Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΕΜΗ;;;

 Το 2010 και επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε ο νόμος 3853 και της  Κ.Υ.Α. Κ1-802/23-3-11 (ΦΕΚ 470 Β) καθορίστηκε ένας ενιαίος αριθμός για όλες τις επιχειρήσεις της χώρας με τον όρο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό μητρώο) ο οποίος είναι μοναδιαίος για κάθε νομική επιχειρηματική οντότητα πλην όμως από ότι φαίνεται των τραπεζών μια και όπως θα δείτε παρακάτω τα αποκαλυπτικά έγγραφα συγκεκριμένα υποκαταστήματα τραπεζών σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας έχουν ξεχωριστό ΓΕΜΗ..

Ο προβληματισμός αυτής της πράξης είναι σαφέστατος και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ


Αρτέμης Σώρρας. Συνέντευξη στον Θανάση Γκόρδη - CENTERTV Μάϊος 2015


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕΡΡΩΝ 14/7/2017



Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ


Είμαι Έλλην, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός! Απολλώνιος . Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος .Επειδή μερικοί αμφισβητούν τα νούμερα που αναφέρω στην μεγαλύτερη γενοκτονία που διαπράχτηκε στην Ευρώπη εις βάρος των Ελλήνων από τους Βυζαντινούς κατά τον μεσαίωνα, θα ασχοληθώ επισταμένως γιατί μας αφορά άμεσα.

Την γενοκτονία των Ελλήνων πολλοί λίγοι την γνωρίζουν γιατί εντέχνως παπαδαριό και Εβραιοχριστιανοί μαζί με το κράτος των Ελλήνων το οποίον έχουν αλώσει την έχουν κουκουλώσει. Μιλάμε για εξόντωση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Τεχνολογική Φεουδαρχία

Τεχνολογική Φεουδαρχία 
Όσοι θυμούνται τη μελέτη Τεχνο-φεουδαρχία, θα θυμούνται την πρό­βλεψη για την έλευση μιας μορφής ηλεκτρονικού δέρματος που ονομάζεται «τεχνό-δερμα» (technoskin). Από το 2010 ανακοινώθηκε η πρώτη παρόμοια έρευνα με εύκαμπτα ηλεκτρονικά από το πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ στην Καλιφόρνια, ενώ το 2013 παρήγαγαν την πρώτη μορφή τέτοιου δέρματος, το οποίο παρήγαγε φως υπό πίεση. Ταυτόχρονα, το πανεπιστή­μιο του Σινσινάτι ανακοίνωνε μια παρόμοια μορφή δέρματος, ικανού να ιδρώνει!

Τα Κύτταρα & η Ενωση Αυτονομιών

Τα Κύτταρα & η Ενωση Αυτονομιών 
Τα κύτταρα και η ομοσπονδιακή ένωση αυτονομιών

[…] δύο πιθανές αιτίες της «ανθρώπινης κατάστασης» είναι η παρατεταμένη εξάρτηση του νεογνού από τους γεννήτορές του και η εξάρτηση των πρώτων σαρκοφάγων ανθρωπιδών από τη βοήθεια και την αλληλεπίδραση με τους συντρόφους τους στο κυνήγι. Αυτοί είναι έτοιμοι να ζήσουν ή να πεθάνουν προκειμένου να προασπίσουν αυτά τα συστήματα τα οποία επιβλήθηκαν περισσότερο από τη συγκυρία, παρά από την άμεση επιλογή… Άρθουρ Κέσλερ [1]

Ο Εγκέφαλος στο Χρόνο

Ο Εγκέφαλος στο Χρόνο 
Ο Εγκέφαλος κι ο Κόσμος του

Ζούμε σε μια εποχή που τουλάχιστον οι θετικές επιστήμες προχωρούν με γεωμετρική πρόοδο και «δεν προλαβαίνουμε» να αφομοιώσουμε τις συνέπειες των αποκαλύψεών τους. Θεωρίες και συλλήψεις που μόλις πριν λίγες δεκαετίες αποτελούσαν πεδίο έντονων αμφισβητήσεων ή παράγοντες συνταρακτικών ανατροπών, σήμερα αποτελούν «κοινό τόπο» και οι σύγχρονες αναζητήσεις πριν λίγα χρόνια θα φαίνονταν εντελώς επιστημονική φαντασία.

Θέτις, Διόνυσος, Αχιλλέας


Κρατήρας François

Τμήμα της πομπής των θεών στο γάμο του Πηλέα και της Θέτιδας, από τη ζώνη του ώμου του αγγείου François (αττικός μελανόμορφος ελικωτός κρατήρας, 570-565 π.Χ., MuseoArcheologicoEtrusco, Φλωρεντία). Ανάμεσα στις 270 μυθολογικές μορφές του αγγείου, ξεχωρίζει ο Διόνυσος. Εδώ, στραμμένος κατ' ενώπιον για να τονιστεί το βλέμμα του, φέρνει το κρασί του γάμου μ' έναν αμφορέα – μέσα στον οποίο, 25 χρόνια αργότερα, έμελλε να φυλαχτούν τα οστά του Αχιλλέα και του Πατρόκλου. 

Κοσμικός Αιθέρας


etheras 

Σύμφωνα με την Θεογονία του Ησιόδου, ο κόσμος γεννήθηκε από το Χάος, ύστερα η Γαία, μετά το Έρεβος και η Νύκτα. Στη συνέχεια αυτά γέννησαν τον Αιθέρα, μετά την Ημέρα, τον Έρωτα, κτλ.
Σύμφωνα με τον Υγίνο (βιβλιοθηκάριο της βιβλιοθήκης του Αυτοκράτωρος Αυγούστου 60 π.κ.ε. – 10 μ.κ.ε.) ο Αιθέρας μαζί με την Ημέρα απέκτησαν τη Γαία, τον Ουρανό και τον Πόντο.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΩΝ "ΚOΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ"ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Viky Charalambous

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΩΝ "ΚOΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ",
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ – ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ, ΒΑΡΩΝ ΚΤΛ ΣΤΟ UCC; «FALSE RETALIATORY LIENS, 18 U.S.C. § 1521»


Viky Charalambous 2004 – 2008 ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Η’ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΝ H ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ UCC ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ο οφειλέτης Αμερικάνικο Δημόσιο, είχε το περιθώριο Τριών (3) ετών εκ της Αμερικανικής Νομοθεσίας, να προσβάλει την ανωτέρω πράξη απόρριψης, κάτι το οποίο δεν έπραξε και ούτε υπάρχει κάποιο έγγραφο που να τεκμηριώνει το αντίθετο.

SorrasT.V. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ 14-07-2017



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters