Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ο εγκέφαλός σου χακάρεται

by the author
Οι δυνάμεις που αντιμαχόμαστε είναι τεχνολογικά τόσο πιο προηγμένες από εμάς (τη «μάζα») όσο ο άνθρωπος από τα μυρμήγκια. Κάθε φορά που διαπληκτιζόμαστε, συγκρουόμαστε, βριζόμαστε και απαξιωνόμαστε μεταξύ μας, αυτοί (εκεί από πίσω) τρίβουν τα χέρια τους διασκεδάζοντας. Όχι μόνο επειδή επιτελούμε (πλέον) το έργο τους μοναχοί μας, αλλά επί-πλέον επειδή όλη αυτή η ενέργεια που παράγεται με τις διαμάχες τους εξυπηρετεί. Υλικά λειτουργεί ως εντροπία, και αιθερικά ως ζωοποιός (γι΄αυτούς) ουσία.

Το επόμενο βήμα της λεγόμενης «αφύπνισης» είναι να κατανοήσουμε πως οποιαδήποτε διεργασία γίνεται στο όργανό μας που ονομάζεται εγκέφαλος, ενδέχεται να έχει χακαριστεί. Η απάντηση δίνεται με την καρδιά, διότι η καρδιά δεν χακάρεται. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να της συμβεί είναι να υπολειτουργεί. Υπολειτουργεί για διάφορους λόγους: τόσο πρακτικούς, όπως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που αναπτύσσονται ΠΑΝΤΟΥ και τα chemtrails που διασπείρονται ΣΤΑΘΕΡΑ και ΔΙΑΡΚΩΣ (τα οποία περιέχουν βαριά μέταλλα και κατακάθονται στις οργανικές λειτουργίες), όσο και αισθητηριακούς, όπως η κοινωνική έκπτωση των ΑΛΗΘΙΝΩΝ αισθημάτων, η πολιτιστική έκπτωση της ισορροπίας και της ολοκλήρωσης, η αίσθηση ελλιπούς εσωτερικής πλήρωσης λόγω της αναξιοκρατίας. Όλα τα πάρα πάνω οδηγούν σε «κλείσιμο» ή αλλιώς έντονο περιορισμό του πεδίου της καρδιάς – 4° τσάκρα – κι έτσι ο άν-θρωπος χάνει το πιο σίγουρο μέσο αποστασιοποίησης και κυριαρχίας.

Κι από άν-θρωπος (άνω θρώσκω) καταλήγει να σέρνεται βασισμένος σ΄ένα χακαρισμένο νοητικό, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του μέσω της σιωπηλής συναίνεσης σε κάτ-θρωπο.

Συμπέρασμα: την επόμενη φορά, και την επόμενη της επόμενης, και την επόμενη της επόμενης της επόμενης, που θα περάσει κάποια διχαστική, μειωτική, στενή, ιδιοτελής, σκοτεινή, απαξιωτική, ή οποιαδήποτε άλλη χαμηλής ενέργειας σκέψη από το νοητικό σου, πάρε ένα τάιμ-άουτ 10 δευτερολέπτων (πέντε βαθιές ήρεμες ανάσες) και αναρωτήσου αν είσαι εντελώς βέβαιος πως αυτή η σκέψη είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Αν δεν είσαι σίγουρος, βγάλ’ τη στην άκρη -σε καραντίνα, όπως θα έκανε το antivirus του ηλεκτρονικού υπολογιστή σου- και μην την υπολογίσεις στην εξίσωση των σκέψεών σου. Αν είσαι σίγουρος πως είναι δική σου, άλλαξέ τη. Η χαμηλή συχνότητα έλκει χαμηλή συχνότητα. Δεν το θες αυτό.

Και κυρίως, δε θες το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που παράγει η σκέψη αυτή. Θες το Συν-αίσθημα που παράγει η σκέψη υψηλής συχνότητας.

Αγαπημένε συνοδοιπόρε, είσαι μια υπέροχη μηχανή χακαρισμένη από όντα που έχουν αναπτύξει πολύ πιο προηγμένες τεχνολογίες, τεχνολογίες που αυτή τη στιγμή δε φαντάζεσαι! Το μεγάλο σου όπλο, ωστόσο, αυτό που θα έπρεπε να ακονίζεις μέρα νύχτα, είναι η ΚΑΡΔΙΑ σου.Τώρα που μπαίνουμε στη Νέα Εποχή, ας κάνουμε Νέα Σχέδια για τον Νέο Εαυτό μας, κι ας έχουν τίτλο


https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters