Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Εξυπνες Πόλεις – Ψηφιακές Φυλακές Β’

Εξυπνες Πόλεις: Ψηφιακές Φυλακές της Μεγάλης Επαναφοράς (Μέρος 2ο)

Digital Prisons of The Great Reset

Η πίεση για το μέλλον των «Εξυπνων Πόλεων» έχει σχεδιαστεί από Διεθνείς Οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τους αρχιτέκτονες της Μεγάλης Επαναφοράς.

(Αυτό είναι το Β’ μέρος της διερεύνησης των «Εξυπνων Πόλεων». Διαβάστε το πρώτο άρθρο «Εξυπνες» Πόλεις για Ηλίθιους Ανθρώπους Α’ που αφορά τους κινδύνους των «Εξυπνων Πόλεων» και των «Ζωνών Καινοτομίας», ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το περιεχόμενο).

«Εξυπνες» Πόλεις για Ηλίθιους Ανθρώπους Α΄

“Smart Cities” Φυλακή για όλους.

Κατανοώντας τους κινδύνους των Καινοτόμων Ζωνών και των «Εξυπνων» Πόλεων.

Μετά την είδηση ότι ο Κυβερνήτης της Νεβάδας Steve Sisolak σκοπεύει να παρουσιάσει τις λεγόμενες «Καινοτόμες Ζώνες» όπου οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να δημιουργήσουν δικές τους πόλεις και κυβερνήσεις, οι υπέρμαχοι της ιδιωτικής ζωής αντιδρούν με φόβο και ανησυχία.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του στην

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο ισραηλινός συγγραφέας Γιουβάλ Νώε Χαράρι (Yuval Noah Harari) είναι ιστορικός. Η έρευνά του επικεντρώθηκε στην στρατιωτική ιστορία και, ειδικότερα, στην εποχή του Μεσαίωνα και στους Πρώιμους Νεότερους Χρόνους. Όταν κάποιος είναι ιστορικός, ασχολείται συνήθως με το παρελθόν, αλλά ο Χάραρι λειτουργεί ανάποδα: ασχολείται περισσότερο με το μέλλον. Μήπως, λοιπόν, είναι μάντης που βγάζει χρησμούς;

Κάθε φορά που εμφανίζεται δημοσίως, είτε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είτε στο Athens Democracy Forum 2020, οραματίζεται το μέλλον με έναν κάθε άλλο παρά ρόδινο τρόπο.

Ο ΠΟΥ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟPΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ) ως Παγκόσμια Κυβέρνηση

Η Συνθήκη για την Πανδημία καθιστά τον ΠΟΥ παγκόσμια κυβέρνηση.

Η πανδημία του Covid κατέστη δυνατή μόνο με μια μικρή αλλαγή στον ορισμό της, το 2008. Μέχρι τότε απαιτούσε έναν «τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών» ΚΑΙ έναν νέο και ξεχωριστό υποτύπο ιού. Το 2008, ο ΠΟΥ χαλάρωσε τον ορισμό της «πανδημικής γρίπης» για να αφαιρέσει αυτούς τους δύο όρους. Η Συνθήκη για την Πανδημία θα καταστήσει ακόμα πιο εύκολη την κήρυξη πανδημίας και θα δημιουργήσει ακόμη και νέα κίνητρα για να γίνει αυτό. Και τότε είναι που ο ΠΟΥ αποκτά απεριόριστη δύναμη.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters