Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Dominion Voting Systems, που έκλεψε τις εκλογές, έλαβε 400 εκατομμύρια δολάρια από την κομμουνιστική κινεζική κυβέρνηση ΠΡΙΝ από τις εκλογές!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΙΣ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…!!!

Αν δεν ξέρετε ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η Dominion Voting Systems και τον ρόλο έπαιξε στην…ΚΛΟΠΗ των αμερικανικών προεδρικών εκλογών ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ, και τον ρόλο που έχουν παίξει στην ίδια ακόμη και…ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας!…

ΠΑΡΑΔΟΧΉ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ Δ.Σ. ΤΗΣ DOMINION: «MADE IN CHINA ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΜΑΣ» – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΜΠΙΖΝΑ»

MEGA ΣΟΚ: ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟ ΤΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Η DOMINION! ΔΙΈΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΣΤΟ LINKEDIN ΤΑ ΣΧΕΛΈΧΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΙΔΟΎ ΟΙ ΕΦΕΥΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ, ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΑΤΈΝΤΑΣ…666, ΠΟΥ ΈΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΡΆΜΠ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: «ΈΠΕΣΑΝ ΟΙ…ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΤΑΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΎ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ»!!!

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΠΕΙΡΑΓΜΈΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΜΗΧΑΝΈΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΆ…28 ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ!!! ΈΚΛΕΨΑΝ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΨΉΦΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΡΆΜΠ ΑΝΆ ΝΟΜΌ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Εταιρεία που κατέχει την Dominion Voting Systems έλαβε 400 εκατομμύρια δολάρια από ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό που χρηματοδοτήθηκε από την κομμουνιστική κινεζική κυβέρνηση και κινεζικές εταιρείες ΠΡΙΝ από τις εκλογές

Η Dominion Voting Systems έχει οικονομικούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση, σύμφωνα με στοιχεία

Infowars / Μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)

Μια έρευνα για τις καταθέσεις SEC (της Χρηματαγοράς των ΗΠΑ) αποκάλυψε ότι η εταιρεία που κατέχει την Dominion Voting Systems (που συνέλαβε σε τεράστιο βαθμό στην ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ υπερ του ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ) έλαβε 400 εκατομμύρια δολάρια από μια ελβετική τράπεζα με στενούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Η έρευνα επικεντρώνεται στη Staple Street Capital, η οποία απέκτησε το Dominion Voting Systems το 2018.

Η Dominion Voting Systems λειτουργεί μηχανήματα ψηφοφορίας σε 28 πολιτείες και κατηγορείται από τον Πρόεδρο Τραμπ και τους υποστηρικτές του ότι συμμετείχαν στη διαγραφή εκατομμυρίων ψήφων στον Τραμπ εκτός από την αλλαγή ψήφων για τον Μπάιντεν το βράδυ των εκλογών.

«Στις 8 Οκτωβρίου 2020, η Staple Street Capital υπέβαλε προσφορές SEC Form D (SEC Form D offerings) και ένα ποσόν πωλήσεων $400.000.000 στον Παραλήπτη Αποζημιώσεων Πωλήσεων ( Sales Compensation Recipient ) που προσδιορίστηκε ως UBS Securities», αναφέρει η έρευνα, η οποία σημειώνει επίσης ότι μια άλλη πληρωμή $200.000.000 είχε ληφθή τον Δεκέμβριο του 2014.

«Η UBS Securities είναι μια ελβετική επενδυτική τράπεζα που κατέχει το 24,99% της UBS Securities Co LTD, μιας κινεζικής τράπεζας επενδύσεων. Το υπόλοιπο 75% της UBS Securities CO LTD ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση », αναφέρει η έκθεση.

Οι συνολικοί ιδιοκτήτες της UBS Securities Co LTD είναι:

– Πεκίνο Guoxiang (33%) (– Beijing Guoxiang (33%))
– UBS (24,99%)
– Γκουανγκντόνγκ Comm. Ομάδα [zh] (14,01%) (Guangdong Comm. Group [zh] (14.01%))
– Κίνα Guodian (14%) ( China Guodian (14%))
– Όμιλος COFCO (14%) (COFCO Group (14%))

Εκτός από την UBS, οι άλλοι τέσσερις ιδιοκτήτες των UBS Securities είναι όλοι οι κομμουνιστικές κινεζικές ομάδες-βιτρίνες.

Το Πεκίνο Guoxiang είναι ένα κρατικό περιουσιακό στοιχείο.

Η επαρχιακή κυβέρνηση του Γκουανγκντόνγκ Κατέχει το 100 τοις 100 των μετοχών του Ομίλου Γκουανγκντόνγκ Comm.

Το China Guodian είναι κρατική επιχείρηση που διαχειρίζεται το SASAC για το κρατικό συμβούλιο/

Ο όμιλος COFCO είναι μια κρατική επιχείρηση υπό την άμεση εποπτεία του SASAC.

Η SASAC, η κρατική επιτροπή εποπτείας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων του Κρατικού Συμβουλίου (SASAC, The State-owned Assets Supervision and Administration Commission of the State Council ) είναι μια ειδική επιτροπή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, απευθείας στο πλαίσιο του κρατικού συμβουλίου.

Η αποκάλυψη ότι η Dominion Voting Systems έχει οικονομικούς δεσμούς με την κινεζική κυβέρνηση μέσω της UBS Securities θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών του Τραμπ ότι ξένοι παράγοντες που εργάζονται για λογαριασμό της Κομμουνιστικής Κίνας μπορεί να έχουν προσπαθήσει να αναμιχθούν στις προεδρικές εκλογές για να βοηθήσουν τον Τζο Μπάιντεν.

Άλλες συνδέσεις μεταξύ της Dominion Voting Systems και της κινεζικής κυβέρνησης έχουν επίσης εμφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Core Infrastructure Manager (Διευθυντή) της εταιρείας Πληροφορικής, Andy Huang, ο οποίος εργάστηκε προηγουμένως για την China Telecom, η οποία «διευθύνεται εξ ολοκλήρου από την κινεζική κυβέρνηση», ανέφερε ο “Εθνικός Σφυγμός” (the National Pulse.

Δείτε ολόκληρη τη δέσμη εγγράφων εδώ: 1 – 2 – 3 – 4 – 5



Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/firm-that-owns-dominion-voting-systems-received-400-million-from-swiss-bank-with-connection-to-chinese-government-before-election/

http://greeknewsondemand.com/

https://www.triklopodia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters