Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ!!! Η μεγαλύτερη και πρώτη γενοκτονία των Ελλήνων, απο τους Χριστιανους.

Άρης ΖοντιΑρ
26.000.000 Ελληνες, ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ και ήρθαν αλλογενείς, δειτε τα τοπονύμια μέχρι σήμερα, και το ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ!!!
Η αιματοβαμμένη Σκυθόπολη και το Τέλος των Ελλήνων:
Το μεγαλύτερο σφαγείο ανθρώπων και το πλέον ελεεινό αιματοκύλισμα έγινε στην Σκυθόπολη εναντίων των Ελλήνων Εθνικών: Η Σκυθόπολις ή Μπετσηάν ή Beit She’an στο Ισραήλ, είναι μια πόλη άγνωστη στους περισσότερους από εμάς.

Στη Βίβλο μνημονεύεται ως Βεθσηάν ή Βεθσάν και βρίσκεται 8 χιλιόμετρα δυτικά του ποταμού Ιορδάνη και 28 χιλιόμετρα νότια της λίμνης Τιβεριάδας.
Ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι Έλληνες την αποκαλούσαν «Σκυθόπολη» λόγω της κατάληψής της από τους Σκύθες το 631 π.κ.ε.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον έγκριτο Ρωμαίο στρατιωτικό και ιστορικό Αμμιανό Μαρκελλίνο, φαίνεται ότι εκεί λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο θανάτου της Ιστορίας, ιδρυθέν περίπου το 341 μ.κ.ε. από τον Κωνστάντιο τον Β’, δευτερότοκο γιο του «Μεγάλου» Κωνσταντίνου – και θύματα δεν ήσαν αυτήν τη φορά Εβραίοι, αλλά Ελληνες Εθνικοί που αρνήθηκαν να ασπασθούν τον χριστιανισμό.
Ας δούμε τι γράφει ο Ροΐδης:
Ουχ ήττον επιβαρυντική είναι και η μαρτυρία του Αμμιανού Μαρκελλίνου, ην πιστώς μεταφράζομεν: «Ήρκει να κατηγορηθή τις υπό κακοβούλου κατασκόπου, ότι έφερ περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου, ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρόμαντις. Εκ των απωτάτων άκρων της αυτοκρατορίας, εσύροντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται, ων οι μεν απέθνησκον καθ’ οδόν, οι δε εν τοις δεσμωτηρίοις· οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολιν, απόκεντρον εν Παλαιστίνη Πόλιν, όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον. Ο πρώτος βασανισθείς ην ο Σιμπλίκιος, μετά τούτον Παρνάσιος, είτα ο Ανδρόνικος.
Εμπνευστής και οργανωτής του σφαγείου αυτού των ΕΛΛΗΝΩΝ, ήταν σύμφωνα με τη μαρτυρία του Αμμιανού, ο επίσκοπος Αλεξανδρείας Γεώργιος. Στο 11ο κεφάλαιο του 17ου τόμου του έργου του, ο Αμμιανός αναφέρει: «ο Γεώργιος με τη συμμορία του προχωρούσε στους δρόμους των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας κομματιάζοντας ανθρώπους και καίγοντας τα πάντα και είχε αναρριχηθεί στη θέση του επισκόπου εξοντώνοντας πολλούς ανθρώπους».
Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε και να αναφέρουμε ότι οι Εθνικοί (κυρίως ελληνόθρησκοι) ήταν ακόμη πλειοψηφία μεταξύ των υπηκόων της αυτοκρατορίας και κατείχαν, λόγω καταγωγής, μορφώσεως και προϋπηρεσίας, όλες σχεδόν τις διοικητικές θέσεις στις ρωμαϊκές επαρχίες.
Μην ξεχνάμε ότι εκείνο τον καιρό οι μετέπειτα «άγιοι» της εκκλησίας επεδίδοντο σε έναν αδυσώπητο αγώνα εξόντωσης των «ειδωλολατρών» ώστε να επικρατήσει το δικό τους δόγμα. Ο Γεώργιος λοιπόν, φαίνεται ότι έθεσε ως στόχο την εξόντωση των Εθνικών, αφού η παρουσία τους αποτελούσε εμπόδιο στο στόχο της απόλυτης επικράτησης του Χριστιανισμού. Προσφέρθηκε στον αυτοκράτορα να γίνει «υπερασπιστής του» ζητώντας τη συνδρομή του για να καταπνίξει κάθε συνωμοσία που μπορεί να οργανωνόταν κατά του προσώπου του αυτοκράτορα.
Ο Αμμιανός απορεί (ο.π., 19:12) πως «ο στενόμυαλος Κωνστάντιος, ενώ κώφευε σ’ άλλα σοβαρά ζητήματα και ήταν πάντοτε καχύποπτος, στην προκειμένη περίπτωση πείσθηκε πλήρως από το Γεώργιο». Νομίζω ότι κακώς απορούσε ο Αμμιανός, γιατί και ο ίδιος ο αυτοκράτορας επιθυμούσε την εξόντωση των Εθνικών, που με τη μόρφωσή τους σκέπτονταν ανεξάρτητα από τη βούλησή του και δεν υποτάσσονταν τυφλά. Έτσι, ο Κωνστάντιος δέχθηκε και έστειλε στη Σκυθόπολη τον αρχιγραμματέα του τον Παύλο, αποκαλούμενο και «Τάρτατο» θεωρούμενο ως επαγγελματία εξολοθρευτή και διαβόητο για τη σκληρότητά του. Από κοινού ο Γεώργιος και ο Παύλος οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης.
Αναφέρει ο Αμμιανός: «το θέατρο των βασανιστηρίων και του θανάτου, η Σκυθόπολη, μια πόλη της Παλαιστίνης, έμοιαζε για δυο λόγους καταλληλότερη από κάθε άλλη: ήταν η πιο απομονωμένη και κυρίως βρισκόταν ανάμεσα στην Αντιόχεια και την Αλεξάνδρεια, από τις οποίες προερχόταν ο μεγαλύτερος αριθμός των κατηγορουμένων» (ο.π.). Η κύρια κατηγορία ήταν βέβαια αυτή της «εσχάτης προδοσίας» και σταδιακά άρχισε να απαγγέλλεται εναντίον όλων των Εθνικών αδιακρίτως. Χαρακτηρίζονταν υπονομευτές του αυτοκράτορα, συλλαμβάνονταν και οδηγούνταν στη Σκυθόπολη, μόνο και μόνο επειδή διατηρούσαν τις θρησκευτικές τους παραδόσεις: «έφτανε να φορά κανείς στο λαιμό του ένα φυλαχτό κατά του πυρετού ή άλλης αρρώστιας ή να κάθεται κοντά σε τάφο για να κατηγορηθεί ότι επικαλείται φαντάσματα και δαίμονες και να θανατωθεί» (ο.π., 19:12, παρ. 14).
Το κολαστήριο άρχισε γρήγορα να δέχεται «πελάτες» όχι μόνο απ’ την Ανατολή, αλλά και από όλη την αυτοκρατορία. Γράφει ο Αμμιανός: «Απ’όλο σχεδόν τον κόσμο ευγενείς ή απλοί πολίτες οδηγούνταν αλυσοδεμένοι στη Σκυθόπολη. Μερικοί υπό το βάρος των αλυσίδων και τις κακουχίες της φυλακής πέθαιναν πριν καν δικαστούν» (ο.π., 19:12, παρ. 7). Ελάχιστοι γλίτωσαν – είτε γιατί «είδαν το φως» (όπως οι «αντιφρονούντες» στη Μακρόνησο) είτε γιατί κατάφεραν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Αυτοί οδηγούνταν στην εξορία και οι περιουσίες τους κατάσχονταν, για να τροφοδοτήσουν τα χριστιανικά κοινόβια. Τέτοιας «επιείκιας» έτυχαν και γλίτωσαν το θάνατο (όχι όμως και τα βασανιστήρια) επιφανείς άνδρες όπως ο Σιμπλίκιος, ο Παρνάσιος, ο Ανδρόνικος κ.α.
Ο Παύλος είχε, σύμφωνα με τον Αμμιανό, τόση εξουσία στα χέρια του, ώστε «με μια κίνηση του κεφαλιού του, με ένα του μόνο νεύμα εξαρτιόταν η ζωή όλων όσων περπατούσαν στη γη» (ο.π., 19:12, παρ. 13).
Αληθινός πρόδρομος των διοικητών των χιτλερικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ο Παύλος. Η διάρκεια ζωής του σφαγείου της Σκυθοπόλεως παραμένει άγνωστη, όπως είναι αναμενόμενο. Θεωρώ βέβαιο ότι ο Ιουλιανός ο Μέγας, αν το βρήκε εν ενεργεία, το έκλεισε το 361 μ.κ.ε. Ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει.
Έτσι, για περίπου 20 χρόνια λειτουργούσε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, με θύματα πρωτίστως Έλληνες Εθνικούς (αλλά και άλλους πολυθεϊστές). Η 20ετής λειτουργία αυτού του σφαγείου αποκαλύπτει περίτρανα, πώς επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός στον ελληνικό κόσμο, και γιατί ακολούθησε ο Μεσαίωνας και ο Ισλαμισμός.
Αποκαλύπτει επίσης και το γιατί τα μετέπειτα αυτοκρατορικά διατάγματα, που θέσπισαν την «επί ελληνισμώ» θανατική καταδίκη, εφαρμόσθηκαν χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
Αποκαλύπτει και την έλλειψη αντίδρασης όταν, σαράντα χρόνια αργότερα, ο Αλάριχος αποδεκάτισε τις ελληνικές πόλεις, συνοδευόμενος από ορδές μοναχών.
Στα γεγονότα εκείνα εξοντώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Όσοι απέμειναν, μπήκαν στο «ποίμνιο» για να σώσουν τις ζωές τους, δεχόμενοι άκοντες-εκόντες την αλλοίωση της εθνικής και πολιτιστικής τους ταυτότητας.
Αυτά που οι ομόθρησκοι σας χριστιανοί, της μικρής ψεύτικης αγάπης και του Μεγάλου αληθινού μίσους έκαναν στην Σκυθόπολη δεν τα βλέπετε;
«Η θα γίνεις χριστιανός η θα πεθάνεις»
Έλεγαν τότε στους Έλληνες προγόνους μας, αυτοί που νομίζετε αδερφούς σας, κι αντί να ανοίξετε τα μάτια σας και να διαβάσετε ιστορία, έχετε πέσει με τα μούτρα μέσα στο πορνογράφημα της δήθεν «αγίας» γραφής σας!
Με όλα αυτά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε οριστικά την ταφόπλακα στα μυθεύματα της «ελληνικότητας του Βυζαντίου» και του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού».
Το 390 ο Θεοδόσιος δίνει εντολή και μέσα στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης σφαγιάζονται 15.000 άοπλοι Έλληνες πολίτες. Αλλά δεν έφταναν αυτά το 396 ο αυτοκράτορας Αρκάδιος έστρεψε τον Αλάριχο στρατηγό των Γότθων- και αφού τον εφοδίασε με πολυάριθμους μοναχούς- κατά των κέντρων πολιτισμού του Ελλαδικού χώρου. Ο ιστορικός Κ. Παπαρρηγόπουλος γράφει χαρακτηριστικά : «οι δε (Γότθοι) καθοδηγούμενοι υπό πολυαρίθμων μοναχών κατεπλημμύρησαν πάντα τα μεταξύ Θερμοπυλών και Αττικής, Λοκρίδα, Φωκίδα, Βοιωτίαν, λεηλατούντες και καταστρέφοντες χώρας και πόλεις, και τους μεν άνδρες ηβηδών αποσφάτοντες, (ομαδικά αποκεφαλίζοντας) παίδας δε και γυναίκας αγεληδών συνεπαγόμενοι. Η συμφορά υπήρξε τοσαύτη ωστε ο πεντηκονταετίαν βραδύτερον ακμάσας (ιστορικός) Ζώσιμος βεβαιεί, ότι μέχρι των χρόνων αυτού εφαίνοντο έτι τα στίγματα αυτής.» Άγνωστος ο αριθμός των σφαγιασθέντων, στα 2 χρόνια που κράτησε η επιδρομή. Εικάζεται ότι ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες.
Τα δολοφονικά Αυτοκρατορικά διατάγματα (κώδικες) κατά των Ελλήνων εξακολουθούν να εκδίδονται συνεχώς, ακόμη και επί Ιουστινιανού το 530.
Στη στάση του Νίκα το 532 θανατώνονται στον ιππόδρομο της Πόλης 30.000 άοπλοι πολίτες.
Οι Κρητικοί, πιστοί ακόμη στη θρησκεία των προγόνων τους, και διαβλέποντας τις άγριες διαθέσεις των ορθόδοξων Βυζαντινών, ζητούν τη βοήθεια των Αράβων, αλλά βοήθεια που φθάνει είναι ασήμαντη.
Με πρωταγωνίστρια την ιέρεια της Αρτέμιδος Κλεαγέτη αναλαμβάνουν μόνοι τους την υπεράσπιση της πατρίδος τους. Το 961 οι Βυζαντινοί με το πρόσχημα να ελευθερώσουν την Κρήτη από τους Άραβες, πνίγουν στο αίμα τους Κρητικούς, απολογισμός 270.000 νεκροί.
Με πρωτοστατούντες Δεσποτάδες, Παπάδες και Καλογέρους, οι διωγμοί, και τα εγκλήματα, κατά των μη χριστιανών, τέλος δεν έχουν, συνεχίστηκαν μέχρι το 990 περίπου, με τελευταίους υποκύψαντες τους Κρητικούς και τους Μανιάτες.
Το Βυζάντιο, ο νεκροθάφτης του Ελληνικού πολιτισμού και ο δολοφόνος του Ελληνικού πληθυσμού, ήταν το κράτος όπου κυριαρχούσαν τα δύο σύνδρομα η θεοκρατία και η αναξιοκρατία, και που κατάντησε τους λίγους εναπομείναντες Έλληνες, αγράμματους, κουρελήδες και πεινασμένους, έρμεους στη κτηνωδία του κάθε επιδρομέα.
Η Δημοκρατία καρατομήθηκε, και λέξεις Έλλην και Ελλάς διαπομπεύτηκαν και για αιώνες έσβησαν από το λεξιλόγιο των Ελλήνων.
Ο Ελλαδικός χώρος εκεί που κάποτε έσφυζε από ζωή, και χαρούμενες γιορτές ερήμωσε, τεράστιες περιοχές έμειναν ακατοίκητες, και όπου συναντούσες οικισμούς εκεί βασίλευε η θλίψη και ο μαρασμός.
Οι ολυμπιακοί αγώνες, τα Νέμεα, τα Ίσθμια, τα Πύθια, τα Παναθήναια σταμάτησαν.
Οι ποιητικοί και οι θεατρικοί αγώνες δεν ξανάγιναν. Τα στάδια και τα θέατρα έρημα, έμειναν βουβοί μάρτυρες, του λαμπρού παρελθόντος, και με τις κουκουβάγιες που τα κατοίκισαν να θρηνούν ολονυχτίς, την πνευματική και πολιτισμική κατάντια των Ελλήνων.
Το Ελληνικό Έθνος ψυχορραγούσε όχι μόνο πολιτισμικά αλλά και πληθυσμιακά.
Κατά την υποδούλωση των Ελλήνων στους Ρωμαίους το 146 π.κ.ε. λογικό είναι ο πληθυσμός τους θα αριθμούσε πολλά εκατομμύρια. Αν λάβουμε υπ” όψιν τις περιγραφές του Παυσανία, που θέλοντας να δείξει πόσο πυκνοκατοικημένος ήταν ο Ελλαδικός χώρος, γράφει ότι τα κατσίκια μπορούσαν να πηδούν από τα κεραμίδια τις μιας οικίας στα κεραμίδια της άλλης.
Ακόμη και τους, οικειοθελώς, εξελληνισμένους, από τους διαδόχους του Μακεδόνα Αλεξάνδρου, λαούς της Μικράς Ασίας.
Προτού από την επιβολή του χριστιανισμού, ως αποκλειστικής θρησκείας, οι Ελληνόφωνες της αυτοκρατορίας υπερέβαιναν τα 40.000.000.
Σήμερα το Ελληνικό έθνος, μαζί με τους Έλληνες της διασποράς είναι περίπου 15 εκατομμύρια.
Αν συγκρίνουμε τον πληθυσμό των Τούρκων που σήμερα φθάνει τα 70 εκατομμύρια, και οι Οθωμανοί Τούρκοι που ήλθαν στη Μικρά Ασία το 1200 δεν υπερέβαιναν τις 50.000 οικογένειες, σύμφωνα με την Τούρκικη ιστορία, τότε ο Ελληνικός πληθυσμός, αν δεν σφαγιαζόταν από τις χριστιανικές ορδές και το φανατικό τους πλιάτσικο, σήμερα έπρεπε να ήταν πολύ περισσότερος από 100 εκατομμύρια.
Πραγματικά λοιπόν είναι αληθές:
«ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ με τον ΜΥΘΟ του Ιησού»
Πάπας Λέων Ι'.
Προτεστάντες, Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Ιεχωβάδες, Χιλιαστές, Ευαγγελιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι, είναι μια από τα ίδια και όλοι τους υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ισλαμιστές, τζιχαντζιστές και τα παραμάγαζά τους, όλοι τραβάνε από τη μύτη τους αφελείς πιστούς-πρόβατα, με την υποσχετική της σωτηρίας της ψυχής ΜΕΤΑ τον θάνατο τους.
Όλες οι θρησκείες, εξακολουθούν να υπάρχουν λόγω κοινωνικής μίμησης είναι δηλ. τα ανθρώπινα πρόβατα – μιμίδια που τους δίνουν υπόσταση και δύναμη.
Όση βλακεία κι αφέλεια, τόσα πρόβατα !!!!



https://www.facebook.com



ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΙουδαιοΧριστιανικής Αίρεσης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κατασκεύασμα Ενός αιμοδιψή Γενοκτόνου!
Ιησούς: 
Όποιος δεν πιστέψει Σ'ΕΜΕΝΑ φέρτε τον μπροστά μου και ΣΦΑΧΤΕ τον!!
Αυτά είναι τα λόγια Αγάπης που είπε στους οπαδούς του ο Ιησούς και αυτοί εκτέλεσαν τις εντολές του!!
Στο όνομα του Ιησού έγιναν οι μεγαλύτερες ανθρωποκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας!!
Τι να γράψει κανείς για την "Ιερα Εξέταση" που έστειλε στην πυρά εκατομμύρια ανθρώπους, για τον μεσαίωνα που όποιος ψιθύριζε κάτι ενάντια στον ιουδαιοχριστιανισμο τον έστελναν στην κρεμάλα!!
Στη σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων και την καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού!!
Αυτά τα βασανιστήρια που υποτίθεται ότι πέρασε ο μυθικός Ιησούς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν οι οπαδοί του στους ανθρώπους που αντιστεκόντουσαν στην ιουδαιοχριστιανικη αιμοσταγή αίρεση.
Αν υπήρχε έστω ένα ίχνος Αλήθειας στα μυθεύματα των ιουδαιοχριστιανικων γραφών περί του Ιησού θα έπρεπε αυτός να είχε παρέμβει για να σταματήσει την αιματοχυσία στο όνομά του!!
Στην αντίθετη περίπτωση είναι και αυτός ένοχος για τα εκατομμύρια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΙουδαιοΧριστιανικης αίρεσης και πρέπει να καταδικαστεί ως ο μεγαλύτερος ηθικός εγκληματίας στην ιστορία της Ανθρωπότητας!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και κείμενο


Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε λίγο μετά την Μικρασιατική Καταστροφή – Δείτε το


Ένα σπάνιο φιλμ από το αρχείο του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ICRC) που αφορά την περίοδο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Σύμφωνα με την περιγραφή, βλέπουμε Τούρκους πολίτες να φεύγουν από το στρατόπεδο Λιόσα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής αιχμαλώτων, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος υπάρχουν εικόνες από την κατεστραμμένη Σμύρνη.

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ (ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ)...

68.128 αλλοδαποί έλαβαν ελληνική ιθαγένεια

Συνολικά 68.128 αλλοδαποί απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών. Τα συνολικά αιτήματα που κατατέθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα φτάνουν τις 89.293, ωστόσο εκκρεμούν ακόμα 21.165 αιτήματα.

320 «ΧΡΥΣΕΣ» ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Artemis Sorras ~ 3/2/2017
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????
Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΟΧΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1951 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ 1951 ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΝΧΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤ. ΑΘΗΝΩΝ ????????? 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 9ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ 3-2-2019

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ Φ.Ε.Κ.

Όλα είχαν σχεδιαστεί από το 1977 – Μυστικό έγγραφο της CIA: «Έτσι θα διαμελίσουμε τα Βαλκάνια» – «Αμερικανικής επιρροής τα Σκόπια»

Όλα πλέον εξηγούνται στην περιοχή μας. Τα παιχνίδια των Μεγέλων δυνάμεων είναι τεράστια και έχουν σχεδιαστεί εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με «μυστικό έγγραφο της CIA και της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών – BND, αποκαλύπτεται το σχέδιο ‘Ανασυγκρότησης των Συνόρων της Γιουγκοσλαβίας και των Αλβανικών Χωρών’», γράφει η σερβική εφημερίδα Κurir

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Βασιλειάδης Δημήτριος
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ Φ.Ε.Κ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΠΟΡΘΩΣΗ.

Η Μέγα Αλήθεια . Καθίστε καλά και δείτε ποιοι και γιατί ξεπούλησαν την Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Οι αποδείξεις ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και έτσι και η Ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου πουλήθηκαν για να «σωθούμε» με το 3ο κυρίως μνημόνιο ( αληθές ), ήταν το τέχνασμα που έθεσαν σε εφαρμογή – δοθείσας της ευκαιρίας – οι αδελφές Τεκτονικές Στοές Ελλάδας – Σκοπίων κατ εντολή της Μ Στοάς της Αγγλίας για να πετύχουν το Στόχο τους ....

Οι Μασονικές Στοές πιστές στις τακτικές τους , παραπλανούν ( νέους συνήθως ) πολιτικούς ( τάχα επικίνδυνες γεωπολιτικές εξελίξεις εν προκειμένου ) και λαούς , δείχνουν υπεύθυνους άλλους και όλα αυτά , για να κάνουν αυτό που θέλουν ήτοι , για να ικανοποιήσουν υπαρξιακές τους ανάγκες που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης , ειδικά εάν ισχύει ότι έχουν θεό τους τον

Ξεπουλιέται η Καλλίπυγος Αφροδίτη! Με το φόρεμα-κογχύλι!!!

Ένα αρχαίο ελληνικό γλυπτό έργο τέχνης, του 100-200 μ.Χ. από μάρμαρο, που εικονίζει την θεά του ΈρωτοςΑφροδίτη, ευρέθη στην μακεδονικήπόλη Γέρασα της Ιορδανίας, σχεδόν άθικτο!
Είναι εντυπωσιακό το ρούχο της, έτσι όπως είναι τυλιγμένο γύρω της, κάτω από τους μηρούς της, και πώς το κρατά στην θέση του με το αριστερό της χέρι, ακριβώς στην πλευρά του ηβικού τριγώνου! 

Το ένδυμα βγαίνει πίσω από το τα πόδια της θεάς, σε μια μορφή, που υποδηλώνει ένα θαλάσσιο κέλυφος / κογχύλι, υπενθυμίζοντας ότι η θεά των Ελλήνων, Αφροδίτη, εγεννήθη, επ’ αυτού, «εις τον αφρό της θάλασσας», σε κάποια από τις ακτές της Κύπρου
Τα μαλλιά της είναι πολύ επιμελημένα και διακοσμούνται με μια κόμμωση, που καταλήγει στους ώμους της.

Στήνουν εκλογές – παρωδία με νόμο έκτρωμα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού



Σάλος για το σχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει ότι οι ψήφοι των Ελλήνων που ζουν εκτός Ελλάδας θα εκλέγουν 3 βουλευτές και οι ψήφοι του δεν θα προσμετρώνται στην Επικράτεια
Σε μια εποχή που οι κάτοικοι των περισσότερων χωρών που ζουν μακριά από την πατρίδα τους, ψηφίζουν κανονικά και συνδιαμορφώνουν την πολιτική κατάσταση, στην Ελλάδα ακόμη γίνεται συζήτηση για το αν μπορεί να γίνει αυτό.
Κι ενώ αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των πολιτικών δυνάμεων, η κυβέρνηση κωφεύει.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΙΑΓΚΟΥ ΜΕΤΑΞΑ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΤΕΛΑ ΣΤΟΝ Ρ/Σ cosmos965 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» 31/1/2903 (ήχος)

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/1/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 – 14.00 Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΤΕΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΒΟΡΩΝΑΤΩΝ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ cosmos965 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΟΪΖΟ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters