Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Αρχεία που διέρρευσαν εκθέτουν μαζική διείσδυση βρετανικών εταιρειών από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, συμπεριλαμβανομένων των AstraZeneca, Rolls Royce, HSBC και Jaguar Land Rover

Τα πιστά μέλη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος εργάζονται σε βρετανικά προξενεία, πανεπιστήμια και για ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, το The Mail την Κυριακή μπορεί να αποκαλύψει

Διαρροή βάση δεδομένων 1,95 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων μελών του κόμματος αποκαλύπτει πώς η κακοήθης επιρροή του

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ Bohemian Grove, ΛΕΣΧΗ Bilderberg, Ηνωμένα Έθνη.

Συνάντηση Illuminati στο Bohemian Grove 16 Ιουλίου - 17 Ιουλίου 2011

Στις ταινίες Watergate, ο Πρόεδρος Richard M. Nixon, μέλος του Bohemian Club που ξεκίνησε το 1953, είπε για τη μυστική ομάδα: «Το Bohemian Grove, στο οποίο παρακολουθώ κατά καιρούς - οι Ανατολικοί και οι άλλοι έρχονται εκεί - αλλά είναι το πιο φανταχτερό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. ότι το πλήθος του Σαν Φρανσίσκο που πηγαίνει εκεί, είναι απίστευτο! Θέλω να πω ότι δεν θα σφίξω με κανέναν από το Σαν Φρανσίσκο.

Η NASA Eπιβεβαιώνει την Iστορικότητα της Οδύσσειας

Η χρονολόγηση των Ομηρικών Επών αποτελεί εδώ και δεκαετίες για τους επιστήμονες άλυτο γρίφο αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα. 
Ωστόσο μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, χρησιμοποιώντας την αστροφυσική, φέρνει τα αριστουργήματα του Ομήρου πιο κοντά στην ιστορική τους διάσταση.

Η ερευνητική ομάδα μάλιστα, κάνει λόγο για «ιστορικό πυρήνα στο μύθο», κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από τη χρήση των χαρτών της NASA.

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.

Καλό θα ήταν να σώσετε το κείμενο για μελλοντική αναφορά.

1. Medical Miracle = MedBeds

2. Ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο = Ο στρατός παρέχει ασφάλεια

3. Μεγαλύτερες Επιστημονικές Επιτεύξεις στην Ιστορία = Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός

4. Τέλος της πανδημίας μια για πάντα = Εξάλειψη του βαθέος κράτους / καμπαλ

Gen. Flynn: Το SCOTUS δεν αποφασίζει, αποφασίζουμε την εκλογή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών

 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ



Η Προεδρική Διαταγή 11110!!! Και Η συμφωνία του John Fitzgerald Kennedy και του Soekarno Deal-Green Hilton


Το σχέδιο του John Fitzgerald Kennedy και του Προέδρου Soekarno της Ινδονησίας για να σώσουν την ανθρωπότητα απο τις σκοτεινές δυνάμεις της καμπάλ.

Είχαν σύμμαχοι τις χώρες που δεν ήταν μέλη στον ΟΗΕ, αυτό το σχέδιο σωτηρίας διοικήθηκε απο τον JFK, Soekarno, Chaerul Pathollah (κωδικό όνομα Suring Pati), Soewarno (κωδικό όνομα Satya Darma) και την Sarinah (κωδικό όνομα-Κυρία των Ρόδων).

H «βασίλισσα» Ελισάβετ υποτίθεται θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer!!

Από την "έγκυρη πηγή" protothema.gr πρέπει να ειναι κάποιος εντελώς ηλίθιος για να νομίζει οτι όντως θα κανει εμβόλιο το ερπετό, επειδή ετσι του είπαν οι έγκυρες πήγες τους, απο την άλλη για να φτάνουν στο σημείο να λένε ότι θα το κάνουν και οι ίδιοι για να πείσουν τους ηλίθιους που διαβάζουν έγκυρες πήγες τους ειναι από μονο του ύποπτο:
Μαζί με τη Βασίλισσα, θα εμβολιαστεί και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος - Αμφότεροι θα δημοσιοποίησουν τους εμβολιασμούς τους για να ενθαρρύνουν περισσότερο κόσμο να το κάνει

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters