Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η Ελλάδα βιώνει ένα τρομακτικό Πείραμα Μίλγκραμ


milgram


Το 1961 ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου Yale, Στάνλεϊ Μίλγκραμ, διεξήγε ένα ιστορικό πείραμα που έδειξε ότι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση εξουσίας είναι ικανοί να προβούν σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κοινή λογική και το αίσθημα δικαίου παραβιάζοντας την ίδια τη συνείδηση τους, αρκεί αυτές να γίνονται κατόπιν εντολής από μία εποπτεύουσα αρχή που υποτίθεται πως κατέχει υψηλού επιπέδου γνώση και δρα με καλό σκοπό.

ΣΑΛΛΟΥΣΤΙΟΣ: Περί Θεών και Κόσμου


delfoi

Ο Σερήνος Σαλλούστιος (ή Σαλούστιος) υπήρξε νεοπλατωνικός φιλόσοφος του 4ου "μεταχριστιανικού" αιώνος, σύγχρονος, αλλά και προσωπικός φίλος, του φωτισμένου αυτοκράτορος Ιουλιανού, στον οποίο άλλωστε εισηγήθηκε την πολιτική ανοχής και ανεξιθρησκείας απέναντι στους χριστιανούς, παρά την θανάσιμη εχθρότητα των τελευταίων προς κάθε τι το Εθνικό. Στο επίτομο έργο του "Περί Θεών και Κόσμου", με το οποίο ο ίδιος φιλοδοξούσε προφανώς να διαμορφώσει μία εισαγωγή στον Νεοπλατωνισμό, πραγματεύεται με πολύ απλή και κατανοητή γλώσσα τα δύσκολα φιλοσοφικά και θεολογικά ζητήματα του ελληνικού Πολυθεϊσμού. 

Ο πόλεμος της τρίτης γενιάς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghHNn0HSGaytEa7D4N82ZEIjQd2sAh9_hDB4ZGnm_lWGvprBNEL6Xu_adk9pv-eKvVaRdyCyFpvun8ovVo-8WaG7Nue16J_vmcX7rapmgxYuXCre0LBBAe9dPi2f17ziIFt9wEJ9wKDDw/s1600/war_is_money__emilio_agra.jpeg 
Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Πώς ορίζεται ο πόλεμος; Σύμφωνα με τον Clausewitz ως μία πράξη βίας, προκειμένου να εξαναγκάσουμε τον αντίπαλο να εκτελέσει τη βούληση μας - να κάνει αυτά ακριβώς που του λέμε. Κατά τον ίδιο, χωρίς εχθρότητα δεν είναι δυνατός ο πόλεμος, ενώ η εχθρότητα πρέπει να έχει τόση ένταση, ώστε να μη διστάζει μπροστά στη χρήση της άκρας βίας - όπου η βία φτάνει στην ακραία της επίταση με τη θανάτωση του άλλου. 

Στα πλαίσια αυτά, ο καταναγκασμός της Ελλάδας από την Τρόικα να τηρεί τις εντολές της, είναι μία πράξη βίας - οπότε ισοδύναμη με την κήρυξη του πολέμου εναντίον της.

H NASA επιβεβαιώνει αυτό που έγραφαν οι Έλληνες πριν από 2.500 χρόνια για τον πλανήτη Άρη

Μπορεί να είσαι μαθήτρια Δημοτικού αλλά ακτιβίστρια και κήρυκας της ειρήνης; Αν σε λένε Σαμάνθα Σμιθ, μπορεί και παραμπορεί!
Η NASA επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί έχουν υποψιαστεί ότι στο φεγγάρι μας υπάρχουν τεχνητές δομές... Στη φωτογραφία που ελήφθη από την NASA AMES RESEARCH.CENTER μπορούμε να δούμε δύο πιθανές δομές. Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ένα γεωμετρικό σχήμα με τετράγωνη βάση το οποίο προφανώς αντιστοιχεί σε κάποιο είδους κτιρίου...
Στα δεξιά της φωτογραφίας θα δείτε ένα τριγωνικό αντικείμενο που θα μπορούσε να μοιάζει με μία γέφυρα ή ένα είδος αψίδας.

Η ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
Με την αταξία και την αναρχία τίποτε δεν κατορθώνεται. Ευγένιος Βούλγαρης.
Κάθε λαός σχηματίζει τις εθνικές του κοινότητες με γνώμονα τα κοινά εσωτερικά και εξωτερικά του γνωρίσματα, την κοινή καταγωγή και τις κοινές αξίες του. Οι εθνικές κοινότητες σχηματίζουν με την σύμπτυξή τους την κραταιά έκφραση και τον βραχίονα υλοποίησης τής προόδου και τής ισχύος τους, το καλούμενο κράτος.

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017. Ποια η διαφορά των δολοφόνων με τους “δολοφόνους”;

Και ο γιος του Νίκου Βούτση μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό
Ιδρυτικό στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κουφοντίνας, στη συνέχεια αποκήρυξε την νομιμότητα των κομμάτων και εντάχθηκε στην ένοπλη δράση! 

Έγινε μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν και βοηθούσε στη στρατολόγηση νέων μελών και πρωτοστατούσε στις ενέργειες των διάφορων πυρήνων της οργάνωσης.

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια καταπληκτική έρευνα του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού που βγήκε  στην δημοσιότητα, ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι στην σύγχρονη Τουρκία υπάρχουν παντού διάσπαρτα μνημεία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που ακόμα και σήμερα προκαλούν το δέος στους ίδιους τους Τούρκους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ «ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ»: 4.400.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στη χώρα μας των 10.815.197 πολιτών!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;

Απλές αριθμητικές πράξεις καταλήγουν σε υπέρογκους αριθμούς βγαλμένους από κοινωνικό θρίλερ το οποίο ζούμε καθημερινά!  Σύμφωνα και με άρθρο που διαβάσαμε αναλυτικά, γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης , τις σκοπιμότητες ,

Δηλαδή οι ευρωπαίοι ΔΕΝ είναι τίμιοι;

-Τρελές αγελάδες στην Αγγλία. Αναρωτιέμαι ποια κορόιδα τις έφαγαν, γιατί αποκλείεται να πέταξαν τόσες χιλιάδες αγελάδες.

-Μολυσμένα αυγά στην Ολλανδία. Και πάλι αναρωτιέμαι ποια κορόιδα τα έφαγαν…

-Στα πολυκαταστήματα, συγνώμη σούπερ μάρκετ ήθελα να πω, της Αγγλίας έτρωγαν «ληγμένα» κοτόπουλα. Άλλαζαν τις παλιές ταμπέλες με άλλες νεότερες.

Δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε. Τους σπουδάσαμε και μας ... φύγανε. Βρετανία: Οι Ελληνες γιατροί το Νο2 του συστήματος υγείας -1.700 στη χώρα

1.700 Ελληνες γιατροί εργάζονται στο NHS (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) 
Διπλασιάστηκαν, από το 2009, οι Ελληνες γιατροί που εργάζονται στη Μ. Βρετανία και πλέον είναι στη δεύτερη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας. 

Το πρώτο αυτοκίνητο που «αυτοθεραπεύεται» είναι γεγονός (βίντεο)


 

Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο που ‘αυτοθεραπεύεται’ είναι γεγονός. Πρόκειται για το Terzo Millennio (Τρίτη Χιλιετία) της Lamborghini, το οποίο έχει την ικανότητα να εντοπίζει και να επιδιορθώνει τις ρωγμές στο αμάξωμα του.
Χρησιμοποιώντας αισθητήρες, το πανέμορφο αυτό αυτοκίνητο μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο του έλεγχο, να εντοπίσει τυχόν ζημιές και να τις επιδιορθώσει μόνο του, γεμίζοντας τις ρωγμές με νανοσωλήνες, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters