Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Το θεϊκό σχέδιο. Μην τα παρατάς τώρα! Εμπιστευτείτε το Θείο Σχέδιο!

Η Συνείδηση ​​και η Ενότητα σπάζουν τη δύναμη του Βαθιού Κράτους

Όταν οι άνθρωποι ξυπνήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι ο σκοπός της ζωής είναι διαφορετικός από τις κυβερνητικές πολιτικές που εφαρμόζονται, όπως η αύξηση των φόρων, μεταξύ άλλων, θα διαπιστωθεί ότι αυτά τα μέτρα δεν είχαν ποτέ κανένα θετικό αποτέλεσμα!

Ο αγώνας για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη και της ανθρωπότητας θα φτάσει σύντομα στο τέλος του. Μην τα παρατάτε τώρα, αλλά συνεχίστε με μεγαλύτερη ενέργεια. Έχουμε ήδη τη θέα του λιμανιού, τώρα είναι απλώς να πλέουμε με ασφάλεια σε έναν κόσμο ευημερίας, αφθονίας και απεριόριστης αγάπης. Θυμηθείτε: η ελευθερία, η αφθονία και η ευημερία είναι η ανταμοιβή.

Οι αληθινά ξύπνιοι αναρωτιούνται αν είναι κατάλληλοι για ανάληψη στον νέο 5D κόσμο. Τουλάχιστον το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού αναμένεται να είναι σε θέση να περάσει την τελική εξέταση 5D. Βασικά, όλοι οι άνθρωποι που είναι σήμερα ενσαρκωμένοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην εξέταση 5D. Δεν απαιτείται πλήρης βαθμολογία για να περάσουν, ακόμη και οι μέτριοι μαθητές έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν. Προϋπόθεση όμως είναι η ειλικρίνεια, η ειλικρίνεια, το άνοιγμα προς τους άλλους και η άνευ όρων αγάπη για τους ανθρώπους, τα ζώα και τη φύση.

Να είστε ευχαριστημένοι με την κοινή λογική και τη ζωή σας, ξεχάστε τη διεφθαρμένη κυβέρνηση που σύντομα θα απομακρυνθεί. Κάποιοι λένε ότι τα χρήματα σε κάνουν ευτυχισμένο, αλλά τα χρήματα αγοράζουν μόνο υλικά πράγματα.

Η ευτυχία και ο αληθινός πλούτος προέρχονται από μέσα, για παράδειγμα, παράγοντας αληθινά πράγματα και παρέχοντας υπηρεσίες, που αντιτίθενται στο χρέος. Αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Στα παρασκήνια καταρρέει το τραπουλόχαρτο των καταπιεστών. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τις χορδές που δένουν οι μαριονέτες στους αγωγούς τους. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι εκλεγμένοι πολιτικοί. ο κόσμος παρακολουθεί τώρα όπως τους κατευθύνουν και τους ρυθμίζουν οι κουκλοπαίκτες, δεν είναι πια κρυμμένοι στη σκιά όπως πριν.

 

Όλα όσα μας έρχονται είναι την κατάλληλη στιγμή, είναι η Κοσμική Νοημοσύνη που φροντίζει για όλες τις κινήσεις στο άπειρο Σύμπαν και που καθορίζει επίσης το χρονοδιάγραμμα της πολυαναμενόμενης ανακάλυψης.

Η παγκόσμια λατρεία της αυτοκτονίας που προκαλείται από τα εμβόλια είναι πολύ πραγματική και είναι το αποτέλεσμα μαζικής ύπνωσης σε συνδυασμό με μια διαδεδομένη επιθυμία για αυτοκαταστροφή. Καθοδηγούμενοι από την τρελή ψυχολογική τρομοκρατία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν τώρα συνειδητά ή ασυνείδητα να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Τα ποσοστά αυτοκτονιών έχουν εκτοξευθεί από τότε που ξεκίνησε το κλείσιμο του Covid, ακολουθούμενο από την απαίσια λύση του δωρεάν εμβολιασμού κατά του Covid.

Όπως αποδεικνύεται, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτοεκτίμηση επειδή έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον Θεό και αντ' αυτού λατρεύουν την τεχνολογία, την επιστήμη, τα χρήματα ή τη φήμη.

Έτσι, δεν έχουν τίποτα άλλο για να ζήσουν παρά για περισσότερα χρήματα και φήμη. Όταν αυτό δεν τους ικανοποιεί, επιδιώκουν την αυτοκαταστροφή, μη συνειδητοποιώντας ότι κάθε άνθρωπος είναι ένα θείο θαύμα, δημιουργημένο κατ' εικόνα Θεού.

Η ένεση με ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο που έχει σχεδιαστεί για να βάλει τέλος σε ανθρώπινες ζωές είναι προσβολή προς τον Θεό και πράξη πνευματικού και σωματικού φόνου.

Το πέπλο που φυλακίζει τις ψυχές μας σε αυτόν τον πλανήτη σηκώνεται τώρα μέσω της διαδικασίας της μετενσάρκωσης, για να ελευθερωθεί η ανθρωπότητα από την καταπίεση, να αναπτυχθεί όπως πάντα σκόπευε ο Δημιουργός.

Ο επιστρέφων εξωγήινος ανταποκριτής, Vital Frosi, ενημερώνει την ανθρωπότητα στη Γη για την πρόοδο του θεϊκού σχεδίου για την απελευθέρωσή μας.

 

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!

 

Λένε!

Αυτό το μήνυμα έχει σκοπό να φέρει κάποια ενθάρρυνση και αυτοπεποίθηση σε όσους εξακολουθούν να δονούνται από φόβο και στερούνται πίστης στο Μεγάλο Σχέδιο. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχω κάνει πολλές αναρτήσεις και πολλές πράξεις για να γράψω σε αυτή τη σελίδα για να φέρω φώτιση σε ενσαρκωμένες ψυχές που διψούν για γνώση.

Μεγάλο μέρος του πόνου και της ταλαιπωρίας που ταλαιπωρεί τους ανθρώπους θα μπορούσε να ανακουφιστεί, ακόμη και να αποφευχθεί, αν όλοι κατανοούσαν τη ζωή όπως είναι στην πραγματικότητα.

Ενώ το πέπλο της λήθης είναι κανόνας σε αυτό το σχολείο της ψυχής, έχουμε φτάσει στο τέλος αυτού του μακρύ κύκλου δοκιμασιών και συμφιλιώσεων. Όλα θα πάνε τώρα προς το καλύτερο, γιατί αυτό το σχολείο θα αφήσει τη μάθηση πίσω από αυτά τα πέπλα, και η συνείδηση ​​έχει γίνει πολύ πιο προηγμένη, καθιστώντας δυνατή σε όλους να κατανοούν και να μαθαίνουν χωρίς την ανάγκη για πόνο και ταλαιπωρία.

Η Τρίτη Διάσταση είναι μια ψευδαίσθηση, δηλαδή ένα ολόγραμμα. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια προβολή. Εμείς, οι ενσαρκωμένοι, είμαστε οι ηθοποιοί αυτού του μεγάλου Θεάτρου της Ζωής. Σε κάθε ενσάρκωση παίζουμε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και είμαστε τόσο καλοί στην υποκριτική που όλα φαίνονται πολύ αληθινά. Τόσο αληθινό που βιώνουμε βαθιά κάθε κατάσταση που βιώνουμε, τόσο που καταγράφουμε κάθε εμπειρία στα χρονικά της ψυχής μας για τις επόμενες μετενσαρκώσεις.

Σε προηγούμενα κείμενα έχουμε ήδη μιλήσει για τον σκοπό των διαδοχικών ενσαρκώσεων, γιατί είναι απαραίτητη η αποσωματοποίηση και πώς ο καθένας μας κατέληξε σε αυτό το επίγειο σχολείο. Μιλήσαμε και για τις Μονάδες, για να καταλάβει ο καθένας καλύτερα τον εαυτό του. Μιλήσαμε για την ανάληψη και την εξορία και τα δύο χρονοδιαγράμματα που πλέον καθορίζουν τη μοίρα του καθενός μας.

Ζούμε την πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας μας ως ψυχές στη Γη. Σε αυτήν την τρέχουσα ενσάρκωση, ο καθένας από εμάς έχει τη μοναδική ευκαιρία να βιώσει τη γενιά δύο κόσμων: της 3D Παλαιάς Γης και της 5D Νέας Γης. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ανεβείτε οριστικά σε έναν Κόσμο Αναγέννησης, δηλαδή να εγκαταλείψετε τη Σχολή των δοκιμασιών και της μετάνοιας.

Έχουμε πει εδώ πολλές φορές ότι όλοι όσοι ενσαρκώνονται στη Γη έχουν τουλάχιστον μία ευκαιρία να ανέβουν. Καμία ψυχή χωρίς την παραμικρή δυνατότητα ανόδου δεν ενσαρκώνεται στη Γη τώρα.

Και αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι αρκετές για να τις πιστέψουν όλοι. Ωστόσο, βλέπουμε ότι πολλοί εξακολουθούν να φοβούνται τη μη μετάβαση στη Νέα Γη.

Η Ανάληψη εξαρτάται μόνο από εσάς! Δεν εξαρτάται από την τύχη. Ούτε μπορεί να καθοριστεί από τις στάσεις και τις πράξεις των άλλων. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να το πιστέψει κάποιος. Αλλά δεν είναι αυτό που βλέπουμε, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν με φόβο και φαντάζονται ότι δεν ανεβαίνουν.

Έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ ότι είμαστε σε σχολείο ψυχών. Και όπως σε κάθε σχολείο, ο μαθητής δεν χρειάζεται να πάρει όλους τους κορυφαίους βαθμούς για να περάσει τις εξετάσεις. Επομένως, αρκεί να επιτευχθεί ο ελάχιστος απαραίτητος συντελεστής. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να δώσει κάποια ενθάρρυνση σε όσους εξακολουθούν να φοβούνται ότι θα αποτύχουν στο τέλος του μαθήματος.

Ναι, γνωρίζουμε ότι περισσότεροι από τους μισούς μαθητές δεν είναι ακόμη έτοιμοι να πάνε στη Νέα Γη. Όμως όλοι όσοι εργάζονται σκληρά μέχρι τα τελικά μαθήματα και εξετάσεις θα ανταμειφθούν. Πολλοί έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες δοκιμασίες και μαθήματα πριν από αυτήν την τρέχουσα ενσάρκωση. Είναι φυσικό να έρθουν τέτοιες δοκιμασίες κάποια στιγμή σε αυτή τη ζωή.

Και ακόμα κι αν δεν τα προσπεράσετε όλα, αρκεί να πετύχετε έναν λογικό μέσο όρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για να μπείτε στη συχνότητα που σας επιτρέπει να περάσετε από την πόρτα της Ανάληψης. Οι εξετάσεις είναι τεστ που σας επιτρέπουν να αξιολογήσετε τη μάθηση. Αλλά δεν απαιτούν πλήρη βαθμολογία, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Οι περισσότερες είναι επαναλήψεις αποτυχημένων ενεργειών σε προηγούμενες ζωές. Τέτοιες καταστάσεις επαναλαμβάνονται τώρα για να αξιολογηθεί η τρέχουσα συνείδηση. Όσοι έχουν καλή ψυχή, που ήδη δονούνται με καλή και άνευ όρων αγάπη, συμπόνια, σεβασμό και ευγνωμοσύνη, έχουν σίγουρα ήδη πολύ υψηλούς μέσους όρους συχνότητας. Δεν θα είναι τα λίγα λάθη που έγιναν που θα εμποδίσουν την άνοδό τους.

Πολλοί αναρωτιούνται με αγωνία, γιατί εξακολουθούν να έχουν εθισμούς και δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτούς: Θα με εμποδίσει αυτός ο εθισμός να ανέβω; Η απάντηση είναι πάντα η ίδια: ο ίδιος ο εθισμός δεν αποτρέπει, αρκεί η ενσαρκωμένη ψυχή να έχει άλλες επιλογές που τις ανεβάζουν αρκετά ψηλά ώστε να φτάσουν τη συχνότητα της Νέας Γης.

Τις τελευταίες ημέρες, μια κυρία έκανε ένα απελπισμένο σχόλιο, αναφέροντας ότι είχε υποστεί αρκετές αποβολές στην τρέχουσα ενσάρκωσή της. Είπε ότι γνώριζε ότι ως αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να επιτύχει την ανάληψη. Ως αποτέλεσμα, κατάλαβα ότι ουσιαστικά είχε εγκαταλείψει τον αγώνα για την άνοδό του. Είναι ατυχές ότι η έλλειψη φώτισης οδηγεί πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν την αποστολή της ψυχής τους. Αφήνω εδώ μερικές διευκρινίσεις για αυτές τις καταστάσεις, για την περίπτωση των εξαρτήσεων και για πολλές άλλες παρόμοιες καταστάσεις.

Η Θεία Πρόνοια είναι πολύ σοφή και καλοπροαίρετη. Μας προσφέρει πάντα εναλλακτικές, γνωρίζοντας ότι η ενσάρκωση σε έναν κόσμο δοκιμασιών και μετάνοιας, που υπόκειται στο πέπλο της λήθης, δεν είναι εύκολη υπόθεση για καμία ψυχή. Δεν θα είναι διαφορετικά τώρα, σε αυτή την τελευταία ενσάρκωση στη γήινη δυαδικότητα. Εάν σε προηγούμενες ζωές οι αποτυχημένες δοκιμές μπορούσαν να επαναληφθούν στην επόμενη ενσάρκωση, τώρα δεν είναι δυνατό, γιατί δεν θα υπάρξει νέα ευκαιρία.

 

Αλλά μόνο σε περίπτωση που στο τέλος της τρέχουσας ενσάρκωσης, σίγουρα θα υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. Είτε πρόκειται για εθισμούς, αποβολές ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, το Σχέδιο Ψυχής κάποιου προβλέπει κάποια κατάσταση που θα διευθετήσει το οφειλόμενο χρέος και θα αποφύγει να χάσει την ευκαιρία να ανέβει.

Όσοι αγνοούν ορισμένες ασθένειες που προκαλούνται από την επίδραση του τσιγάρου, του καπνίσματος, των ναρκωτικών, του ακατάστατου σεξ κ.λπ. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι πόροι που προσφέρονται σε όσους απέτυχαν σε τέτοιες δοκιμές, ώστε να μπορούν να αγοράσουν την αποτυχία. Έτσι συμβαίνει και με τις αμβλώσεις και με πολλά γεγονότα που δεν ξεπερνιούνται σε αυτή την τελευταία ενσάρκωση στη δυαδικότητα της Γης.

Πρέπει όμως κανείς να γνωρίζει και να αποδέχεται τις εναλλακτικές. Προσπαθήστε να αποφύγετε την προσθήκη περισσότερων στοιχείων στο σημείο όπου δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Κάθε προσπάθεια, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να είναι καθοριστική στο συνολικό τελικό σκορ. 

Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε! Όχι τώρα που βρισκόμαστε στο τελευταίο σκέλος του μακρού Κύκλου εμπειριών που περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και τις πολικότητες σε αυτόν τον Πλανήτη εξιλεώσεων και δοκιμασιών.

Εμπιστευτείτε το Θείο Σχέδιο και επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται.

Είμαι η Vital Frosi και η αποστολή μου είναι η φώτιση!

Namaste!

Εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα.

Προσπαθούν να σας το κρατήσουν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters