Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Το θεϊκό σχέδιο. Μην τα παρατάς τώρα! Εμπιστευτείτε το Θείο Σχέδιο!

Η Συνείδηση ​​και η Ενότητα σπάζουν τη δύναμη του Βαθιού Κράτους

Όταν οι άνθρωποι ξυπνήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι ο σκοπός της ζωής είναι διαφορετικός από τις κυβερνητικές πολιτικές που εφαρμόζονται, όπως η αύξηση των φόρων, μεταξύ άλλων, θα διαπιστωθεί ότι αυτά τα μέτρα δεν είχαν ποτέ κανένα θετικό αποτέλεσμα!

Η καταστροφή του κακού

 Όλα πρόκειται να εκραγούν όταν ο Θεός καταστρέφει το Κακό

Οι επερχόμενες εκδηλώσεις είναι βιβλικές

Το χρήμα είναι όργανο σκλαβιάς

Κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα

Οι χώρες BRICS ανακοινώνουν ένα σχέδιο για ένα κοινό νόμισμα

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters