Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Είτε φαντασία, είτε πραγματικότητα το “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ” έχουν βαλθεί να το εφαρμόσουν τεμαχίζοντας την Ελλάδα.


Είτε φαντασία, είτε πραγματικότητα το “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ” έχουν βαλθεί να το εφαρμόσουν τεμαχίζοντας την Ελλάδα. Μέρος 6ο

Το 1995, ο αντιεισαγγελέας Αγγελής κατέσχεσε από μυστική οργάνωση 1,5 τόνο εγγράφων μέσα στα οποία βρισκόταν ένας χαρτοφύλακας με την ετικέτα “ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ”. [1]
Μέσα στις σελίδες του ξετυλίγεται ένα εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα, το οποίο φτάνοντας στις μέρες μας κάποιοι επιχειρούν να το θέσουν σε εφαρμογή. Πρόκειται για την εξάπλωση του Ισλάμ και την εδραίωσή του με τη δημιουργία κράτους στο οποίο πρωτεύουσα θα είναι η Θεσσαλονίκη.



Στην Μακεδονία θα εισέρχεστε με διαβατήριο αν όχι και με βίζα.

Παρατηρούμε τη γιγάντωση του ισλαμικού κράτους, η ύπαρξη του οποίοι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα κάποιων χωρίς να λάβουν υπόψη ότι αυτό το ισλαμικό κράτος θα θελήσει να αυτονομηθεί και να γίνει εφιάλτης ολόκληρου του πλανήτη.

Δείτε επίσης άρθρο για το θέμα πριν 4 χρόνια: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ;;; 

Το σχέδιο να παραδοθεί η Ελλάδα στα χέρια του Ισλάμ υπήρχε από το 1980, και για την υλοποίηση του απαιτούνται 3 πράγματα:
1). Να ξεσπάσει στην Ελλάδα κρίση οικονομική (έγινε)
2). Να υπάρξει εισροή μεταναστών (έγινε)
3). Να υπάρξει εξέγερση μεταναστών (το περιμένουμε)
Σύμφωνα με τα έγγραφα, αποκαλύπτεται ο τελικός σκοπός του σχεδίου, που είναι η εξέγερση των μεταναστών που θα βρίσκονται στη χώρα μας.
Το “Μπουλγκράβια” έχει τεθεί σε εφαρμογή από το 2009 με το Βέτο Καραμανλή στα Σκόπια όπου εμπόδισε την είσοδο τους στο Νατο & την προσέγγιση με την Ρωσία όπου τάχθηκε στο πλευρό του Πούτιν. Αυτά τα δυο δεν άρεσαν στις ΗΠΑ οπότε θέσαν σε εφαρμογή το σχέδιο. Οι συγκυρίες ήταν ιδανικές: η χώρα μας έπεσε σε ύφεση από το 2008, ο Καραμανλής παραιτείται υπό το βάρος των απειλών για τη ζωή του, ακολουθούν καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και η δολοφονία Γρηγορόπουλου όπου όλοι θυμόμαστε το κάψιμο της μισής Αθήνας. Κι έπειτα η χώρα έπεσε σε βαθιά κρίση. Ολοκληρώθηκε το 1ο μέρος του σχεδίου.

Ακολουθεί το 2ο: η χώρα να γεμίσει λαθρομετανάστες. Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν πάνω από 5.800.000 λαθρομετανάστες σύμφωνα με πηγές της ΕΥΠ, και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφασίζει την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας (!) σε αλλογενείς, αλλόφυλους, αλλόθρησκους, ανάβοντας το πράσινο φως σε παράνομους διακινητές στην Τουρκία. Ζήσαμε και τα ευτράπελα με την παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ και παραχώρησης διαμερισμάτων σε λάθρο, τη στιγμή που κατάσχεται η πρώτη κατοικία του Έλληνα.
Και φτάσαμε στο 3ο μέρος του σχεδίου: Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να μπουν τα Σκόπια και η αναγνώριση της ονομασίας τους ως “Μακεδονία”. Στο σχέδιο δεν γίνεται λόγος για εξέγερση Ελλήνων υπό το βάρος της οικον.κρίσης αλλά για μετανάστες. Πώς θα γίνει αυτό; Είτε μέσω “ρατσιστικών” επιθέσεων είτε μέσω τρίτου δάκτυλου.Πολλοί ποντάρουν στο να συμβεί το πρώτο κι έπειτα να ακολουθήσει οργάνωση & μαζική εξέγερση λαθρομεταναστών οι οποίοι θα δολοφονήσουν μαζικά Έλληνες πολίτες πάνω στην αναμπουμπούλα! Αν δεν γίνει εξέγερση με αυτό τον τρόπο, τότε θα επέμβει ξένος παράγοντας, δηλ. είσοδος Τζιχαντιστών στη χώρα. Σε αυτό το σημείο που είναι και το πιο τρομακτικό σκοπός τους είναι η Ελλάδα να “αναγκαστεί” να ζητήσει την βοήθεια και την επέμβαση του Νάτο για να καταστείλει την εξέγερση μεταναστών ή την εισβολή τζιχαντιστών!! Με την εξέγερση να βρίσκεται σε εξέλιξη σε πανελλαδικό επίπεδο, οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας θα χαρακτηριστούν ανίκανες μη μπορώντας να επιβάλλουν την τάξη…. Στο Νατο που θα επέμβει στη χώρα μας, κάποιοι θέλουν την ένταξη των Σκοπιανών για να δικαιολογηθεί η παρουσία Σκοπιανών στρατιωτών στον Ελλαδικό χώρο. Τα γεγονότα θα έχουν επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, και με το πέρας της εξέγερσης σκοπός είναι οι αλλοδαποί που θα υπάρχουν στη συμπρωτεύουσα να καταλαμβάνουν το 35% του πληθυσμού της πόλης. Τότε θα βγει ένα ψήφισμα στο οποίο θα ζητείται η αποκοπή της Θεσ/κης και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική επικράτεια!! Έτσι θα δημιουργηθεί ένα καινούριο κράτος η Μπουλγκράβια, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες αλλά μετανάστες που θα έχουν ενσωματωθεί και κατοικούν παράνομα στη Θεσ/κη, εναπομείναντες Έλληνες, κάτοικοι των Σκοπίων και των γύρω περιοχών! Στη συνέχεια θα μετονομαστεί σε Μακεδονία και θα παραδοθεί στη Βουλγαρία και θα έχει ως πρωτεύουσα τη Θεσ/κη. Με το σχέδιο Μπουλγράβια, η Βουλγαρία ενσωματώνει τα εδάφη που πάντα επιθυμούσε ώστε να γίνει ανάχωμα στη κάθοδο των Ρώσων οι οποίοι αναζητούν διέξοδο στη θάλασσα!!

Δείτε επίσης: S.O.S....S.O.S......S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ( ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..... ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΩΝ....

Ξύπνα Έλληνα πριν να είναι αργά!! μην εγκαταλείπεις τα ιερά και όσια της πατρίδας σου!! Κάποιοι ονειρεύονται και θέτουν σε εφαρμογή το διαμελισμό της πατρίδας σου και τον δικό σου αφανισμό! Μην επιτρέψεις την εισβολή ξένου στρατού στο τόπο σου!! Πολέμα για την πατρίδα σου!! Πολέμα για την Μεγάλη Ελλάδα!!

Mαλένα https://www.ethnikosmaxitis.gr/schedio-boulgkravia/

[1] Εικάζεται ότι η μυστική οργάνωση είναι η Επιστήμη της Σαϊεντολογίας του Ρον Χάμπαρτ. Δεν είναι πλήρως ξεκαθαρισμένο.

Γεώργιος Ευαγγελάτος


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters