Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΓΙΑ ΌΣΕΣ ΚΙ ΌΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΈΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΩ ΤΑ ΚΆΤΩΘΙ:

ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΙΑ ΧΏΡΑ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ;

ΜΉΠΩΣ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΈΝΗ ΕΠΊΣΗΜΑ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ 1831 ΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ ΜΕ ΑΦΜ 0000931106;

ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ ΊΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΟΝΟΜΆΣΕΙ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΆΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΆ ΌΘΩΝΑ;
ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΈΤΕ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΤΟ 1833 ΜΕ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ Ε.Τ.Ε. ΊΔΡΥΣΑΝ ΆΛΛΗ ΜΊΑ ΣΥΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ 

Ν.Τραμπ: Γεμάτη από συμβολισμούς η τελευταία του ομιλία στο οχυρό Άλαμο

Στρυμωγμένος από το σύστημα, εγκαταλειμμένος από συμμάχους, φιμωμένος από ΜΜΕ και εταιρίες τεχνολογίες και με την (πρώτη)* θητεία του να φτάνει στο τέλος της, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να προσκυνήσει και να παραδοθεί και σε μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό πηγαίνει στην πόλη Άλαμο του Τέξας, για να βγάλει ίσως την τελευταία του ομιλία σαν πρόεδρος των ΗΠΑ και να δώσει το σύνθημα της ύστατης μάχης ενάντια σε εταιρίες τεχνολογίας, δημοκρατικούς και βαθύ κράτος. 

Αυτές οι «ράβδοι από τον Θεό» της Πολεμικής Αεροπορίας θα μπορούσαν να χτυπήσουν με τη δύναμη ενός πυρηνικού όπλου

Blake Stilwell
Η Συνθήκη για το διάστημα των 107 χωρών που υπεγράφη το 1967 απαγορεύει την τοποθέτηση ή τη χρήση πυρηνικών, βιολογικών ή χημικών όπλων από την τροχιά της Γης. Αυτό που δεν βασίζονταν ήταν το πιο απλό όπλο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ: μια ράβδο βολφραμίου που θα μπορούσε να χτυπήσει μια πόλη με την εκρηκτική δύναμη ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters