Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Η Προεδρική Διαταγή 11110!!! Και Η συμφωνία του John Fitzgerald Kennedy και του Soekarno Deal-Green Hilton


Το σχέδιο του John Fitzgerald Kennedy και του Προέδρου Soekarno της Ινδονησίας για να σώσουν την ανθρωπότητα απο τις σκοτεινές δυνάμεις της καμπάλ.

Είχαν σύμμαχοι τις χώρες που δεν ήταν μέλη στον ΟΗΕ, αυτό το σχέδιο σωτηρίας διοικήθηκε απο τον JFK, Soekarno, Chaerul Pathollah (κωδικό όνομα Suring Pati), Soewarno (κωδικό όνομα Satya Darma) και την Sarinah (κωδικό όνομα-Κυρία των Ρόδων).

Η συμφωνία χωρίστηκε σε δύο μέρη για μεγαλύτερη ασφάλεια, τη Deal-Green Hilton Geneva και η άλλη Master Agreement. Η Κυβέρνηση των Η.Π.Α αναγνώρισε 17 πακέτα με ράβδους χρυσού που είχαν βάρος 57,000 τόνους καθαρού χρυσού ώς εγγύηση για το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα στις Η.Π.Α το οποίο διοικείται από την Ελβετική Κυβέρνηση μέσω της United Bank of Switzerland (UBS) όπου έπρεπε να καταβάλλουν 2.5% ετησίως αμοιβή στην Ινδονησία με προεδρική εκτελεστική διαταγή 11110 που υπέγραψε ο Πρόεδρος John Fitzgerald Kennedy για να εκτυπώσει νόμιμα δολάρια με βάση το χρυσό και το ασήμι (Silver Certificate Note).

Ήθελε να σώσει τη χώρα απο την ιδιωτικοποιημένη Ομοσπονδιακή Τράπεζα και έτσι η χώρα δεν θα δημιουργούσε χρέος και θα εξοφλούσε κάθε χρέος με πραγματικά χρήματα με βάση το χρυσό στο αμερικανικό θησαυροφυλάκιο.


Λίγες μέρες μετά ο JFK δολοφονήθηκε στις 22.11.1963.

Ο επόμενος πρόεδρος Lyndon Baines Johnson ανακάλεσε την προεδρική διαταγή 11110.

Μετά τον θάνατο του JFK τα μαύρα κοράκια λεηλάτησαν τη χώρα και εκείνα τα χρήματα χάθηκαν...

Το ΔΙΑΤΑΓΜΑ είναι σε ισχύει και αυτό το έργο ανέλαβε το Λιοντάρι να το ολοκληρώσει...

Όλοι η γήινη συμμαχία που πολεμά σήμερα ενάντια στη καμπάλ προέρχονται απο την γραμμή αίματος του Βασιλιά Δαυίδ που ήταν πατέρας του βασιλιά Σολομώντα και απο αυτή τη γραμμή αίματος ήταν ο Εμμανουήλ Ιησούς της Ναζαρέτ...


Δυστυχώς οι σατανικοί αρχιτέκτονες φρόντισαν να μην μάθει η ανθρωπότητα την αλήθεια.

Κάθε φορά που κινδύνευαν να αποκαλυφθούν, δημιουργούσαν μεγάλες καταστροφές και πολέμους και έτσι έκαναν Μεγάλη Επαναφορά (The Great Reset)...

Αυτό αποδεικνύεται απο τα αρχαιολογικά ευρήματα σε όλο τον κόσμο που δείχνουν ότι υπήρχαν πολιτισμοί πολύ πιο εξελιγμένοι απο τον σημερινό πολιτισμό, και επίσης τα αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι υπήρχε προηγμένη τεχνολογία πολύ πιο σύγχρονη απο τη σημερινή.

Η ιστορία Ξαναγράφεται με αλήθειες και μόνο αλήθειες, όλα τα τερατουργήματα των δρακοερπετοειδών πολύ σύντομα θα αποτελέσουν ένα κομμάτι του παρελθόν.

Αυτοί διέλυσαν την ανθρωπότητα και χώρισαν τη γη σε κομμάτια σκορπίζοντας το διχασμό...



Είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 25 κράτη με σκοπό να διαλύσει τον ΟΗΕ που μας έχει σκλαβώσει


Αυτή τη προεδρική διαταγή την ενεργοποίησε ο Τράμπ




Όλα τα έγγραφα έτοιμα για την εκτύπωση νέου δολαρίου αληθινό με πραγματική αξία χρυσού που θα πέταγε απ'έξω τις τράπεζες των ληστών




Παίρνει εκδίκηση



Η Νταϊάνα δεν ήταν Spencer εξ αίματος, οι Spencer την άρπαξαν απο την βιολογική της μητέρα για να την εκπαιδεύσουν για τα μελλοντικά της καθήκοντα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. 
Η Νταϊάνα ήταν καθαρόαιμη πριγκίπισσα παρόλο που ήταν προϊόν από μια παράνομη σχέση. 
Προέρχεται απο τους καθαρούς Rothschild που πολεμούν τα σατανικά μέλη των οικογενειών τους, εδώ και αιώνες οι Rothschild είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, τον λευκών και των σκοτεινών. Οι Spencer δεν κατάφεραν να υποτάξουν τη Νταϊάνα η οποία ήταν πολύ επαναστατική. 
Η Νταϊάνα δεν γνώριζε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ερπετό, το στέμμα του Ηνωμένου Βασίλειο τον κρατούσαν παράνομα οι Windsor-Rockefeller και μόνο ένας γάμος με μια αληθινή πριγκίπισσα θα μπορούσε να τους δώσει νομιμότητα. 
Όταν ανακάλυψε η Νταϊάνα ότι οι Windsor-Rockefeller ήταν ερπετά το είπε.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters