Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Κοσμοσκάφος ΣταΓυρο Έψιλον: Η Αποκρυπτογράφηση

“ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ-ΕΨΙΛΟΝ-ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ“ Αριστοτέλης

To “Oργάνων Όργανον” του Αριστοτέλη είναι συλλογή συγγραμμάτων του φιλοσόφου πάνω στην λογική. To αρχαίο ελληνικό κείμενο είναι πολύ σπάνιο και δυσεύρετο στην εποχή μας και σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι γράφει.

Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν στα χέρια των Νεστοριανών καλογέρων της Συρίας και μέσω

Η Κίνα Υφίσταται Ήττα σε Εναέρια Μάχη με την Ταϊβάν Καθώς ο Αμερικανικός Στρατός Κινείται Επιθετικά

Benjamin Fulford 1/2/2021
Η μάχη για τον πλανήτη Γη εντείνεται σε όλα τα μέτωπα.  Την περασμένη εβδομάδα οι Κινέζοι επιτέθηκαν στην Ταϊβάν, επειδή ο στρατός των ΗΠΑ έδωσε στην ψηφιακή μαριονέτα-πρόεδρο Joe Biden ένα νέο σενάριο.  Λάβαμε άμεση επιβεβαίωση από έναν στρατηγό τριών αστέρων των ΗΠΑ ότι «ο στρατός των ΗΠΑ γνωρίζει ότι οι εκλογές κλάπηκαν· πρόκειται να ξεσπάσει όλη η κόλαση.»

Ναβάχο, οι ναυαγοί Μινύες Αργοναύτες Ινδιάνοι! Η θεά Αθηνά και ο Άθως Ζευς!

ΦΩΤΟ: Παιδιά των Ναβάχο φωτογραφίζονται ενώπιον παραδοσιακών
χειροτεχνιών της φυλής τους, με μαιάνδρους, ηλιακά, κ.ά. αρχαία
ελληνικά σύμβολα...
Του μουσικού Φώτιου Τούμπανου

Οι Navajo είναι ιθαγενείς των Νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε περισσότερα από 300.000 εγγεγραμμένα φυλετικά μέλη από το 2015, οι Navajo Nation είναι η 2η μεγαλύτερη ομοσπονδιακά αναγνωρισμένη φυλή στις Η.Π.Α. (με το Cherokee Nation να είναι το μεγαλύτερο) και έχει την μεγαλύτερη επικράτεια στην χώρα.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ( ΣΑΤΑΝΑΣ ) ΓΙΑΧΟΝ ΧΕΒΕ ( ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ )

Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΣ 3 ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΟΦΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 72 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.......

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters