Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017. Ποια η διαφορά των δολοφόνων με τους “δολοφόνους”;

Και ο γιος του Νίκου Βούτση μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό
Ιδρυτικό στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Κουφοντίνας, στη συνέχεια αποκήρυξε την νομιμότητα των κομμάτων και εντάχθηκε στην ένοπλη δράση! 

Έγινε μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν και βοηθούσε στη στρατολόγηση νέων μελών και πρωτοστατούσε στις ενέργειες των διάφορων πυρήνων της οργάνωσης. Ήταν και ο ταμίας της οργάνωσης, ο οποίος διαχειριζόταν ένα μέρος από τα χρήματα-προϊόντα των ληστειών! Δολοφόνησε ψυχρά πολλούς, μεταξύ των οποίων και τον βουλευτή της ΝΔ Παύλο Μπακογιάννη στις 26 Σεπτεμβρίου 1989!

Αυτόν τον αμετανόητο στυγνό εγκληματία-δολοφόνο, που ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη για τα θύματά του υπερασπιζόμενος τον ένοπλο αγώνα του, αποφυλάκισε η
αναρχο-κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με διήμερη άδεια! Τον άνθρωπο που εκτίει έντεκα φορές ισόβια και τον ταΐζουμε από το υστέρημά μας!

Για κάτι τέτοιους θα έπρεπε να ισχύει η θανατική ποινή!
Παρά ταύτα, αποφυλακίσθηκε προσωρινά και έγινε δεκτός με επευφημίες έξω από τις φυλακές από ομοϊδεάτες του!

Μεταξύ αυτών και ο γιος τον Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση – ναι είναι αλήθεια – ο Γιώργος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης στο Γκύζη την 3η Οκτωβρίου 2007!

Τι είπατε; Αναρχικός και ληστής ο γιος του Προέδρου της Βουλής; Μα είναι ο μόνος γιος μεγαλο-στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Όταν πολλοί εξ αυτών ανήκουν στο νέο “φρούτο της εποχής” μας, την οργάνωση του “Ρουβίκωνα”, που έστειλε την αλληλεγγύη του στον Κουφοντίνα και μέλη της οργάνωσης τον συνόδευσαν μέχρι το σπίτι του στον Βαρνάβα της Αττικής;

Που περιέργως πως, παρ΄ ότι τα μέλη του “Ρουβίκωνα” καταστρέφουν περιουσίες του Δημοσίου – που πληρώνει την αποκατάσταση των ζημιών ο φορολογούμενος πολίτης – εν τούτοις δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανένας τους!

Έτσι, θα περιμένω να μου απαντήσετε αν βρίσκετε διαφορά μεταξύ των δολοφόνων της 17Ν και των πολιτικών “δολοφόνων” της ζωής μας!!
Η «γενιά του Πολυτεχνείου» που ασχολήθηκε με την πολιτική
Έρχεται η 17η Νοέμβρη… 

Η 17η Νοεμβρίου είναι η ημέρα του Πολυτεχνείου! Είναι η ημέρα που οι ΗΠΑ σηματοδότησαν το 1973 την ανατροπή της κυβερνήσεως των Συνταγματαρχών, προκειμένου να διχοτομήσουν την Κύπρο, αρχικά με την αρσακειάδα τον Ιωαννίδη και στη συνέχεια με τον “Εθνάρχη” Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Όταν, από το καθεστώς των Συνταγματαρχών είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία φιλελευθεροποίησης, αφού περιλάμβανε την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την μερική άρση της λογοκρισίας στα Μέσα καθώς είχαν δοθεί  και υποσχέσεις για νέο σύνταγμα και εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου 1974 με την επιστροφή πολιτικής διακυβέρνησης!

Όλο αυτό το σκηνικό χάλαγε τα σχέδια των ΗΠΑ και έτσι έκαναν τη δική τους “επέμβαση”!

Πιόνια τους σε αυτό το καλά σκηνοθετημένο έργο, όλοι εκείνοι που συμμετείχαν στην “εξέγερση του Πολυτεχνείου” και ακολούθως έπαιξαν σημαντικό ρόλο από θέσεις Υπουργών κατά την Μεταπολίτευση! Πολλοί εξ αυτών παίζουν ρόλο και σήμερα στην Ελλάδα αλλά και ΕΕ! Εξαγοράζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον “αγώνα” τους! 

Πρώτη και καλύτερη η εκφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που είχε εγκατασταθεί στο Πολυτεχνείο και καλούσε τον λαό σε εξέγερση, η Μαρία Δαμανάκη! Όπως, ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Αλέκος Αλαβάνος (μέντορας του Αλέξη Τσίπρα), ο Κώστας Λαλιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι!

Αυτή, η επονομαζόμενη “γενιά του Πολυτεχνείου” που ξεπούλησε την Ελλάδα και φτωχοποίησε τους Έλληνες, απολαμβάνει ακόμη τις δάφνες από την επαναστατική δράση τους!! 
Στα τέσσερα… 

Έτσι, αυτοί του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς που δούλεψαν ως πράκτορες των Αμερικανών για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, γιορτάζουν την εκάστοτε 17 Νοέμβρη για να μας θυμίζουν τη διχοτόμηση της Κύπρου, την ολική μας υποταγή στις ΗΠΑ και την επαναφορά της Δημοκρατίας, συγγνώμη της Ολιγαρχίας τους!

Και τάχατες – τάχατες κάνουν και μια βόλτα αυτήν την ημέρα από την Αμερικανική Πρεσβεία για να διαδηλώσουν τον αντιαμερικανισμό τους (;;;)!

Με συνθήματα όπως: Έξω οι βάσεις του θανάτου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και τόσα άλλα!

Όμως, το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση το 1981 και όλα αυτά από τότε τα ξέχασε! Οι ΗΠΑ έγιναν φίλη χώρα και έμπιστοι σύμμαχοι!

Ο Συνασπισμός (σ.σ. σημερινός ΣΥΡΙΖΑ) έγινε κυβέρνηση και ο Τσίπρας τρέχει στο πρώτο κάλεσμα του Προέδρου των ΗΠΑ!

Πέρασε η εποχή που όταν το 1999 ερχόταν στη Αθήνα ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, έκαιγαν την Αθήνα με ένα φεστιβάλ μολότοφ!

Περασμένα “μεγαλεία”! Γι΄ αυτό προτείνω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον “πατριώτη” Πάνο Καμμένο, την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου να συμμετέχουν στην παρία προς την Αμερικανική πρεσβεία, αλλά να πάνε στα “τέσσερα”, όπως άλλωστε τους ταιριάζει!!
Αποτέλεσμα εικόνας για κουιζ
Υπάρχει Υπουργός της κυβέρνησης που εισπράττει μίζα 3 ευρώ για κάθε μερίδα φαγητού σε λαθρο-έποικους του Ερντογάν και του Γιλντιρίμ;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters