λοιπά απεχθή κι εντελώς αχρείαστα αίτια.
Δικαίωμά σας, και δεν θ' αντιδράσω. Πλην όμως, αγορεύειν βούλομαι. Αφήστε με να πω και το δικό μου "παραμύθι"! Στο κάτω-κάτω, εάν πέσω έξω, δεν θα πάει κανένας αθώος στη φυλακή... ούτε και σας ζητάω χρήματα έναντι "αποκαλυπτικών" βιβλίων.
Όμως, εν όψει των θυελλωδών εξελίξεων εις βάρος μας, αισθάνομαι σχεδόν υποχρεωμένος να γράψω τα σημερινά.
Η ιστορία μας ξεκινάει πολύ πίσω στον χρόνο... τότε, που συνέβη η "πτώση", που αναφέρεται στις θρησκευτικές παραδόσεις. Στο μεταξύ, η ανθρωπότητα ακολούθησε την επώδυνη (κι όχι πάντα ανοδική) πορεία της, με βοηθούς έναντι των "πτωτικών" μονάχα τους λεγόμενους Έλληνες. Και γράφω "λεγόμενους", διότι αποτελούν μεν πανάρχαιη φυλή, αλλά δεν λεγόντουσαν πάντα έτσι. Δεν λεγόμασταν πάντα έτσι!
Δεν θα επεκταθώ εδώ σε θέματα, όπως ποιοί ήταν οι πανάρχαιοι Έλληνες, πότε έδρασαν γιά πρώτη φορά βοηθώντας τους ανθρώπους, ποιοί ακριβώς ήταν οι "πτωτικοί", τί συνέβη από τότε που εξερράγη ο Φαέθων μέχρι σήμερα, κτλ.
Θα παραθέσω, όμως, έτοιμο το συμπέρασμα: πως η διαμάχη Ελλήνων και "πτωτικών" συνεχίζεται ακόμη και σήμερα - και πως έχουμε εισέλθει στην τελική της φάση. (Μόνον ένας ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει αυτό.) Όποιος χάσει, χάθηκε! Δεν υπάρχει μέλλον γιά τον ηττημένο.
Στους πολέμους και στις μάχες, λοιπόν, τα αντίπαλα Επιτελεία πάντα κάνουν σχέδια - κι εναλλακτικά σχέδια (γιά την περίπτωση που θ' αποτύχουν τα κύρια). Σήμερα, όμως, φαίνεται πως σχέδια κάνει μονάχα η αντίπαλη πλευρά, ενώ η Ελλάδα έχει μπει (εδώ και δεκαετίες) στον "αυτόματο πιλότο" - χωρίς σχέδιο μάχης, χωρίς ηγεσία, χωρίς ηγέτες... με αποτέλεσμα να τρώει τη μιά σφαλιάρα μετά την άλλη, και ν' αποδεικνύεται εν τοις πράγμασιν χωρίς προοπτικές. Χωρίς μέλλον! Τί μέλλον νά 'χει ο πεθαμένος;
Σ' αυτό το σημείο σίγουρα θα με ρωτήσετε, γιατί δεν μας τελειώνουν μία και καλή. Γιατί, ας πούμε, δεν μας πετάνε μία πυρηνική βόμβα, γιατί δεν μας επιτίθενται με όλα τα τεχνολογικώς προηγμένα μέσα μάχης που διαθέτουν;
Η απάντηση είναι πως "αυτοί" επίτηδες επιβάλλουν τον αργό μας θάνατο, επειδή το απολαμβάνουν. Έχετε δει ποτέ γάτα να τρώει ποντίκι; Εγώ έχω δει. Έ, λοιπόν, όταν το στριμωγμένο ποντίκι -αντικρύζοντας τη γάτα- ξέρει ότι την έβαψε, και η καρδιά του πάει με πάνω από 200 παλμούς το λεπτό,...
...μονάχα να βλέπατε την έκφραση της γάτας!... Δεν σας λέω τίποτ' άλλο.
Οπότε, τί κάνουμε ως λαός γιά να μην πεθάνουμε; Μεταναστεύουμε σε χώρες ξεχασμένες κι απ' τον Θεό, παίρνουμε ανά χείρας τις καραμπίνες, στέλνουμε κύματα αγάπης (μπας και συνέλθουν οι εχθροί μας), πάμε να ψήσουμε τους πλούσιους, να ρίξουνε λεφτά στην πιάτσα να στρώσουν τα πράγματα, προσευχόμαστε, ψέλνουμε όλοι μαζί, σκύβουμε το σβέρκο να μας σφάξουν ν' αγιάσουμε, τσακωνόμαστε και μεταξύ μας, γιά το ποιά μέθοδος είναι η καλύτερη; Ή, τί;
Ο Έλληνας δεν είναι παιδί της τύχης. Πέρασε -εδώ κι εκατομμύρια χρόνια- διά πυρός και σιδήρου, μάλιστα η πρόσφατη Ιστορία μας μαρτυρά πως γλυτώσαμε τον ολοκληρωτικό αφανισμό τουλάχιστον δύο φορές, και πως και τις δύο μας γλύτωσαν ...δύο ...ξένοι! (Ή έστω, φαινομενικά ξένοι.) Ασχολούμενος μ' άλλα θέματα, δεν κάθησα ποτέ να γράψω -κακώς, βέβαια- τις συνέχειες των "Αντι-παιδιών αντί-1983", να δείτε το τί και το πώς. Πάντως, κατά την ταπεινή μου γνωμούλα χρωστάμε τα μέγιστα στον Στηλίχωνα και στον "σερασκέρη" Χασάν, τον αρχηγό των γενιτσάρων το 1770. (Βάζω εισαγωγικά, διότι ο βαθμός του σερασκέρη -αρχιστρατήγου- θεσμοθετήθηκε κάπου το 1823, αν θυμάμαι καλά, όταν ήδη το σώμα των γενιτσάρων είχε καταργηθεί.) Και οι δυό τους γλύτωσαν την Ελλάδα, παίζοντας το κεφάλι τους, αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε ένας δρόμος με το όνομα ενός των ανδρών αυτών... ενώ διαθέτουμε άπειρες "οδούς Μαυροκορδάτου" - και άγαλμα του Τρούμαν (χωρίς την μασωνοποδίτσα), να μη βασκαθούμε!
Εφ' όσον, λοιπόν, ο Έλληνας δεν είναι παιδί της τύχης, η ζωή του καθορίζεται από συγκεκριμένα αίτια... Υψηλά Αίτια... και συγκεκριμένον προορισμό. Τον οποίο, όπως ξέρετε, διατύπωσε ο Περικλής Γιαννόπουλος - και είναι ο εξανθρωπισμός της Οικουμένης.
Πώς, όμως, θα εξανθρωπίσει ο Έλλην την Οικουμένη, εάν δεν τον αφήνουν ήσυχο; Είναι δυνατόν ν' ασχολείσαι με φιλοσοφίες στο άνετο, τη στιγμή που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει το σπίτι σου με κατάσχεση κι εσύ με μαχαίρωμα από εγκληματίες - λαθρομετανάστες και μη;
Δεν διστάζω να γράψω πως το Κοσμικό Πείραμα "Έλλην" ΙΣΩΣ και να είχε φτάσει στο τέλος του, ως αποτυχόν - με την πράξη τέλους να σφραγίζεται επισήμως "άνωθεν"... Πλην όμως, είναι τέτοια και τόση η βρωμιά, που ο Έλλην καλείται ακόμη μία φορά -την τελευταία- να καθαρίσει την κόπρο, ως άλλος Ηρακλής. Κι επειδή οι αντίπαλοί μας δεν τηρούν κανέναν κανόνα Ηθικής και Δικαίου, ούτε "άνωθεν" θα τηρηθούν τέτοιοι κανόνες.
Πάμε, λοιπόν, να σας πω τί θα γίνει τα προσεχή χρόνια - και Διΐ όμνυμι, ότι μιλάω απ' την καρδιά μου. "Αυτοί" μπορεί να έχουν καλώς κατεστρωμένα επιτελικά σχέδια με σκοπό τον οριστικό θάνατο της Ελλάδας, αλλά ουδέποτε ρώτησαν τον ...Ξενοδόχο!
Εδώ και δύο χρόνια περίπου, έχει αρχίσει η αντιστροφή της κατάστασης... όσο κι αν αυτή είναι αόρατη στους πολλούς. Και όχι μόνον - ο τελικός σκοπός είναι η οριστική νίκη των Ελλήνων κατά βαρβάρων, και μόνον αυτή. Πώς θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος; Ιδού!
1. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΑΘΗΝΑΣ.
Περίπου απ' το φθινόπωρο του 2010, σχεδόν ταυτόχρονα με τότε, που το "πιντί" παρέδιδε την Ελλάδα ως σκλάβα στο ΔΝΤ, κάποιοι-ες από εμάς παρατηρήσαμε αρξάμενη μία αλλαγή σε ψυχονοητικό επίπεδο. Πρώτα στους εαυτούς μας.
Πολλές πληροφορίες άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσα στο κεφάλι μας, ανεξήγητες κατ' αρχήν... Ερωτήματα, των οποίων την απάντηση δεν βρίσκαμε γιά χρόνια - και την είχαμε έτοιμη σε μιά στιγμή. Συνδυασμός πληροφοριών, συμπερασμάτων, απαντήσεων, που οδηγούσε σε τρομερά νέα συμπεράσματα, αδιανόητα άλλως. Ή, που θα κάναμε δεκαετίες να τα συσχετίσουμε και να τα βρούμε. Κι ακόμη: κοινά όνειρα, κοινές σκέψεις -χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία με τα γνωστά μέσα- με άτομα που ίσως και να είχαμε φιλική ή συγγενική σχέση μαζί τους, ίσως και όχι. Ίσως και να τα είχαμε δει "διά ζώσης", ίσως και όχι.
Είναι αυτό, που συνοπτικώς (και κάπως βλακωδώς) αποκάλεσα "δίκτυο μυαλών".
Κάθε μέρα που περνάει, αυτό το δίκτυο ισχυροποιείται. Θα με ρωτήσετε, γιατί δεν έφτασε το 100% της απόδοσής του σε μιά μέρα; Δεν το έφτασε, επειδή πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, σαν σε προπόνηση. Κάθε φορά πρέπει να σηκώνουμε το βάρος που αντέχουμε, κι όχι περισσότερο.
Βλέπετε, είναι σα να ξυπνάει η Ωραία Κοιμωμένη! (Αν και ειδικά ο γράφων πόρρωι απέχει του να χαρίσει στην Πλάση τέτοιο θέαμα, όταν ξυπνάει. :-) )
Η Ψυχή ξυπνάει, και θυμάται!
Έτσι, λοιπόν... Ξυπνάνε ψυχές, θυμούνται (κατά Πλάτωνα) πού έκρυψαν τα όπλα τα ιερά... και τα ξαναπιάνουν! Πού "άφησαν" τις δεξιότητες που είχαν κάποτε... και τις ξαναβρίσκουν! Τζάμπα γράφει ο Μάρκο ντε Σάντ ότι συντόμως θα γεμίσουμε μετενσαρκωμένους πολέμαρχους;
Αυτό που ήταν κάποτε ο καθένας μας, αυτό και θα ξαναγίνει - γιά να βάλει ένα χεράκι, να καθαρίσει η βρωμιά.
Οι ηγετικές φυσιογνωμίες αυτού του "δικτύου" υπολογίζω πως είναι καμιά δεκαπενταριά (έως είκοσι) χιλιάδες άτομα. Αλλά, όπως μαθαίνουμε κι απ' την Πληροφορική, ένα δίκτυο υπολογιστών σε υπολογιστική λειτουργία (και όχι λειτουργία μεταφοράς αρχείων) είναι απείρως ισχυρώτερο από έναν μεμονωμένο υπολογιστή.
Σκεφθείτε, λοιπόν, πόσο ισχυρώτερο, πόσο εξυπνότερο είναι ένα τέτοιο ανθρώπινο δίκτυο από την -εντός ή εκτός εισαγωγικών- εξυπνάδα διαφόρων πονηρών, "δεξαμενών σκέψης", λεσχών, ποδιτσομάγαζων, και λοιπών βρωμιάρηδων.
Επίσης, δεν θα έχει καμμία απολύτως σημασία η τυχόν δολοφονία μέλους του δικτύου - διότι, η γνώση και οι ικανότητες του εκλιπόντος μέλους αυτομάτως θα έχουν περάσει σ' όλα τα υπόλοιπα. Όθεν, τα κουμπούρια και οι σφαίρες των "υπερεσιώνε" είναι καλά μόνον γιά το Χόλλυγουντ. Μπορούν και να τα δώσουν στην ανακύκλωση από τώρα.
Αυτό ακριβώς το "δίκτυο" είναι το επερχόμενο "διευθυντήριο της Ελλάδας", μπροστά στο οποίο σε -το πολύ- δέκα χρόνια θ' αρχίσουν να σκύβουν ταπεινά, σε ένδειξη υποταγής οι πάντες.
Κι όσο γιά τους-τις υπόλοιπους-ες, που ακόμη δεν έχετε δεχθεί το "κάλεσμα", μην ανησυχείτε. Θα συμβάλετε κι εσείς με τις δυνάμεις σας, όταν έρθ' η ώρα. Επίσης, μην επαναπαύεστε. Διότι, δεν έχουμε εδώ να κάνουμε με ακόμη μία "υπεροργάνωση"-φάντασμα, που θα τραβήξει μπροστά, και οι υπόλοιποι θα κάθονται στους καναπέδες και θα βλέπουν το κρέμασμα των κακών στο Σύνταγμα "λάϊβ" απ' το χαζοκούτι. Όχι άλλες τέτοιες ναρκωτικές καθ' υπαγόρευσιν ποδιτσομαλακίες!
Όλοι κι όλες χρειάζεστε, όλοι κι όλες θα δράσετε. Αδρανής, κανείς!
2. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΔΙΟΣ.
Αφού, λοιπόν, αναδυθεί αυτό το ανθρώπινο δίκτυο Ελλήνων κι Ελληνίδων, κάπου τον Μάϊο του 2015 θα βρεθεί ο δεύτερος δίσκος "της Φαιστού".
Αν και ο τόπος ευρέσεως μου είναι γνωστός, δεν σας τον αποκαλύπτω. Δεν σας λέω κάν, αν πρόκειται γιά τόπο εντός, ή εκτός Ελλάδος. (Μην ξεχνάτε, πως η χάρη μας έφτασε σ' όλον τον πλανήτη!) Όμως, οι "λεπτομέρειες" του πώς θα βρεθεί, θα δείξουν ότι κάθε άλλο παρά η τύχη τον ξανάβγαλε στην επιφάνεια. Άρα, με την εύρεση αυτή, "κάποιοι" πρέπει να υποπτευθούν ύπαρξη Θεού των Ελλήνων, και ν' αρχίσουν να φοβούνται. Καλά θα κάνουν να ρίξουν τον αμανέ, τα παλληκάρια, διότι μέχρι τώρα τον σήκωσαν πολύ ψηλά. Και καλό θα είναι να το πράξουν, πριν τους τον ρίξουμε εμείς. (Τον αμανέ! :-) )
Το κείμενο του δεύτερου δίσκου είναι συνέχεια του πρώτου, αλλά όλες οι προσπάθειες επανανάγνωσης (τόσο από Έλληνες Αρχαιολόγους, όσο κι ανορθόδοξους ερευνητές - όσο κι από λαμόγια των "υπερεσιώνε") θα πέσουν στο κενό. Βλέπετε, δεν αρκούν οι υπερυπολογιστές!... Διότι λείπει η "βάση δεδομένων", που θ' αποτελέσει το θεμέλιο, ώστε να επιτευχθεί η επανανάγνωση των δύο δίσκων. Κι αυτή, όχι μόνον λείπει, αλλά είναι αδύνατον να επανευρεθεί ή να επανασυντεθεί σήμερα, με τη βοήθεια σημερινών δεδομένων.
Το κείμενο θα επαναναγνώσουν όπως πρέπει (καλά υποπτευθήκατε, ένα τέτοιο μυστικό ιερατικό κείμενο έχει πολλούς τρόπους ανάγνωσης!), τα άτομα που πρέπει - και ουδείς άλλος. Οι δε συνέπειες, όταν προφερθούν τα ιερά λόγια...
...Ας πούμε -γι' αρχή- ότι το "δίκτυο Ελλήνων ανθρώπων" καθίσταται πρακτικά άτρωτο.
Εδώ θα πρέπει να σας ζητήσω, να ξεκινήσετε να σκέφτεστε... πριν διατυπώσετε ερωτήσεις άνευ νοήματος. Πχ, αν χρειάζεται να το διαβάσουν το κείμενο δεκαπέντε χιλιάδες άτομα, ώστε να καταστούν άτρωτα. Ένα άτομο αρκεί, κι αυτή η γνώση -με τις συνέπειές της- θα περάσει αυτομάτως σε όλα τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει "δίκτυο"!
Σε δίκτυο υπολογιστών, πόσα "αντιϊικά" προγράμματα χρειάζονται;
3. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΔΙΟΣ.
Σε κάμποσο καιρό ακόμη (σκοπίμως αποκρύπτω το πότε), ανακαλύπτεται (σκοπίμως αποκρύπτω το πού και το πώς) μία κρύπτη με κάποια αρχαία αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και πινακίδες με κείμενα. Αυτά θα παίξουν επίσης τον ρόλο τους, ισχυροποιώντας υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων κάποιους άλλους τομείς.
Τα κείμενα αυτά είναι γραπτά μιάς αρχαίας Ελληνικής διαλέκτου, ακατανόητα σε πρώτη απόπειρα ανάγνωσης. Πάλι θα χρειαστεί να τα δουν τα μάτια που πρέπει, και να τ' αναγνώσουν όπως πρέπει, ώστε να υπάρξουν οι (θετικές) συνέπειες που πρέπει.
Τα άτομα που θα βρουν την κρύπτη, αν και καθαροί Έλληνες και καθαρές Ελληνίδες, δεν έχουν ειδοποιηθεί. Ειδοποιούνται τώρα -διότι είμαι σίγουρος πως αυτό το κείμενο θα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου στην Ελλάδα (μαζεύοντας επαίνους και βρισίδια)- να "λουφάρουν" τις πινακίδες! Κι αργότερα, θα ειδοποιηθούν εγκαίρως "άνωθεν" τί να τις κάνουν, και σε ποιά άτομα να τις παραδώσουν. Ούτε να το διανοηθούν, να τις παραδώσουν σε "Αρχές", ή μουσεία, κτλ. Ή, έστω, να μιλήσουν γιά την ύπαρξή τους. Ή, έστω, να τους ξεφύγει πως παρευρέθησαν -πρώτα αυτά- στο άνοιγμα της κρύπτης.
Εννοείται, πως πρέπει επιπλέον να εξαφανίσουν τάχιστα τα ίχνη τους (και τα ίχνη της παρουσίας των πινακίδων) από τον τόπο ευρέσεως, γιά να μη βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να δίνουν -χμ- "εξηγήσεις" σε (ίσως όχι και τόσο ευγενικά) άτομα, που δρουν (ηθελημένα, ή αθέλητα) υπέρ των εχθρών της Ελλάδας. Ό,τι άλλο βρουν εκεί, ας το αφήσουν να δημοσιοποιηθεί. Γιά το κρίσιμο εύρημα, έχουν ειδοποιηθεί τί να πράξουν - και δεν θα επανέλθω.
4. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΗΦΑΙΣΤΟΥ.
Κάμποσο ακόμη καιρό μετά, κάπου τον Μάϊο του 2017, ανευρίσκεται άλλη κρύπτη, με άλλα κείμενα. Πάλι δεν λέω τον τόπο.
Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι περίπου 30,000 (τριάντα χιλιάδων) ετών παλιά, και τα έθαψαν εκεί επίτηδες οι ιερείς παρακείμενου ναού του Ηφαίστου, γιά να τα ξαναβρούν όταν θα έπρεπε. (Ο ναός δεν υφίσταται σήμερα, ούτε κάν τα ερείπια των θεμελίων του.) Θα δοθούν γι' ανάγνωση στην ιέρεια του Ηφαίστου, όταν αυτή θα είναι έτοιμη. Η ιέρεια έχει ειδοποιηθεί (αν και το "ξύπνημά" της δεν ολοκληρώθηκε ακόμη), και η ομάδα που θα βρει την κρύπτη, έχει επίσης ειδοποιηθεί.
Η συγκεκριμένη κρύπτη είναι λίαν δυσπρόσιτη, γι' αυτό και δεν κινδυνεύει από τυχαία (επαν)ανακάλυψη από λαμόγια, ή ανεπιθύμητη δημοσιοποίηση των ευρημάτων της.
Αυτά τα κείμενα (αναγιγνωσκόμενα καταλλήλως) προξενούν υλοποιήσεις αντικειμένων "εκ του μηδενός"... Όπως, γιά παράδειγμα, μετεωριτών. Και χειρισμό αυτών των αντικειμένων, όπως στην Τιτανομαχία!
...Αν νομίζετε πως η Ελληνική Μυθολογία είναι Ελληνική ...Παραμυθολογία, καλύτερα ν' αναθεωρήσετε!
Οι συνέπειες.
Ούτ' εγώ παραμυθολογώ!... Βλέπετε, τα λαμόγια κάπου-κάπως παίρνουν μυρωδιά από κάποιες "ελεύθερες" πληροφορίες του αιθερικού, και παίρνουν τα μέτρα τους. Ή, τουλάχιστον, προσπαθούν.
Μία απ' τις απόπειρες να φυλαχτούν απ' όσα ψιλο-είδαν να επέρχονται επί των κεφαλών τους, είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο του κόσμου, που άρχισε να κατασκευάζεται φέτος. Αυτό, υποτίθεται, ψάχνει στις εσχατιές του Σύμπαντος, μακρύτερα απ' όλα τα σημερινά.
Όμως, οι εσχατιές του Σύμπαντος δεν έχουν καμμία σημασία γιά τα επί Γής λαμόγια. Σιγά μην καταξοδεύονται γιά το καλό της επιστήμης, αν δεν υπάρχουν άμεσα απτά οφέλη γι' "αυτούς"! (Τά 'παμε αυτά κατ' επανάληψη...) Άρα, δεν είναι αυτός ο σκοπός της κατασκευής του. Ο σκοπός είναι να μπορεί να βλέπει κοντινά μικρά αντικείμενα, και όχι μεγάλα μακρινά - γιά τα οποία "μεγάλα μακρινά" τα λαμόγια χέστηκαν - είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν.
Μήπως και διακρίνει τους μετεωρίτες, που λέμε! (Δεν είναι πολλοί, ένας είναι. Αλλά υπεραρκετός.)
Κάποια ωραία μέρα του 2019, όταν η ιέρεια θά 'ναι έτοιμη, θα εκφωνήσει (όπως πρέπει) τα ιερά κείμενα...
...κι ένας μετεωρίτης θα υλοποιηθεί εκ του "μηδενός", και θα πλήξει το Γιέλλοουστόουν.
Ο καλός Θεός θα μεριμνήσει, ώστε να μην βλαφθεί ούτε χελώνα. Ακόμη κι αυτές, θα έχουν προλάβει να εγκαταλείψουν την περιοχή. Ο σκοπός δεν είναι να εξαφανιστεί όλη η ζωή επί Γής, πράγμα που θα επετύγχανε πχ ο αστεροειδής Άποφις, αν έπεφτε επάνω στη Γή, αλλά να τσακιστεί οριστικά η Νέα Ατλαντίς (άλλως, "ΗΠΑ"). Ο "δικός μας" αστεροειδής είναι αρκετά μικρότερος του Άποφι. Οπότε, δεν θα πειραχτούν ούτε τα μυρμήγκια της περιοχής - αλλά υποδομές, φράγματα ηλεκτροπαραγωγής, όπλα (πχ πύραυλοι ή αεροπλάνα), κτλ κτλ κτλ, πάπαλα. Οριστικά.
Εφ' όσον, τώρα, τσακιστεί η δυτική πλευρά της Νέας Ατλαντίδας, θ' αρχίσει καταρράκτης συνεπειών. Δεν θα μιλάμε γιά χρήμα, χρηματιστήρια και τέτοια, αυτά δεν θ' αποτελούν πλέον ούτε αντικείμενα συζήτησης. Μετά, πλήθος προσφύγων θα συρρεύσουν στις ανατολικές Πολιτείες, και θα γίνει ο κακός χαμός. Αυτοί, μαζί με τους άστεγους και τους πτωχοποιημένους, θα πέσουν επάνω στους -πραγματικούς ή φανταστικούς- ενόχους της δυστυχίας τους, πολιτικούς και λοιπούς (τους οποίους θα φροντίσουν να θυμίζουν στο πλήθος διάφοροι λαϊκοί κήρυκες), και θα τους πιούν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.
Μέσα στον επόμενο χρόνο, κι εφ' όσον θα έχει τσακιστεί το κύριο δεκανίκι του, θα καταρρεύσει το γνωστό τραμπουκοκράτος της ανατολικής Μεσογείου. Όμως, οι δικοί του πρόσφυγες δεν θα βρουν καταφύγιο σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως είχαν σχεδιάσει οι ιθύνοντές του εδώ και δεκαετίες. Οι δύο χώρες (ίσως μία, τότε) θα είναι και θα παραμείνουν κλειστές.
(Ά, οι εγχώριοι λαθρομετανάστες... Αυτοί θα έχουν ήδη προλάβει -χρόνια πριν- να την κοπανήσουν εγκαίρως απ' την Ελλάδα, με τον ίδιο τρόπο που μας κουβαλήθηκαν. Όπως κάνουν τα μυρμήγκια απ' τις τροφές, κάτω από έντονο Ήλιο.)
Στο μεταξύ, όλ' αυτά τα χρόνια, θα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί όλα όσα έχουν προφητεύσει οι "γεροντάδες" - Γ' ΠΠ, κτλ κτλ. Ωστόσο, θα υπάρξει μία τελευταία απόπειρα των υπολειμμάτων της Νέας Ατλαντίδος να ελέγξουν πάλι τον πλανήτη. Και, προς τον σκοπό αυτόν, θα μας κουβαλήσουν στόλο δικό τους στο Αιγαίο, με αρκετή δύναμη πυρός. Αυτός ο στόλος, όμως, θα καταστραφεί από τα μυστικά υπερ-όπλα της Ελλάδας, που ήδη κατασκευάζονται και δοκιμάζονται, και θα τελειώσει το ανέκδοτο. (Δεν μιλάω γιά "κεφαλή της Μεδούσης", κι άλλες τέτοιες αηδίες.) Κι αμέσως μετά, τελειώνει το ανέκδοτο "Τουρκία", προς χάριν του οποίου θα μας έρθουν εδώ τα καραβάκια.
Βλέπετε, η Τουρκία έχει παράδοση στην ύπουλη "ουδετερότητα", και γιά κάμποσα χρόνια ακόμη θα τη βγάλει -όσο μπορεί- καθαρή μ' αυτόν τον τρόπο. Είναι αυτό που έγραψα κάποτε, αλλά δυστυχώς δεν τό 'πιασε κανένας: Μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα! Εάν θυμόσασταν όσα ξέρετε από Ιστορία, θα βλέπατε ότι:
Το 1822 συνέβη η καταστροφή της Χίου.
Το 1922 συνέβη η καταστροφή της Σμύρνης.
Το 2022... το τρίτο χτύπημα είναι δικό μας... Τουρκία τέλος.
Τα τελευταία κλάμματα γιά τη Σμύρνη του 1922, φέτος. Σε δέκα χρόνια, το πρόβλημά μας θα είναι πώς θα διαχειριστούμε μία μεγαλούπολη εξήμισυ εκατομμυρίων κατοίκων.
Αυτές είναι απάνω-κάτω οι επερχόμενες εξελίξεις, σύμφωνα με την αφεντιά μου. Ώσπου ν' αρχίσουν πραγματοποιούμενες, καλό θα είναι οι εχθροί μας να θυμούνται τρία πράγματα:
Πρώτον, όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας.
Το λέμε από τώρα αυτό, μη μας πουν ότι είμαστε παλιάνθρωποι και δεν τους ειδοποιήσαμε. Και να μην μας πετάξουν στα μούτρα, πως μία τέτοια στάση είναι "φασιστική". Αυτοί αρχίσανε το βιολί αυτό και το συνεχίζουν, δεν αρχίσαμ' εμείς. Επομένως, τα σκατά τους θα τα λουστούν αδιαμαρτύρητα.
Δεύτερον, ν' αλλάξουν στάση απέναντί μας εγκαίρως, μήπως και ξεχάσουμε όσα κακά μας έκαναν, διότι εν τωι Άδηι ουκ έστιν μετάνοια.
Πχ η Γερμανία καλά θα κάνει να μας δώσει τα πέντε τρισεκατομμύρια ευρώ (5,000,000,000,000 ...ώϋροζ!), που μας χρωστάει πραγματικά, και να ξεχάσει το δήθεν δικό μας χρέος προς αυτήν. Τα χαρτιά με τις υπογραφές του κάθε "Γιωργάκη" δεν αξίζουν ούτε ως υποκατάστατα του σόφτεξ - αλλά το χρέος των Γερμανών έναντι της Ελλάδας είναι πραγματικό. Έτσι, καλά θα κάνουν να ξεχρεώσουν από τώρα, με καλό τρόπο. Πριν ακούσουν το: "Ουαί τοις ηττημένοις!", και τρέχουν και δε σώνουν!
Και τρίτον, ας μην περιμένουν ευχαριστίες κι ευγνωμοσύνες από μάς, όση μετάνοια κι αν δείξουν, όση βοήθεια κι αν δώσουν. Επί τόσους αιώνες, ό,τι πήραν, πήραν. Από τώρα και στο εξής, θ' αρχίσουν να δίνουν και μόνον.
Πχ ναί μεν, λέει η προφητεία πως -προσεχώς- Άγγλοι κι Αμερικάνοι θα μας βοηθήσουν. Συμφωνώ, διότι αυτό επιτάσσει το "κάρμα", ο Συμπαντικός Νόμος. Αφού μας ξέσκισαν τόσα χρόνια, εμάς, τους πιστούς συμμάχους τους, τώρα θα υποχρεωθούν συμπαντικώς να μας βοηθήσουν. Αλλά γιατί να τους πούμε "ευχαριστώ"; Τους χρωστάμε τίποτε, και δεν το ξέρουμε; Ή, μήπως, τα Ελληνικά Μουσεία είναι γεμάτα ...Αγγλικές αρχαιότητες;
Και θα βοηθήσουν (εκόντες-άκοντες), και φάπες θα φάνε. Ώσπου να κουραστεί το χέρι μας!
Ας κρατήσει, λοιπόν, ο Έλληνας, με νύχια και με δόντια. Κι έρχονται σύντομα οι καλύτερες μέρες!
Έχει κι άλλα, αργότερα... αλλ' ας τ' αφήσουμε γιά υλικό μελλοντικών μας αφηγήσεων!
Σας ασπάζομαι.
Υγ: Τα παραπάνω περιέχουν μεν "ενάσκηση βίας", αλλά η βία δεν είναι γιά χόρταση. Θα ...παρέχεται στους εχθρούς της Ελλάδας με ...φειδώ. Μόνον σώφρονες μπορούν να χειρίζονται υπερόπλα.
 
 
http://www.katohika.gr/2013/01/mellon-simaini-mono-ellada.html

Ο Ήλιος, οι Νεφελίμ, οι Ελοχίμ και οι άσχετοι

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Κάθε μέρα, δεσπόζει στον ουρανό. Κάθε βράδυ, λείπει από τους περισσότερους. Η ανατολή και η δύση του, μελοποιήθηκαν και τραγουδήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλο φαινόμενο στον κόσμο.
Ο ίδιος λατρεύτηκε σαν θεός, από όλους σχεδόν τους λαούς. Θεωρείται η άκακη πηγή ζωής του πλανήτη. Ενός πλανήτη, που όπως λένε οι οικολόγοι, δεν τον σεβόμαστε και τον χρησιμοποιούμε απερίσκεπτα, θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξή του.
Λίγοι όμως έχουν συνειδητοποιήσει ότι η τύχη του πλανήτη δεν είναι στα χέρια μας
Ο Ήλιος αποτελεί κάτι το τόσο απελπιστικά παντοδύναμο σε σχέση με εμάς, που απλά τον κοιτούμε ανήμποροι ή στρουθοκαμηλίζουμε λέγοντας ότι αυτά είναι κουταμάρες για γραφικούς.
Ο Ήλιος είναι μία δύναμη πέρα από τις δυνάμεις μας και το λιγότερο που μπορεί να κάνει, σε ένα μεγάλο γεγονός, με το οποίο θα μας «αγγίξει», είναι να καταστρέψει το σύνολο της τεχνολογίας μας ακαριαία με την εκπομπή ενός θηριώδους ηλεκτρομαγνητικού παλμού που θα κάψει κάθε τι που λειτουργεί με ρεύμα.
Αν αυτή η εκπομπή συνοδευτεί και με στιγμιαία αύξηση της λάμψης του, θα έχουμε και πολλές βλάβες, ίσως και μόνιμες, στην όραση εκείνων που θα είναι εκετεθιμένοι, ή που θα κοιτάζουν προς τον ουρανό γενικά και όχι προς το έδαφος, τη στιγμή που θα γίνει.
«Θα γίνει ξαφνικά. Τυχερός όποιος είναι πίσω από πόρτα, ή πίσω από πλάκα» (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Κάτι ήξερε ο Άγιος!!!
Πάντως χαίρομαι που τώρα τελευταία σχεδόν όλοι αναγκάστηκαν να ασχολούνται με ένα θέμα για το οποίο μιλώ εδώ και χρόνια και για το οποίο βέβαια πήρα τον τίτλο όχι απλά του γραφικού, αλλά του σούπερ γραφικού.
Εγώ ξέρω, ότι επειδή υπάρχει μεγάλη άγνοια πάνω στο θέμα, χρειάζεται ενημέρωση, για να είναι κανείς έτοιμος και γνώστης τεχνικών επιβίωσης, σε ένα κόσμο στον οποίο, «τα πάντα θα έχουν μείνει ακίνητα».
Με όλα τα παραπάνω, θέλω να τονίσω ότι το θέμα του Ήλιου, είναι πολύ σοβαρό και μας προκαλεί ανησυχία, όχι τόσο εξαιτίας του τι μπορεί να προκαλέσει, αλλά κυρίως εξαιτίας του ότι, αφενός μεν δεν ξέρουμε πότε θα το προκαλέσει, αφετέρου δε δεν έχουμε δυνατότητες διαχείρισης μιας τέτοιας κατάστασης.
Το πρόβλημα μάλιστα είναι διπλό, διότι εκτός από αυτά που γνωρίζουμε ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τον Ήλιο του εικονικού σύμπαντος μέσα στο οποίο ζούμε και τις φυσικές διαδικασίες που ακολουθεί όπως όλα τα άστρα, παίζει και το σενάριο, να δημιουργηθεί μία τεχνητή κατάσταση, την οποία θα κληθούμε σαν ανθρώπινο γένος στο σύνολό μας να αντιμετωπίσουμε.
Αν εξετάσουμε το τι έχει κάνει ο Ήλιος μας έως τώρα, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας μας, μπορούμε να πούμε, ότι δεν έχει στείλει κύματα φωτιάς για να μας κάψει, γιατί σε τέτοια περίπτωση δεν θα υπήρχαμε, ούτε έχει στείλει μικροκύματα ικανά να μας ψήσουν, γιατί και πάλι δεν θα υπήρχαμε.
Επομένως, στην διάρκεια της ύπαρξης των ανθρώπων πάνω στη Γη, αυτό δεν συνέβη.
Εκτός και αν με τον τρόπο αυτό στο παρελθόν αφάνισε κάποια άλλη μορφή ζωής και όπως είναι αυτονόητο, δεν το γνωρίζουμε.
Εκείνο που γνωρίζουμε, είναι το ότι ο ήλιος ανά διαστήματα μη προβλέψιμα, με μία διαδικασία την οποία ονομάζουμε έκλαμψη, εκπέμπει προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, με τρόπο βίαιο αλλά και εντυπωσιακό, υλικό από την επιφάνειά του.
Το υλικό αυτό, περιέχει μεταξύ των άλλων και φορτισμένα, δηλαδή ηλεκτρισμένα, μικροσκοπικά σωματίδια. Τα σωματίδια αυτά, καθώς κινούνται δημιουργούν γύρω τους μαγνητικό πεδίο, σύμφωνα με την στοιχειώδη φυσική που διδάσκεται στη μέση εκπαίδευση.
Όσο πιο πολλά είναι τα σωματίδια τόσο ισχυρότερο το συνολικά παραγόμενο πεδίο και όσο πιο απότομα εμφανιστούν στην περιοχή μας, τόσο πιο απότομα ισχυροποιείται το μαγνητικό πεδίο που δημιουργούν.
Η ξαφνική εμφάνιση ενός πανίσχυρου μαγνητικού πεδίου σε μία περιοχή, συνοδεύεται από ξαφνική και θηριώδη αύξηση της ροής της μαγνητικής ενέργειας. Αυτή η τεράστια ξαφνική αύξηση, έχει σαν αποτέλεσμα, την δημιουργία διαφορών δυναμικού (τάσης ή voltage) σε κάθε μορφής ηλεκτρικές συσκευές, που ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες βολτ. Αυτές οι τάσεις καταστρέφουν (καίνε) τα κυκλώματα. Αν μιλάμε για μικρές σχετικά αλλαγές της τάσης, της τάξεως των 20 με 30 βολτ καίνε όλες σχεδόν τις οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές. Εφόσον όμως μιλάμε για μερικές χιλιάδες βολτ, τότε δεν θα μείνει, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε «κολυμπιθρόξυλο».
Οτιδήποτε λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα θα καταστραφεί, αφού θα ψηθεί στην κυριολεξία. Είτε είναι πιστολάκι για τα μαλλιά, είτε κινητήρας αεροπλάνου, είτε αεροπλανοφόρου. Οπουδήποτε υπάρχει ηλεκτρικό κύκλωμα θα λυώσει, είτε είναι σε λειτουργία, είτε είναι σβηστό.
Εκείνο επομένως που στην χειρότερη (αναμενόμενη) περίπτωση θα μπορούσε να κάνει ο Ήλιος, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, θα ήταν να καταστρέψει την ηλεκτρική μας τεχνολογία. Δηλαδή όλη μας την τεχνολογία, αφού ακόμη και οι οικολογικές ανεμογεννήτριες, δουλεύουν για να μας δώσουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Ο δεύτερος τρόπος
Ο δεύτερος τρόπος επίτευξης της καταστροφής της τεχνολογίας του ηλεκτρισμού, είναι πιο άμεσος και λιγότερο πλύπλοκος και πολύ πιο πιθανός.
Η μέθοδος βασικά παραμένει η ίδια. Εκείνο που απαιτείται, είναι η ταχεία και πάρα πολύ μεγάλη αύξηση του μαγνητικού πεδίου κοντά στην επιφάνεια της Γης.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία πολύ μεγάλη και απότομη αύξηση του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου. Η «πληροφορία» της μεταβολής της έντασης και επομένως της πυκνότητας της ενεργειακής ροής του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου, από τη στιγμή που θα γίνει στον Ήλιο, μεταδίδεται προς κάθε κατεύθυνση της δομής του μαγνητικού του πεδίου με την ταχύτητα του φωτός. Μόλις η ενέργεια του θηριώδους παλμού φθάσει στη Γη, ένα πολύ μικρό μέρος της θα χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει την αντίσταση του γήινου μαγνητικού πεδίου και η υπόλοιπη θα σαρώσει την Γη, περιβάλλοντάς την από κάθε κατεύθυνση.
Η αύξηση της μαγνητικής ροής που θα διέρχεται μέσα από κάθε κύκλωμα θα είναι τόσο μεγάλη, που θα δημιουργηθεί μέσα σε κάθε κύκλωμα, όπως ήδη είπαμε, πρόσθετη διαφορά δυναμικού χιλιάδων Volts με αποτέλεσμα να καούν τα πάντα. Ακόμη και οι συσκευές που είναι σβηστές θα καούν, αφού τα χιλιάδες Volts θα δημιουργήσουν σπινθήρες στους ανοικτούς διακόπτες και από τις συσκευές θα περάσουν τεράστια ρεύματα.
Αναπόφευκτα κάθε ηλεκτρική μηχανή που διαθέτει κυκλώματα παντός τύπου θα καταστραφεί.
Από τη στιγμή που θα εκπεμφθεί ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός από τον Ήλιο, μέχρι να φθάσει στη Γη με την Ταχύτητα του φωτός, απαιτούνται οκτώ λεπτά.
Τα διαθέσιμα κείμενα
Όσον αφορά τον Ήλιο, που λένε ότι ξυπνάει, μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και οι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνάνε και να βλέπουν τον ήλιο. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πρόσφατες μεγάλες «φλασιές» είναι μόνο η αρχή. Λένε ότι ο ήλιος θα ξυπνήσει σε πλήρη ισχύ.
Πράγματι, τους τελευταίους μήνες, η ηλιακή δραστηριότητα έχει πιο έντονη από ό, τι τα τελευταία χρόνια. Η δραστηριότητά του είναι σε επίπεδα ρεκόρ και πλησιάζει την κατάσταση επικινδυνότητας για τη Γη. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε γραπτά στοιχεία για περιοδικά φαινόμενα της τάξεως των χιλιάδων ετών, ή και αν τα έχουμε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τα διακρίνουμε.
Οι σιβυλλικές προφητείες όμως των «χάλκινων βιβλίων», αλλά και οι προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού και του γέροντος Παϊσίου, μιλούν για κάτι που θα γίνει εντελώς ξαφνικά και θα είναι τόσο δραστικό που θα αλλάξει τα πάντα.
Τα χάλκινα βιβλία
Τα «χάλκινα βιβλία» εν περιλήψει λένε, ότι ο Ήλιος θα αλλάξει την ζωή και τις συνήθειες των ανθρώπων, πριν προλάβουν να σκεφθούν αν αυτό το επιθυμούν. Το τρίτον του φέγγους του θα χαθεί, με μία στιγμιαία λάμψη που θα τυφλώσει πολλούς. Οι αρχαίοι δε θεοί των βαρβάρων θα επανέλθουν από τα Τάρταρα στην επιφάνεια της Γης για να κυβερνήσουν και να βασανίσουν τους παλιούς τους υπηκόους τους ανθρώπους. Κάθε τέχνη και κάθε όπλο θα το αφανίσουν. Οι άνθρωποι θα παρακαλούν να πεθάνουν.
Τότε τα εμφανιστεί στρατός με μαύρα σύμβολα και μαυροφορεμένος Πολέμαρχος φέρων τα σύμβολα και σπαθί, που θα είναι ταυτόχρονα από τον Όλυμπο και την Ανατολή. Ο στρατός αυτός θα φέρει τον πατρώο ιχώρα και θα κυνηγήσει τους αρχαίους θεούς στα πέρατα της οικουμένης αφανίζοντάς τους περισσότερους και κλείνοντας τους υπόλοιπους και πάλι στα Τάρταρα.
Μετά τον πόλεμο αυτό θα ζήσει ο λύκος με τ΄αρνί.
Αυτά σε γενικές γραμμές λένε τα χάλκινα βιβλία, επικαλούμενα σιβυλλικούς χρησμούς. Τα ίδια βέβαια λέει και ο Άγιος Κοσμάς λέγοντας ότι πρώτα θα έρθει ένα ψευτορωμαίικο, δηλαδή το ελληνικό κράτος που έχουμε τώρα, το υπόδουλο στα παγκόσμια λαμόγια και μετά θα έρθει το πραγματικό ρωμαίικο που θα ιδρύσει ο Πολέμαρχος του Θεού κατανικώντας τους Νεφελίμ και τις στρατιές του Αντιχρίστου (θηρίου) και του Κλώνου του (της εικόνας του θηρίου).
Ας εξετάσουμε όμως το τι λένε τα χάλκινα βιβλία.
Το φως και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο σύνολό της, φθάνει στη Γη από τον Ήλιο σε οκτώ περίπου λεπτά. Οτιδήποτε επομένως συμβεί εκεί, το αντιλαμβανόμαστε σε οκτώ περίπου λεπτά. Όταν μάλιστα πρόκειται για την εκπομπή μιας λάμψης, την αντιλαμβανόμαστε όταν πλέον το φως φθάσει στη Γη.
Όταν δηλαδή είναι πλέον ούτως ή άλλως πολύ αργά.
Μας μιλούν λοιπόν τα χάλκινα βιβλία, για μία ακαριαία «φλασιά» του Ήλιου που:
1. Θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Και μάλιστα θα τον αλλάξει χωρίς να ερωτηθούν οι άνθρωποι. Γρήγορα και βίαια. Αυτό στέκει εφόσον καταστραφεί μονομιάς όλη η ηλεκτρική τεχνολογία του κακού. Δεν θα λειτουργεί τίποτε και οι ανύπαρκτες πλέον υποδομές και η έλλειψη κεντρική διοίκησης δεν θα επιτρέπουν την λειτουργία των κρατών με τον τρόπο που λειτουργούσαν κάποτε. Ούτε θα επιτρέπει η πλήρως ιονισμένη τροπόσφαιρα έστω και την στοιχειώδη ανάπτυξη νέων μηχανών.
2. Μία τεράστια λάμψη, θα συνοδεύσει το φαινόμενο. Η λάμψη αυτή, θα προκαλέσει μόνιμες ή παροδικές βλάβες στα μάτια αυτών που θα είναι εκτεθειμένοι και δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν στο φωτεινό ημισφαίριο.
3. Μετά την μεγάλη αναλαμπή, ο Ήλιος θα χάσει το ένα τρίτο της φωτεινότητάς του.
Αυτό λέει και η Αποκάλυψη, που λέει επίσης, ότι και η Σελήνη θα χάσει το ένα τρίτο της λάμψης της, πράγμα λογικό, αφού το φως της, που φθάνει σε μας ανακλώμενο, προέρχεται από τον Ήλιο.
4. Εκείνο που επίσης αποκαλύπτεται είναι το ότι οι αρχαίοι θεοί, δηλαδή οι Νεφελίμ, θα βγουν ξανά από τα Τάρταρα για να κυβερνήσουν τους ανθρώπους.
5. Οι Νεφελίμ θα εξαφανίσουν κάθε όπλο, πυροβόλο και μη, που θα έχει μείνει και θα καταστρέψουν κάθε δυνατότητα των ανθρώπων για την ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής μη ηλεκτρικής τεχνολογίας. Τεχνολογία ατμού, ή οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη της επεξεργασίας των μετάλλων μες τη βοήθεια της φωτιάς.
6. Οι άνθρωποι θα βασανιστούν πολύ και θα παρακαλούν να πεθάνουν.
7. Η σωτηρία θα έρθει από στρατό με μαύρα μπαϊράκια, που θα τον οδηγεί μαυροφορεμένος Πολέμαρχος. Οι στρατιώτες του στρατού αυτού θα έχουν μέσα τους τον πατρώο ιχώρα.
8. Οι Νεφελίμ θα καταδιωχθούν σε όλη τη Γη και θα εξοντωθούν. Όσοι γλυτώσουν θα κλειστούν στα Τάρταρα.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Πολλές είναι οι προφητείες του Πατροκοσμά που ξεκάθαρα μιλούν για το αναμενόμενο αυτό γεγονός, αρκεί να το έχεις κατά νου για να μπορείς να τις διακρίνεις. Θυμίζω αυτό που έχω πεί ξανά με το κόκκινο στυλό.
Έστω λοιπόν ότι ένα κόκκινο στυλό βρίσκεται πάνω στο τραπέζι ενός δωματίου. Αν ανοίξουμε την πόρτα και μπούμε στο δωμάτιο, αν δεν έχουμε στο νου μας να βρούμε το στυλό, ίσως να μην το δούμε ποτέ, ειδικά αν δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει.
Το ίδιο ισχύει και με κάποιες από τις προφητείες του Άγιου Κοσμά. Σαν κείμενο, εννοιολογικά μοιάζουν απλοϊκές, ίσως και κουτές ρήσεις ενός παππού που απευθυνότανε σε αγράμματους ραγιάδες.
Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα, ειδικά αν πιστεύει κανείς και εγώ δηλώνω ότι το πιστεύω, ότι ο Θεός στους Αγίους του δίνει τις προφητείες, λιτά και αληθινά και όχι αλληγορικά, αφού δεν δέχομαι, ότι ο θεός είναι, όπως κάποιοι αντίθεοι λένε, μαζοχιστής. Και εννοείται δεν δέχομαι ότι ο Άγιος Κοσμάς ήταν ένας ξεμωραμένος γέρος που έλεγε ασυναρτησίες για γραφικούς και αγράμματους.
Προσέξτε λοιπόν κάποιες από τις προφητείες του, που από μόνες τους φαντάζουν ανούσιες και αφελείς, ενώ αν τις συνδυάσεις με τα αναμενόμενα γεγονότα, φαντάζουν απόλυτα λογικές.
Οι προφητείες αυτές είναι οι παρακάτω:
Θα γίνει ξαφνικά, γι' αυτό να έχετε ένα σακί σιτάρι κρεμασμένο στην πόρτα. Να θυμηθείτε να το πάρετε για να φάνε τα παιδιά σας.
Κανείς μα κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο και πιο δραστικό, από το να προχωρήσουν οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι σε πόλεμο.
Οι ρυθμοί ζωής που μας έχουν επιβληθεί και η υψηλή σημασία που έχει αποδοθεί σ' αυτά που κάνουμε καθημερινά, μας εμποδίζει ακόμη και να φανταστούμε πώς θα ήταν η πλήρης κατάρρευση του σημερινού τρόπου ζωής.
Σκεφθείτε το εξής: Πόσοι από εμάς που ζούμε στις πόλεις μπορούν να φύγουν στο βουνό και να επιβιώσουν τρώγοντας από τη φύση και όχι από κάποιο σούπερ μάρκετ;
Μα ... αυτά τα κάνουν μόνο οι καλά εκπαιδευμένοι καταδρομείς, θα πει κανείς. Γι' αυτό πρέπει να γίνουμε τα κομμάντα του Θεού, σας λέω εγώ.
Να παρακαλάτε να είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας.
Και αυτά του τα λόγια δείχνουν ότι θα πρέπει ο κόσμος να μετακινηθεί και να ενημερωθεί και να μπορέσει να οργανώσει την επιβίωσή του. Φανταστείτε όταν «κοπεί» για πάντα το ρεύμα. Φανταστείτε τα αεροπλάνα να πέφτουν από τον ουρανό, να έχει κοπεί το τηλέφωνο και εννοείται το ηλεκτρικό και το νερό και να βγουν όλοι στο δρόμο και να αναρωτιούνται τι έγινε και κάπου στο βάθος να βλέπουν τις αναλαμπές από τις φωτιές που θα έχουν προκληθεί από χίλιες δυο αιτίες από τα βραχυκυκλώματα του ξαφνικού κοψίματος του ρεύματος και η πυροσβεστική νερό δεν θα έχει και τα οχήματά της θα είναι ακινητοποιημένα για πάντα. Όλα αυτά θα μπορέσουν να αντιμετωπισθούν με τα λιγότερα το δυνατόν θύματα, στα μέρη που θα είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας, αφού η πρωτόγνωρη για όλους αυτή κατάσταση, θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Σίγουρα η επιβίωση στις περιοχές που θα έχουν χειμώνα θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι στις περιοχές που θα είναι καλοκαίρι. Και αυτό γιατί μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι πάντες το τι έχει συμβεί, θα περάσει πολύς καιρός. Και βέβαια όσο να προλάβουν οι άνθρωποι να οργανωθούν, θα έχουν βγει από τα Τάρταρα οι αρχαίοι θεοί και τότε οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να οργανώσουν τίποτε και θα κρύβονται για να επιβιώσουν. Όσοι βέβαια μπορέσουν να κρυφτούν στα βουνά, όπως και πάλι ο Άγιος Κοσμάς προφήτευσε.
Οι Νεφελίμ με το που θα βγουν θα αρχίσουν την οργάνωση της δικής τους παγκόσμιας διοίκησης.
Οι εξουσίες τους όμως θα είναι περιορισμένες στην αρχή, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, όπως θα δούμε αργότερα.

Αν κανείς κρυφτεί πίσω από την πόρτα, θα γλιτώσει. Θα είναι ξαφνικό.
Και πάλι μιλά για μεγάλα γεγονότα, για κίνδυνο και για ξαφνική διάλυση όλου του ιστού του κοινωνικού και του κρατικού παντού. Μαζί με τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό θα φθάσει στη Γη και έντονότατο κύμα φωτός, που θα τυφλώσει όποιους δεν προλάβουν να καλύψουν τα μάτια τους. Αλλά και αυτό δεν θα είναι αρκετό, γι αυτό μιλά ο Άγιος για εκείνους τους τυχερούς που θα κρυφτούν πίσω από κάτι συμπαγές όπως μία πόρτα.
Γενικά εκείνοι που θα είναι σε κλειστό χώρο θα είναι εκείνοι με τις καλύτερες πιθανότητες να μην καούν τα μάτια τους από το καύμα του Ήλιου στο οποίο αναφέρεται η Αποκάλυψη. Αν ο Άγιος με το «ξαφνικό γεγονός» εννοούσε ένα πόλεμο, ή μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, σίγουρα δεν θα έλεγε ότι θα γλυτώσεις από ένα παγκόσμιο πόλεμο αν κρυφτείς πίσω από μία πόρτα.
Αν δεχτούμε ότι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ήταν πράγματι όπως τον δεχόμαστε ένας άνθρωπος φωτισμένος από τον Θεό, δεν μπορεί να έλεγε ασυναρτησίες και να πίστευε ότι αν κρυφτείς για μια στιγμή πίσω από την πόρτα θα γλυτώσεις από ένα μεγάλο πόλεμο που σίγουρα δεν θα διαρκέσει μια στιγμή και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να απευθύνεται σε όλους με την ίδια συμβουλή για τον πόλεμο. Δηλαδή να κρυφτούν όλοι οι άνθρωποι πίσω από κάποια , οποιαδήποτε πόρτα για να σωθούν.
Σκεφθείτε και πάλι. Δίνει μία συμβουλή ή αν θέλετε προτροπή. Όλοι , λέει, θα ήταν ασφαλείς, αν κρυβότανε πίσω από μία πόρτα. Όλοι επομένως θα υποστούν τις συνέπειες ενός παγκόσμιου γεγονότος και θα σωθούν αν κρυφτούν πίσω από μία πόρτα.
Θα σώσουν οι πόρτες τον κόσμο από ένα πόλεμο;
Θα σώσουν οι πόρτες τον κόσμο από την πείνα;
Πολλοί άνθρωποι και μάλιστα εκείνοι που θεωρούνται δάσκαλοι και αναλυτές θεολόγοι, δεν μπαίνουν στον κόπο να αναλύσουν τι σημαίνουν οι προφητείες αυτές, επειδή θα πρέπει να κινδυνεύσουν να εμφανιστούν ως γραφικοί, ή να απορρίψουν τους λόγους ενός τόσο μεγάλου Αγίου.
Με την εξήγηση που σας δίνω όμως, φαίνεται ότι ο Άγιος ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.
Κρυφτείτε κοντά στην πόρτα ή στην πλάκα. Θα είναι γρήγορο.
Το φως του ήλιου, θα αρχίσει να γίνεται ενοχλητικά έντονο, μερικά λεπτά πριν το μεγάλο φλάς. Αυτή θα είναι η προειδοποίηση. Όταν μία μέρα αισθανθείτε το φως του ήλιου να δυναμώνει, τότε κρυφτείτε όπως λέει ο Άγιος Κοσμάς κάπου και κρατείστε τα μάτια σας κλειστά και καλύψτε τα με κάτι το δυνατόν αδιαφανές. Το «φλας» που θα έρθει, θα διαπεράσει ακόμη και το δέρμα από τα βλέφαρα. Σε άλλους, ανάλογα με την περίπτωση, θα προκαλέσει προσωρινή τύφλωση και σε άλλους μόνιμη.
Θα 'ρθει μέρα που οι πολιτείες θα καταντήσουν παράγκες.
Αυτό για να γίνει θα πρέπει να εγκαταλειφθούν, να λεηλατηθούν και ίσως να βομβαρδισθούν. Αν ξαφνικά, όπως λένε τα «χάλκινα βιβλία» ή όπωςλ έει ο γέρων Παίσιος και ο πατήρ Ιωσήφ ο Βατοπεδινός κοπεί ξαφνικά το φως, το νερό και το τηλέφωνο, οι πάντες θα φύγουν απ'τις πόλεις.
Οι συμμορίες θα λυμαίνονται τα άδεια σπίτια και τα σούπερ μάρκετ και κανείς δεν θα τολμάει να κυκλοφορήσει στις έρημες τσιμεντένιες ζούγκλες. Εφόσον ο ήλιος με τον ηλεκτρομαγνητικό του παλμό καταστρέψει κάθε τεχνολογική υποδομή, τότε οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να ζήσουν στην ύπαιθρο.
Εκεί δεν θα προλάβουν να οργανωθούν. Θα βγουν οι θεοί από τα Τάρταρα.
Ο Παπουλάκος
Ο Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος, από τα Άρμπουνα Καλαβρύτων, γεννήθηκε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Κοσμά του Αιτωλού και έδρασε ουσιαστικά τον 19ον αιώνα (1780-1861)
Χωρίς αμφιβολία, ο μοναχός αυτός, υπήρξε μία σημαντική φυσιογνωμία την εποχή της επανάστασης, μιας και τα κηρύγματά του αναφερότανε σε καίρια ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανελλήνια αναταραχή της οποίας ο απόηχος έφθασε ακόμη και στις μέρες μας! Βοήθησε στην ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων σε δύσκολες μέρες. Επαναλαμβάνω όμως ότι τα κηρύγματά του ήταν πολύ έντονα και καυστικά. Αν το πω πολύ λαϊκά δηλαδή,τα έχωνε στην εξουσία, εκκλησιαστική και πολιτική.
«Τα βαπόρια και οι πιο τρανές ακόμη μηχανές, που θα σκαρφιστεί ο πλανταγμένος νους του ανθρώπου, δεν είναι δρόμοι, που θα του χαρίσουν την χαρά της καρδιάς και της ψυχής την γαλήνη. Και όσα περισσότερα βρει, τόσο κοντύτερα θα νοιώσει την κρυάδα του θανάτου».
Εδώ προφητεύει την τεχνολογία που δόθηκε κατά τον 20ο αιώνα από τους Νεφελίμ στους ανθρώπους, με σκόπό την απόλυτη υποδούλωση και τον έλεγχό τους από την σχεδιασμένη δικτατορία του Αντιχρίστου.
Οι πνευματικοί γεροντάδες της Ορθοδοξίας επομένως, ανέκαθεν έλεγαν, ότι θα έρθει η εποχή της τεχνολογίας του Διαβόλου. Και το έλεγαν αυτό, πολύ πριν να ονειρευτούμε εμείς οι επιστήμονες, τις δυνατότητες που θα μας έδινε η τεχνολογία αυτή.
Δεν μπορώ παρά να ξαναπώ την αμαρτία μου, σύμφωνα με την οποία έλεγα, από μικρός ακόμη, ότι οι παπάδες που λένε ότι η τεχνολογία είναι πράγμα σατανικό, είναι οπισθοδρομικοί, γραφικοί, πλανεμένοι, κολημένοι και άσχετοι.
Τώρα που λέω τα ίδια με τους παπάδες αυτούς, ακούω αυτά ακριβώς που τους έλεγα.
Δόξα Σοι ο Θεός, που έφθασα σε σημείο να κατανοώ αυτούς που τους θεωρούσα κάποτε κουτούς, θεωρώντας τον εαυτό μου έξυπνο.
Όλη η τεχνολογία μας, θυμίζω, βασίζεται στην ύπαρξη και τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Το ηλεκτρικό ρεύμα με τη σειρά του υπάρχει, επειδή στη φύση υπάρχουν ελεύθερα ηλεκτρόνια, που εφόσον τους δώσουμε την δυνατότητα, ρέουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση μέσα στα καλώδια και τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα μεταφέροντας ενέργεια και κάνοντας τις πάσης φύσεως μηχανές και συσκευές μας να λειτουργούν. Όλες δηλαδή οι μηχανές μας, αν το καλοσκεφτούμε λίγο, είναι ηλεκτρικές. Από τις μηχανές των μεγάλων εργοστασίων, τις οικιακές συσκευές και τα αυτοκίνητα, μέχρι τα πλοία και τα αεροπλάνα.
Η σημαντικότερη όμως ηλεκτρική μηχανή του ψεύτικου κόσμου μας, είναι το ανθρώπινο σώμα. Όλα τα όργανα, ακόμη και οι ελάχιστες μονάδες ζωής τα κύτταρα λειτουργούν με ηλεκτρισμό.
Σαν ηλεκτρική μηχανή, το ανθρώπινο σώμα υφίσταται την αργή καύση, την οξείδωση δηλαδή, λόγω των ελεύθερων αρνητικών ριζών. Αυτό είναι και η μόνη και κεντρική αιτία που το σώμα της «σιδερένιας γενιάς» όπως μας έλεγε ο Ησίοδος, σκουριάζει, οξειδώνεται και ανάλογα με το όργανο που θα καταστραφεί πρώτο, προσδιορίζουμε και την αιτία θανάτου του καθενός.
Όλα δηλαδή γίνονται επειδή υπάρχουν ελεύθερα ηλεκτρόνια στον εικονικό κόσμο στον οποίο ζούμε. Τα ελεύθερα ηλεκτρόνια, είναι αυτά που ξεφεύγουν από την έλξη του πυρήμα των ατόμων και υπάρχουν μόνα τους έχοντας αρνητικό φορτίο, αφήνοντας το υπόλοιπο άτομο φορτισμένο θετικά.
Κάποτε, στον λεγόμενο Παράδεισο, όταν δηλαδή το «χρυσούν» ανθρώπινο γένος αντιλαμβανότανε γύρω του τον πραγματικό κόσμο και όχι τον εικονικό, δεν υπήρχαν ελεύθερα ηλεκτρόνια και η οξείδωση των ανθρωπίνων σωμάτων ήταν ανύπαρκτη και η ηλεκτρική τεχνολογία ήταν επίσης αδύνατον να υπάρξει. Όταν ο Διάβολος έχασε την χάρη του Θεού και πριν ακόμη ο άνθρωπος αποβληθεί από τον Παράδεισο, γνωρίζοντας την κατασκευή του ανθρωπίνου σώματος, ζήτησε να έχει το δικαίωμα να αποβάλει εντός του χώρου ελέγχου του, το τελευταίο ηλεκτρόνιο από κάθε άτομο. Έτσι πήρε την εξουσία δημιουργίας των ηλεκτρικών φορτίων και ως εκ τούτου την εξουσία φθοράς του ανθρωπίνου σώματος, στην περίπτωση που ο άνθρωπος θα εξέπιπτε από την χάρη του Θεού. (βλέπε τόμους 7-8-9)
«Θα 'ρθεί μέρα, όταν το ποτήρι της ανομίας γιομίσει από τέτοια βρεσίματα, που η γη, αντί να γίνει Παράδεισος θα γίνει Σόδομα και Γόμορρα».
Εδω προφήτευσε, ότι πράγματι θα έρθει η εποχή της τεχνολογίας του κακού. Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι αυτοί που θα προωθούσαν την τεχνολογία του κακού, θα έταζαν, όπως και έταξαν, λαγούς με πετραχίλια. Και τι μεγάλες ευκολίες και τι μεγάλη άνεση και τι μεγάλος πολιτισμός και τι μεγάλα μεγαλεία και τι μεγάλη δύναμη και, και,και, και. Τα ψέματα του Διαβόλου σε όλο τους το μεγαλείο.
Η τεχνολογία του κακού, έκανε τον θάνατο πιο μαζικό και πιο αποτρόπαιο και ταυτόχρονα δημιούργησε πληθώρα εικονικών αναγκών για τον μέσο άνθρωπο που υποχρεούται να αγοράσει πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και άλλων τεχνολογικών προϊόντων , όπως επί παραδείγματι τα αυτοκίνητα, που τον κρατούν διαρκώς χρεωμένο στις τράπεζες και δια αυτών στην αόρατη αρχή της Λευκής Αδελφότητας.
«Φοβερό και φρικτό θα 'ναι το τέλος του κόσμου της περηφάνειας. Όλα τούτα μοιάζουν με στολίδια σε σάπιο άνθρωπο... Μην ξιπάζεσθε λοιπόν από τις καρότσες του σατανά και μην ξεγελιέστε από τέτοια φτιασίδια».
Αυτόν τον κόσμο της άκρατης κατανάλωσης των τεχνολογικών προϊόντων, αλλά και της τεχνολογικής «ρύπανσης» τον ονομάζει κόσμο της υπερηφάνειας. Όλα όσα υπάρχουν γύρω μας που μας έκαναν να τα θεωρούμε επιτεύγματα, είναι στην πραγματικότητα σκουπίδια. Όσο για τα πάσης φύσεως οχήματα που χρησιμοποιούμε σε ξηρά θάλασσα και αέρα, τα ονομάζει καρότσες του Σατανά. Όλες λοιπόν οι καρότσες του Σατανά, θα είναι για πέταμα όταν με τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα εκπέμψει ο ήλιος, καταστραφούν όλοι οι κινητήρες και όλες οι μηχανές του κόσμου. Όλα τότε θα νεκρώσουν και όπως είπε ο γέρων Παίσιος«ξαφνικά θα κοπεί και το ρεύμα και το τηλέφωνο και το νερό και όλοι οι άνθρωποι θα βγουν στο δρόμο και θα αναρωτιούνται τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν».
«Το ξύπνημα π' ακολουθεί τούτη τη νάρκωση είναι η κόλαση».
Εδώ ξεκαθαρίζει το ότι δέχεται, ότι όλοι οι άνθρωποι ζούνε στον κόσμο που έχω ονομάσει κόσμο των ονείρων. Ότι βρίσκονται σε νάρκωση και όταν μετά την καταστροφή της τεχνολογίας του κακού συνειδητοποιήσουν την πραγμαστική εικόνα του κόσμου και δουν μπροστά τους αρχαίους θεούς, δηλαδή τους Νεφελίμ, τότε πράγματι αυτό που θα ακολουθήσει την νάρκωση, δηλαδή το ξύπνημα θα τους φανεί κόλαση.
Γέρων Παϊσιος
Θα έρθει στιγμή που θα κοπούν ταυτόχρονα και το φως και το νερό και το τηλέφωνο και όλοι θα βγουν στους δρόμους και θα ρωτούν να μάθουν τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν.
Αυτή είναι η σημαντικότερη ίσως προφητεία του γέροντος Παϊσίου, αλλά λίγοι μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν την ύψιστη σημασία της.
Είναι προφανές ότι ο Γέροντας μιλούσε για τη στιγμή που θα κοπεί το ρεύμα σε όλο τον πλανήτη ταυτόχρονα.
Είναι μία συγκλονιστική προφητική μαρτυρία για τη στιγμή που κάθε συσκευή θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα καταστραφεί, κάθε νοσοκομείο θα πάψει να μπορεί να θεραπεύει τους ασθενείς του και κάθε αυτοκίνητο θα σταματήσει στη μέση του δρόμου και κάθε πλοίο θα σταματήσει στη μέση του ωκεανού και κάθε αεροπλάνο θα πέσει στη Γη και κάθε τηλέφωνο θα νεκρωθεί και κάθε γεννήτρια θα παυθεί και το ραδιόφωνο βουβαθεί και ο σύγχρονος οικιακός θεός, η τηλεόραση θα μείνει μαύρη και σκοτεινή για πάντα και η προπαγάνδα του Διαβόλου θα σταματήσει.
Και μέσα στο μεγάλο χαμό και τις πυρκαγιές που θα έχουν ξεσπάσει από τα βραχυκυκλώματα, δεν θα ακούγεται τίποτε και μια μεγάλη σιωπή θα πέσει σε όλο τον κόσμο, που δεν θα θέλει να πιστέψει το τι έγινε και δεν θα θέλει να δεχθεί ότι η ζωή που ήξερε τελείωσε και τότε κάποιοι θα σκεφθούν αυτούς που νόμισαν ότι εξασφαλίζοντας πλούτη σ΄αυτόν τον κόσμο, τα είχαν όλα και θα θυμηθούν τον ψαλμό που λέγει:
«Παρέστησαν οι βασιλείς της γης, και οι άρχοντες συνήχθησανεπι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του Χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεναφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίςεκγελάσεται αυτούς, και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς».
Αμέσως μετά θα βγουν οι Νεφελίμ από τα Τάρταρα.
Ειδικά αυτό, πολλοί το περιγελούν, αλλά ο Άγιος Ανδρέας, το λέει με σαφήνεια για τα ρυπαρά γένη που θα ανέβουν στις χώρες που τις βλέπει ο Ήλιος και που θα τρέφονται με το αίμα και τις σάρκες των ανθρώπων, εκτός και αν κάποιοι θεςωρούν ότι ο κορυφαίος Άγιος ο δια τον Χριστόν Σαλός, έλεγε ασυναρτησίες, ή αν πιστεύουν ότι αυτοί πρέπει να ερμηνεύσουν τα λόγια του, επειδή αυοί είναι "¨φωτισμένοι" και ο Άγιος Ανδρέας δεν ήξερε να εκφραστεί.
Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν. αλ. Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.
Λέει μάλιστα ο Άγιος Ανδρέας, ότι όταν δείτε να έχουν βγει τα ρυπαρά γένη "τα πάντα επί θύραις". Τα πάντα δηλαδή θα επίκειται να συμβούν.
Κλείνοντας, θα ήθελα να θυμίσω ότι πριν από τα βιβλία της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, κανείς δεν αναφερότανε σε τίποτε από όλα αυτά.
Τώρα έχει γεμίσει το διαδίκτυο με ανακρίβειες και βέβαια σχεδ'ον κανείς, αν και αναπαράγει τα κείμενα μου δεν αναφέρει ότι τα διάβασε στον Λιακόπουλο.
Γιατί άραγε; Φταίει το αρχηγικό κόμπλεξ των Ελλήνων; Έτυχε να δω αντιγραμένα κείμενα από τα βιβλία μου, πολλές φορές με παραποιήσεις και από κάτω να γράφει και ένα άσχετο όνομα κάπου που το παίζει ερευνητής.
Άλλοι δημιουργούν βίντεο βασισμένα στην πεμπτουσία των αποκαλύψεων που έχω κάνει και βάζουν και στις "πηγές" τους άσχετους, που δεν έχουν καμία γνώση από αυτά που εγώ λέω, βρήκα, γνωρίζω ή τέλος πάντων ισχυρίζομαι.
Tο σίγουρο είναι ότι τώρα πλέον, το όνομα των Ελοχίμ και των άνομων Νεφελίμ, μπήκε στην καθημερινότητα όλων. Οι πύλες, το φλας του Ήλιου, οι Αδελφότητες του σκότους, η παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου, το τσιπάρισμα, η Ατζέντα 21, ο CODEX ALIMENTARIUS, συζητιούνται παντού.
Ο σπόρος έπεσε και ρίζωσε.
Όλοι εκείνοι που το παίζουν ερευνητές με μόνη και αναγκαστική πηγή τα βιβλία μου και τα ήδη υπάρχοντα αρχαία κείμενα που έφερα στο φως της δημοσιόπτητας, καλά θα κάνουν να διαβάσουν καλύτερα αυτά που έγραψα και να μην γεμίζουν το διαδίκτυο με ασυναρτησίες.
Προσέξτε όμως
Δεν είπα ακόμη όλα όσα έχω να πω.
Σας περιμένει μεγάλο σοκ.
Ευχαριστώ.
πηγη


http://www.katohika.gr/2013/01/hlios-nefelim-eloxim.html

Έλληνες κατάσκοποι σε τουρκικό έδαφος, αποκαλύπτουν οτι υπάρχει σχεδιασμός πολεμικής σύρραξης για το Αιγαίο!


Ενώ η προπαγάνδα της Αγκυρας παρουσίασε ως επιτυχία τη σύλληψη τριών Τούρκων πολιτών για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας, το «ΘEMA» αποκαλύπτει τις αληθινές ιστορίες δύο Ελλήνων αξιωματικών που….. έδρασαν για χρόνια κάτω από τη μύτη της ΜΙΤ.
Η υπόθεση είχε έντονη την οσμή της τουρκικής προπαγάνδας, όχι πάντως από την αρχή.
Την πρώτη μέρα που δημοσιοποιήθηκε πέρασε στα ψιλά των τουρκικών εφημερίδων με μονόστηλα και μόνο το περασμένο Σάββατο πήρε διαστάσεις, όταν η «Hurriyet» το ανέδειξε με εκτενές «ρεπορτάζ».
Κάτι που δεν έκανε φυσικά σε άλλες περιπτώσεις, όταν οι Ελληνες πράκτορες της τότε ΚΥΠ αλώνιζαν στη Σμύρνη, μπαίνοντας μέσα σε στρατόπεδα, φυλακές ασφαλείας ή στρατολογώντας Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι σήμερα είναι φυλακισμένοι.
Δύο από τους Ελληνες αξιωματικούς που διακρίθηκαν για τη δράση τους εντός του τουρκικού εδάφους είναι ο κ. Βασίλης Γιαννόπουλοςκαι ο διάδοχός του -γνωστός από την υπόθεση Οτσαλάν- κ. Σάββας Καλεντερίδης. Και οι δυο έδρασαν για περισσότερο από μια δεκαετία, από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι την ενδοχώρα της Τουρκίας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες, υποκλέπτοντας απόρρητα έγγραφα και σχέδια, ενώ στρατολόγησαν μέχρι και αξιωματικούς του τουρκικού στρατού
ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Μέχρι την εμπλοκή του στην υπόθεση Οτσαλάν, το 1999, ο κ.Σάββας Καλεντερίδης ήταν ένας άγνωστος ακόμα και σε στελέχη της ΕΥΠ, που τον έβλεπαν στα κεντρικά της Υπηρεσίας, στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη. Ο διάδοχος του κ. Γιαννόπουλου στην Τουρκίααποδείχτηκε λίρα εκατό, αφού έσπασε κάθε ρεκόρ παραμονής μένοντας περίπου έξι χρόνια, τη στιγμή που οι αξιωματικοί επιστρέφουν παγίως έπειτα από τέσσερα.
Διαθέτοντας μοναδική επικοινωνιακή ιδιότητα, ο Ελληνας αξιωματικός στρατολόγησε εθοδικά tρεις αξιωματικούς των γειτόνων μας σε εκείνες τις αποστολές που καλύπτονται από τον χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητη». Χάρη σε αυτή του την κίνηση η Ελλάδα είχε χαρτογραφημένες δεκάδες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, βάσεις στα παράλια της Μικράς Ασίας και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τους απόρρητους κώδικες επικοινωνίας της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο επισμηναγός Μεχμέτ Μπαρούτ και άλλοι δύο Τούρκοι αξιωματικοί συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν, την ίδια στιγμή που ο κ. Καλεντερίδης συνέχιζε τη δράση του. Η φράση «ο άνθρωπος έκανε το τέλειο έγκλημα», που ακούστηκε χρόνια έπειτα από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΙΤ, δικαιώνει απόλυτα τον Ελληνα αξιωματικό, που όργωσε την Τουρκία.
Δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα στους Τούρκους να τον συλλάβουν, παρόλο που ύστερα από κάποια χρόνια άρχισαν να τον παρακολουθούν, ψάχνοντας μια αφορμή ή ένα λάθος. Δεν το έκανε ποτέ, ακόμα και όταν οι γείτονες τον επικήρυξαν με 1 εκατ. δολάρια, λίγες ημέρες μετά την έκρηξη που διέλυσε ένα εργοστάσιο πυρομαχικών.
Οι πληροφορίες της ΜΙΤ τον ήθελαν παρόντα στο συμβάν, που αποδόθηκε τελικά στους Κούρδους,ενώ η έκρηξη παρουσιάστηκε ως πυρκαγιά σε διυλιστήριο. Εκτός από την επικήρυξη, οι πληροφορίες ήθελαν την τότε πρωθυπουργό Τανσού Τσιλέρ να υπογράφει την εντολή δολοφονίας του κ. Καλεντερίδη, ενώ μια δεύτερη εντολή εξόντωσης ήρθε λίγο αργότερα σε μια άτυπη συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας. Στη λίστα που κυκλοφορεί τότε στην αίθουσα, το όνομα του Ελληνα αξιωματικού φιγουράρει πρώτο.
Ο κ. Καλεντερίδης, καλυπτόμενος πίσω από την ιδιότητα του εμπορικού ακολούθου στο προξενείο της Σμύρνης, καταλαβαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει όταν οι Τούρκοι που αναγνώριζε σταματούν να τον παρακολουθούν.
Αντιλαμβάνεται ότι νέα πρόσωπα προσπαθούν να τον έχουν από κοντά και η διορατικότητά του είναι τέτοια που συνειδητοποιεί ότι ετοιμάζονται να τον δολοφονήσουν.
Κινητοποιώντας το δικό του σύστημα ετοιμάζει τη διαφυγή του, η οποία θα γίνει βράδυ, όταν τρία αυτοκίνητα του ελληνικού Προξενίου θα φύγουν μαύρα μεσάνυχτα από τη Σμύρνη. Στο ένα επιβαίνει ο Σάββας, που θα επιστρέψει προσωρινά στην Ελλάδα, λίγο πριν ακολουθήσει τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στο μοιραίο ταξίδι της Κένυας, το οποίο οδήγησε στην απαγωγή και παράδοση του Κούρδου ηγέτη από ξένες μυστικές υπηρεσίες σε κλιμάκιο ανδρών της ΜΙΤ. Την επόμενη μέρα ο κ. Καλεντερίδης θα διαβάσει στο ηλεκτρονικό πρωτοσέλιδο της «Hurriyet» τον τίτλο της πρώτης σελίδας στην οποία δέσποζε η φωτογραφία του.
«Ο υπερπράκτορας της Ελλάδας παγιδευμένος στην Κένυα». Ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα επιζητούσε οποιαδήποτε δημοσιότητα είχε γίνει διάσημος και είχε «καεί» οριστικά και αμετάκλητα ως πράκτορας.
BΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο θρυλικός… ιχθυέμπορος που εισέβαλε νύχτα στο τουρκικό στρατηγείο
ΑΠO ΤΟ 1987 μέχρι και το 1995,ο κ. Βασίλης Γιαννόπουλος έδρασε στην Τουρκία ως επιχειρησιακός πράκτορας της τότε ΚΥΠ, γράφοντας ιστορία με τις αποστολές που έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Ισως οι γείτονες Tούρκοι να μη θυμούνται ότι για χρόνια ο στρατηγός εν αποστρατεία κ. Βασίλης Γιαννόπουλος δρούσε ανενόχλητος και χωρίς να τον υποπτευτεί κανείς στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.
Από το 1987 μέχρι και το 1995, ο αντισυνταγματάρχης τότε κ. Γιαννόπουλος κρέμασε τη στολή του αξιωματικού στην ντουλάπα και ξεκίνησε τη δράση του ως επιχειρησιακός πράκτορας της ΚΥΠ.
Oποτε επιβαλλόταν έμπαινε νύχτα στην Τουρκία, κρυφά από τη θάλασσα ή τα σύνορα στη Θράκη, όταν οι συνηθισμένοι άνθρωποι κοιμόντουσαν και κάποιοι άλλοι ασυνήθιστοι έπιαναν δουλειά. Στα σαράντα του χρόνια ο κ. Γιαννόπουλος είχε μαύρα μαλλιά, μουστάκι και την εμφάνιση Ανατολίτη, ενώ μιλούσε άπταιστα τα τουρκικά.
Επισήμως εμφανιζόταν ως ιχθυέμπορος και η πρώτη του μεγάλη επιτυχία είχε να κάνει με τη στρατολόγηση ενός Τούρκου αξιωματικού, που υπηρετούσε σε νευραλγική θέση της 4ης Στρατιάς, που έδρευε στη Σμύρνη.
Η επιχείρηση που τον έκανε θρύλο στην Υπηρεσία ήταν όταν κατάφερε να εισβάλει στο υπαίθριο στρατηγείο της «Στρατιάς του Αιγαίου», όπως ήταν γνωστή η 4η Στρατιά, κατά τη διάρκεια άσκησης στην οποία σκόπευαν να δοκιμάσουν την εφαρμογή πραγματικών επιθετικών σχεδίων ενάντια στην Ελλάδα. Κύριος στόχος τους σε μια πολεμική σύρραξη με τη χώρα μας ήταν τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου, όπως η Λέσβος και η Χίος.
Ο κ. Γιαννόπουλος, που ήξερε τα πάντα για την άσκηση, διέσχισε τον κόλπο του Ντογάν και αποβιβάστηκε αθόρυβα στην περιοχή του Ντογάνμπεη. Ντυμένος πιθανότατα σαν ρακοσυλλέκτης –μια άλλη εκδοχή τον θέλει με στολή Τούρκου στρατιώτη- μπήκε στο στρατόπεδο και έφτασε μέσα από σκηνές και υπαίθρια καταλύματα στο αντίπαλο στρατηγείο. Πήρε χάρτες, επιχειρησιακά σχέδια και απόρρητα έγγραφα, ενώ φεύγοντας φωτογράφησε με ειδική μηχανή τους Τούρκους στρατηγούς που κοιμόντουσαν.
Εφυγε έτσι αθόρυβα όπως μπήκε, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι και την επόμενη μέρα έστειλε μέσω της κατάλληλης οδού όλα τα στοιχεία στα κεντρικά της Κατεχάκη.
Στη Σμύρνη έμελλε να γνωρίσει και έναν Τούρκο πρώην αλεξιπτωτιστή, που είχε λάβει μέρος στην εισβολή της Κύπρου. Η γνωριμία έγινε μέσω ενός δικτύου πληροφοριοδοτών που είχε στήσει ο Ελληνας αξιωματικός, το οποίο τον ενημέρωσε ότι ο άνθρωπος αυτός βασανιζόταν από τύψεις συνειδήσεως, αφού είχε εκτελέσει άοπλους αιχμαλώτους πολέμου.«Οταν τον προσέγγισα», είχε δηλώσει ο κ. Γιαννόπουλος, «ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν στα όρια της τρέλας από τις ενοχές και μου ζήτησε να τον φέρω στην Ελλάδα για να δικαστεί».
Εχοντας πολλά χρόνια συνεχούς δράσης στην Τουρκία, ο Ελληνας αξιωματικός κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν ο Τούρκος αλεξιπτωτιστής εξαφανίστηκε εν μια νυκτί. «Πρέπει να είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις του γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη τέθηκε σε καθεστώς στενής παρακολούθησης, πιθανόν από τη ΜΙΤ, και κάπου εκεί δυσκόλεψαν τα πράγματα για μένα». Ο κ. Γιαννόπουλος έφυγε από την Ανατολία και λίγους μήνες αργότερα τη θέση του πήρε ο«μαθητής» του κ.Σάββας Καλεντερίδης, που έμεινε και αυτός αξέχαστος στους Τούρκους.
Η ιστορία με τους τρεις Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας είναι απλώς άλλο ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ της ΕΥΠ και της ΜΙΤ. Επειτα από παρακολούθηση της MIT (πρόκειται για την Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών), σε συνεργασία με την Ασφάλεια και το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που εδρεύει στη Σμύρνη, οι τρεις άνδρες ήδη είναι προφυλακισμένοι.
triepsilites.wordpress.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ
 
 
http://www.katohika.gr/2013/01/sxediasmos-polemikis-siraksis-agaio.html

Ένας Έλληνας πίσω από τον Σουμάχερ

f1
Πρόκειται για τον Βαγγέλη Αρβανιτάκη, έναν από τους σχεδιαστές αεροδυναμικής στο μεγαλύτερο team της Φόρμουλα 1, για λογαριασμό της Mercedes. Είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει και βελτιώνει συνεχώς το μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ..
«Αν και είμαι περήφανος που δουλεύω δίπλα σε αυτό τον ζωντανό θρύλο οφείλω να ομολογήσω ότι ήθελα να ήταν πρώτος, γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στο αμάξωμα.
Και μόνο ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγεί ένα αμάξι που έχω σχεδιάσει εγώ, αυτό για μένα είναι υπέρτατη τιμή» δήλωσε στο Star και στον δημοσιογράφο Μενέλαο Κοκορη, για τον Μίκαελ Σουμάχερ..
Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται
στην Αγγλία σχεδιάζοντας την αεροδυναμική στα μονοθέσια της formula 1 . Με σπουδές στην αεροναυπηγική και μεταπτυχιακά στη Ferrari, ο Βαγγέλης έπιασε για πρώτη φορά δουλειά πριν από τρία χρόνια στο σχεδιαστικό team της Honda και δεκατρείς μήνες μετά, όταν η Honda έφυγε από τη Φόρμουλα 1, πήγε στην ομάδα της Mercedes με τον κορυφαίο τεχνικό διευθυντή Ρος Μπράουν. «Αγαπώ πολύ τη χώρα μου, όμως αν επιστρέψω, δεν υπάρχουν προοπτικές εύρεσης εργασίας. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να σχεδιάσω ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, αλλά στη χώρα μας δεν υπάρχει κάποιος να χρηματοδοτήσει μια τέτοια προσπάθεια. Ιδέες και καινοτομίες υπάρχουν, κεφάλαια δεν υπάρχουν. Οπότε, προς το παρόν, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την Αγγλία» προσθέτει.
Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένεια του ο Βαγγέλης έχει λαμπρό μέλλον.. δυστυχώς για εμάς , στο εξωτερικό.
Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters