Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πάνος Καμμένος: “αντί δήλωσης για την 25η Μα ρτίου”

Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟ…..ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/25_25.html

Πυρ ομαδόν από Ν.Δ. σε Καμμένο - Απάντηση Καμμένου

Στόχος καταγγελιών από βουλευτές της ΝΔ έγινε ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τον κατηγόρησε ότι έβγαλε πολλά εκατομμύρια από το χρηματιστήριο και έκαψε πολλούς βουλευτές.
Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε με νόημα ότι ως πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας γνωρίζει τις σπατάλες του Πάνου Καμμένου από τη χρήση ελικοπτέρων του λιμενικού.
Λίγο νωρίτερα ο Θανάσης Νάκος δήλωνε ότι γνωρίζει τον Καμμένο πολλά χρόνια και δεν τον εμπιστεύεται. «Με συγχωρείται, αλλά ξέρω τον άνθρωπο. Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι από συνομωσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος».


Απάντηση Καμμένου
Ο Πάνος Καμμένος μέσα από την σελίδα του στο facebook δίνει την δική του απάντηση σχολιάζοντας αρχικά την περιβόητη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίος κάθονται στο ίδιο έδρανο στη Βουλή και χαμογελούν μεταξύ τους.
«Γελούν οι συνέταιροι-συμμαθητές της συγκυβέρνησης.
Κλαίνε και πονούν οι Έλληνες που βιώνουν τις γονικλησίες τους.

Γελά και ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη της συγκυβέρνησης Νάκος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ενώ στην Μαγνησία το αστυνομικό δελτίο γράφει
" Nεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της στην Ανάβρα η 85χρονη Χριστίνα Καραγιάννη.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικά πρόσωπα που διέμεναν στην ίδια οικοδομή με αυτή, ενώ φαίνεται πως κάποιος πριν ή μετά το θάνατο της, είχε ψάξει το σπίτι της 85χρονης, καθώς μέσα σε αυτό επικρατούσε ένας πανικός,.
Σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα από το σπίτι της ηλικιωμένης έλειπαν μόνο 5 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα είχε δεχτεί πριν το θάνατο της χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.
Η Αστυνομία κάνει λόγο για ληστεία, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα."

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ


parapolitika.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5361.html

Ανακοίνωση: Για την 25η Μαρτίου του 1821

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Ελληνίδες, Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα. Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821. Ζήτω η Εθνεγερσία. Δόξα-τιμή σε όσους αγωνίστηκαν με τα όπλα τους για της πατρίδος την Ελευθερία. Πριν από 191 έτη μια χούφτα άνδρες από τη φυλή των γενναίων ύψωναν στην Αγία Λαύρα το ιερό λάβαρο της επαναστάσεως


για να τσακίσουν το δυσβάσταχτο ζυγό της σκλαβιάς που είχε επιβάλλει ο βάρβαρος μογγόλος κατακτητής. Με απερίγραπτη γενναιότητα κι ένα πύρωμα στην καρδιά που γιγάντωνε τη φλόγα του πόθου για λευτεριά, οι ανδρειωμένοι αγωνιστές αποδεκάτιζαν σταδιακά τον εχθρό, γράφοντας λαμπρές σελίδες δόξης στο μεγάλο βιβλίο του Ελληνισμού. Μάχη τη μάχη, επίθεση την επίθεση, εξεδίωξαν στο τέλος τους νομάδες της στέπας, για να έρθει αμέσως μετά μια σκλαβιά ακόμη χειρότερη κι από αυτή των απολίτιστων.

Με την απελευθέρωση της Πατρίδος μας και την ίδρυση του ελληνικού κράτους, οι κουτόφραγκοι της εσπερίας έπεσαν πάνω μας σαν τα αρπαχτικά για να κατασπαράξουν το ιερό σώμα της. Αμέσως ήλθε ο διχασμός και η διαίρεση των Ελλήνων σε αυτή τη μάστιγα των κομμάτων. Άξιοι και αγνοί μαχητές του 
Αγώνος φυλακίστηκαν και άλλοι κατήντησαν επαίτες και πένητες, εξαιτίας της αναρρίχησης στην εξουσία, ανθρώπων που επέβαλαν τα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων της τότε εποχής. Επισυνάφτηκαν και προσυπογράφησαν δάνεια τα οποία γονάτισαν την εθνική μας οικονομία, για να φτάσει σήμερα ο ελληνικός λαός, ο κάποτε υπερήφανος, να διακονεύει μέσω των πολιτικών τα ελάχιστα που θα του εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια του. Φτάσαμε σε σημείο Έλληνες και Ελληνίδες να ενοχλούνται μερικοί από την παρουσία του ενδόξου ελληνικού στρατού στους δρόμους.  Αίσχος. 
Ο Αγών για Ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Ψηλά τις σημαίες και η νίκη θα έλθει δαφνοστεφανωμένη, ακόμη κι αν το αίμα μας τρέξει αυλάκι…”

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ- ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
 http://p-e-s-imathias.blogspot.com
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/25-1821.html

Η επανάσταση του '21 δεν έχει ολοκληρωθεί

Γράφει ο Ηλιόπουλος Θωμάς

Οι πρόγονοι μας παίρνοντας τα όπλα κατά του Τούρκου κατακτητή και χύνοντας ποταμούς αίματος, δεν είχαν στο νου τους ακριβώς αυτό που ζούμε σήμερα (και όχι μόνο σήμερα).

Η επανάσταση του 1821 είχε και εθνικό (πρώτιστα) αλλά και κοινωνικό περιεχόμενο. Αλλά και από τα δυο τίποτα δεν έχει δικαιωθεί, ακόμη και μέχρι σήμερα.

Οι φτωχοί κλέφτες του ’21 πήραν τα όπλα για να φτιάξουν μια έντιμη ελεύθερη πατρίδα.

Αντί αυτού, οι αγώνες τους καπελώθηκαν από τα παράσιτα του κοτζαμπασισμού και του φαναριωτισμού. Τα ποτάμια του αίματος χύθηκαν για να δημιουργηθεί τελικά ένα γραφειοκρατικό και απάνθρωπο κράτος (χαρτοβασίλειο όπως το προφήτεψε ο Πατροκοσμάς) στο οποίο θα κυριαρχούν οι κοτζαμπάσηδες-τσιφλικάδες, οι τουρκοφαναριώτες και οι ξένοι (κυρίως αυτοί), όλοι σε αγαστή συνεργασία.

Οι οικογένειες των κοτζαμπάσηδων και των φαναριωτών δημιούργησαν την σάπια αεριτζίδικη δήθεν ελληνική αστική τάξη. Οι επίγονοι και οι απόγονοι τους έκατσαν στον σβέρκο του ελληνικού λαού σαν τις βδέλλες, απομυζώντας τον ιδρώτα του. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν (πλην φωτεινών εξαιρέσεων) για την πραγματική οικονομική ανάπτυξη του ελληνικού κράτους, για την ανάπτυξη βιομηχανίας ή για την οικονομική πρωτοπορία του ελληνικού έθνους.

Ενδιαφέρθηκαν μόνο για τον πλουτισμό τους μέσω αρπαγής εθνικών κτημάτων, κρατικοδίαιτης λογικής, χρηματιστικών κόλπων και υπόγειων συναλλαγών. Η διαπλοκή δεν είναι ίδιον μόνον της εποχής μας. Η διαπλοκή έχει ξεκινήσει από το 1822.

Από τις ίδιες τάξεις (των φαναριωτών και των κοτζαμπάσηδων) προήλθε και η διαχρονικά ξεπουλημένη ελληνική πολιτική τάξη, πάλι πλην φωτεινών εξαιρέσεων. Οι Μαυροκορδάτοι, οι Κωλέττηδες, οι Καρατζάδες, άκαπνοι, φυλαγμένοι προσεκτικά στην ασφάλεια τους και στην καλοπέραση τους, βγήκαν στον αφρό του ’21, καπηλεύτηκαν την επανάσταση και από τότε κάνουν κουμάντο στην πατρίδα μας. Ο μπαρουτοκαπνισμένος λαός, ο λαβωμένος δέκα φορές κλέφτης, ο φτωχός ξωμάχος ή τσοπάνης έχυσε το αίμα του για να εξασφαλίσει καριέρα και μέλλον στα πολιτικά τσιμπούρια. Και τα τσιμπούρια για να εξασφαλίσουν στο διηνεκές την επιβίωση τους, εφήυραν το σύστημα των ρουσφετιών.

Οι κοτζαμπάσηδες και οι Μαυροκορδάτοι που υποθήκευσαν την επανάσταση του ’21 με τα δάνεια και ζήτησαν την αγγλική προστασία ώστε ουσιαστικά να γίνουμε προτεκτοράτο, είναι ακριβώς η ίδια τάξη με τους Παπανδρέου, τους Σαμαράδες και τους Καρατζαφέρηδες του σήμερα, που έχουν υποθηκεύσει την Ελλάδα δέκα φορές.

Αυτοί οι ίδιοι έφεραν την ξενοκρατία στην Ελλάδα. Αυτοί εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον μοναδικό αξιόλογο Έλληνα που προσπάθησε να δημιουργήσει ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος, τον Ιωάννη Καποδίστρια. Αυτοί βολεύτηκαν με την Βαυαροκρατία και την μπανανοποίηση της Ελλάδος. Αυτοί έκλεισαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη δυο φορές. Αυτοί εκτέλεσαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο.

Όποιος στέκονταν απέναντι στην σάπια πολιτική τάξη, ήταν εμπόδιο και έπρεπε να φύγει από την μέση. Ο πλούτος, ο ιδρώτας και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος διανεμηθήκαν ανάμεσα σε αυτούς και στους ξένους, με τους δεύτερους φυσικά να κρατούν την μερίδα του λέοντος με αντάλλαγμα την εις το διηνεκές προστασία των πρώτων. Γι’αυτό είχαμε διαδοχικά Βαυαροκρατία, Αγγλοκρατία, Αμερικανοκρατία και σήμερα ΔΝΤ-Γερμανοκρατία.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα τελεσίγραφα των άγγλων πρεσβευτών κατά τα παρκερικα, την υπόθεση Πατσιφικο και τον αποκλεισμό του Πειραιά το 1856 επειδή η Ελλάς επιθυμούσε να απελευθερώσει τα σκλαβωμένα αδέρφια της. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον βομβαρδισμό των Κρητών επαναστατών το 1897 από τα πλοία των ξένων δυνάμεων ή τον αποκλεισμό (ξανά) του Πειραιά και της Αθήνας και τις μάχες για να επιστρέψει ο Βενιζέλος με ξένες λόγχες. Κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει την βοήθεια που όλοι έδωσαν στον Κεμάλ ώστε να συντρίψει την Ελλάδα και να εξολοθρεύσει τον μικρασιατικό ελληνισμό. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον διαβόητο αμερικανό πρεσβευτή Πιουριφοι του ’50, την Κύπρο το ’74 και τα Ίμια το ’96.

Η Ελλάς δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερον ανεξάρτητο κράτος.

Η Ελλάς μέχρι σήμερον είναι ένα προτεκτοράτο ξένων που κυβερνάται από ντόπιους πάμπλουτους συνεργάτες.

Και δίνοντας ένα ξεροκόμματο (ρουσφέτι) στον λαό, τον κρατάνε κοιμισμένο εδώ και 191 χρόνια.

Για το εθνικό περιεχόμενο, οι αγωνιστές του ’21 δεν οραματίστηκαν ούτε την Ελλάδα της Μελούνας ούτε την Ελλάδα του Έβρου. Οραματίστηκαν να ξεριζώσουν οριστικά τον Τούρκο (‘‘μη μείνει Τούρκος στον Μοριά ουδέ στον κόσμο όλο’’), όχι να γίνονται φίλοι μαζί του.

Οραματίστηκαν την Μεγάλη Ελλάδα που κλείνει μέσα της όλους τους Έλληνες και όλα τα μέρη που μεγαλούργησε ιστορικά ο Ελληνισμός. Κωνσταντινούπολη, Θράκη, Μικρά Ασία, Κύπρος, Ανατολική Ρωμυλία, Μοναστήρι, Βόρεια Ήπειρος.

Ο κοτζαμπασισμός και η προδοσία όμως προτίμησαν να μην μεγαλώσουν την Ελλάδα γιατί έτσι τους υπαγορεύτηκε από τους ξένους προστάτες τους. Αντί αυτού προτίμησαν να καταστρέψουν όλο τον ελληνισμό ο οποίος μεγαλουργούσε εκτός Ελλάδος. Για να ‘‘ελέγχουν’’ απόλυτα την κατάσταση, αφού μέσα στον αλύτρωτο ελληνισμό υπήρχαν πάμπολλες υγιείς δυνάμεις.

Γι’αυτούς τους λόγους λοιπόν η επανάσταση του 1821 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Οι λόγοι για τους οποίους πήραν τα όπλα οι πρόγονοι μας έχουν μείνει ιστορικά αδικαιωτοι.

Ο Κολοκοτρώνης έκανε μεγάλο λάθος όταν συγκράτησε τον λαό που ήθελε να σφάξει τους κοτζαμπάσηδες στα Βέρβαινα και στην Ζαράκοβα. Έκανε μεγάλο λάθος που δεν άκουσε τον Ανδρούτσο που του έλεγε ότι πρέπει να το κάνουν.

Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος γνώριζε ότι η εθνική και κοινωνική ολοκλήρωση του ελληνικού έθνους περνούσε μέσα από την εξόντωση των παρασιτικών τάξεων που επεδίωκαν ή να καταστρέψουν ή να καπηλευτούν το 1821. Γι’αυτό κυνηγήθηκε ανηλεώς και εξοντώθηκε.

Ο Κολοκοτρώνης, μέσα στην φιλοπατρία του, έκανε λάθος και αυτό το λάθος το πλήρωσε και το πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός. Το ίδιο λάθος έκανε και ο Καποδίστριας. Προτίμησε να αδιαφορήσει αντί να τους φουντάρει όλους μαζί. Και το πλήρωσε κι αυτός με την ζωή του.

Αντί για την μεγάλη, υγιή, δημοκρατική Ελλάδα που θα ανήκει στον ελληνικό λαό, πήραμε την Ελλάδα της Μελούνας. Πήραμε την Ψωροκώσταινα του Όθωνα και των Βαυαρών, του Παλμερστον, του Πατσιφικο, του Μαυροκορδάτου, του Κωλέττη, του Γλύξμπουργκ, του Δηλιγιάννη. Πήραμε την Ελλαδίτσα του Τσολάκογλου, του Ζαχαριάδη, του Παπανδρέου, του Μητσοτάκη, του Σημίτη, του Σαμαρά και του Καρατζαφερη.

Το μήνυμα της φετινής εθνικής επετείου πρέπει να είναι ότι το 1821 μπορεί να μην τελείωσε ποτέ, αλλά κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα τελειώσει.

Και το τέλος θα είναι αυτό που βλέπουν κάθε βράδυ στους εφιάλτες τους οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες.

Θα είναι αυτό που φοβούνται όλα τα ισχυρά κέντρα εκτός Ελλάδος.

Θα είναι ότι ο ελληνικός λαός θα πάρει στα χέρια του την Ελλάδα και θα μεγαλουργήσει όπως μόνο αυτός ξέρει ανά τους αιώνες.

Το όραμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου μας οδηγεί.

 http://rizospastikhdexia.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/21.html

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ...ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ



Ιστορίες θερινής ώρας
Γιατί κάθε Μάρτιο γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

«Στον επόμενο τόνο» (της 3ης πρωινής ώρας την Κυριακή και για τους προσεχείς επτά μήνες ) «η ώρα θα είναι…» θερινή. Καλό θα ήταν να προχωρήσουμε τους λεπτοδείκτες των ρολογιών μας 60 λεπτά μπροστά εγκαίρως, διότι στη… συγκεκριμένη περίπτωση οι δικαιολογίες μάλλον δεν εξυπηρετούν ­ ειδικά για τυχόν καθυστερήσεις σε ραντεβού! Οσο για τα 3.600 δευτερόλεπτα ξεκούρασης (… ή διασκέδασης) που θα χάσουμε, έχει ήδη κανονιστεί να τα… πάρουμε πίσω την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, οπότε και θα «ξαναγυρίσουμε» στη χειμερινή ώρα.

Επ’ ευκαιρία: Εχει απασχολήσει ποτέ κανέναν γιατί «σβήνεται» μια ώρα από το 24ωρό μας κάθε τελευταία Κυριακή του Μαρτίου ή γιατί κάθε κράτος στη Γη έχει τη δική του ώρα; Μια σχετική δημοσκόπηση που έγινε πριν από μερικά χρόνια στις ΗΠΑ έδειξε ότι μόνο ένα άτομο στις… 10.000 (!) γνώριζε τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις.


Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά διευκρινίζοντας από την αρχή ότι το ημερολόγιο που ακολουθούμε δεν είναι ­ και δεν μπορεί να είναι ­ κάτι το απόλυτο ούτε βασίζεται σε κάποιον θείο νόμο. Αποτελεί απλώς ένα ανθρώπινο «κατασκεύασμα», ένα σύστημα μέτρησης του χρόνου που δημιουργήθηκε με βάση τα τακτικώς επαναλαμβανόμενα ουράνια φαινόμενα. Οσον αφορά όμως την εφαρμογή της «θερινής ώρας» κάθε άνοιξη «το θέμα δεν είναι επιστημονικό ­ δεν βασίζεται δηλαδή σε κάποιες αστρονομικές παρατηρήσεις ­ αλλά καθαρά πρακτικό και έχει να κάνει με την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας» λέει στο «Βήμα» ο κ. Χ. Βάρβογλης, αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει:  


«Η εφαρμογή της θερινής ώρας ουσιαστικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εφεύρημα των κρατών για να ξεκινούν οι καθημερινές μας δραστηριότητες νωρίτερα και να εκμεταλλευόμαστε περισσότερες ώρες ηλιακού φωτός. Αντί λοιπόν να λέμε ότι το καλοκαίρι όλες οι δουλειές θα αρχίζουν μία ώρα νωρίτερα (για παράδειγμα στις 7 το πρωί) και να διαμαρτύρεται ο κόσμος, «βαφτίζουμε» το επτά… οκτώ και έτσι κανείς δεν αντιδρά. Τα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Ενωση αποφάσισε η αλλαγή της ώρας να εφαρμόζεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες-μέλη από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου ως και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου ­ ενώ ως το 1997 επιστρέφαμε στη χειμερινή ώρα στο τέλος Σεπτεμβρίου».


* Η τοπική ώρα

Κανονικά αν ακολουθούσαμε με απόλυτη ακρίβεια κάθε «βήμα» του βασιλιά ήλιου, που είναι η κύρια πηγή ενέργειας και ρυθμίζει όλες τις δραστηριότητες πάνω στη Γη, κάθε τόπος θα έπρεπε να έχει τη δική του ώρα, έτσι ώστε όταν ο Ηλιος μεσουρανεί στον τόπο αυτόν τα ρολόγια να δείχνουν 12 το μεσημέρι. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι διάφοροι τόποι ­ ακόμη και μέσα στην ίδια χώρα (π.χ. η Κέρκυρα και η Ρόδος) ­ θα είχαν διαφορετική ώρα. Το γεγονός αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην αέναη περιστροφή του πλανήτη μας γύρω από τον άξονά του, που την αντιλαμβανόμαστε από την ημερήσια «διαδρομή» του πύρινου άστρου στον ουρανό μας. Ο καθημερινά επαναλαμβανόμενος κύκλος της Ανατολής-Δύσης – Ανατολής-Δύσης αποτελεί και την πρώτη και βασική μονάδα μέτρησης του χρόνου, την 24ωρη ημέρα.


«Επειδή όμως η Γη μας περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της, ο Ηλιος κατά τη διάρκεια της ημέρας περνάει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές πάνω από διαδοχικά γεωγραφικά μήκη και επομένως μεσουρανεί διαδοχικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές σε κάθε τόπο» λέει στο «Βήμα» ο κ. Γ. Σειραδάκης, καθηγητής του τμήματος Φυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

* Η επίσημη ώρα


Στην πραγματικότητα όμως η «τοπική ώρα» της Θεσσαλονίκης είναι διαφορετικός από εκείνον της Αθήνας, όπως και μεταξύ της Κέρκυρας και της Ρόδου. Φανταστείτε όμως τι μπέρδεμα θα προκαλούσε και πόσες δυσκολίες θα αντιμετωπίζαμε στις συναλλαγές μας και στις καθημερινές δραστηριότητες αν κάθε πόλη-σημείο στην Ελλάδα ακολουθούσε την τοπική του ώρα. Για να αντιμετωπιστεί και πρακτικά στις ενδείξεις των ρολογιών μας αυτό το πρόβλημα, αποφασίστηκε να χωριστεί η Γη σε 24 συνολικά ίσες ατράκτους (κάθε άτρακτος έχει πλάτος 15 μοίρες) και συμφωνήθηκε ότι όλοι οι τόποι-χώρες που ανήκουν στην ίδια άτρακτο να έχουν και την ίδια επίσημη ώρα που θα διαφέρει από την διπλανή της άτρακτο κατά μία ώρα. 


Οσο για τις περιπτώσεις εκείνες που μια χώρα εκτείνεται μέσα σε δύο ατράκτους, συνεχίζει ο κ. Σειραδάκης: «έχει ορισθεί επιπλέον κάθε κράτος να έχει την επίσημη ώρα της ατράκτου που βρίσκεται η πρωτεύουσά του. Αυτό ισχύει και για εμάς, δηλαδή όλη η χώρα ακολουθεί την ώρα της δεύτερης ατράκτου στην οποία βρίσκεται η Αθήνα. Η άτρακτος αυτή απέχει 30 μοίρες (δηλαδή δύο ώρες) από την άτρακτο που βρίσκεται το Γκρίνουιτς του Λονδίνου και μια ώρα από την άτρακτο της Κεντρικής Ευρώπης που ανήκουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες».


Η Κέρκυρα για παράδειγμα ανήκει στην πρώτη άτρακτο, η Ρόδος στο άκρο της δεύτερης ατράκτου και η Αθήνα βρίσκεται κάπου στη μέση. Αυτό σημαίνει ότι αν οι κάτοικοι των νησιών αυτών συντόνιζαν τα ρολόγια τους στην τοπική τους ώρα, όταν στην Αθήνα θα ήταν 12 ακριβώς το μεσημέρι, στην Κέρκυρα τα ρολόγια θα έδειχναν 12 και 16 πρώτα λεπτά ενώ στη Ρόδο 12.49 το μεσημέρι!
 

Οι ημερομηνίες που… τρέλαναν τους δείκτες

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, τα οξυμένα ενεργειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ελλάδα οδήγησαν την πολιτεία στη λήψη έκτακτων μέτρων για την εξοικονόμηση ενέργειας. Στα πλαίσια αυτών των μέτρων που αποφασίστηκαν ήταν και η εφαρμογή της «θερινής» ώρας για τη χρονική περίοδο Μαρτίου-Σεπτεμβρίου (ενώ από το 1997 με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης η θερινή ώρα ισχύει ως και το τέλος Οκτωβρίου). 


Σύμφωνα με αυτή την ιδέα, κάθε άνοιξη προσθέτουμε μία πλασματική ώρα στην κανονική ώρα της κάθε ατράκτου, την οποία και αφαιρούμε και πάλι το φθινόπωρο. Ετσι «εκμεταλλευόμαστε» 60 επιπλέον λεπτά της ηλιακής ενέργειας καθημερινά και «εξοικονομούμε» ­ θεωρητικά τουλάχιστον ­ περίπου 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των επτά μηνών «θερινής ώρας». Η ιδέα αυτή στηρίχθηκε στην «εμπειρία» άλλων κρατών που αντιμετώπισαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πολλά χρόνια νωρίτερα από τη χώρα μας. Συγκεκριμένα:


Η εναλλαγή της ώρας από «χειμερινή» σε «θερινή» ­ και αντίστροφα ­ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Αργότερα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ορισμένες χώρες κυρίως της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες «προχώρησαν» τα ρολόγια τους κατά μία ώρα μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (από τις 9 Φεβρουαρίου του 1942 ως τις 30 Σεπτεμβρίου του 1945), ενώ στη Βρετανία δύο ώρες μπροστά κατά τους θερινούς μήνες και μία ώρα τους χειμερινούς μήνες. Οι αλλαγές αυτές στους λεπτοδείκτες δεν ήταν ποτέ σταθερές ή συγκεκριμένες για κάθε χώρα, αλλά αναπροσαρμόζονταν ανάλογα για όσο καιρό υπήρχε πρόβλημα.


Η εφαρμογή της θερινής ώρας με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα ­ μια ώρα μπροστά από τη χειμερινή ­ καθιερώθηκε το 1966 στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε να ισχύει σε λίγες πολιτείες αρχικά και από το 1986 κατοχυρώθηκε με νόμο σε ολόκληρη τη χώρα. Ακολούθησαν ανάλογες ρυθμίσεις και για τις χώρες της Ευρώπης.

Τέλος αξίζει να θυμίσουμε ότι στις αρχές του 1997, όταν αποφασίστηκε η «θερινή» να παραταθεί ως και το τέλος Οκτωβρίου, είχε ανακοινωθεί ότι υπήρχε πιθανότητα να καθιερωθεί στη χώρα μας η ώρα που αντιστοιχεί στην ωριαία άτρακτο της Κεντρικής Ευρώπης, για τη διευκόλυνση των συναλλαγών μας με την Ευρωπαϊκή Ενωση.


Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, καθώς με αυτή την αλλαγή στην Ελλάδα τον χειμώνα θα νύχτωνε στις 4.30 ­ αντί για 5.30 με το σημερινό καθεστώς ­ και το καλοκαίρι θα «σουρούπωνε» από τις 8.00 μ.μ. αντί για τις 9 μ.μ.
 

Από τις 03.00 στις 04.00

Μία ώρα μπροστά θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας τα ξημερώματα της Κυριακής, καλωσορίζοντας και ουσιαστικά πλέον την άνοιξη. Ετσι στις 03.00 οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να δείχνουν 04.00, σύμφωνα με τη σχετική κοινοτική οδηγία, ενώ θα επανέλθουμε στη χειμερινή ώρα στο τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός λόγος για την αλλαγή της ώρας κάθε χρόνο είναι η εξοικονόμηση ενέργειας.



 http://alithina.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_3412.html

Πολ Τόμσεν: Ο δολοφόνος της Ελλάδας κυκλοφορεί ελεύθερος! Ως πότε;

Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει - Το Βιογραφικό του - Από που λαμβάνει εντολές; - Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων!

Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριων συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!

Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος!

Δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που έχει διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά της ανθρωπότητας!

Ηρθε εδώ με το πρόσχημα ότι αποτελεί τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στις διαπραγματεύσεις για το πρώτο δάνειο, και η φράση που χαρακτηρίζει την καριέρα του είναι μία και μοναδική : «Οπου πατάει δεν φυτρώνει χορτάρι» !

Ο 55χρονος σήμερα Πολ Τόμσεν, είναι Δανός, που εργάζεται στο ΔΝΤ και με νόμο ... αποτελεί τον άνθρωπο που ΔΕΝ πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ σε φόρους! Η δουλειά του είναι βλέπετε, να πληρώνουν οι λαοί τα σπασμένα των πολιτικών, αλλά αυτός ποτέ!!

Από την Ανοιξη του 2010, ζητούσα μετ επιτάσεως, από
την Ελληνική Κυβέρνηση, να ζητήσει την αντικατάσταση του Πολ Τόμσεν, για ένα απλό λόγο! Σε όλο τον πλανήτη τον κατηγορούσαν από το 1990 , ως τον ... στυγνότερο «οικονομικό δολοφόνο» που είχε εξευτελίσει όπου πήγε, όχι μόνο τους λαούς, αλλά κυρίως το ίδιο το ΔΝΤ ως οργανισμό, βάζοντας το σε περιπέτειες και καταφέρνοντας να το απομονώσει διεθνώς, μιας και κατόρθωσε με όσα έκανε να βάλει ταμπέλα στο ΔΝΤ ως «Διεθνούς Τοκογλύφου»!

Αρχικά, ο ρόλος του ήταν να βάλει χέρι στον Ιδιωτικό τομέα, κάτι που η Ε.Ε. με τον δικό της εκπρόσωπο δεν μπορούσε να το κάνει, λόγω του ότι το απαγορεύει η καταστατική της συνθήκη! Δυστυχώς όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό!


Ο κρυόκολος Δανός με το ειρωνικό χαμόγελο, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των ηγετών της Ευρώπης να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και 
πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε αφεντικό της Τρόικας, που δεν μιλούσε μόνο με το ΔΝΤ και τον Στρο Σκαν, αλλά με την ίδια την Μέρκελ!

Εφτασε σε σημείο να πληρώνει 
ο Δημήτρης Ρέππας και ο Ντίνος Ρόβλιας ως υπουργοί τα ροφήματά του, με ποσά των 1000 Ευρώ! Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, πληρώναμε τα τσαγάκια του κ. Τόμσεν λες και ήταν χρυσός !

Σήμερα, αποτελεί στην ουσία τον, αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, σύμφωνα με το οργανόγραμμά του, εντάσσεται στη μισθολογική και διοικητική βαθμίδα ΒΟ5 και λαμβάνει έως 309 χιλιάδες δολάρια το χρόνο.


Παίρνει δηλαδή τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες υπαλλήλους, που αμείβονται με το βασικό μισθό 739ε
.

Τα χρήματα αυτά πάνε εξ ολοκλήρου στη τσέπη του 
δίχως κρατήσεις, καθώς δε φορολογείται (με νόμο), όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του Ταμείου.

Κι όμως ο υπάλληλος που ακούει στο όνομα Πολ Τόμσεν, αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα!


Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν.


Αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στη 
Σερβία, εγκατεστημένος στο Βελιγράδι για δύο χρόνια, το 1990-1991- δημιούργησε στη χώρα απίστευτα προβλήματα, κυρίως με την αμάθειά του και τις αποσπασματικές του οικονομικές γνώσεις! Χρησιμοποιώντας «τυφλοσούρτες» καθηγητών πανεπιστημίων, διείσδυσε όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά στη χώρα, και διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του! Όχι πάντοτε επειδή το ήθελε! Υπήρξαν φορές που ήθελε να ανακάμψει μια οικονομία, αλλά η ασχετοσύνη του περί τα οικονομικά, τον οδήγησαν σε ατραπούς και απίστευτα εσφαλμένους δρόμους!

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στη 
Σλοβενία και αργότερα σταΣκόπια.
Μέχρι το 1996, διαμοίρασε το φιλέτα των δύο αυτών χωρών, εκεί όπου είχε πάρει εντολές, καταστρέφοντας το βιοτικό επίπεδο των δύο αυτών χωρών, που σαφώς ήταν υψηλότερο πριν το πέρασμά του, κι ας είχε προηγηθεί πόλεμος στην περιοχή!

Αποτελεί τον καταστροφέα της 
Ρουμανίας μιας και από το 1996 ώς το 1998 , εβρισκόμενος εκεί, «ρύθμισε» την οικονομία της χώρας, με σκοπό την ένταξη της στην Ε.Ε. αλλά ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Ρουμανία δεν μπορεί να βρει την περπατησιά της, από τα καμώματα του Τόμσεν εκεί, και είναι γνωστό ότι η χώρα έχει σήμερα «ευημερούντες αριθμούς» αλλά πολίτες με πολύ χαμηλό βιοτικό επίπεδο! Όλα στη Ρουμανία αναπτύσσονται, οι επενδύσεις αυξάνονται ραγδαία, αλλά ο λαός της βρίσκεται σε βαθιά φτώχια!!!

Περισσότερα χρόνια κάθισε στη 
Ρωσία, όπου πήγε αμέσως μετά την Ρουμανία! Στην αρχή έκανε πάλι «τα δικά του», βάζοντας σε περιπέτεια ολάκερη «Αρκούδα» και επί ημερών του, μετανάστευσε το σύνολο των «καλλίγραμμων ρωσίδων» και πήρε το δρόμο της … «ροζ κάρτας», σε πορνεία της Ευρώπης! Αυτό ήταν και το … μοναδικό επίτευγμά του στη Ρωσία, γιατί είχε την ατυχία να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το ανήθικο σχέδιο του! Αιτία, η άνοδος του Πούτιν στην εξουσία , γεγονός που έκανε το ΔΝΤ να τον αποσύρει το 2004 από τη Μόσχα κακήν κακώς, μιας και ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκε ότι κινδύνευε με την παραμονή του σε μια χώρα! Κοινώς, ο Πούτιν τον αντιμετώπισε και τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη χώρα και όλοι σας γνωρίζετε την ραγδαία ανάπτυξη της Ρωσίας μετά το 2004!
Είναι γεγονός, ότι η μωροφιλοδοξία του, και τα ανεπαρκή του επιστημονικά εφόδια, τον έκαναν να αποδεχτεί αυτού του είδους την εργασία, στο ΔΝΤ, που στους κύκλους των χρηματιστών και των Οικονομολόγων στην Αμερική, είναι για τους«αποτυχημένους» (loosers) , μιας και τα πραγματικά Golden Boys, βγάζουν σε ένα μήνα, όσα ο Πολ Τόμσεν σε ολάκερη τη ζωή του!

Αργότερα το ΔΝΤ, τον αναβάθμισε λόγω έλλειψης «φρέσκου κρέατος» σε αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ και στη θέση αυτή είναι μέχρι και σήμερα.


Εποπτεύει τις ομάδες που ασχολούνται με άλλες «προβληματικές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Σερβία. Από την θέση του αυτή, «βρήκε πόρτα» και επέστρεψε και πάλι στη Μόσχα αλλά με την ιδιότητα του επικεφαλής του ΔΝΤ.

Εκεί λοιπόν, δημιουργεί όπως και όπου μπορεί προβλήματα στον Πούτιν!

Το τελευταίο του ήταν , τα καυτά βέλη κατά του Προϋπολογισμού της Ρωσίας, που εξόργισαν τον Πούτιν! Πριν δύο εβδομάδες, η Ρωσία δέχτηκε επίθεση από κερδοσκόπους στο νόμισμά της, και οι δηλώσεις Τόμσεν τους αποθράσυναν! Τότε ο Πούτιν, έκανε μια δήλωση που εδώ πέρασε «στα ψιλά»! Δήλωσε ότι όποιος κερδοσκοπήσει σε βάρος του Ρωσικού Νομίσματος στο εξής, θα εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα αναζητείται όπου γης, και θα οδηγείται στις Ρωσικές Φυλακές!

Όπως καταλάβατε, η καμπάνα χτυπούσε και για τον Τόμσεν, ο οποίος αμέσως μετά, έφυγε και ήρθε να … τακτοποιήσει το θέμα της Ελλάδας. Της Ελλάδας, δηλαδή μιας χώρας, όπου σαφώς και είναι καλοδεχούμενος από το Πολιτικό μας προσωπικό, που έφτασε στο σημείο, δια στόματος υπουργού Οικονομίας (Ε.Βενιζέλου) την κρίσιμη νύχτα των διαπραγματεύσεων, να ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς, να φωνάξουν τον Τόμσεν, για να τον ρωτήσουν αν θα … του άρεσε η λύση των συντάξεων!

Με τέτοια μικρά ανθρωπάκια, κάνει τις δουλειές του ο Πολ Τόμσεν!

Και στην Ελλάδα βρήκε πολλά!

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και των λαών της Ευρώπης, που πρέπει άμεσα να ερευνηθούν τόσο σε κρατικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Διεθνών Δικαστηρίων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!


Πριν μερικές μέρες,
 οι Ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδας, ζήτησαν τη σύλληψη του Πολ Τόμσεν !

Σε συνδυασμό με την προχτεσινή δήλωση 
του ηγέτη της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας που έλεγε ότι «ο Τόμσεν και η Τρόικα, λειτουργούν χωρίς την έγκριση της Κομισιόν», τα πράγματα είναι απλά για την Ελληνική Δικαιοσύνη, και ανοίγει ο δρόμος για την διερεύνηση και την διαλεύκανση του ρόλου του Πολ Τόμσεν!

Αρκεί, ένας εισαγγελέας, να ζητήσει την άμεση σύλληψη του Πολ Τόμσεν, και την έναρξη της ανακριτικής διαδικασίας! Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας καθώς και της άσκησης οικονομικής πολιτικής, αντίθετης στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών! Να διερευνηθεί αν λειτουργεί ως σύνδεσμος των εταίρων μας και μεταφέρει τις εντολές τους, ή αν λειτουργεί από μόνος του για ίδιον όφελος οπότε «εκπροσωπεί αλλότρια συμφέροντα και όχι την έννομη τάξη της καταστατικής χάρτας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των εταίρων που μας δάνεισαν»!


Να διερευνηθεί, αν λειτουργούσε εκβιαστικά προς τους πολιτικούς καθώς και τους Δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να επιβάλλει αντισυνταγματικά νομοθετήματα,
λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι προς όφελος της Ε.Ε ή του ΔΝΤ όπου υπηρετεί ως υπάλληλος!
Αυτό ζητούν άλλωστε οι ενώσεις Αστυνομικών που με ανακοίνωσή τους ζητούν την άμεση έκδοση εντάλματος σύλληψής του, προσάπτοντάς του κακουργηματικές πράξεις!

Κι επειδή στον Διεθνή Τύπο, έχει γραφτεί ότι εκβιάζονται οι Ελληνες πολιτικοί, με βίντεο και άλλα ντοκουμέντα, ο Δανός θα πρέπει να λογοδοτήσει, γιατί, αφού η χώρα μας, συμφωνεί σε όλα, αυτός κάθε φορά βάζει κι ένα επιπλέον ζήτημα στο τραπέζι, δυναμιτίζοντας τις συνομιλίες κάθε φορά!


Το κάνει γιατί η Μέρκελ του ανέθεσε να μας πετάξει έξω από την Ευρωζώνη ή για κάποιον άλλο λόγο;


Και τέλος, να ερευνηθούν με διεθνή δικαστική συνδρομή,
 όλοι οι λογαριασμοί του Τόμσεν και των πλησιέστερων συγγενών του!
Όπως ακριβώς συμβαίνει για όλους τους Ελληνες που είναι υπόχρεοι στην υποβολή «πόθεν έσχες»!
Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι-ογκόλιθοι στο δικαστικό μας σύστημα, οφείλουν, ελλείψη πολιτικού προσωπικού, να προστατέψουν τον Ελληνα και την Ελληνίδα, από το διεθνούς εμβέλειας οικονομικό σκιάχτρο, που δολοφονεί καθημερινά την χώρα μας!
Πριν να είναι αργά...



 http://zvareli.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5169.html

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΟΜΟ;


 
Τι θα είναι οι λεγόμενες ελεύθερες ζώνες και σε ποια σημεία του εθνικού χώρου θα οριστούν;
Θα αποτελέσει για παράγειγμα ολόκληρη η Κρήτη τέτοια ζώνη;
Ποιός θα μπορεί να αποφασίσει ή να επιβάλει αυτό το καθεστώς;

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 41 του νομοσχεδίου που πέρασε, θεσμοθετούνται ελεύθερες ζώνες όπου θα μπορούν να εγκαθίστανται μεταποιητικές κι εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και θα διακινούνται εμπορεύματα χωρίς φόρους και δασμούς.
Οι χώροι και οι προϋποθέσεις σύστασης αυτών των ελεύθερων ζωνών κι αποθηκών θα καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Επομένως οι λεπτομέρειες θα δοθούν από το νέο φορολογικό μετά τις εκλογές.

Οπως διευκρινίστηκε, πάντως, από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας "η εν λόγω ρύθμιση αφορά σε εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης Εθνικής Τελωνειακής Νομοθεσίας και της υφιστάμενης σχετικής πρόβλεψης για την ύπαρξη και λειτουργία ελεύθερων ζωνών και ελεύθερων αποθηκών όπου ισχύει ειδικό τελωνειακό καθεστώς.

 Δεν αφορά σε καμία περίπτωση σε ζώνες ελεύθερης οικονομικής δραστηριότητας όπου επιτρέπονται αποκλίσεις από το εργασιακό καθεστώς που ισχύει στη χώρα μας. Η αλλαγή που προωθείται αφορά αποκλειστικά στη δυνατότητα που θα δίνεται από το νόμο στον Υπουργό Οικονομικών να επιτρέπει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις σε εξαγωγικές επιχειρήσεις να εκτελούν ελαφρές μεταποιητικές δραστηριότητες εντός των συγκεκριμένων χώρων ώστε να επανεξάγουν τα προϊόντα χωρίς αυτά να υφίστανται κόστη εκτελωνισμού".

Το θέμα είναι ότι με ελεύθερες ζώνες για τους μεγαλοκαρχαρίες και 70% ή έστω και 30% για τους υπόλοιπους μέσα στην Ελλάδα, ανάπτυξη δεν θα δούμε. Είδαμε ότι στην ανακοίνωση αμέσως βιάστηκαν να μιλήσουν για
τα εργασιακά δικαιώματα που θα είναι τα ίδια.

Τα εργασιακά δικαιώματα δεν φέρνουν ανάπτυξη, οι μειωμένοι φόροι είναι αυτόι που φέρνουν επενδύσεις και θέσεις εργασίας.

Και ανάπτυξη σημαίνει, καθαρά κέρδη για τις επιχειρήσεις και καθαρά έσοδα από τους αντίστοιχους φόρους για το κράτος.

Με χαράτσια και εξαθλιωμένους πολίτες ξεχάστε τα όλα.
Μόνο σκεφθείτε αυτό.

Ένα εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις αν προσλάβουν από έναν εργαζόμενο, από την κομμώτρια της γειτονιάς μέχρι τις πολυεθνικές, μιλάμε για ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας.

Όλα τα έσοδα αυτά των νέων αυτών εργαζομένων, θα πέσουνε στην αγορά.
Το παραμύθι της ανάγκης του να δώσουνε δανεικά λεφτά οι τράπεζες για να υπάρξει ανάπτυξη, το πασάρουνε ωραία από τα ΜΜΕ και το τρώνε ακόμη πιο ωραία οι γκοίμ.

Για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να υπάρξει το αίτιο του "ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ", που είναι το κέρδος. Για να ρισκάρει κανείς να στήσει δουλειά, πρέπει να πέσουν οι φόροι και να γίνει το φορολογικό σύστημα καθαρό και συγκεκριμένο και να μην χρειάζεται να το ερμηνεύσει κανένας έφορος.


 http://www.liako.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_3506.html

Πόσα χρωστά το Δημόσιο σε ιδιώτες;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
 
Συνθήκες ασφυκτικής πίεσης επικρατούν τα τελευταία δύο χρονιά στην αγορά, συνεπεία της έλλειψης ρευστότητας από την καθίζηση της ζήτησης και της πρακτικής του Δημοσίου να παγώσει την αποπληρωμή των οφειλών του προς τρίτους, οι οποίες ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 6,6 δισ. ευρώ ή, διαφορετικά, αντιπροσωπεύουν ποσοστό άνω του 3% του ΑΕΠ.
 
Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για μια έμμεση στάση πληρωμών που επιτείνει τα προβλήματα στις επιχειρήσεις, ενώ βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις επιταγές της τρόικας που ζητεί τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς τρίτους να μηδενιστούν.

Η πρακτική αυτή, σε συνδυασμό με το πάγωμα των δανείων από τις τράπεζες, στερεί από πολύτιμα κεφάλαια κίνησης τις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα χιλιάδες να οδηγούνται, η μία μετά την άλλη, σε διακοπή των εργασιών τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την αγορά εργασίας. Χαρακτηριστική είναι η εκτίμηση του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν στην Ελλάδα, Χ. Ράιχενμπαχ, ότι το 2012 θα κλείσουν 60.000 επιχειρήσεις, όσες ακριβώς έβαλαν «λουκέτο» και το 2011.

Παράλληλα, και αυτές που συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας αδυνατώντας να τακτοποιήσουν φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις οι οποίες θα μπορούσαν εύκολα να συμψηφιστούν, κάτι όμως που δεν γίνεται.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό που λείπει από την αγορά. Η κατάσταση -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι τόσο εκρηκτική που ακόμα και ο συμψηφισμός των χρεών με την εφορία δεν φαίνεται να επαρκεί για να λυθεί το πρόβλημα. Θα πρέπει το μέτρο του συμψηφισμού να επεκταθεί και στα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, να παραμένουν ασφαλιστικά ενήμερες και να κρατήσουν εντέλει σε λειτουργία τις εταιρείες τους.

Η κυβέρνηση δείχνει προς τα παρόν ανήμπορη να διευθετήσει άμεσα το πρόβλημα και μεταθέτει τη λύση του μετά την εκταμίευση των πρώτων δόσεων της νέας δανειακής σύμβασης. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι θα «πέσουν» στην αγορά βάσει των μνημονιακών δεσμεύσεων περί τα 4 δισ. ευρώ το 2012, ποσό που αφορά αποκλειστικά οφειλές του Δημοσίου προς τρίτους, και ακόμα 3,2 δισ. ευρώ το 2013.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το τρίτο τρίμηνο του 2012 θα καταβληθεί περί το 1,3 δισ. ευρώ, ενώ στο τέλος του τρέχοντος έτους θα πληρωθούν τα υπόλοιπα 2,7 δισ. ευρώ προς τρίτους και προμηθευτές του Δημοσίου. Με βάση δε τα διαθέσιμα στοιχεία, το Δημόσιο οφείλει σε:

– Κατασκευαστικές εταιρείες. Το ποσό ανέρχεται περίπου στο 1,5 δισ. ευρώ. Πρόκειται κυρίως για οφειλές των ΟΤΑ και των περιφερειών καθώς και των ΔΕΚΟ.

– Εξαγωγικές επιχειρήσεις. Το Δημόσιο θα πρέπει να επιστρέψει ΦΠΑ ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ ( αφορούν οφειλές του 2011). Μάλιστα η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) Χριστίνα Σακελλαρίδη ανέφερε με ανακοίνωσή της ότι «σε συναντήσεις του ΠΣΕ με εκπροσώπους της τρόικας, κατέστη σαφές και έγινε αποδεκτή η πρόταση για άμεσους συμψηφισμούς των οφειλών του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις, κάτι που προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται εφικτό».

– Τα υπόλοιπα 3,6 δισ. ευρώ αφορούν οφειλές νοσοκομείων σε προμηθευτές, φαρμακευτικές εταιρείες, χρέη των ΟΤΑ και των ασφαλιστικών ταμείων.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πριν από μερικές ημέρες το υπουργείο Οικονομικών, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ανήλθαν σε 5,86 δισ. ευρώ, έναντι 5,78 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο 2011. Ειδικότερα, οι οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων έφθασαν τα 2,77 δισ. ευρώ, των νοσοκομείων το 1,37 δισ. ευρώ, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα 878 εκατ. ευρώ και των υπουργείων τα 658 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω ποσά αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους που δεν εξοφλήθηκαν μετά την παρέλευση 90 ημερών.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_1338.html

Χρέος των νοικοκυραίων να ρίξουν τους κλέφτες στην πυρά!!

Τρομερές στιγμές ζούμε. Ο παπαδήμος τα τακίμιασε με την αριστερά!! Ξεδιάντροπα πλέον κινούνται οι "όλοι μαζί στο φαγοπότι". Επειδή πιστεύουν οι ηλίθιοι κουμανταδόροι ότι η αριστερά παρακινεί τις αντιδράσεις, τους έβαλαν να υποσχεθούν ότι θα κάτσουν φρόνιμοι!!
 Κι αυτοί -οι υπέρμαχοι αγωνιστές- έσπευσαν να πουν στον κόσμο τους ότι η επέτειος δεν είναι για διαμαρτυρίες και να έχουν το νου τους για να σταματήσουν τυχόν προβοκάτσια!!!
 (Πάλι στην περιφρούρηση της διαμαρτυρίας η αριστερά; Τόσοι μπάτσοι δεν σας φτάνουν;) Προβοκάτσια χαρακτηρίζουν την επέλαση του κόσμου την 28η, προβοκάτορα τον παππού και τη θεια με το ανίψι!! Τι να πεις; Σε ποιον τα λεν αυτά; Ποιος νομίζουν ότι τους πιστεύει; 

Κι ενώ έχουν πανταχόθεν ταμπουρωθεί (στο ταμπούρωμα επιστρατεύτηκε και η αριστερά), βγαίνει ο χρυσοχοίδης ευθαρσώς και δηλώνει: "Δεν θα επιτρέψουμε σε μία μειοψηφία να καταλύσει το κράτος"!! Ποια μειοψηφία ρε κερατά, αν ήμασταν μειοψηφία δεν θα τρέματε, δεν θα χρειαζόσασταν σύσσωμη την ΕΛ.ΑΣ., το στρατό, τους ασφαλίτες σας, τα τσιράκια και τους υπηρέτες σας, για να προστατευτείτε, και ποια κατάλυση του κράτους που έχετε καταλύσει κάθε θεσμό;;; Πραξικοπηματίες, τολμάτε να μιλάτε για κατάλυση του κράτους!!!!
Το αηδιέστερο όμως όλων είναι το παιχνιδάκι που έβαλαν να παίξουν τα τσιράκια τους τα μήντια. Ενώ ο παπαδήμος καταφανέστατα (για ποιον λόγο άραγε ζήτησε να υπομείνουμε μέχρι το πέρας της επετείου;) και προκλητικότατα δηλώνει ότι θα δώσει την ημερομηνία των εκλογών την προσεχή εβδομάδα -για να μάς πει τότε ότι θα πάρει παράταση η παράνομη κυβέρνησή του, ήτοι: εκλογές ΔΕΝ θα γίνουν-, έχει βάλει τα τσιράκια του να λεν ότι αν θες να δηλώσεις τη διαφωνία σου έχεις το βήμα, έχεις το ελεύθερο να το κάνεις στις κάλπες, η βία στη δημοκρατία δεν επιτρέπεται!! Και το συνεχίζουν οι αναίσχυντοι λέγοντας (άκουσον, άκουσον) ότι όποιος επιχειρήσει να κάνει επεισόδια στην παρέλαση σκοπό έχει να ματαιώσει τις εκλογές (!!!) και να φέρει με αυτόν τον τρόπο πλήγμα στις δημοκρατικές διαδικασίες!!!!!!!!!
Τι μένει να σχολιάσεις;  
Ο εμπαιγμός απ' όλες τις μεριές είναι πρωτοφανής, παροιμιώδης!!!
Δεν μένει κάτι άλλο, πάνω μας πέφτει το βάρος, σε εμάς επαφίεται η απόδοση δικαιοσύνης… Είμαστε υποχρεωμένοι να την φέρουμε!!

Στεφανία Λυγερού


 http://activistika.blogspot.com
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5629.html

Βίντεο: Ο Υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: Λ.Οικονόμου, επιβεβαίωσε τη φήμη για την τοποθέτηση Ελεύθερων Σκοπευτών στο κτήριο της Βουλής!!!



Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της ΝΕΤ:

Και όμως είναι αλήθεια! Αυτό που όλες αυτές τις ημέρες κυκλοφορούσε σαν φήμη στο διαδίκτυο,  τελικά μόνο ράδιο αρβύλα δεν είναι. Ο Υφυπουργός Προστασίας Λευτέρης Οικονόμου παραδέχτηκε...
...σε εκπομπή της ΝΕΤ, πως στην στέγη της Βουλής κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου  βρίσκονται ακροβολισμένοι Ελεύθεροι σκοπευτές προκειμένου να προστατεύσουν την πολιτειακή, πολιτική και  στρατιωτική ηγεσία καθώς και το διπλωματικό σώμα που βρίσκεται στη θέση των επισήμων.
 
 Ο υφυπουργός μάλιστα αποκάλυψε -κάτι που φυσικά ελάχιστοι γνώριζαν- ότι δηλαδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά έχει γίνει και σε παλιότερες παρελάσεις! Σαν δικαιολογία για αυτά τα δρακόντεια μέτρα,  ο Λευτέρης Οικονόμου έκανε λόγο για το φόβο χτυπήματος...από διεθνείς ή εγχώριες  τρομοκρατικές οργανώσεις. Ενώ δεν τα συνέδεσε με οποιουδήποτε είδους προσπάθεια καταστολής σε περίπτωση λαϊκής αντίδρασης...

...πάλι καλά που δεν έκανε λόγο για "Ασύμμετρη Απειλή" όπως ο Βύρων Πολύδωρας την εποχή των πυρκαγιών στην Ηλεία. -άσχετα βέβαια αν...δικαιώθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις
του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ,τον περασμένο Δεκέμβρη στην τουρκική εφημερίδα Βirgun. Ο οποίος παραδέχτηκε την ύπαρξη κρατικών κονδυλίων για τη συμμετοχή Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε τέτοιου τύπου ενέργειες-. 
 
 Ο Υφυπουργός με την κυνική παραδοχή του για την χρησιμοποίηση τέτοιων πρωτόγνωρων μέτρων, απέδειξε ότι: 'τόση δημοκρατία' είχαμε να δούμε, όχι μόνο από την εποχή της Χούντας αλλά και...από τα χρόνια της Κατοχής!
 Δείτε το βίντεο:

Οικονόμου για ελεύθερους σκοπευτές από babisflou

Οικονόμου για ελεύθερους σκοπευτές από babisflou

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_4882.html

Οι θλιβεροί νάνοι βγήκαν βόλτα στο σύνταγμα με τα σκυλιά τους


Ο εξευτελισμός συνεχίζεται. Οι ασφαλίτες, αυτά τα εκουσίως αγράμματα και δηλητηριωδώς ανόητα βλαστάρια της πελατειακής σήψης του Ελληνικού κράτους, με την χαρακτηριστική μισάνθρωπη εμφάνιση με το σκούρο κοστούμι και τα γυαλιά τύπου “Μάσκα”, καθαρίζουν για τα αφεντικά τους που μάταια περιμένουν έστω ένα βλέμμα από τα παιδιά που παρελαύνουν μπροστά τους.

Θλιβεροί νάνοι, όλοι τους, σκυλιά και αφεντικά, είτε απ’ ευθείας απόγονοι δοσιλόγων, είτε δευτεράντζες λακέδες τους, συνοδευόμενοι από αξιολύπητους διακοσμητικούς στρατιωτικούς, και πλαδαρές σκωληκοειδείς ακαδημαϊκές αποφύσεις, ανεβασμένοι σε βάθρα, σαν να θέλουν, υψωνόμενοι τεχνητά, να κρύψουν από τα μάτια των παιδιών το μνημείο των ανωνύμων ηρωικών θυμάτων των πολιτικών του συναφιού τους εκατόν εννενήντα και ένα χρόνια τώρα, έχουν αποβάλει και το τελευταίο ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας.

Έχουν σφετερισθεί δύο αιώνες τώρα την κοινωνία και τα σύμβολά της, και έχουν στομώσει τις αιχμές της δημιουργικότητάς μας. Όσοι στην Ελλάδα προσπάθησαν να χτίσουν κάτι για όλο τον κοσμο, ένοιωσαν την έχθρότητα και την μήνι τους. Όσους δεν μπόρεσαν να θάψουν ζωντανούς στη λήθη και στην συκοφαντία, τους πήραν τα εργαλεία. Φτάσαν άνθρωποι με τα νύχια να προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν τα νέα αγάλματα του τόπου μας. Εκεί που κάτι πήγε να γίνει, κάτι να υψωθεί μέσα από τη φτώχια και το φιλότιμο, ήρθαν οι παροχές και οι επιχορηγήσεις, οι αποζημιώσεις και τα δάνεια.

Η ψεύτικη όαση στην έρημο, ένας αντικατοπτρισμός, μια παραίσθηση ευδαιμονίας. Και όταν πλησίαζε η στιγμή που όλα θα ερχόταν στη φόρα, μπαμ, τα πυροτεχνήματα του ΟΑΚΑ και οι αγώνες της απάτης, η πιο μαύρη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας: Τί ντροπη! Και η απάτη κράτησε χρόνια, μέχρι που, όταν βόλευε τους πατρόνους μας στο εξωτερικό και μόνο τότε, αποκαλύφθηκε το απόστημα. Αλλά κανείς δεν το θέλει να σπάσει. Θέλουν και την καταστροφή να την ελέγξουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Ο κύκλος κλείνει σήμερα, αυτές τις μέρες. Έχουμε πια μπει στην πιο σκοτεινή εποχή της Ιστορίας.

Στην εποχή που κυριαρχεί απόλυτα όχι απλά ένα καθεστώς, αλλά το ψέμα και ο παραλογισμός σε όλα τα επίπεδα. Μα αυτο, όπως ξέρουμε πια όλοι, είναι μια παγκόσμια εξέλιξη, αφού ανάλογες διεργασίες έχουν συντελεστεί και σε πολλές άλλες χώρες, και για να αποσοβηθεί χρειάζονται περισσότερες θυσίες από κάποια κυριακάτικα ηλιόλουστα σουαρέ επαναστατικής γυμναστικής ή τα λογάκια που γράφουμε στο φέησμπουκ. Κουράγιο! ας μιλάμε, ας βρισκόμαστε, ας ψάξουμε τον τρόπο!


πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_6746.html 

Η παρέλαση διεκόπη πριν καν ξεκινήσει- Επεισόδια στο Ηράκλειο!.



Κανένας βουλευτής στην δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό και στην κατάθεση στεφάνων...
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε κλοιό χιλιάδων αστυνομικών για την αποφυγή επεισοδίων, πραγματοποιούνται οι εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την εθνική επέτειο της Επανάστασης του 1821.

Δεν είναι μόνο το... κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε φρούριο, καθώς μεγάλη ανησυχία επικρατεί για τις μαθητικές παρελάσεις σε όλους τους μεγάλους Δήμους της χώρας, κάποιοι από τους οποίους προχώρησαν ήδη στη ματαίωσή τους, ενώ άλλοι καταργούν τις εξέδρες των επισήμων.

Χωρίς εξέδρα επισήμων αλλά και διαχωριστικό διάζωμα η παρέλαση στο Ηράκλειο όπως αποφασίσθηκε στη διάρκεια σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Κρήτης (δείτε εδώ) αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις .

Κλειστό για όλους είναι το τμήμα της λεωφόρου Δικαιοσύνης (όπου θα γίνει η παρέλαση στο Ηράκλειο) , από το ύψος της Πλατείας Δασκαλογιάννη μέχρι και την είσοδο των Δικαστηρίων.


Σε κλοιό αστυνομικών ήταν και ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Μηνά, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία, στην οποία πάντως το παρών έδωσαν μόνο ο Αντιπεριφερειάρχης Ε. Κουκιαδάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης , ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους βουλευτές του νομού.

Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στο άγαλμα του Δασκαλογιάννη όπου γίνεται- αντί για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη- η τελετή κατάθεσης στεφάνων . Πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα χωρίς όμως να είναι σε θέση να πλησιάσουν κοντά στους εκπροσώπους των φορέων

Και στην Ν. Αλικαρνασσό

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και στην Νέα Αλικαρνασσό, όπου η παρέλαση γίνεται πριν από αυτήν στο κέντρο του Ηρακλείου, ο αριθμός των αστυνομικών ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα και τις εκεί εκδηλώσεις δεν παρέστη κανένας βουλευτής...

Το σχέδιο αποτροπής εκτρόπων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων περιλαμβάνει από κιγκλιδώματα που θα περιορίζουν την κίνηση και αυστηρούς ελέγχους ταυτότητας.

Ενδεικτικό των μέτρων ασφαλείας είναι ότι ακόμη και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την παρέλαση στο Ηράκλειο χρειάστηκαν ειδική διαπίστευση, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον χώρο κοντά στους επισήμους.
cretalive.gr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_4156.html

Κατοχική παρέλαση

v
Την Φώφη έβαλε ο Μπένι για εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Συμβολικά είναι μια καλή επιλογή. Το πετυχημένο έργο της Φώφης είναι ανάλογο με το πετυχημένο έργο του ΠΑΣΟΚ.

Λάθος μου. Το τίποτα της Φώφης δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταστροφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται με μεγαλύτερα ποσοστά μετά την εκλογή Μπένι.

Ο λαός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα μέτρα Μπένι που τον επιβραβεύει. Ειδικά μετά την πρώτη και τελευταία διαπραγμάτευση που έκανε με την τρόικα το καλοκαίρι δικαίως τον θεωρούμε ως καταλληλότερο.

Είναι εκείνη η διαπραγμάτευση που έφερε την συνήθεια νέων μέτρων ανά εβδομάδα και το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ξαφνικά έχουμε έναν ομαδικό παροξυσμό για τους παράνομους μετανάστες. Και ο προστάτης των πολιτικών αποφάσισε να τους μαζέψει από το κέντρο της Αθήνας για να τους στείλει στην Κοζάνη. Και τους αντιμετωπίζει ως σκουπίδια.

Το μότο του προστάτη των πολιτικών είναι: Μην πετάτε τα σκουπίδια στην Αθήνα, ταχυδρομήστε τα στην Κοζάνη.

Η ΝΔ διαφώνησε με το φορολογικό. Στις επόμενες μέρες, μέχρι τις εκλογές, η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση θα κάνει που και που κάποια αντιπολιτευτικά διαλλείματα.

Η κωλοτούμπιος ακροδεξιά θεωρεί

επικίνδυνη την πιο αυθεντική ακροδεξιά. Για την πατρίδα, λέει ο Τσε Καρατζαφέρ. Όπου πατρίδα το κόμμα του που ακολουθεί την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Με την Μέρκελ συναντήθηκε ο Παναγόπουλος, ο πασοκοσυνδικαλιστής. Η Μέρκελ μετά από αυτήν την συνάντηση κατανόησε περισσότερο το δράμα που περνάνε οι έλληνες εργαζόμενοι. Που έχουν για εκπρόσωπο τους τον Παναγόπουλο.

Ελάτε τώρα με τους ελεύθερους σκοπευτές. Μα τι θέλατε να ήταν σκλαβωμένοι; Και μετά πρόκειται για μία παρεξήγηση.

Απλά ήθελαν να δουν την παρέλαση και επειδή τα ΜΑΤ δεν τους άφηναν να την δουν από κάτω την είδαν από την ταράτσα της βουλής.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την 1η Απριλίου οι πληρωμές μισθών θα γίνονται μέσω τραπεζών. Θεωρείται και δικαίως η καλύτερη πρωταπριλιάτικη πρόταση.

Γιατί τράπεζες υπάρχουν, στους μισθούς έχουμε ένα μικρό ζητηματάκι.

Μόνοι μας θα μείνουμε πλέον στο μεγάλο φαγοπότι. Ο Πάγκαλος αποσύρεται. Δεν θα άντεχε την αγάπη του λαού προς το άτομο του όπως αυτή θα εκφραζόταν μέσω της κάλπης.

Υπεύθυνο τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή και τον ψαλιδοχέρη Παπακωνσταντίνου θεωρούν οι πολίτες για το μνημόνιο.

Ενώ όλοι αυτοί που το ψήφισαν και το υπηρέτησαν (και το υπηρετούν) είναι αθώες και αδιάβαστες περιστέρες.

Πάμε για νέο ασφαλιστικό. Θα προβλέπει ότι οι εργαζόμενοι θα δίνουν στα ταμεία το φιλοδώρημα που παίρνουν ως μισθό και οι συνταξιούχοι θα δικαιούνται δωρεάν οδηγίες για το πώς θα πάνε στον παράδεισο όπου θα έχουν λυμένα τέτοιου είδους θεματάκια.

Αναρωτιέται κανείς γιατί ο λαός δεν έχει αντιδράσει δυναμικά σε όλο αυτό που γίνεται και δέχεται στωικά τους απανωτούς βιασμούς.

Σου λέει: στο τέλος του 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου, οπότε τι νόημα έχουν οι αγώνες;

Μικρός Φωκίων



Σχολιάστε μέσω του προφίλ σας στο Facebook


Βίντεο από τις διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

Πίσω από τον αστυνομικό κλοιό έχουν απλώσει τα πανό του σωματεία και φορείς που διαμαρτύρονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής λίγο πριν ξεκινήσει...
η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.



http://greki-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_6944.html

Επεισόδια και προσαγωγές στην Πάτρα.Χημικά πέταξε η Αστυνομία


Επεισόδια και προσαγωγές στην Πάτρα
Πεδίο μάχης πρίν λίγη ώρα οι δρόμοι της Πάτρας. Σύμφωνα με το thebest.gr, αυτή την ώρα η Αγίου Νικολάου, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά κατά των μελών των λαϊκών συνελεύσεων της Πάτρας που επιχείρησαν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων. 
Η αστυνομία έχει στήσει κάγκελα στο ύψος του Ιντεάλ για να αποτρέψει την προσέγγιση και στο σημείο διεξάγονται μάχες σώμα με σώμα. Η ρίψη των χημικών έγινε ενώ όλες οι καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο, ο οποίος έφυγε για να γλιτώσει.
Η αστυνομία επιχειρεί να απωθήσει αυτή την ώρα τους διαδηλωτές στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και παραμένουν στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τουλάχιστον 10 ατόμων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/blog-post_6613.html

Χημικά στο Ηράκλειο – Έσπασε ο αστυνομικός κλοιός, η παρέλαση δεν ξεκίνησε ποτέ

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, διεκόπη η παρέλαση στο Ηράκλειο καθώς, αμέσως μόλις η μπάντα του δήμου πέρασε και παρατάχθηκε, ένα κύμα κόσμου επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και πετώντας αντικείμενα «εισέβαλε» στον αποκλεισμένο χώρο της παρέλασης.
Οι αστυνομικοί απώθησαν τον κόσμο με χρήση χημικών, ενώ αυτή την ώρα ένας «πυρήνας» παραμένει στο ύψος της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τα ΜΑΤ δεν επιτρέπουν να περάσει κανένας.


Ομάδες από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, το Συντονιστικό Σωματείων Συλλόγων Γειτονιών, τη Λαϊκή Επιτροπή Κατσαμπά παραμένουν, με το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» να κυριαρχεί.
Όσο για τους «επίσημους» αποχώρησαν … κακήν κακώς…
Έκκληση απηύθυνε δια μικροφώνου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος «να σεβαστούμε το λαό μας, την παράδοση και την ομοψυχία» και να διεξαχθεί η παρέλαση. Πολίτης κινήθηκε προς το μέρος του Αρχιεπισκόπου, προσπαθώντας να πάρει στα χέρια του το μικρόφωνο, φωνάζοντας κατά των πολιτικών.

Η αστυνομία παρενέβη και ο άνδρας προσήχθη.

Εν τω μεταξύ, αλαλούμ επικρατεί στο κέντρο της πόλης, λιμενικοί παρεμβαίνουν στο έργο των αστυνομικών, με την κατάσταση να μοιάζει ανεξέλεγκτη.
Κάποιοι εκ των «επισήμων» βρήκαν «καταφύγιο» στην περιφέρεια, ενώ ο κόσμος, ανήσυχος, παίρνει τα παιδιά του και φεύγει, ενώ οι ομάδες των διαμαρτυρόμενων πολιτών, με τα πανό τους … παρελαύνουν!
cretalive.gr

tsantiri

http://www.katohika.gr/2012/03/blog-post_5515.html

Διεθνές ρεζιλίκι με τους "ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες"

Γελάει ο πλανήτης!

Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας "ανεπιθύμητης κυβέρνησης" που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεδοθεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του "Business Week" το οποίο περιγράφει ως "γελοίο το σκηνικό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που βάζει ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και χιλιάδες αστυνομικούς για να προστατεύσουν μερικές δεκάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους".

«Οι Αρχές της χώρας», λέει το αμερικανικό Business Week, «έχουν εφαρμόσει μαζικά μέτρα ασφαλείας με την χρήση ακόμα και ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας από τον φόβο διαδηλώσεων εναντίον των μέτρων λιτότητας που θα μπορούσαν να διαταράξουν τις εθνικές παρελάσεις για τον εορτασμό της «Ελληνικής Ημέρας της Ανεξαρτησίας (όπως ακριβώς αναφέρουν την 25η Μαρτίου) αυτό το Σαββατοκύριακο.

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, είπαν οι Αρχές από χθες Παρασκευή, ενώ θα αποκλειστεί η πρόσβαση του κοινού στην Πλατεία μπροστά στη Βουλή από όπου οι πολιτικοί και οι επίσημοι παρακολουθούν τις παρελάσεις…

Συνήθως χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν μία γραμμή στις κεντρικές οδούς της Αθήνας, για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που σηματοδοτεί την εξέγερση της Ελλάδας, ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1821. Αλλά η δημόσια οργή έχει αυξηθεί καθώς η κυβέρνηση έχει επιβάλει ακόμα περισσότερες περικοπές αλλά και αυξήσεις στους φόρους στους Έλληνες πολίτες, κατά τη διάρκεια μίας σοβαρής οικονομικής κρίσης. Στην άλλη Εθνική Εορτή τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας αποδοκιμάσθηκε και η στρατιωτική παρέλαση ματαιώθηκε με την επίκληση των διαμαρτυριών.

Από τότε οι πολιτικοί έχουν πέσει συχνά θύματα της οργής πολιτών, που τους εκτοξεύουν ύβρεις και γιαούρτια ή αυγά, σε δημόσιες εμφανίσεις τους σε όλη τη χώρα.

Οι Αρχές, θα περιορίσουν την πρόσβαση μπροστά στη Βουλή την Κυριακή και ανάλογοι περιορισμοί, αναμένονταν για την παρέλαση των μαθητών σήμερα. Η κίνηση στους δρόμους κοντά στο χώρο της παρέλασης είναι απαγορευμένη, την ώρα που μεταλλικά οδοφράγματα είχαν στηθεί στους δρόμους προς την πλευρά της Βουλής"...

Είναι γεγονός ότι μόνο σε καθεστώτα τύπου Καντάφι ή Τσαουσέσκου λαμβάνονται τέτοια μέτρα. Πρόκειται καθαρά για διασυρμό προσωπικά του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, το να λαμβάνονται τέτοια μέτρα για να παρουσιαστεί δημοσίως "στο λαό του".

Τι είδους κυβέρνηση είναι αυτή, επιτέλους, η οποία φοβάται και δεν μπορεί να συνεορτάσει με τον λαό την Εθνική Εορτή; Ποιός φόβος και ποιά γνώση, την υποχρεώνει να απομονωθεί τρεμάμενη, φθάνοντας στο σημείο να τοποθετήσει ελεύθερους σκοπευτές περιμετρικά του χώρου παρέλασης κατά το παράδειγμα καθεστώτων τύπου Καντάφι ή Τσαουσέσκου (το τελευταίο θα το θυμούνται οι παλαιότεροι, αφού ήταν από τα αγαπημένα καθεστώτα, μαζί με τον Καντάφι, τον Γιαρουζέσκι στην Πολωνία, την PLO του Γ.Αραφάτ κλπ, των κυβερνητικών στελεχών των πρώτων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ...).

Οι πολίτες που θα σπεύσουν αύριο στις στρατιωτικές παρελάσεις, δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα να εκφράσουν με επεισόδια ή με προπηλακισμούς τον εθνικό και προσωπικό τους πόνο. Περιφρονήστε τους. Δεν αξίζουν ούτε το σάλιο σας. Σε λίγες εβδομάδες στις εκλογές θα δοθεί η απάντηση δημοκρατικά και συντεταγμένα.

Τα σκοτεινά κέντρα που απεργάζονται διαιώνιση της εξουσίας των κομμάτων του Μνημονίου δεν θα διστάσουν να αιματοκυλίσουν την παρέλαση για να επιβιώσουν μέσα από την ανωμαλία.

Προσοχή στους πολίτες να μην πέσουν στην παγίδα αυτή. Αποθέωση - και μόνο - των Ενόπλων Δυνάμεων, περιφρόνηση των πολιτικών και ειδικότερα των κυβερνητικών και μετά ... ραντεβού στην κάλπη. Λίγες εβδομάδες έμειναν...

Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2012/03/blog-post_25.html

Facebook.... και Εδώ Είσαι Φακελωμένος

6Εδώ αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook!, Δείτε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους κεντρικούς server του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν το μέρος που αποθηκεύονται τα δεδομένα του Facebook αλλά και πως μπορεί να είναι οι server του μεγαλύτερου site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Τώρα λοιπόν σκέψου και λίγο… όλο ατό το τεράστιο σε όγκο και δεδομένα δικά σου δικά μου, όλων μας

ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ?

ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?

Αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος. Σ Κ Ε Ψ Ο Υ

Πόσοι Έλληνες έχουν προφίλ στο γνωστό facebook ;

Σύμφωνα λοιπόν με τις στατιστικές, ο ελληνικός πληθυσμός του Facebook  έχει ξεπεράσει, τα 3.500.000 εγγεγραμμένους, καταλαμβάνοντας το 0,49 % του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού του δημοφιλούς site Facebook.


Οι περισσότεροι είναι άνδρες, ενώ η  μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα είναι από 25 έως 34 ετών (32% των Ελλήνων χρηστών), ακολουθούμενοι από τους νεαρότερους, ηλικίας 18-24 (26,5%). Τρίτη είναι η ομάδα των 35-44 με 17%. Οι πιο πολλοί χρήστες του Facebook παγκοσμίως προέρχονται από την Αμερική, την Ινδονησία, την Ινδία, τη Βρετανία και την Τουρκία, ενώ η Ελλάδα, καταλαμβάνει την 30η θέση.

3
4
5

8

9

10

13


1
2
Διάβασε ακόμη σχετικά
Facebook η κρυμμένη πτυχή της DARPA

Τώρα που έφυγε η κυβέρνηση Bush, οι εσωτερικοί πληροφοριοδότες άρχισαν να μιλούν. Του Thomas Paine Sunday, October 31st, 2010 • 12:40 pm. Μόλις παρακολούθησα την δεύτερη βραδιά ενός εσωτερικού πληροφοριοδότη της NSA στο Countdown με τον Keith Olbermann όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της DARPA Total Information Awareness. Η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) είναι μια υπηρεσία του Yυπουργείου Aμύνης των ΗΠΑ. Αυτό μου θύμισε ένα δικό μου μικρό ερευνητικό πρόγραμμα. Υπάρχουν φήμες ότι η DARPA ανέπτυσσε ένα σύστημα που θα επετύγχανε ώστε ο καθένας στην Αμερική και ιδανικά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος, να βρίσκεται σε μια βάση δεδομένων που θα συνέδεε τα πάντα από τις επαφές τους, την οικονομική τους δραστηριότητα, τους φίλους και την ιστορία τους ! Αυτό θα επέτρεπε στις Υπηρεσίες πληροφοριών να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες για όποιον θέλουν στον κόσμο.

COICA η μαύρη λίστα του Internet

ΣΗΜΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ… ΣΗΜΕΡΑ… Τα μέλη του Κογκρέσου ετοιμάζονται να ψηφίσουν το τέλος του Internet όπως το ξέρουμε. Πριν μια εβδομάδα το Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) παρουσιάστηκε προς ψήφιση. Σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 20101, θα γίνει μια ακρόαση από το Judiciary Committee. Εάν ο κόσμος δεν αντιδράσει, εάν ΕΣΥ δεν αντιδράσεις,  θα βρεθούμε στην κατάσταση των Ιρανών και των Κινέζων, όπου μεγάλα κομμάτια του internet δεν θα είναι διαθέσιμα και σε μας ! Αυτά που θα είναι διαθέσιμα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενα και φυσικά κατευθυνόμενα και  προπαγανδιστικά, κάπως σαν τις εφημερίδες.

viral marketing, e-marketing

το viral marketing, που αποτελεί πλέον σύγχρονη πραγματικότητα, το βιώνουμε καθημερινά, ίσως το απολαμβάνουμε μερικές φορές, ίσως και να μας ενοχλεί, το σίγουρο, όμως, είναι ότι συμμετέχουμε στο “έγκλημα”! Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το viral marketing,τότε θα σας παραπέμψω στα γραφικά, αστεία, ιδιαίτερα ή σκανδαλώδη videos και φωτογραφίες που έχετε προωθήσει με το email σας ή κοινοποιήσει μέσω κάποιου social network. Aυτό είναι viral marketing, αυτός ήταν ο σκοπός που δημιουργήθηκε και αυτόν το στόχο εξυπηρετήσατε, την τάχιστη εξάπλωση του.

Ασφάλεια και Συντήρηση Υπολογιστών Χωρίς Κόστος

Αυτό το άρθρο είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με το παλιό που είχα δημοσιεύσει. Με τα συνεχή κρούσματα δικτυακών επιθέσεων, Worms, Trojan Horses κλπ, αποφάσισα να γράψω ένα στοιχειώδη οδηγό ασφάλειας και συντηρήσεως υπολογιστών για όσους χρησιμοποιούν τα καταραμένα Windows. Όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μου στο «Μηχανές του Πολέμου: Blackwater, Monsanto, B.Gates». Διερωτάστε τι σχέση έχουν μεταξύ τους ? Τι σχέση άραγε μπορούν να έχουν μια εταιρεία βάρβαρων, ανελέητων Μισθοφόρων, η μεγαλύτερη πολυεθνική Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων και ο «δημιουργός» της Microsoft?

Εκτός από τα κρυπτογραφικά κλειδιά της NSA και άλλα καλούδια, δεν γλυτώνετε την αναγνώριση με βάση την μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας. Κάθε πλακέτα έχει ένα μικροσκοπικό τσιπ κάπου που επικοινωνεί και σας καρφώνει, μαζί με το πόσο χάνει η κερδίζει το ρολόι του υπολογιστή σας, οπότε ούτε IP spoofing η οτιδήποτε άλλο κόλπο δεν σας γλυτώνει. Οπότε φανταστείτε πόσο γελάω με το Facebook όπου πολλοί χρησιμοποιούν ψευδώνυμα και άσχετες φωτογραφίες, νομίζοντας ότι ξεγελούν τα κοράκια !

14 Φωτογραφίες στο Google και Ξέρω…

«Εάν κοιτάξω αρκετά καλά 14 φωτογραφίες σας, τα μηνύματα σας, την τοποθεσία σας, και χρησιμοποιήσω Τεχνητή Ευφυΐα», είπε ο Eric Schmidt, «μπορώ να προβλέψω που θα πάτε, τι θα κάνετε ΠΡΙΝ το κάνετε.» Ο Eric Schmidt μίλησε στο συνέδριο Techonomy στην λίμνη Tahoe  και έριξε μερικές ρητορικές βόμβες. Ο πρόεδρος της Google, Eric S. Schmidt είπε «Οι Άνθρωποι Δεν Είναι Έτοιμοι για την Τεχνολογική Επανάσταση» «People Aren’t Ready for the Technology Revolution». © Marshall Kirkpatrick / August 4, 2010

Το Savoir Vivre των e-mails

Μέσα στο Διαδίκτυο είστε αυτά που πληκτρολογείτε στον υπολογιστή σας. Τα μηνύματα που στέλνετε είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα σας γνωρίσει το 100%των ανθρώπων που συνομιλείτε. Η χρήση του διαδικτύου είναι συναρπαστική, εντάξει το ξέρω και συμφωνώ μαζί σας. Ακόμη να ξέρετε ότι προσφέρει, πάρα πολλούς τρόπους να γίνετε για άλλη μια φορά ρεζίλι των σκυλιών (θεός φυλάξει)!

Εγώ θα κάνω το καθήκον μου και θα σας δώσω μερικές συμβουλές πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να πουλήσετε μούρη σαν έμπειροι και πολύ εξπέρ σέρφερ. Αυτά που θα σας πω δεν απέχουν πολύ από τους κανόνες του σαβουάρ-βιρβ που υπάρχουν και για την κλασική αλληλογραφία ( ξέρετε εκείνη με τον φάκελο και το γραμματόσημο απ έξω ), λίγο πολύ είναι οι ίδιοι κανόνες συμπεριφοράς.

Επικίνδυνα προγράμματα πίσω από το Google Plus

Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η τάση για υπερβολική ανταλλαγή πληροφοριών συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία. Αν σκεφτούμε ότι το Google Plus είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχει ήδη τραβήξει την προσοχή των εγκληματιών του κυβερνοχώρου. Για την ακρίβεια, η Kaspersky Lab ανακάλυψε ότι οι τελευταίοι εξαπολύουν επιθέσεις στέλνοντας emails με ψεύτικες προσκλήσεις για το Google Plus, οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από φίλους.



 http://miastala.com/s/archives/22442

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/facebook_25.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters