Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΜΚΟ-κοράκια ψάχνουν να πάρουν κοψοχρονιά σπίτια από πλειστηριασμούς


Κι όμως, θα το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα από τις ΜΚΟ, που φαίνεται ότι πλέον παίρνουν κι άλλες πρωτοβουλίες. Έχοντας τα «κονδύλια» από τις επιδοτήσεις, μπαίνουν στους πλειστηριασμούς κατοικιών της Θεσσαλονίκης, για να αγοράζουν σπίτια «κοψοχρονιά», και σε αυτά να «στοιβάζουν» αλλοδαπούς, παίρνοντας ολοένα μεγαλύτερες επιχορηγήσεις!

Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus τόνισε: «Έχουμε πληροφορίες ότι ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια, που θα βγουν σε πλειστηριασμό!

Θα δούμε από πού θα είναι η χρηματοδότηση και ποια νομική μορφή θα πάρει το σχήμα, που θα παίρνει τα διαμερίσματα, αν δηλαδή θα είναι οι ΜΚΟ ή άλλο σχήμα για λογαριασμό τους»!

Δείτε επίσης: Τέσσερις ΜΚΟ στο μικροσκόπιο!

Επισημάνθηκε ακόμη ότι «περίπου 20.000 κατοικίες ενοικιάζονται απευθείας από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα περισσότερα σπίτια είναι νεόδμητα, ενώ υπήρχαν πολυκατοικίες, που ήταν κλειστές επί πολλά χρόνια, αφού δεν τις αγόραζε κανένας, αλλά άνοιξαν πλέον και στεγάζουν πρόσφυγες και μετανάστες, κερδίζοντας χρήματα, χωρίς να ενδιαφέρονται εάν προκαλούν αναστάτωση στην περιοχή».

Οι πληροφορίες του κ. Κρητικού για την αγορά των κατοικιών μέσω πλειστηριασμών αναμένεται να επιβεβαιωθούν στην πρώτη συνεδρίαση, στα δικαστήρια, όπου θα συζητηθούν καταγγελίες τραπεζών εναντίον δανειοληπτών, από τους οποίους θέλουν να πάρουν τα σπίτια ή τα διαμερίσματα. Εκεί αναμένεται να εμφανιστούν οι «ενδιαφερόμενοι» των ΜΚΟ, που απ’ ό,τι φαίνεται… επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.



https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters