Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Τρία πειράματα που “σείουν” τα θεμέλια της Φυσικής

Γράφει ο Γιάννης Δέδες
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται, διαβάζονται, λέγονται πολλά για το Ηλιοστάσιο της 21ης Δεκεμβρίου. Πάντα έτσι ήταν και πάντα αυτό που ήταν να λειτουργήσει πάντα λειτουργούσε. Οι περισσότεροι όμως δηλώνουν ή υπερβολική πίστη (δίχως όμως να γνωρίζουν ουσιαστικά κάτι), ή υπερβολικά ανίδεοι και δίχως ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα της συγκεκριμένης θέσης της Γης με τον Ήλιο.

Γι’ αυτό παραθέτω τρία πειράματα ώστε να μπορέσει κάποιος που δεν έχει μελετήσει, ή δεν γνωρίζει, ή κυρίως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ, τι ενέργειες παίρνουν θέση στην Γη, στον Ουρανό και στον Άνθρωπο και πως αυτά τα τρία συνδέονται μεταξύ τους.

Το πρώτο πείραμα

Το πρώτο πείραμα έγινε από τους Ρώσους επιστήμονες Vladimir PoponinPeter Petrovich GariaevAnatoly Vasiliev και K.V. Grigor’ev το 1992. Ήθελαν να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ του ανθρώπινου DNA και του “υλικού” από το οποίο είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας – σωματίδια ενέργειας που αποκαλούμε φωτόνια – ή, αν θέλετε, μικρά μόρια φωτός. Πήραν λοιπόν ένα γυάλινο σωλήνα και αφαίρεσαν από μέσα του όλον τον αέρα, δημιούργησαν δηλαδή ένα κενό αέρος, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα μέσα σε αυτόν τον σωλήνα, εκτός από αυτά τα μόρια φωτός.

The phantom effect

Ύστερα, αυτό που έκαναν ήταν να καταγράψουν αυτά τα σωματίδια για να δουν πώς συμπεριφέρονται. Ήταν διασκορπισμένα εδώ κι εκεί;  Ήταν συγκεντρωμένα στον πάτο; Τι έκαναν; Και είδαν ότι τα φωτόνια αυτά κινούνταν εντελώς τυχαία. Το επόμενο στάδιο του πειράματος όμως έχει πραγματικά ενδιαφέρον: Πήραν και τοποθέτησαν ανθρώπινο DNA μέσα σ’ αυτόν τον σωλήνα. Αμέσως παρατήρησαν ότι τα φωτόνια ωθήθηκαν (από το DNA) στο να σχηματίσουν μια συστοιχία, πήραν δηλαδή ένα σχήμα. Το DNA δηλαδή είχε μια άμεση επίδραση στο “πράγμα” από το οποίο είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Επιβεβαίωσε όλα αυτά που έλεγαν από τα αρχαία χρόνια οι αρχαίες πνευματικές παραδόσεις του κόσμου:

ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

Και ήρθε η σύγχρονη εποχή, να επαληθευτεί αυτό σε συνθήκες εργαστηρίου.

Οι επιστήμονες όμως δεν σταμάτησαν εκεί… Το επόμενο μέρος του πειράματος τους άφησε (μαζί και εμάς) ακόμη μία φορά έκπληκτους: Όταν αφαίρεσαν το DNA από τον σωλήνα, ενώ περίμεναν να επανέλθουν (τα φωτόνια) στην προηγούμενη αταξία, ΔΕΝ συνέβη αυτό, παρότι το DNA δεν βρισκόταν πια εκεί. Τα φωτόνια λοιπόν, παρέμεναν μέσα στον σωλήνα ευθυγραμμισμένα λες και το DNA ήταν ακόμη μέσα! Και τίθεται το ερώτημα: Γιατί; Τι ευθύνεται γι’ αυτό το φαινόμενο;

Τι μας αποκάλυψε το πείραμα

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ – εκείνες τις δομές ενέργειας που υποκρύπτονται πίσω από την ύλη. Επικοινωνεί μέσω ενός πεδίου που προηγουμένως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. Οι επιστήμονες έδωσαν σε αυτό ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ διάφορα ονόματα… αλλά η αίσθησή μου λέει ότι υπήρχε πάντα και εμείς απλά δεν το είχαμε αναγνωρίσει.

(Περισσότερα για το πείραμα αυτό εδώ:
https://www.researchgate.net/publication/281411802_Investigation_of_the_fluctuation_dynamics)

Το δεύτερο πείραμα

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό – στρατιωτικό πείραμα. Το 1993 στο περιοδικό Advances ανέφερε μια μελέτη που έγινε από το στρατό: πήραν κάποια ξύσματα ιστού από το εσωτερικό του στόματος ενός εθελοντή – δηλαδή DNA. Ύστερα τοποθέτησαν αυτό το DNA σε μια συσκευή όπου μπορούσε να καταγράψει τις αντιδράσεις του (DNA). Αυτό γινόταν σε κάποιο δωμάτιο ενός κτιρίου, ενώ ο δότης (ο εθελοντής) ήταν σε ένα άλλο απομακρυσμένο δωμάτιο, του ίδιου κτιρίου. Αυτό που έκαναν στη συνέχεια ήταν το εξής: υπέβαλαν τον εθελοντή (δότη) σε αυτό που λένε “συναισθηματική διέγερση” η οποία προκαλούσε αυθεντικές αντιδράσεις συναισθήματος χαράς, λύπης, φόβου, θυμού, οργής κλπ.

Καθώς έκαναν αυτό στο δωμάτιο με τον εθελοντή, στο άλλο δωμάτιο μετρούσαν το DNA για να δουν αν θα επηρεαζόταν από τα συναισθήματα του δότη του…

Κι ενώ η Φυσική έλεγε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση – ούτε να υπαινιχθεί, ότι αυτό το DNA εξακολουθεί να συνδέεται με τον δότη, το πείραμα έδειξε ακριβώς το αντίθετο…! Παρατήρησαν ότι όταν ο δότης είχε συναισθηματικές αντιδράσεις στο ένα δωμάτιο, το DNA ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!

Cleve Backster

Όταν ακούμε για πειράματα όπως το παραπάνω, σκεφτόμαστε μια ενέργεια που μεταδίδεται από το σημείο Α στο σημείο Β. Αν η ενέργεια πρέπει να ταξιδέψει από το ένα μέρος στο άλλο, θα περίμενες να δεις ένα χρονικό κενό, ένα μικρό διάστημα μεταξύ του πότε το συναίσθημα δημιουργείται και του πότε το DNA ανταποκρίνεται (χρόνος). ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ! Αυτό που συνέβη σ’ αυτό το πείραμα – που είναι το κλειδί για εκεί που πηγαίνουμε (στο τέλος του άρθρου), ήταν ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τη στιγμή που ο δότης είχε το συναίσθημα, το DNA του αντιδρούσε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ …!!!

Στην αρχή αυτά τα πειράματα διεξάγονταν σε χώρους που είχαν απόσταση μεταξύ τους 15 με 20 μέτρα. Ύστερα όμως έγιναν πειράματα όπου το DNA και τον δότη, τους χώριζαν… εκατοντάδες χιλιόμετρα όπως το πείραμα του Δρα Κληβ Μπάξτερ (Dr. Cleve Backster), όπου ο δότης ήταν στο Λος Άντζελες (Los Angeles), αλλά το DNA του ήταν στο… Φοίνιξ (Phoenix) της Αριζόνας, σχεδόν 645 χιλιόμετρα μακριά!!! Οι αντιδράσεις ήταν ακριβώς ίδιες. Είτε βρίσκονταν στο ίδιο κτίριο, είτε 645 χιλιόμετρα μακριά, το φαινόμενο ήταν ταυτόχρονο!!!

Αυτό (το πείραμα) ανοίγει μια πόρτα σε όλα τα είδη των πιθανοτήτων όσον αφορά το πώς το DNA παρέμεινε συνδεδεμένο με τον δότη. Αυτό που μας λέει για άλλη μια φορά είναι ότι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. Επίσης ότι, είτε το DNA μας είναι μέσα στο σώμα μας, είτε μας χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αυτό λέγεται “μη τοπική ενέργεια”, δηλαδή, μια “συνεχής συνέχεια”, επειδή η ενέργεια δεν χρειάζεται να ταξιδέψει από το Α στο Β!!!

Το τρίτο πείραμα

Πραγματοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από ένα  Ινστιτούτο παρακολούθησης της Ανθρώπινης Καρδιάς με έδρα τη Βόρεια Καλιφόρνια. Εκεί λοιπόν, ερευνούν την ανθρώπινη καρδιά σαν κάτι πολύ περισσότερο από μια αντλία που μεταφέρει το αίμα μέσα στο σώμα. Παρ’ όλο που η καρδιά το κάνει αυτό – αλλά είναι το λιγότερο από αυτά που είναι ικανή να κάνει, ανακάλυψαν πως η καρδιά μας είναι ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

Το Ινστιτούτο είχε νωρίτερα ανακαλύψει πως γύρω από την ανθρώπινη καρδιά υπάρχει ένα πεδίο ενέργειας που έχει το σχήμα ενός σωλήνα. Το ονόμασαν “the Tube Taurus” (“Ταυροειδής Σωλήνας”) και εκτείνεται 1,5 με 2,5 μέτρα μακριά από την καρδιά!! Το ερώτημα είναι: Μέσα σ’ αυτό το αναγνωρισμένο πεδίο, θα μπορούσε να υπάρχει και μια άλλη μορφή ενέργειας, η οποία να μεταφέρεται πέρα από το σώμα μας;

Κι έτσι ετοίμασαν ένα πείραμα για να εξετάσουν αυτή τη θεωρία. Πήραν πάλι ανθρώπινο DNA και αφού το απομόνωσαν, ζήτησαν από άτομα ειδικά εκπαιδευμένα, να νοιώσουν καθαρά συναισθήματα: όπως αυτά της αγάπης, της εκτίμησης, της συμπόνιας, του θυμού, της οργής, του μίσους. Καθώς αυτά τα εκπαιδευμένα άτομα είχαν αυτά τα συναισθήματα, εκείνοι κατέγραφαν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε το DNA. Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι στην παρουσία εκτίμησης, αγάπης, συμπόνιας, συγχώρεσης, το DNA “χαλάρωνε πάρα πολύ” και απλωνόταν…

Dr. Glen Rein «Heart Coherence»

Γνωρίζουμε από άλλα πειράματα ότι μια τέτοια χαλαρωμένη κατάσταση του DNA ενισχύει την άμυνά μας (ανοσοποιητικό). Το αντίθετο είναι επίσης αλήθεια! Στην παρουσία θυμού, οργής, μίσους, ζήλειας, παρατήρησαν πως το DNA σφιγγόταν σαν ένας κόμπος και πραγματικά “έσβηνε” και μείωνε την αμυντική αντίδραση (ανοσολογική ανταπόκριση του οργανισμού)!!!

Τώρα, ίσως για πρώτη φορά, αυτά τα πειράματα αρχίζουν να μας βοηθούν να καταλάβουμε το γιατί! Πρόκειται για την επίδραση του ανθρώπινου συναισθήματος επί της προσαρμογής και της διαμόρφωσης του DNA του σώματός μας. Και αυτό που περιέγραψε στην ουσία αυτό το πείραμα ήταν ότι:

ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ !

Ναι, είναι καταπληκτικό! Είναι καταπληκτικό επειδή σημαίνει ότι αν εμείς, κατά βούληση, επιστρατεύσουμε αυτά τα συναισθήματα μέσα μας, ουσιαστικά έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον τρόπο που το DNA μας λειτουργεί μέσα στο σώμα μας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!! Ίσως μιας πολύ “αρχαίας” τεχνολογίας που περιγράφηκε σε γλώσσες του παρελθόντος και που εμείς μόλις αρχίζουμε να κατανοούμε…

(περισσότερα για το πείραμα αυτό εδώ:
https://www.aipro.info/drive/File/224.pdf )

Υπέρβαση του Χώρου και του Χρόνου

Τα συναισθήματά μας εκλογικευμένα από τις σκέψεις μας επιδρούν ενεργειακά και διαμορφώνουν το ίδιο το υλικό περιβάλλον!!!

Τα τρία πειράματα λοιπόν επιβεβαιώνουν : Το πρώτο πείραμα (του Ρώσου), λέει ότι το DNA μας έχει μια άμεση επίδραση στο φυσικό υλικό που δημιουργεί τον κόσμο – σε ένα ενεργειακό πεδίο. Το τελευταίο πείραμα δείχνει ότι το συναίσθημα μας έχει την ικανότητα να αλλάζει το DNA το οποίο επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας.

Και το μεσαίο (στρατιωτικό πείραμα), δείχνει ότι είτε στο ίδιο κτίριο, είτε 645 χιλιόμετρα μακριά, η επίδραση είναι η ίδια. Δεν μας περιορίζει ο χώρος και ο χρόνος. Και στ’ αλήθεια, τα αποτελέσματα των πειραμάτων επιβεβαιώνουν ακριβώς αυτό :

Ότι, εσύ κι εγώ, έχουμε μια δύναμη μέσα στο σώμα μας, που δεν περιορίζεται από τους φυσικούς νόμους, όπως τους αντιλαμβανόμαστε μέχρι σήμερα. Ότι κάτι μέσα μας, άμεσα σχετιζόμενο με τα συναισθήματά μας, υπερβαίνει τα όρια Χώρου-Χρόνου.

Έμπρακτη χρήση των παραπάνω πειραμάτων

Ό,τι εμφανίζεται μέσα σ΄αυτόν τον κόσμο, ό,τι εκδηλώνεται και ό,τι βιώνουμε, είτε “Εξωτερικά” (περιβάλλον) – είτε “Εσωτερικά” (μέσα μας), και ό,τι αντιλαμβανόμαστε μέσω της διαδικασίας της εμπειρίας, δεν είναι τίποτε παραπάνω από τις εκδηλώσεις του ίδιου μας του Νου… της ίδιας μας της Πρόθεσης. Για να εμφανιστεί λοιπόν οτιδήποτε, θα χρειαστεί πρώτα να μπει σαν σπόρος (να φυτευτεί) στον Νου η δυνατότητά του…

Όλα – μα όλα γεννιούνται από την ΠΡΟΘΕΣΗ! Κάθε φορά που «φυτρώνει» μία σκέψη μέσα στον Νου – είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική – φυτεύεται και ένας σπόρος – ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, επειδή κατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα είτε λόγω της εντροπίας είτε λόγω της εκπαίδευσης μας, έχουμε την τάση να εκφράζουμε κυρίως αρνητικές προθέσεις… εδώ είναι λοιπόν όπου χρειάζεται να αναπτύξουμε μια “ιδιαίτερη Προσοχή”, μια εγρήγορση, όταν εκφράζουμε κάτι είτε λεκτικά, είτε νοητικά, είτε συναισθηματικά, να «βλέπουμε» καθαρά την Πρόθεση!!! Εάν θέλουμε κάτι θετικό στη ζωή μας (που αυτό θέλουμε όλοι), θα χρειαστεί με βάση τα παραπάνω πειράματα, να έχουμε Δυνατή Πρόθεση που να στηρίζει την ευχή, διότι Δυνατός Σπόρος – Δυνατός Καρπός!

Οι μέρες των ευχών και των προσευχών

Πλησιάζουμε τις μέρες που όλοι μας εκφράζουμε ευχές και προσευχές. Οπότε ας δώσουμε κάτι “ιδιαίτερο” εφέτος στις ευχές, μια “ιδιαίτερη Προσοχή”. Είτε πρόκειται για Ευχή, είτε πρόκειται για Προσευχή, είτε πρόκειται για Οραματισμό, είτε πρόκειται για Διαλογισμό, θα χρειαστεί να κάνουμε χρήση των παραπάνω πειραμάτων. Τι είπε το πρώτο πείραμα; το DNA μας έχει μια άμεση επίδραση στο φυσικό υλικό που δημιουργεί τον κόσμο, σε ένα ενεργειακό πεδίο. Τι είπε το δεύτερο; είτε στο ίδιο κτίριο, είτε 645 χιλιόμετρα μακριά, η επίδραση είναι η ίδια. Δεν μας περιορίζει ο χώρος και ο χρόνος. Και τι είπε το τρίτο; ότι το συναίσθημα μας έχει την ικανότητα να αλλάζει το DNA το οποίο επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας.

Η Πρόθεση, το Συναίσθημα, είναι η Ευχή ! Αν νιώθουμε την Ευχή ή την Προσευχή, τότε είναι ήδη πραγματοποιημένη!!!

Κάντε το!!! Τώρα!!! Βάση των συνθηκών που βιώνουμε, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

Καλά Ηλιούγεννα λοιπόν και πάντα στη διάθεσή σας!

Γιάννης Δέδες

Δάσκαλος Qigong – Tai chi

Kung fu – self Defence

https://www.facebook.com/john.dela.1023/

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό σχετικό ντοκιμαντέρ του Gregg Braden μεταφρασμένο στα ελληνικά:

https://www.brighteon.com/82a81a78-5bfc-43d4-863f-71e3d60a9c4b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters