Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η ΜΚΟ “The ΗΟΜΕ Project” της εξαδέλφης με τα ασυνόδευτα, ο Δ. Λιγνάδης και τα εκατομμύρια χορηγίας από το… ΙΚΕΑ!

Μία ΜΚΟ με την επωνυμία «The Home Project» εμφανίζεται στην γενική εικόνα των ΜΚΟ που «διαχειριζόντουσαν» τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα και η οποία επίσης έχει συγγενική σχέση τόσο με το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, αλλά και με την μητέρα όλων των ΜΚΟ την περιβόητη Solidarity Now του Τ.Σόρος.  

Πρόκειται για μία ΜΚΟ που στην οποία ιδιοκτήτρια του 24% και μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι η ξαδέρφη του πρωθυπουργού Αντιγόνη Λυμπεράκη!

Από το Ζαχόπουλο στον Λιγνάδη. Ο κύκλος κλείνει και θα σαπίσουν όλοι μαζί οι δοσίλογοι

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν ο ερωτιάρης που ξήλωσε το πουλόβερ της τότε Κυβέρνησης, με τις ερωτικές του περιπτύξεις στο διαβόητο DVD. O Ζαχόπουλος, ήταν αυτός που προκάλεσε ρωγμές στον επικοινωνιακό μύθο του σεμνού και ταπεινού brutal, Κώστα Καραμανλή. Ο κόσμος τό’ χε τούμπανο τότε και η ΝΔ, κρυφό καμάρι.

Ένα απολαυστικό απόσπασμα από τον αξέχαστο διάλογο μεταξύ του Στέφανου Χίου και του Δημήτρη Καμπουράκη, δημοσιογράφου τότε στο Mega για το τι περιείχε το DVD της ακολασίας.

ΗΠΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TRUMP 22.02.2021. ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..!

Επική δήλωση από τον Πρόεδρο D.J. Trump, μετά την κατάρρευση του Ανώτατου Δικαστηρίου, σε σχέση με τη διαφθορά στη Νέα Υόρκη.
Ας σημειωθεί πως εάν το Ανώτατο Δικαστήριο είχε αναλάβει τις περιπτώσεις Απάτης των Εκλογών του 2020, θα παραδεχόταν ότι όλες οι άλλες εκλογές ήταν δίκαιες και καθαρές.
Η αποστολή είναι όχι μόνο να Εκθέσει την Απάτη του 2020, ΑΛΛΑ να αποκαλύψει ΟΛΕΣ τις Προηγούμενες Εκλογικές Απάτες, και να Εγκαταστήσει ένα Σύστημα που θα Εξαλείψει τυχόν Μελλοντικές Δόλιες Πράξεις στις Εκλογές ή Απάτη Ψηφοφόρων.

Ως εκ τούτου, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ενήργησαν ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!
Πρώτη και καλύτερη η Amy Coney Barrett - Η καθόλου τυχαία τότε, επιλογή του Προέδρου Trump..!
Απλούστατα γιατί, η Υπόθεση θα ΠΡΕΠΕΙ να Οδηγηθεί στο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!
Εκεί θα δοθεί η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ & Θα Διαφανεί η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
_________________________________________
■ Δήλωση Σχετικά με τη Συνεχιζόμενη
Πολιτική Δίωξη του Προέδρου Donald J.
Trump - 22.02.2021

Αυτή η έρευνα είναι συνέχεια του μεγαλύτερου πολιτικού Κυνηγιού Μαγισσών στην ιστορία της χώρας μας. Είτε ήταν η ατελείωτη φάρσα Mueller 32 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είχε ήδη διερευνήσει όλα όσα θα μπορούσαν ενδεχομένως να διερευνηθούν, "Ρωσία Ρωσία Ρωσία", όπου υπήρχε ένα εύρημα "Χωρίς συμπαιγνία", ή δύο γελοίες "Crazy Nancy" εμπνευσμένες απόπειρες προσβολής μου, για τις οποίες κρίθηκα ΑΘΩΟΣ. Δεν τελειώνει ποτέ!

Τώρα, για περισσότερα από δύο χρόνια, η Νέα Υόρκη εξετάζει σχεδόν κάθε συναλλαγή που έχω κάνει ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης φορολογικών δηλώσεων που έγιναν από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες νομικές και λογιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ. Το Tea Party αντιμετωπίστηκε πολύ καλύτερα από το IRS, από ότι ο Donald Trump. Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν έπρεπε ποτέ να αφήσει αυτήν την «αποστολή αλιείας» να συμβεί, αλλά το έκαναν.
Αυτό είναι κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ πριν για έναν Πρόεδρο, είναι όλα εμπνευσμένα από τους Δημοκρατικούς, σε μια απολύτως δημοκρατική τοποθεσία, τη Νέα Υόρκη και το κράτος της Νέας Υόρκης - Που ελέγχονται πλήρως και κυριαρχούνται από έναν εχθρό μου, τον κυβερνήτη Andrew Cuomo.
Πρόκειται για επιθέσεις από Δημοκρατικούς που είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να σταματήσουν τα σχεδόν 75 εκατομμύρια άτομα (οι περισσότερες ψήφοι, μέχρι στιγμής, που έχει πάρει ποτέ ένας Πρόεδρος) που με ψήφισαν στις εκλογές - Εκλογές που πολλοί άνθρωποι και ειδικοί, πιστεύουν ότι κέρδισα. ΣΥΜΦΩΝΩ!

Το νέο φαινόμενο των «Κυνηγών Κεφαλών» Εισαγγελέων και Γενικών Εισαγγελέων - Που προσπαθούν να κατατρέψουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας τον Νόμο ως όπλο - αποτελεί απειλή για την ίδια τη βάση της Ελευθερίας μας. Αυτό γίνεται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.
Ακόμη χειρότερα είναι εκείνοι που διεκδικούν εισαγγελικά γραφεία ή γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα σε ακροαριστερά κράτη και δικαιοδοσίες που δεσμεύονται να πάρουν έναν πολιτικό αντίπαλο. Αυτός είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, όχι ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ - Και αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν σε σχέση με μένα, παρά το ότι οι λαοί της χώρας μας δεν θα το υποστηρίξουν.

Εν τω μεταξύ, οι δολοφονίες και το βίαιο έγκλημα αυξάνονται στη Νέα Υόρκη με αριθμούς ρεκόρ, και δεν γίνεται τίποτα για αυτό. Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας δεν ενδιαφέρονται. Το μόνο στο οποίο επικεντρώνονται είναι η Δίωξη του Προέδρου Donald J. Trump.

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ, όπως έχω και τα Τελευταία Πέντε χρόνια (ακόμη και πριν εκλεγώ επιτυχώς), παρά όλα τα εγκλήματα εκλογής που διαπράχθηκαν εναντίον μου. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...!!



_________________________________________________

Δημητρης Γκαργκασουλας

ΌΠΩΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ !!!ΌΤΙ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕΤΆ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ...
ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΣΤΕ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ....
_________________________________________________


* [Μήνυμα από το Lynn Wood]
**********************************************
Ο στρατός θα τα φτιάξει όλα!
Μείνετε ήρεμοι, φροντίστε τους εαυτούς σας για τις επόμενες εβδομάδες και βεβαιωθείτε ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε καλά. Και έτσι συνέχισε τη ζωή σου.
Πολλές χώρες στον κόσμο θα ανακτήσουν τη γη τους και θα αποκαταστήσουν τη δημοκρατία τους.
Όλα θα είναι ελεύθερα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να ζήσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιστρέψει ως πρόεδρος.
Σύμφωνα με το νέο σύνταγμα, ο Τραμπ θα πρέπει να μείνει στον Λευκό Οίκο με τη Μελάνια για άλλα οκτώ χρόνια. Ο Τραμπ είναι άνθρωπος του Θεού! Και σίγουρα θα είναι πρόεδρος για άλλα 4 χρόνια.
Γι ' αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στο σπίτι και ότι είστε ασφαλείς · οι επόμενες μέρες και εβδομάδες μπορεί να είναι καταιγιστικές.
Ας δούμε τι θα γίνει. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ!
Lynn Wood
(Ο Lynn Wood είναι ένας πολύτιμος προσωπικός δικηγόρος για τον Πρόεδρο Donald J. Τραμπ. ))
Το φως νίκησε ❤





Σας εξαπάτησε κυρία Μενδώνη, ποιος;

- Αυτός για τον οποίο το 2012 ξεκίνησε η αστυνομία έρευνα για κύκλωμα παιδεραστίας και τράφικινγκ εφήβων κι οι έρευνες σταμάτησαν «ξαφνικά», επειδή οι εμπλεκόμενοι με…κάποιον τρόπο εξαφάνισαν τα ίχνη τους;
- Αυτός που το 2002 μαχαιρώθηκε από πατέρα θύματος και το ζήτημα λύθηκε «εξωδικαστικά»;
- Αυτός που το 2016 εκδιώχθηκε από τον Ίασμο για ανάρμοστες συμπεριφορές προς τους μαθητές του;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters