Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Κατάλογος κατηγορητηρίων, συλλήψεων και εκτελέσεων – Εξάρθρωση των Πράκτορες του Βαθέος Κράτους και κλώνοι – «Τα έχουμε όλα» ~Q!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30.12.2023

  • Όλα τα δικαιώματα είτε έχουν αφαιρεθεί, είτε έχουν συλληφθεί, είτε έχουν εκτελεστεί σε όλο τον κόσμο
  • Όλοι οι Πρωθυπουργοί είτε απομακρύνθηκαν είτε συλλήφθηκαν είτε εκτελέστηκαν σε όλο τον κόσμο
  • Αρχίστε να ψάχνετε για έναν έντιμο συντηρητικό να εκλέξει πρωθυπουργό στη χώρα σας

Σε έναν κόσμο που καλύπτεται από μυστικότητα, όπου κρυφές δυνάμεις έχουν χειραγωγήσει και ελέγχουν την πορεία της ιστορίας, μια σεισμική επανάσταση εκτυλίσσεται κάτω από την επιφάνεια. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters