Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο λαός, με την ψήφο του, θα επιβραβεύσει τους μνημονικούς προδότες … ή θα ψηφήσει για την τιμωρία τους;





From HEIL GAP (or mind the GAP )
Μνημόνιο : … δηλαδή … τότε που οι banksters του ΔΝΤ έρχονται και προσφέρουν τεράστια δάνεια προς τη χώρα … στερώντας της ακολούθως όλα τα περιουσιακά της στοιχεία …. προσφέροντας τα στις δυτικές εταιρείες που ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας HEIL GAP *
Και ενώ η Ρωσία ζητά να στείλει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου …  ο πασοκος βουλευτής Πέτρος Ευθυμίου ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που είχε αμφισβητήσει ανοιχτά τις ρωσικές εκλογέςτώρα έχουμε και τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ … τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή , ο οποίος  μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του AΝΤ1 … αναφέρθηκε « σε κάποιους» ….. οι όποιοι συνειδητά απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό ότι το επιτόκιο των δανείων που έλαβε η χώρα μας στο 2ο Μνημόνιο είναι κυμαινόμενο και όχι σταθερό … ενημερώνοντας μας ότι αν συνυπολογιστούν όλες οι ρήτρες στη βάση των οποίων υπολογίζεται το επιτόκιο από το ΔΝΤ τότε αυτό δεν είναι 3,15% αλλά πολύ κοντά στο 4%.
Ως φαίνεται …. θεωρεί ότι …. είμαστε ηλίθιοι  … και πρέπει να δεχτούμε ότι …. αφότου ο κύριος Κουρουμπλής μπήκε στην κολυμπήθρα του τΣΥΡΙΖΑ  …. ξεπλύθηκαν όλες οι αμαρτίες τουκαι μαζί με αυτές ... το 
ότι προ διετίας ψήφισε και εκείνος το μνημόνιο ΕΝΑ ! …
Γιατί άλλο είναι το μεσοπρόθεσμο και άλλο το μνημόνιο ένα του Μάιου του 2010 , το όποιο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- κ.  Κουρουμπλής , το ψήφισε με χέρια και με πόδια …. αυτό δηλαδή που απέκρυψε να αναφέρει στην συνέντευξη του (!) … χα, χα, χα … θα ξέχασε ότι το ψήφισε  βρε HEIL GAP … πως κάνεις έτσι ;  
( και η χοντρή πλακά είναι ότι το 1ο Μνημόνιο του κ.Κουρουμπλή
είναι επίσης κυμαινόμενου επιτοκίου ….. τρελαίνομαι-ιιιιιιιιι )
Οι τραγικές συνέπειες που επακολούθησαν την προδοσία που άνοιξε την .... πόρτα στους banksters ….  μας σακάτεψαν !
Μονό που δεν άγγιξαν τον τυφλό βουλευτή , που ως φαίνεται έχει εθιστεί στα βουλευτιλίκια , αλλά σημάδεψαν μόνο τους αγνούς και τίμιους Έλληνες πατριώτες …. ανεξαρτήτως της πολίτικης των ιδεολογίας ….
Όλες αυτές η προδοτικές ψήφοι …  κάποιους από εμάς τους έσπρωξαν μέχρι και το απονενοημένο διάβημα …την αυτοκτονία. 
ΑΘΗΝΑ, 28 Απριλίου (Reuters) - Με Erik Kirschbaum . Τη Δευτέρα , ένας 38 χρόνος , καθηγητής γεωλογίας κρεμάστηκε από μια λάμπα στην Αθήνα , την ίδια μέρα που ένας 35-χρονος ιερέας αυτοκτονούσε πηδώντας από το από το μπαλκόνι του στη βόρεια Ελλάδα.
Την Τετάρτη , ένας 23-χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι .


Σε μια χώρα που είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, μια αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών στον απόηχο της οικονομικής κρίσης έχει συγκλονίσει το Μεσογειακό αυτό έθνος – λίγες ήμερες πριν από τις εκλογές στις 6 Μαΐου.
Ο ιδιαίτερα φρικιαστικός θάνατος του φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα , ο οποίος αυτό-πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε μια κεντρική πλατεία Αθήνας … λόγω της αξιοπρεπείας του απέναντι στην φτώχεια …. ήταν η πιο δραματική αντίδραση που προήλθε από μια κρίση που έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπων να χάσουν τις δουλειές τους  .
Ορισμένοι ειδικοί γιατροί λένε ότι αυτές οι αυτοκτονίες έχουν τη  μορφή πολιτικής αυτοκτονίας … είναι μια αντανάκλαση της αυξανόμενης απελπισίας και αίσθηση της αδυναμίας..

"Η κρίση έχει προκαλέσει μια αυξανόμενη αίσθηση της ενοχής ,
ή … απώλεια της αυτοεκτίμησης και ταπείνωση για πολλούς Έλληνες," λέει στο Reuters ο Νίκος Σιδέρης, κορυφαίος συγγραφέας και ψυχαναλυτής στην Αθήνα.
               
«Οι Έλληνες είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι ένα βάρος σε κανέναν και σήμερα υπάρχει αυτή η αυξανόμενη αίσθηση της αδυναμίας. Ορισμένοι αναπτύσσουν μια στάση η οποία οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Αυτό όμως που βρίσκεται πίσω από την αύξηση των αυτοκτονιών και αποπειρών  αυτοκτονίας είναι κάτι νέο για εμάς . Βλέπουμε μια εντελώς νέα κατηγορία:
" Την πολιτική αυτοκτονία "

Η αστυνομία είπε ότι ο καθηγητής γεωλογίας, Νίκος Πολυβός , ο οποίος κρεμάστηκε, ήταν πελαγωμένους διότι ακόμη και μία προσφορά εργασίας για να διδάξει , είχε μπλοκαριστεί λόγω του παγώματος των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα.
Πριν από την οικονομική κρίση που άρχισε να σπέρνει τον όλεθρο, η Ελλάδα , το 2009 ,  είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο - 2,8 ανά 100.000 κατοίκους. Υπήρξε μια αύξηση 40 τοις εκατό των αυτοκτονιών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Ο Νικηφόρος Αγγελόπουλος, καθηγητής της ψυχιατρικής, είπε :
«Είμαστε ένα έθνος σε κατάσταση σοκ»  η κρίση βρίσκεται πίσω από μια … αξιοσημείωτη αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας στην Ελλάδα.
HEIL GAP (or mind the GAP )
Και ας ψηφήσουμε κόμματα διαμαρτυρίας 


http://heilgapormindthegap.blogspot.de/2012_04_01_archive.html

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Θαυμαστές μιας χελώνας που την έλεγαν Αντρέα


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η επανάσταση …. δεν έρχεται .  Η επανάσταση ξεψύχησε καθοδόν .
Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν κιόλας … από τον εμπρησμό της marfin .
Δυο χρόνια από το φρικτό θάνατο τριών συνανθρώπων μας και μιας τέταρτης αγέννητης ψυχούλας …. στην κοιλία της μάνας του .
Και κανένας εισαγγελέας ….  δεν απέδωσε ευθύνες πουθενά .
Ωραία δικαιοσύνη ρε !
Το σχέδιο ήταν προκαθορισμένο !
Εξάλλου ο Goldginger υπουργός  «propo» , κατά λάθος το προανήγγειλε … σε προεκλογική συνέντευξη του …. τον Σεπτέμβρη του 2009 … μιλώντας « περί των  ακραίων μορφών τρομοκρατίας … που δεν είχαμε δει … ακόμη !»
Ακολούθησαν οι ριπές με τα καλαζνικωφ …. Δεν το θυμάστε ;   Καλά … Προχωρούμε τότε στην κρίσιμη ημέρα της γενικής απεργίας της 5ης Μαΐου 2010  Πρώτα ο εμπρησμός της marfin ….  αμέσως μετά ακολούθησε η φωτιά στο παράρτημα του υπουργείου οικονομικών στην πύλη του Αδριανού .
Στο εν τω μεταξύ διάστημα αυτών των δυο εμπρησμών …. δυο στενά πιο κάτω από το Σύνταγμα ... ο σαπιοδοντης σύμβουλος με τις 14 επιδοτούμενες αντιρατσιστικές ΜΚΟ … απολάμβανε την προστασία των ασφαλιτών …. καθώς τα αλβανάκια του , παρέα με τα ημεδαπά « μαστουρακια» του , έκαναν ( με πρωτοπόρο πάντα το κοντοκουρεμένο αλβανάκι με τα «οξυζεναρισμενα» κόκκινα μαλλιά ) την προπόνηση τους στις ριψεις των μολότοφ " υπό το άγρυπνο μάτι …. τεσσάρων-πέντε ασφαλιτών! "

Ποια δικαιοσύνη … και ποια νέα κυβέρνηση είναι αυτή που θα μπορούσε να βρει άκρη στο έγκλημα ;
Να καλέσει δηλαδή σαν μάρτυρες τους μυστικούς μπάτσους που ακολουθούσαν  και προστάτευαν τους αλητες του σαπιοδοντη ;
Λέτε … ε ;
Ναι , αλλά οι ίδιοι μυστικοί δεν ήταν αυτοί που τρεις μήνες πριν από τότε είχαν μπει για ερευνά σε γραφεία της ακροδεξιάς …. και την επόμενη …. « η βόμβα που εξεράγη στα γραφεία της ακροδεξιάς στην ομόνοια ….  τίναξε τους τρεις ορόφους της πολυκατοικίας στον αέρα ;»
Φυσικά δεν θα το μάθατε από τα ΜΜΕ .
Αλήθεια όμως τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για εσάς ; 
Τώρα σε ότι αφορά τις βόμβες που έσκαγαν στα χέρια των υπασπιστών του «Goldginger» υπουργού …. Ε … Αυτό και εάν είναι !
Πασπάτευε σας είπαν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό που πέρασε μέσα σε ένα υπουργείο υψίστης ασφαλείας …. αλλά όπου …. δεν υπήρχε μηχάνημα εντοπισμού των χημικών εκρηκτικών ;
Αλήθεια τι να πω ! 
Τον πασπάτευε όμως …. ή κατασκεύαζε κάτι ;
Τι γνώσεις και τι εκπαίδευση είχε ο κύριος υπασπιστής ;
Ρωτάμε !
Μας απαντά ….  ο ήχος της σιωπής  !
Τελικά όμως « το δόγμα σοκ και δέος » λειτούργησε άψογα , χάρη στον πράκτορα υπουργό της αμερικανικής πρεσβείας τον κύριο  Goldginger .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ …  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ «ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ» ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

Δεύτερο Μέρος = ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ :
Οι γνωστοί ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ χαφιέδες ανταρ-CIES κατορθώνουν με την ύπουλη υποστήριξη κάποιων άλλων χαφιέδων τάχα δημοσιογράφων … και υποψηφίων πολιτικών ... να μπουν επιτελους στο κύκλωμα των αγανακτισμένων … ναι … ακριβώς έτσι ….. ο σαπιοδοντης καταφέρνει να γίνει αποδεκτός …  και να «μπάσει» τους «λαθρο» του στο Σύνταγμα ….  
Μετά από λίγες μέρες ….. το τότε κίνημα των αγανακτισμένων ….
« καταφέρνει » να διαλυθεί από τα μέσα! .. μήπως τώρα θυμηθήκατε κάτι;
Μην μου πείτε ότι το ξεχάσατε κιόλας το έργο ; ….
Α θα σας μαλώσω!
Όμως πριν απο την συνέχεια αυτής της ιστορίας ….
Μα τι γίνεται εδώ ;
Βλέπω τώρα στην τρικλοποδιά μια φωτογραφία από την  anti-ntp με τους pakis του μπατσοκ στο Σύνταγμα :

Αμέσως γυρίζω στον κ. συνταγματάρχη του hellenicrevenge … μετά στο hellas-orthodoxy … παντού οι ίδιες φωτογραφίες …. ο στρατός των μελαψών ψηφοφόρων του μπατσοκ ….
Θυμάστε τι σας έλεγα στο άρθρο μου για την σακοράφα ;
"Σας φέρνουμε την Τουρκία στην Ε.Ε. από την πίσω πόρτα … η Οργάνωση Καρφίτσα και η … σακοράφα"
Ναι … αλλά τότε εσεις με κοροϊδεύατε !
Επειδή όμως τα άρθρα αυτά πρέπει κάποτε να τελειώνουν ….  γιατί ο HEIL GAP αναχωρεί και πάλι …. καλό θα ήταν να πούμε όσα πιο πολλά μπορούμε σε αυτά τα τελευταία κείμενα μας : ….  
Εδώ είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο στο Reuters:
Reuters:τον Απρίλιο η ύφεση στην "ζώνη του ευρώ βαθαίνει απροσδόκητα"


« Εδώ δεν υπάρχουν πραγματικοί κινητήριοι μοχλοί ανάπτυξης , πράγμα που σημαίνει ότι , αν και το συνολικό ποσοστό της μείωσης είναι περιορισμένο αυτή τη στιγμή , μπορούμε να δούμε ότι αυτό θα συνεχίσει να επιδεινώνεται  στους ερχόμενους μήνες » … δήλωσε ο Chris Williamson, επικεφαλής οικονομολόγος της Markit PMI "
Και αφήστε την @ντωνι@ Comaneci να κοροϊδεύει … με τις 700.000 θέσεις εργασίας …. Χα, χα , χα! … 700.000 ;  Μα τι είπε το κάθαρμα ; 700.000 ;

Η αναδιάρθρωση του χρέους από τον " Draghi " και οι «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» έχουν αυξήσει τις αποπληθωριστικές πιέσεις που τελικά … επιδείνωσαν την ύφεση .

Έτσι λοιπόν …. πως θα ήταν δυνατό να μπορούσαμε να πιστέψουμε ποτέ , ότι ο Πρόεδρος της ΕΚΤ δεν γνώριζε ποια θα ήταν η επίδραση των πολιτικών του ;   και ότι δεν ήξερε ότι η πολιτική της λιτότητας  θα οδηγούσε σε οικονομική συρρίκνωση ;
Φυσικά, και το ήξερε . Ο κύριος Draghi δεν είναι ηλίθιος!
Ο κύριος Draghi είναι ένας πολύ ικανός οικονομολόγος.
Αυτό ακριβώς δείχνει … ότι είχε μια υστεροβουλία , ότι η πολιτική του φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών φίλων του και όχι τα συμφέροντα του υπολοίπου 99% των Ευρωπαίων .
Μετά από όλα, αυτά αντιλαμβανόμαστε τελικά ότι ο πραγματικός σκοπός της λιτότητας δεν ήταν για να μειώσει το έλλειμμα ή να προωθήσει την ανάπτυξη ...  αλλά ήταν για να σφίξει το ζωνάρι των εργαζομένων …. να κλείσει τον δημόσιο τομέα ώστε ο ιδιωτικός τομέας και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα να πάρουν το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα και μάλιστα σχεδόν δωρεάν , και , όλα τα σχετικά !
Σίγουρα, αυτό είναι !


Η κρίση του ευρώ μόλις έγινε πολύ χειρότερη!
Με  Jeremy Warner , telegraph.co.uk
Με την Ευρώπη να βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη …..  τα τελευταία στοιχεία της ευρωζώνης είναι πραγματικά συγκλονιστικά . 
Ακόμη και στη Γερμανία, η ανεργία αυξάνεται πλέον , ενώ αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο εάν κρίνουμε από την απότομη επιδείνωση του κλίματος εμπιστοσύνης στις κατασκευές.
Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου το ποσοστό ανεργίας μειώνεται, η ανεργία στην ευρωζώνη στο σύνολό της έχει φθάσει σχεδόν στο 11 %.

Ίσως ο Mario Draghi, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας , θα μας εκπλήξει μετά τη συνάντηση της Πέμπτης … με μια μείωση των επιτοκίων της ευρωζώνης στο επίπεδο ενός προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης.
Αλλά ακόμα κι αν το έκανε, δεν θα έδινε λύση στο βασικό πρόβλημα της ΕΕ  … αυτό δηλαδή …  της ανταγωνιστικότητας που εκδηλώνεται σε όλο και σε πιο χαμηλά επίπεδα εν μέσω του αυξανόμενου εξωτερικού χρέους.
Τέλος από telegraph
Και όσο και αν σας φανεί περίεργο ο αρθρογράφος έχει δίκαιο .
Θα μου πείτε φτηνότερα επιτόκια … άρα καλύτερα …..
Ναι σίγουρα είναι καλύτερα ….
Αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί την λύση του προβλήματος …
Η ώθηση για το εύκολο φτηνό χρήμα δεν είναι κάτι καινούργιο.
1. Η οικονομική ύφεση στη δεκαετία του 1930!
2. Η αιμορραγία των αποθεμάτων χρυσού κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960!
3. Ο στασιμοπληθωρισμός της δεκαετίας του 1970!
4. Η φούσκα των dot-com του στις αρχές του 2000 !
5. Και η τρέχουσα οικονομική ύφεση είχαν όλα ρίζα τους τη χαλαρή νομισματική πολιτική της Fed! 
Κάθε μια από αυτές τις κρίσεις άρχιζε με μια πληθωριστική νομισματική πολιτική που οδηγούσε σε οικονομικές φούσκες , και η λύση στις αποτυχίες που ακολουθούσαν … πάντα αναπόφευκτα ήταν …. να αναθερμανθεί η φούσκα.


Αυτή όμως η αναθέρμανση της οικονομίας δια των χαμηλών επιτοκίων … σπέρνει μόνο τους σπόρους για την επόμενη κρίση.
Η αληθινή ευημερία απαιτεί υγιή χρήματα, αύξηση της παραγωγικότητας, και την αύξηση της αποταμίευσης και των επενδύσεων του λαού μιας χώρας 
 
Ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας έχει αφεθεί στα χέρια του κάθε τραπεζικού καρτέλ , τέτοιο ακριβώς καρτέλ είναι και η ΕΚΤ που αποτελεί τον μεγαλύτερο  κίνδυνο για όλους μας. 
Η απάντηση στην κρίση δείχνει ότι οι ευρωπαίοι μάλλον πιστεύουν πως η τρέχουσα κρίση είναι ένα πρόβλημα ρευστότητας .
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πρόβλημα μερικών ηλιθίων τύπου ΓΑΠα , carajafyrer , @ντωνι@ς Comaneci κλπ …. που ακολούθησαν τις ύπουλες οδηγίες κάποιων σκοτεινών λεσχών τους (τύπου Bilderberg) … για να καταστρέψουν τις χώρες τους και να επαναφέρουν την δουλοπαροικία και τον μεσαίωνα στις δομές της κοινωνίας μας  δηλαδή … το όραμα της νέας τάξης πραγμάτων .
Έτσι, λοιπόν να σου μετά την λιτότητα και η ύφεση .
Μόνο που η ύφεση ήταν βασικά θέμα επιλογής !
Μια αυτό-προκαλούμενη πληγή από την κακή λήψη αποφάσεων στις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη. 

Και αφήστε τον κάθε καθηγητή-πασοκοσκυλο να ομιλεί για την αναγκαιότητα της  λιτότητας !

"Ο καθένας μπορούσε να δει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα!"

« Όταν η Τρόικα ήρθε και ζήτησε να εφαρμοστούν πολιτικές που είχαν σχεδιαστεί για … να συρρικνωθεί η οικονομία μας, τότε … η οικονομία μας συρρικνώθηκε! »
"Απλούστατο !"
Σημειώστε ομως κάτι τωρα (μια που θα το διαλύσουμε σύντομα)
"Τον τελευταίο μήνα επίκεντρο της κρίσης ήταν κυρίως η Ισπανία , γιατί  το Τραπεζικό της σύστημα καταρρέει κάτω από το βάρος των δεκάδων δισεκατομμυρίων μη εξυπηρετούμενων δάνειων που δημιουργούνται από τη γιγαντιαία φούσκα των ακινήτων που επακολουθεί τον αποπληθωρισμό."
ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ  "ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ !"

Εδώ είναι ο Draghi υπερασπιζόμενος τη λιτότητας σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Wall Street Journal:
"Δεν υπήρχε άλλη λύση για τη δημοσιονομική εξυγίανση, και δεν πρέπει να αρνηθούμε ότι αυτή είναι μια πολιτική για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Στο μέλλον θα υπάρχει το λεγόμενο « κανάλι εμπιστοσύνης », το οποίο θα ενεργοποιήσει την ανάπτυξη! ( μπλα, μπλα, μπλα )
Αλλά δεν είναι κάτι που συμβαίνει αμέσως, γι 'αυτό και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι τόσο σημαντικές , διότι την βραχυπρόθεσμη συρρίκνωση …  « θα την διαδεχθεί » η μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη « μόνο » εάν γίνουν αυτές οι μεταρρυθμίσεις " ( μπλα, μπλα, μπλα )
« Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi », στην Wall Street Journal.
Παρατηρήστε πως ο κ. Draghi ΔΕΝ υπερασπίζεται την λιτότητα με βάση οποιαδήποτε αναγνωρίσιμη οικονομική θεωρία , ούτε ο ίδιος παρέθεσε παραδείγματα με κάποιες από τις επιτυχίες της λιτότητας . Ούτε ο ίδιος κατονομάζει έγκριτους οικονομολόγους που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία !
(Υπάρχει αλήθεια καμία επιτυχία της λιτότητας κύριε πασοκο-καθηγητή;) 
 
« Είναι όλα απλά » "Εμπιστευτείτε μας, είμαστε οι ειδικοί" μας έλεγαν το φ$%^&&* o παπακωνσταντινουο φούσκας ο carajafyrer – και η πρόστυχη  @antοni@ Comaneci !
« Η λιτότητα θα λειτουργήσει επειδή το λέμε εμείς », ακόμη και αν η οικονομία βουλιάζει, η ανεργία και η ακραία φτώχεια φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ, οι Έλληνες ή πεθαίνουν από την πείνα ή αυτοκτονούν …. και η Ευρωζώνη έχει εμπλακεί στη χειρότερη ύφεση των τελευταίων 80 ετών.
"Εμπιστευτείτε μας. Ξέρουμε τι κάνουμε ". 

Η «Λιτότητα» ισοδυναμεί με επίθεση στο κοινωνικό μοντέλο της Ευρώπης και έχει ως στόχο να επαναφέρει τις προοδευτικά την κατάσταση των  πραγμάτων του περασμένου αιώνα.
Υπάρχει όμως σχεδόν καθολική συμφωνία ότι σφίξιμο της ζώνης δεν θα οδηγήσει σε ανάκαμψη, αλλά αντιθέτως κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Η περικοπή των ελλειμμάτων στα πρόθυρα της ύφεσης είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να στραγγαλίσουμε την οικονομική δραστηριότητα της χώρας μας και να υποδαυλίσουμε … κοινωνικές ταραχές!
Και έτσι ακριβώς έχει το ζήτημα ….  φυσικά ουδέν κακόν αμιγές καλου !
Εκτός από την εξώθηση πολλών από εμάς να πάμε στην πρώτη γραμμή του πυρός ….  η λιτότητα σίγουρα αναδιαμορφώνει και το πολιτικό τοπίο και τροφοδοτεί τα ριζοσπαστικά στοιχεία στη δεξιά και την αριστερά ή άλλους ακραίους , οι οποίοι ζητάμε τον τερματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 17-μελων και την επιστροφή στην εθνική κυριαρχία. 
 ( Ζήτω η Ελλάδα μας !)
"Οι πολιτικοί φαίνεται ακόμη να αγνοούν  την πολιτική θύελλα που έχουν πυροδοτήσει !"
Εμείς όμως θα τους επιτρέψουμε να παραμείνουν προσηλωμένοι στον πρωταρχικό τους στόχο , που είναι η δημαγωγική εξαπάτηση μιας 
« ψεύτικης κρίσης του χρέους »…. ενώ ο κάθε αρλούμπας πολιτικάντης και οι "τεχνοκράτες λακέδες του ... (πρώην και νυν πασοκοσκυλα καθηγηταδες)" θα μειώνουν δραστικά τις συντάξεις, την υγειονομική περίθαλψη και τις επιδοτήσεις για να «προστατεύσουν» τις βιομηχανίες ;
Αποκηρύσσοντας τους κρατικούς προϋπολογισμούς, και μειώνοντας το εργατικό δυναμικό στους δημοσίους φορείς , συντρίβοντας τα εργατικά συνδικάτα , αλλά συγχρόνως …. μειώνοντας - μάλλον απομακρύνοντας τους δασμούς και τους φόρους επί του κεφαλαίου, και ιδιωτικοποιώντας τις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες και τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία 
μας ;
«Μικρότερο δημόσιο σημαίνει λιγότερη δραστηριότητα, λιγότερες θέσεις εργασίας , ασθενέστερη ζήτηση , και μεγαλύτερα δεινά για τους εργαζόμενους.»
«Με άλλα λόγια, η λιτότητα επιτυγχάνει … αυτό ακριβώς για το οποίον προοριζόταν !»
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ . 
Τώρα … που φτάσαμε στο τέλος του κειμένου  …. ευλόγως θα αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να ειχε ο τίτλος …  με το κείμενο μας ;
Μήπως δηλαδή οι θαυμαστές της χελώνες που την έλεγαν Αντρέα είναι οι σύγχρονοι λαοπλάνοι πολιτικοί μας ;
Όχι …. Ξεχάστε το παιδιά ! 
Πείτε ότι ο τίτλος ήταν σουρεαλιστικός !
Δεν θέλω να μιλήσω γιατί μετά τους πολιτικούς θα αρχίσω να λέω και για πολλα - πρώην αλλά και νυν - πασοκοσκυλα , που έπαιζαν το παιχνίδι τους σε δυο ταμπλό ….
HEIL GAP ( or mind the GAP ) 

Salif Keita - Yamore
 

Salif Keita - "Africa"
 
http://heilgapormindthegap.blogspot.de/2012/05/blog-post_05.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters