Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: «Κατ” αρχήν εγώ ψέμματα δε λέω… ψέμματα δε λέω… Έχω ακούσει για όλα αυτά για τον κύριο Σώρρα , δεν μου έχει έρθει ποτέ κανένα έγγραφο , δεν μου έχει κοινοποιηθεί τίποτα , δεν έχω δει από κοντά τίποτα από όλα αυτά…»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΨΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
 
 
Λαπαβίτσας: » Κατ” αρχήν εγώ ψέμματα δε λέω… μπορεί να έχω γίνει πολιτικός το τελευταίο διάστημα, ψέμματα δε λέω… Είναι ένα χαρακτηριστικό που λέω την αλήθεια και πολλές φορές ενοχλώ πολλούς… Έχω ακούσει για όλα αυτά για τον κύριο Σώρρα δεν μου έχει έρθει ποτέ κανένα έγγραφο , δεν μου έχει κοινοποιηθεί τίποτα , δεν έχω δει από κοντά τίποτα από όλα αυτά , ευχαρίστως να μου τα δώσετε όταν θα φτάσει η ώρα να τα κοιτάξω κι αν υπάρχει κάποιο περιεχόμενο , κι αν κρίνω ότι έχει κάποια ουσία να είστε βέβαιος ότι θα κάνω την ερώτηση εκεί που πρέπει. Αυτό είναι το μόνο που έχω να σας πω… » !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ !!!! ΕΣΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΣ Ε ;;; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Ε ;;; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΝΑ Ε ;;;; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ , «ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ» , «ΣΩΤΗΡΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΦΟΥ… ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΠΑ ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΕΚΟΝΟΜΙΚ ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ;;; Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ;; Ο ΟΗΕ ;;; ΤΟ ΔΝΤ ;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΕ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!! 

 
13/07/2015 HELLENIC Holocaust. ΜΕΣΩ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΑΙΠΕΔ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ Β” Π.Π. ! ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ…
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Bretton Woods ΜΑΪΟΣ 2015 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ… (Η)ΛΙΘΙΟΥ !
ΦΕΚ 315/1945. ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ !!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
…………………………………..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ…!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…!!!
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063 ]
10351302_10203227942532956_2998106535133491221_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=17465

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters