Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

2.2.22 ΙΣΧΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΣΗΣ

Από τις 2.2.22 εξελισσόμαστε
με γρήγορους ρυθμούς, και στις 22.2.22 κλείνει αυτή η υπερφορτισμένη ενεργειακή πύλη, σηματοδοτώντας το τέλος ενός παλιού κεφαλαίου και σηματοδοτώντας μια υπέροχη νέα αρχή στη ζωή μας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της πύλης επανεξετάσαμε και επαναξιολογούμε οτιδήποτε μας περιόριζε και μας κρατούσε πίσω, και είμαστε τώρα έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε παλιές δομές και προγράμματα, να πατήσουμε το κουμπί επαναφοράς και να εισέλθουμε σε ένα νέο χρονοδιάγραμμα και πραγματικότητα.

Σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα βιώσουμε την αριθμολογική δόνηση της 2 ακολουθίας στη διάρκεια της ζωής μας καθώς δεν θα υπάρξει άλλη ημερομηνία με μόνο 2 σε αυτήν για άλλα 178 χρόνια. (0 δεν φέρει δόνηση στην αριθμολογία).

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια μέρα, καθώς είναι και η τελευταία φορά στη ζωή μας που ο ίδιος αριθμός επαναλαμβάνεται 6 φορές σε μια ημερομηνία.
Βρισκόμαστε επίσης στη μέση μιας σειράς παλίνδρομων ημερομηνιών, όπου η ημερομηνία καθρεφτίζεται (διαβάζει το ίδιο μπροστά και πίσω), και αυτό συμβαίνει μέχρι 2-28-22. Στις 22:2:22 η ημερομηνία όχι μόνο διαβάζει το ίδιο μπρος και πίσω αλλά και όταν γυρίζει ανάποδα.

Λόγω των ημερομηνιών που καθρεφτίζονται μπορούμε να περιμένουμε να λάβουμε άμεση εκδήλωση των προθέσεων, των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συναισθημάτων μας, καθώς οι δονήσεις που εκπέμπουμε θα καθρεφτιστούν πίσω σε εμάς.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βιώσουμε πολλές συγχρονικότητες και serendipities, με πολλές deja vu και μαγικές στιγμές, καθώς ό,τι αντηχεί στη δόνηση μας βρίσκει το δρόμο του προς εμάς.
Μπορεί επίσης να έχουμε ασυνήθιστα ζωντανά όνειρα που είναι τόσο ρεαλιστικά που ξυπνάμε νιώθοντας πολύ συναισθηματικοί και θυμόμαστε κάθε λεπτομέρεια. Αυτός είναι ο κόσμος των ονείρων που στέλνει λεπτά θεϊκά μηνύματα, γι' αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα λαμβάνουμε συνεχόμενα σημάδια που μας δείχνουν πώς είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα επικοινωνούμε και συνδημιουργούμε με το Σύμπαν ανά πάσα στιγμή, και πώς οι δονήσεις που εκπέμπουμε επιστρέφονται στο πιο μυστικιστικό Με όλους τους τρόπους.

Ο αριθμός 2 σχετίζεται με την ισορροπία, την αρμονία, τη φιλία και τις σχέσεις, και φέρνει θετικότητα, οπότε περιμένετε οι πραγματικές συνδέσεις να ανανεωθούν ή να ενισχυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το 2 είναι ένας καρμικός αριθμός, οπότε καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της ημέρας είναι δυνατό να ζήσουμε πολλές ενεργειακές μετατοπίσεις καθώς οι παλιές και στάσιμες ενέργειες καθαρίζουν και η δόνηση μας αυξάνεται.

Αυτή η ακολουθία αριθμών είναι μια υπενθύμιση να έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι είμαστε ισχυρά ενεργητικά όντα με την ικανότητα να προσελκύουμε μαγνητικά τις επιθυμίες μας και να εκδηλώνουμε τα όνειρα και τις προθέσεις μας με ευκολία. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό οπτικοποιώντας πώς θα είναι η ζωή όταν φτάσουμε τους στόχους μας, και λέγοντας καθαρά τις προθέσεις μας και έχοντας πίστη ότι εκδηλώνονται, ενώ εμπιστευόμαστε πλήρως όλη τη διαδικασία (όσο χρόνο κι αν χρειαστεί).

Για να δημιουργήσουμε μια νέα ύπαρξη που να αισθάνεται αυθεντική και θρεπτική, μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθούμε από ανθρώπους ή καταστάσεις που αποσταθεροποιούνται ή προκαλούν κακό με κάποιον τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο κομμάτι της εκδήλωσης καθώς μπορεί να αισθάνεται άνετα να κρατηθεί από όποιον ή οτιδήποτε αισθάνεται οικείο. Ωστόσο, όσο περισσότερο πιστεύουμε στον εαυτό μας και αποδεχόμαστε ότι αξίζουμε να ζούμε με εσωτερική και εξωτερική ειρήνη, τεράστια αγάπη και απόλυτη ολοκλήρωση, οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε προκαλεί χάος ή μειώνει τη δόνηση μας θα βγει φυσικά από το χρονολόγιό μας.

Οι ενεργειακές μετατοπίσεις μπορούν να αισθάνονται ασταθείς, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μυαλό και το σώμα μας μπορούν να νιώσουν σαν να έχουν προσωρινά "κλείσει "Αυτό είναι για το καλό μας καθώς όταν επιβραδύνουμε είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να λαμβάνουμε ενεργητικά downloads που βοηθούν στη μετάβασή μας.

Έχουμε επίσης ηλιακές καταιγίδες πρόσφατα οι οποίες μπορούν να μεγεθύνουν την τρέχουσα ενέργεια. Οι ηλιακές καταιγίδες είναι επίσης γνωστό ότι φέρνουν μετατόπιση στην ενέργεια, και κατά τη διάρκεια αυτών των βάρδιων μπορεί να βιώσουμε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:
Πονοκέφαλοι πίεσης και γενικοί πόνοι και πόνοι, κυρίως στην περιοχή του στομάχου (ηλιακό πλέγμα).
Αισθάνομαι κοκκινισμένη, ζαλάδα ή ναυτία. Έντονη πείνα ή δίψα.

Δυσκολία συγκέντρωσης, σύγχυση, προσωρινή απώλεια αναμνήσεων, ξεχάστε πράγματα, λάθος τοποθέτηση αντικειμένων ή ένα "ομιχλώδες μυαλό. ”
Ακραία κούραση, εξάντληση, έλλειψη ενέργειας, αϋπνία, διαταραγμένα πρότυπα ύπνου και έντονα όνειρα ή εφιάλτες.
Φαινομενικά έξω από το μπλε κρίσεις ευερεθιστότητας, απογοήτευσης, πανικού, θλίψης, νευρικότητας, θυμού, ανησυχίας, φόβου, θλίψης, άγχους, άγχους και κατακλυσμού.
Αυξημένη επίγνωση, ενισχυμένη διαίσθηση, προαισθήματα, ιδέες που φαίνεται να εμφανίζονται ξαφνικά.

Φυσιολογικά συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν, όπως συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, κουδούνισμα στα αυτιά ή πόνοι και πόνοι.
Παρατηρώντας συγχρονισμό, δηλαδή ορισμένα μοτίβα αριθμών που επανεμφανίζονται.
Πιο συνειδητά συνειδητοποιημένα τα ενεργειακά πεδία των άλλων ανθρώπων και πολύ ευαίσθητοι στην αρνητικότητα, απομακρύνονται από το δράμα και τις συγκρούσεις.
Δεν χρειάζεται πλέον να πιέσω τίποτα, επιτρέποντας σε αυτό που ρέει να κυλά ελεύθερα, και αφήνοντας αυτό που δεν κυλά να φύγει.

Θέλοντας να περάσω χρόνο μόνος, ενδοσκόπηση.
Για να βεβαιωθούμε ότι αντηχούμε με αυτή την υψηλότερη ενέργεια και ότι η δόνηση μας αυξάνεται, μπορούμε να ξεκουραστούμε, να αφιερώσουμε χρόνο από τα πολυάσχολα πρόγραμμά μας

Πίνετε άφθονο φιλτραρισμένο νερό (όχι νερό βρύσης). Ετοιμάζομαι να κάνω
Κάντε λουτρά με αλμυρό νερό. Ετοιμάζομαι να κάνω
Διαλογιστείτε και παραμείνετε ενήμεροι για τις επαναλαμβανόμενες σκέψεις και συναισθήματα.
Αποφύγετε καφεΐνη και αλκοόλ. Περάστε χρόνο στη φύση. Ετοιμάζομαι να κάνω

Καταναλώστε τροφές υψηλής δόνησης, όπως φρούτα και λαχανικά. Ετοιμάζομαι να κάνω
Ανάπνευσε βαθιά, συγχώρεσε, απελευθέρωσε και παραδώσου.
Παραμείνετε επίγνωση των επαναλαμβανόμενων σκέψεων και συναισθημάτων.
Όταν είναι δυνατόν, αποσυνδεθείτε προσωρινά από την τεχνολογία, και οτιδήποτε αισθάνεστε ενεργειακά τοξικό ή αποστραγγιστικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters