Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΛΟΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΤΛ..... ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΑΚΟΥΣΑΝ


Είναι αστείο όταν άνθρωποι που 
δεν έχουν διαβάσει όσα βιβλία έχει γράψει 
στη ζωή του ο Ντόναλντ Τραμπ 
να τον αποκαλούν 
′′αγενή και παιδί",
′′κλόουν" και ′′αμόρφωτο".

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι συγγραφέας των παρακάτω βιβλίων:

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Dominion Voting Systems, που έκλεψε τις εκλογές, έλαβε 400 εκατομμύρια δολάρια από την κομμουνιστική κινεζική κυβέρνηση ΠΡΙΝ από τις εκλογές!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΙΣ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…!!!

Αν δεν ξέρετε ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η Dominion Voting Systems και τον ρόλο έπαιξε στην…ΚΛΟΠΗ των αμερικανικών προεδρικών εκλογών ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ, και τον ρόλο που έχουν παίξει στην ίδια ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας!…

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters