Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ MONO ΥΒΡΙΔΙΟ [ ΥΒΡΙΣ ΔΙΟΣ ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ] ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ



https://www.facebook.com/StirizoumePoutinII/photos/a.246854198850094.1073741829.246832632185584/409916845877161/?type=1

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ MONO ΥΒΡΙΔΙΟ [ ΥΒΡΙΣ ΔΙΟΣ ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ] ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ [ ΕΝ ΔΙΑ ΦΕΡΟΥΣΑ [ΕΓΚΥΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ] ΔΙΑ ΛΟΓΟΣ [ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ] ΔΙΑ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΛΟΓΗ ΔΙΑ ΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΒΑΖΩ [ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ] ΔΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ [ ΒΕΛΟΣ ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ ] ΔΙΑ ΠΡΑΤΩ ΔΙΑ ΤΕΛΩ ΔΙΑ ΘΕΤΩ ΔΙΑ ΘΗΚΗ ΔΙΑ ΘΛΩ ΔΙΑ ΘΕΡΜΙΑ ΔΙΑ ΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΘΛΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑ ΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΑ ΙΩΝΙΖΟΜΑΙ ΔΙΑ ΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΝΩ ΔΙΑ ΠΛΑΘΩ ΔΙΑ ΠΡΕΠΩ ΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΔΙΑ ΠΟΤΙΖΩ ΔΙΑ ΠΙΣΤΩΝΩ ΔΙΑ ΛΑΜΠΩ ΔΙΑ ΛΑΛΩ ΔΙΑ ΙΡΩ ΔΙΑ ΛΥΩ ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑ ΡΚΩ ΔΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΗΡΩ ΔΙΑ ΤΑΖΩ ΔΙΑ ΚΡΙΝΩ ΔΙΑ ΚΟΙΝΩ ΔΙΑ ΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑ ΧΩΡΙΖΩ ΔΙΑ ΧΕΩ ΔΙΑ ΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑ ΧΕΟΜΑΙ ΔΙΑ ΤΙΜΩ ΔΙΑ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΤΥΠΩΝΩ ΔΙΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΙΑ ΞΙΦΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΓΡΑΦΩ ΔΙΑ ΓΩΓΗ ΔΙΑ ΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΓΩΝΙΑ ΔΙΑ ΦΩΝΩ ΔΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑ ΦΕΡΩ ΔΙΑ ΦΑΝΗΣ ΔΙΑ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑ ΥΓΗ ΔΙΑ ΡΚΩΣ ΔΙΑ ΡΡΟΗ ΔΙΑ ΡΘΩΝΩ ΔΙΑ ΣΚΕΔΑΖΩ ΔΙΑ ΣΩΖΩ ΔΙΑ ΣΕΙΩ ΔΙΑ ΣΤΕΛΛΩ ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑ ΔΡΟΜΗ ΔΙΑ ΔΟΧΗ ΔΙΑ ΔΙΔΩ ΔΙΑ ΣΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑ ΔΙΔΟΜΑΙ ΔΙΑ ΜΕΝΩ ΔΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑ ΜΟΝΗ ΔΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑ ΜΕΤΡΩ ΔΙΑ ΜΟΡΦΩΝΩ ΔΙΑ ΝΟΙΓΩ ΔΙΑ ΝΘΙΖΩ ΔΙΑ ΝΟΜΗ ΔΙΑ ΝΕΜΩ ΔΙΑ ΝΟΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΝΥΚΤΕΡΕΥΩ ΔΙΑ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑ ΝΕΜΙΖΩ ΔΙΑ ΝΟΙΓΩ ΔΙΑ ΝΥΩ ΔΙΑ ΒΗΤΗΣ ΔΙΑ ΒΑΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑ ΒΙΒΑΖΩ ΔΙΑ ΒΑΘΜΙΖΩ ΔΙΑ ΧΕΩ ΔΙΑ ΖΩΤΟΥ ΔΙΑ ΖΥΓΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ [ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?????? ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ] ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΦΥΓΗ ΔΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΔΙΑ ΣΧΙΖΩ ΔΙΑ ΣΤΡΕΦΩ ΔΙΑ ΣΠΩ ΔΙΑ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΒΡΩΝΩ ΔΙΑ ΨΕΥΔΩ ΔΙΑ ΧΩΡΙΖΩ ΔΙΑ ΛΕΙΠΩ ΔΙΑ ΟΛΟΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΙΧΕΣ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17483

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ, ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΡΟΕΠΙΔΟΜΑ......



Να γιατί «διεκδικούν» οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο).

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίοστην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του (γνωστού ανθέλληνα χρηματοδότη της σκοπιανής προπαγάνδας) George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (199Cool είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικώνΒασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα»,η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών. Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και συγκεκριμένα:
Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.
Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.
Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.
Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.
Νικέλιο: Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.
Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.
Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
Χρωμίτης: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.
Ουράνιο: Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας»Αθηναϊκή» είχε ως τίτλο «Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα» και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης» Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα». Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθοκαι στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές…»
Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες. Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής.
Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο. Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα «περίεργα» και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:
α”) Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
β”) Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
γ”) Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
δ”) Επανομή – Σιθωνία – Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL).
Πηγές: Δημοσιεύματα του τύπου, Forum Μ.Π.Ε. , ΙΟΑΝΝΙS
Χρυσός: Μπορεί να αποφέρει κρατικά έσοδα ύψους 500 εκατ. ευρώ ετησίως και να εξασφαλίσει πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας.
Γεωθερμικά πεδία: Αν αξιοποιούνταν η ενέργεια που θα προέκυπτε, θα ισοδυναμούσε με 160.000 τόνους πετρελαίου ετησίως.
Πετρέλαιο: Ένα δισ. βαρέλια είναι τα πιθανά απολήψιμα αποθέματα αργού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Ουράνιο: 10.000 τόνοι στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας.
Ανεκμετάλλευτα δισεκατομμύρια περιμένουν στο υπέδαφος
Του Ευκλείδη Καραγιαννίδη (Εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»)
Η Βόρεια Ελλάδα είναι η περιοχή πού χτυπήθηκε ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες από τη διεθνή κρίση, λόγω της φύσης της οικονομίας της και κυρίως της έντονης εξωστρέφειας των επιχειρήσεών της.
Χιλιάδες λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εφαρμογή ελαστικής εργασίας στις μεγάλες βιομηχανίες, μείωση ή και εγκατάλειψη παραδοσιακών αγροτικών καλλιεργειών, πτώση της τουριστικής κίνησης συνθέτουν ένα «εφιαλτικό» σκηνικό, οι συνέπειες του οποίου σύμφωνα με αναλυτές θα φανούν από το τέλος του καλοκαιριού και μετά, επιδεινώνοντας την ήδη άσχημη εικόνα.
Την ίδια στιγμή στο υπέδαφος της ευρύτερης περιοχής υπάρχουν κρυμμένοι θησαυροί, οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους μένουν ανεκμετάλλευτοι κυρίως λόγω αντιδράσεων σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών που δημιουργεί το πολιτικό κόστος, το οποίο καμία κυβέρνηση δεν θέλει να επωμισθεί. Και εννοούμε πετρέλαιο, χρυσό, γεωθερμία, ακόμη και το ουράνιο που παραμένει ένα θέμα ταμπού για την ελληνική πραγματικότητα.
Τα νούμερα είναι πράγματι εντυπωσιακά : Ένα τεράστιο γεωθερμικό ενεργειακό δυναμικό, της τάξης των 150 μεγαβάτ το χρόνο, που αντιστοιχεί σε 114.000 τόνους ισοδύναμου πετρελαίου, αξίας που ξεπερνά τα 33.455.000 ευρώ, μένει ανεκμετάλλευτο εδώ και πολλά χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.
Οι τρεις επενδύσεις χρυσού μπορούν να αποφέρουν άμεσα ή έμμεσα πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας και έσοδα 500 εκατ. ευρω τουλάχιστον από άμεση φορολογία στο ελληνικό κράτος ετησίως, ενώ φέρουν ξένα κεφάλαια ύψους 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον στη χώρα.
Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η χώρα θα μπορούσε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της σε πετρέλαιο, εκτιμώντας ότι τα κοιτάσματα του ελλαδικού χώρου και κυρίως στο βορειοελλαδικό μπορεί να περιέχουν από ένα έως και τρία δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.
Όσο για το ουράνιο, οι ειδήμονες λενε ότι η αξιοποίηση μέρους των βεβαιωμένων κοιτασμάτων του Παγγαίου θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της χώρας «εν μια νυκτί». Φαίνεται ιδιαίτερα παράδοξο σε μια εποχή όπου όλοι μιλάνε για χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εγκατάλειψη των ορυκτών να θίγουμε ένα τέτοιο ζήτημα. Από την άλλη θεωρούμε ότι χρήσιμο θα ήταν να αναλογιστούμε τι χάσαμε, τι χάνουμε και τι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έστω και σήμερα με το λιγότερο δυνατόν κόστος σε επίπεδο ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος. Απλά αναρωτιόμαστε αν ήρθε πλέον η ώρα για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του τεράστιου αυτού θέματος, η οποία και θεμιτή είναι αλλά και αναγκαία προκειμένου με τις σωστές δράσεις και ενέργειες η Βόρεια Ελλάδα και η χώρα στο σύνολό της να μπορέσει να εκμεταλλευτεί έστω ένα μέρος αυτού του τεράστιου κρυμμένου της θησαυρού.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ -Την αύξηση της απασχόλησης κατά 1.500 άτομα πρωτογενώς και κατά τουλάχιστον 6.000 δευτερογενώς προβλέπει η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
-Για την ίδρυση μεταλλουργίας χρυσού στην περιοχή του Μάντεμ Λάκκου, η Ελληνικός Χρυσός σχεδιάζει να επενδύσει 800 εκατ.ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα δαπανηθούν τα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας των μεταλλείων σε μισθούς. -Οι καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί από το 2006, οπότε κατατέθηκε το επενδυτικό σχέδιο στο υπουργείο Ανάπτυξης , αλλά και η Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο ΥΠΕΧΩΔΕ, έχουν ως συνέπεια το όλο σχέδιο να έχει υπερβεί κατά δύο χρόνια τα χρονοδιαγράμματα αλλά και τις συμβατικές προβλέψεις. ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ -Τη δημιουργία 200 άμεσων θέσεων εργασίας και περίπου 800 έμμεσων προβλέπει η επένδυση της Χρυσωρυχεία Θράκης στο Πέραμα, που βρίσκεται στα όρια των νομών Ροδόπης και ΄Εβρου. -Η άμεση προτεινόμενη επένδυση εκτιμάται στα 100 εκατ.ευρώ και σε βάθος δεκαετίας θα επενδυθούν στην περιοχή επιπλέον 158 εκατ.ευρώ. Το 70% των κεφαλαίων αυτών θα επενδυθεί στην περιοχή της Θράκης, -Υπολογίζεται ότι το ελληνικό δημόσιο θα έχει εισροές από την άμεση φορολογία της εταιρείας άνω των 200 εκατ.ευρώ.
-Το έργο φτάνει «αισίως» τα 9 χρόνια καθυστέρησης σε σχέση με τα αρχικά χρονοδιαγράμματα.
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ -Εκατόν τριάντα θέσεις εργασίας με τη λειτουργία και 200 κατά τη διάρκεια της κατασκευής της μονάδας προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της Μεταλλευτικής Θράκης για τα κοιτάσματα χρυσού της περιοχής Σαπών του νομού Ροδόπης.
-Η επένδυση των 90 εκατ.δολ. βρίσκεται σήμερα στο σημείο που βρισκόταν πριν από εννέα χρόνια, οπότε είχε λάβει προέγκριση για τη χωροθέτησή της. Οι τότε διοικούντες θεωρούσαν πως το 2004 με 2005 η μονάδα θα ήταν έτοιμη να λειτουργήσει. Σήμερα ουσιαστικά η επένδυση ξεκινά από την αρχή.

Τα ορυκτά και τα μεταλλεύματα
Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Καβαλόπουλο, γενικό διευθυντή του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, η ελληνική φύση και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα έδωσε σημαντικό ορυκτό πλούτο, ο οποίος συνίσταται σε μεγάλη ποικιλία ορυκτών και μεταλλευμάτων, με σημαντικά βιομηχανικό ενδιαφέρον και πολλαπλές εφαρμογές.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα που περιγράφουν τη δυναμική παρουσία του κλάδου της εξόρυξης στη Βόρεια Ελλάδα είναι: Λιγνίτης, Λευκόλιθος-Μαγνησία, Μεικτά θειούχα, Μάρμαρα Ασβεστολιθικά αδρανή Άστριοι Ατταπουλγίτης Ολιβινίτης Ποζολάνη Χαλαζίας Χουντίτης Χρυσός.
Εξάλλου, σημαντικά κοιτάσματα ουρανίου, που υπολογίζεται ότι φτάνουν 10.000 τόνους, εντόπισε το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στο υπέδαφος των νομών Δράμας και Σερρών αλλά και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΓΜΕ, τα κοιτάσματα μεταλλευμάτων ουρανίου στη Δράμα, τις Σέρρες και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας υπολογίζονται στους 10.000 τόνους, ενώ τα βεβαιωμένα αποθέματα είναι 1.525 τόνοι.

 http://www.nicemagazine.gr/se-kathe-ellina-antistoihoun-96-000-000-000-dolaria/

kerberos-hellas

Οι προειδοποιήσεις του Β.Σόιμπλε προς τον Α.Τσίπρα: "Θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos"!


Ο Γερμανός υπουργός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε, αρκετούς μήνες πριν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ (ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ) είχε προειδοποιήσει ότι "Δεν πρόκειται να ανεχθεί ελληνική ανταρσία γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα μεταδιδόταν η ανταρσία και στην Ισπανία. Και μάλιστα είχε προειδοποιήσει τον Α.Τσίπρα πριν ακόμα γίνει αυτός πρωθυπουργός, με την εξής χαρακτηριστική φράση: «Αν επιμείνετε στις θέσεις σας θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos».
Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν πήρε στα σοβαρά τα λόγια του γιου του αξιωματικού της Βέρμαχτ κατά τον Β'ΠΠ και νόμισε ότι χωρίς να εξασφαλίσει τα μετόπισθέν του με ένα αξιόπιστο "Σχεδιο Β" εναλλακτικός λύσεων με παροχή ρευστότητας εντός της ευρωζώνης ή ακόμα και εξ΄δου από την ευρωζώνη, θα μπροούσε να νικήσει τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.
Εκανε μέγα λάθος και αυτή την στιγμή το πληρώνει η χώρα...
Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε ο τότε πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ζητούσε από την Άγκελα Μέρκελ να υπάρξει μια «επιεικής» πέμπτη αξιολόγηση που θα βοηθούσε την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και τη ΝΔ να παραμείνει στην εξουσία.
Η γερμανίδα Καγκελάριος δεν δεσμεύτηκε αλλά δεν το απέκλεισε. Στην πράξη όμως, τον τελευταίο λόγο είχε και πάλι ο Σόιμπλε.
Λίγες ημέρες μετά υπήρξε μυστική συνάντηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Πόουλ Τόμσεν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το περιεχόμενο της οποίας μάλιστα, φέρεται να ενημερώθηκε διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας.
«Οι δύο τους...είχαν πλήρη ενημέρωση, διέθεταν στοιχεία και έβλεπαν καθαρά την επικράτησης της αριστερής αντιπολίτευσης...έκριναν ότι οι ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ήταν μετρημένες και δεν πίστεψαν ούτε στιγμή το επιχείρημα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού ότι τυχόν διευκολύνσεις στο οικονομικό πεδίο θα άλλαζαν την πορεία των πολιτικών πραγμάτων».
Έτσι μια επιεικής αντιμετώπιση κατά την πέμπτη αξιολόγηση και η καταβολή των οφειλόμενων στην Ελλάδα από το δάνειο μαζί με μια λύση για το χρέος θα καθιστούσε τον Τσίπρα, σύμφωνα με τους Σόιμπλε-Τόμσεν, σχεδόν παντοδύναμο και η προίκα αυτή θα του επέτρεπε ¨"κινείται ως ταύρος εν υαλοπωλείω στα κέντρα της ευρωπαϊκής πολιτικής".
Ο κ.Σόιμπλε φαίνεται πως προτιμούσε να δοκιμάσει, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, τις αντοχές του ελληνικού συστήματος και κυρίως να αναγκάζει τον κ.Τσίπρα να κινηθεί εντός του πλαισίου των ευρωπαϊκών κανόνων και ιδιαιτέρως των αρχών οικονομικής πολιτικής που είχε επιβάλλει ο ίδιος στο Eurogroup. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ένα ελληνικό προηγούμενο που θα ενθάρρυνε αντίστοιχες κινήσεις στην Ισπανία, την Ιταλία και αλλού.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΕΡΤ3!!! ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΤΕ;;;

ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΕΡΤ3!!! ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΤΕ;;;
Η ΕΡΤ3, στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.
Η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών υγιεινής, ένδυσης και υπόδησης γίνεται στα κτίρια της Τηλεόρασης της ΕΡΤ3 (Λ. Στρατού), της Διοίκησης (Αγγελάκη 2), και του Ραδιοφώνου (Αγγελάκη 14).
Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2310299400, 2310299500 & 2310299501" γράφει η ανακοίνωση των ευαίσθητων της ΕΡΤ3, αποδεικνύοντας γιατί ήθελαν τόσο πολύ την ΕΡΤ ...
Πάλι τον κόσμο καλούν αντί να μαζέψουν αυτοί οι εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης -που έτρωγαν για δεκαετίες με χρυσά κουτάλια
τα απαραίτητα για τους πρόσφυγες. Και μένει η εύλογη απορία: Για τους Έλληνες που λιμοκτονούν αλλά έχουν περηφάνεια και δεν ζητιανεύουν, έδειξαν ποτέ τέτοια αντανακλαστικά;;;



stoxos.gr
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/08/sygetrwsh-trwfimwn-gia-lathro-ert.html

Ποιός είπε ότι το σύστημα δεν λειτουργεί; Λειτουργεί και μάλιστα άψογα....Απλα ο κόσμος πάει κατα διαόλου

το σύστημα δεν λειτουργεί;
Απορείτε; Κι όμως το σύστημα δουλεύει άψογα. Το κάθε μέρος του εκτελεί την δουλειά του κατά γράμμα, με το νι και με το σίγμα που λέμε.Πολίτικοι, Δημοσιογράφοι, Οικονομολόγοι, Σχολιαστές, Αναλυτές, Επαναστάτες, Μνημονιακοί, Αντιμνημονιακοι Αριστεροί, Δεξιοί, και όοολο το κακό συναπάντημα παγκοσμίως, ο καθένας από το πόστο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο αφεντικό του. Άλλωστε δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.
Είναι χωρισμένοι και σε ομάδες βέεεβαια. Για παράδειγμα υπάρχουν οι δημοσιογράφοι που είναι υπέρ μιας κάποιας κυβέρνησης και οι άλλοι που είναι αντίθετοι από εκείνους και είναι με μια άλλη κυβέρνηση ενώ κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι χτυπάνε τους δύο πρώτους γιατί όπως λεν είναι με τον λαό και πάει λέγοντας. Για να μην τα πολυλογώ το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες. Η κάθε ομάδα δηλαδή ενώ ουσιαστικά δουλεύει για το ίδιο αφεντικό πρέπει να δείχνει στον κόσμο έξω σαν κάτι το διαφορετικό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ας πούμε τόσα χρόνια ο ένας χτύπαγε τον άλλο, και τώρα είναι αγκαλίτσα ο στόχος τους είναι κοινός (πάντα ήταν απλά δεν το καταλαβαίναμε). Όλοι αυτοί είναι μοιρασμένοι σε διάφορα πόστα ανά τον κόσμο.
Οι ομάδα των πολιτικών στα κοινοβούλια των κρατών και οι υπόλοιπες ομάδες στα Μ.Μ.Ε, ξέρετε στα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, διαδίκτυο κ.λ.π. Και από εκεί όλοι αυτοί βρίσκουν μια οδό για να μπουν στα σπίτια μας. Δεν μπαίνουν βέβαια με το ζόρι,
τους βάζουμε οικειοθελώς. Από το σημείο αυτό και μετά ξεκινάει η σκληρή δουλειά τους. Το μεροκάματο που λέμε.
Α ναι ξέχασα. Η δουλειά που κάνουν έχει και όνομα ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ (Εδώ πρέπει να πω ότι για κάθε κράτος ο τρόπος χειραγώγησης είναι διαφορετικός).
Και έτσι λοιπόν διαμορφώνετε το όλο σκηνικό. Εμείς στον αραχτοί στον καναπέ μας, και αυτοί απέναντί μας μέσα στο κουτί να τσακώνονται δήθεν για το καλό μας (Πρέπει να το έχετε προσέξει, όλοι το καλό μας θέλουν και οι μεν και οι δεν), προσπαθώντας να μας πείσουν για την ορθότητα μιας απόφασης αν το τάδε νομοσχέδιο πρέπει να είναι έτσι η αλλιώς και μπλα μπλα μπλα... μας υπνωτίζουν,
μας κοιμίζουν και στο τέλος χωρίς να το καταλάβουμε οδηγούμαστε σιγά σιγά στο επιθυμητό σημείο που θέλει το αφεντικό τους. Έχουμε φάει τέτοια πλύση,
σε τέτοιο σημείο που ούτε καν χρειάζονται να προσποιούνται ποια. Τα περισσότερα πριν μας τα κάνουν, βγαίνουν κανένα μήνα πριν και μας λένε (Άλλοι δημοσιογράφοι που το παίζουν κόντρα στο σύστημα, αλλά ποτέ δεν σου έχουν πει πως να αντιδράσεις), αλλά εμείς εκεί στον κόσμο μας. Μας έχουνε βγάλει και όνομα, ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΕΣ. Λες και αν θέλανε να μας βγάλουν στον δρόμο δεν θα είχαν βρει τρόπο να το κάνουν, (Δες Τουρκία, Αίγυπτο) Το σίγουρο είναι ότι όταν έλθει η ώρα που θα τους εξυπηρετεί θα το κάνουν και αυτό. Και τώρα το ρεζουμέ. Που καταλήγουμε;
Το σύστημα λειτουργεί άψογα! Απλά ο κόσμος πάει κατά διαόλου (Το αφεντικό που λέγαμε) Κυριολεκτικά όμως.!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ


http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/07/blog-post_246.html

Τον δολοφόνησαν γιατί τους ξεσκέπασε! Ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια!!! (Βίντεο)

Τον δολοφόνησαν γιατί τους ξεσκέπασε! Ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια!!! (Βίντεο)
ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ!!! ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!
ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ!!!
ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!!!Ο ΜΠΙΛ ΚΟΥΠΕΡ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!




http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/08/ta-psemata-ths-elit.html

Η κατασκευαστική ”ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” ο πατέρας του Τσίπρα, και η σχέση του με την Μοσάντ.

Η κατασκευαστική ”ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” ο πατέρας του Τσίπρα, και η σχέση του με την Μοσάντ.
Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον…γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ”!
Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η …ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι…έμμισθος υπάλληλος!
Η καταγγελία γίνεται απο τον κύριο Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook ενώ στο κείμενο μάλιστα, ο καταγγέλλων προκαλεί τον κύριο Τσίπρα να…του κάνει μήνυση!
Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!
Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα:
1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται ο καταγγέλλων κ. Μεταξάς κύριε Τσίπρα;
2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ”; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;


Η κατασκευαστική ”ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” ο πατέρας του Τσίπρα, και η σχέση του με την Μοσάντ.
Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον Πρωθυπουργό να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο “ντούκου”, επειδή γράφτηκαν…πάνω σε κάποιον “τοίχο” κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει “ό,τι του καπνίσει”!
Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!
Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!
Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο…λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή…ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη …λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).




http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/08/tsipras-mosad-skapaeneas-epe.html

Ο Γολγοθάς της Λέσβου… Οι Λάθρο πλακώνονται, το νησί φλέγεται (βίντεο)

Ο Γολγοθάς της Λέσβου… Οι Λάθρο πλακώνονται, το νησί φλέγεται (βίντεο)
Δεν είναι η χρονιά της φέτος… Εκτός από την εισβολή των λάθρο όλους αυτούς τους μήνες, η Λέσβος έχει σήμερα να αντιμετωπίσει και πυρκαγιά που ξέσπασε πάνω από την Αγία Μαρίνα.
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά μετανάστες. Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης!





http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/08/lesvos.html

Μετανάστευση: ο χάρτης του τρόμου! Εκατομμύρια άνθρωποι έτοιμοι να "πατήσουν" Ευρώπη

Image

Δεν έχουμε ζήσει ακόμη τίποτα με το θέμα της μετανάστευσης. Ο χάρτης με τους αριμθμούς μεταναστών και προσφύγων που αναμένουν να “πατήσουν” Ευρώπη ,μέσω της Ελλάδας, είναι τρομακτικός. Όλα αυτά με την Ευρώπη να δείχνει “σαστισμένη” . Και την Ελλάδα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, έχοντας να αντιμετωπίσει όλο και πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο θάνατος του 15χρονου μετανάστη κατά τη διάρκει καταδίωξης στη Σύμη το επιβεβαιώνει.


Η Γερμανία και οι δορυφόροι της κάνουν ότι μπορούν για να μην “εμπλακούν” στο πρόβλημα. Πρόσφατα κατάλαβαν ότι θέλοντας και μη θα αναλάβουν να πιάσουν στα χέρια τους κι αυτοί την “καυτή πατάτα”.
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ,παραδέχτηκε ότι “η Γερμανία και η Ευρώπη, γενικότερα, χρειάζονται τη λήψη νέων μέτρων για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, καθώς η ροή μεταναστών αυξάνεται, με τον αριθμό των αυτών που θα φτάσουν στη Γερμανία, μέχρι το τέλος του έτους, να υπολογίζονται σε 800.000”.
Αριθμός τετραπλάσιος από πέρυσι.
Μέχρι τώρα η Ευρώπη αντιμετωπίζει το πρόβλημα …δίνοντας κάποια ποσά στις χώρες που εκ των πραγμάτων έχουν αναλάβει το μεγάλο βάρος της υποδοχής μεταναστών.
Προς το παρόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέθεσε ποσό ύψους 1,5 εκ. ευρώ στην Σερβία και την ΠΓΔΜ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ενώ η Γερμανία χορήγησε, επιπλέον, 1 εκ. ευρώ για στις δύο βαλκανικές χώρες.
Τι λέει ο Αβραμόπουλος
Με το μεταναστευτικό να βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής ατζέντας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο αρμόδιος ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος μίλησε στο euronews και την Έφη Κουτσοκώστα.
Στην συνέντευξή του εκφράζει την αντίθεσή του στην Ευρώπη – φρούριο, αποκαλύπτει ότι οι Βρυξέλλες είναι έτοιμες να διαθέσουν στην Αθήνα 445 εκατ. ευρώ για τους πρόσφυγες και προαναγγέλλει αλλαγές στο Δουβλίνο ΙΙ.
«Κανείς δεν φταίει αλλά και όλοι μαζί έχουν την ευθύνη. Το γεγονός ότι κάποιες χώρες δεν εφαρμόζουν την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι μία από τις αιτίες που βλέπουμε αυτές τις εικόνες», σχολιάζει αρχικά ο κ. Αβραμόπουλος και αποκαλύπτει: «Είμαστε έτοιμοι να διαθέσουμε 445 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, φτάνει με την σειρά της η Ελλάδα να τηρήσει όσα έχουμε συμφωνήσει».
Ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει με έμφαση: «Δεν μπορεί η μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης να επηρεάζεται από τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις», σχολιάζοντας το γεγονός ότι «με αφορμή το μεταναστευτικό, έχουν πάρει αρκετή δύναμη λαϊκίστικα κινήματα και ξενοφοβικά και αντιευρωπαϊκα».
«Η Ευρώπη είναι εναντίον κάθε πολιτικής αποκλεισμού. Είμαστε αντίθετοι σε μία Ευρώπη φρούριο. Μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της Ευρώπης είναι η ζώνη Σένγκεν. Η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και πολιτών πρέπει πάση θυσία να διασφαλιστεί», προσθέτει ο Έλληνας Επίτροπος στην Κομισιόν.
«Υπηρεσία υποδοχής και αξιολόγησης μεταναστών στον Πειραιά»
Σε ερώτηση αν θα υποστούν κυρώσεις χώρες όπως η Ουγγαρία, που χτίζει τείχος, απάντησε: «Όποια χώρα παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, θα έχει επιπτώσεις. Και αυτό ισχύει ειδικά για τις χώρες που παραβιάζουν τους κανόνες της πολιτικής του Σένγκεν». Ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει ότι «η Ουγγαρία μαζί με Ιταλία και Ελλάδα χρειάζονται βοήθεια. Για αυτό θα εγκαταστήσουμε hot spots, υπηρεσίες αιχμής».
Αποκάλυψε μάλιστα ότι αναφορικά με την Ελλάδα, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα γίνει στον Πειραιά και θα έχει ως αντικείμενο την υποδοχή και αξιολόγηση εκείνων που περνούν τα σύνορα της Ευρώπης, ώστε να χωρίζονται οι πρόσφυγες από τους παράτυπους μετανάστες.
Σε ερώτημα του euronews για το ενδεχόμενο αλλαγής του Δουβλίνου ΙΙ, δεδομένης και της γερμανικής πολιτικής στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε: «Το Δουβλίνο ξεπεράστηκε από τις εξελίξεις. Από την ώρα που έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα, είναι φυσιολογικό, και έτσι πρέπει να κάνουμε, όποια σημεία του Δουβλίνου δεν λειτουργούν, να αναθεωρηθούν».

«Κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας στην Ελλάδα»

Τέλος, σε ερώτηση για τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος απάντησε:
«Δεν θα ήθελα να μπω σε σχολιασμό για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου ως Επιτρόπου. Ωστόσο ως Έλληνας πολίτης, μπορώ να πω ότι αυτό που κάποιοι πρεσβεύαμε και δημόσια λέγαμε εδώ και 5-6 χρόνια, ότι η χώρα χρειαζόταν εξαρχής υποστολή των κομματικών σημαιών και συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, εκτιμώ ότι είναι περισσότερο από ποτέ ανάγκη σήμερα. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».

onalert.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_798.html

Παράξενες δέσμες φωτός ορατές σε όλο τον κόσμο! (Εικόνες-Βίντεο)


Οι περισσότερες από αυτές τις δέσμες του φωτός μοιάζουν με την περίφημη ακτίνα του φωτός που εκτοξεύτηκε από την κορυφή της Πυραμίδας του Κουκουλκάν και η οποία φωτογραφήθηκε από τον Hector Siliezar στις 24 Ιουλίου του 2009, ενώ έκανε τις διακοπές του στο Μεξικό.

Φαίνεται απίθανο ότι όλες αυτές οι δέσμες είναι μόνο φυσικά φαινόμενα, δυσλειτουργία φωτογραφικής μηχανής ή μια βλάβη ψηφιακής κάμερας .

Θα μπορούσε να είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία του ήλιου αλληλεπιδρά βαθιά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και η οποία εφάπτεται με τις μαγνητικές γραμμές του πλανήτη και αυτό που βλέπουμε ως μια δέσμη φωτός είναι στην πραγματικότητα τα ιονισμένα σωματίδια που φορτίζονται από το ηλιακό άνεμο του ήλιου ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Η επόμενη φωτογραφία της ανατολής του ηλίου ελήφθη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στο Φοίνιξ στις 17 Αυγούστου 2015.

Με την πρώτη ματιά, μια όμορφη εικόνα της ανατολής του ηλίου, αλλά υπάρχει κάτι παράξενο για να δείτε σε αυτή την εικόνα.

Στο πρώτο θα δείτε ότι ο ήλιος εκπέμπει μια σειρά φωτός που καταλήγει σε έναν κύκλο, όπως σκουληκότρυπα ή πύλη. Στη συνέχεια, κάτω από τον κύκλο, στη δεξιά γωνία της εικόνας, ένα κίτρινο άγνωστο αντικείμενο και επίσης υπάρχει άλλο ένα άγνωστο αντικείμενο που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από τον ήλιο.



Ο μάρτυρας ανέφερε ότι καθόταν στην τελευταία θέση στο αεροσκάφος, με κάμερα στραμμένη προς την ουρά, μακριά από τα φτερά και ότι ένας πιλότος καθόταν δίπλα του και δεν μπορούσε να εξηγήσει τα παράξενα αντικείμενα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. περίπτωση MUFON 69495. Σύνδεσμος για την φωτογραφία.

Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ήλιο είναι ένας δεύτερος ήλιος ή ένα UFO που χρησιμοποιεί τον Ήλιο ως μια πύλη και το κίτρινο αντικείμενο είναι σκάφος ανίχνευσης;


Το κίτρινο αντικείμενο δεν είναι μια ηλιακή έκλαμψη ή μια αντανάκλαση της κάμερας, επειδή οι εκλάμψεις του ήλιου και οι αντανακλάσεις της κάμερας εμφανίζονται αρκετά διαφορετικά. Δείτε την φωτογραφία στα αριστερά.

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες αυτές οι δέσμες και τα παράξενα αντικείμενα κοντά στον ήλιο γίνονται ορατά κατά την ίδια περίοδο και ότι οι εξωγήινες φυλές είναι υπεύθυνες για τα παράξενα φώτα στον ουρανό;

Σταθεροποιούν τη γη με αυτές τις ακτίνες, καθώς ο Nibiru / Planet X έρχεται όλο και πιο κοντά;

Οι τελευταίες μεγάλες δέσμες φωτός φωτογραφήθηκαν στο South Fort Myers Florida, ΗΠΑ, στις 15 Αυγούστου, 2015, και στην Civitavecchia στην Ιταλία στις 10 Αυγούστου του 2015.

 
 



- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/paraxenes-desmes-fotos-se-olo-ton-kosmo.html#sthash.a5QcSfn6.dpuf

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΠΑΝΩ από την ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ της ΓΗΣ

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1GRThUQ2hDQWw3cy9WZDU3QjJleVdRSS9BQUFBQUFBQU5vWS95MmVBTTl4bFR5ay9zNjQwL2JlYW0lMkJvZiUyQmxpZ2h0JTI1MkMlMkJpc3MlMjUyQyUyQm5hc2ElMjUyQyUyQnBvcnRhbCUyNTJDJTJCdWZvLmpwZw==
Μία τρομερή φωτεινή δέσμη αναπηδά έξω από την ατμόσφαιρα της Γης. Εμφανίζεται ξαφνικά. Μοιάζει λες και είναι το χέρι του Θεού που βουτάει ή βγαίνει από την Γη. Και πάνω που αρχίζεις να διαμορφώνεις έστω μία πρόχειρη θεωρία... η NASA κόβει το σήμα...

Πολλά περίεργα και αλλόκοτα φαινόμενα συμβαίνουν τελευταία στους ουρανούς, σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.
Μία τεράστια δέσμη φωτός καταγράφηκε από το NASA ISS live feed. Ελάχιστα λεπτά πριν η διαχείρηση διακόψει την αναμετάδοση τυπώθηκε αυτό το screenshot που βλέπετε. Όταν το σήμα επανήλθε, το περίεργο φωτεινό αντικείμενο δεν υπήρχε πια.
Δεν είναι βέβαιο αν υπάρχει συνέχεια της δέσμης αυτής κάτω από τα σύννεφα, ως μία τεράστια φωτεινή κολόνα, ούτε σε ποιό σημείο ή σε ποιά χώρα ή θάλασσα ακουμπά. Δεν φαίνεται, όμως, ούτε να προέρχεται από κάπου ψηλότερα. Ίσως βγαίνει μέσα από τα σύννεφα...
Σίγουρα η NASA είχε σοβαρούς λόγους που διέκοψε το σήμα.
 
Εδώ μπορείτε να το δείτε σε μεγένθυση:

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1BVGxVOGFfYW1Tdy9WZDU3SmdXamhnSS9BQUFBQUFBQU5vZy9RMjhGb2NBd0dHSS9zNjQwL2lzcyUyNTJDJTJCbmFzYSUyNTJDJTJCYmVhbSUyQm9mJTJCbGlnaHQlMjUyQyUyQnVmbyUyNTJDJTJCcG9ydGFsLmpwZw== 
Άραγε είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο; Σχετίζεται με την μαγνητική καταιγίδα που σαρώνει;
Μπορεί να είναι η κορυφή κάποιας από τις φωτεινές δέσμες που εμφανίζονται σε όλο τον πλανήτη και ίσως κάποια διαπερνά την ατμόσφαιρα και βγαίνει έξω από αυτήν;
Υπάρχει μία θεωρία όχι ευρύτερα διαδεδομένη που λέει ότι οι φωτεινές δέσμες είναι η αφύπνιση της Γης, ότι ενεργοποιούνται διάφορα σημεία της. Κάποιοι άλλοι λένε ότι σχετίζονται με μηνύματα από και προς νοήμονα όντα πέρα και πάνω από τους ουρανούς!
Τέλος, μάρτυρας, ισχυρίζεται ότι έχει δει δέσμες φωτός και στο Μαυρονέρι, στην Πελοπόνησο. Μάλιστα, μιλάει για ενεργοποίηση της Στύγας... 
Όπως και να έχει το παραπάνω φαινόμενο ή αντικείμενο που διασώθηκε σε screenshot, έχει ήδη κατατεθεί ως Mufon case 69795, με ημερομηνία: 26/8/2015. 
Έγραψε ο Σπύρος Μακρής  -


katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/terastia-desmi-fotos-pano-apo-th-gh-panikovalei-nasa.html#sthash.Gd2Mk2rq.dpuf

ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ σε ΣΤΡΟΒΙΛΟ... (εικόνες)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίεργα και εκπληκτκά φαινόμενα κατακλύζουν τους ουρανούς του πλανήτη μας το τελευταίο διάστημα. Πολλά έχουν εξηγήσεις, κάποια έχουν απίστευετες εξηγήσεις, μερικά εξηγούνται μόνο τεχνολογικές παρεμβάσεις. Κάποια είναι όμορφα ενώ κάποια άλλα είναι τρομακτικά και προκαλούν φόβο.

Μετά την γιγαντιαία φωτοδέσμη πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, ή τις παράξενες δέσμες φωτός παντού στον πλανήτη, ένα ακόμα περίεργο φαινόμενο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα.

Εμφανίστηκε κάτι τρελό που τράβηξε όλα τα βλέμματα και τις φωτογραφικές μηχανές της Νότιας Καρολίνας, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015. Αυτή τη φορά ο κόσμος δεν αναστατώθηκε επειδή πανικοβλήθηκε από κάτι παράδοξα τρομερό και αλλόκοτο, αλλά από κάτι όμορφο και ιδιαίτερα ενυτπωσιακό.




Όπως βλέπετε είναι ένα ουράνιο τόξο που σχηματίζεται πάνω από ένα στρόβιλο... εκπληκτικά μαγευτικό, αλλά παράδοξο. Λένε πως αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται "Fire Rainbow" και δημιουργείται από σύννεφα Cirrus με πολλούς κρυστάλλους πάγου...

Η ερμηνεία ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, μα άλλο τόσο επιστημονική φαντασία ακούγεται αν αυτό που βλέπουμε το συγκαταλέξουμε στα φαινόμενα που έχουν σχέση με το HAARP ή το CERN, όπως τελευταία η ρουφήχτρα στον ουρανό της Γενεύης.


Εσείς τι πιστεύετε; Είναι φαινόμενο που δημιουργήθηκε από την φύση ή την ανθρώπινη τεχνολογία;



katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/allokoto-ouranio-tokso-se-strovilo.html#sthash.Ws7LTVnB.dpuf

Τι ΗΞΕΡΕ ο JIM MORRISON για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και ΤΙ ΕΙΠΕ γι' ΑΥΤΑ....

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Για τον Jim Morrison λέγεται πως ασχολούνταν με το παράξενο και το αλλόκοτο. Έγραψε και είπε πολλά για το οποία κάποιοι μπορεί να αποφάσισαν ότι έπρεπε να πεθάνει...

Επίσημα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 3/6/1971. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ τρεις μέρες αργότερα. Λέγεται ότι ο θάνατός του εισηγήθηκε από τους Illuminati -αν και πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι νεκρός αλλά σκηνοθέτησε έναν ψεύτικο θάνατο.

Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν μέλλος κάποια φατρίας ερπετοειδών ή των Illuminati. Ο Jim Morrison αυτοαποκαλούνταν "The Lizard King", δηλαδή "ο σαυρο-βασιλιάς", ενώ έχει γράψει και ένα ποίημα με τίτλο "Celebration of the Lizard King."

Το ποίημα αυτό έχει πολλές αναφορές σε παιδιά που αποτέλεσαν μέρος του πειράματος Monarch (MK Ultra), ένα πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού. Τα παιδιά διακατέχονται από έναν απόκοσμο άρχοντα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των προγραμμάτων, τα παιδιά βιάζονται και βασανίζονται (τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά) με ασύληπτους τρόπους, έτσι ώστε οι εγκέφαλοί τους να αντιδρούν  δημιουργόντας νέα "διαμερίσματα" στο μυαλό τους προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τα φρικιαστικά βασανιστήρια..

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα παιδιά να αναπτύσσουν πολλαπλές προσωπικότητες, εντελώς διαφορετικές, οι οποίες αργότερα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν μεμονωμένα από συγκεκριμένα οπτικά ή ακουστικά εναύσματα και ερεθίσματα

Κατά τη διάρκεια αυτών των πειραμάτων, τα παιδιά διακατέχονται από οντότητες άλλων διαστάσεων (ερπετοειδών αρχόντων στην περίπτωση που είχαν μπλε αίμα), ενώ τα σώματά τους γίνονταν οχήματα και κατοικίες για "πρόσωπα" που κατοικούν άλλες διαστάσεις.


Πολλοί είπαν ότι όλα αυτά δεν ήταν μέρος μίας παραγωγικής φαντασίας του Jim Morrison, αλλά μέρος μίας πραγματικότητας που έζησε σε κάποια φάση της ζωής του, ή που την ζούσε διαρκώς. Οι περιγραφές που δίνει είναι  τόσο ζωντανές που είτε τα έχει δει, είτε τα έχει ζήσει.

Ειδικότερα στο τραγούδι και videoclip "The Hill Dwellers" γίνονται ολοφάνεροι υπαινιγμοί για συσχέτιση πυραμίδων και ερπετών. Αναφέρεται σε μία "απόκοσμη παρουσία", σε "κατοίκους των λόφων" και σε "ερπετά που αφθονούν" κάτω από τις πυραμίδες.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Morrison τα είδε όλα αυτά μέσα από τα μάτια του ελεγκτή του, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων Monarch. Ήταν δηλαδή ο ίδιος ένα από τα παιδιά που έπεσε θύμα αυτών των πειραμάτων. Και βέβαια, δεν είναι δύσκολο να συσχετίσεις αυτά τα πράγματα με τους Ανουνάκι, αφού θεωρούνται από πολλούς ως σκοτεινές ερπετοειδή οντότητες.

Τι από όλα αυτά μπορεί να συνέβη στην παράξενη και παράδοξη ζωή του Jim Morrison; Ήταν ο ίδιος ένα ερπετοειδές; Είχε έρθει σε επαφή με ερπετοειδή; Είχε υποστεί ακατονόμαστα βασανιστήρια; Ή μήπως ήταν ένας ποιητής και τραγουδιστής πολύ μπροστά από την εποχή του;

Όλοι αυτοί οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι σοβαρά κίνητρα για να τον σκοτώσουν (αν ο θάνατός του ήταν δολοφονία) οι Illuminati, ή όσοι σχετίζονται με τα ερπετοειδή και το MK Ultra, για τον απλούστατο λόγο ότι είχε αρχίσει να βγάζει πράγματα και αλήθειες στην φόρα σε ένα πολυπληθές κοινό που τον είχε σαν θεό...

 Δείτε τα δύο επίμαχα βίντεο:

 
 


katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/jim-morrison-erpetoeidi-monarch-mk-ultra.html#sthash.ziYmAnL1.dpuf

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΣ ΣΑΣ

11892188_937014636351792_5283169436519546496_n


Artemis Sorras ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ [ ΑΤΕΧΝΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΦΕΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΣΑΦΩΣ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΥΣΤΡΑΤΙΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ] ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΠΛΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ [ ΜΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΤΟ ΖΩΗ ΨΥΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ] ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΝΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ε.ΣΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΟΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

ΕΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ [ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ] ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ

ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………………………..«ΜΕΤΡΟΝ ΕΛΑΘΕ…..ΕΛΕΥΣΙΣ»
Η απώλεια του Μέτρου στην Χθόνα θα επιφέρει την επέμβασιν των εχόντων την επιστασίαν της αρμονικής εξελίξεως του πλανήτου , διά την αποκατάστασίν του !!
…….
«ΔΙΕΣΧΕΤΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ»
Η κατά έννοιαν ερμηνεία ήταν ότι «προστάχθηκαν να εκδηλώσουν τον εν δυνάμει Θεό σε ενεργό Θεό» κάτι επίκειται να πραγματοποιηθεί , κάποια μεταβολή από ενέργεια σε υλική.
…….
Ήρθε ο καιρός να ξαναγίνει , ο φοβερός ο πόλεμος ανάμεσα στον Δία και τον Τυφωέα…
Σαν τότε , εκεί στο απώτατο παρελθόν , που είχε καταφέρει ο Τυφωεύς να κλέψει του Διός τα όπλα !
Δόλο σκαρφίστηκε ο Ζεύς , να του τα ξαναπάρει , ζητώντας τη βοήθεια του αδελφού της Κάδμου , εκείνης της πανέμορφης , της κάλλιστης Ευρώπης . Του τραγοπόδη Πάνα είχε την αρωγή και του αρχέγονου του Έρωτα .
Για την Ελλάδα φοβόταν πιο πολύ… « Φοβάμαι πιο πολύ για την Ελλάδα , που γεννά μύθους , μήπως κάποιος από τους Αχαιούς αποκαλέσει τον Τυφωέα βροχοποιό και βασιλιά του ουρανού ή υπέρτατο χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα . »
Τον νίκησε τον Τυφωέα , τότε χιλιάδες χρόνια πριν και πέρασαν αιώνες , μέχρι που πάλι κατάφερε ο τρομερός Τυφώνας , να κλέψει ξανά τις αστραπές και τις βροντές , του Δία τους πανίσχυρους κεραυνούς !
Κι ο φόβος του Δία , για την Ελλάδα , έγινε αληθινός . Τον Τυφωέα , οι Έλληνες , βροχοποιό και βασιλιά και υπέρτατο του ουρανού αποκάλεσαν … Αυτόν τον ψευτοΔία …
Κύλισε ο χρόνος κι ο πόλος ο περιστρεφόμενος έφτασε ξανά στο ίδιο σημείο , να ξαναγίνει ο πόλεμος … Τα όπλα του ζητά και θέλει να ξαναπάρει ο Ζεύς , απ” τον πανούργο και παμπόνηρο , τον δόλιο Τυφωέα …
…………………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17474

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: «Κατ” αρχήν εγώ ψέμματα δε λέω… ψέμματα δε λέω… Έχω ακούσει για όλα αυτά για τον κύριο Σώρρα , δεν μου έχει έρθει ποτέ κανένα έγγραφο , δεν μου έχει κοινοποιηθεί τίποτα , δεν έχω δει από κοντά τίποτα από όλα αυτά…»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΨΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
 
 
Λαπαβίτσας: » Κατ” αρχήν εγώ ψέμματα δε λέω… μπορεί να έχω γίνει πολιτικός το τελευταίο διάστημα, ψέμματα δε λέω… Είναι ένα χαρακτηριστικό που λέω την αλήθεια και πολλές φορές ενοχλώ πολλούς… Έχω ακούσει για όλα αυτά για τον κύριο Σώρρα δεν μου έχει έρθει ποτέ κανένα έγγραφο , δεν μου έχει κοινοποιηθεί τίποτα , δεν έχω δει από κοντά τίποτα από όλα αυτά , ευχαρίστως να μου τα δώσετε όταν θα φτάσει η ώρα να τα κοιτάξω κι αν υπάρχει κάποιο περιεχόμενο , κι αν κρίνω ότι έχει κάποια ουσία να είστε βέβαιος ότι θα κάνω την ερώτηση εκεί που πρέπει. Αυτό είναι το μόνο που έχω να σας πω… » !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ !!!! ΕΣΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΣ Ε ;;; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Ε ;;; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΝΑ Ε ;;;; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ , «ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ» , «ΣΩΤΗΡΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΦΟΥ… ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΠΑ ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΕΚΟΝΟΜΙΚ ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ;;; Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ;; Ο ΟΗΕ ;;; ΤΟ ΔΝΤ ;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΕ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!! 

 
13/07/2015 HELLENIC Holocaust. ΜΕΣΩ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. ! ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Bretton Woods ΜΑΪΟΣ 2015 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ… (Η)ΛΙΘΙΟΥ !
ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
…………………………………..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ]
10351302_10203227942532956_2998106535133491221_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=17465

Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ «σιωπηλή συμφωνία ανταλλαγής» Greek bonds held by the ECB and by other Eurosystem central banks !

ΕΚΤ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 1
Βασίλειος Σωτήρας
Απόσπασμα: [ Για τους σκοπούς της ανάλυσής μας, το βασικό χαρακτηριστικό της ελληνικής ανταλλαγής χρέους είναι ότι η ΕΚΤ δεν συμμετέχει σε αυτό.
Λίγο πριν από την ανταλλαγή, τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ και άλλες κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος ανταλλάχθηκαν μέσα σε νέα ομόλογα που ήταν ακριβώς τα ίδια με τα παλιά ( ίδιου ονομαστικού ποσού, πληρωμές τοκομεριδίων, και τις ημερομηνίες αποπληρωμής ) εκτός από το γεγονός ότι ανατέθηκαν νέα αναγνωριστικά ομολόγων ( ISINs ) και ως εκ τούτου δεν ήταν επιλέξιμα κατά την επόμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ( που στοχεύουν μόνο τα «παλαιά» ISINs ).
Με αυτή τη «σιωπηλή συμφωνία ανταλλαγής» που έγινε, η ΕΚΤ απέφυγε να λάβει ένα κούρεμα και έκανε τα ομόλογα της να εξαφανιστούν από το απόθεμα των εμπορεύσιμων του ελληνικού χρέους.
For the purposes of our analysis, the essential feature of the Greek debt exchange is that the ECB did not participate in it. Just before the exchange, Greek bonds held by the ECB and by other Eurosystem central banks were exchanged into new bonds which were exactly the same as the old ones (same nominal amount, coupon payments, and repayment dates)
except the fact that they were assigned new bond identifiers (ISINs) and were thereby not eligible in the subsequent Greek debt restructuring (which targeted only the “old” ISINs). With this “silent swap” operation the ECB avoided taking a haircut and made its bonds disappear from the stock of tradable Greek debt. ]
Γεωργία Βαγενά Η ΠΑΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ «ΟΝΟΜΑ» ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ! ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ;;
ΕΚΤ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
……………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ… ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ESM ( ΕΜΣ ) : η νέα δικτατορία! ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΕΙΣ; «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΣΥ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ

50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΑΖΑΡΟ

………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=17461


 

Τι τρέχει με τους Τούρκους στον Έβρο;




Περίεργα «παιχνίδια» με διάβαση των συνόρων
Αίσθηση προκαλούν δημοσιεύματα και φωτογραφίες που θέλουν τους Τούρκους να προχωρούν σε προκλητικές ασκήσεις και πρωτοφανείς εκδηλώσεις κατά της Ελλάδας.
Έτσι, φαίνεται πως έχει ενεργοποιηθεί το σχέδιο “Egemen” (Ηγεμών) από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, με νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα να έρχονται στη δημοσιότητα από πρόσφατες ασκήσεις βίαιης διάβασης του ποταμού Έβρου από τον τουρκικό στρατό και ειδικότερα της διάβασης από το πρώτο κύμα, αποτελούμενο αποκλειστικά από ειδικές δυνάμεις.
Οι ελληνικές υπηρεσίες
Οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών καταγράφουν εντατική χρήση και προετοιμασία για επιχειρησιακή δράση από τον τουρκικό στρατό των 52 αμφίβιων αυτοκινούμενων επιθετικών γεφυρών μεταφοράς βαρέων οχημάτων (μεταφερόμενο βάρος 70 τόνοι) τύπου SAMURμ των 36 γεφυροφόρων αρμάτων τύπου LEGUAN κλάσης 70 τόνων, με άνοιγμα γέφυρας 24 μέτρα, αλλά και την παραλαβή 40 συστημάτων βαρέων ακτοδρόμων τύπου HGMS κλάσης 80 τόνων και μήκους 50 μέτρων, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη διέλευση οχημάτων από λασπώδη εδάφη.
Στις πρόσφατες ασκήσεις δίνεται μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση του «πρώτου κύματος», των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, με τη χρήση ειδικών σακιδίων, τα οποία μετατρέπονται σε σωσίβια ώστε να κολυμπήσει με τη βοήθειά τους, ένας εξοπλισμένος στρατιώτης απόσταση αρκετών εκατοντάδων μέτρων.
Το πρώτο αυτό κύμα αναμένεται να πλεύσει στην αντίπερα όχθη και να προετοιμάσει τον χώρο για την έλευση των πλωτών γεφυρών τύπου SAMUR.
Η προετοιμασία στις πόλεις
Στον απόηχο των παραπάνω, ο τουρκικό στρατός προχωρά σε ασκήσεις εντός αστικών περιοχών, φοβούμενος κινήσεις πιθανού αντιπερισπασμού από εχθρικές δυνάμεις. Άλλωστε, η Τουρκία είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Έτσι ένα εθνικιστικό παραλήρημα διανθισμένο με επιδείξεις οπλικών συστημάτων που έχουν κατασκευαστεί εγχώρια, οι τούρκοι προετοιμάζουν για τις 30 Αυγούστου που γιορτάζουν τη νίκη κατά του ελληνικού στρατού στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.
Η στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα έχει σχεδιαστεί να είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και των τούρκων γενικότερα, καθώς αυτό έχει πληγεί από την ένοπλη εξέγερση των Κούρδων του ΡΚΚ στη ΝΑ Τουρκία και από τις συνεχείς απώλειες τούρκων στρατιωτών.
Τα δρώμενα στην τουρκική πλευρά δείχνει να παρακολουθεί από κοντά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σχόλιο ιστολογίου: Ασκήσεις αυτού του τύπου πραγματοποιούνται σχεδόν πάντα και αυτή την χρονική περίοδο, εξαιτίας της χαμηλής στάθμης του ποταμού αλλά και των ευνοϊκών (σχετικά) καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Το στοιχείο που προβληματίζει, φέτος, σχετικά με τις τουρκικές ασκήσεις, είναι ότι έχουν μεγαλύτερο όγκο ασκούμενων καθώς και ότι η Τουρκία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Και τα δύο αυτά στοιχεία προβληματίζουν την ελληνική πλευρά, η οποία παρακολουθεί στον μέγιστο βαθμό και με όλα τα μέσα όλες τις κινήσεις του τουρκικού στρατού στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θράκης.
 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_489.html

Ελληνική Μυθολογία: Η γέννηση της Θεάς Αθηνάς

Η Αθηνά είναι γνωστή ως η θεά της σοφίας, της άμυνας της πόλης, της ύφανσης και της κεραμοποιείας.
Είναι πολεμίστρια, όμως αρκετά είναι τα σημεία που την διαφοροποιούν από τον αδερφό της, τον θεό του πολέμου Άρη. Η Αθηνά μάχεται έξυπνα και ως θεά της σοφίας που είναι κερδίζει τις μάχες. Νικήτρια από το πεδίο της μάχης εκτός του λόγου που αναφέραμε βγαίνει και για έναν άλλο λόγο. Η Αθηνά μάχεται τον δίκαιο πόλεμο.
Αυτός είναι και ο λόγος που ήταν τόσο αγαπητή στους αρχαίους χρόνους και η λατρεία ήταν πολύ διαδεδομένη με τρανταχτότερο παράδειγμα την Αθήνα όπου έδωσε και το όνομά της και στην οποία χτίστηκε ο ναός σύμβολο της πόλης, ο Παρθενώνας.
Η γέννησή της από την αρχή φανερώνει τόσο τις δυνάμεις της όσο και την σπουδαιότητα που θα έπαιζε στην ζωή των αρχαίων Ελλήνων.
Κόρη του Δία και της Μήτιδας, σύμφωνα με τον μύθο. Η Μήτις ήταν ο πρώτος έρωτας και κατά πολλούς η πρώτη γυναίκα του Δία. ήταν η συνετότερη από τις νύμφες του βουνού και τις ωκεανίδες που ανάθρεψαν τον Δία στο σπήλαιο που τον έκρυψε η μητέρα του για να ξεφύγει από τον Κρόνο που καταβρόχθιζε τα παιδιά του.
Η Μήτιδα είναι η θεά της σοφίας, της καλής συμβουλής, της πονηριάς και των χειροτεχνιών. Σε γιορτή για την επισημοποίηση της σχέσεώς τους, στον Όλυμπο ο παππούς του Δία ο Ουρανός και η γιαγιά του η Γη απεκάλυψαν στον εγγονό τους πως η Μήτιδα θα του χάριζε πρώτα μία κόρη, η οποία θα ήταν ισάξια του σε δύναμη και σοφία και στην συνέχεια ένα υιό καλύτερό του ο οποίος θα του έπαιρνε τον θρόνο και θα γινόταν ο πρώτος μεταξύ των θεών.
Ακούγοντας αυτά ο Δίας και γνωρίζοντας για την εγκυμονούσα ήδη Μήτιδα κατέφευγε στην τακτική του πατέρα του και αφού πρώτα ξεγέλασε την Μήτιδα δίνοντας της να καταπιεί ένα βοτάνι, (το οποίο είχε ζητήσει από την γιαγιά του) λέγοντάς της πως έτσι θα έκανε γερά παιδιά, την κατάπιε μαζί με το έμβρυο, αφού το μαγικό αυτό βοτάνι την έκανε πρώτα μικρή όσο ένα δάχτυλο.
Από το σημείο αυτό κατέκτησε ολόκληρη την σοφία του κόσμου και ήξερε ανά πάσα στιγμή ποιο είναι το καλό και το κακό. Ύστερα από λίγο καιρό άρχισε να νιώθει ενοχλήσει στον εγκέφαλό του. Μικρά σουβλίσματα λες και κάποιος προσπαθούσε να του τρυπήσει το μυαλό. Οι ενοχλήσεις αυτές συνεχώς γινόντουσαν και πιο έντονες, τόσο που κάποια στιγμή δεν άντεχε άλλο και διέταξε τον Ήφαιστο να τον χτυπήσει δυνατά στο κεφάλι με το σφυρί του.
Ακούγοντάς το αυτό ο Ήφαιστος δίστασε όμως ο Δίας τον απείλησε πως αν δεν έκανε αυτό που τον διέταζε θα τον ξαναπετούσε από τον Όλυμπο. Έτσι ο Ήφαιστος κατέβασε με όλη του τη δύναμη το σφυρί του στο κεφάλι του Δία, το οποίο άνοιξε και από μέσα πετάχτηκε πάνοπλη με τα λαμπερά της μάτια η θεά Αθηνά. Κληρονόμος της δύναμης του πατέρα της και της σύνεσης της μητέρας της φορώντας περικεφαλαία με λοφίο, κρατώντας ασπίδα και κουνώντας απειλητικά το δόρυ της μέσα σε λίγη ώρα μεγάλωσε και απέκτησε ολόκληρη την θεϊκή υπόσταση και το μεγαλείο της.
Η Αθηνά είναι μία από τις ορκισμένες παρθένες θεές και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με την Αφροδίτη, με την οποία τσακώνεται συχνά ακόμη και ενώπιον του Δία ο οποίος προσπαθεί να τις συμφιλιώσει. Δεν διστάζει μάλιστα στον τρωικό πόλεμο να οδηγήσει το δόρυ του Διομήδη και να τραυματίσει την Αφροδίτη. Η Αθηνά αν και ορκισμένη Παρθένος δεν γλίτωνε των προκλήσεων. Αξίζει να αναφέρουμε τον μύθο σχετικά με τον έρωτα του Ηφαίστου για αυτήν.
Κάποτε η θεά επισκέφτηκε τον αδελφό της στο σιδηρουργείο του θαυμάζοντας και αναζητώντας ίσως κάποιο από τα υπέροχα όπλα που αυτός κατασκεύαζε. Βλέποντάς την ο Ήφαιστος και εγκαταλειμμένος όπως ήταν από την γυναίκα του την Αφροδίτη την ερωτεύτηκε και άρχισε να την πολιορκεί ερωτικά. Η Αθηνά όμως ήταν αποφασισμένη και δεν θα ενέδιδε σε κανέναν. Το σπέρμα του Ηφαίστου έπεσε στο πόδι της θεάς, η οποία με αηδία το σκούπισε με ένα μάλλινο ύφασμα το οποίο πέταξε στη συνέχεια στη Γη.
Στο το σημείο που έπεσε το πανί γεννήθηκε ο Ερυχθόνιος, τον οποίο στη συνέχεια η Αθηνά ανέθρεψε σαν πραγματικά δικό της παιδί. Αφού το έκλεισε σε ένα μπαούλο, το παρέδωσε στην Πανδρόσα, κόρη του βασιλιά της Αθήνας Κέκρωπα, λέγοντάς της να μην ανοίξει το μπαούλο. Όμως οι αδελφές της το άνοιξαν και έκπληκτες είδαν ένα φίδι να βρίσκετε τυλιγμένο γύρο από το μωρό και κατά μερικούς το ερπετό τις κατάστρεψε ενώ κατά μερικούς άλλους τις τρέλανε και τις έκανε να πηδήξουν από την ακρόπολη.
Καθώς έτυχε θεϊκής ανατροφής από την Αθηνά την ίδια ο Εριχθόνιος απέλασε τον Αμφικτίωνα και έγινε βασιλιάς της Αθήνας, και ήταν αυτός που έστησε μία ξύλινη εικόνα της Αθηνάς στην ακρόπολη και καθιέρωσε τα Παναθήναια προς τιμή της. Από τους γνωστότερους μύθους για την Αθηνά είναι η διαμάχη της με τον Ποσειδώνα για την προστασία και το όνομα της Αθήνας. Η πιο κοινή εκδοχή του μύθου μιλάει για ορισμό ως προστάτη της Αθήνας από τους θεούς, εκείνου που θα έκανε στην πόλη το σημαντικότερο δώρο.
Ο Ποσειδώνας χτύπησε με την τρίαινά του την γη και ένα κατάλευκο άλογο πετάχτηκε. Εντυπωσιάστηκαν οι θεοί καθώς το άλογο είναι ένα δώρο που πολύ θα βοηθούσε τον κόσμο καθώς θα το χρησιμοποιούσαν στην καθημερινότητά τους τόσο για το όργωμα όσο και για τις μετακινήσεις τους, όμως στην συνέχει ήταν η σειρά της Αθηνάς η οποία χτύπησε με το δόρυ της τη γη κα μια φουντωτή ελιά πετάχτηκε.
Βλέποντάς την η θεοί έδωσαν την νίκη στην Αθηνά καθώς θεώρησαν το ευλογημένο δέντρο χρησιμότερο. Μια σειρά άλλων μύθων συνδέονται με την θεά Αθηνά, μέσα από τους οποίος καθίσταται εφικτή η πληρέστερη κατανόηση του ποια ήταν για τους αρχαίους η Αθηνά. Η κρίση του Πάρη, ο οποίος κλήθηκε να αποφασίσει ποια ήταν η ομορφότερη θεά μεταξύ της Αθηνάς της Ήρας και της Αφροδίτης δίνοντάς της το χρυσό μήλο που η έριδα έριξε κάτω από την πόρτα.
Η βοήθεια της στον Περσέα για τον αποκεφαλισμό της Γοργόνας που πέτρωνε όποιον την αντίκριζε. Ο διαγωνισμός ύφανσης με την θνητή αράχνη, την οποία αν και δεν μπόρεσε να κερδίσει στο διαγωνισμό τιμώρησε για την υπεροψία της αλλά και από ζήλια και την μεταμόρφωσε στο ομώνυμο έντομο.
Η συμμετοχή της στην γιγαντομαχία όπου σκότωσε και έγδαρε τον Πάλλαντα και στην συνέχεια καταπλάκωσε με την Σικελία τον Εγκέλαδο. Τέλος θα αναφέρουμε την διένεξη της με τον Απόλλωνα για την μαντική τέχνη.

Η Αθηνά είχε διδαχτεί από τις Θρίες, τις φτερωτές νύμφες του Παρνασσού την τέχνη του να μαντεύεις το μέλλον από τις πέτρες που παρασέρνουν οι χείμαρροι, όμως ύστερα από τα παράπονα του Απόλλωνα στον Δία και την απόφαση του τελευταίου υπέρ του γιου του εγκατάλειψε με βαριά καρδιά την τέχνη πετώντας σε μια πεδιάδα της πέτρες, η οποία έκτοτε ονομάζεται Θριάσιο Πεδίο.

arxaia-ellinika

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters