Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο Εβραίος Τζόρτζ Σόρος χρηματοδοτεί τον Τσίπρα και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ;


Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ.
Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία;
Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του;
Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο
συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση "ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία"».

www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11926&catid=4&Itemid=2

Δείτε παρακάτω ομοιότητες στις θέσεις του Τσίπρα και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις και επιδιώξεις του Τζόρτζ Σόρος

Ο Εβραίος Σόρος φτιάχνει ταμείο για την ανοικοδόμηση σπιτιών για λαθρομετανάστες στην Ελλάδα !
Την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο διάσημος χρηματιστής Τζορτζ Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης.
Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.
Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία.
«Ο στόχος μου είναι διπλός» δήλωσε ο κ. Σόρος. «Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».
«Η Ελλάδα» πρόσθεσε «είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή.
Τα χρήματα του ταμείου θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους.
Οι οργανώσεις αυτές πάντως δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση.
Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης.

zougla.gr
Στις προγραμματικές του δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι μόλις έρθει στην εξουσία θα νομιμοποιήσει όχι μόνον όλους τους λαθρομετανάστες που είναι στην χώρα μας αλλά και τις οικογένειες τους και τους συγγενείς τους που διαμένουν εκτός της χώρας μας για να τους καλέσουν εδώ για μόνιμη εγκατάσταση.
Δηλαδή έχει 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες αν φέρουν και τις οικογένειες και τους συγγενείς τους θα φτάσουμε σε πάνω από 10 εκατομμύρια !
Ο στόχος της νέας τάξης των πραγμάτων είναι πλήρη αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος για να μην έχει το παρόν της χώρας με τον ένδοξο παρελθόν της, και έτσι η κληρονομιά της ιστορίας μας να υφαρπαχτεί από τους Εβραίους που θέλουν να αυτοχαρακτηριστούν ως αρχαιότερος λαός !
Ο Τσίπρας με τις απόψεις τους πιστά υπηρετεί τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών Εβραίων !
Ο Τσίπρας δεν είναι τυχαίο άτομα, είναι υιός μεγαλοεργολάβου της δεκαετίας του 1970 Παύλου Τσίπρας κατασκευαστή δημοσίων έργων !
Κάποιοι τον επέλεξαν και τον ετοίμαζαν από μικρό ! Διότι με ποια προσόντα πρόεδρος από 15χρονών του 15 μελούς συμβουλίου του πολυκλαδικού λυκείου και αργότερα πρόεδρος κόμματος. Κάποιοι του μάθαιναν το επάγγελμα από πριν ; Μήπως το σύστημα από μικρό τους προετοιμάζει ;
Δείτε το μίσος και την προπαγάνδα του Τσίπρα για κάθε τι το Ελληνικό !
Δείτε το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα ! Στηρίζουν του εχθρούς της Ελλάδος τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και τους Τούρκους !
Ένα άλλο παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ που ίδρυσαν τους Οικολόγους Πράσινους
Δείτε λοιπόν την ομοιότητα των αριστερών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τους Εβραίους ιστορικά ! Δείτε πως χαιρετούν και ποιος άλλος χαιρετά με τον ίδιον τρόπο ; Ο Μασόνος Μπρέϊβικ μήπως ;
Δείτε το Ιστορικό μίσος της αριστερής ιδεολογίας κατά των Ελλήνων ! Όμοιοι και χειρότεροι προδότες και από τους δεξιούς !
Δείτε το Μίσος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα !
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ; Το Ιδρυμα Τζόρτζ Σόρος !
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του;Κι όμως είναι ελεύθερος......
Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!
Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες.....;
Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.
Γιατί άραγε...;
Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 "Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος").
-Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες περίπου (δείτε τον αντίστοιχο πίνακα απο το περιοδικό Αρδην που παραθέτουμε)
-Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
-Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).
-Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
-Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(gr.altermedia.info/?p=496).
- Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
-Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.
-Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων
16/8/1998).
-Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
-Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές.Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).
-Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.
Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).
Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.
Την ίδια ώρα στη Γεωργία προωθούν τα μεταλλαγμένα.
-Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.
Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».
Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 50 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.
Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;
Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.
Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».
Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.
Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.
Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;
Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;
Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;
Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!
Γιατί δεν μπορώ να πώ όλη την αλήθεια καθαρά και ξάστερα;
-Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια προσωπικής έρευνας.
Ποιός είναι ο πραγματικός τρομοκράτης που μας απειλεί και κρύβεται;
Έτσι δεν κάνουν άλλωστε και οι τρομοκράτες;Τρομοκρατούν και κρύβονται.
Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.
Πρέπει να συντονίσουμε όλοι τις προσπάθειές μας, να πιέσουμε την κυβέρνηση να το εκδιώξει.

Παρακαλούμε
Στείλτε αυτό το e-mail σε όλους τους φίλους σας.
Σε όσους δημοσιογράφους γνωρίζετε.
Σε όσους συγγραφείς γνωρίζετε
Σε όσους βουλευτές γνωρίζετε
Σε όσους κανάλια γνωρίζετε
Σε όσους επιστήμονες γνωρίζετε
Σε όσους καθηγητές γνωρίζετε
Σε όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς γνωρίζετε
Στην ελληνική ομογένεια
Σε όσες ιστοσελίδες γνωρίζετε.
Καλό θα ήταν όποιος μπορεί να το μεταφράσει και σε άλλες γλώσσες για να εκδιωχθεί το Ιδρυμα Σόρος και απο άλλες χώρες.
Θα δείτε πολλές απο τις αναφορές για τον κ.Σόρος στην ιστοσελίδα:

www.geocities.com/themata_epikairotitas//Idrimasoros.html
Μενέλαος

Θεούς σέβου, Γονείς αίδου, Θνήσκε υπέρ πατρίδος
Administrator

Δημοσιεύσεις: 5976
graph
ΑποσυνδεδεμένοςΠροβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν epanellinismos Επανελληνισμός
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ έχει δύο ονόματα: Το ένα είναι ο “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ” και το άλλο ο “ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ” δυο ψευδαντίπαλες ιδεολογίες που συνεργάζονται απόλυτα για να κρατούν ομήρους εκατομμύρια ανθρώπούς !
www.epanellinismos.com
Οι υπάλληλοι του Τζώρτζ Σόρος ήταν όλοι του πολυτεχνείου. Σήμερα όλοι της γενιάς του πολυτεχνείου απολαμβάνουν τα κέρδη εις βάρος των θυμά 1 Χρόνος πριν
Μ. Δαμανάκη: Θα πέσει κι άλλο ο κατώτατος μισθός (Μέχρι να γίνουμε Βουλγαρία…)
Μπορεί το… τρίο καρό που παριστάνει ότι κυβερνάει αυτή τη χώρα, οι Αντωνάκης, Ντούτσε και Φανούρης, να διαψεύδουν σε όλους τους τόνους πως πρόκειται να μειωθεί κι άλλο ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα (μέχρι που να φτάσει σε επίπεδα Βουλγαρίας, 100-200 ευρώ το μήνα), αλλά αυτό δε σημαίνει πως λένε την αλήθεια.
Σε συνέντευξή της στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», η πρώην… πασιονάρια και νυν Επίτροπος εις τας Ευρώπας, Μαρία Δαμανάκη, θέλει να πει πως αυτό είναι σίγουρο, αλλά… κρατιέται και αφήνει το θέμα ανοιχτό...
Ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του Δραγασάκη δηλώνει ότι δεν θα ανεβάσει τον κατώτατο μισθό, κ' ότι θα στηρίξει τις περικοπές κ' τα χαράτσια ! ΒΊΝΤΕΟ 

 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4500.html

ΜΑΖΕΥΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...


Αντώνης Σαμαράς: "χρειαζόμαστε περισσοτερη Ευρώπη"

Τελικά Αντωνάκη ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί ή είσαι και πολύ γκάου! Δε λέω μαλάκας γιατί σέβομαι τον χαρακτηρισμό!
Μόνο που δε μας λες Αντώνιε, για ποιαν Ευρώπη μιλάς, γι αυτήν που την αντιπροσωπεύει η Τρόικα, που όπως είπε και ο
Bono στο συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος, έχει "γαμήσει" τους λαούς που είχαν την ατυχία να πέσουν στα αιματοβαμένα νύχια της;
Σύνελθς Αντωνάκη και "μάζευε αποδείξεις" για να είσαι σε θέση να απαντήσεις στα εωτήματα του Προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφείς κατηγορούμενος για σειρά πολιτικών και
και ποινικών εγκλημάτων σε βάρος του Λαού των Ελληνων....

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5484.html

Η στιγμή της 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα όπως την είδε ένας αστροναύτης της Nasa

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν τρομοκράτες έριξαν δύο αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, στη Νέα Υόρκη.
Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο και δεκάδες, οι οποίοι παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, φαίνεται πως έχουν χαθεί για πάντα κάπου ανάμεσα στα συντρίμμια. Μετά σιωπή...
Δεκατρία χρόνια περίπου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία ένα συγκλονιστικό βίντεο από το διάστημα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για τις στιγμές που κατέγραψε λίγο μετά την επίθεση ο αστροναύτης Φρανκ Κάλμπερτσον. Τραγική ειρωνεία; Λίγη ώρα αργότερα, ο Φρανκ ενημερώνεται πως ο στενός του φίλος ήταν ο πιλότος του τρίτου αεροσκάφους που έπεσε στο Πεντάγωνο.
Το βίντεο ντοκουμέντο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 της Βρετανίας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, ο αμερικανικός αστροναύτης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κοιτούσε από το διάστημα όπου βρισκόταν το σπίτι του. Ωστόσο, κάποια στιγμή είδε πυκνούς καπνούς να υψώνονται από το Μανχάταν. Μέχρι τότε δεν γνώριζε πως η χώρα του είχε γίνει στόχος τρομοκρατών.
Ο Φρανκ συντετριμμένος από την τραγωδία έγραψε στους συμπατριώτες του: «Είναι τρομερό να βλέπεις καπνό να ξεχύνεται από τις πληγές στην ίδια την πατρίδα σου από ένα τόσο φανταστικά πλεονεκτικό σημείο».



http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/h-stigmh-ths-hs-septembriou-diasthma-opws-thn-eide-enas-astronayths-ths-nasa.html

Αι εν υπαίθρω συναθροίσεις δύναται να απαγορευθούν. Του Γιώργου Ανανανδρανιστάκη

Αι εν υπαίθρω συναθροίσεις δύναται να απαγορευθούν

Η μεγαλύτερη ήττα είναι να συνηθίζεις το αδιανόητο, να το βλέπεις μπροστά σου και να σου μοιάζει αυτονόητο ή έστω ανεκτό. 


Μέσα σε ενάμιση χρόνο το αδιανόητο έχει συμβεί τρεις φορές, τρεις φορές απαγορεύθηκαν οι διαδηλώσεις και οι συναθροίσεις, με εντολή της αστυνομίας. Και τις τρεις φορές η απαγόρευση έγινε σε επισκέψεις ηγετών της Γερμανίας, της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Γκάουκ, έτσι για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία περί τους ποιος κάνει τα κουμάντα. Να βολτάρει ο ηγεμόνας στην πόλη και οι υπήκοοι να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους ή να κουνάνε σημαιάκια στους δρόμους, ως φολκλορικό ντεκόρ. Την επόμενη φορά θα μας ντύσουν τσολιαδάκια.

Η δημοκρατία του Σαμαρά και του Βενιζέλου απαγορεύει τις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις, χρησιμοποιώντας το νομικό οπλοστάσιο της χούντας του Παπαδόπουλου, αυτής που κάποιοι βουλευτές της Ν.Δ. αποκαλούν ακόμη και σήμερα επανάσταση. Τον Απρίλιο του 1969, «ο πρόεδρος της κυβέρνησης Γεώργιος Παπαδόπουλος ανήγγειλε ότι τρία ακόμα άρθρα του Συντάγματος ετέθησαν από χθες σε εφαρμογή». Μεταξύ αυτών, ήταν και το άρθρο 18, το οποίο ορίζει τα εξής:

«1) Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα όπως συνέρχονται ησύχως και αόπλως, ως ο νόμος ορίζει.

2) Το κράτος δύναται να λαμβάνει μέτρα προστασίας των δημοσίων συναθροίσεων, οι οποίες πρέπει να γνωστοποιούνται δεόντως 48 ώρες πριν την πραγματοποίησή τους. Αι εν υπαίθρω συναθροίσεις δύναται να απαγορευθούν, αν εκ τούτων επίκειται κίνδυνος διά τη δημόσια τάξιν και ασφάλειαν.»

«Αι εν υπαίθρω συναθροίσεις δύναται να απαγορευθούν, αν εκ τούτων επίκειται κίνδυνος διά τη δημόσια τάξιν και ασφάλειαν».
Με αυτό το χουντικό εδάφιο η κυβέρνηση του Μνημονίου στερεί από τον λαό το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των διαδηλώσεων και των συναθροίσεων και τα τσιμέντα παραμένουν ακόμη στη θέση τους. Αποκαλούν τους αγώνες των ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα «κίνδυνο για την τάξη και την ασφάλεια». Εμείς είμαστε ο κίνδυνος και όχι εκείνοι που μας εξοντώνουν και μετά μας καταστέλλουν κι από πάνω με νόμους χουντικούς.

Την πρώτη φορά, όταν ήρθε η Μέρκελ, η απαγόρευση των διαδηλώσεων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, το χουντικό διάταγμα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, τέλος πάντων το θέμα συζητήθηκε δημοσίως. Στην επίσκεψη του Σόιμπλε, στη δεύτερη απαγόρευση, οι αντιδράσεις ήταν χλιαρές, και τώρα, στην επίσκεψη του Γκάουκ, το ζήτημα πέρασε σχεδόν στο ντούκου. Το φαινόμενο ονομάζεται μιθριδατισμός, από τον βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη ΣΤ', που έπαιρνε κάθε μέρα μικρές δόσεις δηλητηρίου, για να συνηθίσει ο οργανισμός του και να μην κινδυνεύει από τα δηλητήρια των εχθρών του. Τελικά ο Μιθριδάτης γλίτωσε από τη δηλητηρίαση και πέθανε από το ξίφος.


Πηγή

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

923511_1451310311769828_2134930771_n.jpg

Αρτέμης Σώρρας: Η εναλλακτική σας είπα είναι μόνο του Ελληνικού λαού. Από την ώρα που θα μαζευτεί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα έχει τα πάντα στα χέρια του. Έχει τα πάντα. Από την άλλη βλέπετε ότι η βουλή πάει σε συνέλευση βουλής. Δηλαδή μαζευτήκανε τρία-τέσσερα κόμματα, τώρα από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή πιστεύω και βλέπω ότι όλα τα κόμματα τελικά θα δείτε ότι θα γίνουν ένα, θα παντρευτούν όλα μαζί να κάνουν το υπερκόμμα. Δηλαδή πάλι στα κόμματα, πάλι στα κομμάτια. Όλα αυτά είναι διαιρεμένα κομμάτια το οποία συνεργάζονται τόσο άψογα. Είδαμε έναν κομμουνισμό να συνεργάζεται τόσο άψογα με τα ακροδεξιά, με τα δεξιά, με τα ελευθερολαϊκά. Με όλα αυτά τα κόμματα συνεργαστήκανε τόσα χρόνια άψογα και συνυπάρξανε, φάγανε, συν-ήπιαν, μοιραστήκαν τα κέρδη, τις κλεψιές, τα πάντα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όλος αυτός ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, ωραία. Αν αυτό που κάνει ήδη το κοινοβούλιο τόσα χρόνια, δηλαδή οι εγκάθετοι, το κάνουνε οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα τους πάρουνε από τα χέρια. Και αύριο ο Ελληνικός λαός θα έχει μία Ελληνική συνέλευση με αντιπροσώπους που θα τους εκλέγει ο ίδιος. Έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε τους αρχηγούς και να βγούνε από τη βάση από τους Έλληνες. Να μην είναι στοχευμένοι εγκάθετοι όπου τα ΜΜΕ να κάνουν δώρο στον Ελληνικό λαό τον πολιτικό του, γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Θυμηθείτε ποιον πολιτικό έβγαλε ο Ελληνικός λαός, κανέναν. Όλοι τον φέρναν, τον έφερναν δώρο «πάρε και έναν, πάρε και έναν πρωθυπουργό, πάρε και έναν υπουργό, πάρε και έναν βασιλιά» μα γιατί; Να σας πω και κάτι και οι βασιλείς από τα αρχαία χρόνια βγαίνανε με εκλογές. Εμείς γιατί δεν εκλέξαμε τον βασιλιά μας και έπρεπε να μας τον φέρουνε; 

Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό μου έρχεται στο μυαλό μια ερώτηση. Δεν ξέρω, χαρακτηρίστε την και απαντήστε την σας παρακαλώ. Έχετε 450 συγκεντρώσεις όπως το ξεκινήσαμε στην αρχή και είπαμε σε όλη την Ελλάδα, αυτοί οι άνθρωποι οι δικοί σας τι ψηφίζουνε;

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι τώρα ψηφίζανε τα πάντα. Ήτανε μέσα σε έναν φαύλο κύκλο του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ, όλα αυτά τα κόμματα που βλέπουμε.

Δημοσιογράφοι: Αύριο τι θα ψηφίσουν; Άρα λοιπόν κάποιους ψηφίζανε από αυτούς που σήμερα τους κάνουμε αυτή την κριτική. 

Αρτέμης Σώρρας: Αντιλαμβάνομαι ότι είστε πάρα πολύ καλοί δημοσιογράφοι, αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να πάρετε μία πάρα πολύ καλή είδηση και αυτή είναι η δουλειά σας και αν το θέλετε το κατανοώ. Όμως είναι αδύνατον να απαντήσω μία τέτοια ερώτηση τώρα.

Τάκης Μαυρέας: Προσπαθώ να βγάλω τι θέλετε εσείς για αύριο, καταλάβατε; Δηλαδή ο κόσμος ο δικός σας τι θα κάνει δηλαδή, τι θα ψηφίσει; Είναι εκλογές δηλαδή και θα ήθελα να κλείσουμε και με το θέμα των Δήμων γιατί είναι και αυτό σημαντικό. Δηλαδή με τους Δήμους τι θα ψηφίσετε αύριο παραδείγματος χάριν, θα ψηφίσετε ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας; Θα ψηφίσετε του ΠΑΣΟΚ; Θα ψηφίσετε ανεξάρτητους; 

Αρτέμης Σώρρας: Για το πρώτο θέμα που δεν θέλω να αφήνω τίποτα αναπάντητο, έχω απαντήσει. Είπα, Ελληνική συνέλευση ναι υπάρχει. Από εκεί και πέρα τα είπα όλα. Υπάρχει Ελληνική συνέλευση και οι Έλληνες θα διοικήσουν την Ελλάδα τους. Κανένα άλλο μίασμα. Όποιος κάτσει μπροστά απλά θα ποδοπατηθεί γιατί οι Έλληνες θέλουν να διοικήσουν την Ελλάδα τους. Και μέχρι τώρα οι αποδείξεις έχουν δείξει και τα στοιχεία ότι όλοι μέχρι τώρα λοιπόν έχουνε φάει την Ελλάδα μας και έχουν κλέψει την Ελλάδα μας, κοιτάνε τον αφανισμό του Ελληνισμού. Άρα μιλάμε για Ελληνική συνέλευση, μίλησα για δημοκρατία που δεν έχει κόμματα μόνο δημόσια διοίκηση, άρα στόχος είναι να διαλυθούν όλα τα κόμματα που μέχρι τώρα μας φέρανε μόνο κακό και μόνο δολοφονία και δεν προσφέρανε τίποτα στον τόπο, παρά μόνο κλέψανε, χρεώσανε, υπερχρεώσανε και διαλύσανε τον Ελληνισμό. Όλα αυτά δεν έχουνε θέση σε καμία Ελληνική παιδεία. 

Νίκος Παρασκευάς: Πως θα γίνει αυτό; Πως θα διαλυθούν τα κόμματα που λέτε;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε τη στρατηγική μη μου τη ζητάτε τώρα, αφήστε. Σας είπα τι πρέπει να γίνει. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε στις επόμενες μέρες και στις επόμενες εξελίξεις. 

Νίκος Παρασκευάς: Και το πώς θα γίνει. Γιατί το βασικό είναι το πώς θα γίνει. Για το τι πρέπει να γίνει εντάξει μας το είπατε, το πώς θα γίνει όμως θέλει μία διαδικασία. 
Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό που λέει ο Νίκος κύριε Σώρρα, υπάρχει κάτι παρόμοιο που το έχετε δει ή είναι αυτό κάτι πρωτόγνωρο, καινούριο, τώρα έχει γεννηθεί ας πούμε στο μυαλό και λέμε ...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΩΝ: ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Να πω τι λέξη «μ΄αρέσετε». Μ΄αρέσετε, ε ναι. Να σας πω κάτι, για πρώτη φορά θα δει ο κόσμος μία τεχνολογία, δηλαδή θα δει την τεχνολογία της πολιτείας. Θα δει την τεχνολογία των αξιακών συστημάτων γιατί εκεί χάσαμε. Μιλάμε ότι αυτή τη στιγμή οτιδήποτε πολιτικό κομμάτι - αυτό που κάνουν αυτοί είναι επαιτεία και δεν είναι πολιτική. Άρα λοιπόν βλέπω ότι δεν είναι κανέναν αξιακό σύστημα. Δηλαδή είδαμε νόμους, νόμοι που να προστατεύουν το δικαίωμα. Πρώτον, ο νόμος δεν πρέπει να προστατεύει το δικαίωμα γιατί πρέπει να μιλάει σε δούλους. Γιατί ο Έλληνας, ο ελεύθερος Έλληνας δεν έχει δικαιώματα, μόνο οι δούλοι έχουν δικαιώματα. Ο ελεύθερος Έλληνας τα έχει όλα και αντιλαμβάνεται το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή την κοινωνική ελευθερία πρωτίστως και μετά την ατομική ελευθερία. Γιατί είμαστε και κοινωνικά όντα. Σε αντίθετη περίπτωση, σε ένα βουνό, η ατομική σου ελευθερία είναι πρωτεύον και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. 
Άρα θα μιλήσουμε αν το θέλετε για μία τεχνολογία αξιών. Άρα μιλάμε για αξιακά συστήματα που έχουν καταρρεύσει, οι θεσμοί, οι αξίες έχουν ισοπεδωθεί, άρα απλά υπάρχει ένα αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο με εντολές κάποιου ανόητου, εγκάθετου, ηλίθιου ανθρώπου ο οποίος δεν κάνει καν να παραβρίσκεται όχι στα κοινά, όχι καν να δίνει εντολή ιδιαίτερα σε ανθρώπους, εκτός εάν νομίζει ότι είναι σε μη ανθρώπους, σε ζώα.

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ
Συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στο Κανάλι Ένα του Πειραιά 90,4 FM στην εκπομπή "Λόγος & Αντίλογος" με τον Τάκη Μαυρέα και τον Νίκο Παρασκευά. 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αλεξάνδρα Τσίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & VIDEO: Αδριανός Μπεζούγλωφ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

pericles.jpg

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/artemhs-swrras-ellhnikh-synelefsh.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ ΟΜΙΛΙΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ 7/3/2898(2014)

 

ΕΙ ΕΝD ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 8-3-14

Το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης η ομάδα «E.N.D.» προχώρησε σε ενημέρωση με σκοπό για την προσφορά των 600 δις $ αμερικάνικου δημοσίου από τον Αρτέμη Σώρρα τα οποία έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας (από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε συλλογή υπογραφών υπέρ της ρευστοποίησης του ποσού που αφορά την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους. 
Η εκπρόσωπος του οργανισμού E.N.D. (του Αρτέμη Σώρρα) Βίκυ Χαραλάμπους μίλησε στο Καλημέρα Αρκαδία και εξήγησε ότι υπάρχουν διαθέσιμα 600.00 δις δολάρια είναι προς χρηματοδότηση της Ελλάδος και τα δίνουν στο δημόσιο για να ρευστοποιηθούν και να αξιοποιηθούν υπέρ της Ελλάδας με 0,5% μέχρι να πληρωθούν οι δανειστές μας και να γλιτώσουμε από τα μνημόνια. Όταν γίνει αυτό, το επιτόκιο θα μηδενιστεί.
Επίσης, έγινε συζήτηση για χρηματοδότηση έργων υποδομής στους δήμους από τον Αρτέμη Σώρρα.
Τέλος, είπε ότι υπάρχει πρόθεση να γίνει εξαγορά ακόμα και των κόκκινων δανείων από την ομάδα E.N.D.!
Αναφέρθηκε ακόμα ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει μηνύσει το Ελληνικό Κράτος για εσχάτη προδοσία, κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος, δεν θεωρούν ότι όλα αυτά γίνονται κατά λάθος.




      

ΠΗΓΗ
http://olixnos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9.html

ΕΙ - Ε Ν D Λαμπράκης, Βαλσαμάκης στο artFM Radio 7.3.2014




http://ei-end.blogspot.gr/2014/03/d-732014-artfm-radio.html

Είμαστε ο πιο οργανωμένος και πολυπληθής θεσμός στην Ελλάδα!


995793_1390723904516981_785694274_n.jpg
alt500 και πλέον εκδηλώσεις σε πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδος σε 6 μήνες με διαρκώς επιταχυνόμενο ρυθμό. Περισσότερα από 8 συνεργαζόμενα ραδιόφωνα με συνεχή ροή προγράμματος, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις, εκπομπές λόγου και ενημερωτικές, κλπ. Η συχνότητα εκδηλώσεων έχει ξεπεράσει τις 25 ανά εβδομάδα ανά την Ελλάδα και αυξάνει συνεχώς.

Κανένας οργανισμός, ομάδα, σύνδεσμος, σωματείο κλπ., δεν διαθέτει την δομή, δύναμη και δυναμική των ομάδων ενεργών Ελλήνων για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν διαθέτει την ψυχή, το πνεύμα και τον παλμό των υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού ΕI-ΕΝD.
H παράδοση των 300 της βουλής και των ελεγχόμενων από το κομματικό καθεστώς δημάρχων και δημοτικών συμβούλων είναι προ των πυλών.
Έρρωσθε και ευδαιμονείτε
515078-l51.jpg

1483013_467256853395754_1752795847_n.jpg
Ενημερωτικό φυλλάδιο.jpg
Αίτηση αποδοχής.jpg

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…..

ΑΚΟΥΣΑΤΕ….. ΑΚΟΥΣΑΤΕ…..!!!!!
Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Αλβανοί, Πακιστανοί και Αζέροι, γιατροί, μηχανικοί και εμπόροι, νοικοκυρές σ’ απόγνωση, άνεργοι, φοιτητές και μαθητές, Σπεύσατε σπεύσατε η λίστα του Μεγάλου Βεζίρη τώρα και στην γειτονιά σας. Σπεύσατε να βάλετε και σεις την υπογραφή σας στην ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ γιατί πρέπει, είστε υποχρεωμένοι, τον θέλετε δεν τον θέλετε θα υπογράψετε, διότι έχετε εξυπηρετηθεί από τον πολυχρονεμένο ή θα εξυπηρετηθείτε στο μέλλον. Θα σας φτιάξει ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, 

ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ (και εάν έχετε θα τα γεμίσουμε γιατρούς και φάρμακα έχετε δεν έχετε) μέχρι και ΠΑΙΔΙΑ θα σας κάνει γιατί είναι ΑΝΔΡΑΣ καρπερός όπως έλεγε ο αείμνηστος Αγκόπ. Είναι με τους δημοκράτες τους προοδευτικούς, αλλά και με τους δεξιούς και τους αριστερούς, όλους τους αγαπάει όλους τους δέχεται στην ΜΕΓΑΛΗ αγκαλιά του. Σπεύσατε να υπογράψετε την ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ του Βεζίρη γιατί ποτέ δεν ξέρεις, γιατί να μην έχεις μια πόρτα ανοιχτή, σκέψου έξυπνα ΕΛΛΗΝΑΚΟ, μπορεί στο μέλλον να τον χρειαστείς. Υπόγραψε την ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ και ας μην τον ψηφίσεις, που θα το μάθει ρε Ραγιά, Και άμα τον δεις στον δρόμο κάνε και καμιά μετάνοια, γιατί έτσι πρέπει ρε προσκυνημένε ΕΛΛΗΝΑΚΟ. Που θα τον δεις;…… Μην ανησυχείς,
 τώρα θα τον βλέπεις παντού στους δρόμους στις λαϊκές, στα σούπερ μάρκετ στα νοσοκομεία στα ιατρεία στα γηροκομεία στα τυροκομεία στις καφετέριες( απέξω βέβαια, μην βρεθεί κατά λάθος κλειδωμένος μέσα). Θα τον βλέπεις μαζί με τον άλλον…….
 ξέρεις, τον ΤΕΛΑΛΗ του εκάστωτε ΠΑΣΑ μαζί χέρι-χέρι στα κανάλια στις φυλλάδες στα ραδιόφωνα να σκοτώνονται να ξεκατινιάζοντε τάχα μεταξύ τους για το ποιος έχει την καλύτερη πραμάτεια.
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ
(τα παραπάνω πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα)
Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

http://www.anagenpirgou.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters