Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Η Κίνα Υφίσταται Ήττα σε Εναέρια Μάχη με την Ταϊβάν Καθώς ο Αμερικανικός Στρατός Κινείται Επιθετικά

Benjamin Fulford 1/2/2021
Η μάχη για τον πλανήτη Γη εντείνεται σε όλα τα μέτωπα.  Την περασμένη εβδομάδα οι Κινέζοι επιτέθηκαν στην Ταϊβάν, επειδή ο στρατός των ΗΠΑ έδωσε στην ψηφιακή μαριονέτα-πρόεδρο Joe Biden ένα νέο σενάριο.  Λάβαμε άμεση επιβεβαίωση από έναν στρατηγό τριών αστέρων των ΗΠΑ ότι «ο στρατός των ΗΠΑ γνωρίζει ότι οι εκλογές κλάπηκαν· πρόκειται να ξεσπάσει όλη η κόλαση.»

Τώρα η Κίνα έχει υποστεί μεγάλη ήττα σε έναν αεροπορικό πόλεμο και «η Ταϊβάν είναι τώρα ουσιαστικά μια ανεξάρτητη χώρα», σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών.  Η είδηση πιο κάτω για μια κινεζική «προσομοίωση επίθεσης» ενάντια σε ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο αφορούσε ουσιαστικά μια πραγματική επίθεση που απωθήθηκε αποφασιστικά, λένε οι πηγές. 

https://www.express.co.uk/news/world/1391053/World-War-3-news-Taiwan-Chinese-China-USS-Theodore-Roosevelt-conflict-Joe-Biden-ont

Λένε ότι αυτές οι ειδήσεις απεικονίζουν έναν πραγματικό εναέριο πόλεμο που συνεχίζεται μεταξύ των ΗΠΑ και της Ταϊβάν και της Κίνας, με πιθανή βοήθεια από το Ιράν. 

https://news.trust.org/item/20210131124958-22pto

https://www.reuters.com/article/BigStory12/idUSKBN2A00I3?utm_source=reddit.com

Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν είναι ότι η κομμουνιστική Κίνα στο ανώτατο επίπεδο διοικείται από τη Χαζαρική Μαφία με έδρα την Ελβετία.  Θυμηθείτε, ο κομμουνισμός ήταν μια εφεύρεση των Ιησουιτών, και οι P3 Ελευθεροτέκτονες που διοικούν τους Ιησουίτες λένε ότι αναφέρουν σε μια εξωγήινη οντότητα γνωστή ως ο Μαύρος Ήλιος.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο που σημειώνει ότι υπάρχουν πολύ λίγες πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping. 

https://www.theatlantic.com/international/archive/2021/01/xi-jinping-china-biography/617852/

Γεγονός είναι ότι, σύμφωνα με υψηλού επιπέδου πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας, ο Xi επιλέχθηκε επειδή είναι ψηλός και θα έδειχνε καλά σε μια φωτογράφηση με τους G20.  Είναι μάλλον σύμβολο παρά ένας πραγματικός ηγέτης.  Επιπλέον, αναφέρουν οι πηγές, ο αρχικός Xi σκοτώθηκε μετά την ηλεκτρομαγνητική επίθεση στη Γουχάν της Κίνας στις αρχές του 2020.  Το πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα δημόσια είναι ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος έχει μια πολύ παρόμοια εμφάνιση.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα έχουν τώρα διακοσμητικούς ηγέτες που ενεργούν ως εκπρόσωποι συλλογικής ηγεσίας.  Με άλλα λόγια, η πραγματική ηγεσία λειτουργεί μυστικά και παρασκηνιακά.  Δεν είναι αξιοκρατική, διότι η πραγματική αξιοκρατία θα ήταν απολύτως διαφανής και ο καθένας, από τον πλέον απομακρυσμένο βοσκό προβάτων μέχρι και πάνω, θα μπορούσε να προσπαθήσει να αναρριχηθεί στην κορυφή.  Σε ένα τέτοιο σύστημα ο καθένας θα μπορούσε να δει ακριβώς ποιος έφτασε στην κορυφή και γιατί και πώς έφτασε εκεί.

Την ώρα που η αναφορά αυτή επρόκειτο να βγει ζωντανά, επικοινώνησε μαζί μας μια αξιόπιστη ρωσική πηγή του FSB, η οποία δήλωσε ότι η Κίνα και το Πακιστάν αποφάσισαν να συγχωνευθούν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά.  Η απόφαση ελήφθη για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης με τη βοήθεια των ΗΠΑ της Ινδίας, που είχε ως στόχο να αποδυναμώσει την Κίνα, αναφέρει η πηγή.  Θα προσπαθήσουμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό με την Ασιατική Μυστική Κοινωνία και άλλες πηγές και θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες εάν λάβουμε επιβεβαίωση.

Η Ταϊβάν διοικείται από την παραδοσιακή, αυτόχθονα, ανθρώπινη εκ της Γης ηγεσία της Κίνας, και είναι σε εξέλιξη κινήσεις για την απελευθέρωση της ηπειρωτικής Κίνας, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι κάτι, όπως περιγράφηκε σε μια μυστική συνάντηση ηγεσίας των Apache την περασμένη εβδομάδα ως «η τελική μάχη ενάντια σε ένα κακό 5.000 ετών που έχει εισβάλει στον πλανήτη μας.»

Λαμβάνουμε επίσης τώρα αξιόπιστες αναφορές για τη Μυστική Διαστημική Δύναμη, από πηγές όπως οι ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες που συνήθως δε μιλούν για τέτοια πράγματα.  Σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και τις πηγές από τη CIA, η Αμερικανική Διαστημική Δύναμη δραστηριοποιείται στην αεροπορική βάση Θούλη στη Γροιλανδία.

Εκεί ανοίγουν σήραγγες για ορυκτά και μέταλλα σπάνιων γαιών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαστημικού στόλου, αναφέρουν οι πηγές.  Λένε επίσης ότι η Διαστημική Δύναμη πρόκειται να κάνει γνωστή την παρουσία της στον πληθυσμό της επιφάνειας.  Ως συνήθως με τέτοια θέματα, προσθέτουμε «πιστέψτε το όταν το δείτε.»

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για την αγορά της Γροιλανδίας, προκειμένου να πάρει τους πόρους που απαιτούνται για να παραμείνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ φερέγγυα, οπότε, στην ελάχιστη των περιπτώσεων, διαδραματίζεται μια αρπαγή πόρων.

Μιλώντας για το διάστημα, η FAA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας) κλείνει το πρόγραμμα SpaceX του Elon Musk.  Αυτό βρίσκεται πίσω από την είδηση ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης κυνηγάει τον Musk για τη μη πρόσληψη παράνομων αλλοδαπών.  Ο πραγματικός λόγος, σύμφωνα με πηγές της NSA, είναι ότι η SpaceX είναι απάτη.  Ποντίκια εντοπίστηκαν να τρέχουν σε πυραύλους της SpaceX που υποτίθεται ότι ήταν στο διάστημα.  Με άλλα λόγια, μαγνητοσκοπεί σε στούντιο εκτοξεύσεις πυραύλων και εξερεύνηση του διαστήματος για να πάρει χρήματα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι πραγματικά μια έρευνα απάτης.  Ο Musk δεν απάντησε στην προσπάθειά μας να πάρουμε ένα σχόλιο μέχρι την ανάρτηση αυτής της αναφοράς, αλλά αν έχουμε νεότερο σχετικά θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. 

Υπάρχει επίσης πολλή αντίδραση από τους αμερικανικούς πατριώτες που θέλουν να αποκαταστήσουν τη Δημοκρατία αλλά είναι αντίθετοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από την Αργεντινή ως την Αλάσκα.  Όπως σημείωσε ένας ακροατής ενός podcast:

«Σε καμία περίπτωση δε θέλουν άλλες χώρες από τη Νότια Αμερική να είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από την Αλάσκα ως την Αργεντινή.  Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της ίδιας εγωκεντρικής κουλτούρας που έχει δημιουργήσει τόσους πολλούς πολέμους.  Είμαστε ανεξάρτητες χώρες και πολιτισμοί που έχουν ήδη κυριαρχηθεί από αυτή την άρρωστη κουλτούρα που καταρρέει.»

Ή όπως έγραψε ένας άλλος ακροατής:

«Υποθέτω ότι το ερώτημα του λαού είναι: Αποκέντρωση για την ΕΕ, αλλά Συγκεντρωτισμός στην Αμερική; Δεν είναι μια υπεκφυγή για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση;  Δεν έχει αποδείξει η ΕΕ ότι κάτι τέτοιο δε λειτουργεί;»

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι οι υπάρχουσες χώρες που κυβερνώνται από γνήσιους ανθρώπους θα παραμείνουν άθικτες.  Εντούτοις, ακριβώς όπως δεν αφήνετε το σκουπιδιάρη να μπει στο σπίτι σας, καταλαβαίνετε την ανάγκη ύπαρξης ενός συλλέκτη απορριμάτων που θα πάρει τα σκουπίδια σας από το δρόμο.  Ο πλανήτης στο σύνολό του δεν έχει αυτή τη λειτουργία.  Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πολυεθνικοί εγκληματίες, όπως η Χαζαρική μαφία, ενεργούν πάνω από τα παγκόσμια συμφέροντα και προσπαθούν να μας υποδουλώσουν μόνιμα.

Θυμάστε αυτό το κόμικ που εξέδωσε η ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου 2012;

https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

Έχει ακριβώς την πλοκή του τι συμβαίνει τώρα.  Δημιουργούν μια πανδημία, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την ιατρική τυραννία για να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχεται από αυτούς τους ίδιους που θα μας υποδουλώσει και θα μας εμβολιάσει με εμβόλια CRIPR που αλλάζουν το γονιδίωμα, με σκοπό να μας τροποποιήσουν γενετικά ώστε να τους είμαστε υπάκουοι.

Το να επιστρέψουμε στη δημοκρατία και στον απομονωτισμό δεν είναι η λύση.  Πρέπει να παρέχουμε ένα δρόμο για να σώσουμε το φυσικό κόσμο, τον πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε, χωρίς να μετατρέψουμε τον πλανήτη σε ένα γιγαντιαίο αγρόκτημα ζώων.

Την περασμένη εβδομάδα μια πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια Ροκφέλερ μου έστειλε ένα σύνδεσμο για ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει ένα διαστημικό όπλο λέιζερ που πυροδοτεί μια ηφαιστειακή έκρηξη στην Ιαπωνία στα τέλη Δεκεμβρίου.  Αυτή η πράξη εκφοβισμού ήρθε ως απάντηση στις ποινικές κατηγορίες που κατατέθηκαν κατά των γκάνγκστερ Rockefeller / Rothschild που προσπαθούν να εμβολιάσουν τον ιαπωνικό πληθυσμό με εμβόλια mRNA που τροποποιούν τα γονίδια.

Η απάντησή μας ήταν να εντείνουμε το κυνήγι κατά της ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας. 

Ο ύψιστης προτεραιότητας στόχος είναι τώρα ο Klaus Schwab του φόρουμ του Νταβός.  Και αυτό επειδή μπορεί να μας οδηγήσει στους υπόλοιπους εναπομείναντες ηγέτες του πολιτικού γραφείου της Χαζαρικής Μαφίας και, συνεπώς, να φέρει τον τερματισμό της ψεύτικης πανδημίας και των σχετιζόμενων εγκληματικών εμβολίων.

Σε αυτό το μέτωπο, σημειώνουμε ότι πατριώτες έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε ιστοσελίδες εμβολιασμού. 

https://www.thedailybeast.com/anti-vaxxers-and-right-wingers-shut-down-dodgers-stadium-vaccine-site?ref=home

Οι Ρώσοι και η MI6 έχουν ενημερώσει τόσο τις παγκόσμιες στρατιωτικές οργανώσεις όσο και τις οργανώσεις πληροφοριών ότι πρώτον, η πανδημία είναι ψεύτικη, και δεύτερον, τα εμβόλια που σπρώχνουν για να θεραπεύσουν αυτή την ψεύτικη πανδημία αλλάζουν τα γονίδια και είναι εξαιρετικά εγκληματικά.  Ρωσικές πηγές από την FSB υπόσχονται πως όλη η απάτη της πανδημίας θα λάβει τέλος έως τον Μάιο.

Από την πλευρά τους, η ελίτ του Νταβός την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε ένα «εικονικό Νταβός», όπου προσπάθησαν να βγάλουν ένα ωραίο πρόσωπο.

Για παράδειγμα, ο Κινέζος ηγέτης «Xi Jinping» είπε:

«Αυτό που κρούει τον κώδωνα είναι η αλαζονεία, η προκατάληψη και το μίσος· είναι η προσπάθεια να επιβληθεί μια ιεραρχία στον ανθρώπινο πολιτισμό ή να επιβληθεί η ιστορία, ο πολιτισμός και το κοινωνικό σύστημα ενός στους άλλους.

Κανένα παγκόσμιο πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο από κάποια μεμονωμένη  χώρα.  Θα πρέπει να υπάρξει παγκόσμια δράση, παγκόσμια απόκριση και παγκόσμια συνεργασία… το μέλλον του κόσμου αποφασίζεται από όλους μέσω της συνεργασίας.»  

https://news.cgtn.com/news/2021-01-25/Full-text-Xi-Jinping-s-speech-at-the-virtual-Davos-Agenda-event-Xln4hwjO2Q/index.html

Ωστόσο, o Xi στη συνέχεια έδειξε για ποιους εργάζεται πραγματικά, λέγοντας:

«Θα πρέπει να ενισχύσουμε την G20 [που ανήκει στη Χαζαρική Μαφία] ως το κορυφαίο φόρουμ για την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση [και] τη διασφάλιση του διεθνούς συστήματος που επικεντρώνεται γύρω από τον ΟΗΕ [που ανήκει στους Ροκφέλερ].»

Οι άνθρωποι του Νταβός λένε ότι θέλουν να έχουν μια «μεγάλη επαναφορά» και να δημιουργήσουν μια πιο δίκαιη κοινωνία βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον.  Ωστόσο, αν κοιτάξετε τι πραγματικά κάνουν μπορείτε να δείτε ότι αγωνίζονται να κρατήσουν τον έλεγχο του πλανήτη εμβολιάζοντας όλο τον πλανήτη για να είναι υπάκουος και κατευνάζοντάς τον με ένα ψηφιακό βασικό εισόδημα που συνδέεται με τον εμβολιασμό.  Την ίδια στιγμή, κυνηγούν και σκοτώνουν τους ηγέτες της εν εξελίξει εξέγερσης κατά της εξουσίας τους.

Κοιτάξτε τι είπε στο Νταβός την περασμένη εβδομάδα ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi:

«Σήμερα, η Ινδία σώζει τις ζωές των πολιτών πολλών χωρών με την αποστολή εμβολίων covid και βοηθώντας στην εκεί δημιουργία υποδομών εμβολιασμού.  Στην πρώτη φάση, εμβολιάζουμε τους 30 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στην πρώτη γραμμή απόκρισης.  Μπορείτε να φανταστείτε την ταχύτητα με την οποία η Ινδία εμβολιάζει τους ανθρώπους της.

Σε μόλις 12 ημέρες, η Ινδία έχει εμβολιάσει περισσότερους από 2,3 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.  Τους επόμενους μήνες, θα επιτύχουμε τον στόχο εμβολιασμού των περίπου 300 εκατομμυρίων ηλικιωμένων καθώς και ασθενών συννοσηρότητας… Σήμερα, περισσότεροι από 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία έχουν μια καθολική ταυτότητα – Aadhaar Card (ΣτΜ AADHAAR: Μοναδική Εξουσία Ταυτοποίησης Ινδίας).

Οι άνθρωποι έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς και οι Καθολικές Ταυτότητας είναι συνδεδεμένες με τα τηλέφωνά τους… Η Ινδία έχει μεταφέρει πάνω από 1,8 τρισεκατομμύρια ρουπίες απευθείας σε τραπεζικούς λογαριασμούς περισσότερων από 760 εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου». 

Ορίστε, βρίσκεται στα λόγια του εν ενεργεία πρωθυπουργού της δεύτερης πιο πυκνοκατοικημένης χώρας στη γη: εμβολιάστε τους πάντες και συνδέστε το εμβόλιο με την ταυτότητα με το σημάδι του θηρίου και το ψηφιακό πορτοφόλι.

Ο Μόντι δεν είναι καθόλου μόνος.  Οι λεγόμενοι ηγέτες από όλο τον κόσμο ζητούν «διαβατήρια εμβολίων», καθολικές ταυτότητες και συναφή ψηφιακά πορτοφόλια.

Εδώ είναι επίσης η επιβεβαίωση ότι η χρήση τσιπ ως απομακρυσμένα τηλεχειριστήρια για τους ανθρώπινους εγκεφάλους είναι γεγονός.  Θέλουν να είναι σε θέση να σας προκαλέσει εξ αποστάσεως ακραίο πόνο ή ακραία ευχαρίστηση κ.λπ. ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν θα είστε ποτέ σε θέση να απελευθερωθείτε από τη σκλαβιά.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/hi-tech-brain-implants-size-23417127

Ευτυχώς για όλους μας, αυτοί οι τύποι έχουν στ΄αλήθεια χάσει τη μηχανορραφία.  Ως ένδειξη ότι πανικοβάλλονται, λένε για πολλοστή φορά μέσα σε 30 χρόνια ότι «το Ιράν απέχει εβδομάδες από το να ολοκληρώσει πυρηνική βόμβα». 

Το πρόβλημα είναι ότι έχουν υποδυθεί τον ψεύτη βοσκό τόσο πολύ, που κανείς δεν πιστεύει τις μακακίες τους.  Χάνουν την ικανότητα να μας χειραγωγούν μέσω του φόβου.  Επιπλέον, κανένας στρατός δεν πρόκειται να ξεκινήσει τον από μακρού προγραμματισμένο Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμό τους και τον Αρμαγεδδώνα τους.  Όπως δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος «Βλαντίμιρ Πούτιν» την περασμένη εβδομάδα: «Μια παγκόσμια, καυτή σύγκρουση είναι κυρίως αδύνατη τώρα… Θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού.»

https://www.themoscowtimes.com/2021/01/27/geopolitics-sanctions-and-social-media-putins-davos-speech-in-quotes-a72752

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πιο περιορισμένος πόλεμος είναι αδύνατος.  Καθώς η αναφορά αυτή επρόκειτο να αναρτηθεί, παρατηρήσαμε ότι έλαβε χώρα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον της ανώτατης ηγέτη της Μιανμάρ Aung San Suu Kyi, για παράδειγμα.  Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η Κίνα αντιδράει στην ήττα από την Ταϊβάν αρπάζοντας έναν εύκολο στόχο: τη Μιανμάρ.  Ωστόσο, πηγές της CIA στη Νοτιοανατολική Ασία δήλωσαν: «Υπερβολικά πολύ Μπάιντεν μέσα στο αίμα της κυρίας.  Έκλεψε πάρα πολύ.»

Παρ ‘όλα αυτά, κρατήστε τα μάτια σας στην Ταϊλάνδη, καθώς μπορεί να είναι η επόμενη.  Υπάρχει επίσης μια μάχη για τις Φιλιππίνες που ίσως είναι έτοιμη να ξεκινήσει. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9208165/Myanmars-leader-Aung-San-Suu-Kyi-detained-amid-reports-military-coup-underway.html

https://www.nzherald.co.nz/world/china-threatens-war-with-philippines-as-us-pledges-support-to-manila/3Y5CG364WQOCTY773AV42FWHIE/

Φαίνεται επίσης να υπάρχει μια μάχη για την απελευθέρωση της Αφρικής από την καταλήστευση των πόρων της από πολυεθνικές. 

https://www.bbc.com/news/world-africa-55872485

Τέλος, σημειώνουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέγερση κατά των τραπεζολωποδυτών στις ΗΠΑ που ξεκίνησε με μια επίθεση κατά των χρηματιστών ανοιχτής πώλησης (short-sellers) στο χρηματιστήριο και τώρα επικεντρώνεται στους  short-sellers στην αγορά αργύρου.  Για να παραθέσω τον Lone Ranger «Hi-Yo Silver και φύγαμε!»* και σημειώστε ότι «Μετά από μια μάζωξη, ο ανιδιοτελής, ανώνυμος Lone Ranger αφήνει πίσω του μια μόνο ασημένια σφαίρα, μια υπενθύμιση της σταθερής επαγρύπνησής του ενάντια στο κακό.»

https://www.smithsonianmag.com/history/hi-yo-silver-away-51426976/

https://www.statista.com/statistics/253339/leading-silver-producing-countries/

O χαρακτήρας της ταινίας «Μοναχικός Καβαλάρης» (Lone Ranger) φώναζε στο άλογό του, Ασήμη, όταν ήθελε να φύγουν «Εμπρός, Ασήμη, φύγαμε!» (Hi-ho, Silver! Away!)

πηγή

https://eternalnowblog.com/



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εχτές τα ξημερώματα στις 1 ανατινάχτηκε το ξενοδοχείο Τσάμης στην Καστοριά χωρίς ούτε ο ιδιοκτήτης ο ίδιος να γνωρίζει ποιος το έκανε...https://ptolemaidanews.gr/article.php?id=104892

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters