Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ποιο είναι το βαθύ-σκοτεινό κράτος των ΗΠΑ που κυβερνά την Αυτοκρατορία του κακού

ΨΑΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ FED KAI ECB ΚΑΙ ΣΤΗ WALSTREET ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ,  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΡΟΤΣΙΛΔ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΚ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡ  ΠΙΘΑΝΟΝ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

ΟΙ ΟΚΤΩ (8) ΑΔΙΑΜΒΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

1) ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ  6 ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΞΙΑΣ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ MONΤREAL BANK ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο 14092012CGAS/3232/SOVEREIN DEMORACY OF ELLAS, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ TOΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΦΥΛΑΞΗΣ  ``FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC``,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α:

«Κυρίαρχος λαός»; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση «η κυριαρχία ανήκει στο λαό»; Όλοι επικαλούνται τον «κυρίαρχο λαό» και την «βούληση του λαού που πρέπει να γίνει σεβαστή» και την «νωπή λαϊκή εντολή» κλπ. Υποτίθεται με τις εκλογές αποτυπώνεται η «βούληση του λαού» και αποδεικνύεται η «κυριαρχία του λαού» ή η «λαϊκή κυριαρχία». Αυτή υποτίθεται είναι η έννοια της δημοκρατίας. Η «λαϊκή ετυμηγορία» που προκύπτει από τις εκλογές αποτελεί την ραχοκοκαλιά κάθε κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Έπεσε η κυβέρνηση Ραχόι στην Ισπανία - Τρίζουν τα θεμέλια της ΕΕ

Την καταψήφιση της κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι αποφάσισε το βασκικό Εθνικιστικό κόμμα το απόγευμα της Πέμπτης. Έτσι με τους πέντε βουλευτές που διαθέτει δίνει την απαιτούμενη απόλυτη πλειοψηφία στην πρόταση μομφής...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ


Στροφή Λέγκας και Πέντε Αστέρων στην Ιταλία: «Κάνουμε κυβέρνηση τώρα για να σώσουμε την Ιταλία από τις Βρυξέλλες»

Ο πολιτικός συνασπισμός των Πέντε Αστέρων και τα δεξιά κόμματα της Ιταλίας (Λέγκα, Φόρτσα Ιτάλια, Αδέλφια της Ιταλίας κλπ.) οι οποίοι συγκέντρωσαν το 70% στις πρόσφατες ιταλικές εκλογές, αποφάσισαν να μην πάνε πάλι σε εκλογές και να δώσουν στον Ιταλό πρόεδρο Σ.Ματαρέλα, μια ακόμα ευκαιρία...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters