Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Σήμερα πραγματοποιείται ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά κάθε 248 χρόνια.

ΣΗΜΕΡΑ 22.2.2022!!!

Ο Πλούτωνας πρόκειται να έρθει σε σύνοδο (επιστροφή) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν ακριβώς στις 4 Ιουλίου του 1776, την ακριβή μέρα ίδρυσης της Αμερικής.

Αστρολογικά ο Πλούτωνας φέρνει την καταστροφή και την αναγέννηση. Επίσης, θυμηθείτε ότι η Ρώμη έπεσε όταν ο Πλούτωνας επέστρεψε.

2.2.22 ΙΣΧΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΣΗΣ

Από τις 2.2.22 εξελισσόμαστε
με γρήγορους ρυθμούς, και στις 22.2.22 κλείνει αυτή η υπερφορτισμένη ενεργειακή πύλη, σηματοδοτώντας το τέλος ενός παλιού κεφαλαίου και σηματοδοτώντας μια υπέροχη νέα αρχή στη ζωή μας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της πύλης επανεξετάσαμε και επαναξιολογούμε οτιδήποτε μας περιόριζε και μας κρατούσε πίσω, και είμαστε τώρα έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε παλιές δομές και προγράμματα, να πατήσουμε το κουμπί επαναφοράς και να εισέλθουμε σε ένα νέο χρονοδιάγραμμα και πραγματικότητα.

Αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία μέσω GCR από τις 21 Φεβρουαρίου 2022

Αποκατεστημένη Δημοκρατία μέσω GCR: Ενημέρωση από Δευτ. 21 Φεβρουαρίου 2022

Συντάχθηκε Δευτ. 21 Φεβ. 2022 12:01 π.μ. EST από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: inside the εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

Το Drain the Swamp δεν είναι μια φράση σύλληψης, είναι μια στρατιωτική επιχείρηση
Η σκηνή έχει οριστεί

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters