Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η οικονόμος του Ωνάση αποκαλύπτει στα ενενήντα της χρόνια ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο – Μεγάλη έκπληξη


Η κ. Γεωργία Βέττα ετών 90 οικονόμος του Αρ. Ωνάση που έζησε για πολλά χρόνια δίπλα στον έλληνα κροίσο και γνώριζε τα πάντα αποφάσισε να μιλήσει στην Espresso. Η κ. Βέττα η οποία ζει σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας ολομόναχη περιγράφει τα όσα έζησε με την οικογένεια Ωνάση, τα καλά και άσχημα.
Ήταν ο άνθρωπος που ταξίδευε με την οικογένεια που άκουγε συζητήσεις και δοκίμαζε το φαγητό τους για να δει αν είναι δηλητηριασμένο ή όχι. Και ξαφνικά στην αφήγησή της ρίχνει τη βόμβα: Η Τζάκι Κένεντι σκότωσε τον Αλέξανδρο.

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»
Η Κίνα προειδοποίησε επίσημα σήμερα τον διεθνή κερδοσκόπο και χρηματοδότη ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση George Soros να απέχει από κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του κινεζικού νομίσματος, αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες.

Σύμφωνα με άρθρο της China’s People’s Daily η οποία απηχεί τις θέσεις του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος και με τίτλο «Κήρυξη πολέμου στο κινεζικό νόμισμα; Χα Χα», αναφέρει:«Ο πόλεμος του Σόρος στο κινεζικό γουάν και στο δολάριο του Χόνγκ Κόνγκ δεν πρόκειται να πετύχει και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΗΔΟΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..

 
Viky Charalambous
ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ...

ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΗΔΟΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.. (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...) ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ...

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

screenshot-3 


Viky Charalambous
ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ...

ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΗΔΟΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.. (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...) ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...
ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ...

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Ελληνική πατέντα κατά του καρκίνου με άρωμα φουντούκι!

foyntoyki
Το φουντούκι είναι, ίσως, ο πιο υποτιμημένος ξηρός καρπός, με τη λογική ότι στα μπαρ προτιμούν να σερβίρουν το πιο φθηνό αράπικο φιστίκι, ενώ οι νοικοκυρές χρησιμοποιούν καρύδι και αμύγδαλο στα φαγητά και τα γλυκά τους. Ποιος, όμως, γνωρίζει ότι μια ουσία που περιέχεται στο φουντούκι καταπολεμά μια πολύ διαδεδομένη μορφή καρκίνου;...

ΎπερΣτοά Ελλάδος - Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της - Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο (Μέρο Α')

Κολλέγιο Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) ex Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών



Το Κολέγιο Αθηνών δεν είναι ένα ακόμα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από τα πολλά, που έχει πλέον η πατρίδα μας. Απλά παριστάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, γιατί θα έπρεπε να έχει και ένα επίσημο αντικείμενο ενασχόλησης, για να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Στην πραγματικότητα αυτό το "σχολείο" ιδρύθηκε από το κύκλωμα του <<εθνάρχη>> διπλής καταγωγής Βενιζέλου και του επίσης διπλής καταγωγής Μπενάκη ως ένα ασφαλές και κλειστό "εκκολαπτήριο" γόνων διαδοχής ...Ιδρύθηκε, προκειμένου εκείνο το κύκλωμα  —το οποίο εκείνη τη εποχή λυμαινόταν την εξουσία— να παρακάμψει τη δημοκρατική λειτουργία και σταδιακά να "μεταλλαχθεί" σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ...

ΎπερΣτοά Ελλάδος - Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της - Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο (Μέρο Β' )



Από δεξιά, Δημήτριος Λαμπράκης, Ζαν Ασπιώτη (οικογενειακή φίλη),

Λένα Λαμπράκη, Ελζα, Μάκης Ασπιώτης, Κλοτίλδη Πατρινού (παιδαγωγός)

και Χρήστος Λαμπράκης. φωτό
Αυτή λοιπόν η συμμορία των "Φιλελευθέρων", στιγματίστηκε στα χρόνια της κατοχής με το "στίγμα" του δωσιλογισμού. Λογικό είναι αυτό. Όταν το αυθεντικά γκεσταπίτικο "Ελεύθερο Βήμα" συστεγαζόταν στη Χρ. Λαδά με το κόμμα των Φιλελευθέρων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις επιλογές των ηγετών και των ιδιοκτητών.Όταν ο πρώτος του κολεγιακού κόμματος σου φέρνει στα γραφεία του τους Γκεσταπίτες ως συνέταιρους και συνιδιοκτήτες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ή συνεργάζεσαι με τους Ναζί, εφόσον βρίσκεσαι στο ίδιο κτίριο μ' αυτούς ...ή φεύγεις όχι μόνον από την εφημερίδα, αλλά και από το ίδιο το κόμμα. Απλά πράγματα. Είναι σαν ο Γιωργάκης του Κολεγίου να μεταφέρει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Μιχαλακοπούλου του Κολεγιακού ΔΟΛ και δίπλα στο γραφείο του διευθυντή των "Νέων" Κολεγιόπαιδα Καψή να βάλει το γραφείο του σημερινού Ράιχενμπαχ ...Κόμμα, εφημερίδα και Γκεστάπο ν' αποφασίζουν από κοινού και κάτω από την ίδια "στέγη".

ΎπερΣτοά Ελλάδος - Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της - Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο (Μέρο Γ')




Οι Κολεγιόπαιδες δεν διέλυσαν μετά την κατοχή ...δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια ...και στο τέλος σώθηκαν ...Τους έσωσαν οι Αμερικανοί και βέβαια ο συμμαθητής τους Ανδρέας ...Μεγάλη η χάρη τού μακαρίτη ...και βέβαια μεγάλη η χάρη, την οποία ακόμα "χρωστάνε" στους απογόνους  του.  Χάρη  σ'  αυτόν  το  ΠΑΣΟΚ μονοπώλησε την εξουσία της μεταπολίτευσης. Το αμερικανόφιλο κόμμα του αμερικανόδουλου Κολεγίου. Απλά, για "ξεκάρφωμα", το κόμμα "φώναζε" πάντα "Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι", όπως, για παράδειγμα, το ξενόδουλο Κολέγιο  —για τους ίδιους λόγους— πάντα "φώναζε" για "αξιοκρατία".Στο τέλος όλοι "πέτυχαν". 
 Το ΠΑΣΟΚ "πέτυχε" με τη βοήθεια των Αμερικανών και οι Κολεγιόπαιδες "πέτυχαν" με μέσον το ΠΑΣΟΚΜε τη βοήθεια των Αμερικανών το ΠΑΣΟΚ έγινε κυρίαρχο στη Μεταπολίτευση και με μέσον το ΠΑΣΟΚ οι Κολεγιόπαιδες έγιναν ασυναγώνιστοι. 

ΎπερΣτοά Ελλάδος - Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της - Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο (Μέρο Δ'')

Ο Σαμαράς είναι ο μέγιστος προδότης της κατάστασης.  Ο Σαμαράς δεν ήταν δημοκράτης και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Σήμερα η οικογένεια Παπανδρέου είναι ευτυχής, γιατί μπορεί και μετράει τη "λεία" της, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Σήμερα η Μαργαρίτα πανηγυρίζει και καθησυχάζει τον εγκληματία και πλέον πάμπλουτο γιο της, θεωρώντας σχεδόν βέβαιο ότι έχουν γλιτώσει.Λογικό είναι να πιστεύουν ότι γλίτωσαν ήδη, εφόσον, όταν στήνεται μια "πυραμίδα" εγκλήματος, αυτός, ο οποίος απεμπλέκεται με τη μεγαλύτερη ευκολία, είναι ο πρώτος. Η οικογενειακή συμμορία των Παπανδρέου, η οποία μας δυσφήμισε παγκοσμίως και μας απειλεί με απόλυτη καταστροφή, έχει εξασφαλίσει σχεδόν την επιβίωσή της.

Δείτε την μάχη του Μαραθώνα σε ψηφιακή αναπαράσταση (βίντεο)


Την Τρίτη , θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα «Εορτασμός της επετείου της ιστορικής μάχης του Μαραθώνα (Σεπτέμβριος 490 π.X.)», στο χώρο του αμφιθεάτρου της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Εκεί θα αναλυθούν:

• «Η πολιτικοστρατιωτική διάσταση της μάχης του Μαραθώνα», από τον Α/νχη (ΜΧ) Παναγιώτη Σπυρόπουλο
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters