Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το Εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 - Βίντεο, Απόδειξη ότι σκοτώνει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος.

Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Richard Boutry για την FranceSoir στις 17/12/20 ο Καθηγητής Luc Montagnier, που είχε τιμηθεί με το βραβείο Nobel της Ιατρικής το 2008 γιατί είχε ανακαλύψει τον ιό του AIDS ααναφέρει στην ερώτηση ποιά είναι η γνώμη του για εμβόλια τύπου mRNA

Τρία πειράματα που “σείουν” τα θεμέλια της Φυσικής

Γράφει ο Γιάννης Δέδες
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται, διαβάζονται, λέγονται πολλά για το Ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου. Πάντα έτσι ήταν και πάντα αυτό που ήταν να λειτουργήσει πάντα λειτουργούσε. Οι περισσότεροι όμως δηλώνουν ή υπερβολική πίστη (δίχως όμως να γνωρίζουν ουσιαστικά κάτι), ή υπερβολικά ανίδεοι και δίχως ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα της συγκεκριμένης θέσης της Γης με τον Ήλιο.

Ο εγκέφαλός σου χακάρεται

by the author
Οι δυνάμεις που αντιμαχόμαστε είναι τεχνολογικά τόσο πιο προηγμένες από εμάς (τη «μάζα») όσο ο άνθρωπος από τα μυρμήγκια. Κάθε φορά που διαπληκτιζόμαστε, συγκρουόμαστε, βριζόμαστε και απαξιωνόμαστε μεταξύ μας, αυτοί (εκεί από πίσω) τρίβουν τα χέρια τους διασκεδάζοντας. Όχι μόνο επειδή επιτελούμε (πλέον) το έργο τους μοναχοί μας, αλλά επί-πλέον επειδή όλη αυτή η ενέργεια που παράγεται με τις διαμάχες τους εξυπηρετεί. Υλικά λειτουργεί ως εντροπία, και αιθερικά ως ζωοποιός (γι΄αυτούς) ουσία.

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την Αυγή μιας Νέας Εποχής, Καιρός να Ενημερωθεί το Ημερολογιακό μας Σύστημα

Benjamin Fulford 21/12/2020
Αυτή η αναφορά βγαίνει στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα του χειμερινού ηλιοστάσιου.  Επίσης σήμερα θα δούμε ένα άστρο της Βηθλεέμ με τη μορφή του Δία και του Κρόνου που εμφανίζονται ως ένας πλανήτης.  Για το λόγο αυτό, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω αυτή την εβδομάδα και θα εξετάσουμε τη γενική εικόνα.  Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι μιλάμε για την αυγή μιας νέας εποχής.

Τραμπ: «Είμαστε όλο και πιο κοντά» σε μια επιτυχημένη προσφυγή

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε την Κυριακή ότι «πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά», αναφερόμενος στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του για τα εκλογικά αποτελέσματα σε πολιτείες-κλειδιά.

«Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά. Και ελπίζω να τους ενημερώσετε όλους ότι είμαστε πραγματικά πολύ κοντά», είπε ο Τραμπ στο ραδιόφωνο WABC.

Νέα μηχανή αναζήτησης αναπτύσσει τεχνολογία για να προβάλλει αποτελέσματα χωρίς λογοκρισία, χωρίς την καταγραφή πληροφοριών του χρήστη

Οι σημερινές μηχανές αναζήτησης Διαδικτύου έχουν τη δύναμη να παρακολουθούν τα προσωπικά μας δεδομένα και να αποφασίζουν τι είδους πληροφορίες θα παρουσιαστούν ως κορυφαία αποτελέσματα. Οι χρήστες ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας επηρεάζουν υπερβολικά τις πληροφορίες που μπορούν να δουν, ενώ ταυτόχρονα συλλέγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων μέσω του οτιδήποτε κάνουμε με το προγράμμα περιήγησης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters