Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εκτέλεση δια τουφεκισμού και κανόνες που αφορούν το εκτελεστικό απόσπασμα

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ
Η διαδικασία εκτέλεσης δια τουφεκισμού από στρατιωτικό εκτελεστικό απόσπασμα είναι μια θλιβερή υπόθεση και έχει ένα απαραβίαστο τελετουργικό το οποίο βοηθάει τους εκτελεστές να ολοκληρώσουν το έργο τους με όσο γίνεται πιο ψυχρό και τυπικό...
τρόπο. Η εκτέλεση του Γερμανού Στρατηγού Αντον Ντόστλερ αποτελεί ένα παράδειγμα:





Οι διαστάσεις της κουκούλας που θα φορέσει ο κατάδικος, η γεωμετρία του πασσάλου στον οποίο θα δεθεί καθώς και όλες τα βήματα μέχρι τη χαριστική βολή περιγράφονται στο εγχειρίδιο στρατιωτικών εκτελέσεων του Αμερικανικού Στρατού το οποίο παραθέτουμε εδώ από την ψηφιακή βιβλιοθήκη του Κέντρου Ελέγχου Όπλων. Εκεί θα μάθετε ότι αν ο κατάδικος κριθεί πριν την εκτέλεση ότι παραφρόνησε η εκτέλεση δεν γίνεται μέχρι να αποφανθεί ο ιατρός αν είναι αλήθεια. Η ίδια προσωρινή αναστολή ισχύει για τις γυναίκες μελλοθανάτους που αποδειχθεί ότι την τελευταία στιγμή είναι έγκυες.
Αν και προκαλεί δέος η ύπαρξη ενός τέτοιου εγχειριδίου είναι απλώς ένα ακόμη στρατιωτικό εγχειρίδιο!...
Πηγη

  http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_813.html

Killdozer! Όταν δεν έχεις να χάσεις πια τίποτα, δεν υπολογίζεις τίποτα...

Jeffrey ερχόμαστε!!!
Δείτε το απίστευτο περιστατικό που συνέβει στην Αμερική, όταν ενας απεγνωσμένος πολίτης έχασε τα πάντα και θέλησε να στείλει ενα μήνυμα στην εξουσία... Το αυτοσχέδιο θωρακισμένο τέρας (επένδυση με διπλό φύλλο ατσαλιού και σκυρόδεμα στο....
ενδιάμεσο!) σταμάτησε ΜΟΝΟ οταν παρέδωσε πνέυμα ο κινητήρας. Στο εσωτερικό της καμπίνας ο αγανακτισμένος πολίτης είχε δύο καραμπίνες...
εφόδου και άφθονα πυρομαχικά ενω η οδήγηγη γινόταν εφικτή μόνο με οθόνες και εξωτερικές κάμερες που είχε τοποθετήσει στο "Killdozer". Έτσι είναι κύριοι ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Δείτε το βίντεο:





πηγή

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/killdozer_22.html

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΛΗΣΤΗΣ: ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

μεθοδεύουν νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της...χρεωκοπημένης ΑΤΕ 
κατά 300 εκατομμύρια ευρώ!!!

Αυτό είναι το κράτος-ληστής-νταβαντζής! Αρπάζει τους μισθούς, τις συντάξεις και ό,τι απέμεινε από τα ελληνικά νοικοκυριά και την ίδια ώρα ετοιμάζεται από εβδομάδα να ενισχύσει με 300 εκατομμύρια ευρώ την -ουσιαστικά- χρεωκοπημένη Αγροτική Τράπεζα! 
Η Κυβέρνηση όλο και τρίβεται στην...γκλίτσα του τσοπάνου: Μετά το 1 δις ευρώ με το οποίο ενίσχυσε το περασμένο καλοκαίρι την ΑΤΕ, ετοιμαζόταν να δώσει άλλο 1 δις ευρώ πριν από περίπου ένα μήνα. Τελικά, ανέστειλε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ με το ποσό του 1 δις ευρώ, για να επιστρέψει από εβδομάδα, προετοιμάζοντας την ενίσχυση της ΑΤΕ με 300 εκατομμύρια ευρώ!
Έτσι σώζουν την Ελλάδα ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος: Βάζοντας χέρι και αρπάζοντας ως κοινοί ληστές, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, για να τα δώσουν στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, αλλά και να ενισχύσουν χρεωκοπημένες τράπεζες, όπως είναι η Αγροτική, της οποίας ή μετοχή στο Χρηματιστήριο κοντεύει να...εξαερωθεί. Μέχρι και κάτω από 0,20 λεπτά του ευρώ έχει φτάσει!!!

Πανικός για τις καταθέσεις

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ο τρόπος που η κυβέρνηση χειρίζεται το ζήτημα του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, έχουν πανικοβάλλει κυριολεκτικά τους καταθέτες.
Αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται σοβαρότατες εντάσεις στα υποκαταστήματα σχεδόν όλων των τραπεζών με απλούς πολίτες που προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν από τις....

οικονομίες μιας ζωής.
Έτσι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες μικροκαταθέτες πιάστηκαν ακόμη και στα χέρια με υπαλλήλους τραπεζών απαιτώντας να αναλάβουν το σύνολο των χρημάτων που έχουν καταθέσει.
Οι εντάσεις δημιουργούνται επειδή στα υποκαταστήματα δεν υπάρχει τόσο ρευστό αφού η τράπεζα της Ελλάδος παρέχει χρήματα με ιδιαίτερη φειδώ στα τραπεζικά ιδρύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 48ωρη απεργία (Τετάρτη και Πέμπτη) επέτεινε το πρόβλημα αφού ναι μεν οι «κρατικές» τράπεζες συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, το σύνολο όμως των ιδιωτικών λειτουργούσε κανονικά.
Το διήμερο αυτό δεν πραγματοποιήθηκαν χρηματαποστολές με αποτέλεσμα τα τραπεζικά υποκαταστήματα κυριολεκτικά να στεγνώσουν από μετρητά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλά ο απλός καταθέτης δεν μπορούσε να αναλάβει περισσότερα από 5.000 ή στη καλύτερη περίπτωση 10.000 ευρώ!
Ακόμη και στις περιπτώσεις που ειδοποιούσαν από την προηγούμενη ημέρα για αναλήψεις μεγαλύτερων ποσών, αυτά δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 20.000- 25.000 ευρώ! «Θέλω τα λεφτά μου τώρα» ήταν η φράση που ακούγεται πλέον όλο και συχνότερα σε υποκαταστήματα μικρών και μεγάλων τραπεζών με τους υπαλλήλους να μην είναι σε θέση να πείσουν τους απλούς πολίτες ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.
Η σύσκεψη
Η αβεβαιότητα και ο φόβος που δημιουργούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί στερεύουν τη δεξαμενή μετρητών των ελληνικών τραπεζών. Δεν είναι τυχαίο ότι στην έκθεση της τρόικας αναφέρεται πως μέσα στις τελευταίες 60 ημέρες, δηλαδή από τα τέλη Αυγούστου έως και σήμερα οι ελληνικές τράπεζες έχουν χάσει περίπου 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ, γεγονός που οδηγεί σε μείωση του συνολικού αποθέματος των καταθέσεων κατά περίπου 5%! Και όλα αυτά σε μια περίοδο σχετικά νεκρή αφού οι πολίτες δεν είχαν ακόμη επανέλθει από την καλοκαιρινή ραστώνη. Με δεδομένες βέβαια τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τα όσα ακούγονται έγκυρα ή μη για το ενδεχόμενο «κούρεμα», ουδείς είναι σε θέση να προεξοφλήσει πόσες απώλειες θα έχουν οι τράπεζές μας τα επόμενα 24ωρα. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Τράπεζα της Ελλάδος έκτακτη σύσκεψη για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση από τη Δευτέρα και με δεδομένη την επιτεινόμενη αβεβαιότητα εξαιτίας των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής την Κυριακή αλλά και μέχρι την Τετάρτη.
Ελλείψεις σε χαρτονομίσματα 100 και 500 ευρώ
Ένα άλλο θέμα που φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις είναι το γεγονός ότι έχουν εκλείψει από την αγορά τα χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ. Όσο κι αν μοιάζει περίεργο είναι τα χαρτονομίσματα που προτιμούν κατά μείζονα λόγω οι μικροκαταθέτες στις μαζικές αναλήψεις τους. Τα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ γιατί είναι πιο διαχειρίσιμα σε περίπτωση κρίσης τα δε των 500 ευρώ επειδή «κρύβονται» πιο εύκολα και καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην αποθήκευσή τους σε κρυψώνες στα σπίτια.
Θυρίδες: Είδος υπό… εξαφάνιση
Βέβαια και οι τραπεζικές θυρίδες αποτελούν είδος εν ανεπαρκεία αφού πλέον ελάχιστες είναι αδιάθετες και χρειάζεται «γνωριμία» για να μπορέσει κάποιος ενδιαφερόμενος να αποκτήσει μία, προκειμένου να κρύψει σε αυτήν είτε χρήματα είτε πολύτιμα αντικείμενα που έχει στην κατοχή του. Ίσως, αυτή τη στιγμή, να θεωρείται ο πλέον ασφαλής τρόπος για τη διαφύλαξη των κόπων μιας ζωής αφού οι διαρρήξεις και οι κλοπές στα σπίτια έχουν αυξηθεί δραματικά. Οι κακοποιοί θεωρούν ότι αυξάνουν τις πιθανότητες να βρεθούν, με την εισβολή τους σε ένα σπίτι, μπροστά σε «ζεστό χρήμα» το οποίο έχουν αναλάβει οι ιδιοκτήτες από τις τράπεζες.
Υπερζήτηση ξένων νομισμάτων
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ορισμένοι επιθυμούν να μην κρατήσουν τις οικονομίες τους σε ευρώ αλλά ψάχνουν εναγωνίως να τα μετατρέψουν σε άλλο νόμισμα με κυριότερο αυτό του ελβετικού φράγκου ή των δολαρίων του Καναδά και της Αυστραλίας, που θεωρούνται από τα πλέον ασφαλή παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα είναι τα συγκεκριμένα τρία νομίσματα να έχουν εξαντληθεί πλέον από τις περισσότερες τράπεζες. Εντύπωση προκαλεί ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση για αμερικανικά δολάρια προφανώς εξαιτίας των δημοσιευμάτων που θέλουν την οικονομία της υπερδύναμης να βρίσκεται επίσης σε κατάσταση κρίσης.
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_8295.html

Το μνημόνιο του αίσχους!


Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος
Τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου


Είναι κοινώς γνωστό, ότι ο κ. Καραμανλής, μετά την απειλή του κ. Παπανδρέου, πως αν δεν γίνουν πρόωρες εκλογές θα ρίξει την κυβέρνηση κατά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να τερματίσει την προκληθείσα αβεβαιότητα των πολιτών και την εξ αυτής ζημία της οικονομίας, αναγκάσθηκε να προσφύγει σε εκλογές. Ετόνισε όμως, κατά τρόπον δραματικό, εις την τελευταία ομιλία του στο Πεδίον Άρεως, ότι η λύση της κρίσεως πρέπει να είναι «Ελληνική». Η διατύπωση αυτή είναι άκρως χαρακτηριστική και αποκαλυπτική του γεγονότος, ότι εγνώριζε ή υποπτευόταν τι εσκόπευε να πράξει ο κ. Παπανδρέου.

Στο προηγούμενο φύλλο της «ΑΞΙΑΣ» έγινε λόγος για την ποινική ευθύνη του κ. πρωθυπουργού εκ της εξαπατήσεως των εκλογέων το 2009, με τη διαβεβαίωσή του ότι υπάρχουν χρήματα και την υπόσχεσή του ότι θα δώσει αυξήσεις, σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού (άρθρο 162 του Ποιν.Κωδ.).

Επί πλέον του εγκλήματος τούτου όμως, διαπράχθηκε και αυτό της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος (άρθρο 390 του Ποιν. Κωδ. σε συνδυασμό με το ν.1608/1950). Συγκεκριμένως, ο πρώην υπουργός των Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ως έχων εκ του νόμου τη διαχείριση των οικονομικών της Ελλάδας και ο κ. Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός, έχων επίσης εκ του Νόμου την επιμέλεια αυτών, δεν έσπευσαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους – όπως ηδύναντο και όφειλαν – να δανεισθούν από την αγορά τα αναγκαία για την χώρα μας ποσά, με τα τότε ισχύοντα χαμηλά επιτόκια. Και ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Γκόρντον Μπράουν είπε σε πρόσφατο βιβλίο του, ότι αν η Ελλάς δανειζόταν αμέσως μετά τις εκλογές 30 δις ευρώ, θα απέφευγε την υπαγωγή της εις το Δ.Ν.Τ.

Αλλ΄ ο πρωθυπουργός συζητούσε με τον κ. Στρος Καν, ακόμη και προ των εκλογών, περί του πώς θα υπαχθεί η χώρα στο Δ.Ν.Τ., μολονότι σε συνέντευξή του στον κ. Κούλογλου είχε ομολογήσει ότι οι χώρες, που κατέφυγαν εις τούτο, κατεστράφησαν και οι πολίτες τους εξαθλιώθηκαν.

Περαιτέρω, διεκήρυσσαν σε διάφορα διεθνή ακροατήρια του εξωτερικού, ο μεν πρώτος των ανωτέρω, ότι η οικονομία της χώρας μας έχει την πορεία και τη μοιραία τύχη του Τιτανικού, ο δε δεύτερος, ότι αυτή ευρίσκεται στην εντατική, πνέουσα τα λοίσθια, ενώ ο λαός μας είναι διεφθαρμένος. Μάλιστα συνεκάλεσε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πάταξη της διαφθοράς, η οποία έγινε γνωστή στα πέρατα του κόσμου δια της τηλεοπτικής προβολής της.

Συνεπεία των άνω δηλώσεων και ενεργειών επακολούθησε, όπως ήταν φυσικό και λογικό, η αύξηση των επιτοκίων, με αποτέλεσμα τα spreads να ανέλθουν στα ύψη. Ο ισχυρισμός ότι δεν εγνώριζαν, τάχα, αν θα επακολουθήσει αύξηση των επιτοκίων είναι αστείος. Οιοσδήποτε δανειστής, ακούων ότι ο υποψήφιος οφειλέτης του είναι αφερέγγυος, είναι φυσικό και γνωστό, ότι θα ζητήσει μεγαλύτερο επιτόκιο και περισσότερες εγγυήσεις. Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου εκπροσώπου της, υπέγραψε ένα δάνειο 110 δις ευρώ με την Τρόϊκα και το Δ.Ν.Τ., υπό δυσμενεστάτους όρους για τη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων:
α) η Ελλάδα ανέλαβε την υποχρέωση να επιστρέψει το άνω ποσό εντός τριετίας, πράγμα που ήτο αδύνατον να συμβεί, υπό οιεσδήποτε ευνοϊκές συνθήκες.
β) Παραχωρήθηκε δικαίωμα στους δανειστές να επιδιώξουν αναγκαστική εκτέλεση προς ικανοποίηση των απαιτήσεών τους, επί παντός περιουσιακού στοιχείου του Δημοσίου, ακόμη και επί του υπεδάφους της χώρας. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν σήμερα να ιδιωτικοποιήσει κανένα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, εφόσον όλα είναι υπέγγυα στους δανειστές.
γ) Η Ελλάδα παραιτήθηκε από το δικαίωμά της να δανεισθεί από άλλη χώρα, υπό καλυτέρους όρους, για να προεξοφλήσει το δάνειο του Μνημονίου!
δ) Ανέλαβε υποχρέωση, με μία δανειακή σύμβαση τριετούς διαρκείας, να μη αυξήσει την επιχορήγηση των ασφαλιστικών ταμείων, πέραν του 2,5% ετησίως του ΑΕΠ μέχρι το 2060, δηλαδή για 38 ολόκληρα χρόνια, μετά τη λήξη του δανείου. και
ε) τέλος δέχθηκε την υπαγωγή της συμβάσεως στο Αγγλικό Δίκαιο, που είναι επιεικέστατο για τους δανειστές και σκληρότατο για τους δανειζομένους.

Ο κ. πρωθυπουργός ενώ γνωρίζει ότι δια του Μνημονίου έχει παραχωρήσει απόλυτα δικαιώματα επί της δημοσίας περιουσίας, μέχρι και της μεταβιβάσεως αυτής, σε οιαδήποτε εταιρεία υποδείξουν οι δανειστές, δηλώνει τώρα ψευδώς προς τον ελληνικό λαό ότι δεν θα πωληθεί ούτε σπιθαμή γης! Βεβαίως μία νόμιμη διάδοχος κυβέρνηση θα ηδύνατο να προβάλλει ακυρότητα του Μνημονίου, εκ του λόγου ότι υπεγράφη από τη σημερινή κυβέρνηση, η οποία εξέπεσε της νομιμότητος, ως απωλέσασα την έγκριση της λαϊκής κυριαρχίας δια της καταφανούς αθετήσεως των προεκλογικών υποσχέσεών της.

Η σημερινή κυβέρνηση λαμβάνει εξοντωτικά μέτρα, εις βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων, μέχρι του σημείου να φορολογείται και ο έχων μηνιαία σύνταξη 417 ευρώ, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να ασχολούνται με τα μέτρα αυτά και να παραβλέπουν τα φοβερά προνόμια, που η Κυβέρνηση παραχώρησε στους δανειστές μας και τους κινδύνους που διατρέχουν εξ αυτών η εθνική κυριαρχία και ασφάλεια.

Ουδείς μας εξήγησε κατά τί ωφελήθη η Ελλάδα από το παραπάνω δάνειο, αφού το δημόσιο χρέος αυξήθηκε και το έλλειμμα παραμένει στο ποσό των 20 δις περίπου ετησίως. Αν είχε εκλεγεί η κυβέρνηση Καραμανλή, η κρίση θα είχε αντιμετωπισθεί ομαλά, χωρίς τις σημερινές οδυνηρότατες συνέπειες για τον ελληνικό λαό. Οι μισθοί και τα δώρα δεν θα είχαν περικοπές, όπως είχε δηλώσει ο κ. Καραμανλής και συμφωνήσει με τον κ. Αλμούνια. Επομένως δεν θα επακολουθούσε η σημερινή ύφεση. Ούτε θα ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των λιμοκτονούντων και αυτοκτονούντων, ενώπιον των δυσβαστάκτων υποχρεώσεων, στις οποίες τους υπέβαλε μια Κυβέρνηση, που δεν εννοεί να περικόψει τις σπατάλες της και προτιμά να αυξάνει τους ανέργους.

«Όταν υπάρχουν άνθρωποι, στερούμενοι άρτου και φαρμάκων, ουδείς δικαιούται να είναι πλούσιος», είχε πει ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου. Ο εγγονός του όμως, καταδικάζει τους Έλληνες σε στέρηση του άρτου και των φαρμάκων. Ενώ ο ίδιος θέλει και τρίτο γραφείο (δεν του αρκούν τα άλλα δύο, στου Μαξίμου και στη Βουλή), έναντι του Εθνικού Κήπου, ο δε υπουργός του των Οικονομικών αξίωσε και δεύτερο γραφείο, κόστους 900.000 ευρώ. Οι περισσότεροι πολίτες πένονται. Υπάρχει ωστόσο υπουργός της Κυβερνήσεως, που δηλώνει στο «πόθεν έσχες» κατάθεση 4.000.000 ευρώ, κατά τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Αποτελεί πλέον ανέκδοτο, η επαγγελία του ΠΑΣΟΚ ότι θα πατάξει τη φαυλοκρατία. Ψήφισε Νόμο και υπεχρέωσε τα Δικαστήρια να αναγνωρίζουν έμπρακτη μετάνοια σε εκείνον που υπεξαιρεί 50.000.000 ευρώ και όταν ανακαλύπτεται τα επιστρέφει. Ψήφισε άλλο Νόμο δια του οποίου, στην ουσία, επιτρέπει την καλλιέργεια της ινδικής καννάβεως δια ίδια χρήση και τιμωρεί επιεικέστατα τους εμπόρους ναρκωτικών.

Αυτά κέρδισε η ελληνική κοινωνία τη διετία της διακυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ, πέραν της καταργήσεως των δύο σπουδαίων υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, αλλά και αυτού της Βορείου Ελλάδας και της επιβολής του «Καλλικράτη» δια του οποίου οι κάτοικοι των επαρχιών υποβάλλονται σε περιττές δαπάνες και απώλειες ημερομισθίων, για τη διεκπεραίωση και των πλέον απλών διοικητικών υποθέσεών τους.

Ήδη, αναγγέλλεται η ανάθεση της διακομιδής των σκουπιδιών σε εταιρίες, με συνέπεια να έχουν γίνει βουνά τα απορρίμματα στην πρωτεύουσα και τα προάστια, λόγω της παρατεταμένης απεργίας των εργατών αποκομιδής απορριμμάτων στους διαφόρους Δήμους. Και το ερώτημα είναι: γιατί οι εργάτες αυτοί να παραμείνουν άνεργοι και να έλθουν εταιρίες με Πακιστανούς και άλλους αλλοδαπούς, αμειβομένους με 3 μόνον ευρώ; Αντί το κράτος να βρει τρόπους απασχολήσεως των Ελλήνων, πράττει το αντίθετο. Πλην άλλων, προσπαθεί να περιέλθουν οι μεταφορές και το εμπόριο φαρμάκων σε εταιρίες και να μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι σήμερα στα φορτηγά και τα φαρμακεία.

Τέλος, λέγεται στα ΜΜΕ, ότι η κυβέρνηση χορηγεί επίδομα ανεργίας 1.000 ευρώ μηνιαίως σε 250 χιλιάδες αλλοδαπούς.

Είναι τούτο αληθές ή όχι;

Ας μας απαντήσει ένας αρμόδιος.

Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση το δημόσιο χρήμα.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_2929.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: “Μόνιμη τρόικα” στην Ελλάδα θα ανακοινώσει την Κυριακή η Μέρκελ!

Σχέδιο δράσης για την Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής η Άγκελα Μέρκελ! Αυτό το σχέδιο θα περιλαμβάνει ακόμα και μόνιμη τρόικα στην Αθήνα, με σκοπό να διοικεί την χώρα εκ.... των έσω!Παράλληλα, η Μέρκελ περιμένει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χωρών που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους, στο ευρωδικαστήριο.


Αυτό συνεπάγεται και εκ νέου μείωση της εθνικής τους κυριαρχίας, αφού ένα μέτρο τιμωρίας θα είναι και η αποχή από την ψηφοφορία εντός της ευρωζώνης για ευρωπαϊκά ζητήματα!
olympia


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_7673.html

“Επανεκκίνηση” της οικονομίας… μέσω όπλων;


Τι δείχνει η ιστορία...
Η παγκόσμια οικονομία κι όχι μόνο η ελληνική “ψυχορραγεί”! Άπαντες ψάχνουν να βρουν τρόπους επανεκκίνησης της οικονομίας και δυστυχώς ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται και συζητούνται είναι ακόμη κι αυτά που προβλέπουν “εστίες ανάφλεξης” οι οποίες θα “επανεκκινήσουν” τους αμυντικούς βιομηχανικούς κολοσσούς που έχουν αρχίσει να πλήττονται δραματικά από τη κρίση.
Η ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο η Ελλάδα αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για να υλοποιηθούν τέτοιου είδους σενάρια για να “κινηθεί” χρήμα. Μπορεί η θεωρία -που δεν είναι μόνο θεωρία- να μοιάζει “συνωμοσιολογική”,όμως η ιστορία δείχνει ότι έχει απόλυτη βάση.

Ελληνοτουρκικές κρίσεις και …”οικονομία”
«Οι κρίσεις Ελλάδας και Τουρκίας γίνονται και για να αγοράζουμε όπλα». Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί εικασία, αλλά γεγονός που αποδεικνύεται με ντοκουμέντα.
Η κρίση στα Ιμια δεν είναι το μόνο παράδειγμα,είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό. Αμέσως μετά τη κρίση ο Κώστας Σημίτης,πρωθυπουργός τότε της Ελλάδας είχε ανακοινώσει από το ΥΕΘΑ ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που υπολογίζεται ότι μας στοίχισε περίπου 10 δις.
Για περισσότερο από 60 χρόνια κατά σύμπτωση όταν συμβαίνει να μειώνονται οι εισαγωγές όπλων, ξαφνικά η χώρα αντιμετωπίζει θερμό κλίμα με εντάσεις, όπως χαρακτηριστικά αποτυπώνεται σε στοιχεία του Διεθνούς Ινστιτούτου Ειρήνης της Στοκχόλμης (Sipri).
• Η είσοδος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ κατά την περίοδο του «ψυχρού πολέμου» συνοδεύτηκε από αθρόες εισαγωγές οπλικών συστημάτων, βάζοντάς την στην ατζέντα των καλύτερων πελατών της διεθνούς βιομηχανίας. Τότε, σχεδόν το σύνολο των αγορών αφορούσε αμερικανικές προμήθειες.
• Την περίοδο πριν από τη χούντα των συνταγματαρχών οι εισαγωγές όπλων εμφανίζουν μια κατακόρυφη πτώση. Πριν τη χούντα η χώρα βρισκόταν στην πρώτη εικοσάδα των εισαγωγέων παγκοσμίως και έπεσε κατά 20 έως 30 θέσεις στη λίστα της κατάταξης.
• Τον Ιούνιο του 1974, η Τουρκία ανακοινώνει ότι το υδρογραφικό πλοίο «Τσανταρλί» πραγματοποίησε έρευνες σε τμήμα της υφαλοκρηπίδας δυτικά της Λέσβου. Ακολούθησε τον Ιούλιο η εισβολή στην Κύπρο.
• Ενταση υπήρξε στις σχέσεις των δύο χωρών το καλοκαίρι του 1976, με την έξοδο του ερευνητικού σκάφους «Σισμίκ 1» (πρώην «Χόρα»). Ο Αν. Παπανδρέου ζήτησε δυναμική αντίδραση και ο Τύπος του απέδωσε τη φράση «βυθίσατε το ”Χόρα”».
• Φθίνουσα πορεία είχαν οι αγορές εξοπλισμών την πρώτη τετραετία του ΠΑΣΟΚ. Το 1987 η Ελλάδα κατέλαβε την 72η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, τη χαμηλότερη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 60 χρόνια. Η κρίση με το «Σισμίκ» τροφοδότησε νέες αγορές εξοπλισμών, που μας έφεραν με εντυπωσιακό τρόπο στις πρώτες θέσεις.
• Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Αγκυρα επεδίωξε την εκμετάλλευση πετρελαίων σε περιοχές του Αιγαίου που ανήκαν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Ταυτόχρονα, αποφάσισε την έξοδο ερευνητικού σκάφους της στο Αιγαίο.
• Η χρονιά της κρίσης στα Ιμια αποτέλεσε άλλο ένα μικρό «διάλειμμα» στην κούρσα των εξοπλισμών. Η χώρα βρισκόταν στην 22η θέση.Οι αγορές που ακολούθησαν την έφεραν ξανά ψηλά στη λίστα των καλύτερων πελατών.
• Το 2005 κάνουμε τη τελευταία μεγάλη αγορά των 30 F-16 ,που μας κόστισαν 2 δις.Από τότε μέχρι και σήμερα οι αγορές έπεσαν και πάλι,βγάζοντάς μας από το … top 20 των καλύτερων πελατών.
Συμπτωματικά μέσα στην οικονομική θύελλα που ζούμε οι προκλήσεις των Τούρκων κλιμακώνονται και περιέργως εδώ και καιρό πολλοί στην Αθήνα -από την κυβέρνηση εννοούμε- μιλούν για αναμενόμενη “ραγδαία κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά”.
Κοινός παρονομαστής όλων αυτών; Οι κρίσεις συνήθως άφησαν πίσω τους διπλωματικά προβλήματα, αλλά και αγορές όπλων με τεράστια δάνεια, που υποθήκευσαν την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το …παραμύθι πως οι εξοπλισμοί ευθύνονται για το “μαύρο” οικονομικό μας χάλι έχει βάση. Έγιναν -όπως έχουμε ξαναγράψει- πολύ μεγαλύτερα “πάρτυ” σε άλλους χώρους.
Ενδιαφέρον για ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες μέσα στη κρίση
Είναι τυχαίο το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν ,αυτή τη περιοδο της οικονομικής κρίσης αμερικανοί και γερμανοί για την ΕΑΒ; Τους τελευταίους μήνες ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επισκεφθεί δύο φορές την ΕΑΒ,οι Γερμανοί παρακολουθούν από κοντά και ρίχνουν και τη ματιά τους στην ΕΛΒΟ που τους ενδιαφέρει. Αμερικανοί και Ισραηλινοί ενδιαφέρονται για εργοστάσια των ΕΑΣ. Η οικονομική κατάρρευσή μας αποτελεί κίνητρο γι΄ όλους αυτούς.
Είναι επίσης τυχαία η ξαφνική προθυμία των ΗΠΑ για να μας δώσουν άρματα μάχης; Ή ξαφνικά “ξύπνησαν” οι Γερμανοί και θυμήθηκαν το πρόγραμμα των γαλλικών φρεγατών;
Το θέμα είναι ότι αν τα σενάρια που η ιστορία τα κάνει να φαίνονται πειστικά ,επαληθευτούν θα ζήσουμε πάλι μια τραγωδία. Και αυτή δεν είναι ότι θα αγοράσουμε όπλα. Γιατί όπλα -σε πείσμα πολλών που άλλα έχουν στο μυαλό τους- πρέπει κάθε χώρα να αγοράζει για την άμυνά της. Θα είναι ότι θα μας βάλουν να αγοράσουμε …τ’ αζήτητα από τα ράφια τους κι όχι αυτά που πραγματικά απαιτεί η άμυνα της χώρας και είναι επείγοντα. Τα πραγματικά περίεργα και “πονηρά” δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό πρέπει να μας προβληματίσουν.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_6360.html

Κώστας Καραμανλής: "Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει διέξοδο"...

Στην συντροφιά της Αθηναικής Λέσχης χθες μαζί με τον Κ.Καραμανλη βρισκόταν ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Παναγιώτης Χηνοφώτης,ο διευθυντής της Αθηναικής Λέσχης Κυριάκος Κουκουλομάτης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Χρ.Πασαλαρης και ο καθηγητής Γρ.Σκαλκέας.... Η συζήτηση είχε ανάψει και πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για.... τα όσα συμβαίνουν στον τόπο. Οι συνθήκες είναι δραματικές...
ακούσθηκε να λέει ο Κ.Καραμανλής και να προσθέτει αμεσως μετά: «Μόνον ο λαός μπορεί να δώσει διέξοδο». Ο πρώην πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να στηρίζουν πλέον τον Γ.Παπανδρέου αντιλαμβανόμενοι ότι και οι σχεδιασμοί του έχουν αποτύχει και ο λαός πλέον δεν τον θέλει.Σημασία πάντως έχει ότι ο Κ.Καραμανλής μιλώντας και για τα εθνικά θεματα στάθηκε στο θέμα των ερευνών που κάνει η Κύπρος στο ΑΟΖ της Μεγαλονήσου και παρατήρησε την έλλειψη Ελληνικής παρουσίας στον χώρο αυτό. Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός για άλλη μια φορά τόνισε στους παρευρισκόμενους στο γεύμα ότι δεν πρόκειται να μιλήσει αυτήν την εποχή ούτε να δώσει συνέντευξη η να κάνει τις όποιες δηλώσεις διατηρώντας την τακτική της σιωπής που εχει επιλέξει.-
exofitsio
hassapis-peter.blogspot.com

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_1827.html

Αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ταξί εισηγούνται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, απέστειλαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ταξί στον αρμόδιο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ.
Μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αμοιρίδης, Σάββας Εμινίδης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Χρήστος Μαγκούφης, Δημήτρης Καρύδης και Νίκος Ζωίδης, κ.α. προτείνουν ότι οι νέες άδεις που θα εκδοθούν να μην είναι περισσότερες από το...
7% των σημερινών και το παράβολο για την έκδοση νέας άδειας να μην υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Ειδικότερα οι βουλευτές προτείνουν τα εξής στον κ. Ραγκούση:

1. Ως προς τον αριθμό των νέων αδειών, να εκδοθούν νέες άδειες σε ποσοστό 5%-7% επί των υπαρχόντων πανελλαδικά στο πρώτο εξάμηνο από την εφαρμογή του νέου νόμου. Ο αριθμός αυτός είναι ικανός για το διάστημα των έξι μηνών ώστε το παρατηρητήριο να έχει πλήρη εικόνα της νέας κατάστασης που θα διαμορφωθεί, ώστε να συντάξει μελέτη-πρόταση συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα (αριθμητικά, χωροταξικά, κυκλοφοριακό κλπ. ) ως προς τις επιπτώσεις για τις υπηρεσίες, το κόστος μεταφοράς του ταξί, αλλά και την επαγγελματική θέση των ιδιοκτητών.

2.Η αντικειμενικοποίηση της τιμής μιας νέας άδειας (ΑΠΥ) δίνει τη δυνατότητα στο κράτος

Α. να εισπράξει τους φόρους (φόρο μεταβίβασης και Φ.Π.Α.) από κάθε παροχή νέας άδειας ή από οποιαδήποτε μεταβίβαση άδειας ή

Β. αντί για την υποχρέωση της απόσβεσης της άυλης αξίας των υπαρχουσών αδειών από το κράτος, να δημιουργηθεί εθνικό δημοπρατήριο αδειών, ώστε με εκκίνηση την ορισθείσα αντικειμενική τιμή, να αποζημιώνεται ο παλιός ιδιοκτήτης στην τιμή αυτή και το επιπλέον ποσό να εισπράττεται από το κράτος.

3. Το παράβολο έκδοσης νέας άδειας ταξί να ορισθεί σε ύψος περίπου 40.000 € όπως προτείνατε στην Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην προηγούμενη συνεδρίαση του Κ.Τ.Ε.. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρξουν τα εξής αποτελέσματα.

Α. Το κράτος να έχει αυξημένα έσοδα, κρίσιμο μέγεθος για την εποχή.

Β. Αποφεύγονται περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οποιοσδήποτε θα αγοράσει μία άδεια (ΑΠΥ) να χρησιμοποιεί το όχημά του για προσωπική χρήση και να απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας, εισφορές για όχημα μεγαλύτερο των 2.000cc, αντικειμενικά φορολογικά κριτήρια κ.α.

4. Για τα ειδικά μισθωμένα οχήματα πρέπει να υπάρξει

Α. Αντικειμενικοποίηση της αξίας

Β. ορισμός τυπικών και ειδικών προσόντων του κατόχου της άδειας

Γ. δυνατότητα πρόσβασης στον κλάδο και των σημερινών ιδιοκτητών ταξί με αντικατάσταση του οχήματος και της άδειας σε συγκεκριμένο χρόνο

Δ. Διαχωρισμός από τα κοινά ταξί με ορισμό του αριθμού των θέσεων του οχήματος χωρίς τον οδηγό

http://briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_6611.html

Η Αφανής Όψη της Παγκοσμιοποίησης



«Το σχέδιο για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με κανένα άλλο τρόπο παρά με τις μυστικές εταιρίες, οι οποίες σταδιακά και σιωπηρά θα κατακτήσουν την κυβέρνηση των πολιτειών και θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα τους για τους δικούς τους στόχους». Άνταμ Βαϊσχάουπτ

Ο πολίτης της “παγκοσμιοποιημένης” κοινωνίας “βομβαρδίζεται” καθημερινά από τα ΜΜΕ με θέματα σχετικά με κατασκοπεία, δράση διαπλεκόμενων συμφερόντων, πολιτική διαφθορά, τρομοκρατία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συγκαλυμμένη πολιτική δράση... Ένα “αόρατο χέρι”, σαν κι αυτό που διέβλεπαν πολλοί διακεκριμένοι άνδρες της πολιτικής και του πνεύματος, διευθύνει την ορχήστρα των πολυεθνικών και των υπόλοιπων μελών του θιάσου της παγκοσμιοποίησης... Ωραία όλα αυτά και εν μέρει γνωστά. Το να γνωρίζουμε αποσπασματικά ορισμένες ίντριγκες και γεγονότα του παρασκηνίου δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σφαιρικά το παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις αίθουσες της εξουσίας με τα πανάκριβα βυσσινί χαλιά. Η αποσπασματική πληροφόρηση από τα ΜΜΕ μας προσφέρει ορισμένα κομμάτια του εξουσιαστικού παζλ, αλλά δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τα υπόλοιπα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν ώστε να σχηματίσουμε μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα.
Η άποψη ότι συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων συναντώνται μυστικά ή σε κλειστό κύκλο για να σχεδιάσουν διάφορους τρόπους δράσης και επηρεασμού συγκεκριμένων ιστορικών εξελίξεων, θεωρείται συνήθως ως αποκύημα φαντασίας. Η άποψη περί υπάρξεως μιας διαχρονικής συνωμοσίας απορρίπτεται και χλευάζεται, κυρίως από τους ακαδημαϊκούς κύκλους. Ο λόγος που η προκατάληψη και οι φοβίες είναι τόσο έντονες ανάμεσα στους ακαδημαϊκούς, είναι είτε γιατί και οι ίδιοι ανήκουν σε διάφορα κλαμπ συμφερόντων είτε γιατί προσδοκούν να γίνουν μέλη ενός τέτοιου κλαμπ είτε γιατί θεωρούν ότι η έρευνα στο πεδίο του παρασκηνίου θα βλάψει τα συμφέροντά τους. Αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους η σοβαρή έρευνα των αυθεντικά συνωμοτικών δικτύων έχει αποθαρρυνθεί, με αποτέλεσμα να αγνοείται μια ολόκληρη διάσταση της ιστορίας της σύγχρονης πολιτικής.

Ο Myron Fagan που υπήρξε διευθυντής σύνταξης της New York Globe και στέλεχος της 20th century Fox, στο βιβλίο του ‘The Illuminati and the Council of Foreign Relations’ αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδούλωσης στη Μία Παγκόσμια Τάξη. Ο Fagan, όπως και πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας, θεωρεί ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με κέντρο αναφοράς τον Άνταμ Βάισχαουπτ, έναν αποστάτη καθολικό ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Ρότσιλντ δημιούργησε τη μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένων).

Ο Ανταμ Βάισχαουπτ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1748, στο Ingolstadt της Βαυαρίας. Όταν ήταν μωρό, οι γονείς του, που ήταν ορθόδοξοι Εβραίοι, προσχώρησαν στον Ρωμαιοκαθολικισμό. Ο Ανταμ φοίτησε σε μοναστηριακό σχολείο και στην ανώτερη σχολή των Ιησουιτών, προετοιμαζόμενος για ιεραποστολικό έργο στην Αμερική. Όντας Βαυαρός, έμαθε από παιδί τσέχικα και ιταλικά, και αργότερα λατινικά, ελληνικά και εβραϊκά. Άρχισε να διδάσκει και συγχρόνως να συλλέγει κάθε παλαιό χειρόγραφο και κείμενο σχετικό με αποκρυφισμό που μπορούσε να βρει, ενώ έκανε και αρκετά ταξίδια στη Γκίζα της Αιγύπτου. Το 1771, χρηματοδοτούμενος από τον τότε πρόσφατα συγκροτημένο Οίκο των Ρότσιλνι, έθεσε ως στόχο του τον “μετασχηματισμό” της ανθρώπινης φυλής και ίδρυσε το Τάγμα των Illuminati.
Η παρασκηνιακή δραστηριότητα των Ρότσιλντ θεωρείται δεδομένη από το σύνολο των ερευνητών, όπως δεδομένη θεωρείται και η ανάμειξή τους σε κάθε μεγάλο ιστορικό γεγονός των τελευταίων δυόμισι αιώνων, συμπεριλαμβανομένων της Γαλλικής Επανάστασης και του Αμερικανικού Πόλεμου της Ανεξαρτησίας.

Για του λόγου το αληθές αρκεί να πούμε ότι το 1784, βρέθηκε από τη γαλλική αστυνομία ένα αντίγραφο των σχεδίων και των εντολών που έστελνε ο Βάισχαουπτ στους Illuminati της Γαλλίας, επικεφαλής των οποίων ήταν ο πολύς Ροβεσπιέρος. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των σημαντικότερων μελών της, ελεγχόμενης από τους Illuminati, Στοάς της Μεγάλης Ανατολής” (Lodge of the Grant Orient). Όλα τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν έπεισαν τις γαλλικές αρχές ασφαλείας ότι τα έγγραφα με τις εντολές του Βάισχαουπτ ήταν αυθεντικά. Οι έρευνες της γαλλικής αστυνομίας ευαισθητοποίησαν στο έπακρον την κυβέρνηση της Βαυαρίας η οποία διεξήγε τις δικές της έρευνες και το 1785 έθεσε εκτός νόμου τους Illuminati, έκλεισε τις στοές τους και γνωστοποίησε στη Γαλλία το αποδεικτικό υλικό της συνωμοσίας που αποσκοπούσε στην οργάνωση πολέμων και επαναστάσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. Αλλά η δύναμη των Illuminati ήταν τόσο μεγάλη που η προειδοποίηση αυτή αγνοήθηκε!

Από την ίδρυσή τους ακόμα οι Illuminati άρχισαν να διεισδύουν στις μασονικές στοές και να σχηματίζουν τις δικές τους μυστικές εταιρείες (Εισοδιακοί ή, άλλως, η εταιρεία μέσα στην εταιρεία...) Κατά τους Ναπολεόντειους Πολέμους ένας κλάδος της οικογένειας Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ναπολέοντα και ένας άλλος κλάδος τη Βρετανία και τη Γερμανία, γεγονός που καθιστούσε τους Ρότσιλντ επικυρίαρχους, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.

«Αμέσως μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους - τονίζει ο Fagan - οι Illuminati, βλέποντας ότι όλα τα έθνη ήταν τόσο απογυμνωμένα και τόσο εξαντλημένα από τους πολέμους, πίστεψαν ότι θα δέχονταν ευχαρίστως οποιαδήποτε λύση. Έτσι, τα υποχείρια των Ρότσιλντ έστησαν αυτό που αποκάλεσαν Κογκρέσο της Βιέννης και στη συνάντηση αυτή προσπάθησαν να δημιουργήσουν την Πρώτη Ένωση των Εθνών, την πρώτη τους προσπάθεια για μια υπερκυβέρνηση, βασισμένη στη θεωρία ότι όλες οι εστεμμένες κεφαλές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ήταν τόσο βαθιά χρεωμένες σ’ αυτούς που με τη θέλησή τους ή όχι θα έπαιζαν το ρόλο των πειθήνιων οργάνων τους. Αλλά ο τσάρος της Ρωσίας “μυρίστηκε” τη δυσοσμία της συνωμοσίας και τη σαμποτάρισε εντελώς. Ο εξαγριωμένος Νέιθαν Ρότσιλντ, τότε επικεφαλής της δυναστείας, ορκίστηκε πως κάποια ημέρα αυτός ή οι απόγονοί του θα κατέστρεψαν τον Ρώσο τσάρο και ολόκληρη την οικογένειά του, και οι απόγονοί του πράγματι εκτέλεσαν την απειλή αυτή το 1917».

Οι Illuminati δεν δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετηθούν κατ’ ανάγκη μεσοπρόθεσμοι στόχοι, αλλά και στόχοι με μακροπρόθεσμη προοπτική, που χρειάζονται πολλές δεκαετίες για να έρθουν σε πέρας. Γι’ αυτό το λόγο οι παγκόσμιοι συνωμότες μύησαν τους απογόνους τους ώστε να κρατούν την υπόθεση της συνωμοσίας ζωντανή, μέχρι να εκπληρωθούν οι προγραμματισμοί τους. Σχεδίασαν δύο παγκόσμιους πολέμους και αρκετές επαναστάσεις που θα οδηγούσαν τη συνωμοσία στην τελική της φάση (;) κατά τον 21ο αιώνα.

Η περιφρονητική στάση του τσάρου της Ρωσίας κατά του Κογκρέσου της Βιέννης δεν κατέστρεψε τη συνωμοσία των Illuminati. Απλώς ανέβαλε τα σχέδιά τους και τους ανάγκασε να υιοθετήσουν μια νέα στρατηγική, συνειδητοποιώντας ότι η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, έπρεπε να “μετατοπιστεί” χρονικά.

Οι Ρότσιλντ σε καμία περίπτωση δεν απεμπόλησαν τα ηγεμονικά τους σχέδια, απλώς αποφάσισαν ότι για να διατηρήσουν το συνωμοτικό σχέδιο ζωντανό θα έπρεπε να ενισχύσουν τον έλεγχό τους στο νομισματικό σύστημα των ευρωπαϊκών κρατών.
Ο Βάισχαουπτ πέθανε το 1830 αφήνοντας πίσω του μια πλήρη σειρά συνωμοτικών σχεδίων που αφορούσαν στην οργάνωση, χρηματοδότηση, διεύθυνση και έλεγχο όλων των διεθνών οργανώσεων και ομάδων, με αντιπροσώπους των Illuminati σε υψηλές λειτουργικές θέσεις κορυφής. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, στους Illuminati ανήκαν άτομα όπως ο Τόμας Τζέφερσον, ο Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο Γούντροου Ουίλσον, ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ κ.ά.

Ο Μ. Fagan περιγράφει επίσης πως ο Jacob H. Schiff (Γερμανοεβραίος τραπεζίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων, βοήθησε οικονομικά την Ιαπωνία στον πόλεμο με την τσαρική Ρωσία -φωτο) στάλθηκε στις ΗΠΑ από τους Ρότσιλντ για να προωθήσει περισσότερο τη συνωμοσία των Illuminati και να ελέγξει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ και πώς ο Schiff και οι συνωμότες του δημιούργησαν το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations CFR) για να ελέγξουν την αμερικανική πολιτική και να την οδηγήσουν στην Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Στην Ευρώπη, μια ομάδα Εγγλέζων Illuminati καθοδήγησε τον Καρλ Μαρξ και τον Φρ. Ένγκελς στη συγγραφή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου». Μια δεύτερη ομάδα Illuminati της Φρανκφούρτης, με επικεφαλής τον καθηγητή Karl Ritter, συνέτασσε την “απάντηση” στο “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” και στο Κεφάλαιο. Ο Ritter δεν πρόλαβε, λόγω θανάτου, να ολοκληρώσει το έργο του και τη σκυτάλη παρέλαβε ο Φρειδερίκος Νίτσε.


Ο κομμουνισμός χρησιμοποιήθηκε κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να καταστρέψει το τσαρικό μοντέλο διοίκησης και να μετατρέψει τη Ρωσία σε προπύργιο του αθεϊσμού και του διεθνισμού. Ο Λένιν με το επιτελείο του εστάλη στη Ρωσία για να ηγηθεί της επανάστασης μέσα σε σφραγισμένο τρένο που του εξασφάλισε ο Κάιζερ.
Ο νιτσεισμός εξελίχθηκε μέσα από το ναζιστικό μοντέλο και χρησιμοποιήθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Χίτλερ, ηγέτης του ναζισμού και κύριος πόλος εκπόρευσης της ναζιστικής ιδεολογίας, χρηματοδοτήθηκε από τους Βάρμπουργκ, Ρότσιλντ και άλλους διεθνιστές τραπεζίτες και η σφαγή των εκατοντάδων χιλιάδων της εβραϊκής φτωχολογιάς ουδόλως ενόχλησε τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες. Σκοπός τους άλλωστε ήταν να αυξήσουν τη δύναμη και την επιρροή τους στο Παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό και να επεκτείνουν τις δυναστείες τους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Άρθρο του Κωνσταντίνου Κούρου, από το βιβλίο ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη – Η Αθέατη Όψη’, (συλλογικό έργο), εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ
πηγή

Ξεσκεπάζοντας το Πρόσωπο Ενός Τιποτένιου!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Σε θυμάμαι, Γεώργιε Α. Παπανδρέου, απο μικρός που ήμουν, τότε όταν είχα ρωτήσει τον συχωρεμένο τον πατέρα μου (μέσα στην παιδική μου αφέλεια) το τι γύρευε ένας τόσο μικρός σε ηλικία άντρας μέσα στη Βουλή κι εκείνος μου είπε "Τι να γυρεύει; Ο Ανδρέας κοιτάζει να αποκαταστήσει τα παιδιά του!"

"Να αποκαταστήσει τα παιδιά του"... Δε μου καθότανε καλά η όλη φάση... Δηλαδή τι εννοούσε ο "γέρος"! Οποιος πολιτικός έχει γιούς και θυγατέρες, θα τους έκανε και βουλευτές για να τους...αποκαταστήσει; "Και τι είναι η πολιτική πατέρα, δουλειά"; "Αμέ, δουλειά και μάλιστα απ΄τις πιο αποδοτικές γιε μου!"


Και να σου σήμερα, Γεώργιε Α. Παπανδρέου, να επιβεβαιώνεις με τον χειρότερο τρόπο τα λόγια ενός ανθρώπου που δεν ήξερε και πολλά γράμματα και που απέδωσε επ΄ακριβώς αυτό που πραγματικά είσαι, ένας αποκαταστημένος γιός ενός πολιτικού απατεώνα...


Σε θυμάμαι Γεώργιε Α. Παπανδρέου, να κυκλοφορείς με άνεση στους διαδρόμους της Βουλής όταν σε έδειχνε με περίσσια χάρη η Κρατική ΕΡΤ τότε, μέσα στα κουστουμάκια σου τα σινιέ ή το σπορτίφ ντυσιματάκι σου με το μπλουζάκι το Lacoste πρώτη μούρη όταν έκανες τσαρκούλες στα in ταβερνάκια της Πλάκας φορώντας πάντα το ...σοφιστικέ σου σοσιαλιστικό υφάκι, σε θυμάμαι επίσης που ...ποτέ δεν άνοιγες το στοματάκι σου να πεις μια κουβέντα δημοσίως κι όλο απορούσα γι΄αυτό! Κι έλεγα μέσα μου "καλά, τι σόι βουλευτής είναι τούτος, που δεν ανοίγει το στόμα του να πεί μια κουβέντα στο κόσμο βρε αδερφέ"; Όλο γελάκια και χαμογελάκια μου ήσουν...


Σε θυμάμαι επίσης κι απο τότε που είχες πάρει τη πρώτη σου υπουργική θεσούλα, βοηθός της Μελίνας, υφυπουργός δηλαδή στο Υπουργείο Πολιτισμού. Σινιέ εμφανίσεις, χαμογελάκια στις κάμερες, γελάκια με τους άλλους "συντρόφους" κι από μιλιά... μούγγα! Η Μελίνα έβγαινε μπροστά, εσύ παρίστανες τον...φιλιππινέζο της... Αργότερα, έμαθα και το μισθό σου! Απ τη κωλοφυλλάδα του Ρίζου, τον Ελεύθερο Τύπο, τη θυμάσαι; Που έβγαζε τα ...μισθάρια των "σοσιαλιστών" Υπουργών και παρατρεχάμενων για να μας πείσει και καλά οτι δήθεν...κόπτεται για τα ...συμφέροντα μας... Εννιακόσια εβδομήντα κάτι χιλιάρικα ήταν τα δικά σου Γεώργιε, βοηθέ της Μελίνας! Εννιακόσια εβδομήντα χιλιάρικα, τη στιγμή που ο μέσος μισθός ενός διευθυντού πολυεθνικής ας πούμε, δε ξεπέρναγε τα εξακόσια κάτι χιλιάρικα δραχμούλες. Κι εσύ άγγιζες το εκατομμύριο, κι ας μην άνοιγες το στόμα σου να αρθρώσεις ούτε μια λεξούλα τόση δά!


Αργότερα έμαθα και το λόγο που δε μίλαγες! Δεν άνοιγες το στόμα σου να μιλήσεις δημοσίως γιατί...δεν ήξερες ...Ελληνικά! Κι ο πατερούλης σου ο "Μέγας Αρχηγός και Σουλτάνος όλων των Ελλήνων",
σου το ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ρητώς και δια ...ροπάλου για να αποφεύγει όσο μπορούσε καλύτερα το ...ρεζιλίκι! Σου το απαγόρευε μεν, αλλά τις υπουργικές θέσεις σου τις έδινε μια χαρά! Και το χαρτζηλικάκι φυσικά του μισθού του παρά κάτι εκατομμυρίου, για να να χεις να πορεύεσαι και να ...οδηγείς και την αμαξάρα τη σπόρ! Ε, βέβαια, πως αλλοιώς θα κυκλοφόραγε ένας γιός ενός...μεγαλοεπιχειρηματία της πολιτικής! Ο ...Διάδοχος σα να λέμε! Ο Διάδοχος του..."Σουλτάνου"! Το "παιντί" της Μάργκαρετ! Ο μοσχαναθρεμμένος γιός!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά Γεώργιε, σε αναβάθμισε κιόλας ο ...στοργικός πατήρ! Απο κεί που...δεν ήξερες να μιλάς λέξη ελληνικά, σε έκανε ...Υπουργό Παιδείας!!! Εκεί ήταν που είχα πέσει...ξερός! Γιατί εκτός των άλλων, καταργείς και τα Αρχαία Ελληνικά παντελώς απο τα γυμνάσια, μιας κι έλεγες ένθεν κα καίθεν οτι "τι τη χριάζονται μια νεκρή γλώσσα τα ελληνόπουλα; Για να τους ταλαιπωρεί τσάμπα; Ας μάθουν πρώτα τα νέα ελληνικά και τα αρχαία μπορούν να περιμένουν"! Ωραία, θαυμάσια λογική, american style λογική Γεώργιε, αλλά για την ακρίβεια εσένα ταλαιπωρούσαν  κι όχι τα ...ελληνόπουλα που τόσο "νοιαζόσουν" γι αυτά. Εσένα, που πήγαινες να διαβάσεις Οδύσσεια για παράδειγμα και δεν καταλάβαινες τι διάολο θέλει να πεί ο...ποιητής με το "Ανδρα μοι έννεπε, μούσα, πολύτροπον, ως μάλα πολλά πλάγχθη..." κι έξυνες το κεφάλι σου.  Αλλά τι θυμάμαι τώρα...


Εξ άλλου, μετά το ξανασκέφτηκα και είδα ότι τελικώς ...δεν ήταν ο ... φιλεύσπλαχνος πατήρ που σε διόρισε, αλλά η στοργική ...μανούλα, μιας κι ο πατήρ "Σουλτάνος όλων των Ελλήνων" ήταν άρρωστος στο Χέρφιλντ και - το σημαντικότερο - σε ...άλλη αγκαλιά, αυτήν της Δημητρούλας, της λάγνας καμπυλωτής ξανθιάς!
 
Η μανούλα σε διόρισε, επειδή σε προόριζε για διάδοχο με ...συνοπτικές διαδικασίες μιας κι ο "σαρδανάπαλος" κόντευε αφ ενός να τα τινάξει κι αφ ετέρου είχε ήδη γελοιοποιηθεί στα μάτια όλων με τη ξέστηθη πόρνη και εσύ θα ήσουν η εκδίκησή της για το...κέρατο που της φόρεσε μαζί της ο "Σουλτάνος" πατήρ! Παιχνιδάκια και ίντριγκες της οικογένειας στην επιχείρηση που λεγόταν "Ελλάδα-ΠΑΣΟΚ Α.Ε."! Ιντριγκες που έκαναν ακόμη και τη σαπουνόπερα "Τόλμη και γοητεία" (που ήταν στα φόρτε της τότε) να ωχριά μπροστά τους...

Σε θυμάμαι ακόμη Γεώργιε Α.Παπανδρέου, που αντάλλαζες επιστολές (δεν είχε ακόμη εφευρεθεί το ίντερνετ βλέπεις) με το ...αδερφάκι σου το μικρό και τού 'λεγες (πάντα στα Αγγλικά) τό πόσο ασφυκτιάς εδώ σε αυτόν τον τόπο με τους...αγροίκους (ναι, ναι, έτσι τους χαρακτήριζες τους ψηφοφόρους σου Γεώργιε και μην το αρνείσαι, τα γραπτά μένουν και τά χει δημοσιευμένα ο ...φιλαράκος σου ο Καρατζαφέρης) και τους ...οπισθοδρομικούς χωριαταρέους Ελληνες! Κι αν δεν ήταν η ...μαμά που σε κράταγε, εσύ θα ήσουν (οποία σωτηρία μας!) κάπου στην Καλιφόρνια τώρα να μαζεύεις ήλιο και να ...σερφάρεις στις κυματάρες του Ειρηνικού... Και το πλέον σημαντικό όλων,
δεν θα σε θυμόταν κανείς!

Αλητήριε
... Ούτε για μια τρίχα απ΄τ' αχαμνά των ...χωριαταρέων αγαθών Ελλήνων που πίστεψαν σε σένα τότε, δεν ήσουν άξιος...

Μηδαμηνέ
... Ούτε για μια τρίχα απ τα μαλλιά της πιο...ανεγκέφαλης ξανθιάς ελληνίδας του κομμωτηρίου και των ξέκωλων μίνι δεν ήσουν άξιος...

Τιποτένιε
... Ούτε για μια σταγόνα απ΄το σάλιο αυτωνώνε που σ΄ έγλυφαν δεν ήσουν άξιος... Ακόμη κι αυτοί, οι σφουγγοκωλάριοι εχουν πιο μεγάλη αξία από σένα...

Κι όμως, εσύ, ο τιποτένιος, ο αλητήριος, ο μηδαμηνός, έλαβες πριν δυό χρόνια την Ύψιστη τιμή να κυβερνήσεις έναν λαό, που ήταν δεκάδες χιλιόμετρα πιο πάνω απο σένα! Εναν λαό, που και μόνο το εθνικό όνομα που έφερε, ήταν αρκετό για να σε κάνει να νοιώθεις δέος... Εσύ, που επειδή δεν μπόρεσες ποτέ σου να φτάσεις ούτε στα μισά αυτού του ύψους, τον μισούσες και τον εχθρευόσουν νέκαθεν αυτόν τον λαό... Γι αυτό έγραφες στο αδερφάκι σου το μικρό "what I want and among uneducated villagers..." Εσύ, ο..μορφωμένος και ο ...καλλιεργημένος...


Δεν ήρθες όμως σε αυτή τη θέση τυχαία Γεώργιε Α. Παπανδρέου. Ούτε σε επέλεξαν τυχαία αυτοί που σε επέλεξαν. Κι επειδή ήξεραν πως θα ήταν πολύ δύσκολο να σταθείς ως κυβερνήτης αυτού του λαού με αυτό το ανάστημα, φρόντισαν απο πριν να τον "μεταλλάξουν". Να τον κάνουν ίσο κι όμοιο με σένα. Να τον κάνουν να χαμηλώσει πολύ το ανάστημά του. Να τον διαφθείρουν. Να τον "παχύνουν" με πολλά λεφτά στη τσέπη (που δεν ήταν δικά του), να τον εξαφανίσουν ηθικά, να τον μετατρέψουν σε "φτηνιάρα πόρνη" που θα κοιτάζει μόνο το χρώμα του χρήματος για να έχει πάντα τις ανέσεις της. Να τον απομακρύνουν απο τη γνώση που του κληροδότησαν οι παππούδες του. 
 
Να τον κάνουν να ξεχάσει το παρελθόν του, να μισήσει τη σημαία του, να μισήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Άλλωστε, ο Ντέιβιντ Ροκεφέλλερ, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED) και μέντορας σου, μιας και αυτός σε έβαλε μέσα στη Μπιλντερμπεργκ, το χε πεί το...παραμύθι εδώ και 25 χρόνια: "Αν υποκύψουν οι Ελληνες πρώτοι, μια απλή μεγάλη κρίση μετά θα φέρει και όλους τους άλλους στο κατώφλι της Νέας Τάξης Πραγμάτων..."
 
Οι Ελληνες ήταν το ζητούμενο λοιπόν... Κι εσένα, τον μοσχαναθρεμμένο γιό του "Σουλτάνου όλων των Ελλήνων", σε προόριζαν κάποτε για κυβερνήτη τους... Για κυβερνήτη όχι Ελλήνων, αλλά μιας μεταλλαγμένης μάζας μαλθακών "ιθαγενών πόρνων" απροσδιόριστης εθνικότητας, που θα μιλούσαν απλώς μια παραλλαγή της ελληνικής γλώσσας εμπλουτισμένης με χιλιάδες αμερικάνικες λέξεις που θα την ονόμαζαν Greeklish. Mιας νεολαίας - απόγονων αυτών των ανθρώπων, που θα εξέφραζαν τον έρωτά τους πλέον λέγοντας: "I love you baby μου", "Me too, μωρό μου" και την καθημερινότητά τους με φράσεις "Where is the money δικέ μου;" και "Τhanks and kisses κούκλα μου, see yah tomorrow στη πλατεία!"

Γι αυτή τη γενιά ανθρώπων που θα μιλούσαν πλέον Greeklish και όχι Ελληνικά και που θα λάτρευαν τη χλιδή, τη πουτανιά και το εμετικό free fucking everywhere and anywhere, που θα κουβάλαγαν το "γκόμενο" ή τη "γκόμενα" απο τα 14 τους στο σπίτι των γονιών τους και θα τους ανάγκαζαν (τους γονείς) να ακούνε τα ερωτικά τους βογγητά όταν θα - δήθεν - διάβαζαν, που θα υποκλίνονταν στο ...ταλέντο της Τζούλιας και της Μαριάννας, που θα διάβαζαν Βούλα Βαβάτση και θα απαξιούσαν τον Ελύτη και τον Καζαντζάκη.   
 
Γι αυτούς ήσουν προορισμένος για κυβερνήτης. Για πρωθυπουργός τους. Που θα τους έπιανες απο το χέρι, έτσι αγράμματους, αμόρφωτους, άθρησκους και ξιπασμένους και θα τους οδηγούσες τσίφ! στα νύχια των μισανθρώπων. Για σένα δε θα ταν και τόσο δύσκολο, αρκεί να μην είχες ιδέα για το...έγκλημα. Για το τί ακριβώς θα έκανες. Αργότερα θα το μάθαινες, όταν θα ήταν πολύ αργά πια για να το "σκάσεις".
 
Μισαρέ κι εμετικέ ανθρωπάκο... Ούτε για "προδότης" δεν είσαι ικανός... Ακόμη κι αυτός ο Εφιάλτης των Θερμοπυλών είχε περισσότερο ανάστημα απο σένα... Γιατί αυτός τουλάχιστον, ήθελε να πολεμήσει τους Πέρσες, αλλά επειδή δεν τον άφησε ο Λεωνίδας υποτιμώντας τον λόγω του παραμορφωμένου σαρκίου του, αυτός τότε για να τον εκδικηθεί και μαζί με αυτόν όλους τους Ελληνες, προτίμησε τη προδοσία...
 
Τα αφεντικά σου όμως έκαναν ένα λάθος. Τραγικό λάθος Γεώργιε Α. Παπανδρέου, γιέ του "Σουλτάνου" όλων των ...Ελλήνων. Οτι δεν υπολόγισαν σωστά ούτε στη δόση της μεταλλαγής αλλά ούτε και σε σένα.

Αυτοί οι άνθρωποι που σε καθοδήγησαν ως εδώ και σου έδωσαν τα σκήπτρα του κυβερνήτη, είχαν όλους τους μηχανισμούς αλλοτρίωσης στα χέρια τους. Χρησιμοποίησαν ό,τι πιο τέλειο όπλο υπήρχε στη διάθεσή τους, ό,τι πιο σύγχρονο σε θέματα αυθυποβολής και ελέγχου του νού. Ο,τι πιο τέλειο σε υπόγεια προπαγάνδα και ψυχική λοβοτομή. Έκαναν όμως ένα τραγικό λάθος, όχι απο έλλειψη εξυπνάδας, αλλά απο έλλειψη ΓΝΩΣΗΣ. Δεν υπολόγισαν το αθάνατο DNA αυτού του Λαού. Αυτό ήταν το λάθος τους. Κι απ αυτό το λάθος θα προκύψει και η καταστροφή τους αργότερα. Αυτωνώνε κι η δική σου, μισαρό κι εμετικό ανθρωπάριο....


Κάπου θα χεις ακούσει (φαντάζομαι), οτι στη μοντέρνα ιστορία που διδάσκεται παγκοσμίως, υπάρχει η θεωρία της μεγάλης μετανάστευσης των λαών και της Ινδοευρωπαικής φυλής. Ποτέ σου και ποτέ τους δεν έμαθαν οτι είναι
ψέμμα. Οι πατέρες αυτών των ανθρώπων που σε χρησιμοποίησαν σήμερα διέπλασαν την προιστορία όπως γούσταραν, αλλά έκαναν το λάθος να την πούν έτσι όπως την έφτιαξαν και στα...παιδιά τους! 
 
Και τα ...παιδιά τους τη λαμβάνουν λανθασμένα υπόψιν τους! Εκεί είναι και το κλειδί του λάθους Γεώργιε Α. Παπανδρέου. Ο λαός αυτός μισαρέ κι εμετικέ ανθρωπάκο, υπήρξε αυτόχθων και όχι ...μετανάστης ινδοευρωπαίος ή κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Είναι δεκάκις αποδεδειγμένο αυτό, με αποδείξεις και ευρήματα.
 
Ευρήματα που όμως "χάθηκαν" ή αποσιωπήθηκαν  απο τα εδώ τσιράκια των αφεντικών σου, απο κάτι βερέμηδες και κολάσηδες δήθεν καθηγηταράδες του κώλου. Και απο αυτών των ίδιων των αφεντικών σου. Κι επειδή είναι αυτόχθων ο λαός αυτός, έχει κι ένα μοναδικό στο κόσμο DNA, που του επιτρέπει να έχει χιλιάδες προτερήματα αλλά και χιλιάδες ελαττώματα. Ελαττώματα τέτοια, που τον καθιστούν μοναδικό σε αυτόν τον πλανήτη. 
 
Και το DNA καθώς θα ξέρεις, είναι ο γενετικός κώδικας κάθε ζώου, κάθε ανθρώπου και κάθε φυλής. Και μεταλλάσσεται ή προσαρμόζεται ανάλογα με τις καιρικές και εδαφικές συνθήκες του τόπου που αναπτύσσεται. Και οι Ελληνες είναι αυτόχθονες και άρα μοναδικοί. Η γλώσσα τους προϋπήρχε όλων των άλλων γλωσσών, ο πολιτισμός τους επίσης, τα ελαττώματά τους και τα προτερήματά τους συνυπήρχαν μέσα τους, μοναδικά ιδιώματα πνεύματος, θάρρους, ελευθερίας και...ανυπακοής! 
 
Τουτέστιν, ο λαός αυτός δεν τιθασεύεται! Και πάντα έτσι θα είναι, ανεξάρτητος, ανυπάκουος, γλεντζές, χορευταράς, πνεύμα μεγάλο και πρόθυμο, θρήσκος, εγωιστής, φιλότιμος, φιλόξενος, παρορμητικός, ερωτιάρης, φιλήδονος, ωχαδερφιστής, "μή μου άπτου", μικροσυμφεροντολόγος, σοφός, σκεπτικιστής, απρόθυμος, μεγαλόψυχος αλλά και μεγαλομανής, εριστικός, φιλειρηνιστής, γενναίος, ήρωας αλλά και προδότης, ατομιστής, ωραίος, φιλόκαλος, ναρκισσιστής, φιλελεύθερος, ατρόμητος, πανέξυπνος, καταφερτζής.
 
Ενας λαός που δημιουργεί την ωραιότερη μυθολογία του κόσμου, διαμορφώνοντάς την έτσι ούτως ώστε αυτή να είναι και ο καθρέφτης των ελαττωμάτων και προτερημάτων του, τουτέστιν ο καθρέφτης του πνευματός του, δεν μπορεί να τιθασευτεί από κανέναν.
 
Οπως βλέπεις, είναι αδύνατον να καταφέρεις να ελέγχξεις έναν τέτοιου είδους άνθρωπο, που έχει όλα αυτά τα παραπάνω προτερήματα και ελαττώματα μαζί και που δημιούργησε μια γλώσσα τόσο περίπλοκη και πολύπλοκη, τόσο μουσική και μαθηματική, ακριβώς η μετουσίωση του ίδιου του αντιφατικού εαυτού του! Και δεν μπορείς να καταφέρεις να ελέγχξεις έναν τέτοιου είδους άνθρωπο, επειδή δεν μπορείς να τον καταλάβεις. Οχι μόνον εσύ προσωπικά, αλλά και ΚΑΝΕΝΑΣ στη γή στην οικουμένη.

Για σκέψου λοιπόν μαλακία αυτών των ανθρώπων, της σκοτεινής ελίτ του χρήματος, της νέας τάξης και των τραπεζών του διαβόλου! Να προσπαθήσουν να ...ελέγχξουν και να μεταλλάξουν ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ και να βάλουν ποιόν; Εσένα (!) να τον...κυβερνήσεις! Εδώ δεν σκάς απλώς στα γέλια,
πεθαίνεις απ τα γέλια!

Μη νομίζεις μισαρό ανθρωπάκι, έχεις κι εσύ
ένα κομμάτι απο αυτό το DNA. Μπορεί να ακούγεται σαν βρισιά αυτό για μας τους Ελληνες, αλλά το έχεις. Γι αυτό τη πάτησαν μαζί σου οι "άλλοι". Οι σκοτεινοί και οι φανεροί. Η Μέρκελ κι ο Σαρκοζί. Ο Σόρος και ο Ραιχενμπαχ. Ηξεραν οτι είσαι βουτυρόπαιδο, ένας χλεχλές, ντιντής και οκνό κοπρόσκυλο γιός του Μεγάλου Σουλτάνου κλπ, προπαντός αμερικανοθρεμμένος και ξένος ως προς τα ελληνικά ιδεώδη και πόνταραν πάνω σου τα "ρέστα" τους. Θα ήσουν ο ιδανικός Ελληνας που δεν θα ήσουν με το μέρος των Ελλήνων! Θα μπορούσες κάλλιστα να ψεύδεσαι με τόση άνεση και ταμπεραμέντο, που θα νόμιζες οτι με αυτόν τον τρόπο κάνεις τη χάρη σε αυτόν που θα σε ακούει! Ξέρεις τώρα, "λεφτά υπάρχουν", "ποιό ΔΝΤ, τρελλαθήκατε" και τα ρέστα.

Δεν υπολόγιζαν όμως και πάλι στο ...γαμημένο το κομμάτι του ελληνικού DNA σου,
που σε κάνει απρόβλεπτο! Γιατί, όπως εύστοχα σημειώνει σε κάποιο πόνημά του κι ο Παναγιώτης Τραιανού, είσαι παθολογικός ψεύτης και ευθυνόφοβος. Αλλά προσαρμοσμένο αυτό στο...ελληνικό σου ταμπεραμέντο. Λόγω DNA, είπαμε. Εχεις απίστευτη δειλία μέσα σου, γι αυτό και είσαι ...μετριοπαθής όπως σε χαρακτηρίζουν. Τι πιστεύει ο συνομιλητής σου εκείνη τη στιγμή; Ε, αυτό πιστεύεις κι εσύ. Υποστηρίζει το διάβολο ο συνομιλητής σου; Μαζί του εσύ. Το Χριστό; Μαζί του εσύ. Την αντίπαλη ομάδα απ τη δική σου; Κι εσύ το ίδιο! Δεν βγάζει άκρη μαζί σου κάποιος. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης που σε κάνει να φέρεσαι έτσι. Θέλεις να είσαι αρεστός και βολικός στον συνομιλητή σου όχι απο τακτική αλλά από δειλία και μικροπρέπεια. Επειδή είσαι αδύναμος, έτσι επιβιώνεις. Ετσι φέρονται απανταχού και εις όλον τον κόσμον όλοι οι χαμηλής έως ανύπαρκτης προσωπικότητας άνθρωποι. Μόνο που εσύ δεν είσαι μόνον αυτό, είσαι και Ελληνας συν τοις άλλοις. Έστω και μισός.

Κι εδώ είναι το κουμπί που λένε.


Αντί δηλαδή να φέρεις τα πράγματα εκεί που ηθελαν τα αφεντικάκια σου λόγω του υποτακτικού σου χαρακτήρα, τα κανες μπάχαλο. Πάνε και τα σχέδια, πάνε και τα οράματα (των αφεντικών σου), πάνε και όλα. Και ξέρεις τι κατάφερες τελικά Γεώργιε Α. Παπανδρέου; Χωρίς να κουνήσεις κάν το μικρό σου δαχτυλάκι;

1) Να σε μισήσει ένας ολόκληρος λαός! Ακόμη κι αυτοί οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι!
2) Να θέλει να σε ...στραγγαλίσει η χιτλερική Μέρκελ!
3) Να θέλει να σε ...παλουκώσει με απέραντη ευχαρίστηση ο - κατα τα άλλα ευγενέστατος - Σαρκοζί!
4) Να θέλει να σε ...εξαφανίσει απο προσώπου γής ο Σώρος!
5) Να θέλει να σε χώσει στο πιο ανήλιαγο μπουντρούμι ο "για σενα θυσιάστηκα τσογλάνι" Στρος-Καν!
5) Να θέλει να σε ...στείλει στο Γκουαντάναμο ο (μαύρος ο σκύλος ο ταμταμταμ) Ομπάμας!
Δηλαδή μικροπράγματα, απλώς ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ να θέλει την ...κεφαλή σου επι πίνακι και τον κ..λο σου παλουκωμένο! Αν αυτό δεν είναι απόρροια του ...αθάνατου DNA των πιο ευτελών ελαττωμάτων του Ελληνα που έχεις μέσα σου, τότε τι είναι; Αν ο ολοκληρωμένος Ελληνας είναι απο μόνος του μια βόμβα νετρονίου, εσύ από μόνος σου είσαι πυρηνικός αντιδραστήρας τριών εκατομμυρίων πυρηνικών βομβών! Και μπορείς, ως ένας άλλος Κλουζώ, να τινάξεις όλη την υδρόγειο στον αέρα!

Προς το παρόν, έχεις ήδη τινάξει στον αέρα τη χώρα και τον λαό που κλήθηκες να κυβερνήσεις. Μέσα σε ένα απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα, μόλις δύο ετών! Μόνο εσύ θα μπορούσες να το καταφέρεις!


Και πώς τα έμπλεξες έτσι τα πράματα; Πολύ απλά!


Οι προθέσεις των αφεντικών σου δεν ήταν ...ακριβώς αυτές, αλλά ήταν...αντικρουόμενες! Βασικά, οι Ευρωπαίοι  ήθελαν να τιθασεύσουν το έλλειμμα για να θωρακίσουν το ευρώ κι εσύ, υπακούοντας σε άλλων κελεύσματα (π.χ. Σόρος) άρχισες να ανακατεύεις το ΔΝΤ! Άλλου είδους συμφέροντα οι μέν, άλλου οι δέ! 
 
Κι επειδή ο τέως διευθυντής του ΔΝΤ εκτός απο τέτοιος ήταν κι Ευρωπαίος, εκεί έγινε το μάλε-βράσε! Σου λεγε ο Σόρος "κάνε αυτό" επειδή ήθελε να παίξει CDS και να βγάλει μεροκάματο καμμιά εκατοστή εκατομμύρια, ναί εσύ! Κι άρχιζες, "τεμπέληδες οι Ελληνες, χαραμοφάηδες, κακοπληρωτές, βουλιάζουμε, είμαστε ο Τιτανικός αυτοπροσώπως κλπ", νά τα CDS και τα spreads στα ύψη! Τραβάγανε τα μαλλιά τους οι Ευρωπαίοι!
"Βρε τι σου είπαμε να κάνεις", φώναζε η Μέρκελ, "άλλα σου λέμε κι άλλα κάνεις; Θα μας καταστρέψεις!"
"Μα εγώ..."
 
"Μαμούνια! Ετσι όπως τα κανες θα πρέπει να προχωρήσουμε σε άλλο σχέδιο που θα βάζει μέσα το ΔΝΤ και θα πρέπει να σας επιτηρούμε! Θα φτιαχτεί μνημόνιο και θα πρέπει να διασφαλίσουμε τα λεφτά μας! Δεν έχω καμμιά όρεξη να πληρώνω κερατιάτικα στο ΔΝΤ εξ αιτίας σου και εκτός των άλλων, θα μας παραχωρήσεις και εθνική κυριαρχία για εξασφάλιση γιατί πλέον δε σου έχω καμμιά εμπιστοσύνη. Μπορείς να το περάσεις απ τη βουλή σας αναίμακτα κάτι τέτοιο; "
"Μπορώ!"
"Ναί, αλλά απ ό,τι ξέρω, σου χρειάζονται 180 βουλευτές. Που θα τους βρείς αυτούς";
"Δε θα τους βρώ αλλά θα βάλω τον Παπακωνσταντίνου να τα μαγειρέψει, μη σε νοιάζει"
"Αιντε να σε δώ και πρόσεξε μη τα θαλασσώσεις πάλι, θα σου πάρει ο διάολος τον ...πατέρα"

Εσύ Γεώργιε, το ...βιολί σου! Γιατί ναι μεν η Αγκέλα σου τα πε χύμα, αλλά εσύ έχεις κι ένα...λαό που σε ψήφισε, πρασινοφρουρούς που σε στηρίζουν, βουλευτές που έχουν ανάγκες, ψηφοφόρους που πρέπει να διορίσεις και τέτοια! Τι κάνεις; Το ...γνωστό! Τη ...παλαβή δηλαδή! Φέρνεις άλλους να σου...μαγειρέψουνε τα πράματα (βλέπε ΕΛΣΤΑΤ) για να μη...χαλάσεις τη καρδιά της Αγκέλας και μαζί και τον ύπνο σου και παρακαλάς τον Στρος - Κάν να κάνει το...ίδιο! 
 
Ναί, αλλα ο ευτραφής Γαλλοεβραίος, ήθελε εκτός των άλλων, και τη Προεδρία στη χώρα του και έπρεπε να παίξει διπλό παιχνίδι, έτσι που τά κανες Γεώργιε! Να υποστηρίξει δηλαδή εσένα (μη χέσω) και την Ευρώπη αλλά και τα συμφέροντα του ΔΝΤ και των σκοτεινών κύκλων των τραπεζιτών της Μπίλντερμπεργκ, που ήθελαν να αλώσουν το ευρώ δια μέσου εσού! 
 
Το παίρνουν λοιπόν χαμπάρι το διπλό παιχνίδι του Γαλλοεβραίου οι μασόνοι της Μπίλντερμπεργκ και του ...πλασάρουν μια κοπελάρα - δήθεν καμαριέρα - στο ξενοδοχείο που έμενε! Τη πατάει τη μπανανόφλουδα ο Στρος - κανάκος και νά σου τον πρωτοσέλιδο με ... βραχιολάκια στα χέρια και εκτός ΔΝΤ!
 
"Τι μου ΄κανες ρε ηλίθιε μαλάκα! Είδες τι έπαθα εξ αιτίας σου; Μου την έφερες αλήτη και θα σε γδάρω μόλις τη σκαπουλάρω απο δώ! Θα σε παλουκώσω παλιομπάσταρδε"!
"Μα εγώ Ντομινίκ μου..."
 
"Βούλωσ' το τομάρι, και κάνε τα κουμάντα σου, γιατί αν με καταδικάσουν εδώ, θα βάλω μια διμοιρία αγγρισμένους πεζοναύτες και θα σου σκίσουν ότι σου είναι ελαστικό πάνω σου!"
Ο Ομπάμας στο μεταξύ, τα βλέπει όλα αυτά, τη ψυλλιάζεται τη δουλειά οτι παίζεις διπλό παιχνίδι (μιας και είσαι το ...χειρότερο είδους κάφρου που έχει συναντήσει ποτέ του ο...μαύρος) και αρχίζει τις πιέσεις πρός την άλλη μεριά του λόφου, δηλαδή στην ...Αγκέλα!
"Μαζέψτε τον ηλίθιο εκεί κάτω, σώστε τον ή γδάρτε τον γιατί θα μας αφανίσει!"
 
Ε, βέβαια, διότι ο Ομπάμας είχε άλλα σχέδια, να βάλει στο χέρι τα ...πετρέλαια που ...δεν υπήρχαν, αλλά υπάρχουν και μάλιστα σε βαθμό τέτοιο, που να αποτελεί η Ελλάδα την ενεργειακή πηγή του μέλλοντος! Και με τις παλινωδίες τις δικές σου Γεώργιε, τον έκανες...Τούρκο τον ...μαύρο! Και τι κάνεις απο δώ και πέρα; Μα ασφαλέστατα το...πασίγνωστο! Το βιολί σου με τα ΝΑΙ στον καθένα κι απο τις δυό μεριές!
 
Αποκρατικοποιήσεις θέλει η Αγκέλα; Ναί εσύ (αλλά την γράφεις κανονικά).
Περιρισμό των δημοσίων δαπανών θέλει το ΔΝΤ; Ναί εσύ (αλλά και αυτούς τους γράφεις κανονικα)
Μάζεμα χρήματος απο φοροδιαφυγή θέλουν όλοι; Ναί εσύ, (αλλά πού να βρείς τη δύναμη να ακουμπίσεις κανέναν, αφού όλοι αυτοί είναι δικοί σου προστατευόμενοι)!
 
Το μόνο που υλοποιείς είναι οι ...νέοι φόροι, που όλο τους εξαγγέλλεις αλλά επειδή δεν υπάρχει σάλιο στην αγορά απο την ηλίθια "αλα κλουζώ" πολιτική σου, το μόνο που κάνεις είναι να μαζεύεις...φάσκελα απ τον λαό αυτόν που σε παίρνει πρέφα πλέον και αρχίζει και μαζεύεται επικίνδυνα στο Σύνταγμα!
 
Μόνο που η...παρέα των αφεντικών τώρα έχει μεγαλώσει Γεώργιε, και απο ...αντίπαλοι έγιναν...συνέταιροι! Η μεν Μέρκελ της καλαρέσει πολύ το σενάριο να έχει υποχείριο την Ελλάδα και να βάλει χέρι στα φιλέτα της κανονικά και οι ...άλλοι του ΔΝΤ και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης βρίσκουν πλέον πρόσφορο έδαφος απο τις δικές σου βλακείες και όχι μόνο βάζουν κι αυτοί χέρι στα ενεργειακά αποθέματα μέσω των κατασχέσεων (βλέπε ξεπούλημα) αλλά και επιτέλους! λυγίζουν και μετατρέπουν τον πιο επικίνδυνο λαό του κόσμου σε ...υποχείριό τους!
 
Κι εδώ ήταν το μέγα λάθος τους Γεώργιε. Διότι πίστεψαν, μέσα απο σένα, οτι ο λαός δεν θα αντιδράσει, λόγω της λοβοτομής που του κάνατε, αυτοί με τη προπαγάνδα τους κι εσείς οι πράσινοι καλικάντζαροι με το δηλητήριο της "μετάλλαξης!
 
Και ξύπνησε.
 
Τον ξύπνησε το Σοκ των μέτρων και των άδικων φόρων που τον εκτροχίασαν απο την καθημερινότητά του. Ηταν το ηλεκτροσόκ που έκανε και πάλι τη καρδιά του να ξαναχτυπήσει.
 
Και το Σύνταγμα άρχισε να γεμίζει επικίνδυνα. Οι μερικές εκατοντάδες στην αρχή, άρχισαν να γίνονται χιλιάδες. Πολλές χιλιάδες. Μέρα με τη μέρα περισσότερες χιλιάδες. Κι εσύ τι έκανες; Πανικοβλήθηκες. Πολύ απλά. Το μισαρό ανθρωπάκι έγινε πιο μισαρό και πιο ανθρωπάκι. Και έντρομος, κάτω απο τις βρισιές, τις κατάρες που εισέπραττες κάθε μέρα και τις κάποιες φωνές βουλευτάδων σου, ζητάς τη βοήθεια των αφεντικών σου, της παρέας δηλαδη που γράπωσε το σβέρκο.
"Αμάν, χάνομαι! Τι να κάνω τώρα;"
 
"Βάλε την αντιπολίτευση στο κόλπο. Κάνε συγκυβέρνηση, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά πέρνα τα νομοσχέδια πάση θυσία. Εσύ τα σκάτωσες, εσύ θα τα φάς! Αλλοιώς είσαι χαμένος!"
 
Το προσπάθησες Γεώργιε, αλλά δε σου βγήκε. Τουλάχιστον,όχι απόλυτα. Γιατί ναί μεν η αντιπολίτευση ήθελε να σε σβήσει απ το χάρτη, αλλά επειδή ήταν κι αυτή στο κόλπο τα προηγούμενα χρόνια, ήξερε πολύ καλά πως το να σε αφήσει να σε φάνε έσενα τα τσακάλια τώρα, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να της συμβεί. Σιγά μη θελήσει ο Αντωνάκης να ...καεί μαζί σου στη πυρά! Τι τον πέρασες, για...αμερικάνάκι σαν ελόγου σου;
 
Αδιέξοδο Γεώργιε. Κι εκεί που ήσουν έτοιμος να την ...κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια κι ό,τι γίνει, να σου η λύση που δημιούργησαν τα αφεντικά σου. Ο Βαγγελάκης ο χοντρούλης, ο επονομαζόμενος και Μπένυ, αδίστακτος και πιο χαρισματικός ψεύτης απο σένα, έρχεται για να γίνει το σωσίβιό σου έναντι...πολύ αδράς αμοιβής! Αυτός θα τραβήξει τώρα το ...κουπί κι εσύ απλώς θα ...κοιτάς. Γιατί δεν ήσουν ικανός για οτιδήποτε άλλο. Την τελική λύση στο δράμα θα την έδινε πλέον οχι εσύ, αλλά ο πραγματικός προδότης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που δεν θα δίσταζε να πουλήσει όχι τη πατρίδα του αλλά ακόμη και την ίδια του τη μάνα για ένα πιάτο ...μοσχαράκι κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες που είναι η αδυναμία του.
 
Εσύ πλέον είσαι όχι απλώς καμένο χαρτί, ίσως και κάτι χειρότερο απο αυτό. Ενας λακές που πρέπει ξεφορτωθούν το γρηγορότερο όλοι όσοι σε έβαλαν να κάνεις μια δουλειά κι εσύ την τίναξες στον αέρα.

Ενας ελεεινός βρωμιάρης είσαι. Ενα σιχαμένο "τίποτα", που αν δεν ήσουν ο μοσχαναθρεμμένος γιός της αμερικάνας και του "Σουλτάνου όλων των Ελλήνων", δεν θα άξιζες ούτε μια δεκάρα στο χρηματιστήριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.


Ενα τιποτένιο σκουλήκι είσαι Γεώργιε Α. Παπανδρέου. Ενα αυθεντικό παράσιτο, που χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ, για να γλυτώσεις τα όποια μπινελίκια σου έριχνε η Αγκέλα και ο Νικολάκης, έβαλες την υπογρφή σου φαρδιά-πλατιά για να υποδουλωθεί η πατρίδα στη μαφία του χρήματος και στις ορέξεις του κάθε Ομπάμα και της κάθε Μέρκελ. Σιχαμερό ερπετό, που σέρνεται στα χώματα και στα σκατά για να επιβιώσει. Αυτό είσαι Γεώργιε Α. Παπανδρέου.


Κάποτε σε άλλο κείμενό μου, σε είχα βρίσει με τις χειρότερες βρισιές που έχει ακούσει ποτέ άνθρωπος. Βλέπεις, νόμιζα πως έχω να κάνω με κάποιο διεστραμμένο κτήνος που έχει πουλήσει τη ψυχή του στο διάβολο για να προδώσει έναν ολόκληρο λαό. Μέχρι που κατάλαβα τι είσαι τελικά.


Οχι, δε σε λέω "προδότη" και "δοσίλογο", γιατί για να είσαι τέτοιος θέλει και λίγο θάρρος. Θέλει και κάτι, ένα κίνητρο, μιαν αιτία. Εσύ πρόδωσες απλά γιατί είσαι ηλίθιος. Απλά σου είπαν "Πρέπει να σώσεις τη χώρα και για να τη σώσεις πρέπει να την...προδώσεις"! Κι εσύ το έκανες γιατί σου το είπαν ακριβώς έτσι. 
 
Οπως θα έλεγαν κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον ηλίθιο, που θα βρισκόταν να παριστάνει για κάποιο διάστημα τον ηγέτη. Υπάρχει κι άλλο παράδειγμα ένος τέτοιου, πρόσφατο θα έλεγα. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Μόνο που αυτός ήταν όντως αδίστακτος εκ πεποιθήσεως.
Εσύ όχι. Δεν είσαι αδίστακτος. Ο,τι κάνεις, το κάνεις απο βλακεία και απο δειλία. Και μετά το σκέφτεσαι. Και μπερδεύεσαι, για το αν έκανες αυτό που σου είπαν ή όχι και γιατί πήγε αυτό στραβά. Τόσο μαλάκας είσαι.

Υπάρχουν όμως και ηλίθιοι Γεώργιε, που έχουν συνείδηση και ανθρωπιά. Ανθρωποι δηλαδή, που απο την ευκολοπιστία τους, κάνουν πράγματα που δεν αντιλαμβάνονται, αλλά μετά καθώς βλέπουν τις συνέπειες των πράξεών τους μετανοιώνουν και ζητούν συγνώμη κλαίγοντας. Εσύ δεν είσαι απο αυτούς.

Οχι μόνο δεν πρόκειται να προβείς σε τέτοια πράξη, αλλά θα προσπαθήσεις να ρίξεις τα φταιξίματα σε άλλους, στη μάνα σου, στον αδερφό σου, στη γυναίκα σου, σε όλους πλήν εσού.  Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο θα πληρώσεις.

Τα βαλες, χωρίς να το ξέρεις όπως είπαμε πιο πάνω, με τον πιο ατίθασο και υπερήφανο λαό. Εναν λαό που ξύπνησε απο το σοκ και δέος των απανωτών χτυπημάτων. Εναν λαό που ξαφνικά κατάλαβε ποιός ήταν παρά τις συνεχείς λοβοτομές που του έγιναν. Κι εσύ, νόμιζες πως αρκούσε ένα χτύπημα απο τους πραιτωριανούς σου, όμοια κατασκευάσματα καθ εικόνα και ομοίωση δική σου και θα τελείωνε το παραμύθι. Έκανες λάθος. Για άλλη μια φορά, μέσα στον πανικό σου.


Κι εχτές, τα πράγματα στράβωσαν ακόμη περισσότερο. Βλέπεις, τα είχαν οργανώσει έτσι οι δικοί σου, ούτως ώστε αυτή τη φορά να μη λυθεί ούτε μύτη. Ο Θεός όμως αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.  Και το σπουδαιότερο, βλέπει τα σχέδια που κάνουν οι όμοιοί σου και σκάει στα γέλια.  Αυτή τη φορά, χύθηκε αίμα Γεώργιε Α. Παπανδρέου. Χύθηκε αίμα αθώο.
Χύθηκε αίμα ελληνικό.
Χτές, το αίμα που χύθηκε είναι το θεμέλιο μιας αντίστασης κι ενός αγώνα τόσο τρομερού, που θα σαρώσει πραγματικά ό,τι βρει μπροστά του. Είναι το Αίμα του Πρώτου Νεκρού, που τσάτισε πολύ άσχημα αυτόν το λαό. 

Ο Θεός το θέλησε Γεώργιε. Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Αν κι εσύ, ως εκ πεποιθήσεως Άθεος, δεν μπορείς να το αντιληφθείς, πως αυτοί οι μιας χούφτας ατίθασοι και υπερήφανοι, είναι το Έθνος που πάνω του χτίστηκε η Εκκλησία Του και ο Ναός Του. Το Εθνος που είναι στη μοίρα του να περνάει ένα χρόνο ειρήνης και σαράντα φωτιάς, ακριβώς επειδή είναι ο φορέας του Φωτός και του Πνεύματος. 
 
Είναι το Σπίτι του Δημιουργού αυτού του Κόσμου. Εσύ έγινες ηγέτης αυτού του Εθνους επειδή Εκείνος το θέλησε. Λοβοτομήθηκε και ξέπεσε στην Αμαρτία γιατί Εκείνος πάλι το θέλησε. Γιατί μόνον έτσι θα μπορούσε να καθαρθεί και να αναλάβει πλέον τη μέγιστη αποστολή να γίνει το ανάχωμα της Αντίστασης του ανθρώπινου γένους ενάντια στο Σκότος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μιας τάξης που εσύ είσαι απόστολός της.

΄Το τέλος σου Γεώργιε Α. Παπανδρέου είναι ήδη προδιαγεγραμμένο. Οπου και να πας θα πιαστείς. Πίστεψέ το αυτό. Όπου και να πας. Δε θα σε καλύψει κανείς, μα κανείς! Κανείς δε θα δώσει άσυλο σε έναν τιποτένιο. Ηδη μερικά καλόπαιδα, όπως είπαμε παραπάνω, θέλουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, τη κεφαλή σου επι πίνακι. Αυτοί οι ίδιοι θα σε υποδείξουν και θα σε παραδώσουν σε μας. Θα συλληφθείς, θα δικαστείς και θα καταδικαστείς. 
 
Εσύ και όλη η συντροφιά των προδοτών και των δοσίλογων που σε απαρτίζει. Το τέλος σου, αλλοίμονο, θα είναι τρομερό. Δε ξέρω αν θα σε στήσουν στο τοίχο ή αν θα σου περάσουν θηλιά στο λαιμό, αλλά ετούτος ο λαός, αμα θυμώσει και τσαντιστεί, γίνεται ασυγκράτητος. Δε ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι οτι θα σε τιμωρήσει έτσι όπως κρίνει αυτός. Παραδειγματικά.


 Γιάννης Βούρος
Μελβούρνη- Αυστραλία
http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_5520.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_8611.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters