Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία μέσω GCR από τις 21 Φεβρουαρίου 2022

Αποκατεστημένη Δημοκρατία μέσω GCR: Ενημέρωση από Δευτ. 21 Φεβρουαρίου 2022

Συντάχθηκε Δευτ. 21 Φεβ. 2022 12:01 π.μ. EST από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: inside the εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

Το Drain the Swamp δεν είναι μια φράση σύλληψης, είναι μια στρατιωτική επιχείρηση
Η σκηνή έχει οριστεί

Hold the Line
1776 Trump Card

Judy Note: Σκέψου το. Ο JFK Jr. "πέθανε" σε αεροπορικό δυστύχημα στις 16 Ιουλίου 1999. Ωστόσο, ο JFK Jr. λέγεται ότι συνέχισε το κίνημα Q για το οποίο δολοφονήθηκε ο πατέρας του Πρόεδρος John F. Kennedy, δημιούργησε το παγκόσμιο Στρατιωτικό και Λευκά Καπέλα, συν υπηρετούσε ως αντιπρόεδρος του προέδρου Τραμπ. Θα ήταν 22 χρόνια, 222 ημέρες από την ημερομηνία του λεγόμενου «θανάτου» του JFK Jr. στις 16 Ιουλίου 1999 έως την Ημέρα της Ελευθερίας την Τρίτη. 22 Φεβρουαρίου 2022. Λοιπόν, τι επρόκειτο να συμβεί την Τρίτη;

  • Την Τρίτη. 22 Φεβρουαρίου 2022 ο πλανήτης Πλούτωνας θα ολοκληρώσει μια πλήρη επανάσταση για πρώτη φορά από τις 4 Ιουλίου 1776, σηματοδοτώντας την αναγέννηση των Εθνών που επιστρέφουν την Εξουσία στους Λαούς.
  • Την ίδια Τρίτη , οι εκθέσεις στο Durham Report πιθανότατα θα έπαιρναν ένα ντόμινο που περιελάμβανε τις ταινίες της αλήθειας για την εμπορία παιδιών/ανθρώπων που κυκλοφόρησαν.
  • Την ίδια Τρίτη ξεκινά το USA Freedom Truck Convoy!!
  • Την ίδια Τρίτη είπαν ότι ερχόταν η Μεγάλη Συντριβή! Παρακολουθήστε για τις 22 Φεβρουαρίου. Δείτε τα πάντα για την παγκόσμια επαναφορά εδώ: https://greatawakening.world/reset1
  • Την ίδια Τρίτη , η Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος θα καταλάμβανε το παγκόσμιο κεντρικό τραπεζικό σύστημα και 209 χώρες θα διαπραγματεύονται νομίσματα με χρυσό και περιουσιακά στοιχεία σε αναλογία 1:1 μεταξύ τους.
  • Την ίδια Τρίτη, το Ιράκ, ο βασικός άξονας της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομίσματος, θα ανακοίνωνε τη νέα διεθνή συναλλαγματική του ισοτιμία για το δηνάριο του.
  • Την ίδια Τρίτη, το Tier 4B (εμείς, ο όμιλος διαδικτύου) θα λάμβανε ειδοποίηση μέσω email σχετικά με το πώς να κλείσετε ραντεβού εξαργύρωσης/ανταλλαγής σε Κέντρα Εξαγοράς σε όλο τον κόσμο και αυτές οι ανταλλαγές θα ξεκινούσαν.
  • Την ίδια Τρίτη, ή ίσως μέχρι την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, το ευρύ κοινό θα μπορεί να ανταλλάσσει ξένο νόμισμα στις τράπεζες με τις νέες διεθνείς ισοτιμίες.

A. Ground Zero Canada:

  • Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τριντό κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αμέσως στρατιώτες έφτασαν στην Οττάβα, οι οποίοι στη συνέχεια διέλυσαν βίαια ειρηνικούς διαδηλωτές που ζητούσαν απλώς Ελευθερία από τις σοβαρές εντολές που προκαλούν την υγεία και τα επικίνδυνα εμβόλια.
  • ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ … ούτε ένας Δυτικός Ηγέτης δεν έχει καταδικάσει τις ενέργειες του Τριντό.
  • Απατεώνες δημοσιογράφους του MSM εκδιώχθηκαν από διαδηλωτές στην Οτάβα.
  • Η καναδική αστυνομία ξεκίνησε μια καταστολή της Συνοδείας της Ελευθερίας, αν και η διαμαρτυρία δεν δείχνει σημάδια λήξης. Υπήρξαν ανανεωμένες διαδηλώσεις που ξέσπασαν στο Κεμπέκ και σε ολόκληρο τον δυτικό Καναδά.
  • 170 Καναδοί διαδηλωτές έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής στην Οτάβα.
  • Η αστυνομία στην Οτάβα είναι εξαιρετικά επιθετική προς τους πεζούς στο δρόμο. Η αστυνομία άρπαξε την κάμερα ενός ατόμου και τον απείλησε με σύλληψη επειδή είχε την κάμερα και ότι βρισκόταν σε δημόσιο πεζοδρόμιο.
  • Ο δήμαρχος της Οτάβα θέλει να πουλήσει κατασχεμένα φορτηγά Freedom Convoy. Ο δήμαρχος της Οτάβα Τζιμ Γουάτσον επαίνεσε την καταστολή της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών της Συνοδείας Ελευθερίας στην καναδική πρωτεύουσα. Με την εκκαθάριση των διαδηλώσεων, είπε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης ότι τα φορτηγά, οι κατασκηνωτές και τα οχήματα που κατασχέθηκαν από τους διαδηλωτές θα πρέπει να πουληθούν, υποστηρίζοντας ότι οι αμφιλεγόμενες εξουσίες έκτακτης ανάγκης του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό του επιτρέπουν να το κάνει
  • Οι Καναδοί ζητούν ευγενικά από τον Πούτιν να εισβάλει στον Καναδά και όχι στην Ουκρανία και να τους απελευθερώσει από τον Τζάστιν Τριντό, είπε ένας Καναδός στο Beep News. Θα τους έδινε αφορμή να ζητήσουν άσυλο στην Αμερική.
  • Τα tweets της αστυνομίας της Οτάβα ήταν εντυπωσιακά και εκτός ελέγχου. «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όποιος επιχειρεί να προσφέρει υλική υποστήριξη (αέριο κ.λπ.) στους διαδηλωτές μπορεί να συλληφθεί. Η επιβολή βρίσκεται σε εξέλιξη»
  • Τορόντο φαίνεσαι όμορφη!!! https://rumble.com/vveudp-toronto-you-look-beautiful.html
  • Νέα Ζηλανδία: Ασταμάτητα εδώ και 14 μέρες οι άνθρωποι διαδηλώνουν για την Ελευθερία των Σωμάτων τους! Οι άνθρωποι των Μαορί εκτελούν ισχυρό χορό Χάκα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίου COVID-19 στη Νέα Ζηλανδία: https://resistthemainstream.org/watch-maori-people-perform-powerful-haka-dance-in-protest-of-new-zealand-covid -19-vaccine-mandates/?utm_source=telegram
  • Σε μια πόλη της Γερμανίας, οι άνθρωποι στάθηκαν σιωπηλοί και έπαιξαν τον καναδικό εθνικό ύμνο για τον αγώνα για τις μάχες ελευθερίας στον Καναδά.
  • Διαδηλώσεις κατά του Vaccine Green Pass πραγματοποιήθηκαν στο Μιλάνο, η Ιταλία, η Αυστραλία και οι Νεοϋορκέζοι στο Μπάφαλο έδειχναν την υποστήριξή τους στο κομβόι της ελευθερίας σήμερα.
  • Γυναίκα του Κογκρέσου των ΗΠΑ προτείνει άσυλο για Καναδούς διαδηλωτές: Αμερικανίδα βουλευτής υποσχέθηκε να εισαγάγει νομοθεσία για τη χορήγηση ασύλου σε Καναδούς οδηγούς φορτηγών που αντιμετωπίζουν διώξεις από την κυβέρνησή τους επειδή εμπλέκονται στις πρόσφατες διαμαρτυρίες «Freedom Convoy» κατά των περιορισμών του Covid-19.
  • Μια αυτοκινητοπομπή για την ελευθερία των λαών των ΗΠΑ ενάντια στις εντολές εμβολίων θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες την Τρίτη. 22 Φεβρουαρίου και τέλος στην Ουάσιγκτον DC. Το Σάβ. το απόγευμα της 19ης Φεβρουαρίου , φορτηγά είχαν ήδη μπλοκάρει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
  • Ο ΟΗΕ (ομάδα DAVOS, Παγκόσμιες Τράπεζες, Deep State Goons, κ.λπ.) είχε ένα μακρύ οργανωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη στρατιωτών σε χώρες στις οποίες έχουν δημιουργήσει κρυφά χάος και προσποιούνται ότι είναι η απάντηση στο στημένο χάος. Έγχρωμες Επαναστάσεις (CIA, Σόρος, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ίδιο παλιό βιβλίο Deep State).
  • Ωστόσο, με βάση αυτά που η Βασίλισσα Ρομάνα δημοσίευσε στα Ηνωμένα Έθνη στον Καναδά, οι Στρατιωτικοί που τώρα στην εξουσία στον Καναδά ήταν Λευκοί Καπέλα και έχουν φροντίσει για την κατάσταση της Δικτατορίας Τριντό.
  • Οι στρατιώτες τώρα στον Καναδά δεν ήταν Καναδοί, δεν είχαν ονόματα, διακριτικά και κανένα είδος ταυτότητας.
  • Ακριβώς όπως αυτό που έγινε στην Ουάσιγκτον τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τοποθετήθηκε η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν και ένας φράχτης με συρματοπλέγματα ύψους δέκα ποδιών περιστράφηκε γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο, ένας μεταλλικός φράκτης υψωνόταν τώρα στο Κοινοβούλιο του Καναδά στην Οττάβα.
  • Το Σάβ. Στις 19 Φεβρουαρίου, με τη συνοδεία φορτηγών Freedom των ΗΠΑ να κατευθύνεται προς το DC, ο Μπάιντεν επικαλέστηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (στρατιωτικός νόμος). Πιστεύει ότι στρατεύματα του ΟΗΕ φτάνουν για να τον βοηθήσουν; Τα Λευκά Καπέλα όχι.

B. HRH Majesty Queen Romana Didulo, Αρχηγός του Κράτους και Ανώτατος Διοικητής, Αρχηγός της Κυβέρνησης του Καναδά, Βασίλισσα του Καναδά/Πρόεδρος του Καναδά

  • Αυτοί οι αδαείς είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να πυροδοτήσουν έναν Εμφύλιο Πόλεμο και, αποτίουν φόρο τιμής στα αφεντικά τους του ΚΚΚ/ΝWO αναφέροντας τον Κινέζο Στρατό στο Βασίλειο του Καναδά.
  • Δεν υπάρχουν Κινεζικοί Στρατοί στο Βασίλειο - έχουν αφαιρεθεί από τις Παγκόσμια Συμμαχικές Δυνάμεις και τις Ειδικές Δυνάμεις.
  • Ο νέος ΟΗΕ θα αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό στο Βασίλειο του Καναδά μόνο ΑΝ και όταν η πραγματική και νόμιμη Βασίλισσα που είναι ο Ανώτατος Διοικητής υποβάλει επίσημο αίτημα και συμφωνήσουν όλα τα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.
  • Ε: Βασίλισσα Ρομάνα, το Βασίλειο του Καναδά θα είναι ακόμα μέρος του διεφθαρμένου ΟΗΕ; Απάντηση: Τι #ΟΗΕ; Ο παλιός ΟΗΕ έφυγε, καπούτ, διαλύθηκε.
  • Κάθε χώρα είναι κυρίαρχος. Ο παλιός ΟΗΕ παρενέβαινε στις εσωτερικές υποθέσεις κάθε χώρας με τη μεταμφίεση της λέξης Salad, «Ανθρώπινα Δικαιώματα».
  • Πολλοί από τους παλιούς υπαλλήλους του ΟΗΕ χρησιμοποίησαν τα διπλωματικά τους διαπιστευτήρια για απαγωγή και διακίνηση παιδιών (Εμπορία ανθρώπων), διακίνηση ναρκωτικών, εμπορία όπλων κ.λπ., χρησιμοποιώντας οχήματα και αεροπλάνα του ΟΗΕ.
  • Ε: Βασίλισσα Romana, είναι τα οχήματα του ΟΗΕ στον Καναδά τα στρατιωτικά μας οχήματα τώρα; Α: Ναι. Τα οχήματα του ΟΗΕ τώρα στον Καναδά είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ/ΗΠΑ/Συμμαχικά στρατιωτικά οχήματα. Τα λογότυπα σε ορισμένα από τα τεθωρακισμένα οχήματα του ΟΗΕ δεν έχουν ακόμη αφαιρεθεί. Αλλά, επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα τεθωρακισμένα οχήματα ΤΩΡΑ για να κυνηγήσουμε τα PISSOSITO - θα αφαιρέσουμε τα λογότυπα του ΟΗΕ ΜΕΤΑ τις Ειδικές Επιχειρήσεις.

Γ. Γιατί οι διαμαρτυρίες κατά των εντολών εμβολίων;

  • Τα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο που συμμετείχαν σε Συνοδείες Ελευθερίας Trucker/Farmer και ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρήθηκαν για εντολές που ανάγκαζαν τους ελεύθερους πολίτες να κάνουν ενέσεις στο σώμα τους πειραματικά εμβόλια που περιείχαν 99% οξείδιο γραφενίου (νανοτεχνολογίες) – δομές που μοιάζουν με νήματα που συνέχισαν να αναπτύσσονται μέσα στο σώμα και συνδέεται με μεγάλα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος, καρδιακών προσβολών, καρκίνου, AIDS, αυτισμού, νευρολογικών διαταραχών, στειρότητας, αποβολής μωρών και θανάτου.
  • Την περασμένη εβδομάδα, ο νομπελίστας Luc Montagnier βρέθηκε νεκρός αφού επιβεβαίωσε ότι ο HIV προστέθηκε στα εμβόλια Covid.
  • Τα ιατρικά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει αποδείξεις ότι η φυσική ανοσία έχει καταστήσει άσχετες τις εντολές εμβολίων, ενώ πρόσφατα ο Δρ Robert Malone ανακοίνωσε: «Ξέρουμε πώς να θεραπεύσουμε τον Covid από τον Μάρτιο του 2020 περίπου».
  • Έπαινος στους φορτηγατζήδες του κόσμου που πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά των εμβολίων: https://rumble.com/vvehqx-to-all-truckers-and-world.html
  • Φοβούνται ένα ξύπνιο κοινό. Κάθε απόδειξη Q αποδεικνύει τη δύναμή μας επίσης. Σας ευχαριστώ, Q και Q+! Έχετε φτάσει μακριά, Anons (Πατριώτες). Είσαι έτοιμος. Προετοιμαστείτε για την Καταιγίδα.

Δ. Γιατί οι φράχτες γύρω από το Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον, το Καναδικό και άλλα κτίρια του Κοινοβουλίου;

  • Στις 19 Φεβρουαρίου 2022 ανεγέρθηκε ένας μεταλλικός φράχτης στο Καναδικό Κοινοβούλιο στην Οττάβα.
  • Πολλά κοινοβούλια σε όλο τον κόσμο έχουν περιφραχτεί και έτσι σφραγιστεί.
  • Τι θα γινόταν αν υπήρχαν υπόγειες σήραγγες και εγκαταστάσεις βασανιστηρίων σεξουαλικών παιδιών όπως στην Ουάσιγκτον κάτω από αυτό και σε κάθε κτίριο του Κοινοβουλίου;
  • The Prisonment Of The United States Corporation Deep State: https://t.me/DUMBSandUnderground/16132
  • Ο Λευκός Οίκος έκλεισε για πάντα: https://t.me/GitmoTV/4505

Ε. Φάρσα Covid/Vax:

  • Πολλά πολύ επιθετικά και επικίνδυνα βακτήρια εντοπίστηκαν στα τρυπήματα Pfizer/Comirnaty. Μαζί με τεχνητά δημιουργημένες ουσίες.
  • Οι εντολές εμβολίων στις ΗΠΑ παραμένουν μετά την παράλειψη ψηφοφορίας στη Γερουσία από τέσσερις Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές: https://resistthemainstream.org/vaccine-mandates-remain-after-four-republican-senators-skip-senate-vote/?utm_source=telegram
  • Εμβόλια Pfizer: Δομές τύπου Morgellons που «τρέφονται» με κρυστάλλους. Η La Quinta Columna μοιράστηκε με τον κόσμο μια πολύ ιδιαίτερη παρατήρηση σχετικά με τις δομές που μοιάζουν με νήματα που βρήκαν όταν κοιτούσαν φιαλίδια με εμβόλια Pfizer κάτω από ένα οπτικό μικροσκόπιο. Ο Δρ Σεβιλιάνο παρατήρησε ότι μέσα στην περίεργη σύνθεση, υπάρχουν μερικοί κρύσταλλοι που φαίνονται να είναι μικροκυκλώματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάποιο άλλο υλικό που θα ήταν ένα είδος τροφής για να αναπτυχθούν τα νήματα που μοιάζουν με Morgellons. Δεν ξέρουν τι είδους κρύσταλλοι είναι αυτοί, αλλά συνεχίζουν την έρευνά τους να προσπαθούν να αποκαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μυστήρια.
  • Το NIH έστειλε 292 σελίδες με πλήρη επεξεργασία αντί για ουσιαστικό υλικό που σχετίζεται με την έρευνα για ιούς στη Γουχάν. Ο οργανισμός συνεχίζει να αποκρύπτει κρίσιμα έγγραφα που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην προέλευση της πανδημίας του κορωνοϊού. https://theintercept.com/2022/02/20/nih-coronavirus-research-wuhan-redacted/

ΣΤ. Διεθνής σεξουαλική εμπορία παιδιών:

  • Εκτέθηκε το Δίκτυο Σκοτεινής Παιδοφιλίας του Τριντό: Εμπορία ανθρώπων, Σεξουαλικά Εγκλήματα και Παιδοφιλία: https://www.redvoicemedia.com/2022/02/trudeaus-dark-pedophilia-network-exposed-human-trafficking-sex-crimes-and-pedophilia /
  • Pedo Wars 3: Origins, Κεφάλαιο 3 The Black Nobility: https://www.bitchute.com/video/9Ybk1IrP0xnZ/
  • The 9th Circle Elite Satanists Child Sex Sacrifice Cult Rule Europe –και εμπλέκονται σε εμπορία παιδιών, κάνουν «ανθρώπινα κυνήγια» όπου τα παιδιά που απήχθησαν/ναρκωτικά ξεγυμνώθηκαν, βιάστηκαν, βασανίστηκαν, κυνηγήθηκαν με άλογα στο δάσος και σκοτώθηκαν τελετουργικά από τους ευγενείς και τους καλεσμένους τους (που πίνουν το αίμα του θύματός τους). Αυτοί οι λίγοι ισχυροί στράφηκαν επίσης στον κανναβαλισμό και έφαγαν μέρη από τις «προσφορές» τους στη δαιμονική θεότητα που σέβονται. Οι μάρτυρες που επέζησαν προσήλθαν ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Κοινού Δικαίου των Βρυξελλών το 2014. 5 δικαστές/27 μέλη των ενόρκων στάθμισαν τα στοιχεία. Μάρτυρες δήλωσαν ότι θυσίες παιδιών γίνονταν τακτικά στο Βατικανό, κατακόμβες καθολικών καθεδρικών ναών, ιδιωτικές περιουσίες, άλση και κυβερνητικές στρατιωτικές βάσεις στο Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα παιδιά προέρχονταν από κέντρα κράτησης στο Βέλγιο/Ολλανδία,
  • Τρομακτικές Παιδικές Θυσίες | Δικαστήριο ICLCJ Litigating The Ninth Circle Satanic Cult: Some Members Prominent Global Elites: https://christianobserver.net/horrifying-child-sacrifices-iclcj-court-litigating-the-ninth-circle-satanic-cult-some-members-prominent -παγκόσμιες ελίτ/
  • Nicole Kidman's Father: Satanist, Silenced by Own His Ninth Circle Satanic Cult. Ο Δρ. Antony Kidman πέθανε την Παρασκευή αφότου έφυγε από την Αυστραλία όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και δολοφονία παιδιών σε ένα κύκλωμα παιδεραστών του Σίδνεϊ. Ένα μήνα νωρίτερα, η Φιόνα Μπάρνετ είχε υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία της Αυστραλίας ΝΝΟ και στη Βασιλική Επιτροπή Κακοποίησης Παιδιών, ισχυριζόμενη τις σεξουαλικές και σωματικές επιθέσεις της Κίντμαν κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Όταν η Επιτροπή άνοιξε μια έρευνα, ο κλινικός ψυχολόγος άφησε ξαφνικά τα 43 του χρόνια στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και στο Royal North Shore Hospital για να μείνει στη Σιγκαπούρη μέχρι να πεθάνει. Η οικογένεια αρνήθηκε να σχολιάσει και η αστυνομία της Σιγκαπούρης άνοιξε έρευνα σχετικά με αυτό που χαρακτήρισε αφύσικο θάνατο.https://brutalproof.net/2020/11/nicole-kidmans-father-satanist-silenced-by-his-own-ninth-circle-satanic-cult/
  • Θυσίες σατανικής λατρείας του ενάτου κύκλου: Αυτόπτες μάρτυρες στη δίκη ισχυρίστηκαν επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, μέλη της βρετανικής και ολλανδικής βασιλικής οικογένειας και ο καθολικός ιησουίτης στρατηγός Adolfo Pachon ήταν παρόντες με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον πρώην Πάπα Ράτσινγκερ στις θυσίες παιδιών του Ενάτου Κύκλου. https://operationdisclosureofficial.com/2021/12/29/the-true-story-of-the-kennedy-assassination-the-arranger/
  • Αυτόπτες μάρτυρες στη δίκη ισχυρίστηκαν επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, μέλη της βρετανικής και ολλανδικής βασιλικής οικογένειας και ο καθολικός ιησουίτης στρατηγός Adolfo Pachon ήταν παρόντες μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο και τον πρώην Πάπα Ράτσινγκερ στις θυσίες παιδιών του Ενάτου Κύκλου. https://operationdisclosureofficial.com/2021/12/29/the-true-story-of-the-kennedy-assassination-the-arranger/

G. Wars and Rumors of Wars:

  • Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι ζήτησε άμεση κατάπαυση του πυρός.
  • Ό,τι κι αν συμβαίνει πραγματικά στην Ουκρανία, μπορείτε να στοιχηματίσετε εάν υπάρξει ένα σημαντικό γεγονός στον κυβερνοχώρο, θα το κατηγορήσουν στη Ρωσία και θα το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για ριζική οικονομική μεταρρύθμιση. Αυτός ο κόσμος αισθάνεται σαν να γίνεται όλο και πιο ανώμαλος κάθε ώρα. https://amp.cnn.com/cnn/2022/02/18/politics/treasury-banks-russia-cyber-meeting/index.html
  • Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις λέει ότι η Ευρώπη βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα ενός πιθανού «Πολέμου».
  • Χρησιμοποιούν την απειλή του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου για να αναγκάσουν την Federal Reserve, την SEC και το Υπουργείο Οικονομικών να υιοθετήσουν το Crypto.
  • Πιθανώς το ΚΚΚ θα κυνηγήσει την Ταϊβάν σύντομα. Τι θα κάνει η Ρωσία κατά τη διάρκεια αυτού του πιθανού χάους; Μάλλον περισσότερη σύγχυση Ops. Πιο κοντά στο Ισραήλ; Τελικός στόχος;
  • Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας λέει ότι αρνείται να κρύψει τα εγκλήματα Μπάιντεν και Κέρι και αρνείται να μιλήσει στον Χάρις, «Δεν είναι κανένας». https://twitter.com/SERGIO2448/status/1495243093620236290?s=20&t=26FaMsZstk9zf0m3J_ASSA

Η. Ελλείψεις τροφίμων, καυσίμων και αγαθών:

  • Η Ευρώπη δεν έχει σχεδόν καθόλου φυσικό αέριο – η Gazprom. Οι υπόγειες εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου (UGS) στην Ευρώπη ήταν κατά 95,3% άδειες στις 17 Φεβρουαρίου, δήλωσε το Σάββατο ο κρατικός ενεργειακός γίγαντας της Ρωσίας και μεγάλος εξαγωγέας φυσικού αερίου Gazprom, επικαλούμενος στοιχεία από την Gas Infrastructure Europe. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρώπη έχει τώρα μόνο το 4,7% του φυσικού αερίου της Τα αποθέματα απομένουν για το υπόλοιπο της χειμερινής περιόδου. Ο όγκος του ενεργού αερίου στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις είναι 21% ή 8,3 δισ. κυβικά μέτρα μικρότερος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Συνολικά, 44,8 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έχουν ήδη αποσυρθεί από το UGS της Ευρώπης αυτόν τον χειμώνα.

I. Αεροπλάνα, τρένα που προσγειώνονται σε όλη την υδρόγειο:

  • Οι μεταφορές για το Λονδίνο μπορεί να χρεοκοπήσουν χωρίς επιπλέον κεφάλαια, ισχυρίζεται ο δήμαρχος. https://www.theguardian.com/politics/2022/feb/19/transport-for-london-may-go-bankrupt-without-extra-funds-claims-mayor
  • Αυστραλία: το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης σήμερα, με όλες τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες να έχουν σταματήσει. Μια διακοπή των συνομιλιών μεταξύ της κυβέρνησης της NSW και της Ένωσης Τραμ και Λεωφορείων (RTBU) είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των δρομολογίων στις γραμμές τραίνων του Σίδνεϊ και της υπεραστικής γραμμής RailLink.

J. The Cabal's HAARP Weather Manipulation:

  • Η.Β. Καταιγίδα Φράνκλιν: Περισσότερες προειδοποιήσεις ανέμου μετά την καταιγίδα Eunice. Το Met Office εκδίδει κίτρινες προειδοποιήσεις για άνεμο και βροχή και 83.000 σπίτια εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα. Συναγερμός για μεγάλες πλημμύρες στην περιοχή του Μάντσεστερ σήμερα. 400+ σπίτια εκκενώνονται. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη διαμονή, μπορούμε να σας καλέσουμε στο Twitter. https://twitter.com/carolinecoramuk/status/1495491721395900423?s=2

https://www.bbc.co.uk/news/uk-60452334

Κ. Η επιχείρηση London Bridge καταρρέει:

  • Η Βασίλισσα βρέθηκε θετική στον Covid-19 στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Όλοι γνωρίζουμε ότι η βασίλισσα είναι νεκρή εδώ και λίγο καιρό. Ετοιμάζονται/οργανώνουν για την Επιχείρηση London Bridge is Falling down. Υπάρχουν και άλλα πιο σκοτεινά σχέδια μέσα στον θάνατο ενός από τους πιο ισχυρούς βασιλιάδες του Deep State στον κόσμο. Τα συστήματα θα κατέρρεαν. Είναι αγώνας για την εξουσία!!! Η MI5, η MI6, η Mossad, η CIA πάλευαν να κρατήσουν μυστικά εκατοντάδων ετών εμπορίας ανθρώπων, ενός τυραννικού συστήματος συνδεδεμένου με τις Παγκόσμιες Ελίτ, τις Τράπεζες και την Πανδημία. Το Word is White Hats στο Ηνωμένο Βασίλειο θα εκθέσει τη Βρετανική Μεγαλειότητα και τον αγώνα για τους διακομιστές, τους κλεμμένους υπολογιστές και τα κλειδιά του Διαδικτύου που περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες συνδεδεμένες με το Vatican Pedo System/ Epstein/ Gates/ Clintons και τους παγκόσμιους προέδρους Deep State στις Τράπεζες Δεδομένων.

Λ. Τέλος του Κομμουνισμού: Όχι άλλο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα; Αφού είδε τον Σι Τζινπίνγκ να προωθεί τον κομμουνισμό όπως ο Μάο, φαίνεται τραβηγμένο ότι μπορεί να θέλει να καταστρέψει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά για αυτό ακριβώς τον κατηγορούν. Σε αυτό το επεισόδιο του China Uncensored, μιλάμε για ένα μυστηριώδες άρθρο που εμφανίστηκε συκοφαντώντας τον Xi Jinping, γιατί μπορεί να θέλει να καταστρέψει το Κόμμα και τι σχέση έχει ο έκπτωτος Κινέζος αξιωματούχος Bo Xilai με όλα αυτά. https://www.youtube.com/watch?v=xfPNZdwHNC0

M. Real News Highlights for Sun. 20 Φεβρουαρίου 2022:

  • Το Trump's Truth Social App θα κυκλοφορήσει στο Apple App Store την Ημέρα του Προέδρου Δευτ. 21 Φεβ.
  • Η απαίτηση αυτοαπομόνωσης μετά από θετικό τεστ για Covid-19 έχει καταργηθεί στην Αγγλία. Όλοι οι άλλοι περιορισμοί θα αρθούν τις επόμενες ημέρες.
  • Ο Τραμπ κυκλοφόρησε μια δήλωση ανακοινώνοντας ότι ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα Μπρνοβιτς έκανε διακοπές με τον γραμματέα της κομητείας Maricopa όταν έπρεπε να τον κατηγορήσει. Η Αριζόνα πιθανότατα θα έχει νέο γενικό εισαγγελέα.
  • Η οικογένεια της Gilane Maxwell «φοβάται για την ασφάλειά της» αφού ο μαστροπός του Epstein Jean-Luc Brunel βρέθηκε νεκρός στη φυλακή μετά από μια μυστηριώδη «αυτοκτονία». Την ώρα του θανάτου του Brunel, οι κάμερες ασφαλείας στη φυλακή σταμάτησαν μυστηριωδώς να λειτουργούν.
  • Αγανακτισμένοι πολίτες επιτίθενται στις τηλεφωνικές γραμμές της αστυνομίας της Οτάβα με καταγγελίες για την τρομερή μεταχείριση των διαδηλωτών, λαμβάνοντας απειλές για ποινικές διώξεις ως απάντηση.
  • Ο αρχηγός της αστυνομίας της Οττάβα ανακοινώνει ότι θα εντοπίσει τους διαδηλωτές τους επόμενους μήνες — «Η έρευνα θα συνεχιστεί για αρκετούς ακόμη μήνες».
  • Ο εν ενεργεία αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβα λέει ότι οι αξιωματικοί του χρησιμοποίησαν «νόμιμες και ασφαλείς τακτικές» όταν ξυλοκόπησαν διαδηλωτές με ρόπαλα, πέταξαν σπρέι πιπεριού και ποδοπάτησαν διαδηλωτές με άλογα.
  • Ο δημοσιογράφος του MSNBC παραδέχεται ότι πολλοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι δεν θέλουν να επιστρέψει η ζωή στους κανονικούς ρυθμούς.
  • Ο αναπληρωτής του Trudeau, Hristya Freeland, του οποίου ο παππούς ήταν Ναζί και είναι διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, λέει ότι σχεδιάζει να καταστήσει μόνιμες τις εξουσίες του για έκτακτη ανάγκη.
  • Οι ταραξίες του BLM συγκεντρώνονται στο σπίτι του δικαστή που καταδίκασε τον πρώην αστυνομικό της Μινεσότα, Κιμ Πότερ, σε 16 μήνες φυλάκιση για τη δολοφονία ενός μαύρου.
  • Το Cook Children's Medical Center στο Τέξας αρνείται σε έναν έφηβο μια σωτήρια μεταμόσχευση νεφρού επειδή δεν είναι εμβολιασμένος.
  • Ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίζεται ότι η παραπληροφόρηση έχει αυξήσει τις αμφιβολίες για τα εμβόλια και έχει οδηγήσει στο θάνατο πολλών ανθρώπων.
  • Ένα αντικείμενο βάρους περίπου τεσσάρων τόνων πλησιάζει το φεγγάρι και θα συγκρουστεί μαζί του στις 4 Μαρτίου. Οι επιστήμονες προτείνουν ότι αυτό είναι το στάδιο ενός κινεζικού πυραύλου που εκτοξεύτηκε το 2014.
  • AFP: «Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ, όλα δείχνουν ότι η Ρωσία σχεδιάζει μια «πλήρης κλίμακας επίθεση στην Ουκρανία.
  • BBC: «Ο Μπόρις Τζόνσον πιστεύει ότι η Ρωσία σχεδιάζει τον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη από το 1945».
  • Haaretz: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ήδη ξεκινήσει και δεν μοιάζει με κανέναν από αυτούς τους πολέμους που έχετε δει πριν».

Ν. Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ:

  • «Τα Εθνικά Αρχεία δεν «βρήκαν» τίποτα, τους δόθηκαν, κατόπιν αιτήματος, Προεδρικά Μητρώα με μια συνηθισμένη και συνηθισμένη διαδικασία για να διασφαλιστεί η διατήρηση της κληρονομιάς μου και σύμφωνα με τον Νόμο για τα Προεδρικά Μητρώα. Αν ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον «Τραμπ», δεν θα υπήρχε ιστορία εδώ. Αντίθετα, οι Δημοκρατικοί αναζητούν την επόμενη απάτη τους. Η φάρσα Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία αποδείχθηκε ότι ήταν μια ψευδής ιστορία εμπνευσμένη από τους Δημοκρατικούς για να βοηθήσει την απατεώνα Χίλαρι Κλίντον. Η φάρσα μομφής #1, η φάρσα μομφής #2 και πολλά άλλα, ήταν όλα μια φάρσα. Τα * * Fake News κάνουν να φαίνεται ότι εγώ, ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δούλευα σε μια αίθουσα αρχείων. Όχι, ήμουν απασχολημένος με την καταστροφή του ISIS, την οικοδόμηση της μεγαλύτερης οικονομίας που είχε δει ποτέ η Αμερική, μεσολάβησα σε συμφωνίες ειρήνης, φροντίζοντας να μην επιτεθεί η Ρωσία στην Ουκρανία, φροντίζοντας να μην καταλάβει η Κίνα την Ταϊβάν, φροντίζοντας να μην υπάρξει πληθωρισμός, δημιουργώντας μια ενεργειακά ανεξάρτητη χώρα, ανοικοδόμηση του στρατού μας και της επιβολής του νόμου, σώζοντας τη δεύτερη τροποποίηση, προστατεύοντας τα σύνορά μας και μειώνοντας τους φόρους. Τώρα, η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, η οικονομία μας καταστρέφεται, τα σύνορά μας ξεπερνιούνται για άλλη μια φορά και η εντολή συνεχίζεται. Αντί να επικεντρωθούν στην Αμερική, τα μέσα ενημέρωσης θέλουν απλώς να μιλήσουν για το σχέδιό τους να «πάρουν» τον Τραμπ. Ο κόσμος δεν θα το αντέξει άλλο!».

O. Satanic Elites Exposed Parts 1-18:

  • Χαλαρώστε: Τα λευκά καπέλα στον έλεγχο. Το 90% των DUMBS καθαρίστηκε, εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες διασώθηκαν, ναρκωτικά και όπλα κατασχέθηκαν, Δικαστήρια σε εξέλιξη 24/7 στο GITMO: https://www.bitchute.com/video/GhL28DKvAyAR/
  • Satanic Elites Exposed Part 1: Celine Dion Adrenochrome Nununu World Order. Η σειρά ρούχων της Celine Dion's Satanic NuNuNu World Order με σχεδιαστές από το Ισραήλ. Το φάρμακο επιλογής ελίτ είναι το Adrenochrome. https://www.bitchute.com/video/804q0v5O0h0a/
  • Satanic Elites Exposur Part 2: Pedo Justin Trudeau Jesuit Drama Queen Connections. Οι ελίτ είναι σατανικοί!! Pedowood, Antifa, Soros, Podesta, Clinton, κλπ. https://www.bitchute.com/video/Foj7j2XlJcs9/
  • Satanic Elites Exposur Part 3: Βραβευμένο Hollywood Pedophiles Walk of Shame. Η λίστα είναι μεγάλη. Πολλοί πεζοί επισκέφτηκαν το νησί Έπσταϊν και τα μυστικά δικαστήρια συνεχίζονται, εκατομμύρια έχουν ήδη εκτελεστεί. https://www.bitchute.com/video/7UbfZfqvc8PX/
  • Satanic Elites Exposed Part 4: Marina Abramovic Dinner Rituals, Cannibals, Adrenochrome, Pedowood, Hollywood, Witchcraft, Black Magic: https://www.bitchute.com/video/uU4AuDRhuX4q/
  • Satanic Elites Exposed Part 5: Red Shoe Club Symbolism θα είναι η πτώση τους, Black Eye Club, Pedowood, Adrenochrome, Reptos, Vril, PizzaGate: https://www.bitchute.com/video/jC8RypnJGM1g/
  • Satanic Elites Exposur Part 6: Bloodlines – Trudeau, Castro and Co https://www.bitchute.com/video/B0F1mBRawk7v/
  • Satanic Elites Exposur Part 7: Militarized Music Industry, Radio Microwave Frequency, Mind Control, MKULTRA, How to clones, Clones in Hollywood, Pedowood, Greys, Adrenochrome, PizzaGate: https://www.bitchute.com/video/q8mPRZDHJkxT/
  • Satanic Elites Exposed Part 8: Gates of Hell: https://www.bitchute.com/video/aWTHAo0sJxtL/
  • Satanic Elites Exposed Part 9: The 9th Circle Cult: Από το 1962, ο Joseph Razinger είναι μέλος του Ninth Circle και συμμετείχε συστηματικά στον τελετουργικό βιασμό, βασανισμό και δολοφονία παιδιών σύμφωνα με ένα πρώην μέλος της λατρείας για την κακοποίηση παιδιών, γνωστή ως Ο Ένατος Κύκλος στην κατάθεσή του, & κ.ο. https://www.bitchute.com/video/SqfzmsNPz55l/
  • Οι Satanic Elites Exposed Part 10: Operation Paperclip με τη βοήθεια της CIA και των Ratlines του Βατικανού https://www.bitchute.com/video/JnVPFNfLxLJE/
  • Οι Satanic Elites Exposed Μέρος 11: Η 11η ώρα του Dr. Tam Tik Tok: Ο Dr. Tam και το National Film Board of Canada 57 λεπτά σε αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο πριν από την πανδημία. Στρατόπεδα συγκέντρωσης, κέντρα κράτησης όλα για τα βραχιόλια παρακολούθησης RFID για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Σε πλήρη εξέλιξη. Ο Καναδάς υπάγεται στον ΟΗΕ. https://www.bitchute.com/video/IuRN7qyLekq0/
  • Οι σατανικές ελίτ αποκάλυψαν το μέρος 12 Η νέα παγκόσμια τάξη του Echelon: HAARP, 5G, Nono Chips, επιτήρηση: https://www.bitchute.com/video/ihRBMinmwEnA/
  • Οι σατανικές ελίτ αποκαλύφθηκαν Μέρος 13: Η Μεταμόρφωση του Έλον Μασκ: https://www.bitchute.com/video/f1g3hHYL1nqV/
  • Satanic Elites Exposur Part 14: Είναι ακριβώς στα λεφτά. Μια εικόνα συμβόλων που σχεδιάστηκαν από τις ελίτ για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη – Illuminati MATRIX ακόμα υπό κατασκευή ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΧΕ – ThankQ https://www.bitchute.com/video/7X8giOonktQh/
  • Οι σατανικές ελίτ αποκάλυψαν το μέρος 15 Οι λίμνες των δακτύλων και ο Χάντερ Μπάιντεν . Μια προεπισκόπηση του τι υπάρχει στο φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν και η σύνδεση με το τατουάζ του στην πλάτη του σε λίμνες όπου λαμβάνει χώρα η εμπορία ανθρώπων. https://www.bitchute.com/video/oUQgwlMtMhyC/
  • Satanic Elites Exposur Part 17: Weather Games, HAARP, NOW, FEMA, The Vault Archive: https://www.bitchute.com/video/f1JgCTKHvztJ/
  • Satanic Elites Exposur Part 18 Canadian DUMB Deep Underground Military Bases, Gene Decode: https://www.bitchute.com/video/uyOVeFZCuE0B/

P. Βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε:

Ερ. «Είκοσι δύο πρόσωπα: μέσα στην εξαιρετική ζωή της Τζένι Χιλ και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της» , της Judy Byington, Πρόλογος του Δρ. Colin A. Ross, MD RAW: Dr. Colin Ross – Robert David Steele

Η μαρτυρία της Jenny Hill σε μια σατανική ιεροτελεστία θυσίας παιδιών: Η γυναίκα βλέπει την ανθρώπινη θυσία – YouTube  http://www.youtube.com/watch?v=F626Lsrdwg4   Judy Σημείωση: Το YouTube διόρθωσε αυτούς τους συνδέσμους για να μην λειτουργούν. Σας προτείνω να κάνετε γυαλιά για να συνδεθείτε στον σύνδεσμο ή καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το DuckDuckGo.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η Τζένη έδωσε μια γραφική περιγραφή για το πώς στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, βιάστηκε, βασανίστηκε, αναγκάστηκε να δει μια Θυσία Παιδιού και να εξοικονομήσει για θεϊκή παρέμβαση, παραλίγο να αυτοκτονήσει – όχι σε αντίθεση με τις φρικτές εμπειρίες χιλιάδων άλλων παιδιών-θυμάτων. των σατανικών προσκυνητών. Οι δράστες που λάτρευαν τον Σατανά φαινόταν να είναι οργανωμένοι από τη CIA της Αμερικάνικης Εταιρίας, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τις οικογένειες Illuminati Banking και τη λατρεία Θυσίας Παιδιού του Ninth Circle του Βατικανού μέχρι τους Clintons, το Hollywood, το Pizzagate και τα τοπικά εφηβικά συνοικία. Χρηματοδοτήθηκαν από την ίδια Cabal που διοικούσε το παγκόσμιο νομισματικό μας σύστημα – τον ​​ίδιο τον οργανισμό που βρισκόταν σε διαδικασία κατάρρευσης με την ενεργοποίηση της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομίσματος. Δεν είναι περίεργο που ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι».

Σημείωση R. Judy σχετικά με τη σατανική τελετουργία κακοποίησης παιδιών στη γειτονιά σας:

Από το 1990 κάνω έρευνες σχετικά με τη σατανική τελετουργική κακοποίηση παιδιών κατόπιν αιτήματος γενναίων θυμάτων του SRA Survivor, που ήταν μάρτυρες εγκλημάτων παιδεραστίας, βασανιστηρίων και δολοφονιών σατανικών ηγετών και των συμφερόντων τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βρήκα σατανιστές εμφυτευμένους σε δικηγορικά γραφεία, τοπική αστυνομία, γραφεία σερίφη της κομητείας και μέχρι τα γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα στην πολιτεία μου και σε άλλους και μετά το μακελειό πήγε στο διεθνώς οργανωμένο Ninth Circle Satanic Cult που εξαντλήθηκε του Βατικανού.

Σίγουρα δεν υπάρχει βοήθεια από κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ή άλλων εθνών, συμπεριλαμβανομένων των δραστών του FBI ή της CIA. Αυτά τα νομικά πρόσωπα αρνούνται με επιτυχία ακόμη και το άνοιγμα υποθέσεων τελετουργικής κακοποίησης και δολοφονίας παιδιών, πόσο μάλλον να κάνουν έγκυρες έρευνες.

Για να είμαι ειλικρινής και απ' ό,τι γνωρίζω, δεν υπήρχε ασφαλές μέρος σε τοπικό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο που να έχει δημιουργηθεί για να αναφέρει το σατανικό έγκλημα - πιθανότατα ο κύριος λόγος για τον οποίο τα τοπικά, εθνικά και διεθνή Satanic Covens ξεφεύγουν τόσο εύκολα από τα βασανιστήρια και δολοφονίες χιλιάδων παιδιών σε τακτική βάση.

S. Τα ακόλουθα έχουν δημιουργηθεί για να αναφέρουν Εγκλήματα κατά των παιδιών και περιστατικά εμπορίας ανθρώπων, αν και δεν μπορώ να επαληθεύσω την επιρροή σατανιστών εντός των οργανώσεων:

https://wsbt.com/news/nation-world/crime-that-hides-in-plain-sight-fbi-releases-warning-signs-of-human-trafficking

FBI Memphis (διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα) (901) 747-4300

Υποβάλετε μια ανώνυμη συμβουλή tips.fbi.gov.

Επικοινωνία Γραμμή Επικοινωνίας Εθνικού Κέντρου Εμπορίας Ανθρώπινων Πόρων 1-(888)-373-7888.

Μετανάστευση/Τελωνειακή επιβολή των ΗΠΑ (ICE): https://www.ice.gov/webform/hsi-tip-form

Ομοσπονδιακή Ιστοσελίδα Εμπορίας Ανθρώπων: https://www.state.gov/humantrafficking/

Called to Rescue 855-646-5484 http://www.calledtorescue.org/

Ο Tim Ballard στο Operation Underground Railroad: https://ourrescue.org/ 

Saving Innocence: https://savinginnocence.org https://www.youtube.com/watch?v=FT4tmI8YxCU&feature=emb_rel_end

ΗΠΑ: Εθνική Γραμμή βοήθειας για την κακοποίηση παιδιών 1-800-422-4453

USNCMEC Επείγουσα βοήθεια στα θύματα 24ωρη Γραμμή επικοινωνίας:   1-800-843-5678   

Επικοινωνήστε με την Interpol:   https://www.interpol.int/Contacts/Contact-INTERPOL https://www.interpol.int/What-you-can-do/If-you-need-help

Europol Tipline Τηλ.: +31 70 302 5000 https://www.europol.europa.eu/report-a-crime

Γραμμές επικοινωνίας ΕΕ: ​​https://ec.europa.eu/anti-trafficking/citizens-corner-national-hotlines/national-hotlines_en

Παγκόσμια: Αριθμοί επικοινωνίας για την εμπορία ανθρώπων: https://www.abolishion.org/human_trafficking_hotline_numbers

Βοήθεια και πόροι για την εμπορία ανθρώπων: https://trafficking.help/us/

ΗΒ: Εθνική Γραμμή βοήθειας για την κακοποίηση παιδιών  του BBC Action Line

Τ. Η Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος και το NESARA/GESARA αφορούσαν όλα τα παιδιά

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Πρόκειται για τα παιδιά – τα χιλιάδες υποσιτισμένα και τραυματισμένα παιδιά που προς τιμήν του Σατανά, βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν, ώστε οι Ελίτ δράστες τους να μπορέσουν υποτίθεται να αποκτήσουν εξουσία και να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Η πρώτη επίσημη πράξη που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ το πρωί πριν από την ορκωμοσία του ήταν να επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της CIA και να κηρύξει πόλεμο σε ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης σεξουαλικών παιδιών που διοικείται από αυτές τις παγκόσμιες ελίτ.

Ας νηστέψουμε και ας προσευχηθούμε για αυτά τα εκατομμύρια μικρών παιδιών που σώζονταν αυτή τη στιγμή από τις υπόγειες σήραγγες της Καμπάλ σε όλη την υδρόγειο και βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν από τους Σατανικούς Κόβενς ακριβώς δίπλα. Ας προσευχηθούμε επίσης για εκείνα τα Στρατιωτικά Στρατεύματα σε όλο τον κόσμο που διακινδύνευαν τη ζωή τους για να τα σώσουν. Το αρχαίο δόγμα της νηστείας και της προσευχής εξηγήθηκε εδώ στο σημείο 10:30:32: https://www.youtube.com/watch?v=4Mb9gU6DmKs

U. Judy Note:  Δεν λαμβάνω ούτε τώρα, ούτε έχω λάβει ποτέ χρήματα για τη συγγραφή των Ενημερώσεων και των άρθρων μου. Η αποζημίωση ήταν η ύπαρξη διεξόδων για να βοηθήσουμε τη Save the Children αποκαλύπτοντας αλήθειες σχετικά με την πολύ μυστική σατανική τελετουργική κακοποίηση, την παιδοφιλία και τη θυσία παιδιών που ήταν αχαλίνωτη στη διεθνή μας κοινωνία.

Τα παραπάνω ήταν μια περίληψη πληροφοριών από το Διαδίκτυο. Εναπόκειται στον αναγνώστη να κάνει τη δική του έρευνα και να αποφασίσει αν ήταν έγκυρη ή όχι.

Θα στείλω τον ιστότοπο Safe Link όταν μάθω τι είναι, καθώς και θα αναρτηθεί σε πολλούς ιστότοπους Dinar. Κατανοώ ότι με τη σύνδεση στον Ιστότοπο Ασφαλούς Συνδέσμου θα δημιουργήσει μια Συμφωνία Μη Αποκάλυψης προς υπογραφή προκειμένου να λάβετε ραντεβού εξαργύρωσης/ανταλλαγής.

Μετά την υπογραφή του Non Disclosure, δεν θα μπορώ να στείλω email, να δημοσιεύσω ή να μιλήσω σε κανέναν για τη διαδικασία ανταλλαγής για 90 ημέρες, επομένως θα σιωπήσω και θα αφιερώσω αυτές τις 90 ημέρες για να οργανώσω και να υλοποιήσω το ανθρωπιστικό μου έργο.

Αυτό δεν είναι αντίο. Αναμένω να συνεργαστώ με πολλούς από εσάς στο εγγύς μέλλον. Δεν μπορώ να σου πω πόσο χάρηκα που σε γνώρισα. Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους αφοσιωμένους και γενναίους παρόχους Intel που ήθελαν να παραμείνουν άγνωστοι. στον άγγελό μας Μάρθα που εργάστηκε 24 ώρες το 24ωρο για να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει. στην ταπεινή Wildfire Lady που είναι ικανή να αποκαλύψει την αλήθεια. στον Μπραντ που κάνει σπουδαία έρευνα. στον Bonni B που αποκαλύπτει τις βαθύτερες αιτίες του τι πραγματικά συμβαίνει και στον Ken που αποκαλύπτει σχεδόν απεριόριστη Intel για παιδεραστία για να μας βοηθήσει στο Save the Children.

Ας ευχαριστήσουμε το Q που επιτέλους έγινε η επαναφορά. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις ανθρωπιστικές προσπάθειές σας και ανυπομονώ να σας δω στην άλλη πλευρά όπου μαζί, θα κάνουμε τη ζωή καλύτερη για όλους.

Η υπομονη ειναι ΑΡΕΤΗ. Το να έχεις Αρετή είναι σημάδι καλής ηθικής ύπαρξης. Τα καλά ηθικά όντα έχουν τη δύναμη να νικήσουν το κακό και να αλλάξουν τον κόσμο. Και θα το κάνουμε!!! Τζούντι


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://operationdisclosureofficial.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters