Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..ΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..


Γιάννης Καλογερόπουλος
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 2.300.000.000.000 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ

ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ!

ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!


Αρτέμης Σώρρας 
23/3/2017 Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ LIVE NEWS TOY EΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ:

MHN ANΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ. 
ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.


ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. 25 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ

25 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ;

Vassilios Noulezas Μας απειλούν έμμισθοι υπάλληλοι ξένων Πρεσβειών.
Ποιός υποκινεί και χρηματοδοτεί τήν βία κατα της Ε.ΣΥ. ?
……………………………..

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

…………………………….
ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…

Ψαραντώνης: “Παιδιά, οι αρχές προκαλούνε όλο το κακό. Δε τα κάνει ο Γερμανός ή ο Τούρκος. Οι αρχές τα κάνουν”

Ο Ψαραντώνης αποτελεί πλέον έναν από τους ζωντανούς θρύλους της μουσικής παράδοσης και της ελληνικής μουσικής γενικότερα
Από τα όρη της Κρήτης, ως τα στάδια της Δυτικής Γερμανίας, και από εκεί ως το Μανχάταν της Νέας Υόρκης και το Μάινχεντ της Αγγλίας. Μια συνεργασία με τον Nick Cave το 2009. Συμμετοχές σε Φεστιβάλ στο εξωτερικό.

Η πραγματική Εθνική Εορτή πρέπει να εορτάζεται την 23η Μαρτίου! Την καθιέρωσε στις 25 Μαρτίου το Θεοκρατικό καθεστώς για να συμπέσει με τον ευαγγελισμό της θεοτόκου

Ο αγώνας για την ελευθερία των Ελλήνων ξεκίνησε με το πέρασμα του ποταμού Προύθου, στην Μολδοβλαχία, από τον Υψηλάντη, στις 22 Φεβρουαρίου 1821 (6 Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο) και την προκήρυξή του «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος». Ήταν ένα κίνημα που εκδηλώθηκε σε ξένη χώρα και έσβησε σε ξένη χώρα. Αν και το αρχικό σχέδιο προέβλεπε και ταυτόχρονη εξέγερση στην Ελλάδα, εδώ ακολουθήθηκε άλλη διαδρομή.

Η Ιστορία της αρχαίας Ελευσίνας

Η λέξη Ελευσίς-ίνος αναφέρεται για πρώτη φορά στον Ορφικό ύμνο « Δήμητρος θυμίαμα». Επιπλέον, ο Ησύχιος μας αναφέρει ότι το παλαιότερο όνομα της Ελευσίνας ήταν Σαισαρία. Σύμφωνα με το μύθο, η Σαισαρία ήταν η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κελεού. Ο Κελεός αναφέρεται ως ο πρώτος Ιεροφάντης και ότι πρώτος χειροτόνησε τις κόρες του Ιέρειες της θεάς Δήμητρας.

Η Μεγάλη Μητέρα των Μινωιτών και η λατρεία της στα σπήλαια.

Η Κρήτη είναι γεμάτη σπήλαια, υπολογίζονται σε πάνω από 3.000, ωστόσο κάποια εξ αυτών θεωρούνται ιερά αφού οι πρόγονοι μας μέσα σε αυτά λάτρευαν τις θεότητες τους.

Στη μινωική Κρήτη η λατρεία αφορούσε κατά κύριο λόγο στη μητέρα φύση, τη Μεγάλη Μητέρα, θεά της γονιμότητας και της ευφορίας, με τα ιερά σπήλαια να αποτελούν τους πρωιμότερους χώρους τέλεσης της λατρείας της.....



Ο ρόλος της Μεγάλης Μητέρας Θεάς ενδεχομένως να εξηγεί και την πολύ σημαντική θέση που είχε η γυναίκα στη Μινωική κοινωνία .

ΖΕΑ: Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα;

Ζέα: Για τους περισσότερους Έλληνες η ζέα είναι μία άγνωστη τροφή. Όχι άδικα, θα έλεγε κανείς, αφού για πολλά χρόνια το δημητριακό είχε εξαφανιστεί από τη χώρα. Στις αρχές της δεκαετίας του 30, ένας νόμος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία απαγόρευσε όχι μόνο την καλλιέργεια της ζέας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά ακόμη και το να αναφέρεται ως όρος στα λεξικά.

Γ. Καραϊσκάκης: «Ρώτησα τον μπούτσον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»…

Ο Καραϊσκάκης ήταν γενναίος, ζούσε για τη νίκη και όλοι είχαν να λένε για την αθυροστομία του.
Γεννημένος το 1782 σε μια σπηλιά και αφού η μάνα του ήταν καλόγρια, τον ακολουθούσε πάντα η φράση: «Ο γιος της καλογριάς».
Από νεαρή ηλικία έδειξε την επαναστατική του διάθεση. Φυσικά, έγινε κλεφτόπουλο και η επανάσταση τον βρήκε καπετάνιο. Ωστόσο, τον πρώτο καιρό της επανάστασης, δεν πήρε μέρος, γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τους Τούρκους, επειδή είχε θητεύσει στην αυλή του Αλή Πασά των Ιωαννίνων.

Δημήτρης Λιαντίνης: Η 25η Μαρτίου

Γιορτάζει σήμερα η πατρίδα. Γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή. Μέσα από τη γη, τη φτωχή και ακριβοχώματη γη, τινάζεται και ανεβαίνει στο φως, πλεγμένη και πνιγμένη στο αστερόφωτο ποτάμι της αφθαρσίας η μορφή της φυλής μας. Η φυλή μας που την έθρεψαν τα οράματα, τη στεφάνωνε κάθε φορά η αιματόχρωμη μαρμαρυγή της δύσης και τη λίκνιζε πάλι με χρόνια και καιρούς η ανάσταση και η ανατολή.

Γιορτάζει σήμερα η πατρίδα. Παιχνιδίζει μέσα στην αγκαλιά και τη μοσκοβόλια της ελληνικής άνοιξης η δόξα με το θρήνο, η ελπίδα και η σφαγή και η θυσία.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: 
- «Η σκέψη εκπέμπει ακτινοβολία άγνωστη σ' εσάς, με ομόκεντρους κυκλικούς παλμούς που καταλαμβάνουν ακαριαία τις διαστάσεις τού χώρου. Εγκλωβίζουμε αυτή την ακτινοβολία σε ειδικούς ομφαλούς συμπυκνώσεως, χρησιμοποιώντας την Oργόνη και με τη βοήθεια των νιονίων, επιτυγχάνουμε ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.

ΓΗΙΝΟΙ, ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!

Kent Dunn:

ΓΗΙΝΟΙ, ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!

Ο Kent Dunn, πρώην επιστημονικός συνεργάτης της NASA και τώρα wistleblower, δηλώνει πως κατάγεται από τις Πλειάδες και προβαίνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, τις οποίες σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters